עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. ראיתי שבגדול מאוד מומלץ ה-640AAKS של WD רציתי לדעת אם זה הכונן הכי טוב לצרכים שלי? אני מחפש שקט בעיקר אבל אני אשמח גם לביצועים טובים. אבל בעיקר שקט. תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 689 צפיות
  2. היי לכולם יש ברשותי 2 הארדיסקים, 1. Western Digital 500GB 2. SAMSUNG Spinpoint F3 HD103SJ 1TB עשיתי בנצ' בעזרת HD Tune.. וזה התוצאה של ה SAMSUNG 1TB זה הבנצ' של הWD 500GB כמו שאתם רואים זה רק ל READ, לא יכלתי לעשות ל Write כי זה העלאה לי שגיאה שאני צריך למחוק את כל המחיצות.. אז רציתי לדעת מה זה בעצם אומר והאם זה טוב?

• 4 תגובות
    • 791 צפיות
  3. Started by L1ron,

אני מנסה לעשות לפי המדריך את ההרשמה לתוכנה החינמית, אך כשאני מגיע לדף ההרשמה שבאתר אני מזין את הפרטים שלי,ווידיתי כמה וכמה פעמים שאלו הפרטים הנכונים ולסרת כל ספק נסיתי פעם עם אותיוית קטנות עם אותיות גדולות,את הארץ הנכונה ונסיתי עם V על הקוביה וגם בלי.. אבל כל פעם זה אומר לי: כמו בתמונה .. http://img709.imageshack.us/img709/7748/asgs.jpg פשוט אחרי שאני לוחץ Sumbit זה מנקה את תיבת הארץ ומראה את זה, אני מבין שהכוונה היא בשגיאה לכל מה שמסומן בכוכבית ..אבל מיליתי הכל אז מה הקטע?

• 4 תגובות
    • 813 צפיות
  4. Started by Shasoosh,

מה ההבדל בין שני הצורבים הנ"ל?

• 4 תגובות
    • 707 צפיות
  5. Started by ex_,

היי אני מחפש כונן כונן אמין לגיבוי חיצוני USB2 בנוסף לדגמים האלו כל המלצה תתקבל בברכה מה ההבדל בין הדגמים(חוץ מהמחיר)? http://zap.co.il/model.asp?model_id=422808 http://zap.co.il/model.asp?model_id=409713 תודה.

• 4 תגובות
    • 845 צפיות
  6. אני מחפש סדרת כונני SSD טובים , מוצלחים ומוכחים עבור הנייד שלי והמחשב הנייח שלי. חשוב לי שהכונן יהיה מתוצרת חברה טובה, עם בקר איכותי ללא כל מיני תקיעות ושגיאות שהיו מחלות הילדות של הכוננים. אני מעדיף להזמין מחו"ל.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  7. שלום עלי לקנות כונן קשיח חיצוני 2.5" בנפח 320 GB. האם עדיין שליט האיכות הבלתי מעורער הינו WESTWERN DIGITAL או שגם פירמות אחרות נותנות מוצר איכותי ואמין? למשל יש לי אפשרות לקנות כונן של SEAGATE או של IOMEGA במחיר יותר נמוך - האם מומלץ? תודה ;D מראש

• 4 תגובות
    • 980 צפיות
  8. מה זה בדיוק? לא הבנתי את זה כל כך

• 4 תגובות
    • 642 צפיות
  9. שלום לכולם. יש לי שני הרדיסקים מחוברים על צמה אחת : WD120JB ואיזה דיסק ישן 9 גיגה(כמובן שהוא ישן ולכן גם איטי יותר). המחשבה שלי בחיבור שניהם הייתה כזו : על ה120 נשים את המערכת הפעלה, סרטים וכול השאר, והדיסק של ה-9 ישמש להורדות בלבד ז"א אם אני מפעיל אימיול ,סבבהDC או ביטטורנט (לא ביחד כמובן) הכול יורד לשם. השאלה שלי האם בעצם יצרתי איזשהוא צוואר בקבוק כאן ? ובכלל האם כדאי להוריד הכול מלכתחילה ישר לדיסק של ה120 ? תודה מראש לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 968 צפיות
  10. ראיתי שהדיסק קשיח ממש זול עכשיו 285 שח ותמהתי האם כדאי לקנות אותו או שיש איתו בעיות הדגם הוא ST310005EXD101-RK כי הבנתי שפעם היו בעיות עם הקשיחים של סיגייט מה אם האחריות?

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. Started by hachling,

האם יש דיסק מומלץ מבחינת יחס עלות תועלת ובעיקר מבחינת שקט ועמידה בוידאו HD? תודה,

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  12. מה ההבדל בין שני סוגי הכוננים האלה? במה ה sshd טוב יותר מהכונן הרגיל ובמה זה בא לידי ביטוי? אם לצורך העניין לקניית מחשב נייח חדש אני קונה גם ssd 250gb וגם דיסק קשיח , אז עדיף לקחת דיסק קשיח רגיל או להוסיף עוד קצת כסף וללכת על ה sshd ? אלה הכוננים הרגילים ומחירם https://www.ivory.co.il/catalog_compare.php?ids=20265,21191 לעומת כונן sshd https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=12090

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. שלום לכולם, קניתי היום את הכונן הנ"ל והתחלתי להעביר אליו מידע. אחרי כמה זמן קיבלתי הודעה:" אין מספיק מקום על הכונן הקשיח". מכיוון שהיו עליו 930GB פנויים, חקרתי קצת ואז נזכרתי בהגבלת FAT32 על קבצים מעל 4GB. תכננתי פשוט לפרמט לNTFS, באתי לפה וקראתי קצת והבנתי שאז הוא לא יוכל לעבוד עם מכשירי DVD. בעקבות זאת החלטתי שאני מעוניין ליצור על הכונן מחיצה קטנה של FAT32, של 20GB נגיד, וכל השאר בNTFS. אז כמה שאלות: 1. באיזה תוכנה הכי מומלץ להשתמש כדי לבצע את הנ"ל בצורה נוחה? אשמח אם בנוסף להמלצה על תוכנה תוכלו להוסיף הסבר קצר כיצד אני בדיוק מבצע איתה את מה שאני רוצה. 2. בעקבות הפרמוט אני מניח שכל מה שעל הכונן יימחק, כמו בפירמוט רגיל. יש עליו עכשיו כמה דברים שהגיעו איתו, האם זה בעיה שה…

• 4 תגובות
    • 859 צפיות
  14. שלום אנשים היה לי מחשב ישן (פנטיום 3, בן כשמונה שנים) לא ידוע מה היה הגורם להתפגרותו. המחשב פורק ובינתיים שמרתי כמה חלקים שלגבי אף אחד מהם לא ידוע מצבו אם עובד או גרם לנזק. בין החלקים יש שני קשיחים שהייתי שמחה אם ניתן היה להעביר חלק מהמדע הבם למחשב החדש כל זאת רק אם הדבר לא עלול לגרום נזק כלשהו. כעת, על המשב הישן היה אנטי וירוס (מקאפי) אך איני יכולה לדעת האם היה נגוע במשהו. האם יש דרך (ביתית, שאינה כרוכה במעבדה או בכלים מיוחדים) לבדוק האם הקשיחים עובדים ונקיים מזיהומים? והאם ישנה דרך בטוחה להעביר לפחות חלק מהמידע האגור בהם למחשב החדש? תודה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. שלום יש ברשותי מחשב חדש, שכמובן יש בו הארד דיסק שעליו התקנתי וינדוס 7 ובכונן אחר וינדוס XP, בנוסף יש לי את הדיסק הקשיח של המחשב הישן (שעליו מותקנת רק וינדוס XP) מה אני עושה כדי לשים את הדיסק קשיח הישן במחשב החדש יחד עם הדיסק קשיח הקיים? ולא תיווצר שום בעיה? עם זה שיהיו כיביכול 3 מערכות הפעלה? מה אני עושה?? והאם זה יצור לי כונן חדש (בנוסף ל C ו- D) תודה.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. האם מקבלים כבל SATA כשקונים או צריך לקנות בנוסף? תודה מHEAD

• 4 תגובות
    • 974 צפיות
  17. מחשב נייד של GIGABYTE היה בתיקון בחברה השבוע, החליפו לי צורב שהיה עושה רעשים רק כשאני מכניס DVD אבל היה קורא אותם. עכשיו הם החליפו לי כונן והוא לא קורא DVD בכלל , CD הוא כן קורא וצורב. על הצורב רשום DVD MULTI RW . השאלה למה זה קרה? התקשרתי לחברה אבל הוא לא יכל לעזור לי מרחוק ואין לי כוח לשלוח את המחשב לעוד שבוע אליהם. חוץ מזה הוא אמר שהם לא מתעסקים עם תוכנה אלא רק עם חומרה . (זה שטויות כי זה יצא ככה מהם אז אם אני ישלח אליהם הם יתקנו בטוח). ניסיתי לעשות עדכון חומרה אבל הוא רושם שהוא מותקן כראוי . אשמח לעזרה.

