אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,918 דיונים בפורום זה
-
אהלן חברים, ברצוני לרכוש כונן קשיח מבית WD ושמתי לב שיש הבדלים בין הדגמים שלהם ואינני מבין מה זה אומר אודה מאד אם תענו לי על זה ההבדל הוא בין 7200rpm ל- intellipower כל השאר התכונות הם פחות או יותר אותם דברים שיש אחד אצל השני לכן אני לא באמת יודע מה שני המושגים הנ''ל אומרים לי
-
- 1 תגובה
- 4.5k צפיות
-
-
שלום ראיתי שמומלץ LG GSA-H22N אבל בחנות ראיתי LG DVD±RW GSA-H22NB וLG DVD±RW GSA-H22NK האם יש הבדלים בניהם
-
- 1 תגובה
- 632 צפיות
-
-
מישהו מכיר את LG GSA-H66N ומה אמור להיות ההבדל בינו ל-62 ?
-
- 0 תגובות
- 651 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות דיסק קשיח מהיר , כרגע יש לי 2 טרה של WD הגרסאות הכי טובות שאפשר אבל קניתי אותם לפני שהכרתי את הSAS והSSD אני ראיתי את ההבדל בין כונן SAS לכונן כמו שלי , התקנת מערכת הפעלה של לינוקס ב5 דקות לעומת 30 דקות(זה אפילו לא נגמר פשוט הפסקנו באמצע והחלפנו את הSATA לSAS) רציתי לדעת אם הSSD עובד באותה מהירות כמו הSAS ומה יותר כדאי למשתמש פרטי כמו כן אשמח לדעת איזה כונן יותר יציב גם לעבודה ממושכת . הדיסק הקשיח הוא למחשב פרטי כדי להריץ משחקים וVMWARE . כמו כן תקציב לקניית דיסק כזה עומד על 1000-2500 (תוך 3 חודשים ארכוש דיסק כזה) מה שראיתי כרגע זה דיסק של SAS בזאפ שעומד על 300 ג'יגה שנראה לי כאופציה הכי טובה כרגע http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=770142 כמוב…
-
- 3 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
מה קורה חברה. אני קונה מחשב חדש: Q6600 GA-P35PDS3R 8800GT 2GB RAM 800MHZ ויש לי התלבטות בקשר לדיסק הקשיח. המוכר בחנות שאל אותי מה יש לי עכשיו אמרתי לו אני לא יודע אם זה IDE או SATA. הוא אמר שחשוב שזה יהיה SATA חדש עם 16MB BUFFER שלא יהיה צוואר בקבוק. קיצר אמרתי לו שאני אבדוק את זה. פתחתי עכשיו את המחשב ואני חייב להודות שאני לא יודע להבדיל בין ATA ל-SATA. יש לי HD אחד שמחובר ב-IDE, 40GB. ויש לי 2 HD שמחוברים בכבל אדום קטן, שניהם 80GB. קיצר אני לא יודע אם האדום הזה זה SATA או ATA, ואם אני זוכר נכון אז שניהם 8MB BUFFER. אז לסיכום: מה ההבדל בין ATA ל-SATA ואיך אני יכול לזהות את זה במחשב שלי האם חובה HD חדש עם 16MB BUFFER ו-SATA למחשב כזה כדי שלא יהיה צוואר בקבוק ? חברה, זה חש…
-
- 8 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
רציתי לשאול מה ההבדל בין שניהם. חיפשתי פה בפורום ומצאתי רק מה ההבדל בין sata ל-pata והבנתי שההבדל בין sata ל-sata2 הוא במהירות של העברה אבל אני שואל למה זה אמור להיות משנה המהירות ולמה הגדילו אותה אם כבר ב-sata אין הארד דיסקים שמגיעים למהירות הזה
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום האם מי שהו יכול להסביר לי מ ההדבל בין יסק קשיח SATA לדיסק ultra ata/133
-
- 2 תגובות
- 593 צפיות
-
-
-
הרכבתי לא מזמן מחשב ולפני שהלכתי לקנות אותו אבא שלי אמר לי להתייץ עם חבר שלו, טכנאי מחשבים. החלטתי לשים SSD 120GB ושמתי את זה: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspjerusalems&cat=15491 מחיר - 615 ש"ח אחריות - 3 שנים גודל - ב2.5'' נפח - 128GB אותו חבר אמר לי שהוא ממליץ על Kingston כי אחריות לכל החיים (לא בKSP מסתבר) ועושים להם בדיוק מדוייקות לפני שהם יוצאים מהמפעל ככה שאני לא אקבל אחד פגום והם מחזיקים להרבה זמן. אז הסתכלתי על הSSD: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspjerusalems&cat=15491 מחיר - 820 ש"ח אחריות - 3 שנים גודל - 2.5'' נפח - 120GB תהייתי למה יש הבדלים במחיר והאם הם באמת תואמים את הביצועים. (כמובן שגם יכולים להיות הבדלים עם ההסכמים של החברה וKSP וכד…
-
- 0 תגובות
- 807 צפיות
-
-
שלום לכולם מישהו יודע מה ההבדלים בין הדיסקים הקשיחים WD1600JB לבין WD1600AAJB? בזאפ הם מופיעים עם אותם נתונים בדיוק, באתר הרשמי של WD יש התייחסות אך ורק ל AAJB, ובחיפוש מהיר בגוגל מצאתי שמתייחסים לשניהם כאותו דגם+אותו מחיר. אז בכל זאת, מישהו יודע מה ההבדלים? תודה וחג שמח!
-
- 2 תגובות
- 673 צפיות
-
-
האם יש הבדל במהירות בין דיסק קשיח sata II לדיסק קשיח sata III ?? ואם אין הבדל אז למה זה כן טוב?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מחשבה להוסיף למחשב דיסקקשיח של 1TB פנימי במהירות 7200 של סיגייט . וחבר הציע לי לקחת בהפרש קטן דיסקקשיח של סיגייט מדגם SSHD בנפח של 1TB אבל יש בתוך הדיסקקשיח SSD של 8GB והדיסק וא במהירות של 5400 סיבובים. בכמה הוא יותר מהיר מהדיסק של 7200 ? אשמח לגרפים והשוואות בין הדגמים ולמה זה טוב דיסקקשיח עם SSD בנפח כזה ? מה זה נותן לביצועים ?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי קורא כרטיסים מובנה במחשב וכאשר אני מחבר אליו כרטיס מסוג KINGSTON 1GB אני רואה במנהל ההתקנים של הWINDOWS שחיברתי דיסק נשלף. לפני זה היה לי כרטיס שנדפק של חברת SILICON DRIVE שכאשר הייתי מחבר אותו הייתי רואה במנהל ההתקנים כאילו חיברתי ממש דיסק רגיל לכל דבר וכך הייתי יכול לעשות על הכרטיס כמה מחיצות. איך אני יכול לגרום לכרטיס של קינגסטון שיש לי עכשיו גם להיות דיסק ממש (אם זה אפשרי בכלל...) תודה מראש !
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
שלום רב. האם יש הבדל בין Samsung 320GB HD321KJ ו-HD321LJ? הזמנתי את הראשון קיבלתי את השני.
-
- 4 תגובות
- 698 צפיות
-
-
לפי מה נקבעת המהירות של גיבויים? בתמונה 1 יש כונן שחלק מהנתונים שלו טובים יותרו חלק פחות אך הוא מהיר הרבה יותר בביצוע גיבויים ובהעלאה שלהם. מה הסיבה לזה?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
- 3 followers
-
-
מה זה משנה אם יש sata 1 או sata2 ? גם ככה ההרד דיסק החלק הפיזי לא יכול לפעול במהירויות האלה ולהעביר באמת 3 גיגה בשניה או 1 וחצי גיגה בשניה ובכלל הכוונה ב3 גיגה בסטה 2 זה 3 גיגה ביט או 3 גיגה בייט? 3000 מגה הכוונה בשנייה?
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הצורב שלי PIONEER DVR-111D נקנה לפני איזה שנתיים ומשרת אותי כמו שצריך.. מעניין אותי לדעת היות וצורב זה משהו שממש זול האם יש הבדל בין הצורבים של היום לישנים יותר של לפני שנתיים?. אם אני הולך היום וקונה צורב שמומלץ כאן בפורום אני מקבל משהו שאין לי כרגע? תודה..
-
- 1 תגובה
- 641 צפיות
-
-
מה ההבדל בין דיסק RAPTOR WD1500ADFD ל RAPTOR WD1500HLFS .
-
- 2 תגובות
- 610 צפיות
-
-
היי, ראיתי באתר שהמלצתם על כונן HD103si אז רציתי לקנות אותו לסטרימר שברשותי. אך לא מצאתי אותו במלאי והציעו לי את HD105i במקום. מה ההבדל ביניהם? אני צריך כונן שלא מתחמם.. תודה
-
- 3 תגובות
- 810 צפיות
-
-
שתיהם של SEAGATE ST31000528AS http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=5022 ST31000333AS http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=3400 קראתי בסטיקי שאתם ממליצים על 333 אבל לא כתוב כלום על 528 שלפי מה שהבנתי הוא יותר חדש גריסא 12 ולא 11 שתיהם באותו מחיר ואגב אם יש משהוא מחברה אחרת באותו מחיר יהיה נחמד גם
-
- 3 תגובות
- 713 צפיות
-
-
היי, רציתי לשאול אם יש הבדל משמעותי בביצועים של SSD בין SATA II ל-SATA III?... ה-SSD שאני מתכנן לקנות Intel SSD 40GB 320 series והוא SATA II, כשעל הלוח שיש יהיה לי(Gigabyte GA-Z68X-UD3-B3) יש חיבור לשני SATA III וחשבתי לנצל עד הסוף את הביצועים. חיפשתי מלא כונני SSD עם קיבולת של 40GB וכולם או SATA או SATA II. מעבר ל-40GB זה יקר לי יותר מידי, אחרת אולי הייתי הולך על הכונן של Corsair 60GB... תודה לעונים!
-
- 50 תגובות
- 9.7k צפיות
-
-
הי, מתכוון לרכוש כונן חיצוני שרוב הזמן יהיה מחובר למחשב ופה ושם יהיה נייד. האם חיבור eSATA (שיהיה בנוסף ל- USB 2) עדיף באופן משמעותי על פני USB 2 או שהדיסק מוגבל במהירות מסיבות אחרות וזה בעצם לא משנה ? תודה, shenig
-
- 2 תגובות
- 761 צפיות
-
-
שלום האם יש הבדל כל כך גדול בין הביצועים של מערכת ההפעלה כאשר היא מותקנת על WD Raptor - 36GB - 10,000RPM - S-ATA לבין אם היא מותקנת על WD רגיל 7200 RPM
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתכוון לקנות מערכת חדשה ומנסה לחסוך מה שיותר בלוח האם. האם יש הבדל ביצועים בין 2 הטכנולוגיות אם אני בסה"כ קונה H.D חדש של 500G W.D blue )e שתומך ב SATA3 או משהו דומה) האם כוננים כאלו בכלל יכולים לנצל את כל רוחב הפס שהבקר נותן? אם אני ארצה לקנות בעתיד SSD בסיסי(40-60G), האם עדיף להשקיע כבר עכשיו ב SATA3? תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, שדרגתי את הכונן הקשיח שלי מ- W.D GREEN ל- W.D BLACK SATA3 (למרות שהלוח שלי לא תומך ב- SATA3). מאחר ולא היה לי צורך לבצע התקנה נקייה מחדש השתמשתי ב- Acronis Disk Director 11. להפתעתי, בסיום התהליך הנפח בכונן החדש היה נמוך משמעותית מאשר בכונן הישן. לדוגמה: במחיצה D בכונן הישן הנפח הפנוי היה 192G ובחדש לאחר השכפול הנפח הפנוי היה 240G. גם בכונן C היה יותר מקום פנוי. המסקנה הראשונית שלי הייתה שהשכפול לא התבצע בהצלחה וחלק מהחומר לא עבר. חיברתי את הכונן הישן כ-SLAVE וביצעתי השוואה בין התיקיות. השוויתי בין התיקיות בעזרת המאפיינים של כל תיקייה ולהפתעתי הנפח ומספר התיקיות והקבצים היה זהה בשני הכוננים. נותר לי להסיק ששיטת הכתיבה שונה בין הכוננים ולכן ההבדל בנפח? למישהו …
-
- 12 תגובות
- 2.3k צפיות
-