אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
חבל שנעלתם את הדיון הקודם כי בשאלות הנפוצות כתוב 160GB=149GBבעוד ששלי מראה רק 127GB זה הבדל של 22GB מה הסיבה לזה??
-
- 1 תגובה
- 698 צפיות
-
-
שלום, יש לי הארד דיסק חיצוני של Transcend , ואני אשמח לדעת מה ההבדל במהירות בינו לבין ה samsung T5 בגודל 2TB אם יש ? חוץ מזה ישנה התלבטות האם לקנות 4TB כזה של Transcend או לקנות T5 של 2TB כתוצאה של נפח/מהירות שאלה נוספת, מדוע לא לקנות קופסה כזו (רק דוגמה) ולשים בה SSD NVME ולקבל לכאורה את אותה התוצאה? תודה רבה
-
- 31 תגובות
- 8.8k צפיות
- 1 follower
-
-
ב-150 דולר שווה לקנות? אני בטיוואן כרגע והמחירים פה הם יותר נמוכים מהארץ כמובן אבל האם שווה לקנות עכשיו או לחכות? דיסק של 25 גיגה עולה פה 9 שקל... מה אתם אומרים שווה להשקיע?
-
- 3 תגובות
- 849 צפיות
-
-
שלום, בשעה טובה אני רוצה להרחיב את המשפחה ולקנות הרד דיסק חדש. אני מסתכל באתר של אחת החברות המוזלות ורואה שני דברים בטווח המחירים שלי: 500GB IntelliPower, 32MB, SATA II WD5000AADS ב-285 שקל ו- 500GB 7200RPM, 32MB, SATA II WD5001AALS ב-355 שקל על פניו ההבדל הנראה לעין הוא intellipower מול 7200rpm. זה הבדל של 70 שקל גם, שזה בכל זאת כסף ביחס לכמה שכל הכונן עולה. אז נשאלת השאלה מה זה בדיוק intellipower, מה המהירות סיבוב של אותו כונן (הרי לא יכול להיות שאין לו מהירות סיבוב...), ומה יותר כדאי? תודה!
-
- 4 תגובות
- 8.1k צפיות
-
-
שלום לכולם,אני מחפש לקנות צורב DVD בתקציב עד 150 ש''ח. אם למישהו יש המלצות,אני אשמח אם הוא יכתוב כאן. עוד דבר,האם התקנה של צורב DVD היא מסובכת ואני אצטרך מומחה כדי שירכיב?
-
- 2 תגובות
- 609 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות דיסק קשיח אחד ויש לי 2 אפשרויות: http://ksp.co.il/?uin=14740 או http://ksp.co.il/?uin=18367 אני רוצה שהכונן יהיה מהיר ואמין, איזה מהם כדאי לי לקחת? תודה מראש למי שיעזור לי!
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
lg dvdx22 dl sata gh22ns איך הוא נחשב צורב טוב ? למישהו היה אותו פעם ועשה לו בעיות? כי קבלתי אותו עם המחשב החדש שקניתי ולא יודע אם כדאי להחליף או להשאר איתו ... כי הוא גם ממש זול ואני מפחד לקנות דברים בזול כי זה גם בדר"כ מראה על האיכות שלהם (115 ש"ח ) תודה רה מראש
-
- 2 תגובות
- 608 צפיות
-
-
כפי שהכותרת מרמזת, אני מעוניין לרכוש דיסק קשיח חיצוני בנפח 2TB ואני חושב על הדגם 2000GB Seagate דגם FreeAgent Desk גודל "½3. ניתן לרכוש אותו במחיר של כ 1000 ש"ח. אני זוכר שבעבר הלא כל כך רחוק, הייתה סדרה עם קושחה בעייתית שגרמה לדיסקים של Seagate להיתקע/להינעל... האם יש בעיה עם הדיסק הזה או הסדרה הזו ? האם למישהו יש ניסיון עם דיסקגים דומים בסדרה (בנפח 1000GB או 1500GB). תודה למסייעים/ות נ.ב. אני יכול לרכוש גם את הדגם של My Book Essential Edition באותו הנפח ובאותו מחיר כמעט. אך ל Seagate יש 5 שנות אחריות לעומת 2 שנות אחריות של WD ולכן אני מעדיף את Seagate.
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני צריךשמות של חברות מוכרות בתחום הכוננים הקשיחים. והאם 200GB יספיקו אם המחשב נועד למשחקים? או שכדאי 320GB?
-
- 13 תגובות
- 900 צפיות
-
-
אני מחפש משהו טוב שיעשה את העבודה ושלא יהיו איתו בעיות! תודה רבה של 80 גיגה
-
- 1 תגובה
- 503 צפיות
-
-
מרבית היצרניות עברו להתמקד בכונני SSD ניידים - אך מסתדר כי יש מי שעדיין מאמינות בפוטנציאל של אמצעי האחסון החיצוניים שקדמו להםלכתבה
-
- 0 תגובות
- 597 צפיות
- 1 follower
-
-
אני מתכוון לקנות דיסק קשיח נוסף למחשב שלי , אני מתכנן לקנות של SEAGATE , 40 GB יש להם דגם של 5400 RPM וגם דגם של 7200 RPM השאלה פה היא יותר עקרונית בל מקרה , האם יש הבדל גדול בין הביצועים של שתי הדגמים ? ???
-
- 13 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
ראיתי באתר של YAMAHA פרטים על הצורב דגם F1 מהירות צריבה מקסימלית היא X44 אבל מה שמצחיק בצורב הנ"ל שהוא תומך במהירויות הבאות: X1 X2 X4 X8 X16 והמהירות הבאה היא....... X44 איפה נעלמו X20, X24, X32 ? הרי יש היום דיסקים לצריבה במהירות של X24 אבל בצורב הנ"ל אין תמיכה בX24 אז נאלצים לצרוב בX16 דבר שני לפי האתר הצורב הנ"ל יודע לעשות תוויות ע"י צריבה בלייזר. ניתן לכתוב על הדיסק באותיות ואפילו תמונות למישהו יש את הצורב הנ"ל ויכול לתת פרטים נוספים?
-
MAXTOR מציגה 80 גיגה לצלחת, 8 מגה בפר, ATA133 סידרת דיסקים חדשה: The 7200 RPM DiamondMax® Plus 9 hard drive is your solution for performance PCs with data- intensive applications such as network attached storage, home networking devices, audio, video and other multimedia applications. When your applications demand performance and reliability for your critical data, DiamondMax Plus 9 provides the highest capacity in its class. DiamondMax Plus 9 is equipped with fluid dynamic bearing motors for acoustic sensitive applications. This allows the drive to operate with extremely low sound output, an important feature for many applications. With Maxtor Shock Protection and Data…
-
- 23 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
היי, קניתי כונן קשיח חדש. הרכבתי אותו (יש לי עוד כונן שהוא כרגע מאסטר) והוא לא מופיע ב"מחשב שלי". צריך לפרמט אותו או להתקין אותו איך שהוא? הכונן מזוהה גם בביוס וגם במנהל ההתקנים (והוא לא מראה שיש בו שגיאה, וכותב שהכונן מותקן כראוי) אז למה הוא לא מופיע במחשב שלי? :s05: תודה!
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי DOK 8GB שכשאני מחבר אותו הוא מופיע בשני חלקים: האחד, ככונן CD בנפח של 3GB, שאת הקבצים שם אינני יכול למחוק. והשני, כDOK רגיל בנפח של 5 GB לשימושי האישי. שאלתי היא האם ואיך אני יכול לבטל את הקטע הזה של החלק שהוא כמו CD ושכל הDOK יהיה כמו DOK רגיל. ניסיתי להיכנס ל Administrative Tools->computer management->Storage->Disk management ולפרמט שם את החלק שמופיע כCD, אבל אין את האפשרות הזו. אשמח לקבל עזרה, תודה צירפתי תמונה שמסומן בה באדום שני החלקים שהם למעשה הDOK שלי. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 761 צפיות
-
-
איך אני יודע אם הרדיסק עובד במצב AHCI דרך הוינדוס (ולא דרך הביוס)?
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מתאם USB ל-SATA כדי לחבר בקלות הארד דיסק פנימי למחשב בלי לפתוח את המחשב כל פעם. יש כאלה מלא ב-eBay ורובם עולים גרושים אבל מגיעים בלי חשמל - איפה אפשר להשיג כבל חשמל לכזה דבר?? המתאמים שבאים עם חשמל כבר עולים פי 2 או 3 מהזולים... רעיונות מישהו?
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אחרי שנה שחיפשתי, מצאתי את הכונן SSD הראשון שלי שרכשתי ב380 דולר לפני מלא זמן. לזמן קצר הוא הפסיק לעבוד וחשבתי שמת, שמתי אותו באיזה חור ורק עכשיו מצאתי אותו במקרה, מסתבר שהוא עובד הכונן הוא M4 256GB בן שלוש (היום במחיר ששילמתי (380$) קונים 1TB) בקיצער, חשבתי להתנסות בRAID0 ולתת בוסט נחמד, במיוחד ש"נפל" עלי SSD בחינם אז זה הכוננים: Crucial M4 256GB Crucial M500 240GB אני יודע שבפועל אקבל רק 240GB מכל כונן, אך האם RAID יתן לי תוספת טובה ומשמעותית? כמו כן, איך עושים RAID?
-
- 16 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום איזה כונן ssd פנימי מומלץ למחשב נייח ? משהו טוב שיחזיק כמה שנים טובות GB 500
-
- 1 תגובה
- 763 צפיות
- 2 followers
-
-
כותרת. כי אני באמת לא זוכר את הפעם האחרונה בה צרבתי, השתמשתי או אפילו ראיתי דיסק. אבל כל מחשב חדש בא עם כונן דיסקים, שבמקרההטוב(נייחים) מייקר את המחשב ב200 ש"ח ובמקרה הגרוע(ניידים) נלחץ בטעות, נשלף ונשבר(שלא לדבר על תופס מקום שיכול לשמש חומרה או סתם מגדיל את העובי של הלפטופ). מה ההגיון פה? למה אנשים עדיין קונים? מי מעדיף אחסון חד פעמי עם נפח זניח ושרידות נמוכה על פני דיסק און קי?
-
- 34 תגובות
- 7.8k צפיות
- 1 follower
-
-
מבחינת מתחים צריכה להיות בעיה או שאפשר להשאיר והבעיה היחידה זה המהירות סיבוב של הדיסק קשיח. תודה רבה לעונים
-
- 1 תגובה
- 866 צפיות
-
-
התקהתי partition magic 8 וכשאני מנסה לעלות את התוכנה זה רושם לי : error 100 bad partition table ???????? יש לי רק C. מישהו יודע על מה מדובר??
-
- 0 תגובות
- 895 צפיות
-
-
לאחר התקנת Hd חדש של 200 ג'י'גה , חבל שלי פרמט את המחשב שלו כדי להתקין את הוינדוז על הHd החדש , הוא חיבר את הhd גMaster לאחר החיבור גילה שהמחשב עולה לאט , כולל ההתחלה וגם ההתקנה . החיבורים נבדקו , הכבל נמצא תקין . מה יכולה להיות הבעיה ?
-
- 2 תגובות
- 648 צפיות
-
-
היי שוב, אני רוצה להוסיף עוד הארד דיסק של 160GB בנוסף ל-80 שיש לי. על לוח האם M863G שלי, יש שני סלוטים של IDE, אחד תפוס ע"H הארד דיסק והשני ע"י צורב. אמרו לי שאפשר לצרף על הכבל של אחד מהם עוד DEVICE. זה אכן אפשרי? ואם לא - האם יש דרך אחרת להוסיף עוד הארד דיסק? תודות.
-
- 8 תגובות
- 887 צפיות
-