עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by Zrizi,

שלום, יש לי בסלון מארז אנטק 2480, ובו יש מקום ל2 כוננים קשיחים. קיבלתי מחו"ל כונן קשיח (3.5", 1.5T) ואין לי מקום בשבילו במחשב. רציתי לשאול אם עדיף קיימת מגירה (כמו לDVD) שבה אפשר לשים את הHD (עדיף כולל משככים כך שיהיה שקט). אופציה חלופית הינה מארז חיצוני, ואז היתרון הוא הניידות בין מחשבים. במקרה זה אשמח להמלצות עדכניות למארז כזה. תודה!

• 1 תגובה
    • 882 צפיות
  2. Started by goodspeed,

שלום, אני מחפש המלצה לדיסק קשיח 2.5" למחשב נייד, 250-320GB תקציב בין 300-400 שח אבל עדיף קרוב ל300 שח. רוצה משהו אמין , ואם אפשר גם מהיר (7200RPM), SATA מאזור המרכז.

• 3 תגובות
    • 638 צפיות
  3. Started by ac1240,

אם אני אחבר כונן IDE למחשב שיש בו SATA 2 זה יאט את המחשב או שיעבוד כרגיל ויאט רק שאני אשתמש בכונן של ה IDE?

• 1 תגובה
    • 677 צפיות
  4. Started by zion561,

האלן חברים אני לא יודע עם אפשר לדבר על זה "השגתי"משחק לXBOX והוא שוקל 7.5 גיגה ומתי שאני בא לחלץ תקבצים דרך WINRAR הוא רושם לי 1:שאין לי מספיק מקום=אחרי שהשגתי תמשחק עוד נשאר לי בערך 12 גיגה פנוי .. לא מבין א תזה 2:שאני לא יכול לחלץ יותר מי 4.5 גיגה מה אני עושה תעזרו לי

• 0 תגובות
    • 723 צפיות
  5. אני צריך אותם מהחנות הזאת או אם יש חנות מחשבים טובה יותר בניו יורק אז אשמח לקבל המלצה. http://www.datavis.com/500GB-SATA-II-32-MB.html http://www.datavis.com/500GB-SATA-II-7200-RPM-16MB-WD5000AAKS.html http://www.datavis.com/500GB-SATA-II-7200-RPM-16MB.html

• 1 תגובה
    • 690 צפיות
  6. LACIE d2 Quadra 1TB 7200 RPM 3.5" USB 2.0 / IEEE 1394a / IEEE 1394b / eSATA Mac Storage Model 301442U איך הדגם הזה מול ה-ST31000528AS של Barracuda 7200.12 של Seagate או WD1001FALS מסדרת Black של Western Digital??

• 3 תגובות
    • 708 צפיות
  7. Started by Zeev86,

אני רוצה לקנות דיסק קשיח חיצוני שמתחבר לUSB. אני צריך הרבה מקום (בערך 500 MB) אבל אני לא יודע של איזו חברה הכי כדאי לקנות. בנוסף לזה, ואני לא יודע אם קיים אחד עם אפשרות כזאת: אפשרות לנעילת כתיבה. זאת אומרת, ברגע שאשים שם קבצים, תהיה לי אפשרות לנעול כתיבת קבצים כדי שלא יכנסו וירוסים. אשמח להצעות, ותודה מראש לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 558 צפיות
  8. Started by LIBAK,

TSSTcorp cddvdw sh-202j

• 1 תגובה
    • 579 צפיות
  9. Started by meish,

מה DOK 32GB הכי טוב ויעיל בארה"ב?

• 5 תגובות
    • 912 צפיות
  10. כמו בכותרת יש לי כונן 7200.11 עם fm העדכני הבעיה היא שהכונן נכשל בself test של seatools של seagate יש מה לדאוג ?

• 1 תגובה
    • 681 צפיות
  11. Started by BENNY-L,

משום מה הוא לא נדלק בכלל השאלה כזאת אם אני מחליף בין הפלטות של החשמל איפה שיש את הבננות של החשמל מה הסיכויים שזה יעבוד אני צריך אותו דגם ואןתן גירסא של הקושחא או רק אותו דגם תודה

• 1 תגובה
    • 707 צפיות
  12. Started by -Sky_Lord-,

היי, יש לי במחשב שני כוננים קשיחים, אחד של 80 ואחד של 320. השגתי עכשיו עוד אחד של 80, אז חשבתי לעשות raid 0 ביניהם, השאלה שלי היא כזאת - האם ניתן לעשות מערך raid 0 מבלי לאבד את המידע הקיים? אני מניח שבעזרת מחשב אחר אני אוכל לעשות ghost לכונן, לבנות את המערך ואז לשחזר, השאלה אם זה אפשרי גם בדרך אחרת? אם זה לא אפשרי אז יש לי עוד שאלה - האם מערך raid 1 משפר את קצב קריאת הנתונים, כלומר האם המחשב יודע לנצל את זה שהמידע רשום בשתי מקומות? אם כן אז אולי אני פשוט אבנה מערך raid 1, קצב קריאה יותר חשוב לי מקצב כתיבה. תודה יואב עריכה - אני אציין שיש לי לוח אם Gigabyte GA-K8VT800M עם בקר RAID

• 4 תגובות
    • 919 צפיות
  13. שלום רב, רכשתי לפני שבוע מחשב חדש, עם כונן של 500GB (של WD), העניין הוא, שהוא מופיע לי בתור 99GB. הסיכום עם מי שרכשתי ממנו את המחשב, הוא שהמחשב יגיע עם גרסת הבטא של WIN 7.0, רציתי לדעת האם הגרסה בגלל שהיא בטא מגבילה את ההארדיסק ל- 99GB? ואם זה לו הבעייה, איך אני פותר אותה. בנוסף, בדקתי שאכן מדובר בכונן של ה- 500GB שמותקן במחשב, ככה שהטעות לא בחומרה. תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 637 צפיות
  14. שלום היום קניתי את המזרימדיה XTREAMER ואני צריך כונן קשיח פנימי 2.5" של מינימום 250 ג'יגה בסביבות ה 300 ואני צריך שזה יהיה מחנות בחיפה ורצוי נועה

• 7 תגובות
    • 957 צפיות
  15. Started by r0ckY,

שלום, יש ברשותי דיסק 8.5GB, אני מעוניין לצרוב IMG בגודל 8.01GB וזה לא מאפשר לי. כיוון שבפועל שאני מסתכל מהו הנפח של הדיסק הוא מראה לי 7.9 (+/-). השאלה שלי, האם יכול להיות שהצורב שלי הוא לא תומך DualLayer והאם ישנה אפשרות להשתמש בכל ה 8.5 ג'יגה או לא? תודה לכל העוזרים, תודה.

• 1 תגובה
    • 743 צפיות
  16. Started by WhiteLen,

היי, ה Maxtor 6 Y080P0 80GB שלי מראה סימני גסיסה מתקדמים. כמות ה bad sectors כבר גדולה מדי ואני רוצה להחליף אותו בדיסק חדש לצורך גיבויים. היום אני משתמש בו בעיקר לגיבוי מהדיסק הראשי. עדיפות ראשונה לאמינות פחות לגודל, מהירות, רעש... קראתי קצת וראיתי שיש בעיה עם כמה סדרות של סיגט בעיקר ה 7200.11 על איזה דיסק אמין אתם ממליצים? לא חשוב לי הגודל ולא הרעש 160GB מספיק בהחלט גם 200 ו 300 הולך. בעבר קניתי דיסקים עם 5 שנים אחריות אבל היום אני כבר לא רואה כאלו, אולי מישהו מכיר דגם ספציפי שעדיין מספק אחריות ארוכת שנים?

• 3 תגובות
    • 679 צפיות
  17. Started by jayz0r,

אהלן, יש לי בעיה עם המקסטור החיצוני החדש שלי. כעקרון אני מרוצה מהמראה, מהמהירות, מהמחיר.. הוא לא עושה בעיות, רק ציקצוק מעצבן ומרעיש כל פעם שהוא מתעורר (אבל לא משהו שמעיד על חוסר תקינות.. לפחות ככה נראה לי). ככה חשבתי בכל אופן, עד ששמתי לב שבכל פעם שאני עושה ריסטרט/מכבה את המחשב ואחרי שהווינדווס עולה אני מנסה לגשת לכונן - הוא כותב לי "I:\ is not accessible. The file or directory is corrupted and unreadable". הוא לא נותן לי לגשת אליו בשום פנים ואופן עד שאני מנתק את החשמל שלו ומחבר חזרה, ואז הכל תקין - הוא עובד כראוי ולא שמתי לב לאיזשהן תופעות לוואי. אני לא מרבה בריסטרטים ובכל זאת זו טירחה ומוצר כזה בטח שחדש צריך לעבוד כמו שצריך בלי שאני אצטרך לגעת בו בכלל, יש איזשהו פתרון פ…

• 65 תגובות
    • 6.2k צפיות
  18. Started by wolf89,

קראתי בדיון הסטיקי למעלה, ורציתי לשאול על המלצה לכונן חיצוני של 1TB, השימוש שאני צופה לו הוא שהתחלתי לצלם לפני תקופה לא גדולה, והכונן הקשיח מתמלא תמונות (משקל, ודברים חשובים על המחשב), וגם העובדה שהמחשב שלי בן 5 בערך (ועוד עובד מעולה, איכשהו), לא מוסיפה תחושת ביטחון. אני מחפש כונן שיהיה עמיד לאורך תקופה ארוכה, בעיקר שיישב בארון, ומדי פעם ייצא החוצה לגבות מספר סטים של צילומים אחרונים. באשר ל2.5 או 3.5, לא משנה לי, אם הבנתי נכון, 3.5 פחות נייד, יותר זול, ויותר עמיד, אז אני מעדיף אותו. הבנתי שלWD, אחריות ארוכה יותר מלשאר, זה חשוב לי. חיבורים? אני לא קראתי הרבה על הAHCI והזה שמתחבר דרך הלוח אם, אני מעדיף להמנע מסרבול, ולא אכפת לי לחכות יותר דרך הUSB. אני גם עורך לפעמים בפרמיי…

• 8 תגובות
    • 2.3k צפיות
  19. Started by frenzy,

אהלן, התחדשתי בכונן הזה לפני מספר ימים הוא מחובר ללוח ASUS A7N8X-E (צ'יפסט nForce2) הבקר SATA על הלוח תומך SATA1 בלבד והוא מדגם 3112 מתוצרת SIL כאשר מעלים הבקר מזהה את ההרד דיסק ונתקע, מבלי אפשרות להמשיך. חיפשתי קצת ברשת על הבעיה והציעו לי לחבר את ה HD למחשב תומך SATA2 ולהוריד את המהירות ל SATA1 (אין ג'מפרים על הארד דיסק עבור זה) זה מה שעשיתי היום, ובכל זאת עדיין כשעושים בוט הבקר מזהה את הארד דיסק ונתקע. אני עם גירסת ה BIOS האחרונה של הלוח. מצאתי כל מיני גירסאות BIOS HOME MADE שהכינו וטוענים שהם עזרו, אבל אני רוצה לקחת את זה כמוצא האחרון מכיון שבמקרה והפלאשינג לא יצליח לא יהיה לי שימוש בלוח הזה יותר. כל עצה תועיל לי, תודה.

• 9 תגובות
    • 843 צפיות
  20. Started by menihen16,

שלום לכל באי הפורום (: אני מחפש כונן חיצוני, אני מחפש כונן בנפח של 1TB, והוא יפעל תמיד(יהיה מחובר לראוטר ומשותף עם כל הבית).. אני רוצה כונן איכותי שלא ישרף לי ויאבדו לי על הנתונים שעבדתי עלייהם שנים רבות חשוב שיהיה של חברה מוכרת ואיכותית (: התקציב שלי : 500 שקלים תודה לכם, מני חן. (:

• 4 תגובות
    • 595 צפיות
  21. Started by Rafi921,

??? תודה

• 4 תגובות
    • 966 צפיות
  22. Started by Ancient1,

הקבוצה אוספת חברים כרגע. עכשיו פתחתי אתר לנושא זה עם כל הפרטים http://sites.google.com/site/ssd4us2009//url]

• 0 תגובות
    • 702 צפיות
  23. אני לא יודע אם זה במקום אבל זה נראה הכי קרוב.. המהירויות שלו קריאה כתיבה-500\600 זה האמיתי או שצריך לחלק את זה?? כמו למשל שSATA זה לא באמת 3G אלה 300MB

• 1 תגובה
    • 552 צפיות
  24. Started by leibeyal,

אהלן, יש לי בטלוויזיה חיבור USB האם יש אפשרות לחבר את הפלאפון (NOKIA 6288) דרך הכבל USB?

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  25. אני מעוניין לקנות את ההארדיסק ST3500418AS או ST3500410AS ולהתקין אותו על המחשב הישן שלי לוח האם שלי הוא GA-8I915PL-G http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=1915&ProductName=GA-8I915PL-G לוח האם הוא בן כמה שנים ורציתי לדעת אם יש סיכוי שהוא בכלל לא יזהה אותו תודה

• 1 תגובה
    • 530 צפיות

דיונים חדשים בפורומים