עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by arkadur,

בשעה טובה חיברתי את המחשב הישן שלי (SERVER OF NON ) המכיל בתוכו מערך RAID 0 של צמד ראפטורים 74GB, משום מה, הם לא מפסיקים "לחשוב" ומרעישים יותר מידי. משהו "חונק" לי אותם ורואים את זה בHDTUNE עם קצב כתיבה של 30 MB, שהF1 שלי נותנים בין 90 ל100... מה זה יכול להיות?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by yudad,

אינני מצליח להעתיק קובץ 5GB לדיסק און קי ריק בגודל 8GB מקבל הודעה מיידית שאין מקום, וזה לא נכון,מה עלי לעשות :s05:

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by walla,

אפשר בכלל לצרוב DVD באמצעות DISK COPY של סרט מהספרייה?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  4. שלום! דיסק און קי, מה עדיף אותו: http://ksp.co.il/?uin=14184 או אותו http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=9594 ב-18 שקל דרך הקופון בפייסבוק? תודה!

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by davidcohen,

היי, אני מנסה להתקין Windows Xp על מחשב ישן הבעיה שאני נתקל בה היא שהדיסק לא מזהה Hard Disk מחובר . בעליה של המחשב אני רואה שהוא כן מזהה את הדיסק ... הדיסק מסוג Westren Digital WD400 . מאיפה אני יכול להוריד דרייברים ?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  6. אני רוצה לדעת מה תפקידו בדיסק הקשיח ואיפה אני אמצא את ההבדלים בביצועים בין דיסקים שונים עם זכרון Buffer שונה. תודה.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by n_aviv1,

יש לי 2 כרטיסי זיכרון של 8 GB של חברת סיליקון פאוור ואני חושב ששניהם דפוקים: אחד מהם הוטס לסין וכשהוחזר לידיי התברר שכל המידע (כ-200 תמונות) נמחק לחלוטין. בשני יש מדי פעם תמונות תקולות עפ פס אפור לכל רוחב התמונה. האם מדובר בתקלה בכרטיסים בוודאות? האם יש חברות יותר מומלצות מבחינת אמינות?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  8. נגמר לי הזיכרון במחשב ואני לא מצליח למצוא אם הלוח אם שלי יכול להכיל עוד זיכרון. יש לי לוח אם מסוג H170-D3H-CF ויש לי 2 כוננים מחוברים. אחד ssd והשני רגיל. תודה לעוזרים.

9. היי יש לי כונן קשיח חצי טרה של סיגייט. חזרתי השבוע מהבסיס והוא התחיל לעשות בעיות... בחצי שעה-שעה הראשונה שהמחשב דולק הכל בסדר ואחריה כל דבר שמנסים לפתוח ממנו בקושי זז אם בכלל. ביוטורנט כל קובץ ששמור עליו והתוכנה מנסה לשתף נרשם לידו שיש שגיאה "The request could not be performed because of I/O device error". ניסיתי לעשות ריסטרט וכשעשיתי (פעמיים) הכונן לא זוהה בביוס. פתחתי את המחשב ו"חיזקתי" מעט את הכבלים ובשני המקרים הכונן זוהה לאחר מכן והבעיה המשיכה... ניסיתי להחליף כבל סאטא וחיבור בלוח אם, עדיין לא עזר. יש תקווה שהכונן לא הלך או שאני צריך לקנות חדש ולהעביר כמה שיותר אליו לפני שהכונן מת? תודה מראש גיא

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  10. איזה עוד תוכנות פריצת הגנה יש חוץ מ DVD Decrypter? תודה מראש. .swg

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by Machine,

אני קניתי לא ממזמן דיסק קשיח ואמרו לי שחשוב לעשות לכל דיסק קשיח חדש בדיקת סקטורים פגומים (chkdsk /r) מה אומרת התוצאה? כי אני לא מבין בזה כל כך.. אלו הם התוצאות מתוך יומן האירועים: ‏‏סוג אירוע: מידע ‏‏מקור אירוע: Winlogon ‏‏קטגוריית אירוע: ללא ‏‏מזהה אירוע: 1001 ‏‏תאריך: 27/05/2011 ‏‏שעה: 17:08:53 ‏‏משתמש: ‏‏לא זמין ‏‏מחשב: USER-A41296A2A0 ‏‏תיאור: Checking file system on C: The type of the file system is NTFS. A disk check has been scheduled. Windows will now check the disk. Cleaning up minor inconsistencies on the drive. Cleaning up 21 unused index entries from index $SII of file 0x9. Cleaning up 21 unused index entries from index $SDH of file 0x9. Cleani…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by alfus73,

שלום,יש לי DiskOnkey של Kingston בגודל 8GB. כאשר אני מנסה להעתיק אליו קובץ של 5GB הוא מציג לי הודעה שדיסק היעד מלא. פירמתטי את הדיסק והוא ריק. הוא בעל Partion אחד בלבד. במאפיינים שלו הוא רושם שוגדלו 8GB. עשיתי איחוי וניקוי דיסק ועדין הוא לא נותן לי להעתיק קבצים הגדולים מ- 4GB לערך. בעבר לא הייתה בעייה להעתיק אליו קבצים גדולים. במסך האתחול הוא רושם לי Fat32. אודה לכיווני פתרון.תודה

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by hagay21,

חיברתי את ההתקן בהתחלה הוא זיהה אותו הכל טוב ויפה.................... עכשיו ניתקתי אותו בצורה מסודרת. עצרתי אותו ורק אז הסרתי. חיברתי שוב הוא אומר שההתקן מחובר אבל הוא לא מזוהה במחשב שלי.......... הסרתי את ההתקן ממנהל ההתקנים התקנתי שוב הפלא ופלא עובד יופי הסרתי מסודר חיברתי והבעייה חזרה לה ניסיתי לשנות להתקן אות העיניין הסתדר ושנתקתי וחיברתי שוב חזרה התקלה...... למישהוא יש מושג מה ניתן לעשות בנושא?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  14. קניתי היום כונן חיצוני של WD בנפח של אחד טרה(3.5). הכונן מסדרת הESSENTIAL(אם זה אומר למישהו משהו). רציתי רק לשאול כמה דברים כדי שאני באמת יעבוד איתו בצורה טובה והוא לא יהרס לי מהר: 1.יש לו כפתור כיבויי מאחורה, האם כדי שהוא יהיה מכובה רוב הזמן, או שעדיף שיהיה דולק? בכללי, לכבות אותו לפני שאני סוגר את המחשב כל פעם? 2.הבנתי שהם מתקלקלים די מהר, איך אפשר למנוע את זה, או לגבות לפחות חלק מהנתונים, החשובים ביותר, שנמצאים עליו? זה כל מה שעולה לי לראש, אם יש לכם ניסיון עם כוננים מהסדרה הזאת, או סתם ידע בנושא שיכול לעזור לי להתנהל בצורה טובה איתו אני ישמח אם תחלקו איתי. תודה, נדב.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by slrr,

יש את של אינטל כמובן.. ויש את של גיגבייט.. יתרונות חסרונות?? (אני חושב שאם אני עושה על הגיגבייט אני מוריד עומס מה-NB (יש צורך בזה, במקרה של 0C).. או שאני מדבר שטויות?? לא יודע איך זה הגיע לפה... להעביר בבקשה למקום שצריך.. אולי בכלזאת?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  16. יש לי שתי הארדיסקים חיצוניים USB בעלי 500 גיגה ואני רוצה לפתוח אחד מהם ולהפוך אותו לכונן פנימי. אז ככה, אחד מהם הוא WD MY BOOK אם אני לא טועה די ישן אין לו כפתור אלא רק פס כחול כזה שזז לפי קריאה. דגם ההארד דיסק הוא wd500aak השני הוא Maxtor One Touch 4 שאני כמעט בטוח שהוא SATA. השאלה איך אני בודק את זה?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by seffi,

הורדתי משחק ל XBOX בשביל חבר שיש לו את המכשיר. הקובץ בפורמט ISO. לצרוב אותו רגיל עם alcohol או שצריך לעשות עוד משהו מיוחד?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by yaloner,

שלום לכולם, אני עובד עכשיו עם המון קבצי וידאו ענקיים וחייב דיסק קשיח חדש. מאחר והמחיר הכי חשוב לי כרגע: איזה דיסקים נותנים את יחס המחיר\נפח הגבוה ביותר ? הבנתי שהיום אלו ה-500GB, יש המלצה לדיסק כזה שידוע כאמין ? תודה רבה

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  19. http://imgur.com/ikKO8 הזמנתי באינטרנט סיגייט 2 טרה וקיבלתי דיסק מתוקן. האם ידוע על הבדל מובהק בין חדש למתוקן? יש איזו אינדיקציה שהמתוקנים מתקלקלים יותר האם להתעקש על חדש?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  20. שלום לכולם, יש לי את הלוח אם הבא: http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4153#sp שתי היציאות של SATA 6Gb/s תפוסות ע''י SSD אחד + HDD האם יציאת SATA 3Gb/s תוריד משמעותית את הביצועים של כונן SSD חדש ? מה באפשרותי לעשות אם יש אפשרות כזו בכלל תודה רבה!

21. Started by sahar3434,

אני רוצה לפרמט את המחשב וכשאני מכניס את הדיסק לכונן פשוט לא קורה כלום לא מגיב כאילו הכונן לא עובד בכלל איך פותרים את זה? יכול להיות שהכונן מת?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  22. שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים. אני מעוניין לעשות מאחד מהקשיחים שלי הרדיסק חיצוני, אחרי התלבטויות קשות של קירור הזמנתי את המארז הזה מ-EBAY הוא כולל אוורור וUSB 3. http://www.ebay.com/itm/290763080969?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649 השאלה הנשאלת איזה הרדיסק יעבוד הכי מהר בחוץ דרך USB 3.0 ואיזה אתם הייתם בוחרים להיות הרדיסק חיצוני שישמש מדי פעם להעברות(נייד). ההרדיסק הראשון שיש לי הוא ישן 160 GB בן כמעט 8 והוא SATA 1, השני הוא קוויאר בלו 1TB חדש בן חודשיים SATA 3 , והשלישי הוא קוויאר גרין 2TB 5400RPM SATA 3 . האם לשים את הגדול 2TB שהוא גם ככה איטי, בתור מחסן חיצוני או לקחת את ה160 GB ולעשות אותו נייד, או בכלל את ה1TB ? מה ההבדל בין מהירות של SATA 3 ל…

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  23. שלום לכולם. אני צריך המלצה לבקר RAID. אני צריך לעשות RAID 5 ל - 3 כוננים קשיחים. מתאים ל - SATAII. אני רוכש מחשב עם לוח אם שיש לו פונקצית RAID מובנת בתוכו אבל זה יגזול משאבים יקרים ברגע שאני ינסה להפעיל RAID5. המעבד הוא Q6600. הבקר צריך להיות סביר פלוס, אני לא צריך משהו עצבני מידי לשרתים אבל לא בדיוק משהו שהתקלקל או יעמיס יותר מידי למעבד שלי לכתיבה. מותר גם לחרוג מהתקציב רק תנו לי הסבר לשיפור בביצועיים ואם יש אתר שעושה השוואה בין בקרים אני ישמח לראות. תודה יבגני

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  24. אני רוצה להשאיר את הדיסק החיצוני מחובר למחשב כל הזמן א. האם זה בסדר ? לא יקצר את החיים שלו ? ב. האם אפשר לגרום רק לכונן חיצוני לישון שהוא לא בעבודה? תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים