עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. כמה יעלה לי הארדיסק פשוט כאילו טוב של 120 או 80 ג'יגה שלא יתמוך בSATA ושטויות כאלה כי יש לי פנטיום שלוש אלף משהו שמתאים לו אם אפשר תענו מהר למה זה עניין של יום יומיים לקניה תודה מראש

• 1 תגובה
    • 545 צפיות
  2. שלום, באחד מהמחשבים שיש לי בבית חלה מאתמול תופעה מוזרה מאוד של ההארד דיסק במחשב, ההארד דיסק עצמו לא כל כך חדש (30GB) אך המחשב עצמו משודרג.. משום מה, הוא מתחיל לעשות בלי הפסקה צלילים של קריסה/כיבוי כל שניה, לפעמים אפשר להמשיך להשתמש במחשב (המחשב פועל כרגיל) אך לפעמים המחשב נתקע.. אני לא הבנתי עדיין ממה זה נובע, למה זה קורה, מה זה מסמל ומה צריך לעשות. אשמח מאוד לכל תגובה בנושא. תודה רבה מראש

• 3 תגובות
    • 609 צפיות
  3. Started by NYaiR,

היום נשרף לי ההארדיסק 320 ג'יגה של HD בחיבור IDE/ATA. היה ריח של שרוף ואחרי בירור קטן עם טכנאי מסתבר שהלך ההארדיסק... הוא לא מזוהה בביוס לא במחשב שלי ולא במחשבים אחרים :'( :'( :'( היה לי בהארדיסק 80 ג'יגה של חומרים חשובים ביותר, וקראתי איפשהו שאם אני מחליף את ה"דיסק" של ההארדיסק השרוף לדיסק של אותו הארדיסק חדש אני יכול להציל את החומרים.... מישהו יכול לתת לי פרטים על זה? אני פשוט יושב פה בדיכאון בגלל זה :'( :'( :'( :'( :'( :'( תודה לכל מי שינסה לעזור, כל עזרה תבוא בברכה

• 14 תגובות
    • 856 צפיות
  4. Started by wta,

זה הסמסונג HD501LJ זה הווסטרון דיגיטל WD5000AAKS

• 4 תגובות
    • 910 צפיות
  5. החשוד: הארדיסק IBM מדגם GXP DTLA 307015 בנפח 15 GB מהירות: 7200 RPM עם 2 MB Chache. את המפרט שלי ניתן לראות בכפתור המפרט. הרצתי מבדק ב SiSoft sandra 2002. התוצאה שקיבלתי היא בערך 15000, וראיתי שהארדיסק מסוג ATA 100, שהוא מסוג זה, ובמהירות 7200 RPM צריך לקבל ציון הרבה יותר גבוה, משהו כמו 21000 או משהו כזה. אם למישהו יש הארדיסק כזה ויכול לשתף אותי בתוצאות, או אם מישהו יודע מה ניתן כדי לשפר א תהמצב אתם מוזמנים בהמוניכם... MB לעם !!!!! :AR15:

6. Started by amit16114,

זה המחיר הכי זול שראיתי להארדיסק הזה. לפי מה שהבנתי הוא מורכב משתי פלטות של 320 ג'יגה כל אחת. מישהו כאן ראה את זה?

• 3 תגובות
    • 729 צפיות
  7. Started by dR-TraNce,

יש לי הארדיסק של Western Digital - 10.2GB הארדיסק הזה הוא לא הארדיסק המסטר. זה הארדיסק אורח. עכשיו שהארדיסק מחובר למחשב ושאני מפעיל את המחשב \ עושה ריסטארט \ מכבה את המחשב הארדיסק עושה רעשים חזקים, מעצבנים. הוא עושה כאלה רעשים כמו "טק טק טק טק טק". רציתי לדעת למה הארדיסק עושה את הרעש הזה? האם ניתן לסדר את הבעיה הזו? והשאלה העיקרית למה הוא עושה את הרעש? והאם הוא מסמן משהו שהוא עומד להישרף? תודה לכולם!

• 16 תגובות
    • 2.6k צפיות
  8. Started by SoapSeller,

אני משתמש בשרת לינוקס כדי לשתף אינטרנט וקבצים אצלי בבית. המפרט שלו הוא: P MMX 166 32 SDRAM כיום מחוברים עליו מספר הארדיסקים, בסך של עשרים ואחת גיגה בערך, זה לא מספיק לי. המחשב משרת ארבעה תחנות, בעיקר אמפי שלושים, שפוול-לאוד כול תחנה משמיעה שיר אחר, ולעיתים קליפ(או לעיתים יותר נדירות - סרט דוויקס). השאלה שלי אם בכלל שווה להשקיע בארדיסק חזק ומהיר(בסגנון הווסטרן דיגיטל שרץ ב 7200 עם שמונה מגה באפר), מכיוון שבטוח המחשב לא ינצל אותו בבאס גבוה(הבאס הוא 66, אני מקווה :), או לקנות 5400 סטנדרטי?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by idan1836,

ההארדיסק שלי בימים האחרונים התחיל להשמיע רעשים חזקים עם הדלקת המחשב: Maxtor 160 GB ATA.. מה אני אמור לעשות? פתחתי את המחשב פעם אחת נגעתי בכבלים וכיביתי את המחשב וזה הסתדר! אבל בפעם השניה עם הדלקת המחשב זה כבר חזר שוב, ורציתי לדעת מה עושים עם זה? זה לא מפסיק וזה משגע פילים :-\ הרעש ששומעים זה הדיסק עצמו של ההארדיסק שמסתובב כאילו לא במקום (כמו קדיחה בקיר). רציתי לציין שהמחשב היה דלוק כ6 ימים ברציפות ולאחריו החלו הרעשים. מהי הסיבה? איך עוצרים את הרעש? תודה מראש!

• 12 תגובות
    • 867 צפיות
  10. טוב, אז השאלה בכותרת. המחשב פתאום לא עלה ונתן הודעת שגיאה לגבי היעדר התקן איתחול. ההארדיסק משמיע רעשים שכאילו הוא מנסה להתניע, להסתובב ומפסיק. מסתובב ומפסיק, מסתובב ומפסיק ככה כמה פעמים וזהו. הודעת השגיאה והוא כבר לא מזוהה בביוס. ניסיתי לחבר אותו גם למחשב אחר ולראות אם אפשר לגשת אליו אבל אותה תקלה וההארדיסק לא מזוהה במחשב, גם לא דרך ה-computer managment. הוא נשמע גמור ולא מתפקד. השאלה אם יש מה לתקן פה ואם כדאי בכלל, לאור המחירים הגבוהים של ההארדיסקים היום?

• 5 תגובות
    • 848 צפיות
  11. Started by KoM,

היי, יש לי אפשרות למקם הארדיסק חדש באיזה צורה שאני רוצה, כלומר שוכב או על הצד או אפילו הפוך, איך הכי מומלץ למקם הארדיסק והאם זה משנה לו משה מבחינת אמינות בזמן הפעולה...

• 1 תגובה
    • 545 צפיות
  12. Started by Night,

איפה אוכל לראות דגמים של הארדיסקים חיצוניים שמתחברים בUSB2 למכשירים?

• 0 תגובות
    • 575 צפיות
  13. Started by reco,

קניתי מחשב קיצור ישלי אפשרות לבחור בין שני הארדיסקים: * 120 ג'יגה מהירות 7200 חיבור IDE רגיל או * 80 ג'יגה מהירות 7200 חיבור s-ata עם 8mb buffer מה עדיף לקחת?

• 3 תגובות
    • 775 צפיות
  14. Started by dror_l,

יש לי הארדיסק של WD בן שנתיים שהתחיל להשמיע, לפני כמה ימים, "טיקים" (טיק טיק טק) ועכשיו הוא גם פוגם סקטורים. א. יש לי בסקטורים הפגומים חומר די חשוב- האם יש תקנה (מערכת ההפעלה כותבת שאין גישה לסקטור כי הוא פגום). ב. יש לכם המלצה להארדיסק חדש (160-250 ג"ב) בדגש על אמינות. תודה

• 1 תגובה
    • 784 צפיות
  15. Started by mystikal,

שלום לכולם , רציתי לבקש את עזרתכם בקשר לאיזה בעיה שצצה לי בהרדיסק שלי מה שיש לי זה amd 1800 512 ram .. ההארדיסק הוא של אי בי אמ דסקסטאר, 60 ג'יגה שעבד בשבילי כבר שנתיים ללא בעיות. הכל התחיל ממסך כחול שראיתי כשחזרתי הביתה ומאז יש למחשב בעיה לזהות את ההארד בהפעלה או שהוא רושם את השם שלו בג'בריש במסך הפתיחה או שהוא פשוט אומר שהוא לא מצא מאסטר בביוס אותה בעיה, או ג'בריש או כלום. מידי פעם אחרי מנוחה של מה שעות הוא עוד עולה לכמה זמן עד שהוא מתחיל לעבוד קצת לאט ואז נופל ושוב לא מזדהה. ההארדיסק השני שיש לי עובד בסדר גמור, כל ההגדרות שלי היו תקינות לפני הבעיה וכל החיבורים נבדקו. בבדיקת הכונן הבעיתי במחשב אחר הוא מראה שאין בעיה אך לפי דעתי לקח לו יותר זמן מהדרוש בשביל לבצע את הבדיק…

• 11 תגובות
    • 747 צפיות
  16. Started by RonCohen,

הארדיסק עושה בעיה כשאני מפעיל אותו הוא מזוהה בעליה של הבקר גם הDisk Managment הוא מזוהה אבל הוא לא מופיע במחשב שלי ואי אפשר לפרמט אותו אני על ווינדוס 7 אולטימייט ומעניין לי תתחת מה עם הקבצים שם אני רק צריך את ההארדיסק אצמו לדעת אם הוא תקין חשבתי על לעשות LLF אבל אני צריך מדריך אני עכשיו יריץ את הבדיקה של Samsung בינתיים יש הצעות???

• 4 תגובות
    • 873 צפיות
  17. Started by cha_had,

שלום לכולם, רציתי לדעת, האם יש סיכוי שסמסונג יעדכנו הכוננים מסדרת evo בכוננים שעוד לא רכשו אותם? כלומר, שהם יורידו את המוצר מהמדפים, יבצעו את העדכון בעצמם, ויחזירו בחזרה? בסך הכל זה מאוד לא הוגן שאנשים ששילמו במיטב כספם יקבלו מוצר פגום, והם יצטרכו לבזבז את זמנם בביצוע עדכון קושחה שבנוסף עלול לסכן את הכונן במידה ולא בוצע כנדרש, מסיבות כגון: ללקוח אין יכולות טכניות (רקע בתוכנות או עידכוני firmware), או הפסקת חשמל שקרתה פתאום.... הרי זה משהו שאחריות לא מכסה!

18. שלום ! כפי שרשמתי בכותרת, אני סגרתי מפרט חדש שאני רוצה לקנות וכללתי גם ssd: samsung evo 840 . השאלה שלי היא האם הבאג הזה משפיע גם על הקבצים של ווינדוס שמופעלים כל פעם מחדש?

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  19. Started by y_a_n_i_k,

אמור לכלול איתו גם כאבל SATA לא?? או שהוא בא ערום??

• 6 תגובות
    • 673 צפיות
  20. הרשימה באתר הזה: http://www.comp-il.co.il/products.asp?Cat2Cat1ID=1064&Cat2ID=1327 תגידו לי מה הכי טוב מביניהם בבקשה.

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  21. אני מתפלא שנראה ממה שאני שומע שאין הבדל בין דיסקים בעלי גדלים שונים עם פרמטרים דומים. אני מעוניין לקנות את ה AAKS של WD , אין לי צורך בדיסק גדול (דיסק שנועד למערכת ההפעלה בלבד), ואני תוהה האם דיסק גדול יותר אינו מבצע קריאה מהירה יותר? שהרי בתוך זמן נתון עובר תחת הראש שלו יותר נתונים, מכיוון שהם יותר דחוסים. ובמקרה של 750 או טרה, שהם מכילים פלטה נוספת, הרי ברור שהקריאה הרציפה אמורה להיות מהירה יותר?

• 8 תגובות
    • 782 צפיות
  22. Started by Lethal_Acid,

שלום רב, אני מתנצל מראש על זה שפתחתי טופיק דומה לשניים שכבר פתוחים. העניין ששני הטופיקים האחרים לא בדיוק עונים לי על השאלה ואני לא רוצה להתעלק אליהם. אז ככה, דיפדפתי באתר של KSP וראיתי שיש להם מס' צורבי LG עם סיומות אחרות. הייתי רוצה לדעת איזה מהם הכי מומלץ. קראתי בסטיקי שה H10A & H10N הם המומלצים אבל כאן ישנה תוספת של אות נוספת. אשמח לעזרה: ?LG DVD±RW GSA-H10AB x16 DL x8? מחיר 190 ש"ח ?LG DVD±RW GSA-H10AK x16, DL x8 (Black)? מחיר 200 ש"ח ?LG DVD±RW GSA-H10LK x16, DL x8, LightScribe (Black)? מחיר 280 ש"ח http://ksp.co.il/hmain.php האם הדגם הראשון זה שנמכר ב190 הוא הדגם המומלץ לקנייה? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 630 צפיות
  23. Started by idoyi,

אני רוצה לקנות דיסקים לצריבה של דיוידי רציתי לדעת מה ההבדלים בין: DVD-R ו- DVD+R וגם המלצות על דיסקם לצריבת דיוידי תודה....

• 1 תגובה
    • 715 צפיות
  24. שלום אני רוצה לשאול מה ההבדל בין 2 הדגמים הבאים כונן Samsung 970 EVO 500GB PCIe M.2 דגם MZ-V7E500 כונן Samsung 970 EVO Plus NVMe M.2 500GB SSD דגם MZ-V7S500BW https://ksp.co.il/?list_compare=.57700..48828. אחד מהם נקרא plus , ולא ברור לי מה זה אומר, מה מביניהם טוב יותר ואם בכלל יש הבדל משמעותי ביניהם? תודה

25. Started by sagigi21,

אהלן..חיפשתי ולא בדיוק מצאתי מה ההבדל בין 2 המכשירים הנ"ל(חוץ מתג המחיר שלהם): 1. ‏Caviar Green 2TB IntelliPower, 64MB, SATA II WD20EARS 2.‏Caviar Black 2TB 7200RPM, 64MB, SATA II WD2001FASS‎ השחור יקר יותר ב-300 ש"ח. מישהו יוכל להסביר לי בבקשה מה ההבדלים?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים