עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. 10K vs 7200 מה כל הסיפור של ה 10K הזה.... שלום חברים. אני רוצה השבוע להתקין WINDOWS 7 64 BIT על הרדיסק 10K 36גיגה השאלה שלי : א. אם אני אראה כזה הבדל שאני יעבוד בוינדוס - התקנה רגילה על הרדיסק 10K? ב. יש לי אפשרות להתקין RAID 0 לשני הרדיסקים זהים שהם 10K (זה רק במידה וההבדל יהיהמאוד משמעותי כי אני יודע ש RAID ללא בקר איכותי (קופסת חיבור קטנה כזאת שעולה סביבות 1000ש"ח הRAID לא יהיה כזה אפקטיבי)) ג. האופציה הרגילה להתקנה היא התקנה על הרדיסק 7200 500GIGA תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by crazydiamond,

שלום לכולם. קיבלתי כונן DVD של פיוניר - dvd 115 אשר עובד במהירויות x16 x40 ברגע שקיבלתי את הכונן עדכנתי לו את הfirmware לגרסא לא רשמית של פיוניר אלא גרסא פרוצה אשר הפכה אותו ללא הגנת איזורים. לאחר העדכון הכונן עובד והוא נטול הגנות. האם יכול להיות שעדכון החומרה פגע בקצב העברת המידע - כשאני עושה ריפ לסרט DVD ? לפי הנתונים הרשמיים מהירות ההתחלה של ה RIP היא בסביביות 6.6 וממשיכה לעלות עד 16 ובRIP של DVDR צרוב המהירות מתחילה מ 2.5. - יותר נמוך מהנתונים הרשמיים. הכונן מוגדר ב DMA ומחובר עם כבל 80 פינים. לפני זה היה לי כונן DVD של קומפאק x10 x40 שהוא פיוניר DVD 114 OEM וגם לו עשיתי עדכון חומרה והפכתי אותו לנטול הגנות ובכונן הזה לפני ה"פריצה" העברת הנתונים היתה מהירה יותר ולאחר…

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים. אני מעוניין לעשות מאחד מהקשיחים שלי הרדיסק חיצוני, אחרי התלבטויות קשות של קירור הזמנתי את המארז הזה מ-EBAY הוא כולל אוורור וUSB 3. http://www.ebay.com/itm/290763080969?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649 השאלה הנשאלת איזה הרדיסק יעבוד הכי מהר בחוץ דרך USB 3.0 ואיזה אתם הייתם בוחרים להיות הרדיסק חיצוני שישמש מדי פעם להעברות(נייד). ההרדיסק הראשון שיש לי הוא ישן 160 GB בן כמעט 8 והוא SATA 1, השני הוא קוויאר בלו 1TB חדש בן חודשיים SATA 3 , והשלישי הוא קוויאר גרין 2TB 5400RPM SATA 3 . האם לשים את הגדול 2TB שהוא גם ככה איטי, בתור מחסן חיצוני או לקחת את ה160 GB ולעשות אותו נייד, או בכלל את ה1TB ? מה ההבדל בין מהירות של SATA 3 ל…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by ben672,

שלום לכל החברים. הכונן הקשיח שלי קצת איטי ומדי פעם משמיע קצת רעשים מדובר בכונן:ST31000528AS הרצתי בדיקה עם ה-HD TUNE וצירפתי תמונה אם מישהו מכם יוכל לעזור לי מאוד אשמח. תודה ולילה טוב! [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by Taco,

אני מתלבט לגבי רכישת דיסק של 120-160GB. יש לי נסיון של שנים עם WD והם היו אמינים. אך SYGATE נותנים 5 שנים אחריות וWD לא, האם זה לא מראה על מוצר אמין יותר? אשמח לשמוע דעות בעיקר מותיקי הפורום - איזו חברה תחזיק יותר זמן כנראה? המאפיינים של המהירות והשקט חשובים אבל פחות מהאמינות מבחינתי. תודה אנשים

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by ElPelado,

שלום יש לי כונן של 1 טרה שנראה לי הולך למות בקרוב. אני רוצה לקנות אחד במקום, עם 1 או 2 טרה. השימוש העיקרי - איחסון של סרטים סדרות ומוזיקה, עליהם אני ניגש או מהמחשב עצמו או מהטלויזיה החכמה (דרך הרשת). חשבתי ללכת לכיוון הseagate baracuda. קראתי כמה כתבות לגבי טכנולוגייץ ה-srm. אבל לא הצלחתי להבין אם srm מספיק טוב לצרכים שלי או לא. יודעים להמליץ לי אם הדגם הזה טוב לי, או אולי יש דגמים אחרים?

7. Started by 00Amir,

כיום במחשב יש לי המון כוננים ואני צריך כנראה להוסיף : מותקן : 2 כונני SSD 128GB ברייד0 למערכת הפעלה . 2 כונני 6TB ברייד 1 לעבודה וגיבוי . 2 כונני 2TB JBOD לשאר הדברים 1 כונן DVD מנותק כי נגמרו החיבורים ללוח אם. אני צריך המלצה לבקר SATA ל PCI-E שיתן לי עבודה ללא תקלות.. מה אומרים?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. ברשותי 2 דיסקים קשיחים שיושבים מחוץ ללפטופ בחוסר מעש. אני רוצה לחבר אותם לתחנת עגינה וטבעתי בים הדגמים השונים שקיימים. הדבר היחידי שהבנתי מהרשת שעדיף חיבור USB3 למישהו יש המלצה על אחד? התקציב נע סביב 300 ש"ח, לא מעבר...

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  9. האם ניתן ליצור IMAGE ל BLU-RAY מצורב שגם קורא BLU-RAY עם NERO (למשל)? נראה לי שאפשר, האם מישהו ניסה זאת בפועל ??

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by hagay21,

חיברתי את ההתקן בהתחלה הוא זיהה אותו הכל טוב ויפה.................... עכשיו ניתקתי אותו בצורה מסודרת. עצרתי אותו ורק אז הסרתי. חיברתי שוב הוא אומר שההתקן מחובר אבל הוא לא מזוהה במחשב שלי.......... הסרתי את ההתקן ממנהל ההתקנים התקנתי שוב הפלא ופלא עובד יופי הסרתי מסודר חיברתי והבעייה חזרה לה ניסיתי לשנות להתקן אות העיניין הסתדר ושנתקתי וחיברתי שוב חזרה התקלה...... למישהוא יש מושג מה ניתן לעשות בנושא?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. לפני מספר ימים בשיטוט עם תכלית ביקרתי באתר אי בי אם העולמית בחיפוש אחר דרייברים מסויימים ומצאתי שם עידכון קושחה לדיסקים הנ"ל מגודל 20 גיגה ו40 גיגה אני מממליץ להוריד לפני שיקרה משהו ההתקנה ופעולה על אחריותכם המלאה בלבד לינק ראשון. לינק שני. <הלינקים פשוט היו ארוכים מידי... ערכתי, מטעמי נוחיות. com.>

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by roeesnir,

למה הם כ"כ זולים (יחסית)?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by Arziv,

שלום אנשים... יש לי שאלה שמעניינת אותי, ותהווה חלק ניכר בהחלטתי אם לקנות צורב DVD או צורב רגיל... האם אני אוכל לצרוב על דיסק GB 4.7 DVD של נתונים? (אין צורך להגיד שרק עם כונן DVD זה יעבוד... )

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. הרכבתי מחשב חדש עם הדיסק הקשיח הזה: Seagate ST3500320AS 500GB SATA2 32MB ולפעמים הוא משמיע רעשים של חשיבה, שהמחשב כאילו חושב או טוען האם זה אמור להיות ככה או שאני לא אמור לשמוע אותו בכלל?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  15. Samsung 840 evo 120gb או Kingston v300 120gb מי מביניהם הכי מומלץ, מבחינת האיכות והביצועים?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by ציפורים בניוטרל,

אז ככה, יש לי שלושה דיסקים קשיחים 250GB x 2 160GB אחד מה 250GB מחולק ויש עליו WIndows לכן מחיצה שיש בה את הווינדוס היא ה primary והמחיצה השנייה שאין עלייה היא Logical השאלה שלי היא אם שאל הכוננים (הם ללא מערכת הפעלה ולא מתוכננים להיות) אם כולם צריכים להיות על Logical? אפילו שכל אחד מהם מפוצל ל 2 ? תמונה להמחשת המצב: http://ufu.co.il/files/u97u6infomu5nk6ad0ts.jpg [על הארדיסק השלישי מותקנת מערכת הפעלה ככה שאחד הוא ה primary והשני הוא logical הארדיסק של ה 160GB הוא לא מפוצל והוא על logical והארדיסק הראשון 250GB אותו כן פיצלתי אבל שני המחיצות הן logical השאלה היא אם צריך לשים את הכל על logical פרט לכונן C שעליו מותקנת המערכת הפעלה.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. ערב טוב , רציתי לדעת אם מישהו מחברי הפורום מכיר תחזיות לגביי ירידת מחירים שכזו. בפעם האחרונה שקראתי לגביי זה דיברו על ירידת מחירים באיזור Q4 2012 .

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by Guy950,

הדיסק הקשיח שלי מחולק לשתי מחיצות, אני רוצה להגדיל את אחת המחיצות-איך אני עושה את זה?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  19. Started by blabla2002,

שלום אבא שלי נוסע לניו יורק ומעוניין לקנות צורב dvd אני צריך המלצות אין הגבלה אבל לא יותר מדי

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. אני רוצה לשדרג את המחשב שלי והלוח שבחרתי לא תומך ב ATA 133. (אם אתם שואלים למה אני קונה לוח מיושן אז זה בגלל שאני בונה על שני מעבדים, והלוחות האלה מיועדים לשרתים, אז הם לא תומכים בכל הפיצ'רים הכי חדשים). בכל מקרה, השאלה שלי היא אם אני קונה בקר IDE נפרד, כזה שנכנס לחריץ PCI, והוא תומך ב ATA 133 אז האם דיסקים שאני אחבר אליו אכן יעבדו ב 133 למרות שלוח האם עצמו לא תומך ? תודה

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by emanuelalkobi,

יש לי דיסק קשיח חיצוני של חברת verbatim בגודל של 320 גיגה. תמיד השתמשתי בו במחשב עם מערכת הפעלה וינדוס 7 וכעת כאשר אני רוצה להעביר מידע מהכונן למחשב אחר הוא דורש פרמוט. מה אני יכול לעשות כדי לא לאבד את כל המידע?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. לפני כשנה קניתי צורב X24 של חברת לייטאון - כבר מההתחלה היו לי בעיות של באפר נמוך מצריבה מהסידי לצורב אבל בזמן האחרון(לאחר פירמוט המחשב והתקנה של הארדדיסק נוסף) החלו גם בעיות של הבאפר בצריבה מהארדסיק לצורב... המליצו לי פעם על עדכון FIRMWARE אבל הבנתי שיש בזה סכנות וגם שזה קצת מסובך... למישהו יש רעיון מה הבעייה אולי??? תודה מראש... נ.ב. מהירות ההארדדיסק החדש 7200, הסידי X56.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. היי יש לי כונן קשיח חצי טרה של סיגייט. חזרתי השבוע מהבסיס והוא התחיל לעשות בעיות... בחצי שעה-שעה הראשונה שהמחשב דולק הכל בסדר ואחריה כל דבר שמנסים לפתוח ממנו בקושי זז אם בכלל. ביוטורנט כל קובץ ששמור עליו והתוכנה מנסה לשתף נרשם לידו שיש שגיאה "The request could not be performed because of I/O device error". ניסיתי לעשות ריסטרט וכשעשיתי (פעמיים) הכונן לא זוהה בביוס. פתחתי את המחשב ו"חיזקתי" מעט את הכבלים ובשני המקרים הכונן זוהה לאחר מכן והבעיה המשיכה... ניסיתי להחליף כבל סאטא וחיבור בלוח אם, עדיין לא עזר. יש תקווה שהכונן לא הלך או שאני צריך לקנות חדש ולהעביר כמה שיותר אליו לפני שהכונן מת? תודה מראש גיא

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by GREATTHUNDER,

שמעתי לפני כמה חודשים שאמורה לצאת גירסת USB 3 חדשה, יש איזושהי "מפת דרכים" שאומרת מתי זה יוצא לשוק המחשבים הביתיים?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. המותג Crucial לבית מיקרון מתעורר מתרדמת וסוף כל סוף יציע תחרות גם בקצה הגבוה של שוק האחסון המודרני לכתבה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים