עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by yuvalg,

לא מצליח לפרמט מחיצה באחד הדיסקים. לא באמצעות ה-disk managment ולא דרך ה-my computer אני מקבל הודעת שגיאה: failed to open drive/harddisk/partition 1 eror code 2@1050001

• 5 תגובות
    • 936 צפיות
  2. שלום, יש כרגע ברשותי הארד דיסק אחד WD250 אם אני לא טועה AAKS והוא כבר לא מספיק לי (המון מוזיקה,סרטי HD וחומרים בעלי נפח עצום עקב עריכה) כשראיתי את המחירים של HDD היום הופתעתי לטובה .. היום אני יכול להשיג 750GB במחיר שקניתי לפני שנה וחצי 250GB . אשמח להמלצות על שני כוננים בגדלים שונים (אחד עם 1TB והשני 750GB) הסיבה שאני מחפש שני גדלים שונים היא המחיר .. אם יש הבדל קטן במחירים כנראה שאקח 1TB . מחיר אני מחפש בסביבות 300-450 ש"ח אך..חריגה מקסימלית של 20 ש"ח עם כיתוב 60 שנה P: רק שתי בקשות קטנות : 1)שהכונן יהיה שקט (לא חייב הכי שקט שיש בעולם, למען האמת, רק שלא יהיה רועש מידיי . אם השקט עולה לי במחיר אני מעדיף רועש יותר אך במידה נכונה) 2)אשמח לקבל הצעות רק מחברות מוכרות…

• 8 תגובות
    • 762 צפיות
  3. שלום, אני שוקל לקנות הארדיסק חדש שישמש בין השאר גם להתקנת המערכת עצמה אני לא צריך נפח מטורף אבל ראיתי שהמחירים כבר מממש זולים והגעתי למסקנה שמבחינת התמורה לכסף הכי כדאי לי לרכוש את ההארדיסק הבא: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=5472 השאלה שלי היא, האם אני יכול להיות רגוע ובטוח שהדגם הזה הוא אכן 7200.12 כמו שגם מציין הלינק בסימן השאלה הצהוב באתר של KSP? המחשבה הראשונית הייתה על כונן באזור ה-500 ג'יגה ו-300 שקל, אבל אם זה עוד רק 65 ש"ח אני מאמין שזה כבר הרבה יותר משתלם לקנות את הכונן הזה.. האם הסדרה הזאת מומלצת יותר מזו של WD? אשמח לקבל עזרה בנושא תודה

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by I7210I,

שלום יש לי HD נייד קטן של WD והוא ביקש ממני לאתחל אותו..איתחלתי ועכשיו המחשב לא מזהה אותו בכלל כאשר אני מחבר אותו אליו. עוד דבר הוא ביקש לעשות איתחול לאחר שבWINDOWS עצמו הוא הראה באיתחול שיש לי 127 GB ובעצם יש שם 320GB אז עשיתי פירמוט רגיל בדוס ואז חיברתי למחשב והוא ביקש איתחול נוסף ומאז נעלמו העקבות.. מה עושים? תודה

• 8 תגובות
    • 806 צפיות
  5. היי, בקצרה שום תוכנת צריבה לא מזהה לי את התקן הכונן ולכן איני יכול לצרוב דבר ניסיתי להתקין את הדרייבר הרשמי אבל גם הוא נותן לי שגיאה שאינו מוצא התקן אני חייב לציין שהכונן קורא לי דיסקים ללא שום בעיה

• 2 תגובות
    • 904 צפיות
  6. אני צריך לצרוב משו שאוכל להעשות שיעלה מהבוט {כמו שיש בדר"כ בוינדווס} אאמרו לי שאפשר לעשות את זה דרך נרו אפשר הסבר מפורט?

• 1 תגובה
    • 667 צפיות
  7. שלום ! אני מעוניין לקנות הרד-דיסק נייד ולמען האמת אני לא מבין בזה כלל אשמח לדעת איזה פרמטרים צריך לבדוק לפני הקנייה וגם איזה הרד-דיסקים מומלצים סביב החצי טרה, ומהו טווח המחירים עבורם. תודה עדי

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by CRT,

אז ככה אך פעם לא התייחסתי לזה ברצינות אבל אחרי שראיתי ע"י SPEEDFAN שהטמפרטורה של HD שלי 64 מעלות התחלתי לחשוד אבל חשבתי שאין לי סנסורים בכלל בדיסק קשיח וזאת טעות. הדיסק הוא WDC WD1600JS-88MHB0 קושחה 02.01C03. במגע הוא בערך כמו הצד האחורי של הקירור על כרטיס מסך שמראה טמפ' של 50 מעלות. אולי אפילו פחות חם. האם יש ממה לחשוש..? או שמע הסנסורים דפוקים? כרגע בזמן שאני כותב את ההודעה אני בדקתי עם עוד תוכנה HDD TEMPERATUE והיא גם מראה שיש CRITICAL OVERHEAT...והטמפ, כרגע 58 מעלות. מה שמוזר שיש במארז מלפני הHD מאורר אבל הזרימת אוויר עוברת רק על החלק העליון שהוא פחות חם אצלי ובחלק התחתון אין זרימת אוויר. בתודה מראש. נ.ב ראיתי באיזה פורום שאמרו שהייתה איזו בעיה עם WD והסנסורים שלהם מ…

• 2 תגובות
    • 692 צפיות
  9. יש לי לוח אם שתומך במערך RAID... כאמור יש לי 2HDD X500GB.. שתיהם של WD.. אבל מדגם שונה (בניגוד למה שרשום בחתימה.. ) האם אני יכול ליצור מהם מערך RAID? ואיך אני עושה את זה? פשוט משנה ב BIOS את האופציה של ה RAID? או שצריך לעשות עוד משו?

• 7 תגובות
    • 755 צפיות
  10. הדיסק הקשיח החל להראות סימני קריסה אז קניתי דיסק חדש והתקנתי בו את החלונות וכל התוכנות. עכשיו אני מנסה לפרמט (או למחוק) את הדיסק הישן ולא מצליח. כנראה שיש הגנה בגלל שהותקנה בו תוכנת חלונות. איך אפשר למחוק אותו בכל זאת?

• 6 תגובות
    • 785 צפיות
  11. Started by death_star,

יש לי כונן DVD של NEC במחשב הישן (המחשב ישן, הכונן יחסית חדש). בעבר הצלחתי לקרוא/לצרוב ממנו דיסקים בלי בעיה מסויימת, אבל לפני כמה ימים אני מנסה לצרוב דיסק DVD ולא מצליח. אני גם לא מצליח לקרוא דיסקים אחרים שהכונן עצמו צרב, אבל CD אני כן יכול לצרוב. בMy Computer אני רואה את הכונן ככונן CD. הרצת דיסק ניקוי לא עזרה. מה אני יכול לעשות כדי לתקן את זה?

• 1 תגובה
    • 710 צפיות
  12. Started by KL-xXx,

שלום, רב הביאו לי צורב חדש מתנה מחו"ל, לאחר שחשבתי ששלי הפסיק לקרוא דיסקים DVD+R (למרות שהתברר כי כנראה הייתה בעיה כלשהי עם הדרייברים, לאחר שהחסרתי דרייברים שלו בויסטה וניתקתי אותו, ואחרי זה חיברתי אותו מחדש וויסטה התקינה דרייברים שלו מחדש הוא התחיל לקרוא את כל הדיסקים. . . מוזר, לא? :s05:). הצורב הוא PLEXTOR PX820SA. אז הבעיה היא: הייתה לי תוכנת NERO 8 וה CD-SPEED לא נתנה לי לעשות סריקה לניטור שגיאות, פשוט לא הייה אפשר ללחוץ על START (ובכל לשונית אחרות גם). אז התקנתי NERO 9, אך שם בכלל לא הייתה אפשרות עם לשונית של DISC QUALITY, אבל הייתה SCANDISC (הבנתי שהבדיקות הן לא אותו הדבר). אז הסרתי אותה והתקנתי שוב NERO 8. ועכשיו בכל הלשוניות האחרות אני יכול ללחוץ על START חוץ מ …

• 1 תגובה
    • 658 צפיות
  13. בעיה מעניית שעוד לא יצא לי להיתקל בה עד כה... מדובר בחלונות XP עם SP3 על מחשב מותג Dell Optiplex 755 Slim Form Factor. במחשב היו שתי מחיצות ולאחר מחיקת המחיצה השנייה ואיחודה עם הראשונה עם Gparted מערכת ההפעלה מזהה את המחיצה כמאוחדת אבל עדיין רואה רק קיבולת של המחיצה ה"קודמת". הרצתי chdsk /f /r ונמצאו כמה בעיות במערכת הקבצים שתוקנו אך למרות זאתן המצב נשאר אותו דבר. הרצתי chdsk עוד שלושה פעמים עם כמה הפעלות מחדש ולא נמצאו שום בעיות. כמו שניתן לראות בתמונה הקיבולת בפועל והמקום שניתן לשימוש לא תואמים. בהרצה נוספת של Gparted מתוך Parted Magic 4.1 מתקבלת הודעה שישנם פחות 40 סקטורים פגומים בדיסק הקשיח ולכן לא ניתן לפעיל עליו ntfsresize. אני כנראה הולך לעשות clone ממנו …

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by avihy,

אבא שלי רכש מטעם עבודתו קלטות גיבוי. הוא רוצה לחבר את הקלטת למחשב ה pc של העבודה. לאיזה יציאה מחברים?, צריך בקר מיוחד? (יש לו לוח אם ישן יחסית עם אפשרות הרחבה של pci)

• 3 תגובות
    • 686 צפיות
  15. שלום לכולם,א לפני כחודש בערך קניתי דיסק קשיח SEAGATE 1.5T מאייבורי.(SEAGATE ST31500341AS ) עם עדכון חומרה אחד לפני האחרון...לא זוכר את השם. פיצלתי את הדיסק לשני כוננים אחד של 200GB והשני 1.2T וכאשר התחלתי להפציץ את הדיסק קשיח של 1.2T במידע נתקלתי בבעיה שאני יכול לנצל רק 650GB מכל הכונן. חשבתי שאולי עשיתי טעות כאשר פיצלתי לגודל כזה אז הוצאתי את המידע והתלתי הכל מההתחלה. פיצלתי שוב את הכונן הפעם ל-3 חלקים שווים. באחד התקנתי את מערכת ההפעלה את השני פירמטתי וכאשר אני בא לפרמט את השלישי מערכת WINDOWS לא מצליחה לפרמט את הכונן. נסיתי כל דרך אפשרית אפילו השתמשתי ב-PARTITION MAGIC וגם זה לא עזר. הבאתי את הכונן למעבדת אייבורי והחליפו לי את הכונן ולאחר התקנה מחודשת עדיין הבעיה חזרה.…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by orengore,

היי כמו רוב האנשים כאן, אני לא חסיד של אייבורי וKSP אך ממה שראיתי הם מוכרים את הכונן של סמנסונג, F1 הכי זול - 475 ש"ח שזה משמעותי ממה שראיתי. עכשיו, מכל האנשים שנפגעו מאייבורי, נראה לכם שיש סכנה בלקנות כונן מאייבורי או שזה נראה לכם בטוח? כלומר - רק כונן

• 4 תגובות
    • 658 צפיות
  17. היי... ערכתי בנצ'מארק ב-HD Tune לדיסק הקשיח שלי, ואני לא כל כך מבין את התוצאות של התוכנה. העלתי תמונה. מה שאני רוצה לדעת בעיקרון זה אם הוא לא תקול, איך הביצועים ומה רמת החיים. תודה. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 622 צפיות
  18. Seagate 1000GB ST310005EXD101RK מכאן: http://zap.co.il/model.aspx?modelid=727525 יש למישהו ניסיון, או שהוא מכיר איזה בעיתיות עם הכונן הזה? הוא הכי זול יחסית לנפח והשאלה איפה הקאץ' (אם יש כמובן). ==================== בסוף קניתי את הורבטים שנמצא במבצע באופיס דיפו, 640GB ב-399 ש"ח http://www.officedepot.co.il/catalog/catalogSku.do;jsessionid=0000PJslgwXDbWyi-myVf3NTiNN:12bbi68k5?id=sp5-4081501 למי שמעוניין לדעת מדובר בכונן של WD מדגם WD6400AAVS, דגם מהסדרה הירוקה שיצורו הופסק והוא בעל באפר של 8MB.

• 0 תגובות
    • 2.5k צפיות
  19. Started by יונדב,

אז ככה אני כבר שבוע עם Windows 7..אחלה מערכת הפעלה. בניגוד לXP, לוינדוס 7 יש כל מיני אפשרויות של עבודה על כוננים, כמו לחלק כונן ל2 מחיצות, למחוק וכו'.. אז ככה: בהארד דיסק שלי היו כוננים: C, שעליו ישבה מערכת ההפעלה, וE, שבו שמורים כל הקבצים החשובים שלי. עשיתי הקטנה(SHRINK) לC, והורדתי ממנו 60 ג'יגה. (אתם יכולים לראות בתמונה..זה הUnAllocated space השמאלי ביותר). אחרי הריסטרט והכל, פתאום אני מגלה שאין לי כונן E במחשב שלי. נכנסתי שוב פעם לניהול הדיסק, ושם אני מגלה שגם E הפך לUnallocated! ובכלל לא נגעתי בE!! איך זה יכול להיות?! חברים יש לי שם המון מידע חשוב...המון המון! הנה התמונה: http://forums.johnbryce.co.il/files/Unallocated.jpg

• 1 תגובה
    • 774 צפיות
  20. Started by maormark,

אני מעוניין לקנות דיסק קשיח חדש וראיתי שני דגמים בKSP בכמעט מחיר זהה. Seagate - ST3500418AS 500 GB 275 ש"ח השני Western Digital - WD5000AAKS 500 GB 280 ש"ח על שניהם יש אחריות 3 שנים תודה מראש, מאור

• 1 תגובה
    • 598 צפיות
  21. Started by gif,

היי יש ברשותי האר דיסק שסוגו הוא IDE ואני רוצה לחבר אותו למחשב שלי והסוג של ההר דיסק במחשב שלי הוא SATA 1.תגידו,יש דבר כזה מתאם לחיבור IDE כך שאני אוכל לחברו למחשב שלי? 2.האם יש מתאם USB להר דיסק שסוגו הוא IDE? תודה.

• 9 תגובות
    • 848 צפיות
  22. שלום לכולם! אני צריך המלצה: אני עובד בקבצים ענקיים בפוטושופ, וכל מה שמגביל אותי זה ההרדיסקים! אני חושב לוותר על הרייד של ה3 הרדיסקים וליקנות או את הרפטור החדש של 150GB או ליקנות SSD מהיר: http://skypc.co.il/sg_product~FM-25S2S-64GBF1~7~0.htm אני צריך בישביל SCATCH DISK! או ליקנות 2 SSD כאלה ולשים ברייד 0: http://skypc.co.il/sg_product~OCZSSDS30GB~7~0.htm מה יתן לי יותר ביצועים בקריאה כתיבה? מיפרט: Q6600 אסוס P5NE-SLI 4X1GB G.SKILL 800MHZ HK 3X250GB 16M RAID 0 500GB 32M תודה מראש!

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. שלום, בעת התקנת וווינדוס על המחשב שלי היה מחובר למחשב disk on key, בטעות במסך ההתקנה בחרתי לפרמת את disk on key במקום את ההארדיסק בפועל מה שקרה הוא שההתקנה מחקה את ה MBR של ה disk on key ולא איפשרה לי לפרמט אותו משום מה משיהו מכיר כלי כלשהו שיאפשר לי לשחזר את ה mbr ולפרמט את disk on key (אין לי צורך בהצלת הנתונים שהיו עליו) תודה

• 2 תגובות
    • 858 צפיות
  24. Started by ibm123,

שלום קניתי לאחרונה את המפרט הזה Pentium E5200, Bus800Mhz, s775, 2MB, DualCore ASUS P5KPL-CM s775 1333Mhz, Intel G31, DDRII 800, PCI-E, HDAudio, GBL DDR II 800Mhz 2GB Kingston Value Western Digital 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II CoolerMaster Elite 335 Black (No PSU) Enermax Tomahawk 405W Active PFC 12cm אני סובל מרעשים מחזורים של 20-30 שניות כל פעם של חשיבת הכונן הקשיח מה עלי לעשות ? זה מציק לי אני לא יודע אם הסיבה היא המחשב הכונן או המארז תודה לעוזרים!!

• 6 תגובות
    • 740 צפיות
  25. אני הולך לקנות מחשב חדש וחשבתי לקנות שני HD אחד למערכת הפעלה והשני לשאר הדברים. חשבתי לקנות 320G ו1T של SAMSUNG, האם 320 רק למערכת הפעלה זה יותר מידי וכבר לחלק את הכונן הזה גם כן למחיצות ולהשתמש בו? כמו כן איך כדאי לי לחלק את הכונן השני? הכונן השני הוא SATA 1 , זה ישנה משהו או שעדיף לקחת SEAGATE שהוא SATA 2? תודה

• 1 תגובה
    • 679 צפיות

דיונים חדשים בפורומים