עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. הזמנתי מצלמה TZ7, והמטרה היא בעיקר לצלם הרבה וידאו HD. אני רוצה לרכוש כרטיס בנפח 16GB. איזה מומלץ...? חשוב שיהיה מהיר (למרכי שמירת קבצי וידאו גדולים), אך במחיר שפוי... חברת סאןדיסק או טרנסיד? http://zap.co.il/model.aspx?modelid=696225 ראיתי את קינגסטון באייבורי- דווקא זול- http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3366&CatCode=321 אגב איפה ניתן לבדוק אם היא תומכת ב 16 גיגה? תודה

• 37 תגובות
    • 4.1k צפיות
  2. http://www.newegg.com/Product/ProductReview.aspx?Item=N82E16822152102 המווווווווווון תגובות רעות ...

• 2 תגובות
    • 737 צפיות
  3. כונן של 500GB. ובו איחסנתי הרבה דברים חשובים. יום אחד הוא פשוט התחיל לטעון את הכונן מלא מלא זמן. למזלי העתקתי חלק מהמידע. אבל נשאר עוד הרבה מידע בתוכו, ומיום ליום הוא נהייה יותר איטי ויותר איטי. עכשיו הוא כבר בכלל לא מתחיל להעתיק דברים, הוא מראה שקצב העברה הוא על 150KB לשניה. יש משהו לעשות שיפתור את הבעיה? או שכל המידע הלך?

• 1 תגובה
    • 688 צפיות
  4. היה לי מחשב שנשרף והדבר היחיד שהצלחתי להציל ממנו היה ההרדיסק. מדובר בהרדיסק ישן של WD עם חיבור SATA. מאחר שהמחשב החדש שקניתי הוא מחשב נייד לא יכולתי לחבר אליו את ההרדיסק ישירות וקניתי כבל מתאם שמאפשר לחבר את ההרדיסק ל-USB. הכל עבד טוב ויפה, המחשב זיהה את ההרדיסק כמו דיסק און קי ונתן לי להעתיק את רוב הקבצים שבו. היתה רק בעיה אחת חמורה והיא שלא יכולתי להכנס למה שהיה ב-my documents שלי (כלומר הספריה c:\documents and settings\user). היתה לי בזמנו סיסמה של היוזר שלי ואני זוכר אותה, אבל אני לא מגיע בכלל לאפשרות להכניס סיסמה. בכל פעם שאני מנסה להכנס לספריה הזאת אני מקבל הודעת שגיאה "access denied". האם יש איזושהי דרך להציל את הקבצים האלו? אלו בדיוק הקבצים שרציתי להעתיק למחשב החד…

• 4 תגובות
    • 815 צפיות
  5. Started by tvholic,

אני שוקל לשלב במחשב החדש HDD של 320GB את הדגם WD 3200AAKS (בהמלצתו הטובה של NIKE) וגם כונן SSD של 64GB. אופן השילוב הוא להתקין את המערכת הפעלה על ה-SSD ותיקיית מסמכים שבשימוש שותף ואת כל שאר הדברים (סרטים, תמונות ושטויות אחרות) לשים על ה-HDD. המטרה של כל זה היא להשיג מהירות עבודה מקסימלית בלי תקיעות ושקט מקסימלי בזמן עבודה על המחשב. מה אתם חושבים?

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. Started by arkadur,

אני מעוניין ברכישת כונן SSD, לדעתי המחיר נפלו יחסית לתקופה שהם יצאו, כמו כן, חשוב לי שהדיסק לא יהיה מבוסס על שבב של J MICRON (אם אני זוכר נכון - יש איתם בעיות בקריאת קבצים קטנים) יש לי את האפשרות להזמין מחו"ל, במידה ויהיה עדיף (ואני מאמין שעדיף ) תודה ושבוע טוב

• 1 תגובה
    • 749 צפיות
  7. יש לי ספריית סרטים גדולה בבית על דיסקים DVD. אני רוצה להעביר אותם למחשב, ככה שבלחיצת כפתור אני אוכל לנגן את הסרט. התחלתי להעביר לכונן הפנימי, אבל מתחיל להיגמר המקום וחשבתי לקנות כונן חיצוני (להתחיל לצבור כוננים עם סרטים... יש לי בערך 1000 סרטים ב- DVD). בדקתי בזאפ, ומבחינת נפח בייחס למחיר ו- כונן קשיח חיצוני ST310005FDD2E1GB 1000 FreeAgent Desk Seagate יצא הכי זול (500 ש"ח). איך סיגייט? יש בהם בעיות? איזו חברה הכי מומלצת? זה נורא אם אין גיבוי לסרטים שעל הכונן? בקשר למחיר- אני פשוט מחפש את הכונן הכי טוב לצרכים שלי במחיר הכי נמוך... אז תגידו מה כדאי, ומה המחיר. תודה! גיא

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by gif,

היי יש ברשותי מחשב עם HD מסוג SATA שעליו מותקנת המערכת ואיתה אני עובד. קיבלתי HD מסוג IDE(מפורמט) וחיברתי אותו למחשב שלי והביוס מזהה אותו אבל כאשר אני רוצה להשתמש בו,הוא לא מופיע לי ב"ניהול דיסקים"(מקש ימני על המחשב שלי=>ניהול=>ניהול דיסקים) וגם לא מופיע לי במחשב שלי מישהו יודע למה הוא לא מופיע לי? תודה.

• 7 תגובות
    • 959 צפיות
  9. הלדים ישנם, איך אני יכול לחבר שכל הארדיסק כשהוא מעביר מידע יפעיל לד אחר ?

• 3 תגובות
    • 865 צפיות
  10. יש לי כונן חיצוני כשנה, עד שפתאום אתמול המחשב לא מציג אותו. ב-Device Manager הוא מכיר אותו (מציג חיבור USB תחת Disk Drives כל פעם שאני מחבר אותו) ואפילו משמיע צליל שאני מחבר ומנתק אותו, אבל בחלק של ה-Storage הוא מתעלם מקיומו - לא מופיע כלום תחת Disk Management וגם לא תחת Removable Storage. הכונן הקבוע שלו מופיע כפנוי. כמובן, יש שם דברים מאד חשובים, ואודה מאד לעזרתכם, כי חפרתי באינטרנט וגם בפורום הזה ולא מצאתי פיתרון. (ניסיתי לחבר משקעים אחרים, כיביתי והדלקתי כמה פעמים, ואפילו ניתקתי אותו לגמרי מהחשמל והחזרתי). תודה רבה, ערן

• 9 תגובות
    • 4.2k צפיות
  11. Started by Respect,

היי אני רוצה לקנות כונן קשיח של 1 TB יש לי תקציב של 600-700 שקל עכשיו שמעתי שיש הרבה אפשרויות בכוננים קדיחים כלומר יש כאלו 32 בפר שהם מהירים ויש כאלו שהם 16 והם יותר טובים קיצור אני לא כזה מבין בדיוק מה מתרחש שם אז הייתי רוצה שתמליצו לי מה הכי איכותי ומהיר

• 2 תגובות
    • 842 צפיות
  12. שלום חברים! ברשותי צורב DVD LG שאני לא ממש זוכר את הדגם שלו. הבעיה היא שלא משנה איזה סוג צריבה זאת (תוכנות, שירים,תמונות או סרטים)הצריבה היא מעל 20 דקות גם על המהירות הכי מקסימלית. בתחילת הצריבה הוא מראה לי זמן צריבה סביר של 4 עד 6 דקות וכשהוא מסיים את הספירה לאחור הוא מוסיף עוד 20 דקות... אני חייב לומר שלא זכור לי מתי התחילה הבעיה אבל בוודאות היא לא התחילה בשנה הראשונה בשימוש איתו. כמו כן אני לא צורב כל כך הרבה, אולי דיסק לשבוע... אני משתמש בנרו 9. תודה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 585 צפיות
  13. Started by dogy,

יש לי 2 הרדיסקים. האחד חדש של 500 והשני ישן (מהמחשב הקודם) עם 160 החדש מחובר SATA השני מחובר IDE האם אני צריך להגדיר יחסי מאסטר סלייב? ואם כן איך אני עושה את זה? הרד דיסק חדש - wd5000aaks הישן - wd1600jb תודה

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by amd@ati,

היי, הכונן שלי מחולק לשתי מחיצות: C- זוהי המחיצה של הווינדוס. F- מחיצה ריקה לחלוטין. יש לי את התוכנה: acronis disk director. בחרתי באפשרות של "הגדלת השטח הפנוי", והעברתי את שטח מחיצה F למחיצה C, אבל ראיתי כי מחיצה F עדיין קיימת וגודלה כ- 15MB, כיצד אני מוחק אותה לחלוטין? תודה מראש נ.ב: אני עושה זאת על מנת להתקין אובונטו על השטח הפנוי. (אם זה עוזר) עריכה: ראיתי כי ניתן למחוק מחיצות בעזרת הכלי - "ניהול מחשב" שבלוח הבקרה. האם הדבר יעשה את הפעולה הרצויה? (מחיקת המחיצה והוספת השטח שלה לכונן C)

