עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. האם שחזור תמונות מתוך המכשיר הנייד בטוח או יכול להרוס את המכשיר? אני מתכנן להשתמש בתוכנה R-Studio Network Edition לשחזר את הקבצים. השתמשתי בתוכנה הרבה פעמים להציל חומר הארד דיסקים, מבלי שהייתה שום בעיה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. שלום לכם, שאלה בכותרת. תודה.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  3. שלום יש לי כנון קשיח חיצוני WD MY PASSPORT ESSENTIAL 750GB והוא כרגע FAT32 ,יש אפשרות לעשות את חלקו בNTFS? אני רוצה להשתמש בו לגיבוי של המחשב אבל גם להשתמש בו בטאבלט והטאבלט יודע לקרוא רק את הFAT32 אז יש דברים שאני לא צריך בעצם בטאבלט ואותם אני יכול להשאיר בNTFS בעצם השאלה אם זה אפשרי? תודה

• 7 תגובות
    • 932 צפיות
  4. יש לי את הדיסק של החתונה של חבר שלי שרוצה שאני אעשה לו עוד עותק (ז"א זה לא סרט מקורי או משהו כזה) אז אני מוריד את כל התוכן שלו למחשב עם התוכנה DVD Decrypter וצורב אותו. האם 2 הדיסקים יהיו בדיוק באותה האיכות??

• 3 תגובות
    • 701 צפיות
  5. השאלה בכותרת.... יש לי בעיה שמחשב אחד תומך ב-ESATA והשני ב-USB 3.... חשבתי על תחנת עגינה כמו זו: http://www.vantecusa.com/en/product/view_detail/490 אך עדיין אין להשיג אותה... אני זקוק לחיבורים לצורך גיבוי יומיומי... תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 971 צפיות
  6. שלום רב, אני שוקל לרכוש צורב חיצוני, אולם ההחלטה תלויה בעצם בשאלה שהצגתי בכותרת ההודעה. כלומר, עד כמה שידוע לי, כאשר צורב פנימי נמצא בפעולה, רצוי לסגור את כל היישומים האחרים, ובעצם לא לגעת בכלל במחשב (כולל גלישה), וזאת בכדי לא לפגוע באיכות הסרט שצורבים. אולם, אם הכלל הזה נכון גם לגבי צורב חיצוני, הרי שאמצעי זה יהיה חסר תועלת עבורי. האם ישנם בכלל יתרונות כלשהם לצורב חיצוני, בהשוואה לפנימי? תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 875 צפיות
  7. אני לקראת קניית מחשב ורציתי לדעת האם שימוש בצורב גם כקורא היחיד במחשב. כלומר בלי כונן DVD נוסף. מצב זה מוריד שנים לצורב? ככה חינכו אותי

• 5 תגובות
    • 695 צפיות
  8. מאחר שבעת שימוש בביטורנט, הרבה חלקי קבצים "מפוזרים" מתבקשים ע"י מאות משתמשים המחוברים אליך בו זמנית, האם הדיסק הקשיח "מתאמץ" משמעותית יותר - שהרי הוא מבצע seeking מתמשך - והאם זה מקצר את חייו באותו אופן?

• 1 תגובה
    • 726 צפיות
  9. הדיסקים שלי התחילו להרעיש יותר מהרגיל כנראה משימוש מסיבי שלי (כותב וקורא בכמויות גדולות) האם זה סופם, או שזה מצב נתון WD2500 SP120

10. שלום לכולם , האם שני אלה יעבדו ביחד ? http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16827248004 ו http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16817387028 ו.. האם זו הבחירה הנכונה ? האם במחיר הזה יש משהו שאני יכול לקנות והוא יותר טוב? מה שאני צריך בגדול זה צורב חיצוני דק נישא עם מארז שיוכל לפעול ללא חשמל חיצוני אלא רק על ידי ה USB של המחשב הנייד. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 722 צפיות
  11. אז ככה יש לי שני ארדיסקים: 1.WD3200KS Western Digital-320Gb ממשק SATA2 2.ST373454LC Seagate-73Gb בממשק SCSI 15K הם יפעלו יחד במערך RAID?

12. שלום וחג שמח לחוגגים. קניתי HD בנפח 1TB, אין לי נכון להיון צורך בכל הנפח הזה ולכן פירמטתי רק חצי ממנו. 500GB נשמרו בתור UNALOCATED. שאלה: האם זה מהווה בעיה שלא פירמטתי את כל הHD?

13. אני שוקל לקנות עוד הארד דיסק כי נגמר לי המקום.. עכשיו ההארד דיסק הוא SATA2. אין לי מושג אם הלוח שלי תומך בזה.. יש לי לוח של EpoX 8KDA3J. ובטוח יהיה לי עוד סלוט וכבל להארד דיסק נוסף.?

• 3 תגובות
    • 554 צפיות
  14. כמו שרשום בכותרת ...האם תהיה קיימת בעיית תאימות בין 200GB של דיסק קשיח לבין לוח האם ASUS P4S533-E?

