אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,915 דיונים בפורום זה
-
שלום חברים, אני מעוניין לקנות כונן קשיח חיצוני קטן 2.5 אינץ חיצוני - עד 300שח((חיפשתי בפחות אבל לא מצאתי :-\) ראיתי שלל ביקורות בין שני הדגמים האלה ואני לא יודע מה לקנות. בדרך הייתי הולך על WD אבל לפי כל האנשים החיבור של ההרדיסק הזה מגיע עם כבל שרק הוא יכול להפעיל אותו(מה שמאוד מוזר) לכן הייתי הולך על ה Seagate גם בגלל הסיפור של הכבל. שניהם עולים 300 שח ל 250 גיגה ושניהם באותו גודל ה SEGATE טיפה יותר קל. זהו תודה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 633 צפיות
-
-
אני כרגע שוקד על כתיבת מאמר קצר בנושא NAS הייתי רוצה לדעת אם יש נקודות מסוימות שאתם רוצים שאני אגע בהם במאמר **מנהלים, זה ת'ראד כפול. את הנושא ברשתות אפשר למחוק **
-
- 2 תגובות
- 834 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות דיסק קשיח חיצוני עד 400 שח אבל אני לא יודע מה הכי מומלץ כמה דברים שחשוב שיהיה קיימים או שלא יהיו: דבר ראשון שלא יצטרך מקור חשמל כלומר שאני רק אחבר אותו למחשב והוא יפעל. שיהיה כמה שיותר גדול בכמה שפחות כסף. בתודה מראש, גל
-
- 3 תגובות
- 677 צפיות
-
-
שלום, מעניין אותי לדעת איזה צורב יותר טוב Samsung SH-S223 או Asus DRW-24B1LT, ועכשיו נעבור לשאלות: - איזה צורב יותר שקט? - איזה צורב יחזיק יותר זמן? - האם הצורב של Samsung יכול להריץ דיסקים שהצורב של Asus לא יכול(או ההיפך)? - איזה צורב הייתם לוקחים ולמה? אני יודע שלצורב של Asus יש את הטכנולוגיה LS אבל כל השאלות הנשאלות לא מתייחסות לטכנולוגיה הזאת.
-
- 2 תגובות
- 783 צפיות
-
-
אני תוהה. ??? נניח שיש לי מארז RAID עם 5 דיסקים קשיחים ב-RAID0. אני אמור לקבל מהירות גבוהה מאוד. האם הממשק של המארז (לדוגמא FW) לא יוריד את המהירות? הרי הוא מגבל.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום סליחה שאני פותח נושא חדש פשוט לא מצאתי בחיפוש קניתי דיסק קשיח בחיבור IDE בנפח 320 GB של WD בביוס הוא מזהה אותו כ320 כשאני בא להתקין את הווינדווס הוא מראה נפח של 130 GB ואם אני רוה לעשות מחיצה הוא לא נותן לי יותר מ130.... שוב סליחה שפתחתי נושא חדש תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 679 צפיות
-
-
יש לי כונן של 1.5TB שה SMART אומר שהוא עומד לקרוס. העתקתי ממנו את כל המידע שאני צריך. יש משהו שניתן לעשות כדי לשוב ולהשתמש בכונן או שהבעיה היא חומרתית ואין מה לעשות למעט להחליף אותו בחדש ? תודה. תמונה מצורפת. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 813 צפיות
-
-
רציתי לדעת מה המהירות של סטה 1 מה המהירות של סטה 2 והאם החיבורים שלהם שונים או מצריכים התקנה מיוחדת כדי להשתמש במלוא המהירות שלהם בנוסף רציתי לדעת האם במידה ויש לי כונן סטה 2 ואני לא מפעיל בביוס את אופציית הahci האם המהירות תהיה במהירות של כונן עם חיבור ide כמו הכוננים של פעם?
-
- 5 תגובות
- 973 צפיות
-
-
ראשית אגיד שקראתי את הדיון של המלצות צורבים ובעקבותיו ההתלבטות. 1. רציתי לדעת אם החברה : Sony NEC Optiarc והחברה Sony Optiarc זו בעצם אותה חברה? האם זו Sony המוכרת? 2. איזה צורב עדיף מבין הרשימה שלכם : א. Sony Optiarc AD-7240S ב. Pioneer DVR-215BK ג. Samsung SH-S223F מבחינת מהירות צריבה, איכות צריבה על CDR ו-DVDR וכו'. 3. באיזה חנות אתם ממליצים לקנות את הצורב? אשמח להמלצות באזור הדרום.... ואיך החנות KSP? תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 819 צפיות
-
-
שלום, אני עומד לרכוש דיסק קשיח של 1TB שמטרתו אחסון וגיבוי בלבד [ של וידאו ותמונות ] ואני די סגור על ה ST31000528AS אבל ראיתי את ה ST31000520AS שיותר זול ממנו אבל יותר איטי [אין לי כל כך הרבה כסף וכל שקל שאני אחסוך יהיה טוב] אז השאלה שלי היא האם ההבדלים של הדיסקים ST31000520AS ו ST31000528AS הוא הבדל ב RPM בלבד או שקיים עוד איזשהוא הבדל? אם כן, מהו? ועוד שאלה, האם הבדל במהירות [ 7200 לעומת 5900 ] יורידו את הביצועים ברמה שאני ארגיש אותם? [להזכיר עוד פעם שה 1TB מיודע רק לאחסון וגיבוי סדרות סרטים תמונות וכו' ולא יהיה חלק ממערכת ההפעלה] תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 711 צפיות
-
-
סאטה 3. 2 טרה. 7200 סל"ד. 64 מגה קאש. http://www.bigbruin.com/content/xtpreview_1 מי מזמין לי ארבעה כאלה ?
-
- 5 תגובות
- 964 צפיות
-
-
שלום, כרגע אני עם דיסק של 320GB מהסדרה הכחולה של WD, בקרוב אני אקנה אחד של 640 מאותה סדרה. אני מעוניין לבצע פורמט ולהתקין WIN 7. איך לחלק את הכול בין שני הדיסקים? עדיף את הקטן למערכת הפעלה או את הגדול? והאם כדאי בכלל גם לחלק לעוד מחיצות או שמספיק שיש שני דיסקים? תודה.
-
- 3 תגובות
- 680 צפיות
-
-
אני יכול לבחור איך ה SATA יפעל בין ההפשרויות האלה IDE RAID ACHI במה הכי טוב לבחור עכשיו הארדדיסק עובד על IDE ואני לא מבין בזה בכלל אולי מישהו יכוטל להסביר לי בקצרה את ההבדלים בין המצבים תודה
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חבר צילם הרבה בדרום אמריקה והעביר את התמונות לכרטיס SD בגודל 8 ג'יגה. כנראה נכנס לו וירוס או משהו לכרטיס ועכשיו הוא לא נפתח יותר. ניסינו כמה קוראי כרטיסים ללא הצלחה. יש רעיונות?
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי מישהו מכיר מקום זול במרכז שמוכר דיסקים DVD לצריבה של Verbatim? עדיפות למקום שמוכר בבודדים. תודה
-
- 1 תגובה
- 905 צפיות
-
-
יש לי 2 DOKים של סאנדסיק - שתומכים בטכנולוגיית U3 . היום קניתי מחדש נייד[נטבוק - ללא כונן אופטי], והבנתי שהU3 יכול לעזור לי , אני אשמח אם משהו יוכל לפרט לי על הטכנולוגיה הזו, ואיך זה באמת יכול לעזור.
-
- 1 תגובה
- 700 צפיות
-
-
שלום, הרשותי כונן קשיח מדגם WD2500KS לאחרונה התחילו בעיות ולכן החלטתי לבדוק תקינותו בדקתי עם התוכנה של WD והוא נכשל,בדקתי עם S&M והוא נכשל גם כן וגם בבדיקה של הSMART של Speed fan הוא נכשל הנה התוצאות של בדיקת ה SMART של SPEED FAN (דרך האתר HDDSTATUS) Error: Reallocated Sector Count has reached its threshold. Current value is 122 and threshold is 140. According to S.M.A.R.T. specifications, your hard disk is failing and needs to be immediately replaced. Backup your data as soon as possible. Warning: Reallocated Sector Count reached, in the past, its threshold. Worst value is 122 and threshold is 140 Attribute Current Raw Overall Raw Read Error Rate 199 6169…
-
- 7 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
מישהו מוכן להסביר לי למה לא טרחו לבדוק את הSANDISK CONTOUR בביקורת הזאת? בסופו של דבר הביקורת הזאת די חובבנית בלי ספינת הדגל ללקוחות נורמליים של SANDISK...
-
- 17 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
ערכתי חיפוש בנושא וקראתי מספר הודעות. בשורה התחתונה, לא כל כך הבנתי אם זה כדאי או לא, התשובות לא היו מחד ברורות ומאידך לא חד משמעיות. דוגמא: OCZ Solid Series SATA II 2.5" SSD 30GB - 155MB/S מה מייצג הנתון 155MB/S? (אגב, בסידרה הזאת זה מגיע עד 230MB/S) אני משער שזה מתייחס למהירות כתיבה או קריאה, אם כן, מה ההבדל בין המהירות הנ"ל לבין המהירות בפועל של דיסק קשיח מצוי כגון סאטא 500GB של סיגייט. שאלות נוספות בהמשך.... תודה
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.wdc.com/en/products/Products.asp?DriveID=730 קוד הדגם הוא: WDBAAF0010HBK לעומת קוד הדגם הקודם: WDH1U10000 מדובר על כונני 1 טרהבייט.. מישהו יודע מה ההבדלים ביניהם חוץ מעיצוב חיצוני (אולי טיפה יותר קומפקטי)? חשבתי לנסות לקנות אותו אבל אני בטוח שבארץ בזמן הקרוב לפחות, החנויות והיבואנים ירצו לחסל את המלאי של הישן לפני שהכונן החדש יהיה זמין... ובכלל התלבטתי בינו לבין ה-Home Edition שכולל חיבור eSata (שקיים אצלי), מה עדיף?
-
- 2 תגובות
- 802 צפיות
-
-
יש RAID ל DOK ? ניתן לעשות RAID ל שני או שלושה DISK ON KEY ? כי זה נשמע די מבטיח במיוחד למיני לאפטופ
-
- 1 תגובה
- 832 צפיות
-
-
אהלן, ברשותי כונן 2.5 של WD ואני די מבסוט ממנו, אך נגמר המקום ואני מעוניין בקניה של אחד נוסף. כמה שאלות: 1. אם אני קונה 2.5 אז כנראה שאקנה 500 ג'יגה, בעוד שאם אקנה 3.5 אוכל לקנות 1000 באותו המחיר כנראה. רציתי לדעת ממי שיש לו פה ניסיון עם כונני 3.5, כמה זה פחות נוח כל העיסוק עם החשמל וזה... 2. האם יש הבדל משמעותי בין החברות? ואם כן איזה חברה עדיף ל2.5 או ל3.5... נכון לעכשיו כנראה אקנה 2.5 של WD ב480 שקל או משהו באזור... תודה רבה לכל העוזרים.
-
- 0 תגובות
- 984 צפיות
-
-
לאחרונה קניתי נגן ודאו ב HD של WD, לנגן יש כניסה של USB 2. מישהו ממליץ על אמצעי אחסון מתאים שיכול להתחבר לנגן ולהראות סרטים בצורה חלקה? אני מניח שהאמצעי צריך להיות - מהיר בקריאה ומסוגל לאחסן קובץ יחיד שגודלו 4.5 ג'יגה ואפילו יותר...
-
- 0 תגובות
- 606 צפיות
-
-
היי חבר'ה, וגם למומחים של הפורום, נא לענות! רציתי לשאול כמה דברים, האם כדאי לקנות מתאם מחיבור USB לESATA? כמו http://reltronics.shopy.co.il/products/130326 והוא יעבוד כמו USB2.0 או מהר הרבה יותר במהירות של ESATA? ולקנות F1 של סמסונג בגודל 1TR עם מארז חיצוני כזה http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=25022 או לקנות F1 של סמסונג בגודל 1TR עם מארז חיצוני כזה http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=25023#details או לקנות F1 של סמסונג בגודל 1TR עם מארז חיצוני כזה http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=24512 מה מומלץ??? האם המארזים החיצוניים שכתבתי הם לא מתחממים בכלל או שיש מארזים יותר טובים ששומרים ומקררים את הדיסק הקשיח החיצוני? יש הצעות א…
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי הרד דיסק של מחשב נייד שהתקלקל הוא מתקתק ולא נותן למחשב לעלות . יש לי עליו מלא תמונות שממש חשובות. השאלה זה אם יש מעבדה שיכולה לחלץ את המידע מתוך הדיסק המתקתק?
-
- 1 תגובה
- 864 צפיות
-