אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
שלום, כבר לפני חודש ויותר יצא כונם WD חדש מסדרת Black Edition בנפח 2TB עם קאש של 64 מגה, ועדיין אין זכר לכך בחנויות. מישהו יודע מתי נראה אותו בארץ ?
-
- 1 תגובה
- 792 צפיות
-
-
-
שלום, יש לי מחשב ישונן שאני לא משתמש בו, ואני רוצה לעשות מן מחשב הורדות שאוכל להשאיר אותו דלוק כל הזמן. הבעיה היא שהכוננן הקשיח של המחשב הוא בסה"כ 30 GB ןזה לא מספיק בשבילי. לכן אני רוצה להוסיף/להחליף כונן קשיח. אם מישהו יכול לעזור אשמח מאוד. צירפתי את מפרטי המחשב: System Specs Type of system: Desktops/Servers Bus Architecture: PCI Hard Drive Bus: Ultra ATA-66 Native OS: Windows 98/2000 CPU Type: 650MHz Intel Pentium III Memory Specs Standard Memory: 128 MB (removable) Maximum Memory: 256 MB Memory Expansion: 2 sockets Memory Comments: PC100 SDRAM DIMMs תודה רבה, JONKERBOX[br]פורסם בתאריך: 9.10.2009 בשעה 22:26:31 האם הכונן הזה מתאים?:http://www.archmemory.com/ram…
-
- 3 תגובות
- 784 צפיות
-
-
הבאתי מסין דיסק און קי 400 ג'יגה (ארבע מאות ג'יגה). לאחר שהורדתי אליו קבצים ותמונות ארעה בו תקלה ולא ניתן לצפות בהם או למחוק אותם. כל הדרכים לביצוע פורמט לא הצליחו. במקביל ניתן להמשיך ולהוריד ולשמור עליו חומר נוסף. האם למישהו יש רעיון כיצד לפרמט אותו ? (ניסיתי דרך הדוס, בעזרת ווינדוס ותוכנות למחיקת קבצים ולא הצלחתי)
-
- 23 תגובות
- 6.6k צפיות
-
-
המחשב קופא לי בוידאו (לפעמים במשחקים) בפורום תמיכה אמרו שזה יכול להיות הHD איזה תוכנה להוריד משם ? לדגם הזה Deskstar P7K500-500 HDP725050GLA360
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי דיסק און קי 16GB ,היום בבוקר הכנסתי אותו למחשב ושנסיתי להיכנס אליו קבלתי את ההודעה הבאה : "בדיסק בכונן F אינו מאותחל,האם ברצונך לאתחל אותו כעת" , כמובן שניסיתי ואז קבלתי את ההודעה הזו "ל-windows לא היתה אפשרות להשלים את האתחול" אני הורדתי את התוכנה Paragon Partition Manager 10 , אני נכנסתי לשם ראיתי שאין מחיצה , יצרתי מחיצה , לא יודע מה קרה פתאום רשום לי שהדיסק און קי שלי הוא 945GB משהו כזה , שניסתי לפרמט קבלתי את השגיאה הבאה : (צורפה תמונה) http://www.zix.co.il/images/z-1512300312.JPG אני דיי חסר עונים , כל עזרה תתקבל בברכה , תודה לכולם.
-
- 27 תגובות
- 21.5k צפיות
-
-
אהלן לכולם, יש לי צורב DVD של LG מבוסס SATA + SATA POWER , ספק כוח 400W של TT הבעיה היא, שהוא נוטה לכבות את המחשב כאשר הוא נכנס לפעולה של קריאה/כתיבה, למשל ,אני אתחיל צריבה,ובאמצע הצריבה המחשב ייכבה ויעשה restart , באותה מידה זה קורה גם בזמן קריאה. לפעמים הבעיה מתרחשת גם בזמן הboot של המחשב. מישהו יודע אולי מה הבעיה ? יש לציין גם שזה לא תמיד קורה, אבל רוב השימושים בכונן מסתיימים בסוף בבעיה הזאת. תודה רבה לעוזרים ושיהיה לכם חג שמח ושבת שלום ! :-*
-
- 6 תגובות
- 728 צפיות
-
-
שלום רב, ברשותי דיסק חיצוני של WD, שמשום מה נפגע, ולא הייתה שום אפשרות לגשת למידע שעליו. בסופו של דבר הצלחתי לחלץ ממנו בהצלחה את מרבית המידע החיוני, אולם כעת נשאלת השאלה- מה עושים עם הדיסק הזה. כמובן שעכשיו אני יכול לאתחל את הדיסק, פעולה שממנה השתדלתי להימנע קודם, עד אשר המידע שעליו חולץ בבטחה. אבל כיצד ניתן לדעת שהדיסק הזה בטוח לשימוש, וכי מה שקרה קודם, לא יחזור על עצמו שנית? האם יש כלי מסוים, שיכול לבדוק את התקינות הפיסית של הדיסק, ובהתאם לתוצאות הבדיקה, אוכל לדעת האם ניתן להשתמש בו שוב לגיבוי מידע חיוני, או שהדבר אינו מומלץ? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 764 צפיות
-
-
יש אולי מקומות מומלצים? מה צריך לשים לב שקונים דיסקים כאלו? האם יש הבדל בין DVD-R DL לבין DVD+R DL? בתודה, אייל
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לשדרג את ההארד דיסק במחשב נייד הבעיה היא שהוא IDE המחרים של ההארדים האלה יותר יקרים בהרבה מSATA וגם אולי אני אצטרך אחר כך את התמיכה בSATA האם יש ממיר כלשהו למחשבים ניידים מSATA לIDE?
-
- 1 תגובה
- 932 צפיות
-
-
רכשתי דיסק קשיח חיצוני של סמסונג S2 320GB. בXP הכל היה בסדר, אבל מאז ששידרגתי לווינדוס 7, כשאני מנתק את הכונן דרך המחשב הוא ממשיך לעבוד ולהסתובב כרגיל לעומת בXP שם הוא היה מפסיק לעבוד והנורה הייתה נכבית. האם זה מסוכן שהכונן ממשיך לפעול ואני מנתק אותו ככה?
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד powebook g3 עם כונן 1.8 אני חושב, הבעיה היא שמולחמים לפינים שלו גידים שבסוף יש קונקטור שמתחבר ללוח אם (אפשר להוציא אותו) החיבור הוא EIDE/ATA-2 השאלה אם יש דרך לחבר אותו למחשב נייח. משום שאני לא מצליח להתקין עליו מערכת הפעלה אז חשבתי להתקין דרך המחשב הנייח תודה
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הכונן דוידי שלי קורא רק את הדיסק של הוינדוס שום דיסק אחר הוא לא קורא ממה יכולה להיות הבעיה (כבר פירמטתי את המחשב פעמיים וזה לא עבד) (אני מקווה שZה הפורם הנכון לבעיות בכוננים)
-
- 7 תגובות
- 851 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי היום את הכונן הנ"ל והתחלתי להעביר אליו מידע. אחרי כמה זמן קיבלתי הודעה:" אין מספיק מקום על הכונן הקשיח". מכיוון שהיו עליו 930GB פנויים, חקרתי קצת ואז נזכרתי בהגבלת FAT32 על קבצים מעל 4GB. תכננתי פשוט לפרמט לNTFS, באתי לפה וקראתי קצת והבנתי שאז הוא לא יוכל לעבוד עם מכשירי DVD. בעקבות זאת החלטתי שאני מעוניין ליצור על הכונן מחיצה קטנה של FAT32, של 20GB נגיד, וכל השאר בNTFS. אז כמה שאלות: 1. באיזה תוכנה הכי מומלץ להשתמש כדי לבצע את הנ"ל בצורה נוחה? אשמח אם בנוסף להמלצה על תוכנה תוכלו להוסיף הסבר קצר כיצד אני בדיוק מבצע איתה את מה שאני רוצה. 2. בעקבות הפרמוט אני מניח שכל מה שעל הכונן יימחק, כמו בפירמוט רגיל. יש עליו עכשיו כמה דברים שהגיעו איתו, האם זה בעיה שה…
-
- 4 תגובות
- 846 צפיות
-
-
אני מחפש סדרת כונני SSD טובים , מוצלחים ומוכחים עבור הנייד שלי והמחשב הנייח שלי. חשוב לי שהכונן יהיה מתוצרת חברה טובה, עם בקר איכותי ללא כל מיני תקיעות ושגיאות שהיו מחלות הילדות של הכוננים. אני מעדיף להזמין מחו"ל.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן, אם אני שם על DOK מספר תוכנות BOOTABLE אני יוכל לבחור מי מבניהן תעלה?
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי דיסק או קי של LEXAR 8 GB אני בא לשים לו קובץ של 4 וחצי GB סרט והוא לא נותן לי ואני לא מיבן למה כי יש לי מלא מקום שם
-
- 2 תגובות
- 722 צפיות
-
-
ההארד דיסק נקנה לפני כ- 5 חודשים והחל לגרום לבעיות. לאחר מספר בדיקות התברר שהוא תקול . גם ווינדוס 7 מדווח שההארד דיסק עומד ליפול. התקשרתי לחנות ואמרו שניתן להחליף לסמסונג או היטאצי . 500 מגה , 7200 , 16 מגה זכרון פנימי. מה אתה אומרים?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד HP COMPAQ NC6220 שמריץ WINDOWS XP עם קורא כרטיסים מובנה שלא קורא אף כרטיס שמוכנס אליו. פשוט לא מופיע כונן במנהל ההתקנים ואין שום הודעת שגיאה פשוט אין התייחסות. כאשר אני מנסה עם LIVECD של UBUNTU קורא הכרטיסים עובד מצויין וקורא אפילו כרטיסי SDHC. הנה מספר הדברים שניסיתי לעשות: 1. להסיר את הדרייברים ולשים את החדשים ביותר. 2. לנסות את כל גירסאות הדרייברים. 3. להסיר את הדרייברים ולהתקין ידנית (דרך אשף הוספת חומרה) 4. לעשות INSTALL לקובץ הINF עצמו של הדרייבר. 5. לחבר הרדדיסק שונה, להתקין עליו WINDOWS XP נקי ודרייברים. 6. אני כבר לא זוכר אבל עשיתי עוד דברים. שום דבר מכל זה לא שינה כלום - הכרטיסים אינם מזוהים בשום צורה שהיא. הWINDOWS מעודכן. כל התשובות שמצאתי באינ…
-
- 1 תגובה
- 760 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם ברצוני לקנות צורב ומתוך רשימת הצורבים המומלצים ראיתי את הדגם Samsung SH-S223F מצאתי את הצורב הזה בלי ה-f בסוף יש הבדל ביניהם? תודה רבה מראש
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
אהלן לכולם, אני לא בטוח אם זה המקום הנכון לשאול בו את השאלה שלי אז אני מתנצל מראש. בכל מצב יש לי כרטיס MSD של 8 ג'יגה שהפלאפון שלי עושה בו שימוש, נוקיה 5220, עכשיו כאשר אני מחבר את הפלאפון למחשב אם זה דרך הבלוטוט או דרך כבל USB המחשב מראה שיש לי בסך הכל 3.7 ג'יגה על הכרטיס , כאשר הפלאפון עצמו אומר שיש בסך הכל 8 ג'יגה בערך , בנוסף כאשר אני משתמש בקורא כרטיסי MSD ומחבר אותו למחשב המחשב מראה שיש לי 8 ג'יגה עליו בסך. רציתי לדעת אם למישהו יש פתרון או עצה כיצד אפשר לסדר את זה, או לפחות הסבר לתופעה . תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 651 צפיות
-
-
שלום רב, יש לי דיסק חיצוני 500GB של WD , שאני משתמש בו כבר קרוב לשנתיים. היום קיבלתי לפתע את ההודעה המפחידה הבאה: ---------------------------------------------------------------- עליך לאתחל את הדיסק בכונן J בטרם תוכל להשתמש בו האם ברצונך לבצע אתחול? --------------------------------------------------------------- מה פירוש הדבר? האם הדיסק קרס? האם איבדתי את כל המידע שעליו? מה ניתן לעשות במצבים כאלה? תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לפחות 7200RPM אמין שרות ואחריות אשמח להמלצות על חברות וסוגים
-
- 1 תגובה
- 704 צפיות
-
-
יש סיכוי שאפשר לחבר אליו דיסק קשיח סאטה 500 ג'יגה? .יש לי לוח אם שנקרא: MSI PM8M2-V והמודל:MS-7071 .מתאם ide to sata יעזור ?
-
- 7 תגובות
- 794 צפיות
-
-
מבחינת חלוקת המקום, איך הכי כדאי לחלק כונן של 500GB? כמה בדיוק כדאי להקצות לכונן C והאם עדיף לחלק ל 3 כוננים במקום ל 2?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-