אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
שלום רציתי לדעת איך לפי דעתכם קודם כל שני ההארד דיסקים הבאים של סמסונג 694ש"ח Samsung F4 EcoGreen HD204UI 500 ש"ח Samsung SpinPoint F2 EcoGreen HD103SI עכשיו ההתלבטות שלי היא בין שניהם רציתי לדעת האם יש הבדלי ביצועים בין שני ההארד דיסקים ואולי במחיר הזה אפשר למוצא משהו יותר טוב בתודה מראש מור בן
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני צריל לדעת איך לשנות את האות שהמחשב מקצה לכל כונן יש במחשב כונן קשיח אחד צורב וקורא כרטיסים משום מה המחשב נותן לקורא כרטיסים את האות C ולא לכונן קשיח וזה יוצר כל מיני צרות בהתקנות רציתי לדעת אם ניתן ואיך לשנות זאת? תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שמתי לב לתופעה מוזרה בהעתקת קבצים גדולים (מאות מגה), כאשר אני מעתיק את הקובץ מדיסק לדיסק התחלת ההעתקה מתבצעת מהר ולאחר מכן היא מואטת. לדוגמה: עם שני דיסקים חדשים (2 TB של היטאצ'י) שעברו איחוי יסודי (באמצעות UltimateDefrag) אני מעתיק קובץ של 9 ג'יגה (באמצעות Total commander) וקצב ההעברה מתחיל מ 200 מגה לשניה ולאחר מספר שניות יורד לכיוון ה 100. התופע מתגלה גם כאשר אני מעתיק את הקובץ לדיסק שעבר פירמוט כך שאני מניח כי זו בעיית קריאה ולא כתיבה. האם ניתן למנוע זאת?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב, קניתי לאחרונה טלוויזית LCD 32 אינץ', דגם LA32C530 של סמסנונג שתומכת בכל הפורמטים שיש ובעלת חיבורי USB וHDMI. היא גם FULL HD. הבעיה היא שאין לי מקום כל כך במחשב (שמחובר לטלוויזיה בכבל HDMI) לאיחסון כל הסרטים ביחד עם המשחקים והשירים וכו' ואני מעוניין באמצעי אחסון חיצוני (שיהיה גם נייד בכדיי להעביר לאחרים או ניידות בעת הצורך לעצמי) שאני אחבר אותו לטלוויזיה ויריץ לי סרטי HD באיכות גבוהה ואמיתית. בנוסף, על הכונן יהיה מאגר משחקים, שירים, תוכנות ותמונות אך זה הפרט השולי והוא יותר לאחסון לעת הצורך ואין לי בו שימוש בבוט וכאלה. על איזה כונן ללכת היום מהמבחר שיש בשוק? WD? SAMSUNG? מה ההבדל בין 2.5 אינץ' ל-3.5 אינץ' חוץ מעניין החשמל ועד כמה הוא מהותי? איזה חיבור כדאי שיהיה ל…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם. זכיתי לקנות מהחברה שלי כונן חדש sandisk 120gb ב100 שקלים(= הכל עובד תקין ומזוהה. השאלה שלי כמו שיש מדריך להגדרות ניצול מקסימום של כונן ssd ראשי שעליו מותקנת המערכת ההפעלה. האם גם עליו יש דברים שאני צריך להגדיר על מנת לקבל מקסימום תוצאות? המחשב מזהה אותו הוא עובד הכל תקין הרצתי סריקות רלונטיות כבר עם HD TUNE PRO. דבר אחד ששמתי לב: תוכנת ה defragment שלי לא מזהה אותו כ-Trim. איך אני בודק אם הוא מוגדר על זה? כי הssd של המערכת אני רואה עליו trim בתוכנה.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה רצינית במחשב והחלטתי לעשות פרמוט. יש לי בערך 200GB של סרטים שאני רוצה לשמור ולא מתכוון להוריד (כולם ב-HD ולקח לי זמן). איך אני יכול להעביר (אפילו את כל הכונן, 324GB) למחשב אחר? חשבתי לקנות דיסק און קי של 500 אבל זה המון כסף, וגם מערכת הפעלה אני צריך...
