עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by shlomoreuven,

התלבטתי בין 2 הכוננים הללו: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=4899 http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=8517 לבסוף רכשתי את הראשון, המוזר הוא הכבל USB שקיבלתי, צירפתי תמונה, מזה הכבל הזה? מה היתרונות-חסרונות? האם בחירתי נבונה?

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by CRT,

שלום רב לחברי הפורום. לאחרונה נתקלתי בבעיות בהפעלת מערכת הפעלה עם שגיאה של BOOT FAILURE. שמתי HDTUNE הסתכלתי על הHEALTH עם הSMART סטוט היה הכל בסדר. הרצתי ERROR SCAN על QUICK והוא לא מצא כלום. הרצתי ERROR SCAN מלא והוא מצא 2 DAMAGED BLOCKS. הורדתי מהאתר WD את התוכנה Data Lifeguard Diagnostic Utility והתוצאות בקובץ המצורף. יש משהו לעשות עם HDD או לממש אחריות אצל KSP? [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by guyrom,

מה עדיף לאיכסון מוסיקה וסרטים HD חיצוני בנפח 80-120 או צורב DVD, יש לי מחשב נייד ולכן האילוץ הוא לחיצוני. עם HD חיצוני לא תהיה בעיה לעבוד והכל יהיה נגיש כל הזמן ולגבי הצורב אני לא יודע

• 4 תגובות
    • 625 צפיות
  4. אוקיי, אני מאמין שהרוב פה כבר מכירים את הבעיה שלי ( ולמי שעדיין לא http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=146696.0 ) עדכון קושחה זה האופצייה האחרונה שנשארה לי.... הורדתי את העדכון ויש לי שני קבצים Je3.exe Je3lg409.hex השאלות: 1) איך אני עושה זאת? 2) יש דרך לגבות את ה FirmWare שלי כדי שאם יהיו בעיות אוכל לעשות DownGrade ולחזור לפירמוור הישן? *עריכה* לא משנה, הסתדרתי! מנהלים למחוק..

• 0 תגובות
    • 617 צפיות
  5. שלום לכולם . כרגע יש ברשותי 2 דיסקים חיצוניים מסוג WD1001FALS . כל אחד כאמור הוא 1TB ובגודל 3.5 . אגב אני ממליץ עליהם בחום . בעתיד כנראה יתווספו דיסקים חיצוניים נוספים בהתאם לדרישות האחסון שלי. הדיסקים משמשים לאחסון מידע שמצטבר מידי פעם , הם מחוברים באופן קבוע למחשב בעזרת חיבורי ESATA או USB2 אבל אני מדליק ומכבה אותם רק בשעת הצורך. ראיתי כמה פתרונות של thermaltake שמצאו חן בעיני אבל אני צריך את עזרתכם בבחירת הפיתרון האמין והטוב ביותר. שני הראשונים הם אלו : Thermaltake Max 4 : http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=20495&catid=73#details Thermaltake Silver River DUO 3.5 : http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=1709 והפיתרון הנוסף שעליו למדתי כאן בפ…

• 9 תגובות
    • 980 צפיות
  6. שלום רב, אני חדש פה, ומוכרח לציין שנראה מאד מעניין ותוסס, נראה שיש הרבה מה ללמוד. Hope I could keep up ובכן, אני ניצב בפני התלבטות בין רכישת HD חיצוני (עדיפות ל"2.5, ניידות זה תמיד עדיף) לבין רכישת HD רגיל והרכבתו בתוך מארז מותאם עם איוורור וכדומה. אני מעוניין בגודל של בין 1-2TB. זה גם נשמע נחמד ומעניין להרכיב לבד, השאלה כמה זה קשה... מהם היתרונות והחסרונות של כל אחת מהאופציות? בשבילי מה שהכי חשוב באמת זה אורך חיים ואמינות. אני מוכן להשקיע עוד כסף ועוד זמן ולהרכיב בעצמי או בסיוע של איש מקצוע, העיקר שהמוצר לא יתפגר אחרי חצי שנה-שנה. כמו שHD פנימי של מחשב לא מתקלקל לאורך שנים, הייתי רוצה גם אחד כזה חיצוני. רב-תודות ושבוע נחמד! אורי.

• 37 תגובות
    • 4.2k צפיות
  7. שלום ההתקנים שאני מעוניין לקבל חוות דעת הם : 1. Western Digital VelociRaptor WD1500HLFS 150GB 10000 RPM 16MB 2.צורב DVD DVD pioneer dvr-215 תודה לעונים.

• 1 תגובה
    • 653 צפיות
  8. Started by Machine,

אני קניתי לא ממזמן דיסק קשיח ואמרו לי שחשוב לעשות לכל דיסק קשיח חדש בדיקת סקטורים פגומים (chkdsk /r) מה אומרת התוצאה? כי אני לא מבין בזה כל כך.. אלו הם התוצאות מתוך יומן האירועים: ‏‏סוג אירוע: מידע ‏‏מקור אירוע: Winlogon ‏‏קטגוריית אירוע: ללא ‏‏מזהה אירוע: 1001 ‏‏תאריך: 27/05/2011 ‏‏שעה: 17:08:53 ‏‏משתמש: ‏‏לא זמין ‏‏מחשב: USER-A41296A2A0 ‏‏תיאור: Checking file system on C: The type of the file system is NTFS. A disk check has been scheduled. Windows will now check the disk. Cleaning up minor inconsistencies on the drive. Cleaning up 21 unused index entries from index $SII of file 0x9. Cleaning up 21 unused index entries from index $SDH of file 0x9. Cleani…

• 2 תגובות
    • 994 צפיות
  9. Started by haim.hdd,

שלום, למי שאין לוח אם שתומך ב-M.2, לא עדיף יהיה לקנות מתאם כזה: https://www.imatrix.co.il/pl_product~811~14~179.htm ? חיים

10. Started by mystikal,

שלום לכולם , רציתי לבקש את עזרתכם בקשר לאיזה בעיה שצצה לי בהרדיסק שלי מה שיש לי זה amd 1800 512 ram .. ההארדיסק הוא של אי בי אמ דסקסטאר, 60 ג'יגה שעבד בשבילי כבר שנתיים ללא בעיות. הכל התחיל ממסך כחול שראיתי כשחזרתי הביתה ומאז יש למחשב בעיה לזהות את ההארד בהפעלה או שהוא רושם את השם שלו בג'בריש במסך הפתיחה או שהוא פשוט אומר שהוא לא מצא מאסטר בביוס אותה בעיה, או ג'בריש או כלום. מידי פעם אחרי מנוחה של מה שעות הוא עוד עולה לכמה זמן עד שהוא מתחיל לעבוד קצת לאט ואז נופל ושוב לא מזדהה. ההארדיסק השני שיש לי עובד בסדר גמור, כל ההגדרות שלי היו תקינות לפני הבעיה וכל החיבורים נבדקו. בבדיקת הכונן הבעיתי במחשב אחר הוא מראה שאין בעיה אך לפי דעתי לקח לו יותר זמן מהדרוש בשביל לבצע את הבדיק…

• 11 תגובות
    • 760 צפיות
  11. Started by wta,

רציתי לקנות 8 ג'יגה של סאנדסיק ב110 ש"ח ואז ראיתי את הדיסק הקשיח הזה: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=680 160ג'יגה שזה פי 20 מקום, ו480 MB לשנייה שזה כמעט פי 20 מהירות! ועוד הוא עולה 210... בעיקרון מה שאני צריכה זה דיסק און קי, השאלה היא אם לא עדיף כבר את הכונן? יש חסרונות בולטים שתוכלו להצביע עליהם?

12. Started by TripMan,

המפרט שקניתי אתמול : כל עוד שהמחשב עוד לא מוכן, החלטתי שאני רוצה גם לקנות הארד דיסק חדש, בגלל שבמחשב הישן שלי יש הארד דיסק של 60 ג'יגה ATA. איזה הארד דיסק כדאי לי - של איזו חברה וכו' השקעה עד 350 ש"ח- 120 ג'יגה יספיקו לי. תמליצו לי על משהו טוב, תודה מראש

• 8 תגובות
    • 919 צפיות
  13. Started by חיים37,

שלום לכולם קניתי דיסקים של DVDR ורציתי לדעת אם נגיד אני צורב פרק של סידרה על הדיסק ובדיסק נשאר עוד מלא מקום אם אחרי זה אני יכול לצרוב עוד פרקים או דברים אחרים על הדיסק? תודה וסליחה על הבורות

• 3 תגובות
    • 658 צפיות
  14. היי חברים. בעקבות שדרוג ל 840 EVO החלטתי שכדאי להפוך SSD לחיצוני. ה SSD בנפח קטן של 40 גיגה ואם לא זה לא יהיה בו שימוש. לא הצלחתי למצוא בחנויות איפה יש מארז ל SSD 2.5" ואיזה חיבור כדאי לתת לו. ו אשמח אם תעזרו לי ואם אפשר אפילו אפשרות לחבר גם ל ESATA וגם ל USB אני אשמח. תודה.

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. אז ככה, יש לי חבילה של 100 דיסקים TDK. בהתחלה הATIP הראה לי שהם של RITEK כצפוי. (מאז שאני זוכר את עצמי זה היה ככה.) צרבתי עוד איזה דיסק לאוסף וניסיתי לקרוא אותו, בום! נתקע! פעם ראשונה שהLITE-ON שלי הוציא דיסק שאי אפשר לקרוא אותו. למרות שנרו דיווח SUCCESFULL (למה אי אפשר לסמוך על התוכנות בימינו ? ) KPROBE דיווח על עליה היסטרית של C2 בסוף הדיסק (כמה מאות טובות...) התחלתי לחשוב שאחרית הימים של הצורב הגיעה, אך פתאום הבחנתי שהATIP של הדיסקים, הוא מיצרן לא ידוע/ILLEGAL CODE. מישהו פעם נתקל בזה ? במאה אחוז שהATIP היה בהתחלה של RITEK, איך זה שבאמצע החבילה זה השתנה???

• 3 תגובות
    • 686 צפיות
  16. האם משהו יודע אם אפשר לקנות אותו כבר בארץ ? תודה

• 4 תגובות
    • 756 צפיות
  17. Started by e-r-a-n,

יש לי את ההרדיסק של QUANTUM FIREBALLP AS20.5 יש לי עליו 18 ג'יגה של דברים כ"כ חשובים כבר במשך של אולי שנה יש לי אותו.. ואז בא המחשב החדש, עדיין הכל תקין כבר אולי חודש שלא נגעתי בהרדיסק.. אין בו כמעט שימוש או תעבורה של קבצים או משהו כזה ועכשיו פתאום, אני מנסה להכנס להרדיסק אני רואה הWINXP אומר לי: The disc DRIVE D is unformatted Do you want to format it now? אני חייב לפרמט?!?? אין שום אפשרות לגבות מה שהיה שמה??? :'( :'( :'(

• 6 תגובות
    • 3.2k צפיות
  18. ברשותי צורב מסוג Yamaha 16x10x40x - 2100S שפועל על ממשק SCSI. לאחורנה הוא החל לצרוב לי במהירות 8X. פשוט באמצע הצריבה הוא אמר לי שהוא מחליף את המהירות מ-16 ל-8 בגלל שהמדיה לא מתאימה. אבל היא כן, וניסיתי כבר מדיות רבות. הפיירווייר שלו מעודכן לגרסה האחרונה ואני עובד עם WIN XP. מה יכולה להיות הבעיה?

• 5 תגובות
    • 950 צפיות
  19. אין לי מושג איך לבחור...לפי איזה פרמטרים מה חשוב ... מחיר לא חשוב....(זה לא לפרוייקט) מערך RIAD 5 תודה ........

• 0 תגובות
    • 615 צפיות
  20. Started by integral,

http://www.extrememhz.com/dlcomp-p10.shtml מאוד אהבתי מה שכתבו על ה 4160B. : מאוד לא אהבתי את מה שכתבו על ה NEC במיוחד לאור העובדה שלא צירפו KPROBE אחד ולאור העובדה שברוב ה KPROBES שראיתי עד היום איכות הצריבה של ה NEC הייתה יותר גבוהה מהפיוניר ושל הליטיאון בכלל הייתה בעייתית. אני חושב שאיכות צריבת ה DVD זה הפקטור הכי מהותי בצורב DVD ולזה לא התייחסו וחבל.

• 7 תגובות
    • 815 צפיות
  21. הי, למחשב חדש אני מחפש קורא כרטיסים טוב פנימי בעד 100 ש"ח. אם בנוסף יש לו עוד כל מיני חיבורים, יכול גם לעניין, אבל שקודם כל יתמוך במגוון כרטיסי זכרון ושיהיה מהיר ואמין. אני עוד לא יודע איזה צבע יהיה המארז כך שאם אפשר להמליץ על מספר בצבעים שונים זה יעזור. תודה

• 0 תגובות
    • 738 צפיות
  22. Started by ^DaRk-MiNd^,

אהלן, אחרי שנים של הסתמכות על הארדיסקים שאנחנו עובדיים עליהם כל הזמן ומעט צריבות אני רוצה לייצר כונן חיצוני שאליו אגבה את מיטב המסמכים, תמונות ואינפורמציה קריטית. אני מדגיש שאני רוצה גיבוי קר כך שהכונן רוב הזמן נמצא מנותק ממחשב (ואפילו במיקום אחר) כדי לקבל DRP מלא למידע ואף לחסוך שחיקה בפעולת הארדדיסק. מה הפתרון הכי אפקטיבי לתצורה זו? בהתחלה חשבתי על קניית HD רגיל של 1TB ומארז אבל הבנתי שמארז שכזה דורש מתח חיצוני וזה נשמע לי קצת מסורבל. האם כדאי ללכת על קונספט כזה או על HD חיצוני רגיל, בדגש על התפיסה שאני מחפש

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by ag43,

יש לי אפשרות לקבל אחד מדגמי הSSD הבאים: 1. MICRON REALSSD C300 128GB 2. סמסונג 470 SERIES MZ-7PA128 הכוננים נשלפו מניידים עסקיים ולכן הדגמים שלהם שונים מהדגמים שניתן לקנות בחנויות. המיקרון מעודכן לקושחה האחרונה, לסמסונג לא הצלחתי למצוא עדכונים בשום מקום. הכונן ינתן לי במתנה כך שהמחיר לא משנה. תוצאות מבחנים שערכתי להם: MICRON samsung כמו שניתן לראות מהתמנות, לסמסונג יתרון עצום בכתיבה רציפה, אך ככל שגודל הקבצים יורד וכמות הפעולות עולה הוא נופל מהמיקרון. השאלה מה עדיף, כתיבה רציפה או OVERALL טוב יותר?

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. שלום ש לי שאלה יש לי דיסק קשיח ישן חיבורide 80gb קנייתי לא מזמן דיסק חדש חיבור sata 500gb אני רוצה לעביר קבצים(סרטים,תמונות,דואר וכו') מהדיסק הישן ide לחדש. אך אני עושה את זה? יש לי לוח אם של asus p5g41t-m-lx

• 3 תגובות
    • 817 צפיות
  25. שלום, אני מחפש כונן חיצוני חדש ואני מעוניין בעזרתכם. השימוש העיקרי לאחסון הכונן יהיה לסרטים/סדרות, וחשוב לי שיהיה לפחות 1 TB. אני צריך חיבור עם USB2.0 והחנויות המועדפת היא ksp, אך בעיקרון אשמח להפנייה לדף המוצר שבזאפ. בנוסף לכך, אני צריך שגודל הכונן יהיה עד 2.5 אינץ', כלומר שיהיה קומפקטי,, נייד וקטן ולא 3.5. ועוד דבר שמאוד חשוב לי, הוא שתמליצו אך ורק על כוננים איכותיים ששורדים לאורך זמן, ושיהיה איכותי. תודה.

• 0 תגובות
    • 633 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.