אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,924 דיונים בפורום זה
-
היי אז ככה ישלי בעיה בהארדיסק של הלפטופ , שאני מנסה דרך ההתקנה של הוינדוס וזה והוא כל הזמן רושם UNLOCATED אושמו כזה ולא נותן להתקיןעליו , עכשיו גם אםאני מנסה להתקין XP זה לא מסתדר וגם כשאני מנסה להתקין WIN7 זה ככה >< מה אניעושה ?
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
השינוי בתנאי האחסון של חברת הענק אמור לאפשר לה להתחרות ישירות בהצעות של גוגל ודרופבוקס לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9e%d7%99%d7%a7%d7%a8%d7%95%d7%a1%d7%95%d7%a4%d7%98-%d7%9e%d7%a4%d7%aa%d7%99%d7%a2%d7%94-%d7%90%d7%97%d7%a1%d7%95%d7%9f-%d7%a2%d7%a0%d7%9f-%d7%91%d7%9c%d7%aa%d7%99-%d7%9e%d7%95%d7%92%d7%91%d7%9c/
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רק רציתי ליידע אותכם שאני פשוט מאוכזב מההרדיסק הזה. אף תוכנה לא עובדת איתו, אי אפשר ליצור איתו מחיצות אחרי התקנת WINDOWS, אפילו GHOST אי אפשר לעשות לכונן כי הוא לא מזהה שיש הרדיסק במחשב בכלל... אני חשבתי שהבעיה של SATA היא בהתקנה של WINDOWS אבל מסתבר שהבעייה גדולה הרבה יותר... הוא פשוט לא מזוהה כהרדיסק ע"י שום גורם חוץ מ WINDOWS אפילו תוכנות לא מכירות בו ככונן קשיח. אני יודע ובטוח שאם הייתה לי היכולת להחליף אותו לא הייתי מהסס. מאוכזב מאוד.... :s07: :s07:
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לא ממזמן רכשתי הארדיסק חיצוני נוסף, הפעם של ווסטרן דיגטל, מהסדרה מייבוק עכשיו, מה ששמתי לב , זה שהוא על מערכת קבצים FAT 32 כברירת מחדל, וההייתי רוצה לשנות אותו לNTFS כמו שאר הכוננים. האם אני יכול לעשות זאת מבלי לאבד את המידע שכבר איכסנתי בו? וללא תוכנה? כלומר, דרך ההגדרות של הווינדוס, או פקודה כלשהי בדוס? איך אני עושה את זה? תודה. עריכה: מצאתי דרך לעשות זאת ע''י קליק ימני במחשב שלי, ניהול, לבחור את הכונן, אתחול , ואז שם יש לבחור מערכת קבצים.. (והיא כבר על NTFS..) ויש אפשרות לסמן בוי "בצע אתחול מהיר" ואפשר דחיסת קבצים ותיקיות". אם אני אעשה את זה, יימחק כל התוכן שאיכנסתי בהארדיסק , לא ? הרי הוא עושה אתחול. איך אני הופך אותו לNTFS מבלי שהוא יגיע לי בקבצים שישנם וללא תוכ…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הדיסקים המומלצים בשרשור הנעוץ למעלה מתייחסים בעיקר למהירות הכונן. אני מחפש המלצות על כונן שמיועד לאחסון של תמונות שאני מצלם והעיבודים שלהן - מה שחשוב לי הוא קודם כל אורך חיים ואמינות מול מחיר (כי זה אומר לקנות שניים - אחד למחשב ואחד לגיבוי) . האם תוכלו להמליץ על כוננים בנפח 2-3 טרה למטרות אלו? בתודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, קראתי שאינטל היו אמורים להוציא מחליף ל- SSD_510 בסוף השנה.. לא? איזה דגמי SSD (אינטל ואחרים) אמורים לצאת בקרוב? מתי? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האמת היא שאני לא בטוח אם זה מתאים לכאן או לפורום קולנוע ביתי, אם זה לא לפה נא להעביר, תודה. ראיתי שהמחירים של כונני בלו-ריי ירדו והחלו להיות קצת שפויים והחלטתי שהגיע הזמן לקנות אבל לא מצאתי מבחר גדול במיוחד ואני זקוק להמלצה, תודה. השימוש היחיד שלי בכונן יהיה צפייה בסרטי BD, אני מאמין שהמפרט שלי מספיק בשביל להפעיל אותם(אני מריץ קבצי MKV בלי בעיה והמעבד שלי עובר בדיקה של CyberLink Advisor) אבל אני אשמח אם מישהו יוכל להציץ במפרט שלי כאן בצד ולוודא שאני לא טועה.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רשתותי W.D 200GB 8MB Buffer SATA עקב מחזור במקום (כן 200 גי'גה לא מספיק יש לי רק 20 פנוי ) אני רוצה לרכוש הרדיסק זהה ולעשות רייד. פעם אני קראתי על סוגי הרייד השונים, רייד אחד ששני הרדיסקים מתפקדים כמירור אם אני לא טועה וזה רק נותן לך 200GB ולא 400GB אבל זה עובד יותר מהר... עכשיו תהיתי לדעת מה זה RAID 0, האם הוא משפר ביצועים ? מה בידיוק זה עושה, ומה השוני מסתם שאני יחבר אותם שניהם בSATA בלי להגדיר RAID אשמח לטיפים והסברים על ה RAID לפני שאני מתכוון לרכוש הרדיסק נוסף תודה מראש לעוזרים.. עריכה: קראתי פה דיון שנאמר כי יש "סיכון" שאם הרדיסק אחד הולך ובגלל שהמידע נחלק בין שני ההרדיסקים אז כל המידע הולך.. אבל באותו מידה אם יש לי רק הרדיסק 1 , והוא נדפק ! בכל מקרה כל…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כונני SSD מבית סמסונג ומבית Western Digital זוכים להכפלה לכתבה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אם מישהוא הצליח להתמודד בהצלחה עם מצב כזה ,אנא הגידו עם איזה תוכנה השתמשתם. ניסיתי מיספר תוכנות שמצאתי ב-google ,אולם אף אחת מהן לא עמדה במשימה ואני די נואש
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי שאלות לגבי ההארד דיסק הזה... במחשב שלי כרגע יש לי הארד דיסק WD 80GB 7200 8MB Buffer ATA100... עכשיו אני רוצה להוסיף את ההארד דיסק של ה 160GB הנ"ל למערכת ובכך להגדיל את המקום על ההארד דיסקים ל240GB סה"כ.... יש לי ספק כח HEC 300 AR-TF והשאלה שלי היא אם אני מפעיל את שני ההארד דיסקים הנ"ל ביחד במקביל האם אני צריך לקנות ספק כח חדש וחזק יותר? שאלה נוספת: לוח האם שלי הוא ASUS P4P800.... אני יודע שהוא תומך ב SATA.... אני לא חושב שהוא תומך ב SATA II... השאלה שלי היא האם ההארד דיסק הזה בכלל יעבוד על לוח האם הזה? תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום , אני רוצה לקנות את זה : http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=6011 הלוח שלי - לחצתי קליק ימני במחשב שלי ואז "ניהול" ואז שמה תחת MOTHERBOARD : IDE ATA/ATAPI CONTROLLERS -INTEL®82801g(ich7 family) Ultra ATA Storage Controllers - 27DF -INTEL®82801GB/GR/GH(ICH7 FAMILY) Seruak ATA Storage controller - 27C0 בארד דיסק שאני רוצה לקנות מאיבורי זה תומך הלוח אם שלי ב SATA 3 , או SATA 2 ? ואיך הארד דיסק הוא בסדר ? תודה רבה ושבת שלום .
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש מידע על זיכרון במכשירים, הכוונה לזיכרון הפנימי שמכיל את הפקודות והמערכת של המכשיר, כגון בדיסק קשיח, לא את הזיכרון (1 טרה וכדו') שמכיל את מה שמאחסנים בו אלא את הזיכרון שמכיל את הfirmware של הקשיח ואת הפקודות. אשמח אם תוכלו להפנות אותי למקור מידע לקריאה או שמישהו יוכל לעזור בהתכתבות במייל. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בבקשה ממכם תרשמו לי פה מה ההבדלים ביניהם ובמה טוב כל אחד מהם תודה רבה רבה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ברשותי כונן חיצוני 320GB של WD שמשמש אותי לגיבויים בלבד,המערכת עצמה רצה על SSD,אך במקרים מסוימים למשל בפילטר מסוים בפוטושופ המחשב מחכה עד שהכונן החיצוני ידלק ורק אז פותח אותו,פעולה דומה מתרחשת כאשר אני מוחק קבצים מן המחשב(מכונן המערכת,SSD) ניסיתי תוכנה אשר מכניסה אותו לשינה והיא לא פעלה (התכונה שמופיעה בסטיקי) ולנתק אותו מן החשמל זו אינה אופציה מפני שלא אזכור לחברו לפני הגיבויים האוטומטיים (פעמיים בשבוע מוקדם בבוקר). אם יש למישהו פתרון בשביל אשמח מאוד לשמוע
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רציתי לשאול אותכם אם מישהו יכול לעזור לי אני רוצה לקנות כמויות אם מישהו יש לו מחיר טוב בשבילי נא להציע זו דוגמא למה שאני רוצה לקנות http://www.lira.co.il/site/viewProduct.php?pid=84&cat=128
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מעניין אותי לדעת איך היא עובדת, האתר שלהם מזבל הרבה בלי להגיד איך הטכנולוגיה עובדת!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי אחי קנה כונן SSD 40GB SSD X25-V כרגע הכונן בקופסא סגורה ,השאלה היא האם ישתלם לי להוסיף 440 שקל בערך ולרכוש את ה80GB SSD X25-M תודה לעוזרים. הנפח לא קריטי לי האמת,אבל לפי מה שהבנתי יש הבדל בביצועים,אשמח אם מישהו יעזור בנושא.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני נמנע מלתת לינק, אבל בפנדה מוכרים Teac DVD-R 50Pack 4.7GB X8 ב 115 ש"ח. האם כדאי ? האם זו חברה טובה ? תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תקופה אחרי שבעזרתכם הנדיבה התקנתי כונן קשיח נוסף של 120 GB (סה"כ 200), אני חוזר בשאלה מסקרנת: למה הכונן החדש (של אותה חברה ולכאורה זהה), נשאר תמיד מאוחה בצורה יפייפיה ואילו הכונן הישן של ה 80GB אף פעם לא משאיר גוש אחד שלם ונחמד של קבצים מאוחים? *הכונן הישן עובר איחוי פעם בפרק זמן של חודש ~.
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
האם זה נכון שהקשיחים של WD לא אמינים לאחרונה? ושהם מודעים לבעיה , ולכן הם היחידים שנותנים ביטוח על מידע לחודשיים ראשונים (שחזור מידע על חשבונם)
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
בכונן קשיח של הטרה המחשב מזהה רק 8GB ממנו ואני לא יכול ליצור מחיצות. ניסיתי בהרבה תוכנות. גם כשפירמטתי לא יכולתי ליצור מחיצה. ממה נובעת הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם באמת זה משפיע על המחשב מבחינת מהירות/ זמן תגובה? או שעדיף מידי כמה חודשים/שנים לפרמט?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש למחשב החדש שאני מרכיב לי צורב בלו ריי שתומך בכל סוגי המדיות, בעל ביצועים חזקים בצריבה קבועה. אשמח לשמוע רעיונות והמלצות (חיבור sata כמובן).. תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-