עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by -=HOLY=-,

​שלום ! רכשתי לא מזמן DVR (זה סוג של שרת הקלטות למצלמות במעגל סגור) בנפח 1 טרה. עכשיו רציתי להגדיל את נפח הזיכרון שלו בשביל שיוכל להקליט יותר זמן אחורה (חצי שנה בערך). כרגע אני מגיע עם הטרה לחודש וחצי אחורה. אני רוצה לקנות 4 טרה של WD אבל אני לא יודע מה ההבדל בין הסדרות ,או מה ההמלצה שלכם לגבי המצב. אם תוכלו לעזור לי אני ישמח תודה.

2. Started by Joe Blow,

למישהו יש מושג איפה ניתן לרכוש? תודה.

• 7 תגובות
    • 864 צפיות
  3. הצעות? יש לי HD SATA והHD שאני רוצה להוסיף הוא IDE 4 GB.

• 13 תגובות
    • 958 צפיות
  4. Started by avidan28,

אשמח לקבל הסבר קצר איך הדבר הזה עובד.אני מתעניין על מארז שאלה הם מארזי משנה שלו שהם אופציונלים. אני מבין שהם מחזיקים בתוכם דיסקים קשיחים אבל לא ברור לי איך הם בדיוק מתחברים למחשב. הלוח אם שלי זה A8N DELUX http://www.yeongyang.com/ns-160s.htm זה הראשון והוא מאפשר 4 דיסקים קשיחים.מה שלא ברור לי זה שיש לו יציאה בודדת ולא 4 כמו שצריך להיות.... http://www.yeongyang.com/ns-170s.htm זה השני ויש לו תמיכה ב 5 דיסקים ולו יש 5 יציאות נפרדות. בדקתי ומצאתי שיש תקן שניקרא SAS שזה מעין מפצל לחיבור SATA בודד.שזה בא עם המארז הראשון.אשמח להסברים.המון תודה.

• 0 תגובות
    • 636 צפיות
  5. Started by A-L-o-n,

שלום אני רוצה לקנות כונן קשיח 500GB אבל אני לא יודע מה טוב איכותי ומהיר... אני צריך המלצה! תודה לעוזרים. ואם אפשר לבחור אותו ב-tms אני אשמח...

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by bneli,

במקרה פתחתי לראות מה מצב הכונן שלי מבחינת בריאות.. לא שקרה משהו מיוחד אני ממש בלחץ.. ראיתי שיש איזו אזהרה עכשיו אחרי זה נילחצתי ועשיתי בדיקת דיסק של ווינדוס.. וזה משיצא.. האם אני צריך לדאוג? האם זה כבר זמן לקנות כונן חדש? הכונן בן 2 וחצי ומשמש לסרטים ותמונות המערכת עצמה יושבת על SSD

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. Started by integral,

http://www.cdrinfo.com/Sections/Reviews/Specific.aspx?ArticleId=12700&PageId=0 [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 2 תגובות
    • 627 צפיות
  8. קראתי ושוב קראתי וחפרתי ולא הצלחתי להבין או להגיע למסקנא חד משמעית בקטע הזה . אני רוצה לעשות כונן ssd רק למערכת הפעלה . זה יהיה מחשב גיימינג 64 bit והשאלה היא : איזה חברה ודגם מומלץ וכמה ג׳יגה צריך ? אין מגבלה של כסף - רוצה משהו טוב יציב ואמין . תודה לעוזרים !

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. כנ"ל.

• 10 תגובות
    • 3.1k צפיות
  10. Started by ITSIK86,

יש לי לוח עם IDE וגם עם SATA 2 אז איזה צורב כדאי לי לקנות ומאיזה חנות אני גר בקריות שמתי לב שאלו של הSATA עולים יותר,מה ההבדל? וא הבנתי מהמדוק מומלצים מה הכ כדאי בעצם תעזרו בבקשה

• 3 תגובות
    • 594 צפיות
  11. Started by digitalseeker,

שלום, אני מחפש IRAM , שמהיר לפחות פי 2 מהארד דיסק SATA 2 סטנדרטי, שתומך ביותר מ3 סלוטים של כרטיסי זיכרון ובמחיר של עד 700 ש"ח +/- האם קיימת חיה כזאת ?

12. Started by the godfather,

מישהו בבקשה יכול להגיד לי מזה LightScribe ואם צריך לזה דיסקים מיחדים ובכמה כסף אפשר לקנוט אחד כזה טוב??? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 839 צפיות
  13. Started by oren_bartuv,

הכונן הנ"ל בעל נפח של 160 GB. WINDOWS מזהה אותו רק כ 128 GB. מה גורם לבעיה ואיך פותרים אותה, תודה מראש

• 2 תגובות
    • 674 צפיות
  14. Started by farm110,

שלום רציתי לדעת איך צורבים dvd-rip והופכים אותו לdvd רגיל או dvix ? חיים

• 1 תגובה
    • 805 צפיות
  15. אהלן חברים. אני מחפש הראד דיסק קטן ומהיר עם גודל של עד 500 ג'יגה (אין לי צורך ביותר) ומה שהכי חשוב זה שהוא יתחבר לי בחיבור SATA, (יש לי מארז ANTEC SONATA ויש בו חיבור כזה מלפנים) תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 832 צפיות
  16. Started by dnslavin,

שלום, אני צריך להתקין Windows XP (מקורי) והכונן הפנימי בנייד שלי שבק חיים, קניתי כונן חיצוני על מנת להתקין איתו את המערכת, הגדרתי בboot sequence שיעלה ראשון, אך הוא לא מזהה אותו. אשמח אם תעזרו בנידון. תודה!

• 12 תגובות
    • 2.2k צפיות
  17. Started by deluxe,

הבנתי שהחיבור המהיר ביותר כיום לדיסקים קשיחים חיצוניים הוא eSATA. יש לי כמה שאלות בנושא: 1. מקצת חיפושים ברשת, הבנתי שהחסרון של eSATA הוא הצורך בחיבור מתח חשמלי נפרד. איך עושים זאת בפועל? 2. האם יש תקן מיוחד של eSATA שתומך במהירויות של SATAIII? איך אני יודע באיזה תקן החיבור שיש לי תומך? (למשל במחשב הזה) 3. האם החיבור והניתוק של הכונן מתבצע בדומה ל-USB או שעלול להגרם נזק ל-BIOS וצריך שיטה מיוחדת לשימוש בחיבור הזה (כמו PS/2)? 4. האם eSATA מתאים לחיבור מחשב נייד ל-HDD שישמש ככונן חיצוני? בכללי אני מתכוון לקחת כונן HDD 2.5 רגיל ולשפצר אותו בצורה כזאת שיתאים לחיבור למחשב נייד כ-HDD חיצוני. זה אפשרי בכלל? (בלי תחנות עגינה וכל זה) מה הפתרון המיטבי עבורי? תודה רבה!

• 28 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by BeBest,

שלום, יש לי דיסק קשיח תקול, קניתי אותו מבאג אבל אני לא מוצא את התקלה. בדקתי באתר של Western Digital (כאן) ורשום שהוא עדיין תחת אחריות עד 25.6.14 (בד"כ נותנים רק שנה לא?) מדובר ב WD5000BPVT מסדרת Scorpio Blue (דיסק 2.5" לנייד). מדובר בבעייה פיזית בדיסק, הוא משמיע נקישות ונעצר. ז"א זה לא עניין של סקטורים פגומים וכו'. רציתי לדעת איפה אני יכול להחליף אותו והאם בבאג יסכימו להחליף לי אותו למרות שכרגע אני לא מצליח למצוא את הקבלה (אבל בטוח יש להם את זה במחשב). תודה.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. לפני כשבוע יצאתי לאילת והמחשב שלי פעל בצורה רגילה לחלוטין. כשחזרתי גיליתי שאני לא יכול להעלות את windows יותר, אז פירמטתי את מחיצת c בלבד! (הכונן שלי מחולק לc ולd). במהלך הפירמוט עצמו נתקלתי בבעיות רבות, אבל נראה כאילו הדברים הסתדרו בזמן שהתקנתי את windows. לצערי, לאחר ההתקנה גיליתי שD לא מפורמט והינו בלתי נגיש. לצערי הרב לא גיביתי את החומר על הכונן, ויש לי בו כמות עצומה של מוסיקה, משחקים ושאר ירקות שהייתי שמח להצליח לשחזר. אני אהיה אסיר תודה לכל אחד שיוכל לעזור לי :\

• 1 תגובה
    • 504 צפיות
  20. Started by El Cuervo,

אני רוצה לקנות תלייטאון 523252 אבל ראיתי אותו או במכרזים או באתרים של חנויות שנמצאות לא הכי קרוב אליי ובאתרים של חנויות בכרמיאל משום מה יש את הצורב 481248 והוא עולה או במקום אחד יותר או במקום אחד פחות מה 523252...... ואני מתלבט עם לקנות אותו את ה 523252 דרך מכרז או באינטרנט דרך חנות שהיא לא כל כך קרובה אליי ואז עם תהיה לי בעיה אני אצטרך ליסוע לקריות עם המחשב רק בגלל הצורב או לרמת גן או תל אביב או לטיזנאבה או שאני אקנה בכרמיאל את ה 481248 ואני אסתפק במועט או שאני אזמין אותו איפושהו בכרמיאל את ה 523252..... שזה גם אפשרות אבל צריך לבדוק עם אנשים פה מתעסקים איתו בחנויות. מה אתם מציעים? מה בכלל ההבדל בין שני הדגמים למה דירגו את ה 523252 כפחות טוב מה 481248 ב www.zap.co.il ? ג…

21. שלום אנשים, אשמח אם מישהו יוכל להמליץ לי על אופצית איחסון חיצונית לעריכת וידאו. מכיוון שמדובר בHD, יש צורך במהירות כתיבה/קריאה גבוהה ממה שמספק דיסק אחד - לפחות 100MB/s. לכן יש צורך בפיתרון Raid. אני מעוניין גם בהגנה מפני קריסת דיסק לכן אני מעדיף לפחות Raid 5. הנפח הדרוש הוא מינימום 4 דיסקים של 1 טרה. כך שבRaid 5 יהיה לי לפחות 3 טרה לעבודה. מהמידע שאספתי ברשת יש כמה אפשרויות: 1.http://g-technology.com/products/g-speed-es.cfm - יש עליו המלצה באתר http://www.hdvideoguys.com/Guide/E/Videoguys+NLE+Video+Storage+FAQ/0xc0dc681654a5dba55ca08f303a6c38df.aspx ניראה לי שאין יבוא רישמי של המוצר והוא מאוד יקר. 6000שח לגירסה של 4TB. מגיע רק בגירסה של 4TB או 8TB. אני כמעט בטוח שלא ניתן …

22. Started by nadav1379,

אני רוצה להוסיף R DISK ואני לא יודע איזה אני רוצה עוד 80GB אתם יכולים בבקשה לומר לי איזה חברה כדי לי

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  23. Started by DarkSight,

אני מחפש צורב DVD במחיר בין 300-400 שקלים קצת עברתי על הודעות בפורום ולא מצאתי משהו שבאמת הוכיח את עצמו חשבתי אולי על הNEC 3520A אבל ראיתי שיש כאלה שיש להם בעיות איתו.. אני צריך המלצות בבקשה! תעזרו לי ???

• 2 תגובות
    • 721 צפיות
  24. Started by orlupo,

אני מחפש דיסק קשיח למחשב נייד בנפחים של 20 עד 60 גיגה. אני מעדיף כמה שיותר שנות אחריות (עדיפות ל-LOGICPC). בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 690 צפיות
  25. זה מצב הכוננים הקשיחים שלי כרגע: 3.5" - 160GB - 7200RPM - SATA (הכונן המקורי, כאן מותקנת מערכת ההפעלה) 2.5" - 160GB - 5400RPM - SATA (כונן של מחשב נייד חדש שנהרס) 3.5" - 80GB - 7200RPM - IDE 3.5" - 40GB - 7200RPM - IDE (ישן מאוד) אם אני משאיר את כולם מחוברים תהיה לי פגיעה בביצועים של המחשב? הרי אני לא משתמש בכולם יום יומי איזה מהם אפשר להשאיר?

• 18 תגובות
    • 3.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.