אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
החשוד: הארדיסק IBM מדגם GXP DTLA 307015 בנפח 15 GB מהירות: 7200 RPM עם 2 MB Chache. את המפרט שלי ניתן לראות בכפתור המפרט. הרצתי מבדק ב SiSoft sandra 2002. התוצאה שקיבלתי היא בערך 15000, וראיתי שהארדיסק מסוג ATA 100, שהוא מסוג זה, ובמהירות 7200 RPM צריך לקבל ציון הרבה יותר גבוה, משהו כמו 21000 או משהו כזה. אם למישהו יש הארדיסק כזה ויכול לשתף אותי בתוצאות, או אם מישהו יודע מה ניתן כדי לשפר א תהמצב אתם מוזמנים בהמוניכם... MB לעם !!!!! :AR15:
-
- 2 תגובות
- 993 צפיות
-
-
שלום, יש לי הארד דיסק נייד של WD, טרה בייט אחד. קניתי את הגירסא עם ה - eSATA כדי שתהיה מהירות העברה גבוהה יותר.. משום מה המחשב לא מזהה אותו כשאני מחבר דרך eSATA , עם ה - USB הוא מזהה חשוב לציין שהוא זיהה בעבר (שבוע שעבר, המחשב חדש לגמרי) ועכשיו פתאום לא מזהה תודה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 993 צפיות
-
-
אז חברים שלי קנו כונן IOMEGA EGO בדיוטי פרי. נראה עסקה משתלמת לכונן חיצוני. כשמחברים אותו למחשב, הא מזוהה ומותקן בהצלחה, ניתן לגשת לכונן הוירטואלי שהוא יוצר ובו שוכנת התוכנה של IOMEGA. כשמפעילים את התוכנה, מופיע מסך עם הגדרות סתמיות של התוכנה (להפעיל עם הפעלת המחשב, למזער לסרגל וכו). אין שום דבר שנוגע לכונן הספציפי שמחובר. הוא מופיע במנהל הדיסקים, אבל אי אפשר לאתחל/לפרמט אותו. אין גישה לכונן ככונן נוסף (לא מופיעה אות נוספת בכוננים תחת "המחשב שלי") ניסיתי להוריד תוכנה מעודכנת אך התוצאה זהה. מישהו מכיר את התופעה?
-
- 2 תגובות
- 993 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב שתומך SATA1, רציתי לדעת, אם אני אקנה HD חדש שתומך SATA2 הוא יעבוד על הלוח אם שלי?
-
- 2 תגובות
- 993 צפיות
-
-
שלום, נמחקו לחברה שלי תמונות מהמכשיר (גלאקסיS1) אני רוצה לדעת אם יש מקומות מקצועיים שיכולים לשחזר את התמונות (במחיר סביר כמובן). ואם מישהו מכיר תוכנות שחזור שלא גורמות נזק למכשיר.. תודה רבה!!
-
- 1 תגובה
- 993 צפיות
-
-
סמסונג הם הבחירה למי שמחפש כונן שקט, השקטים יותר באים עם הרוטור של NIDEC מכיוון שאף חנות וגם לא היבואן יבדקו אם איזה רוטור הגיע הסמסונג, רציתי לבדוק אתכם אם קיבלתם רוטור NIDEC (או השני שאני לא זוכר) מדובר בדגם של 250G SATA-II הוא שייך לסדרה SP120 ונקרא SP2504 מאד פשוט לזהות את הרוטור - פשוט כתוב עליו NIDEC -כמו בתמונה הזאת עריכה: אני מעוניין לקנות את ה-HDD הזה רק אם יש סיכוי גבוהה שהוא מגיע עם NIDEC כך שאם שאם אני אראה שלרובכם יש NIDEC אני אזמין אותו אם לא אז אעדיף משהו אחר...
-
- 9 תגובות
- 993 צפיות
-
-
שלום. הרגע ניסיתי לראות סרט שהינו באיכות Full HD (1080p במחשב שלי, כאשר הסרט נמצא על כונן חיצוני (USB). הסרט מקרטע. השאלה היא האם הוא מקרטע כי קצב העברה של הכונן לא מספיק מהיר [גודל הסרט הוא 11 ג'גיה, ואני תוהה כמה מגה בשנייה צריך להעביר], או שדווקא הכרטיס מסך שלי מתעצל? תודה
-
- 1 תגובה
- 993 צפיות
-
-
איזה עוד תוכנות פריצת הגנה יש חוץ מ DVD Decrypter? תודה מראש. .swg
-
- 7 תגובות
- 993 צפיות
-
-
אני צריך לעבוד עם המחשב גם מחוץ לבית.הבנתי שאפשר להכניס את ה-HD למארז מיוחד.מה האפשרויות שעומדות בפני?מה העלות שלהן ומה הזולה ביותר?היכן אפשר להשיג חלקים משומשים?האם ההצעה תעבוד גם עם טרמינל(תחנת עבודה ברשת)שיש לה יציאת USB??? בהמון תודה מראש....
-
- 1 תגובה
- 993 צפיות
-
-
כנראה שאני יקח תמחשב מ ksp אז .... ככה אני צריך צורב ו dvd אזחשבתי לקחת משהו משולב יש שם (בksp) אני סוגים אחד של lg 52x32x52+dvdx16 ואותו דבר רק החברה aopen אז דבר ראשון שווה לי לקחת משולב?? ואם כן אני צריך לדעת משהו שאני לוקח מכשיר משולב כמו בעיות אופייניות או משהו כזה? ושלישי איזה חברה lg או aopen (שאני לא שמעתי עליה)
-
- 13 תגובות
- 993 צפיות
-
-
-
יש לי הרד דיסק מקסטור 120 גיגה רשום עליו 15 למרס 2004 האם יד עליו עדיין אחריות ואם כן מי היבואן שלהם כי לא זכור לי מאיפה קניתי אותו
-
- 3 תגובות
- 993 צפיות
-
-
או האם יש פתרון? אני עומד לקנות טאבלט והכניסות הם בעיקר MICRO SD, והייתי רוצה 64GB או יותר, מה יכול להיות הפתרון לדעתכם? אני מבין שאין במיקרו מעבר ל-32GB או שאני טועה? תודה,
-
- 3 תגובות
- 993 צפיות
-
-
היי רכשתי דיסק קשיח חדש מסוג SSD. הכל מחובר ועובד וכרגע מתקין עליו את הווינדוז מחדש. רציתי לשאול, איך אני מגדיר את ה-SSD כראשי ואת הישן שיש לי כמשני (slave). בנוסף, ראיתי שאין בדיסק הישן ג'אמפר בכלל. קראתי מה כתוב בהסבר וגם לא מצוין שם הגדרה ל-slave. האם אפשר להגדיר זאת מבלי להשתמש בג'אמפר? במידה ולא, הדיסק הישן בעל 8 פינים בג'אמפרים של WD. מישהו יכול להגיד לי איפה צריך לשים את הג'אמפר במצב כזה? (בתקווה שסיפקתי מספיק מידע). והכי חשוב.... אפשר לקנות ג'אמפר לבד? :-\ תודה מראש!
-
- 9 תגובות
- 993 צפיות
-
-
שלום לכולם אני ממש זקוק לעזרתכם אני נמצא כרגע באמסטרדם חיברתי את ההארד דיסק הנייד שלי למחשב מק של מישהי שאני מתארח אצלה בשביל לגבות תמונות בהתחלה הכל עבד בסדר ממש לכמה שניות וקפצו לי כל מיני חלונות(בהולנדית) באותו זמן הייתי לבד ולא היה מי שיתרגם לי ועצם העובדה שאין לי שום ניסיון עם מחשבי מק פשוט התעלמתי ויצאתי מהחלונות הללו.. לאחר מכן נעלם לי הכל מהכונן ניתקתי חיברתי שום דבר הכונן ריק ואפילו כבר לא קוראים לו בשם שקראתי לו כשהיא חזרה היא בדקה והיא לא מצאה שום דבר גם.. ניסיתי לכבות והדליק את המחשב וגם זה לא עזר על ההארד דיסק הזה יש לי גיבוי תמונות של 7 חודשים טיול וזה הגיבוי היחידי שלי אני חייב את עזרתכם במהירות האפשרית תודה מראש, ליאור
-
- 4 תגובות
- 993 צפיות
-
-
אתם בטח מכירים את הרעש הזה - "גחחחחח" - של כונן ה DVD. זה כונן חדש, מסוג Lite On. האם יש המלצה על חברה אחרת, שאולי הרעש הזה יעלם (הוא ממש מטריד אותי ברמה הפסיכולוגית - זה לא ראציונאלי). (כן זאת צריכה להיות אחת השאלות המוזרות ביותר שראה הפורום הזה, אני יודע
-
- 1 תגובה
- 993 צפיות
-
-
הצורב (סאמסונג) עבד איזה שנה שנה וחצי ופתאום לא מצאתי אותו במחשב שלי. שאני מכניס דיסק אני רואה את הלד מהבהב וגם הביוס מזהה אותו, אבל בכל זאת אין אותו במחשב שלי. ניסיתי לעשות את מה שיש בFAQ הכונן פשוט לא מופיע שם אבל במנהל התקנים הוא כן מופיע אבל יש עליו סימן קריאה
-
- 5 תגובות
- 993 צפיות
-
-
אני זקוק לכונן קשיח פנימי בנפח 500 GB פחות או יותר [תלוי אם התקציב מספיק,רצוי יותר נפח כמובן] במחיר עד 370 ש"ח כונן 7200 RPM שיתאים ללוח אם ישן של ASUS מדגם M2A-VM ויתחבר אליו בעזרת IDE המיושן..מדובר בלוח ישן אחרי הכל.. כונן איכותי, מחברה טובה ,כמובן.. את הכונן אני קונה בKSP כך שיש להתייחס למלאי ולמחירים שלהם בבקשה www.ksp.co.il תודה רבה!
-
- 7 תגובות
- 993 צפיות
-
-
שלום מישהו פעם אמר לי שיש תוכנה כזאת שיכולה להפוך כמעט כל תוכנה שתיהיה U3, זאת אומרת שיהיה אפשר להתקין אותה כמו כל תוכנת U3 רגילה על הDOK. מישהו מכיר חייה כזאת?
-
- 6 תגובות
- 993 צפיות
-
-
אהלן, אז ככה, שעדכנתי לפני שנה בערך את החבילה שלי קבלתי מנטויז'ן צורב Sony (52X24X52), עד עכשיו הכל היה טוב... לפני שלושה ימים אני צורב ואני רואה שמתחילות בעיות, ה-Buffer Level פשוט קופץ בצריבה בין 20 אחוז ל-50 אחוז ל-80 אחוז וככה במשך כל הצריבה. רציתי לדעת מה דעתכם, זאת בעייה בצורב? (שעד היום לא היו לי איתו שום בעיות). או שזאת בעיה בתוכנה? (זה קרה גם שצרבתי שיר עם WMP10 וגם עם Nero... ניסיתי להסיר ולהתקין את ה-Nero בגירסה הכי חדשה אבל לא עזר...). ת'אמת יש לי כמה דברים שאני רוצה לקנות עוד לפני הצורב אז גם אם אתם חושבים שפרמוט יוכל להבהיר את העניינים אין לי בעיה לבצע... תודה, מתן.
-
- 12 תגובות
- 993 צפיות
-
-
קניתי לפני שנה מחשב חדש של טושיבה אני רוצה לשדרג את הכונן ל SSD 500 GB האם כל כונן SSD יתאים או שיש כוננים גדולים מידי?
-
- 0 תגובות
- 993 צפיות
-
-
-
^^ פשוט אני רוצה לקנות כונן 80GB חדש, זה ממש מספיק לי אני בערך מסתדר עם 40GB. רציתי לדעת אם הם נותנים שנה אחריות על הHD כמו הרבה מהמוצרים שלהם או שלוש שנים אחריות כמו כמעט כל חנות? תודה.
-
- 3 תגובות
- 993 צפיות
-
-
10K vs 7200 מה כל הסיפור של ה 10K הזה.... שלום חברים. אני רוצה השבוע להתקין WINDOWS 7 64 BIT על הרדיסק 10K 36גיגה השאלה שלי : א. אם אני אראה כזה הבדל שאני יעבוד בוינדוס - התקנה רגילה על הרדיסק 10K? ב. יש לי אפשרות להתקין RAID 0 לשני הרדיסקים זהים שהם 10K (זה רק במידה וההבדל יהיהמאוד משמעותי כי אני יודע ש RAID ללא בקר איכותי (קופסת חיבור קטנה כזאת שעולה סביבות 1000ש"ח הRAID לא יהיה כזה אפקטיבי)) ג. האופציה הרגילה להתקנה היא התקנה על הרדיסק 7200 500GIGA תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 993 צפיות
-
-
http://www.com4u.co.il/Product.asp?Pid=ST3400620AS&Cat2Cat1ID=11&Cat2ID=165 שווה?
-
- 11 תגובות
- 993 צפיות
-