אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
נכנסתי ל MANAGE ורשום לי Dynamic ומתחת invalid ולא נותן לי לעשות כלום.. אני מנסה לעשות reactivate disc ורושם לי this operation is not alowed on the invalid disk pack אני לא מוכן לאבד את מה שיש לי שם :'(
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אתמול קיבלתי את הצורב הדויד החדש שלי, לאחר שהרגתי את הלייטאון שלי (שלא בטעות) - פשוט תענוג. צריבת תקליטורים רגילים ורב-פעמיים ב x24 (שזה אמנם קצת צולע, אבל מספיק, הלכתי לצחצח שיניים וחזרתי ועוד דיסק מוכן) - צריבת דוידים +R ו -R ב x8 (שמונה וחצי דקות לכל היותר, לצריבת מדיה מלאה - 4.7gb). איכות צריבה משובחת על מדיות Ritek, Mitsubishi ועוד רבות... ובנוסף, עם הקושחה העדכנית ביותר (Rev. 1.12), שופרה יכולת הקריאה והצריבה עם מדיות רבות וכעת הוא גם יכול לצרוב x8 על מדיות ריטק x4 וברנדים נוספים. שווה. 8) טווח מחירים נע בין 700 ל 900 ש"ח (מדובר בגירסת ה O.E.M).
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
SSD :Drive #1 - INTEL SSDSA2M160G2 (149 GB) ssd x25-m 160gb Motherboard Name Gigabyte GA-EP43-UD3L windows 7/8 64bit איזה עוד פרטים חשובים צריך ?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכל החברים, רכשתי אתמול כונן SSD של crucial m4 128gb. אני עומד להתחיל את כל תהליך ההתקנה במחשב, והתקנה מחדש של מערכת ההפעלה. עברתי על המדריך שקיים באתר, שהוא מעולה אגב, ובאמת עזר לי קצת לעשות סדר בנושא. עכשיו, למיטב הבנתי, הכונן עובד בצורה הטובה ביותר כשהוא לא מלא לגמרי, וגם כשמבצעים בו מינימום של מחיקות וניקיונות, לכן חפשתי עזרה בנושא תיקיית המשתמש שנוצרת בכונן של מערכת ההפעלה, וכל המידע שנשמר עלייה, בעיקר דברים שהם לא בשליטתנו (כמו הורדות) אלא דברים שאוטומטית נשמרים שם. מצאתי את המדריך הבא: http://www.newsgeek.co.il/windows-user-folder-ssd/ אשמח לשמוע את התייחסותכם, האם זה מדריך ששווה לעקוב אחריו ולבצע אותו. במידה ולא אשמח למדריך אחר, או להתייחסותכם לכל הנושא של ת…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום קיבלתי בשעה טובה ומוצלחת את הצורב דיוידי החדש ה NEC ND3520A קניתי גם 25 דיסקים של SKY 4.7g DVD+R x4 ב- 50 ש"ח = מישהו יכול להוסיף על זה משהו? אם זה עסקה טובה? או חרא דיסקים? חוץ מזה יש לי בעיה קטנה, אחרי שהצריבה הסתיימה הכנסתי את הדיסק לכונן ה DVD-ROM באותו מחשב והוא לא קרא את הדיסק. הכונן dvd-rom הוא Aopen x16 אחרי זה הכנסתי את הדיסק חזרה לצורב ושם הוא הצליח לקרוא אותו. מישהו יכול לעזור לי?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי, האם למישהו יש נסיון עם תחנות עגינה לדיסק? דוגמת http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4032 ? (יש גם של THERMALTAKE אבל ב 100 ש"ח יותר יקרה). תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, יש לי M4 128GB, אין לי בעיות איתו, הוא עובד פיקס, אבל יש לי אפשרות למכור אותו במחיר סבבה (250-300 ש"ח) לחבר שמעוניין לשדרג מהקשיח הרגיל שלו. חשבתי לעשות זאת ולהוסיף עוד 200 ש"ח בערך ולקחת כונן 840 של סמסונג. מה דעתכם, האם שווה מבחינת הבדל ביצועים?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי כרטיס מיקרו SD בנפח 32 ג'יגה שמשמש כאמצעי לאחסון מדיה בטאבלט אנדרואיד Asus Trasformer TF101. כאשר אני מעתיק קבצים חדשים לכרטיס ממחשב PC (למשל ע"י חיבור הטאבלט למחשב, או הכנסת הכרטיס באופן ישיר למחשב), לאחר ההעתקה הכרטיס הופך ללא מזוהה - לא ע"י המחשב ולא ע"י הטאבלט ולא ע"י כל אמצעי. הפתרון היחיד שמצאתי היא השארת הכרטיס למשך לילה שלם בתוך מתאם USB-מיקרו SD מחובר ל-USB של המחשב. לאחר כמה שעות(!) המחשב מזהה את הכרטיס וניתן לגשת לקבצים. כשמוציאים את הכרטיס ומכניסים לטאבלט גם הטאבלט מזהה אותו. כל עוד אין שינוי בקבצים שעל הכרטיס, אין כל בעיה, אבל ברגע שמעתיקים אליו קבצים - שוב יש את אותה בעיה. אני משער שכאשר אני מעתיק קבצים חדשים משהו משתנה (חלק ב-SD שאחראי על אינדקס של הק…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לאחרונה בנדא מגנטיקס החלו לייבא לארץ דיסקים עם השם CITYDISC במהירות 8 ובפורמט מינוס עם קוד של TY. מיותר לציין שמהמחיר שלהם (1.80-2.00 ש"ח) לא קשה להסיק שזה קוד מזוייף של TY. מה עוד שהדיסק מיוצר בהונג קונג ולא ביפן. אני חושד שאותו מפעל גרוע בהונג קונג שמייצר לסמיקום לקסיס את ה-TEAC הביזיוניים מייצר גם לבנדא. ראו הוזהרתם!!!!!!!!!! - הדיסקים באיכות ירודה ועדיף כבר לצרוב על PRINCO ולא עליהם. יום טוב. :-)
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כשמקבלים הארד דיסק חדש מהמפעל, האם הוא אמור להיות הכל עם אפסים, או שסתם מידע רנדומלי בגלל שהוא לא אותחל ? האם אני יכול לעשות בדיקה שהוא לא היה בשימוש קודם לכן (בהנחה שאין בו מחיצות כמובן) ?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפני כמה ימים קניתי צורב dvd, היום קניתי דיסקים לצריבה של dvd וכל פעם שאני מתחיל צריבה אז המחשב קופא ולא מגיב עד שאני עושה ריסט. צריבה של דיסקים רגילים עובדת פרפקט. מקודם גם עידכנתי firmware בתקווה שזה יפתור את הבעייה, אבל זה לא עזר. מה עושים?? סתם עכשיו הלכו לי לפח 10 דיסקים :'( :'( :'(
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
באמת שלא ידעתי איפה לשים את, זה אז שמתי פה זה נראה לי הכי הגיוני. קיצר לעניין. כונן C שלי מפוצץ עד הסוף, אבל כשאני בא למחוק משם דברים פשוט אין מה. לא התקנתי שם כלום וכאלה. יכול להיות שזה בגלל הראר?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עשיתי בדיקה וכיבלתי הכל ירוק(תמונה מצורפת), אבל רציתי לדעת מה זה אומר אם אני יקבל אדום(מה זה מייצג)? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי קיצור לקחתי הרד דיסק של מישהו כדי להעביר חומר , אבל לרוע מזל זה נפל מגובהה 20 ס"מ על הרצפה ,וכאשר חיברתי מחדש המחש לא זיהה אותו מה עושים ?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כשאני מפעיל את המחשב המחשב מנסה לטעון את הדיסק קשיח ולא מצליח. אחרי כמה דקות המתנה הוא מגיע לטעינה ורושם SATA3 HARD DISK HAS AN ERROR PRESS F1 TO RESUME. כמובן ניסיתי את האופציה של הדיסק של מערכת ההפעלה עם הrepair אך ללא הצלחה. רק אחרי שאני לוחץ F1 ומחכה כמה דקות ואז עושה ריסטארט זה מצליח להעלות את הדיסק קשיח וכל זה אחרי כמה ניסיונות של ריסטארטים והמתנה בזמן שהמחשב יעלה. Motherboard: Asus P5QC CPU: Intel Core 2 Quad Q9550 Memory: OCZ 4GB - 2x2 Hard Disk: Westren Digital WD5000AAKS 500GB
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי כונן 160G של WD עכשיו הוספתי עוד כונן של WD 250GB עשיתי לו פורמט ויצירת מחיצה ע"י התוכנה של ווינדוס עבד במשך 12 שעות ולא הלך אז עשיתי לו ביטול ועשיתי לו פורמט ע"י MiniTool Partition אחרי שעשיתי לו פורמט הכונן נעלם גם מה Computer Management וגם לא מופיע ב MiniTool Partition אחרי שזה קרה עשיתי ריסט ואז בעליה של המחשב לוקח לו איזה דקה עד שהוא מעלה וטוען את הכוננים ואז ממשיך לעלייה (לפני היה עולה בשניות) בביוס מופיע רק הכונן המקורי עשיתי לו AUTO DETECTION על כל החיבורים והוא לא מוצא את הכונן השני במחשב עצמו מופיע לי רק אחד
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי וחג שמח, רוצה לקנות דיסק גיבוי 4T בחו"ל. האם זה באמת יותר זול לחברות הטובות? היכן מומלץ לקנות? יש אפשרות לממש אחריות? לאיזה יצרן? איזה קופסה חיצונית מומלצת (יצרן)? בתודה, יהודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מחשב חדש למשחקים בתקציב של בערך 6500 ש"ח. מקריאה בפורומים למדתי ש-RAID 0 יכול לשפר את מהירות הקריאה\כתיבה של הכוננים הקשיחים. אני מודע לבעייתיות שבכך שבמידה וכונן אחד נופל אין תועלת במידע בכונן השני. ולשאלות: 1. האם ניתן להתקין מערכת הפעלה על כונני RAID 0? 2. האם תוספת של כונן נוסף, מעבר לשני כונני ה-RAID, יפריע לביצועי המחשב? 3. האם שילוב של כונני SATAII (בקונפיגורציית RAID) וכונן IDE יאט את ביצועי המחשב (כונן IDE לשמירת מידע חיוני)? 4. שאלה אחרונה. האם הפעלת מערך RAID פוגעת בכונן הקשיח ומקצרת את אורך חייו?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם , לפניי מספר ימים קיבלתי מחבר את התוכנה הבאה- Hard Disk Sentinel. קראתי שהיא מומלצת לפיקוח הכוננים המחוברים למחשב במחשב האישי שלי יש 2 סוגים - 1. פנימי שגודלו 500GB (מהיום הראשון -לפניי 3 שנים בוצעה הקנייה של המחשב) 2. אחד נוסף של 1.5TB (נרכש לפניי כחודשיים) הפעלתי את התוכנה וקצת הזדעזתי : הכונן המקורי של המחשב מראה כי נשארו לו 60% בריאות( Health ) ובנוסף הוא מראה לי הערה - Google Translate : בבקשה תגידו לי אם יש עוד תוכנות/ עזרים וכו' שיכולים להרגיע אותי, או שהתוכנה הזאת ספציפית לא טובה וכדאי להתקין משהו אחר תודה, ערן
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לאחרונה נהרס לי הדיסק הקשיח, היו בו תמונות יקרות מפז מהחצי שנה האחרונה ואני חייב לשחזר את המידע שעליו. אני אשמח להמלצות לחברות אמינות, טובות וזולות שיוכלו לשחזר לי את המידע, עדיפות לאיזור ירושלים או תל אביב. לפי זיגזג 2000 הכונן כן "עובד" אך הוא אינו מזוהה ע"י המחשב, אמרו לי שהבעיה היא כנראה בקונטרולר, ושהחלפת קונטרולר עשויה להחזיר את הכונן לתפקוד מלא, ואפילו אוכל לקבל עליו זיכוי כשאחזיר אותו אליהם, חוץ מזה, הם אמרו שהבעיה היא חשמלית ולא מכנית, ושהמנגנון המכני כן עובד. תודה מראש על העזרה, אני די בור בנושא, אנסה לענות לכל שאלה שלכם.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היום רכשתי צורב לייט און 52X32X52 מהדגם ששמו מתחיל בLTR ניסיתי לצרוב עם הנרו שהיה מותקן אצלי כבר, משום מה התוכנה פתאום נעשתה איטית, כל קובץ ש"גררתי" לרשימה של הצריבה, לקח לו דקה בערך אולי יותר לטעון. התחלתי בצריבה, וב 2 דקות הראשונות הצורב היה במצב IDLE ורק לאחר מכן הוא התחיל לצרוב, וגם אז האחוזים של הused buffer קפצו כל הזמן מ90 ל20 ניסיתי כמה פעמים והבעיה חזרה על עצמה תמיד. בזמן הצריבה לא רצה שום תוכנה ברקע. ניסיתי גם להתקין את הנרו שבא עם הצורב, ש"מותאם" לו לכאורה, אבל אותן הבעיות. זה קרה למישהו? או שאולי יש למישהו כיוון לבעיה? תודה מראש
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מחשב מאוד ישן (8 שנים) שיש בו כונן 30GB של Seagate וכונן בן שנתיים בערך של WD 200GB. שני הכוננים מחוברים דרך IDE כמובן. הזמנתי מחשב חדש, עם כונן 500GB SATA II, והייתי רוצה לשים בו גם את הכונן של ה-200 מהמחשב הישן שיש לי בו המון דברים. איך אני יכול לבדוק אם הכונן יכול להתחבר ב-SATA מבלי לפתוח את המחשב ולהסתכל? הדגם של הכונן הוא WD2000JB, ניסיתי לחפש בגוגל וגם בדקתי ב-EVEREST אבל אני לא מצליח למצוא את זה בנוסף, האם הכונן הזה יאיט את העבודה המחשב החדש או בכונן הקשיח החדש? האם מומלץ לא לחבר אותו?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
"הערה חשובה: מהירות הסיבוב (5400/7200) לא מהווה שיקול בקניית כונן קשיח חיצוני בחיבור USB 2.0 !" אני צפוי לרכוש כונן 2T ירוק שעובד במהירות 5400 (על פי המלצת הסטיקי סמסונג או WD), המחשב שברשותי עם לוח USB3.0. האם אוכל להנות מהעברת קבצים מהירה של תקן USB3.0 לכונן הנייד שברשותי שגם תומך במהירות של תקן USB 3.0 מכונן שעובד במהירות 5400 ? (כנראה ארכוש WD HD Caviar Green 2TB WD20EARS או SAMSUNG 2TB-Spinpoint F4EG, הדיסק הנייד שיהיה ברשותי בקרוב היינו מסוג Iomega eGo BlackBelt Portable 1TB USB 3.0 ) האם אוכל להגיע למהירות העברת קבצים אשר גבוהה מ 30-32MB לשניה ? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אהלן יום אחריי שכנראה עיצבנתי את הSEGATE 1TB השמן שלי שזקוק לחשמל עם 2.5" WD PASSPORT חדש הוא החליט ליפול לי מהשידה ועשה בעיות. אחריי כמה שעות הפסיק לעבוד והUSB שהיה מחובר אליו התחממם משהו מטורף (כמעט נכוויתי זה לא היה אמיתי). חיברתי עוד פעם עבד ואז עוד פעם נכבה. זהו עכשיו כבר לא עובד לא מתחממם לא כלום אין אור ירוק ואם אני מחבר אותו הוא טיפה מזמזם אבל לא מתחיל באמת. היו לי עליו סדרות בגדול אבל עוד כמה דברים - יש אפשרות לשחזר?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-