אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
שלום, קניתי מחשב נייד חדש ומתוך הכונן כולו הקציתי מחיצה חדשה של 500GB באמצעות ACRONIS. החלוקה הייתה רגילה. עכשיו אני רואה שיש USED SPACE של 105MB. איך ולמה ? האם עשיתי משהו לא נכון ? לא שזה עקרוני אבל אני לא מבין. ניסיתי לפרמט וזה לא עזר. בתודה, קיריל
-
- 3 תגובות
- 735 צפיות
-
-
רק עכשיו קראתי בפורום מפרטים שייצא כבר STA II! אני בדרך כלל מעודכן עם יציאת חומרה חדשה, אבל משום מה הפעם פיספסתי את החדשות :-\. רציתי לדעת אם יש שיפור גדול בביצועים בין SATA לבין SATA II? מה החידושים ב-SATA II?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כותרת מפרט מלא בצד הדיסק הוא 750GB של סיגייט מדגם ברקודה
-
- 3 תגובות
- 649 צפיות
-
-
שאלה קטנה, אם אני משתמש בדיסק קשיח SCSI U320 עם בקר של U160, דיסק בודד, צריכה להיות איזו הורדה בביצועים ? כי תאורתית הדיסק לא מגיע ל 160 MB/s שהבקר מגביל. מדובר ספציפית ב Seagate Cheetah 10K.7 תודה על העזרה.
-
- 2 תגובות
- 736 צפיות
-
-
אני קונה צורב DVD מחר מחרתיים אני צריך הממלצה של צורב DVD בין המחירים 300-400 ש''ח לינקים מחיר והמלצה תודה רבה compman112
-
- 1 תגובה
- 735 צפיות
-
-
מה ההבדל בין ATA ל SATA ל SATAII ומה הכי טוב אם אפשר כצת פירוט כדי שאני אבין יותר והאם כל הלוחות אם מתאימים לכולם או שלא
-
- 3 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
-
שלום במפרט שאני קונה .....מומלץ 2 דיסקים קשיחים של 250gb Raid + דיסק נוסף למערכת הפעלה של 80gb ....השאלה שלי אם כל אחד מהשלושה צריך איוורור מיוחד....או שמספיק שני מאווררים אחד לכל 250gb ואילו לדיסק של ה-80gb אין צורך? אודה לתשובות
-
- 1 תגובה
- 667 צפיות
-
-
אני יודע שזה לא משתלם לקחת כונן עם פחות מ-500GB מבחינת ג'יגבייטים/שקלים, אבל כבר יש לי 160GB ועוד 320GB יספיק לי, אם אני אוסיף עוד 70 ש"ח ואקח 500GB זה לא יתן לי כלום. מה אתם חושבים?
-
- 3 תגובות
- 726 צפיות
-
-
יש לי מחשב שולחני שאני משתמש בו משנת 2009 Intel i7 920 Asus P6T 12GB DDR3 המחשב מספק את הצרכים שלי מצויין גם אחרי 8 שנים... בתוך המארז מסתובב לו כבר 8 שנים ווסטרן-דיגיטל קוויאר בלו... ואני מרגיש שהוא לקראת הסוף... אני מחפש המלצה לכונן אס.אס.די פנימי, חצי-טרה לא משהו מטורף... פשוט לקצר קצת את זמן העלייה של המחשב... גם ככה יש צוואר בקבוק רציני כתוצאה מהלוח הישן אשמח להמלצות תודה דרך אגב, שמישהו יעשה משהו עם עריכת טקסט באנגלית... בלתי אפשרי לכתוב משפט בעברית עם מילים באנגלית כי כל הכל מתבלבל... למשל, רציתי לכתוב SSD ונאלצתי לכתוב אס.אס.אס כי זה בורח שמאלה
-
- 8 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
הדיסק הקשיח החדש של טושיבה מסדרת X300 מתיימר לספק לכם 8 טרה-בייט בעלות של כ-1,000 שקלים לכתבה
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
- 2 followers
-
-
אני יודע שזה כבל שיוצא מלוח האם אבל מישהו יכול להסביר לי מה ההבדל בינניהם ומה הם עושים בכלל
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני שוקל לקנות כזה במחיר 350 שקל יד שניה עם אחריות האם הוא טוב ?? איזה מדיות עובדות איתו טוב?? האם PRINCO יעבוד ???
-
- 3 תגובות
- 843 צפיות
-
-
אחרי קריאת הפרוייקט שכתוב פה שני תרדים למטה ומחקר קטן באוניברסיטת גוגל... החלטת לשנות כיוון ברכישה שלי אני מחפש מארזים לדיסקים קשיחים רצוי עם מעגן שאפשר להכניס אותם לתוכו שיושב בתוך המחשב כמו מגירה נשלפת. ידוע לי שיש את סלברסטון שתומך ב eSATA שיש לו מפרץ עגינה ואשמח לדעת על עוד אפשרויות.
-
- 2 תגובות
- 968 צפיות
-
-
שלום, התקנתי HHD 2.5 320GB בלפטופ, שמעתי שההרדיסק עובד, אבל הוא לא מזוהה. ACER ASPIRE ONE. הרדיסק חדש שקניתי , עכשיו הוצאתי אותו מהניילון, חיברתי אותו למחשב, נכנסתי ל-BIOS וראיתי שההרדיסק לא מזוהה, ניסיתי לנתק ולחבר את החיבור היחידי שיש (SATA) וז העדיין לא עובד, כבר 10 פעמים חזרתי על הפעולה הזו וזה לא פועל. אם הכבל לא היה בסדר, ההרדיסק לא היה פועל. אז מה זה יכול להיות? תודה!
-
- 5 תגובות
- 941 צפיות
-
-
מה לקחת???.....את שניהם אני מקבל ללא תשלום....(זיכוי בחנות). בבקשה רק מי שיודע על מה הוא מדבר!!... תודה רבה חברים!.
-
- 4 תגובות
- 700 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש המלצה לדיסק קשיח 2.5" למחשב נייד, 250-320GB תקציב בין 300-400 שח אבל עדיף קרוב ל300 שח. רוצה משהו אמין , ואם אפשר גם מהיר (7200RPM), SATA מאזור המרכז.
-
- 3 תגובות
- 662 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי טלויזיה שתלויה על הקיר, והגישה ליציאות ה - USB קשה מאוד, לא משהו שבא לי להתעסק איתו על בסיס יומי. ברצוני לחבר לטלויזיה הארד דיסק נייד. האם ניתן לבצע זאת באמצעות כבר מאריך USB ? האם הנתונים יעברו כמו שצריך ? האם תהיה בעיית הספק (ההארד דיסק מהחדישים, לוקח מתח מהמכשיר אליו הוא מתחבר). האם יש לך המלצות כלשהן מנסיון, כיצד לפתור את הבעיה ? תודה !
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, מי מכיר את הצורב הזה ? ASUS DRW-1814BLT DVD-RW X18 LIGHTSCRIBE SATA ראיתי שנועה מוכרים אותו עכשיו ב-180ש"ח (לא כולל משלוח), כדאי לקנות או שיש צורב טוב יותר במחיר דומה ? תודה לממליצים
-
- 39 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
האם באמת זה משפיע על המחשב מבחינת מהירות/ זמן תגובה? או שעדיף מידי כמה חודשים/שנים לפרמט?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מדובר בכונן חדש מדגם ST3320620AS אשר משמיע רעש של מעין טרטור, בעיקר בזמן עבודה מאסיבית. מדי פעם אף נשמע צליל גבוה של פגיעת מתכת או משהו בסגנון. יש לציין שהמחשב עובד ללא בעיות קריסה או משהו בסגנון. אשמח לעזרתכם.
-
- 5 תגובות
- 798 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי 5 כוננים במחשב שלי. אחד מהם (לא מערכת הפעלה) לא נפתח לי החל מאתמול. גם בביוס הוא לא מזוהה. ניסיתי ללנקות קצת את המגעים ולחבר מחדש אבל זה לא שינה כלום. יש איזה המלצה למשהו שאפשר לנסות לפני שאני זורק אותו לפח? היו לי שם כל מני דברים לא מגובים- שום דבר קיצוני, אבל עדיין יהיה לי חבל לוותר על הכונן לפני שאני מצליח לגבות אותו. תודה מראש, יואל
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מישהו מכיר את גרסת ה office edition של WD 320GB (כונן חיצוני 3.5) ? רכשתי את הגרסא הנ"ל ליפני מספר ימים אחרי שהמוכר מהחנות ששם קניתי את הכונן אמר לי שזו הגרסא החדשה והטובה יותר.... רציתי לדעת האם זה נכון או שמא הגרסה הרגילה של הכונן עדיפה עליו......? אשמח לתשובה מהירה בכדי שאוכל להחזיר את הכונן ולקחת אחר במקום השם המלא: WDH1B3200E תודה
-
- 3 תגובות
- 642 צפיות
-
-
שלום יש לי כונן חיצוני של MAXTOR בנפח 500GB הייתי עובד איתו נון סטופ ופתאום בזמן האחרון החלו ניתוקים הוא יכול להתחבר לכמה שניות ולהתנתק או לא להתחבר בכלל אני מקבל את השגיאה הזאת מה יכולה להיות הבעיה? נ.ב אין לי כבל נוסף כזה אז אני לא יכול לנסות להחליף כבל.
-
- 4 תגובות
- 969 צפיות
-
-
עשיתי אתמול איחוי לכל המחיצות שלי ולפני כן היה בC 9.5 ג'יגה בערך פנוי ועכשיו אני משתגכל אני רואה 10 ג'יגה נקודה 8 פנוי, האיחוי גרם לזה? אגב, נכנסתי דקה לפני כן והיה שם איזה 11 ג'יגה פנוי? איך המקום משתנה ככה?! תודה למגיבים מראש!
-
- 4 תגובות
- 800 צפיות
-