אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,918 דיונים בפורום זה
-
שלום.. ברשותי 2 כוננים קשיחים פנימיים, אחד יחסית חדש, ואחד ישן. הבעיה שלפעמים קורה שלאחר איתחול המחשב הכונן הישן פשוט לא מופיע בוינדווס. כאשר אני מרסט את הWIN הכוננים חוזרים... האם זהו סימן שהכונן עומד ללכת לעולמו עוד מאט?
-
- 2 תגובות
- 611 צפיות
-
-
יש לי win vista ושני כוננים: C ו-D. על כונן C מותקן מערכת ההפעלה והוא מלאה כמעט עד אפס מקום וכונן D הוא כונן שונות שבו יש הרבה מקום פנוי (הוא לא ריק!). אני רוצה להעביר זיכרון (משהו כמו 10GB) מכונן D לכונן C (ויש בכונן D 10G פנויים ויותר). ביאזה תוכנה אני צריך להתשתמש? ניסתי כבר את Partition Magic ומשום מה אני חושב שזה לא עוד על win vista. ניסיתי את Paragon Drive Backup והוא מחייב שכונן אחד יהיה ריק לגמריי. מישהו מכיר עוד דרך, שעובדת?
-
- 2 תגובות
- 763 צפיות
-
-
שלום רב, מבקש את המלצתכם לקניית דיסק קשיח חיצוני, לגיבוי התמונות במחשב. ה-HD בבית הוא 320GB, וכרגע יש עליו בסביבות 60-70GB תמונות. במחשב שלי אין לדעתי חיבוריים מיוחדים פרט ל-USB. איזה גודל דיסק מומלץ(320/500) ושל איזה חברה/דגם? המחיר עד 400 ש"ח. תודה ושבת שלום.
-
- 8 תגובות
- 813 צפיות
-
-
יש לי במחשב 4 הארד-דיסקים בנפחים: 1 - 80 2 - 250 3 - 250 4 - 500 אם אני אנתק את הארד-דיסק מספר 1 ואחבר במקומו הארד-דיסק חדש של טרה בייט זה יעבוד? או שיש מגבלה מסויימת על נפח ההארד-דיסקים הכולל?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לצורך צריבת משחקים אני צריך לקנות דיסקים שהם DVD+R DL 8.5GB לפי מה שהבנתי Verbatim הם הטובים ביותר, אבל הם באמת קיים כזה הבדל באיכות בינהם לבין nashua, TEAC או silverline? ההבדל הוא מעל 30 ש"ח לחבילה של 10 דיסקים, ולכן אני שואל.. האם באמת אני לא אוכל לשחק משחקים עם דיסקים "נחותים" יותר? העיינית של האקסבוקס תהרס? בבקשה enlighten me בנושא ;D
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הדרישות: ממשק בחיבור USB2 לפחות 500GB נפח אכסון אמינות גבוהה (ישמש בין היתר לגיבוי תמונות ומסמכים) תקציב גג 550 ש"ח -+ לגבי ניידות - זה ממש לא משנה לי אני לא הולך להסתובב איתו, לכן בגלל הפער במחיר אני אעדיף לקנות כונן 3.5" אילו כוננים מומלצים יש בתקציב הזה? איך הכונן הזה? http://www.1buy.co.il/Product.asp?Pid=seagate500&Cat2Cat1ID=5030&Cat2ID=4853&aff=Zap〈=HE
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני הולך לקנות מחשב חדש אבל את הישן שלי אני הולך להביא לאח שלי עכשיו השאלה שלי אני רוצה להגדיל /להוסיף דיסק קשיח בגלל שיש לי במחשב הזה רק 80 gb ואני רוצה לקנות הרד דיסק עם נפח גדול יותר ואיך אני בודק איזה חיבור יש לי ? למשל אם זה sata 1/2?
-
- 2 תגובות
- 788 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת האם מישהו רכש את הכונן של seagate מדגם ST31500541AS. כונן זה הוא מהסדרת low power החדשה של seagate עד כמה הכונן אמין, והאם גם בכונן זה ישנה בעיית firmware כמו בסידרה של ה- 7200.11 בדגם של ה- 1.5T?
-
- 3 תגובות
- 699 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות הארדיסק של 500GB ומיתלבט בין שלושת הסדרות של WD הכחולה עם 16MB זיכרון עולה 285שקל הירוקה עם 32MB זיכרון עולה 290שקל והשחורה עם 32MB זיכרון עולה 355שקל מה ההבדל בין הסדרות?? מה היתקונות/חסרות של כל אחת? מה הכי כדי לקנות ולמה?? ועם בכלל כדי WD?
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
אני צורב מאות(!!!!) דיסקים בחודש ואני צריך צורב חזק ואמין שלא יתפגר לי אחרי חודשיים הצורב הנוכחי שלי שכבר מראה סימני גסיסה (אחרי 3.5 שנים) הוא פלקסטור 716 צריך שהממשק יהיה IDE נ.ב. רצוי שיהיה מפנדה תודה
-
- 2 תגובות
- 792 צפיות
-
-
התעניינתי בלקנות צורב, הומלץ לי על LG ופיוניר. החלטתי ללכת על פיוניר. ראיתי ב KSP את הדגם DVR-217DBK. לפי החיפוש ברשת הבנתי שזה יחסית מכשיר חדש בשוק. בשירשור המלצות פה בפורום הומלץ על ה 215, האם על סמך זה אני יכול ללכת לקנות את ה 217? למישהו יש נסיון עם ה 217? חשוב לי צורב שיתן מקסימום אמינות! תודה רבה!
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה מסמלים הפלוס והמינוס שעל המדיה לצריבה -+R ?
-
- 1 תגובה
- 701 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות צורב DVD עם אפשרות צריבת Dual Layer ..איזה מומלץ? ואיך אני יכול לדעת איזה חיבור יש לי? המחשב שאני רוצה לשים בו תצורב הוא מחשב ישן נקנה לפני 4 שנים ולוח האם הוא AGP בוקט 475 משו כזה ..
-
- 3 תגובות
- 687 צפיות
-
-
שלום , אני מחפש הארד דיסק חיצוני. מאפיינים: * גודל: 320GB-1TB * מחיר: כמה שפחות * שיתחבר לDVD עם כניסת USB (הכי חשוב) תודה.
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, אני נמצא היום לפני קניית מחשב חדש ונמצא בהתלבטויות קשות. היה לי עד לא מזמן LG 4163B שעשה את העבודה לא רע אבל החליט למות. קראתי את המידע שנמצא בסטיקי אבל בכל צורב יש לו את החסרונות והיתרונות שלו ואני לא מצליח לתעדף את הצורבים. חשוב לי שהצורב יתמוך ב-LightScribe ומדיות DVD-RAM. לא הכי קריטי לי חיבור אם הוא יהיה IDE או SATA. אשמח לעצות והמלצות. בתודה מראש, אור.
-
- 1 תגובה
- 669 צפיות
-
-
כל פעם שאני רוצה שהקבצים יהיו קריאים,אני מפרמט וגם אז רק הקובץ הראשון והשני טובים ואלה שאני מעתיק אח'כ אינם קריאים.
-
- 0 תגובות
- 635 צפיות
-
-
יש לי אמא של ג'יגבייט GA P35C DS3R http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2551. כרגע מחוברים 2 דיסקים של 1 TB בRAID1 דרך בקר של GSATA. נשאר בקר "לא מנוצל" של אינטל. השאלה היא : האם ניתן להקים 2 מערכים RAID1 במקביל עם בקרים שונים ?
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מתכוון לפרמט את המחשב בימים הקרובים וחשבים לחלק מחדש את המחיצות אני פועל עם 2 כוננים על המחשב אחד של 640 שאני מניח שאין מה לשנות בו ועדיף להשאירו "שלם" ועוד כונן של 200 GB שאני רוצה שיחולק לכונן אחד למערכת ההפעלה, כונן אחד לגיבוי של דברים ואם זה לא עושה בעיות אז עוד כונן לכמות הנותרת בשביל משחקים וכו'. כמו כן, עם איזה תוכנה מומלץ לעשות תמונה למערכת ההפעלה בשביל להימנע מפירמוטים עתידיים (עד כמה שאפשר) תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 557 צפיות
-
-
היי לא הייתי בטוח אם לשייך את הבעיה לכאן אבל למרות הכל מדובר בכונן עצמו..אז ככה: קניתי את הכונן הזה לפני כמה חודשים במטרה לחבר אותו למערכת סטריאו ברכב הכל עבד מצויין עד לפני חודש בערך שהחלו לי התנתקויות ובעיות זיהוי מול המערכת באוטו בדקתי מול המחשב הכל היה בסדר ניסיתי להחליף את הכבל USB שקיבלתי עם המוצר בכבל אחר שקניתי ולהפתעתי המערכת ברכב לא זיהתה את הכונן יותר ניסיתי עוד כמה כבלים שקניתי ושום דבר הרכב לא קורא את הכונן בלי הכבל המקורי שעושה הרבה בעיות של ניתוקים וקפיצות עכשיו KSP שקניתי מהם את הכונן אומרים שאין אחריות על הכבל רק על הכונן שזה הגיוני ומצד שני לא מצאו דרך לעזור לי אז רציתי לדעת אם יש למישהו מושג קודם כל לגביי מי היבואן של WD בארץ אולי אני אפנה אליהם ודבר שנ…
-
- 3 תגובות
- 901 צפיות
-
-
היי כולם...... יש לי את המקבוק פרו 13" החדש (הגרסה החזקה). אני מתכנן לערוך וידיו עם פאינל קאט (מתחיל ללמוד קולנוע השנה). בשביל לא לשחוק את ההרדיסק הפנימי של המק אני מחפש אחד חיצוני. אני חושב על אחד של WD עם חיבור USB ו FireWire. רציתי לדעת אם זה משנה אם ההרדיסק הוא 3.5 או 2.5 (הגודל לא משנה לי כי הוא הולך לשבת בבית). לפי מה שנראה לי ה3.5 אינצ' יותר עמיד מה2.5 אבל זה סתם ניחוש... בנוסף 1T עולה כמו 500GB ב2.5 אינצ' אז נראה לי עדיף 3.5 ככה או ככה. בכל מקרה עעל איזה אחד אתם ממליצים שיהיה נטו לעריכת וידיו שיהיה מהיר ועמיד ביותר. תודה רבה ומצתער על החפירה.
-
- 6 תגובות
- 877 צפיות
-
-
זה דיי דחוף הHD 'עף' לחו"ל מחר עם חבר שלי! זה HD נייד של VERBATIM 500GB , יש לי windows XP pro , הוא אומר שהוא מזהה אותו והוא מוכן לשימוש , אך לא רואים אותו כשפותחים את המחשב שלי , לא מופיע שום דיסק נוסף, זה אמור להיות PLUG AND PLAY , וזה פועל על ה MAC של חבר שלי . תודה מראש .
-
- 1 תגובה
- 665 צפיות
-
-
כאשר שניהם בנפח 1TB. שניהם מיועדים להיות בסופו של דבר HDD חיצוני נייד. השאלה שלי היא: מבחינת הביצועים, איזה מהם יותר טוב? לא הצלחתי למצוא מבחני ביצועים והשוואות של ה My Book Home Edition (המחיר של הWD הוא 700 שקל, יש לי אפשרות להשיג את הSAMSUNG ב750 שקל יחד עם מארז ויציאת ESATA) מה דעתכם/המלצתכם?
-
- 3 תגובות
- 767 צפיות
-
-
הכנסיתי דיסק און קי MP3 למחשב וכשאני משנה קבצים בו או מנסה להעביר אליו קבצים חדשים הוא אומר שהמכשיר מוגן בפני כתיבות. איפה אני משנה את ההרשאות שלו ואיך?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חזרתי הבית היום ושמעתי רעש מהמחשב טק טק טק טק מדובר בהארדידסק של 250gb ככל הנראה של סגייט אני בכלל לא מעלה בדעתי על לתקן אותו אבל האם יש אפשרות לשחזר את הקבצים? לראות את התוכן?משהו? זה ההארדיסק השלישי השנה שנהרס לי!! הראשון גם מת לגמרי השני עוד יכולתי להציל קבצים עם Captain Nemo ועכשיו על זה אני לא הולך לוותר!! בבקשה תצילו אותי היו לי שם מלא מלא דברים שאין אפשרות להשיג אותם שוב זה לא דברים שאפשר להוריד מהאינטרנט זה קבצים אישיים שיש להם ערך סנטימנטלי מאוד גדול עבורי.. :'( בבקשה בבקשה תגידו לי כל דבר שאולי יכול לעזור :'( :'( :'( :'( :'( :'(
-
- 35 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אני מעוניין להוסיף דיסק קשיח של 1TB , אני מתלבט בין סמסונג HD103UJ לבין WD1001FALS . קראתי בסטיקי שהסמסונג מומלץ אבל היה לי ניסיון לא טוב עם הארד דיסק שלהם(אשמח לקבל תגובות למי שיש את הדגם הזה של הסמסונג), השאלה היא איך WD לעומת הסמסונג מבחינת שקט וביצועים .
-
- 8 תגובות
- 798 צפיות
-