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רואה עכשיו שכולם ממליצים על כוננים קשיחים עם NCQ... מה זו הטכנולוגיה הזאת? איך בדיוק משפרת את זמני הקריאה והכתיבה? תודה לכולם
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האמת שמאז ומתמיד הייתי קונה רק צורבים של פיוניר, והייתי מרוצה- שום דיסק לא היה נהרס. שקניתי את המערכת האחרונה שלי, לפני כשנה לא היה במלאי ולקחתי צורב LG דגם lg gh22ns40. עכשיו המצב בלתי נסבל, 1 מתוך 5-6 דיסקים נדפקים, וכשזה מתחיל זה ברצף... הפסקה של חצי שעה פותרת את הבעיה אבל ממש אין לי זמן להמתנות האלה. אני צורב כ 150-דיסקים בחודש. קשור להתחממות? יש פיתרון או לזרוק אותו ?
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם המחירים מצדיקים? מדיות של החברות הטובות TDK ו VERBATIM עולים בסביבות 80-90 שקל ל25 יחידות לי אין את הכסף להשקיע כל חודש בדיסקים חדשים אך אני רוצה את הטוב ביותר, על איכות משלמים אני יודע את זה אני בעקרון קונה SILVER LINE מתי שאני צריך דחוף דיסקים אני צורב בכללי בעיקר DVD-VIDEO, אני רוצה לשמור על הדיסק ללא שריטות ושהוא לא יתקע לפעמים במכשיר הדיוידי שלי (Skipping) מה בערך אורך החיים של דיסק DVD? מחברה TDK, VERBATIM ומה אורך החיים של SILVER LINE? בהתחשב שאני שומר עליהם בתוך אריזת נייר בתנאים טובים האם Silver Line נחשבים כמדיות מאוד זולות? מה אתם ממליצים לעשות בעיקרון?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
במערכת המחשב שלי קיים דיסק קשיח WD500GB. באתחול המחשב הגדרתי ב BIOS את דיסק ה SATA מ IDE ל RAID ואח"כ בתוכנית השירות ל RAID סימנתי בטעות את הדיסק הנ"ל כדיסק למערך RAID0 ונתתי שם ל VOLUME אח"כ מחקתי אותו ממערך הדיסקים ב RAID. באתחול המערכת אני רואה את הדיסק כ UnKnown עם סטטוס Not Initialized. איך אני יכול לשחזר את הנתונים בדיסק ? יש איזושהי תוכנית שירות העושה זאת ? תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי ספרייה של 22 GB שהולכת וגדלה ואני צריך לגבות אותה בערך כל חודש.. עד עכשיו גיביתי אותה באמצעות DVD-RW אבל זה מעצבן כל פעם להתחיל לסדר את הקבצים ל5-6 דיסקים ולצרוב במשך שעות. האם הארד דיסק חיצוני הוא פתרון גיבוי הולם? איך העמידות שלו בהשוואה לDVD-RW? (אני לא מתכוון לצאת איתו לטיולי שטח אבל גם לא להשאיר אותו בארון..) תודה.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז קודם כל שלום לכולם! פעם ראשונה שלי פה וזה נראה אחלה של פורום ואני אשתדל לתרום מעצמי בתחומים שאני יודע אבל בהארד דיסקים אני קצת חלש ופה אני זקוק עזרתכם...אז ככה אני מחפש הארד דיסק ברמה טובה עד מצויינת...לא איכפת לי בכלל מרעש אבל כן חשוב לי שיהיו בו לפחות 80GB התקציב שלי הוא עד 400 שקל אבל אפשר קצת להתגמש... נ.ב: אני לא בטוח שהלוח שלי תומך בדבר הזה שנקרא S-ATA...תגידו אתם הלוח הוא מדגם Intel D845BG...ובכלל אני יכול להרשות לעצמי הארד דיסק טוב עם הלוח המעפן הזה? תודה מראש...
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז ככה חברה יש לי שניי כוננים של 7 גי'גה ובכל אחד נישאר לי בסביבות :-\400 מגה,אז אני צריך דחוף המלצה על כונן קשיח עד 250 שקל. (מה לעשות אין תקציב).
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום במחשב יש לי שני דיסקים. האחד של 80g והשני של 1000g. מערכת ההפעלה מותקנת בזיסק של ה80g. ב - explore רואים את הדיסק של ה80 אבל לא רואים את הדיסק השני. נראה לי שיש לציין שפירמטתי את הדיסק הוירטואלי שהכיל את הווינדוס והתקנתי אותה מחדש. לאחר4 הפירמוט רואים את הדיסק של ה80 עם כל המידע שהיה לפני הפירמוט אבל הדיסק הגדול כאמור נעלם.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בשבועות האחרונים המחשב התחיל להתקע הרבה. קצב העברת הנתונים ניהיה איטי מאוד, צריבת דיסקים לוקחת שעות. אז החלטתי לפרמט (פורמט מלא) - לא עזר. בכל מקרה, הרצתי את הכלי Data Lifeguard Diagnostic for Windows של חברת Western Digital, ואלה היו התוצאות: Test Option: EXTENDED TEST Model Number: WDC WD5000AAKS-65YGA0 Unit Serial Number: ****** Firmware Number: 12.01C02 Capacity: 500.11 GB SMART Status: PASS Test Result: FAIL Test Error Code: 08-Too many bad sectors detected. Test Time: 06:07:13, September 02, 2009 לאחר מכן הורדתי את הכלי HD Tune ואלה היו התוצאות: Benchmark: Error Scan במצב Quick Scan (אני מבצע סריקה רגילה עכשיו - עברו שעתיים והוא רק בשורה השלישית)…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מתעניין בקניית צורב למחשב חדש, ומתעניין מן הסתם בצורבי SATA בעיקר. lightscribe לא חשוב לי ואני גם לא צורב בכמות שמצריכה צורב מקצועי. חשובים לי בעיקר השקט שבהפעלה והשקט הנפשי שהדיסק יצרב מהר וכמו שצריך. ראיתי כאן בפורום את הצורב של LG מדגם H30N בין המומלצים ומצאתי אותו במחיר באזור ה210 ש"ח. לעומת זאתף גיליתי ממש במקרה גם צורב SATA של סמסונג מדגם SH-183 שנמכר רק בחנות אחת שמצאתי בזאפ, במחיר של 177 ש"ח: http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=SH-S183&Cat2Cat1ID=16&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he את המפרט שלו מצאתי כאן: http://www.videohelp.com/dvdwriters.php?DVDnameid=1806&Search=Search&list=2#comments ובמבט ראשון הוא נראה בסדר גמור. מישהו מכיר איזה ב…
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היום הייתי באייוירי קניתי את Seagate Barracuda 7200.14 1TB ST1000DM003 רציתי את Western Digital Caviar Blue 1TB WD10EZEX אבל אמרו לי אין אותו במלאי וש SEAGATE אותו דבר מה ההבדל בינהם במהיריות ומה יותר טוב ? הוא יהיה הכונן הראשי של מערכת ההפעלה והמשחקים והתוכנות
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
Hi I heard from a friend that combos are bad, and it's better to buy one drive bur burning and another for regular use. the problem is, if I want to read DVDs and CDs and I want to burn DVDs and CDs, do I buy 4 drives??? no , of course not! so what do you think? are combos really bad, or is it just silly? can I buy a reliable CD/DVD reader/burner combo? any advice or opinions on combos are welcome, thanks!
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איזה עוד תוכנות פריצת הגנה יש חוץ מ DVD Decrypter? תודה מראש. .swg
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי צורב NEC 3550A (רק אחרי שהוא התחיל לעשות לי בעיות שמתי לב להרבה אנשיןם שאומרים שהוא חרא של צורב ) קיצר הוא עבד לי מצויין עד ש לא יודע פתאום דיסקים שאני צורב הוא לא מזהה אותם, הוא רואה אותם בתור דיסקים ריקים למרות שהם עובדים בכוננים אחרים , מה אני יכול לעשות יש אולי איזה עידכון משהו תוכנה להתקין פרוץ לא פרוץ משהו כל דבר שיכול לעזורר???!? תודה
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש עם SSD EVO 256 אני רוצה להפעיל בביוס את מה שאמרו, אני לא מוצא את זה .. יש שם XHCI - auto השארתי את זה, האם זה טוב ?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני צריך לעבוד עם המחשב גם מחוץ לבית.הבנתי שאפשר להכניס את ה-HD למארז מיוחד.מה האפשרויות שעומדות בפני?מה העלות שלהן ומה הזולה ביותר?היכן אפשר להשיג חלקים משומשים?האם ההצעה תעבוד גם עם טרמינל(תחנת עבודה ברשת)שיש לה יציאת USB??? בהמון תודה מראש....
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
המותג Crucial לבית מיקרון מתעורר מתרדמת וסוף כל סוף יציע תחרות גם בקצה הגבוה של שוק האחסון המודרני לכתבה
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קניתי אותו מKSP ועדיין יש עליו אחריות. האם גם על שריפת HD יש אחריות?
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-