• 4 תגובות
    • 726 צפיות
  18. בנתיים אני נעול בגלל ביקורות שלכם על הNEC 3520 משהו כזה, אבל אני לא מבין את כל המושגים האלה, ביטסטייטינג וכל ה + וה - לא יודע... אם מישהו יוכל לעזור לי ולהסביר לי ולהמליץ לי אני ישמח, ועברתי על הפורום אבל אני לא מבין כלום

• 4 תגובות
    • 722 צפיות
  19. שלום, אז נדפק לי ה Seagate ST2000DM001 2000 W241DC5F ושלחתי למקום שעושה שחזור (שדדו אותי, רק אין מה לעשות כשיש חומר מוזיקלי שעבדו עליו שנים) אני מחפש לקנות הארדיסקים חדשים וחזקים. הוצע לי מהמקום עצמו: 1. דיסק פנימי 2.5SATA – TOSHIBA . DISK DRIVE :MQ01ABD100 עלות 472 ₪ 2. דיסק חיצוני2.5USB – WD . "בגלל זה במארז אני לא יכולה לרשום לך את המודל דיסק עצמו אלא רק של המארז WDBUZG0010BBK" המחירים נראים לי דיי מוגזמים, למרות שהניסיון שלי עם טושיבה וWD הם לטובה. אני פשוט לא מכיר את הדגמים מקרוב. רציתי לשאול אם אתם מכירים משהו שהוא יותר טוב, רצוי מחנות באזור של נתניה (KSP הכי קרוב לי לעבודה). שהוא יותר טוב בטווח של אותם מחירים. קצת יותר קצת פחות. אני אפרט: 1. אני צ…

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. יש לי צורב asus drw-1608p35 והדלת היתה תקועה, פתחתי את הצורב שמנתי את הדלת ועכשיו היא עובדת חלק לגמרי אבל הצורב לא קורא דיסקים ריקים, דיסקים צרובים הוא קורא, ריקים לא, (גם דיסקים מקוריים הוא קורא) ולפני השימון הוא קרא וצרב מעולה. מה עושים?

• 4 תגובות
    • 785 צפיות
  21. Started by almog1620,

היי כולם. האם צריך לבצע פעולת איחוי דיסק בכונן SSD כמו שעושים לכונן קשיח? ואם כן אז באיזו תדירות??? תודה.

22. לא מזמן עשו לי דיסק קשיח 80 GB ב-600 שקל ראיתי דיסק קשיח 160 GB במחיר יותר זול אז רציתי לדעת אם דפקו אותי ?

• 4 תגובות
    • 982 צפיות
  23. Started by xender,

ביצעתי גיבוי לכונן הקשיח רכשתי דיסק קשיח נוסף ועברתי ב bios לתצורת raid. התקנתי מחדש את ה os וכעת המחשב עובד כשורה בתצורת raid. השאלה שלי היא האם ניתן בשלב הזה להעתיק חזרה את הגיבוי למחיצה C החדשה? הדבר שמונע מבעדי לעשות זאת היא העובדה שבהתקנה הישנה אין תמיכת raid שהרי הוספתי את הדרייבר רק בהתקנה החדשה. מה דעתכם? תודה מראש לעונים.

• 4 תגובות
    • 820 צפיות
  24. סדרת ה-SX6000 מתיימרת להציע יכולות שאין לכונני אחסון בחיבור SATA עבור קהל יעד רחב ככל הניתן לכתבה

25. שלום אתמול קניתי צורב די וי די של פיונייר dvr-106d , אני באתי אתמול לחבר אותו, והמחשב זיהה ואני יכול לפתוח את הדיסקים שהוא קורא ואפילו הוא קורא קבצי מוזיקה, אבל שאני מנסה לקרוא סרטי די וי די הוא כותב ארוור! וגם שאני מנסה לצרוב לו בדי וי די גם בתונה שבאה עם הווינדוס וגם בנירו 7 הוא כותב ארוור! ולא מתחיל אפילו.. בבקשה בבקשה ממכם תעזרו לי אם אתם יודעים מה הבעייה שלו, תודה.

דיונים חדשים בפורומים