• 7 תגובות
    • 835 צפיות
  15. אהלן, אני עובד הרבה עם תוכנות כבדות לעריכת וידאו ואפקטים של וידאו. תוכנות כמו אפטר אפקטס ופרימייר לדוגמא. בנוסף עובד גם עם פוטושפ ולייטרום וגם עם קיובייס 7 למי שמכיר (תוכנה דיי כבדה על שלל שימושיה לעריכה ושימוש באודיו) מכורח הנסיבות הרבה משימות ופעולות שמבצעים בתוכנות האלה הן דיי איטיות. כלומר לוקח זמן עד ליישומן המלא מהרגע הקליק על העכבר.. למשל: אם נתת פקודה 'לחתוך' איזשהו קטע, או נתת פקודה כלשהי הקשורה לעיבוד של קטע מסויים, יכול לקחת כמה שניות טובות, לפעמים כמה דקות טובות עד שהפעולה\משימה\פקודה שנתת - הושלמה ובוצעה. השאלה שלי היא - האם כשהתוכנות האלה רצות על כונן SSD, כל הפקודות האלו מייושמות יותר מהר? אני מדבר על המהירות בשימוש בתוכנה עצמה ולא על זמן ההעלאה שלה, א…

16. תודה לכם .

• 8 תגובות
    • 2.6k צפיות
  17. Started by Revolver,

הי, האם למישהו יש נסיון עם תחנות עגינה לדיסק? דוגמת http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4032 ? (יש גם של THERMALTAKE אבל ב 100 ש"ח יותר יקרה). תודה

• 1 תגובה
    • 992 צפיות
  18. חשבתי האם כדאי להמליץ על כונן SSD לטובת שיפור חוויית המולטי טסקינג עבור מחשבים ישנים בעלי PROT בתקן SATA 1.0 ידוע שהוא מוגבל מבחינת מהירות, שזה למעשה פחות רלוונטי בהתקנת מערכת על גבי SSD, אך האם יש השפעה (ניקרת?) על זמני הגישה?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. יש פה למישהו מושג כמה שנים יכול להחזיק הארדיסק בלי שנוגעים בו? האם יש טעם לאחריות ארוכה? כמה אפשר לסמוך עלייהם? מהו אמצעי האחסנה הבטוח ביותר ובמחיר שפוי?? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 825 צפיות
  20. Started by et_gershon,

השאלה שלי האם אפשר להכניס למחשב עוד כונן תקליטורים שייפעל גם במקביל לרגיל ולצורב או אפילו להכניס 2 צורבים שאלה חשובה לי תודה לעוזרים

• 11 תגובות
    • 925 צפיות
  21. Started by Stranger,

אני רוצה לקנות את ההרד של WD עם 8MB וקראתי ביקורות שבהם אומרים שאחרי כמה פורמטים הוא ממש מתחיל להידפק?? יש אמת בדברים האלו???. תודה.

• 2 תגובות
    • 642 צפיות
  22. Started by eladbu,

שלום לכולם זה תארד המלצה לכל מי שבבעלותו NEC3500AG צורב DVD X-DUDE המליץ לי על עדכון קושחה שפשוט עושה את הצרוב יותר מהיר ויותר יעיל דיסקים של לייר 1 נצרבים על מדיות של *4 בעצם *8 ויש שיפור ניכר כמעט בכל מדיה וההאצה שלה! העדכון הוא פשוט להפליא ולא מצריך הרבה בלאגן כל מתחיל יכול!~ עדכון ממומלץ ואף הכרחי למי שרוצה לשפר את הצורב המצוין זה! תודות כמובן ל X-DUDE על ההמלצה חייב להיות לכם עדכון קושחה 2.18 של נק ולא 2.16 לפני העדכון והנה הלינק ל 2.18 http://drivers.softpedia.com/get/FIRMWARE/Nec/Nec-ND3500A-firmware-218.shtml וזה המוד המאיץ! http://club.cdfreaks.com/showthread.php?t=119004

• 3 תגובות
    • 789 צפיות
  23. Started by guya2007,

קניתי מחשב לפני יומיים עם לוח של gigabyte ga-p35s3l שהוא לוח מצויין.. יש לי כונן קשיח של חברת סמסונג 320 ג'יגה sata 16 mb הסמסונג הוא הראשי שלי, והוספתי עוד כונן של היטאצ'י 160 ג'יגה 8 mb השאלה שלי היא כזו שניהם מחוברים ב sata הבעיה היא שאת ההיטאצ'י הוא מזהה בלוח ככונן משני וגם בהפעלה הוא נמצא בתצוגה של חוממרת המחשב אבל פיזית, הכוננים עצמם, אני לא רואה. אני צריך לציין שאין לסמסונג ג'מפרים אבל להיטאצ'י יש ולא מחובר כלום אלי. יש לי שם הרבה חומר בבקשה איך לזהות אותו?? מחכה גיא

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by sholzer,

היי, יש לי הארד דיסק IDE ואני מתעתד לקנות מחשב חדש. ברצוני להשתמש בהארד דיסק הישן ככונן נוסף. האם אפשרי שהניו שני דיסקים אחד SATA והשני IDE ? האם צריך לבחור לוח אם עם תכונות מסויומות? תודה

• 3 תגובות
    • 826 צפיות
  25. Started by DAVIDD,

הינה ההארד איך הוא??!?! http://img226.imageshack.us/my.php?image=10mm.jpg ואיך הוא יעבוד עם הספק שלי? יש לי ספק 240 וואט שמחזיק פנטיום 4 2.4 FX5200 160 ג'יגה SATA כרטיס קול 5.1 וצורב אם אני יוסיף את ההארד הזה לא תהיה לי בעיה עם הספק?

• 7 תגובות
    • 848 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.