עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by Lanzar,

שלום לכולם ! רציתי לדעת מה ההבדלים בין פיוניר דגם 109 לפיוניר דגם 110 ? תודה !

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. הצורב שלי (Benq) , עובד מצויין, אם זה בצריבה, שכתוב .. אבל - בעיה אחת צצה לה לפתע. לאחרונה, כפי שאמרתי, אני יכול לצרוב כרגיל, בלי בעיות. אך, לקרוא דיסקים רגילים - הכונן לא מסכים. פתאום הוא גם מזוהה בווינדוס ככונן 32X12 רגיל. לאן נעלמו הX40? מישהו יכול לעזור לי? תודה.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. 1) הכונן שלי הוא toshiba sd-m1502 עם גירסת firmware 1012 הורדתי את הפריצה מהאתר בגירסת 1816 rpc1 האם היא טובה לדגם שלי? 2) מה הפקודה שאני צריך לכתוב בדוס? האם דיסקט אתחול של ווינדוס יספיק לי? האם צריך עוד קבצים חוץ מהשלשו המסופקים בקובץ זיפ? 3) איך להגדיר את הכונן? secondery master זה בסדר? עוד מידע ששכחתי אני ישמח לשמוע... בבקשה תעזרו לי ותודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. את מי עדיף לסנג'ר ? ה DVD הוא של אסוס, הצורב של ליטאון.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by oren1,

שלום לכולם יש לי שאלה די חובבנית אבל מקווה שתוכלו לעזור לי בה איזה הארד דיסק עדיף יותר כדי להתקין עליו וינדוס [ IDE או SATA ?] מי יותר מהיר?,מי יותר אמין?,ולמה המחיר של IDE יותר יקר מsata ? מקווה שתוכלו לעזור לי בשאלה הזאת תודה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by CheNit,

מחר אני מקבל את המחשב החדש: מעבד: AMD64bit 3200+ לוח אם: Gigabye k8nf-9 זיכרון: 1024(512*2) כרטיס מסך: Gigabye Geforce 6600 256mb ודיסק קשיח: WD 160 gb SATA את הווינדוס אני מתקין לבד ולפי מה שהבנתי יש בעיה עם ההתקנה של הדיסק הקשיח בגלל התקן ה-SATA. מה צריך לעשות כדי לפתור את הבעיה? תודה

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by RazorJunior,

ככה, קניתי הרד דיסק 160 ג'יגה ושמתי אותו אצלי במחשב... וכתוצאה מכך ה 80 ג'יגה שלי היה אמור לעבור למחשב אחר בבית... הבעיה היא שהוא SATA ובמחשב השני(P2) אין חיבור כזה... יש למישהו הצעות שלא יעלו לי ביוקר? או אם אפילו מישהו רוצה לשדרג לעצמו את ההרד דיסק ולקחת Samsung SP0812C 80GB SATA ולתת לי בתמורה הרד דיסק אחר 80 ג'יגה של חברה מוכרת(WD, MAXTOR, SAMSUNG, SEAGATE...) תקין לחלוטין(ואפילו עם אחריות) בלי שום תוספת מחיר, אני מוכן.... רק זה צריך להיות מיידי - בימים הקרובים. תודה, דקל

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by orrm,

שלום כולם, אני מקבל עכשיו מחשב שמצוייד עם שלושה הארד דיסקים של 120GB מתוצרת WD (עם 8מגה CACHE). עוד עם המחשב יש צורב של פלקסטור וDVD של לייט-און... את הצורב והדיוידי אני מקבל מחוברים. אבל השאלה היא איך אני מחבר את ההארד דיסקים? (נאמר לי שאני אצטרך לפחות לאחד מהם רייד כדי שהכל יהיה מחובר). הערה #1: על הארד דיסק אחד יש לי המון מידע שאסור לי לאבד. הערה #2: הלוח אם שמגיע עם המחשב הוא Gigabyte GA-8IHXP. הערה #3: ההארד דיסק שיחזיק את המערכת הוא לא ההארד דיסק מהערה #1. (יש שניים ריקים ואחד מלא). תודה מראש, orrm. מה שאני בעצם מבקש זה הוראות איך לחבר את ההארד דיסקים, ואיזה מההארד דיסקים לחבר לרייד...

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. יש מחירים זולים יחסית באילת ואני נוסע השבוע... רציתי לדעת מה שווה לקנות יש 3 דיסקים קשיחים של 120-128GB חברת קינגסטון וחברת סאן דיסק איזה מהם יותר עדיף לשימוש ביתי? http://eilat.ivory.co.il/catalog.php?id=10054 http://eilat.ivory.co.il/catalog.php?id=9941 http://eilat.ivory.co.il/catalog.php?id=10962 השימוש בלי במחשב זה רק אינטרנט אבל אני רוצה שיעבוד מהר הטעינה של הדברים יש לי כולה במחשב 40 גיגה בשימוש כולל מערכת הפעלה... תודה למגיבים!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  10. שלום למומחים, מאחר והדיסקים היום הולכים וגדלים בנפחים, ומשתמש הבייתי יש כבר דיסקים בגודל של 3T רציתי לשאול מה היא הדרך הנכונה לדעתכם להשתמש בדיסק שכזה. אם נתייחס לתקלות אפשריות של דיסק כבר לא נגיש או דיסק נגיש אך בכניסה לספרייה מסויימת המחשב נתקע וכו (שאר התיקייות במחיצות אחרות נגישות), מה עדיף? לחלק 3T להמון מחיצות? להשאיר ללא מחיצות כלל? אולי למעט? מה הדרך הנכונה להשתמש בדיסק בעל נפח שכזה? תודה לעונים...

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  11. יש איזה שהיא חנות (אסור לפרסם) שאני יכול להסיג את זה במחיר הזה זה הגיוני??

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  12. שלום לכם, בסטיקי כתוב שהכונן SAMSUNG HD154UI פחות טוב ופחות שקט מדגמי 1TB ו2TB, עד כמה זה נוראי? אני הולך להשתמש בכונן הנ"ל לHTPC בסלון שכבר נמצא בו WD EADS 1TB, אז ככה שהשימוש לא יהיה מאסיבי מדיי, סך הכל סרטי 1080P. הוא פשוט יקר ב80שקל מה1TB, ו80 שקל ל500GB נראה לי משתלם. אשמח לתשובה עניינית. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by Fede,

שלום אני חדש ואני לא כל כך יודע אם זה המקום אבל אני אשאל בכל מקרה, מקסימום תעבירו. ממ אני מעוניין לקנות צורב דיוידי. עכשיו יש לי 3 שאלות. 1. זה צורך תוכנה מיוחדת או שאפשר גם לצרוב דיוידי דרך הNero 6 2. אם הCDROM שלי הוא מאסטר וה CD-R שלי הוא סלייב אז מה אמור להיות כונן הדיוידי 3. גם הכונן קשיח משתלב פה עם המאסטר והסלייב שלו או שכוננים קשיחים הם סלייב ומאסטר בפני עצמם.! ?! מקווה שהבנתם ושוב תודה רבה.!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by kfirkb,

שלום לכם, במחשב שלי יש 4 כוננים קשיחים של 500GB כל אחד כאשר הויסטה מותקנת במחיצה של 200GB באחד הכוננים ואין לי במארז מקום לעוד כונן רגיל בגודל 3.5. אני מחפש אפשרות לרכוש כונן פלאש קטן מימדים ומהיר בגודל סביב ה 150GB שבו תיהיה מערכת ההפעלה ושאר ההתקנות וכל ארבעת הכוננים ישמשו לצורך איחסון בלבד. האם יש כיום אלטרנטיבה לכוננן כזה לצורך שיפור הביצועים ובמחיר שפוי יחסית?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. חדש ונחמד. סטייל WINDOWS UPDATE תומך בינתיים בכוננים הבאים: CD-ROM Drive: GCR-8522B and GCR-8523B, CD-RW Drive: GCE-8525B and GCE-8526B, DVD-ROM Combo Drive: GCC-4521B Super Multi Drive: GSA-4081B, GSA-4082B, GSA-4120B, GSA-4160B and GSA-4163B GSA-5120D, GSA-5160D and GSA-5163D יתמוך בעתיד בכוננים נוספים לינק: http://www.lge.co.kr/library/opendata.jsp?p_name=lgfw1.06.zip תמונות: [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by dvirf1,

היי, יש לי שני DOKs של 4GB. שניהם היו בפורמט FAT32, ופירמטתי אותם ל NTFS (דרך ה diskmgmt.msc ב win7). אני לא מצליח לגשת לשניהם (יש לי עוד אחד מאותו סוג, שכרגע נשאר ב FAT32, אבל זה מפריע לעבוד ככה). כשאני מכניס אותם למחשב (לא משנה לאיזו יציאה, או לאיזה מחשב. ניסיתי בכמה), אני מקבל הודעה: "you need to format the disk in drive G before you can use it" http://img192.imageshack.us/img192/9963/1format.png אם אני לוחץ על format disk, מערכת ההפעלה מנסה לפרמט את הדיסק און קי, ולאחר כמה זמן נתקעת ואומרת: "windows was unable to complete the format" אגב, ניסיתי לבצע זאת גם ב safe mode. אותן תוצאות. http://img824.imageshack.us/img824/9084/2cantformat.png ביצוע wipe לדיסק און קי דרך EA…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by zabal12,

שלום רציתי לדעת האם ניתן לבצע BOOT מ -UBS ליותר ממערכת הפעלה אחת לדוגמא שאני אוכל לבצע בBOOT לוונידוס XP ו7/ .

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. שלום רב, אני רוצה לרכוש את ההארד דיסק HITACHI Deskstar 0S03230 3TB 5400 RPM 32MB Cache SATA 6.0Gb/s 3.5 http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16822145493 ידוע לי שיש לפעמיים בעייה של תאימות עם לוחות אם ''ישנים'' לזיהוי הארד-דיסק בנפח של 3TB ומעלה לגבי מערכת הפעלה אין לי בעייה מותקן לי WIN7 X64 לוח האם שלי: GIGABYTE GA-EP45-UD3P תומך ב: SATA 3Gb/s מותקן העידכון ביוס האחרון מ: 2010/10/06 ההארד-דיסק שאני רוצה לרכוש הוא SATA 6Gb/s האם ההארד-דיסק יתאים למחשב שלי ? ואם כן האם אני צריך תוכנה מסוימת לזיהוי ? ולגבי הפירמוט האם הוא צריך להיות מפורמט ל: GPT ? אודה לכם אם תוכלו לעזור תודה איציק

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by CrackPot,

אז ככה, לאחר הפרמוט כל הנפח על הכונן הקשיח חולק לשתי מחיצות. זה סתם מסבך, אז אני רוצה לאחד אותן למחיצה אחת שלמה. איך אני יכול לעשות את זה? ניסיתי ב- Storage management שנמצאת ב- administrative tools. לא היו הרבה אפשריות חוץ מלהפןך את הדיסק לדינמי. אז השאלה שלי היא האם הדבר הזה מוחק קבצים? ובכלליות מה הוא עושה? תודה לעוזרים, עידו.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by dorratz,

שלום אני רוצה לקנות מדיות עבור הצורב DVD שלי, אבל אני לא יודע אם לקנות DVD-R או DVD+R? על מה אתם ממליצים ולמה?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. התקציב הוא סביב ה 400 - 450 ש"ח האם הם מגיעים עם אחריות...? תודה למי שעוזר!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. יש ברשותי צורב LITEON 52*32*52, לפני כשבוע הוא לפתע החל לא לקרוא מדיות מסויימות שרציתי לצרוב עליהן, ולקח לו זמן עד אשר הוא זיהה את המדיה(הוצאתי והכנסתי את הדיסק כמה פעמים). שלשום חשבתי שהתקנת FRIMEWARE חדש תפתור את הבעיה, אך לשווא, עכשיו הצורב אינו מזהה בכלל דיסקים(לא משנה איזה דיסק). איך אני מחזיר את הצורב למצב תקין?? או לפחות למצב שלפני התקנת ה - FRIMEWARE? תודה.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. סתם שאלה שעלתה לי ואולי מישהו יודע לענות: רוב הצורבים החדשים היום צורבים CD רגיל במהירות של x52 לפחות ועולים 150-200 שקל - זאת אומרת שהטכנולוגיה לכך קיימת ואפילו לא יקרה. אז למה צורבי DVD שאמורים להיות אפילו יותר חדשניים מגיעים במקרה הטוב למהירות x40 בצריבת CD רגיל (ויש הרבה שמגיעים רק ל 16 או 32) ? מה מונע מהם להגיע גם ל x52 ? אני שוקל להחליף את הצורב שלי בצורב DVD אבל אז ברור לי שאני מוותר על קצת מהירות בצריבת CD, ואני יודע שעדיין רוב הצריבות שלי יהיו CD ורק מעט DVD.

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by Booooome,

שלום חברים וחג שמח, יש לי צורב NEC 3520A ולאחרונה עידכנתי את ה- firmware, לגירסה u9 .1 שאמורה לאפשר צריבה במהירות x8 גם על DVDx4 על חלק מהמדיות, בין היתר. כמה זמן אמורה לקחת צריבת DVD-Rx4 ו- DVD-Rx8 כאשר אני צורב עליהם וידאו שממלא את הדיסק לחלוטין (4.7GB) אני משתמש ב- nero 6 וזמן הצריבה הוא בערך 30 דקות על DVD-R של Fortis (מן הסתם לא הסוג הטוב ביותר), מה שאומר לי שזה לא מהירות x4 ובטח לא x8. פסח כשר

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. קניתי כונן חיצוני ובמחשב אחד הוא מזוהה מיידית ללא בעיה ובמחשב השני הוא מבקש דרייבר. איך מסדרים את זה. תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים