עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by liav12,

אהלן, שמתי לב שיש כמה חברות של ייצור הדיסקים שלהם, ביניהן גם טיוואן ויפן? בכל מקרה היה מבצע נחמד של 2 חבילות ב 90 ש"ח אז לקחתי..100 CD של ורבטים תוצרת הודו. עדיף לקחת את החברות האחרות בפעם הבאה?

• 8 תגובות
    • 887 צפיות
  2. Started by RAMI-ZION,

בוקר טוב, אני מעוניין לקנות כונן קשיח חיצוני למחשב, בנפח של לפחות 1 טרה. אני לא סגור על-כך שכדאי לי לקנות חיצוני, מה לדעתכם עדיף? אני מחפש כונן בראש-ובראשונה אמין ומלבד-זאת שגם אוכל לשתף אותו ברשת הביתית. הסיבה שאני רוצה כונן-חיצוני היא כי אין לי כוח להתעסק עם כל החיבורים הפנימיים ועם הג'ימפורים וכיו"ב. חוץ-מזה כבר יש לי שני כוננים פנימיים במחשב וכבר די לחוץ שם בפנים. כך גם אוכל לשאת הכונן ממקום למקום (כמובן לעיתים נדירות ביותר). האם אלו סיבות מספיקות טובות לרכוש חיצוני וולא פנימי? ואם אנחנו מדברים על חיצוני, איזה חיצוני ממולץ? איזה ממשק מהיר יותר? אני שקלתי לקנות עם ממשק רשת ולחבר אותו אל הראוטר, כדאי? נוח? האם הכוננים אלה נועדו בעיקר לגיבוי? או שאני יכול גם לשמור עלי…

• 11 תגובות
    • 968 צפיות
  3. Started by cold fire,

שלום אני מעוניין לקנות הרד דיסק חיצוני, מדי פעם להעביר סרטים/משחקים/שירים לכונן חיצוני אחרי שההרד דיסק שלי מתמלא(זה קורה הרבה יש לי רק 120GB בנייד), התקציב הוא 450 ש"ח+- בדגש על קיבולת כמה שיותר גבוה(לפחות 500GB) הסתכלתי קצת באתר של איבורי ומצאתי את ההרד דיסק הבא: http://ivory.co.il/product.asp?productid=1963&CatCode=405 הוא הכי זול שמצאתי השאלה איך הוא מבחינת האיכות ואיזה דגם של הרד דיסק יש בו? אני יודע שאיבורי זה לא בדיוק מקום שכדאי לקנות ממנו אבל המחיר די קורץ... תודה

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by smack,

היי לכולם במחשב החדש שקניתי יש הארדיסק אחד:‏1TB 7200RPM, 32MB, SATA II‎ ורציתי להוסיף עוד הארדיסק מאותה חברה:‏160GB 7200RPM, 8MB, SATA II‎ בשביל שיהיה מיועד לעבודה רציתי לבדוק רק אם זה לא יעשה לי בעיות מבחינת הגודל(8,32)השונה בינהם תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 608 צפיות
  5. Started by homart,

אהלן! רכשתי היום את ההארק דיסק החיצוני הנ"ל, חיברתי את כל הכבלים הנגרדים והמחשב לא נותן לי לעבוד בטענה ש"ההתקן לא מזוהה" מה אפשר לעשות?!

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  6. Started by blinkybill,

שלום לכולם, יש לי הארד דיסק חיצוני 500GB WD my passport essential כשאני מחבר אותו למחשב הוא עובד טוב מאוד אך כשאני מחבר אותו דרך רכזת USB הוא עושה קליקים ומתנתק ומתחבר לסירוגין. מצד אחד ההארד דיסק עובד מצויין כשהוא מחובר למחשב אז אולי הבעיה ברכזת. אבל מצד שני חומרה אחרת עובדת מצויין על הרכזת (כונן פלאש, מודם סללורי וכו'). שניהם חדשים קניתי אותם לפני פחות משבוע.

• 1 תגובה
    • 681 צפיות
  7. 1. כרגע יש לי דיסק קשיח של 160GB. אם אני אקנה דיסק קשיח גדול יותר אני אוכל להעביר את מה שיש לי בדיסק של ה160GB לדיסק החדש? 2. מה זאת התוכנה HD Tach? מה היא בודקת ואיפה ניתן להוריד אותה?

• 5 תגובות
    • 646 צפיות
  8. יש לי HD פנימי SATA אני חושב בין 3 שניים .. אני די מרוצה ממנו (שקט) שאלתי עד מתי אני יכול למשוך איתו את המחשב .. ואיזה מדדים באמת נותנים לי אינדיקציה שזה כבר לא בטוח לעבוד איתו (אם יש כאלה..?)

• 1 תגובה
    • 709 צפיות
  9. Started by barartzi,

קניתי דיסק נוסף של 1tb למחשב שלי ויש לי את הדיסק הראשי של 640gb שמחולק עכשיו לשתי מחיצות אחת הראשית שבה יש ווינדווס והיא 200 והשנייה השאר עכשיו אני רוצה להעביר מהשנייה לראשית 100gb בערך ויש לי מקום פנוי בשנייה אז זה לאא בעייה אבל אני לא מצליח לעשות את זה אני משתמש בפרגון והדבר היחיד שהוא מאפשר לי זה להקטין את המחיצה הראשית ואני רוצה להגדיל איך אני עושה את זה?

• 3 תגובות
    • 707 צפיות
  10. Started by Vidati,

קניתי כמו רבים מכם את הדיסק של סייגט 500GB הבעייתי וכמובן שהוא התחרפן, הביאו לי את הדגם הזה במקום: wd5001aals מה אתם אומרים עליו?

• 1 תגובה
    • 632 צפיות
  11. היי, נתקלתי היום בבעיה די מוזרה בזמן התקנה של מחשב חדש, הווינדוס מזהה את seagate 320GB בתור 128GB. מה שמוזר שבbios ובPartition Magic הכונן מופיע בתור 320GB. בהתחלה יצרתי partition ראשון של 60GB והתקנתי עליו את ווינדוס, עכשיו דרך disk management אני רואה כאילו יש עוד 68GB פנוי וכשניסיתי דרך Partition Magic לייצור partition של 260GB הווינדוס אף עם blue screen בזמן העלייה... אשמח לשמוע רעיונות.

• 1 תגובה
    • 648 צפיות
  12. Started by Shiker,

אהלן חברים, בהמלצת הפורום רכשתי כונן חיצוני של MAXTOR של 1 טרה! במחיר מעולה (400 ומשהו ש"ח..) אבל לצערי כל פעם לאחר אתחול הוא נעלם לי מהווינדוס עד שאני לא מוצי אותו מהחשמל וה- USB אני לא רואה אותו במחשב שלי יש אפשרות למנוע דבר כזה? שהמחשב יעלה וזה יעלה רגיל כמו כל כונן אחר ?

• 2 תגובות
    • 573 צפיות
  13. יש לי דיסק קשיח נייד של WD מסוג passport 500GB משום מה הוא אומר שנגמר המקום אפילו שיש עוד 400 פנוי. ניסיתי לעשות restart ולהחליף את הכניסת USB למישהו יש רעיון? תודה

• 7 תגובות
    • 851 צפיות
  14. Started by digitalseeker,

אני צריך כבל ESATA לSATA כמה שיותר ארוך , מצאתי מטר - היש מטר וחצי ? ויש לי יציאת חשמל של מולקס רגיל מהמארז , ויש לי כבל קצר מדי שמתאם בין המולקס לבין החשמל של הSATA. השאלה הנשאלת זה איפה מוצאים כבל חשמל ארוך של מטר-מטר וחצי - או כזה או מולקס למולקס ואז אני אשים את המתאם הזה : http://cgi.ebay.com/SATA-Serial-ATA-to-Molex-Power-Adapter-Cable-for-HDD_W0QQitemZ290302916786QQcmdZViewItemQQptZPCA_Cables_Adapters?hash=item290302916786&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=72%3A570%7C66%3A2%7C65%3A12%7C39%3A1%7C240%3A1318%7C301%3A0%7C293%3A1%7C294%3A50 הצעות ?

• 3 תגובות
    • 843 צפיות
  15. Started by BloodyW,

500 או 640 ג'יגה, תלוי מה מהיר יותר או נותן תועלת לעלות. אגב, זה נכון שלפני שמעמיסים קבצים על כונן חדש ("חונקים"אותו), צריך לתת לו לפעול כמה זמן כשהוא ריק?

• 3 תגובות
    • 644 צפיות
  16. Started by noel,

אני רוצה להוסיף הארד דיסק אז בדקתי בזאפ. במהלך הבדיקה ראיתי משהו מוזר שאני לא מבין- שלושה כוננים של WD, 3.5 אינץ', SATA2, 7200 RPM שהזול מביניהם הוא הגדול יותר. אני מדבר על: WD3200AAKSGB 320 Caviar Blue Western Digital WD2500AAKSGB 250 Caviar Blue Western Digital WD2500AAJSGB 250 Caviar Blue Western Digital (לינק לחיפוש http://tinyurl.com/cvzz9d) ההפרש במחיר לא משמעותי בכלל אבל העניין לא ברור. אני אשמח אם מישהו יוכל להגיד לי מה ההבדלים ביניהם ולמה ה- 320 זול יותר. בנוסף, ראיתי באחד הדיונים איזכור לפלטות אבל לא מצאתי הסבר. אני אשמח גם להסבר בנושא הזה. שוב, תודה מראש על העזרה המבורכת שאתם עושים!

• 5 תגובות
    • 770 צפיות
  17. Started by MooShoo,

מה דעתכם על ה-HD הזה? הוא קצת יותר יקר מה-WD 640AAKS רק עם נפח גדול יותר....

• 1 תגובה
    • 984 צפיות
  18. Started by gideon58,

האם ידוע על בעייה בצורב הנ"ל בקריאת BOOT מדיסק DVD???

• 5 תגובות
    • 630 צפיות
  19. Started by alone66,

האם זה אצל כולם תודה מראש

• 2 תגובות
    • 683 צפיות
  20. Started by EviLeader,

שלום לכולם, אני מתכנן לקנות כונן קשיח מחו"ל.. רציתי לדעת, מבין ה1TB איזה כונן הכי טוב, הכי אמין, הכי מהיר, הכי זול? שימו לב - לא SEAGATE, פגום לא פגום לא מעניין, אני על SEAGATE לא הולך, למעשה ייתכן שאני פותח בהליכים משפטיים נגד היבואן שלהם, אז מהחברה הזו, ממש לא תודה.

• 3 תגובות
    • 776 צפיות
  21. Started by goodspeed,

איפה אני קונה ג'אמפר בלבד ללא דיסק קשיח?

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. זאת התוצאה של הבדיקה עם ההגדרות שאתם רואים כרגע בהודעה הבאה שימו לב לאיזו מהירות המחשב מגיע בכתיבה ובקריאה

• 1 תגובה
    • 579 צפיות
  23. Started by aaaaa,

שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש HD חדש בגודל 1TB. נמאס לי מצריבות לפי זאפ יש שני HDים פופולריים בגודל הזה: של סיגייט: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=717800 ושל WD‏: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=598378 אני מתלבט מה לרכוש. יש לי כונן פנימי של WD בגודל 160 ג'יגה שמחזיק יפה מאוד כבר זמן רב. עם סיגייט אין לי ניסיון כלל. מישהו יכול להמליץ איזה כונן לרכוש? הסיגייט זול בכ-100 שקל מה-WD, ובסיגייט מקבלים 5 שנים אחריות לעומת שנתיים ב-WD... (למרות שאחריות ל-5 שנים היא קצת לא פרקטית - הכונן הזה בטח יעלה גרושים אז, והרבה יותר חשוב לי אמינות הכונן מאשר אחריות... בכל זאת, הולך לשמור עליו מידע רב וחשוב). תודה רבה לכולם וחג שמח.

• 3 תגובות
    • 637 צפיות
  24. לילה/בוקר טוב לכולם ותודה מראש לעוזרים. יש לי בעיה (מן הסתם) והיא לא נעימה. עבדתי עם מחשב די מיושן שהחליט שהוא רוצה לנוח תמידית, מה שהביא אותי למצב שבו אני צריך להרכיב מחשב חדש מהחומרים המצויים אצלי. מה שלמעשה התבצע זה החלפה של כל החומרה במחשב (מעבד, לוח אם, זיכרונות, כרטיס מסך) והכוננים הועברו להכלאה החדשה. במחשב היו קיימים 2 כוננים, C ו D. C - הקטן מבינייהם (40GB) הכיל את מערכת ההפעלה שזה זניח ו D - הכיל את כל הנתונים החשובים. כאמור שנייהם הועברו, C עבר פירמוט עקב בעיות זיהוי חומרה אך מאז D לא נגיש יותר, מעבר לזה, הוא מציג לי שלא קיים פרטישן מוגדר (בחלון ההתקנה של הווינדואוס איפה שאפשר לחלק לפרטיש'נים הכונן "מחולק" לשניים אבל משומה לא מזהה NTFS או FAT, הוא מופיע כ UNKNO…

• 3 תגובות
    • 690 צפיות
  25. שלום לכולם אשמח לקבל חוות דעת על דיסק קשיח פנימי למחשב של 1.5 טרה מה ממולץ ומה הכי משתלם וחוות דעת על הדגם : http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2237&CatCode=399

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים