אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,918 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם. לאחרונה ניתקלתי במצוקה של מקום והחלטתי להרחיב טיפה את הזיכרון, עכשיו אני מאוד רוצה לקנות כונן קשיח חיצוני והשאלה שלי האם הוא יספק ביצועים סבירים ולא יפגע לי בניגון סרטים/סדרות שיהיו ב-HD (שזה יהיה השימוש העיקרי שלו לאחסן סרטים וסדרות), או שלא לקחת סיכון ולקחת כונן קשיח פנימי וזהו. מה גם שהכונן יהיה רוב הזמן סטאטי ולא יזוז הרבה אבל עדיין העיניין של הניידות מאוד קורץ לי(וגם לחברים שלי שאני לוקח מהם מדי פעם את ה-HD שלהם בשביל להעתיק מהם דברים. יש גם את העיניין של המחיר בעיקרון 320GB יספיק לי, והמחיר של HD פנימי נמוך משמעותית מחיצוני. מה שכן המחיר פחות משחק פה מחיר מה שחשוב לי זה התמודדות של ה-HD בניגון מדיה די כבדה כמו סרטים ב-1080P. תודה מראש לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 801 צפיות
-
-
הדיסק הוא WD 160 חיצוני, הבעיה איתו שהוא כל פעולה שאני מנסה לעשות איתו הוא מתנתק ומפעיל את עצמו מחדש מה זה יכול להיות ?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רואה שפחות ופחות מדברים על ה LS וכבר אין אותו כמעט בשום מקום. שלא נדבר על דיסקים LS שכבר אין למצוא בשום מקום. הבנתי שהטכנולוגיה לא הצליחה ונכחדה מה אומרים על זה?
-
- 2 תגובות
- 694 צפיות
-
-
אני צריך דיסק DVD+RW DL ואני לא מוצא אחד כזה, רציתי של Verbatim אבל אני לא רואה באתר שלהם דיסק שכזה. מאיפה משיגים?
-
- 4 תגובות
- 822 צפיות
-
-
שלום, ברשותי הכונן החיצוני הנ"ל. לכונן יש 2 כבלים של USB: - POWER - POWER + DATA בשביל מה צריך את 2 הכבלים? (כאשר אפשר לעבוד עם הזה של POWER + DATA וזהו)
-
- 4 תגובות
- 611 צפיות
-
-
קראתי את הסטיקי לגבי כוננים קשיחים אבל עדיין אשמח לקבל תגובות. מה דעתכם על lacie או wd
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מה קורה חברים.. אני מעוניין לקנות דיסק קשיח חיצוני, וחשבתי על המוצר הבא: Western Digital My Passport Essential 500GB WDME5000 http://www.electrophoto.co.il/Product.aspx?ProductID=2528 מה דעתכם עליו? משתלם למחירו?.. תודה, רון.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום במצב הנוכחי יש לי מערך רייד של 2X36 רפטורים ראיתי בטרייד זון כונן של 15K סלד של סיגייט ואני רוצה לדעת האם יהיה שיפור בביצועים אם אני אחליף את הרפטורים כמערך רייד בכונן בודד במהירות גבוהה יותר או שבכלל עדיף להמתין לכונני SSD.חשוב לציין שהכונן לא הכי זול.
-
- 0 תגובות
- 743 צפיות
-
-
אני זקוק לכונן קשיח פנימי בנפח 500 GB פחות או יותר [תלוי אם התקציב מספיק,רצוי יותר נפח כמובן] במחיר עד 370 ש"ח כונן 7200 RPM שיתאים ללוח אם ישן של ASUS מדגם M2A-VM ויתחבר אליו בעזרת IDE המיושן..מדובר בלוח ישן אחרי הכל.. כונן איכותי, מחברה טובה ,כמובן.. את הכונן אני קונה בKSP כך שיש להתייחס למלאי ולמחירים שלהם בבקשה www.ksp.co.il תודה רבה!
-
- 7 תגובות
- 984 צפיות
-
-
יש רק non-RAID ו RAID , יש מצב שאי אפשר לבטל ?
-
- 2 תגובות
- 781 צפיות
-
-
שלום, ברשותי 2 כוננים קשיחים. ה F1 של סמסונג (1TB) ועוד דיסק נוסף של סמסונג 320GB. אני משתמש בעיקר במחשב בשימושים גרפים- solidworks, maxwell ועוד. רציתי לשאול באיזה כונן עדיף להתקין את מערכת ההפעלה ובאיזה כונן את התוכנות, או בקיצור מה להתקין איפה... חשבתי להתקין את מעכת ההפעלה בהארד דיסק הקטן, אך אני אקבל ביצועים טובים יותר במערכת אם הוא יהיה על הגדול והמהיר יותר. אני אשמח לעזרה
-
- 3 תגובות
- 817 צפיות
-
-
שלום רב, אני מרכיב מחשב לעריכה ואני מעונין בשימוש RAID רציתי ללכת על ה: WD Caviar Black BLACK EDITION (WD1001FALS שמעתי דברים טובים על הסידרה הזו. אבל מצד שני שמעתי שכאשר משתמשים בהם בשביל RAID הם לא מחזיקים מעמד לאורך זמן. אשמח לשמוע את דעתכם המלומדת/מנוסה. כמו כן אשמח לקבל המלצה לאלטרנטיבות איכותיות - כמובן אם אפשר גם להתייחס לעלות/תועלת
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש את של אינטל כמובן.. ויש את של גיגבייט.. יתרונות חסרונות?? (אני חושב שאם אני עושה על הגיגבייט אני מוריד עומס מה-NB (יש צורך בזה, במקרה של 0C).. או שאני מדבר שטויות?? לא יודע איך זה הגיע לפה... להעביר בבקשה למקום שצריך.. אולי בכלזאת?
-
- 6 תגובות
- 987 צפיות
-
-
היי אני בדיוק קונה מחשב חדש ומתלבט איזה צורב dvd לקנות אז ככה המהירות לא משנה לי מה שכן משנה לי שיהיה איכותי ושיצרוב מדוייק. עכשיו מה אתם אומרים על הLightScribe שווה משהו? זה יוצא טוב? זה לא הורס תדיסק או משהו? אשמח לתשובות על הLS
-
- 1 תגובה
- 617 צפיות
-
-
הדיסק הקשיח שלי מחולק לשתי מחיצות, אני רוצה להגדיל את אחת המחיצות-איך אני עושה את זה?
-
- 1 תגובה
- 966 צפיות
-
-
יש לי בעיה מוזרה, יש לי קובץ ISO ששוקל בערך 6.5GB ואני חייב לצרוב אותו כדי להתקין. יש לי דיסק של DVD9 כפול וכל פעם שאני מנסה לצרוב הוא אומר לי שאין מספיק מקום \BLOCKS משהו כזה.. ניסיתי גם בנרו וגם בPOWERISO ... מה יכולה להיות הסיבה?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי 2 זכרונות של sandisk מהדיוטי פרי sandisk ultra backup של 16 גיגה ויש לי וונדוס 7 עכשיו שאני בא להכנס זה לא פותח לי את ה u3 מה אני יכול לעשות כדי לסדר את זה תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 926 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי WD My Book Home Edition 1TB, המחובר באמצעות כבל eSATA. בכל פעם שאני צריך להשתמש בו אני מפעיל את המחשב מחדש על מנת שמערכת ההפעלה תזהה אותו. חיבור הכונן למחשב תוך כדי שימוש בווינדוס לא נותן כלום, וגם בניהול דיסקים, לאחר סריקה מחדש של הכוננים לא מופיע דבר. יש דרך כלשהי לזהות את הכונן מבלי להפעיל מחדש את המערכת? תודה ויום טוב!
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי צורב של LG מדגם GSA-4163b ודיסקים של silverline dvd+r dl. כשאני בא לצרוב עליהם (לא משנה אם בעזרת nero או ImgBurn) הצורב עושה בעיות, נתחיל מזה שאם אני רוצה להיכנס למחשב שלי הוא נמצא בסטטוס לא מגיב עד שאני מוציא את הדיסק ואם אני בא לצרוב אז הוא יעשה לי fail ישר על ההתחלה אבל יעשה גם finalize לדיסק ככה שדיסק לא זול הלך לפח... יש למישהו פתרון לבעיה? אני כמעט בטוח שזה עניין של firmware אבל אני לא ככ מתמצא ולכן פניתי אליכם
-
- 4 תגובות
- 869 צפיות
-
-
שלום. רכשתי לא מזמן סלולרי עם כרטיס microSD בגודל 8 ג'יגה. בכל פעם שאני מנסה להעתיק אליו קובץ גדול (מעל 200 מגה) או מספר רב של קבצים עולה לי שגיאה בנוסח the path is too deep. ניסיתי לפרמט את הכרטיס אבל זה לא עזר. מישהו יכול לעזור לי? :s05:
-
- 5 תגובות
- 894 צפיות
-
-
היי כל פעם שאני בודק חום של הדיסק עם תוכנת אוורסט , אני מקבל 41 מעלות במנוחה , ופעם 48 מעלות במנוחה , האם זה תקין? גם רציתי לשאול אותכם אם יש תוכנה אמינה יותר לבדיקת המעבד. רוני
-
- 1 תגובה
- 692 צפיות
-
-
היי ברצוני לחבר עוד דיסק קשיח אחד בחיבור הSATA שבלוח האם, איך מגדרים זאת בביוס? רוני
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
קיבלתי היום מסך כחול ללא שום סיבה אחרי שעשיתי הדלקה מחדש למחשב ראיתי שיש לי Error באחד מהדיסקים אבל להפתעתי הווינדוס עלה ונפתח לי החלון של Intel Matrix (מצורף), חשבתי שזה לא רציני וכיביתי את המחשב לראות שכל הכבלים מחוברים טוב - כמובן שהכל היה במקומו מונח והפעלתי את המחשב שוב פעם ובהדלקה שוב הוא כתב לי Error על אחד מהדיסקים אבל הפעם הווינדוס לא עלה (הוא לא מצא מדיה שניתן לעשות BOOT) עשיתי איתחול והפעם המחשב עלה עם ההודעת שגיאה של Intel Matrix , טוב אז לקחתי את זה ברצינות ועכשיו אני מגבה הכל האם יש בעייה פיזית באחד מהדיסקים או לא מחייב? או שהבקר השתגע זמנית? מה ניתן לעשות? כרגע המחשב עובד כרגיל [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 810 צפיות
-
-
של סאן דיסק 2BG וכשאני בא לחלון הפירמוט (XP) הוא נותן לי נפח: 16MB ולאחר לחיצה על "פרמט" אני מקבל הודעת שגיאה: "לא מסוגל לפרמט את ההתקן" מה ניתן לעשות?
-
- 1 תגובה
- 756 צפיות
-
-
היי חברים.. אני מתלבט קשות בבחירת דגם DOK מהיר(חשוב מאוד!),אמין ואיכותי בנפח של 16 ג'יגה. כרגע ההתלבטות בין שני דגמים אך אשמח לקבל עוד המלצות. http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3289&CatCode=407 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2472&CatCode=407 הייתי שמח לקבל המלצות איזה דגם עדיף ולמה...כמו כן אני חובב תוכנות PORTABLE ואני שואל האם יש לי צורך בתוכנת הU3,אך בלי קשר רציתי לדעת מה עדיף לרכוש והאם אין חשש לקנות מהחנות הנ"ל. אודה לכם על כל תשובה.
-
- 7 תגובות
- 846 צפיות
-