• 2 תגובות
    • 699 צפיות
  15. Started by integral,

ST31000528AS או WD10EADS

• 1 תגובה
    • 831 צפיות
  16. Started by dominic16,

שתיהם של SEAGATE ST31000528AS http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=5022 ST31000333AS http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=3400 קראתי בסטיקי שאתם ממליצים על 333 אבל לא כתוב כלום על 528 שלפי מה שהבנתי הוא יותר חדש גריסא 12 ולא 11 שתיהם באותו מחיר ואגב אם יש משהוא מחברה אחרת באותו מחיר יהיה נחמד גם

• 3 תגובות
    • 709 צפיות
  17. שלום לכולם רכשתי לפני כשבוע הארד דיסק של חברת seagate 500GB לפי המספר הסידורי של הגירסא שלו הוא מהגיסרא הבעייתית [ יצא לי לקרוא על כמה הארד דיסקים שהפסיקו לפעול ] רציתי האם אותו הארד דיסק רק שנת יצור אחרת עדיין יכיל את הגירסא הבעייתית? לאחרונה אני חווה תקלה של קפיאות כאלה במחשב [העכבר זז המחשב לא ] ואני חושב שיכול להיות שמדוברכ בארד דיסק [ כי הWIN מותקן על הארד דיסק הזה ] תודה לעוזרים - אגב מדובר בגירסא הבעייתית כי פשוט לא מצאתי את המס' הסידורי שלו , אבל בדקתי לפניכ מה ימים והיה לו אותו מס' סידורי

• 18 תגובות
    • 2.6k צפיות
  18. Started by danvis,

היי לכולם, ההורים שלי ביקשו שאני אקנה להם דיסק קשיח חיצוני ומכיוון שהידע שלי בתחום הוא מוגבל, באתי לפה. עשיתי קצת קריאה וראיתי דעות על 2.5 ו-3.5, והבנתי ש-3.5 ישרת את הצרכים שלי נאמנה (אני לא מתכוון להזיז אותו הרבה, וגם ככה הוא חזק יותר) ובגודל של 250GB. אני לא צריך חיבור ESATA (גם ככה אין להם חיבור כזה במחשב) אבל כן צריך שיהיה USB. בקשר למחיר, אני לא רוצה משהו שיעלה על ה-350-400. איזה כוננים הכי מומלצים? תודה!

• 5 תגובות
    • 727 צפיות
  19. Started by Y-T-M,

יש לי mp3 של החברה apex והשתמשתי בו כ usb....היו עליו כמה קבצים.. הלכתי לחבר לעשות לו פירמוט ושכחתי את הMp3 מחובר למחשב ובטעות עשיתי לו גם פירמוט דרך ההתקנה של הווינדוס כמו שעושים פירמוט... עכשיו הוא לא עובד... כאשר אני מחבר אותו המחשב קולט אותו אבל כשאשני מנסה להיכנס אליו להוסיף לו משהו המחשב אומן שההתקן אינו מאותחל האם לאתחל אותו ? אני אומר לו שכן אבל הוא אומר שהוא לא מצליח? יש פתרון? תודה מראש..

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  20. שלום, לפני כמה ימים בעת התקנת משחק עלתה לי הודעה "האם ברצונך לאתחל את הדיסק בכונן D ?"(שהוא בכלל כונן קשיח) מאז נעלם לי הכונן הקשיח הזה שהכיל 40GB. למזלי הכונן הראשי שמחולק לשתי מחיצות עדיין קיים ועובד, אבל מאז רק מנהלהתקנים מזהה את הכונן האבוד, ואילו ב-disk management הוא לא קיים. יש שם רק דיסק 0 (כונן C, כונן E) וכונן תקליטורים 0 איך זה יכול להיות שהכונן מזוהה ב-BIOS וב-DEVICE MANAGER ולא בניהול הדיסקים. ב- BIOS מופיע אגב: DISK 0 MASTER ריק DISK 0 SLAVE SEAGATE 250 GB DISK 1 MASTER ASUS DVDRW DISK 1 SLAVE MAXTOR 40GB (הכונן האבוד) אודה מאד מאד על עזרתכם

• 7 תגובות
    • 843 צפיות
  21. יש לי 2 כוננים SATA WDC WD2000JS-00MHB0 (WD-WMANL1047648 WDC WD5000AACS-00G8B1 (WD-WCAUK0066782 ואחד שמחובר דרך USB כונן חיצוני ST3500320AS (5QM27SZT) ועוד כונן רשת של MAXTOR-1TB המס סיראלי שלו הוא 5E1F-0959 הכל עבד יפה וטוב עד שקניתי את הכונן רשת...הכל היה מהיר ולא היו תלונות מאז שחיברתי אותו הכונן של WDC WD5000AACS-00G8B1 מונע מהמערכת לעלות ונתקע במסך של הטעינת זיכרון אם אני מוציא תחיבור SATA של הכונן ועושה ריסט אז המחשב עובד כרגייל...ואחרי שהוינדוס עלה אני מחבר תחיבור SATA אליו בחזרה והכונן עובד והכל טוב ויפה מה הבעיה ?! ניסתי לעשות תיקון שגיאות דרך הוינדוס והוא נתקע ולא מגיב וגם דרך ההפעהל מחדש של המסך הכחול הזה..וגם זה נתקע חיקתי איזה שעתיים כלום לא זז מה צריך לעשות?…

• 1 תגובה
    • 743 צפיות
  22. Started by EagleXDR,

היי, כחלק ממסורת ארוכת שנים, שכל דבר מת לי, מעדשות ועד הארד דיסק, גם הוא מת. קיבלתי אותו אתמול, חיברתי, הפעלתי, לכמה שעות עבד סביר, עד שהוא התחיל להתנתק, פשוט להעלם. חשבתי שזה הכל, אז חברתי מחדש, אבל זה לא עזר, וכחלק מהתזמורת, הוא גם התחיל להשמיע רעשים, ממש לא סבירים, של ניסיונות התאבדות. עכשיו, המחשב בכלל לא מזהה אותו, לגמרי, הרעשים נמשכים, ובשיא טיפשותי, העברתי פשוט את כל המידע שהיה לי על המחשב, שהולך אחורה אליו, ועכשיו הכל הלך. כמובן שאני אחליף אותו תחת האחריות, אבל מה לעשות עם כל המידע שהלך? תודה, בייאוש, נעם.

• 5 תגובות
    • 937 צפיות
  23. שלום לכולם, היום קניתי דיסק קשיח בנפח 500GB של SAMSUNG HD502HI SATA . יש לי לוח אם DFI NF4-Ultra . חיברתי אותו למחשב עם כבל SATA והגדרתי מחיצות ופירמטתי אותו. הוא מופיע יחד עם כל המחיצות כדיסק חיצוני (יש את הicon של safely remove hardware.) איך אני מבטלת זאת? אני רואה אותו כדיסקים בmy computer . איך אני מבטלת את האופציה של safely remove hardware ושהוא יראה ויתפקד רק כדיסק פנימי ויראה רק כדיסק פנימי (ולא כדיסק נייד - כי זה לא מה שהוא). תודה רבה

• 3 תגובות
    • 957 צפיות
  24. או במילים אחרות, איפה ניתן להשיג מדיות של Taiyo Yuden ותחת איזה מותג? תודה, ריפר.

• 3 תגובות
    • 939 צפיות
  25. Started by Blotus,

שלום, יש ברשותי רשת קטנה בארגון בעלת שרת SBS2003 יחיד. השרת אינו מחובר לרשת האינטרנט, ולכן הגיבויים נעשים ע"י קלטות גיבוי ועד היום בנוסף לקלטות, גם ע"י דיסקים חיצוניים של W.D USB יש בשרת המון בעיות ביציאות USB, ניסתי להתקין כרטיס USB PCI-E אך לשווא. עדיין הבעיות קיימות. התייאשתי והחלטתי לשדרג את המערך בכדי לשים קץ לתופעה ולסבל המתמשך באי וודאות האם הדיסק החיצוני הפעם יעבוד או שלא- הפעם לא. אנו ארגון קטן ועם לא מידע של TB, סה"כ כל הגיבויים כיום עומד על 400 ג'יגה, אי לכך ובהתאם לזאת החלטתי לנכון ללכת על כיוון ה-NAS ולא EMC או NETAPP. NAS מוצר יחסית זול יותר, וניתן לקנות מוצרים כאלו ברמות שונות ולא רעות. אשמח לקבל מכם חוות דעת מקצועית על איזו חברה לגשת ועל אילו דגמים מומלצים…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים