אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,918 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם. יש לי הארדיסק של סמסונג HD160JJ ולאחרונה בדקתי את הטמפרטורות שלו, והם נראו לי די גבוהות. במנוחה, אחרי שהמחשב דלוק כשעה, יש לו 48. במאמץ, למשל DEFRAG מגיע ל 52. אני זוכר שבימים עברו, ואני חושב שאפילו בקיץ הטמפרטורה הייתה פחות מ 40. ניקיתי אבק במארז ושאר המאווררים, וזה הוריד את הטמפרטורה ל 48, מקודם זה היה 50. שאר הפרמטרים שתוכנות דיאגנוסטיקה רושמות על הארדיסק הם מעולים. האם ההארדיסק תקין? ממה נובעת עליה זו בטמפ? אני יודע שאפשר להוסיף מאוורר בקידמת המארז, וזה כנראה מה שאעשה, אבל למה זה קרה? בלאי?
-
- 7 תגובות
- 759 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני צריך לקנות הרדיסק לידידה שלא מבינה ממש, וגם בתור מתנה עם קבלה והכל לכן ארצה שהחנות תהיה מאזור הקריות(KSP,IVORY) גם טוב מבחינתי ומבחינתה אם יהיו בעיות. אלא אם כן יש לכם מחירים טובים וזמינים גם מחנויות אחרות אין לי בעיה. , ולא להזמין באינטרנט מאיפשהו.. דרישה: 500GB, כונן נייד, עד3,5... באזור ה400 (היא לא צריכה יותר, בעיקר גיבוי תמונות ) נ.ב יש בקיאספי ST305004FDA1E1-RK של סיגייט. 500GB, ב350 שקל. ובאייבורי ST905004EXA101-RK 500GB סיגייט - גם ב350 שקל. ST305004FDD2E1-RK 500GB סיגייט - 375 ש"ח. אשמח שתאירו את עיניי לדגמים גם שיהיו טובים .. (ושווים להוסיף עליהם כסף מבחינת המחיר) - לאחרונה מחירי WD MY BOOK, עלו סתם, אני קניתי 500גיגה ב360 שקל, עכשיו הם עולים 430…
-
- 14 תגובות
- 960 צפיות
-
-
-
שלום, בזמן האחרון הצורב שלי נהיה ממש ממש איטי, מדובר בצורב LG DVD, אני יסביר יותר מדוייק, ברגע שאני צורב דיסק DVD הצורב יצרוב אותו, אבל בהרבה זמן, התוכנת נרו אומרת לי 40 דקות וזה באמת מה שקורה, הדיסק נצרב טוב אחרי 40 דקות, זה לא היה ככה וזה התחיל לפני כמה שבועות, מה אני אמור לעשות? אני חייב לציין שהאיכות של הדיסקים שנצרבים אחרי זמן ארוך כל כך היא בסדר והדיסקים עובדים חלק.. אין בעיה בקריאה של דיסקים רק בצריבה של דיסקי DVD , ברגילים אין שום בעיה. תודה מראש על עזרתכם, ליאור.
-
- 1 תגובה
- 691 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות את Western Digital My Passport Essential 320GB WDME3200 לפרטים נוספים:http://zap.co.il/model.aspx?modelid=694401 השאלה שלי היא כזאת האם אני יכול להשתמש בכונן החיצוני הנ"ל להעלאת עוד ווינדוס על המערכת זאת אומרת אם יש לי דיסק קשיח פנימי בנייד שדרכו אני מעלה ווינדוס אקספי אני רוצה להתקין ווינדוס 7 על הכונן החיצוני וכשהמחשב עולה אני יוכל לבחור אם להעלות את האקספי דרך הדיסק קשיח הפנימי של המחשב או להעלות ווינדוס 7 דרך הדיסק קשיח חיצוני למרות שהחיצוני מתחבר דרך USB מקווה שהשאלה שלי ברורה תודה מראש לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 771 צפיות
-
-
היי פרמטתי את המחשב היום ופיצלתי את ההארד דיסק לשניים. כשההתקנה הסתיימה ונכנסתי למערכת ההפעלה ראיתי שיש רק כונן c עם החלק היחסי של הכונן הקשיח ואילו המחיצה השניה לא היתה שם בכלל, כלומר לא זוהתה על ידי המערכת. יצויין שהסידי רום שלי הוא כונן d. כיצד אפשר לסדר את העניין שהמחיצה השניה תופיעה? בתודה מראש
-
- 8 תגובות
- 957 צפיות
-
-
חברים שלום, לאחר שקראתי פה די הרבה על ההבדל בין Firewire ל USB2 הבנתי שתכלס לא הכי משנה אבל השאלה שלי היא כזאת אם אני קונה HD עם חיבור כזה וכזה אני אוכל אצלי במחשב לחבר דרך FIREWIRE ובמחשב אחר דרך USB ולא יווצר שום בעיה? וכן אודה אם תוכלו להמליץ לי על כמה HD-ים אבל שלא יהיו פחות ב500G תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 631 צפיות
-
-
שלום רב קניתי היום DOK של קינגסטון 16GB פרמטתי אותו לNTFS (על פי המדריך שיש בסטיקי) והרצתי עליו HDTUNE אך משום מה יש 3 ירידות די גבוהות אני חושב שהיו במהלך הבדיקה לאחר מכן פרמטתי אותו לFAT32 והופיעו לי רק שניים האם זה נחשב לתקין או שכדאי להחליף אותו במסגרת האחריות? הינה התמונות של הבדיקות [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 648 צפיות
-
-
בעיה בחיבור כונן דרך USB 1TB של MAXTOR קניתי היום תכונן של מקסטור 1TB חיברתי אותו דרך הראוטר הוא עובד והכל יפה וסבבה אני לא מצליח לחבר אותו דרך ה USB כדי לחבר תכונן אצל חבר..ולהעתיק אליי דברים...לא דרך הרשת יש מאחורה 2 חיבורים של יואסבי זה כנראה של שתי הכוננים או משו התקנתי תדיסק שקיבלתי יש לי XP והתוכנה עובדת יצרתי משתשמים אבל אני יכול להיכנס אליו דרך הרשת אולי יש משו שצריך לעעשות בהגדרות או משו?! ואני לא יודע
-
- 0 תגובות
- 593 צפיות
-
-
היי, יש לי אפשרות לשים את היד על בקר raid ישן מסוג adaptec 2610sa... כך שאני משתעשע ברעיון לבנות NAS לאחסון... מס' שאלות: 1) הכרטיס עצמו הוא PCI-X, אבל ראיתי הצעה ל- NAS שמבוסס עליו - http://geekyprojects.com/nas/build-your-own-nas-using-freenas/ האם למישהו יש ניסיון עם הכרטיס שיכול לאשש את הטענה שהוא יעבוד על PCI "רגיל"? 2) האם לדעתכם אפשר לשדך אותו ללוח מבוסס ATOM כמו זה: http://www.intel.com/Products/Desktop/Motherboards/D945GCLF2-D945GCLF2D/D945GCLF2-D945GCLF2D-overview.htm 3) איזו תצורת דיסקים תהיה עדיפה ל- RAID5 מבחינת עלות/נפח/ביצועים (ואם אפשר, אשמח להמלצה על דגמים ): כ- 3TB עלות משוערת סביב ה- 2400 שח 3 דיסקים של 1.5T (עלות דיסק בודד כ- 800 שח פחות או י…
-
- 8 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
יש לי לוח P965-S3 של GIGABYTE עם BIOS F12, כרגע מוגדר RAID 1 עם שני כונני 500GB (כמו שרשום במפרט) אני שוקל להחליף את המעבד שלי לדגם שיצריך עדכון BIOS, האם הדבר עלול לפגוע בRAID הקיים? (בחומר).
-
- 4 תגובות
- 772 צפיות
-
-
לאחר שהבנתי שאבי לא זקוק לטייפ לצורך גיבוי, אני מבקש המלצה לדיסק קשיח חיצוני עד 700 ש"ח (ניתן להגדיל במידת הצורך). הוא לא צריך דיסק קשיח גדול במיוחד (500 ג'יגה יספיקו).
-
- 1 תגובה
- 658 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כונן קשיח עד 250-350 שקל, הכונן ישמש מחשב נייד [ASUS EEE PC], אני מעדיף שיהיה כמה שיותר מהיר, ז"א 7200RPM ובאפר כמה שיותר גדול. כמו כן הכונן יתחבר דרך חיבור USB למחשב, תודה רבה. [ולפחות 160 GB].
-
- 3 תגובות
- 767 צפיות
-
-
מדוע דיסקים 1.8 יקרים כול כך? בכל מקרה איפה ניתן להשיגם במחיר משתלם ? (למי שלא יודע דיסקים 1.8 משמשים בחלק גדול מנגני ה-mp4 ובמחשבים ניידים)
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, קניתי לאחרונה כרטיס SD למטרות מסויימות , ושחיברתי את הכרטיס SD יחד עם המתאם למחשב היה כתוב שלא ניתן לכתוב על הדיסק, כי הוא מוגן, גם לא ניתן לפרמט את הכרטיס, ניסתי עם 2 קוראי כרטיסים שונים, ובשניהם אותה תוצאה. האם יש צורך בלקנות חדש או שניתן לתקן את זה איכשהו? תודה רבה
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אולי זה לא המקום , אבל בכול זאת. היום בבוקר לאחר שהמחשב לא התעורר לי ממצב שינה , הפעלתי אותו מחדש ולאחר מספר דקות קיבלתי הודעה כי SYSTEM 32 NOT FOUND ! ומסרב כמובן להמשיך להעלות את המחשב. מקווה מאוד שהדיסק הקשיח לא הלך (WD בן חודשיים). האים יש תוכנה לבדיקת הדיסק הקשיח (במצב התחלתי כדיסק BOOT) . ? מן הסתם אתקין מחדש את מערכת ההפעלה (חלונות) האים גם כאן יש תוכנה לבדיקת הדיסק הקשיח ? האים ל WD יש תוכנה ייעודית לבדיקת תקינות הדיסק הקשיח ? תודה מראש לעונים נכונה , דרור.
-
- 1 תגובה
- 879 צפיות
-
-
אני מצטער אני לא כזה מבין באיזה הארד-דיסק מתאים לאיזה לוח. המפרט שלי בצד, התקציב עד 500 + שקל. תודה ויום טוב.
-
- 4 תגובות
- 684 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, יש ברשותי disk on key של חברת sandisk נפח 8G עם תוכנה מובנת U3 הויסטה ULTIMATE לא מזהה התקן מה לעשות על מנת לפתור את התקלה ? יש לי שם מידע חשוב שהעברתי ע"י XP .... תודה לעונים.
-
- 0 תגובות
- 583 צפיות
-
-
אני ממש טרי פה בפורום, ולכן אני לא בטוח במאת האחוזים שאני כותב במתקום המתאים, אם לא תקנו אותי. לעניין, קניתי לפני שבוע דיסק קשיח פנימי של 500 JB , אך לאחר פתיחת המארז של המחשב שלי בעזרת חבר שלי (אני עצמי לא מבין במיוחד) התברר לי שאין לי מספיק חיבורים בלוח אם. בכל מקרה, קניתי מארז לדיסק הקשיח, ככה שישמש בעצם, בתור דיסק קשיח חיצוני. לאחר הרבה התרוצצויות בין החנויות שבהן קניתי את המוצרים, חזרתי הבייתה בתקווה שהכל יהיה בסדר. אך כאשר אני מחבר את המארז שכולל בתוכו את הדיסק הקשיח למחשב, עולה הודעה כזאת"אחד מהתקני ה-USB המחוברים למחשב זה פעל באופן בלתי תקין ו-WINDOWS אינו מזהה אותו" נכנסתי למחשב שלי ומשמה למאפייני מערכת ומשמה לחומרה, וכתוב לגבי אותו חיבור "התקן לא מוכר" ושעושים ע…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה במחשב הנייד לחבר את הדיסק במקום אחר (על הלוח יש חיבור נקבה) כי הוא מחמם לי את היד. יש בשוק איזה קבל/מתאם זכר ל SATA
-
- 5 תגובות
- 849 צפיות
-
-
איך מבדילים ביניהם בשטח ??????
-
- 2 תגובות
- 913 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות הארד דיסק חדש בנפח 1TB לצורכי אחסון של סרטים, מוזיקה ונתונים אחרים. יכול להיות שבשלב כלשהו אקצה Partition מההארד דיסק לצורך שימוש של מערכת ההפעלה. חשבתי לקנות את הדגם הבא: Samsung 1TB 32MB 7200RPM SATA II HD103UJ Spinpoint F1 עולה 495 ש"ח בפנדה מחשבים. יש לכם רעיון טוב יותר? המלצות? תודה!
-
- 8 תגובות
- 873 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לגרום למחשב לחלץ יותר מהר מספר רב של קבצי RAR במקביל ופעולות של המרת סרטים. המפרט שלי הוא: 2 ג'יגה ראמ. דיסק קשיח עם 8 מגה ביט באפר. מעבד amd 6400 black edition אני לא משתמש באובר קלוק ולא מתכנן. כדי לקבל יותר מהמחשב מה כדי לי לעשות: להוסיף כונן זהה לכונן שיש לי ולהפעיל מערך רייד 0 דרך תמיכה בלוח אם או לקנות עוד 2 ג'יגה ראמ ולהתקין 64 ביט(2 סלוטים כל אחד של 2 ג'יגה, 4 ג'יגה סה"כ). מה ישפיע יותר? תודה.
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי מחשב בן חצי שנה ולצורך התקנת מערכת הפעלה חדשה, שתותקן בנוסף לזו הקיימת, אני מעוניין ליצור מחיצה חדשה בכונן. האם קיימים כלים שיסייעו לי לעשות זאת בבטחה מבלי לפגוע במידע שעל הכונן הקשיח?
-
- 1 תגובה
- 800 צפיות
-