עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. הווינדוס שלי עכשיו הוא על hdd ובעתיד אני ירצה להעביר אותו ssd האם אני יוכל לעשות את זה?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by reyrey_200,

אהלן, אני ממש לפני קנייה של מחשב חדש, בגלל העלייה במחירים של הקשיחים קשה היום לבחור קשיח נורמלי במחיר נורמלי. השאלה שלי היא האם החצי טרה של טושיבה: http://www.rsm.co.il/Product.aspx?ProductID=3440 מסוגל לשמש ככונן קשיח ראשי שלא יהרס בתוך שנה שנתיים ? האם אפשר לסמוך על טושיבה ?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by FIRE-KID,

אני לפעמים רואה בפורום את ה דיסק קשיח HD WD SATA 74GB 10000 RPM והמחיר שלו ממש בשמיים והוא רק 74 ג'יגה משהו מוכן להסביר לי מה היחודיות שלו?? זה בגלל ה10000 RPM ?

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by hh66,

http://www.seagate.com/www/en-us/products/external/external-hard-drive/desktop-hard-drive/?intcmp=bac-en-us-home-hero1-goflex-desk-4tb דרך USB3 , מעניין למה לא SATA ? מעניין גם הביצועים שלו ?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by nesber,

רכשתי לאחרונה מחשב חדש עם הארדיסק 1TB של סיגייט, דגם st1000dm003. מבחינת ביצועים הכל עובד מצוין, וההארדיסק גם עבר בדיקת מאמץ בחנות המחשבים שבה קניתי את המחשב. אבל, ההתנהגות ה"ווקאלית" שלו ביזארית לגמרי. קודם כל: במצבים מסוימים, בעיקר בפעולות שקשורות לגלישה\הורדה, ההארדיסק מפיק צליל קריאה\כתיבה נמוך וחזק, ללא פעילות של מנורת ה HDD ACTIVITY. בעבר כל הדיסקים שלי היו של WD, ומעולם לא היה מצב של צלילי קריאה\כתיבה ללא אינדיקציה של המנורה...זה ממש מוזר לדעתי. דבר שני: מדי פעם, כשהוא נמצא פחות או יותר במצב של IDLE, הדיסק מפיק "ציוץ" קצר, דומה לאותו צליל מפורסם שבוקע מדיסק כאשר הוא כושל. הציוצים האלה חוזרים כל 5-10 דקות בערך הייתי אומר. אני יודע שאני מציין פה דברים מוזרים שרוב ה…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by crazydiamond,

שלום לכולם נזכרתי בדבר הזה: חבר שלי קנה באינטרנט לפני שנה וקצת מחשב AMD 2000+ עם כל החלקים מובנים על הלוח, הוא קיבל את המחשב באיחור ובתור פיצוי הוא קיבל דיסק בנפח "80GB" הדיסק אם הייתי בודק באמת היה נפח 80 שמחולק לשתי מחיצות של 40 אך בזיהוי חומרה הדיסק זוהה כ ווסטרן דיגיטל 40 GB וגם כאשר פירמטתי את המחשב והתקנתי לו את מערכת ההפעלה מחדש אכן היה 40 GB. השאלה היא באיזה תוכנה משתמשים להכפלת נפח הדיסק - בצורה כזאת והאם התוצאה היא דיסק איטי יותר? או בפירמוט דרך חלונות יש איזשהי פונקציה שאחראית לזה. בברכה.

7. Started by freerider,

HD למחשב נייד ? קיבלתי לפני כמה חודשים לפטופ טושיבה מדגם 2650XDVD, ולפני כמה ימים ה-HD שבק חיים.. אין לי מושג בלפטופים, HD זה אוניברסאלי כמו במחשבים שולחניים ? יענו קונים איזה שרוצים או שבגלל שזה מחשב נייד יש סוגים שונים ? כמה בכלל עולה HD קטן (20/40GB) למחשב נייד ? מישהו יכול לעזור לי עם הסיפור הזה ? תודה

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  8. אהלן, ב-HDTUNE אני רואה שההארד דיסק שלי (ST3500320AS) עובד על UDMA Mode 5 כאשר רשום לי ש-UDMA 6 בתמיכה.איך אני אוכל לשנות את זה? בתודה מראש

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by Ooga,

בעקבות ביקור באילת החלטתי להסתכל על מחירי ה SSD שיש בשוק היום, והופתעתי לראות את כונן ה M.2 של קינגסטון בנפח 480 נמכר ב 645 ש"ח, לכאורה מחיר יותר זול מבחו"ל (שם הוא עולה כ 200$). המחיר באילת בכלל מצחיק, 550 ש"ח. וכל זה עם 5 שנות אחריות. אני משער שהוא אמור להיות די מומלץ בעקבות זאת, אך כמעט ולא מצאתי אנשים פה ממליצים עליו, יש סיבה לכך? האם לדעתכם המחיר הזה ישאר, או שהוא יעלה כמו שקרה ל 850 evo של סמסונג?

10. Started by gshhar,

כשאני צורב(יש לי נרו 5) אז יש דבר שנקרא RECORDER BUFFER LEVEL זה משהו באחוזים,מה זה?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  11. WESTERN DIGITAL 1TB CAVIAR BLACK 32MB או שני SEAGATE 500GB BARACUDA 7000.12 במערך RAID0 חשובה לי מאוד המהירות, אבל אני שואל את עצמי מה גודל הסיכון ברייד, שכן אם הכונן קרס אי אפשר להציל יותר מדי.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by Bah_gots_pIII_450,

מעניין אותי לדעת איך היא עובדת, האתר שלהם מזבל הרבה בלי להגיד איך הטכנולוגיה עובדת!

13. Started by kubeb2112,

היי יש לי הארד דיסק של WD דגם WD1600JB. מן הסתם 160 GB ההארד דיסק שלי כנראה מת. אני מדליק אותו ושומע 3 קליקים ואז הוא מפסיק להגיב. הקליקים כנראה מגיעים מכיוון המחט. ניסיתי לחבר אותו למחשב אחר גם ב-IDE וגם ב-USB אבל התוצאה אותו דבר. השגתי HD זהה והחלפתי את הבקר החיצוני בתקווה שזה יפתור את בעית הפיקוד לאקטואטור הפנימי אבל ללא הועיל. אני חייב שהוא יעבוד עוד פעם אחת בשביל לגבות אותו. הצעד הבא הוא לפתוח אותו לגמרי ולראות אם אפשר לשחרר את המחט. השאלה האם מישהו עשה את זה פעם? האם זה הצליח? ולמה אני צריך לשים לב כשאני פותח. כל תשובה תתקבל בברכה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  14. Started by 4xtos,

היי יש לי תקציב של בערך 300₪ אם צריך אז עד 400 ולוח אם biostar th67+ מחפש המלצה לssd טוב, סביבות 240gb

15. אני עומד לעשות הזמנה גדולה, וזה חשוב לי. אגב, יש לי משחק בשם Act of War - Direct Action, אני רוצה לגבות אותו, אבל הוא שוקל 5 ג'יגה. האם זה אומר שאני חייב לקנות DL? למרות שאמרו שהוא פיספוס? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by ksn1981,

שלום, קראתי שאינטל היו אמורים להוציא מחליף ל- SSD_510 בסוף השנה.. לא? איזה דגמי SSD (אינטל ואחרים) אמורים לצאת בקרוב? מתי? תודה.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by l_aviram,

אז ככה , אני חדש בפורום הזה, ורק רציתי לשתף אתכם על מה קרה לי עם ההארד דיסק הזה. קניתי מחשב חדש לפני חצי שנה ובחרתי תהארד דיסק שרשמתי בכותרת. אוקי הכל טוב ויפה הוא מהיר הייתי מבסוט עד הגג ממנו עד שהוא הגיע לגיל חודששים (לפני 3 חודשים) ופתאום באמצע עבודה בוינדוס - לא במאמץ מי יודע מה אני שומע רשרוש של מתכת - לצערי ההארד החדש והנפלא נשרף. למזלי יש 3 שנות אחריות וקיבלתי חדש רק מה התבאסתי שהלכו לי חמישים גיגה של סרטים, מסמכים חשובים, וכו'. היום אני כבר 4 חודשים כמעט , עם אותו הארד דיסק חדש שקיבלתי חדש (מהאחריות), ואני מרוצה מאוד. אני מאמין שזה כבר לא יישרף וההארד דיסק שנשרף היה בו פגם כל שהוא. אגב המחשב מ p4.24 256 ddr 400mhz לוח של אינטל. marvile זהו אז שאתם ממליצים על מח…

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  18. רק לי נראה שהמחיר נשאר גבוה כי זה יותר נח ומשתלם לחנויות? מתי אמור לרדת המחיר? מתי תפוקת הייצור אמורה לחזור לקדמותה? מישהו יודע? נראה שבחו"ל המצב נראה יחסית יפה, למה בארץ לא כך?!

19. רק מבינים בזה תעזרו לי... יש לי כונן קשיח במחשב שהוא E ואני הורדתי מהאימיול קובץ בין של משחק אז אני הוצאתי מקובץ הבין את כל הקבצים שהיו בתוכו והעתקתי אותם ישר לE(לא לתוך תיקייה) והפעלתי אאת ההתקנה התקנתי,הכל היה בסדר ולמחרת(היום) נעלם הסמל של הכונן והוא הפך לסמל של המשחק אז מה שאני מנסה לומר זה שE(כונן קשיח!) הפך להיות כאילו של דיסקים ויש לו אפילו AUTOPLAY והייתי רוצה לדעת איך אני יכול לבטל את זה שיהיה AUTOPLAY ואיך אני יכול להחזיר את האייקון בבקשה תעזרו לי... מי שעוזר לי הוא מלך :s05:

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by Kitt0s,

http://tweakers.net/nieuws/39419 זה אומנם בגרמנית.... אבל זה 1 TB!!!!!!!!!!!!!!

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by zag_zag,

יש לי כונן קשיח של maxtor מסדרת ה-D740X (הדגם המדויק - 6L040J2). מסיבה כלשהי, אני לא מצליח להפעיל DMA בכונן ב-win2000, למרות שמזוהה DMA, קצב הקריאה/כתיבה הוא 3-4 מ"ב לשנייה (בדקתי ב-sandra) בלינוקס אני בכלל לא מצליח להפעיל את המערכת בלי להגיד לה לעבוד בלי DMA לוח אם - ASUS P2B (מבוסס i440bx), תומך במצב DMA עד UDMA2. הכונן עצמו תומך עד UDMA5 ניסיתי לשחק קצת עם ההגדרות של PIO,DMA ב-BIOS, אבל זה לא עזר יש למישהו רעיון?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by US,

מה קורה אנשים ? הייתי רוצה לדעת אם הגיוני (קיים) צורב DVD +- של חברת NEC. שיש בו אפשרות של צריבה של 8 וחצי גגה בדיסק רגיל של 4.7 מחכה לתגובות ...

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by ciauai,

מה עדיף Western Digital או Hitachi? Hitachi Deskstar 160GB SATA II או Western Digital 160GB 7200RPM, 8MB, SATA II ??

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  24. שלום, רציתי לדעת מה ההשפעה של כמות הקבצים על ביצועים של כרטיס זיכרון. ספציפית יותר, האם לדעתכם 500,000 קבצים במשקל של 2 ג'יגה על הזיכרון של הפלאפון יפגמו בביצועים \ יכולות \ בטריה ? תודה רבה.

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by za-david,

עקב פירמוט של דיסק קשיח אבד לי מידע די נחוץ שהיה עליו, מישהו מכיר תוכנה טובה לשיחזור מידע? עדיפות לתוכנה חינמית, ולינקים מצורפים. תודה מראש למגיבים.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.