אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
שלום הלך לי ההארדיסק וחשבתי להשתדרג לSSD איזה מומלץ מבחינת אמינות ומהירות התקציב לא מוגבל אבל לא משהו מטורף יהיה עליו ווינדוס 10 וכמה משחקים קלים כמו CS GO וכו'
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
עדיף יותר ???
-
- 1 תגובה
- 988 צפיות
-
-
-
או סגייט 160 NCQ או WD 200GB JD??? לעבודה של 24/7 עם OC ולמשחקים??
-
- 0 תגובות
- 763 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מבקש המלצה על צורב DVD איזה דגם? איזה חברה? עלות וכל שאר הירקות שמסביב תודה מראש! דני,
-
- 4 תגובות
- 794 צפיות
-
-
האם יש איזה שהיא קופסא שניתן לקנות אותה שהופכת את ההארד דיסק לחיצוני שמתחבר בעזרת Usb ?
-
- 23 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום חבר שלי רוצה לקנות היום צורב CD רגיל. על מה אתם ממליצים? (בבקשה מהמבחר בKSP ירושלים - כי לשם אנחנו הולכים). ודרך אגב - צורב הDVD המומלץ נשאר ה NEC 3540A??
-
- 7 תגובות
- 883 צפיות
-
-
ראיתי איזה 5 דגמים של WD בזאפ. כל אחד במחיר שונה.. יש המלצות למשהו ? מישהו משתמש / מכיר ?
-
- 21 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום חברים ושבוע טוב, אני צריך המלצה לכונן 2TB שיעשה את העבודה מבחינת סרטי 1080P וקידוד של סרטי BR בצירוף פורמט של TRU-HD. סטרימר של XSTREAMER PRO יהיה השידוך של הכונן ואני מחפש כונן שלא יגרום ללאגים ואם ישנה אפשרות יהיה מסדרת "GREEN". תודה לעונים
-
- 26 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
לאור הגי'גהבייטים הולכים וגדלים על המחשב שלי, החלטתי לשים לזה סוף ולקנות כונן חיצוני. ראיתי את הדגם הזה: http://zap.co.il/model.aspx?modelid=705478 השאלה היא האם הוא שווה? אני לא כ"כ אצטרך לנייד אותו, בשביל זה יש לי DOK, ז"א שאני אוכל לקנות אחד גדול (3.5"). איזה דגמים של 3.5" מומלצים? נניח של 500GB, כי ה1000GB כבר יקר מדי.
-
- 2 תגובות
- 613 צפיות
-
-
יש ברשותי את הכונן כשנה (מאז הרכישה הקבוצתית המוצלחת שמתי לב לאחרונה שלפעמי יש דליי ארוך מאוד (5-10 שניות) כאשר אני מנסה לפתוח קובצי אופיס שונים (בעיקר וורד ואקסל). כרגע 57% מהכונן פנוי (136 מתוך 238) והוא הכונן היחיד במחשב. הרצתי AS SSD וראיתי ירידה של יותר כ- 150 נקודות. ישר אחרי ההתקנה קיבלתי 660-670 וכרגע אני מקבל 510-550. האם זה סביר? ומה יכולה להיות הסיבה לדלי כ"כ גדול??
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA מחיר 130 ש"ח Samsung SH-S223B DVD±RW x22 Black SATA מחיר 120 ש"ח Sony AD-7260S DVD±RW x24 Black Sata מחיר 110 ש"ח רשימה זו נלקחה מKSP.CO.IL אני מעוניין לקנות או בKSP או בIVORY שלושתם נראו הכי בסדר מהשאר ואני מעוניין בחיבור SATA אם תוכלו לרשום לי מה עדיף מבין שלושתם ולמה אודה לכם מאוד
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חיברתי למחשב שלי כונן קשיח נוסף שרציתי להוציא ממנו את החומר ולפרמט אותו מאוחר יותר, מערכת ההפעלה זיהתה אותו אך היה כתוב במנהל הדיסקים שהוא במצב Offline וקפצה לי הודעה לבצע לו initialize ל mbr או gpt, בטעות לחצתי לו לאתחל את ה MBR ועכשיו אני לא רואה יותר את המחיצות והמידע שלי נעלם. השאלה היא האם במצב הזה ניתן לשחזר את המידע מבלי לשלוח את הדיסק לחברת שחזור מידע? האם ישנן תוכנות שיודעות לגשת לכונן ולשחזר את הקבצים גם לאחר אתחול שגוי של ה MBR? כל זה התחיל לאחר שרציתי לעזור לחבר שמערכת ההפעלה לא עלתה אצלו, הופיע הלוגו של חלונות ואז ישירות זה היה מגיע למצב של startup repair וביצעתי כל מיני פקודות באתר של מיקרוסופט, משם התחיל הבלאגן. אשמח לעזרה כמה שיותר מהר. תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! אז ככה הבעיה שלי בעצם שאני הוספתי במשחב שלי דיסק קשיח נוסף אך בעת החיבור הוינדוס לא עולה . יש לי דיסק קשיח של 500gb sata 2 ואני רוצה להוסיף עוד 320gb IDE מהמחשב הישן שהוא כמו חדש מחוסר מקום אז סידרתי אותו וחיברתי אותו ללוח אם ולספק נכנסתי לביוס וזיהה אותו כ slave אך בעת שאני מעלה את הוינדוס הוינדוס לא עולה מה הבעיה ? נייסתי כל מיני דרכים אך שום דבר לא עוזר... תודה לעוזרים ..
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי בבית מחשב p3 550GHz. שכחתי את השם של לוח האם והמחשב לא פעיל כך שאני לא יכול לבדוק מה סוג לוח האם. אני רוצה למכור את המחשב, רק אני רוצה לוודא שחלקי המחשב עובדים בצורה טובה, אבל הבעיה היא שחסר למחשב כונן קשיח ולא שווה לי עכשיו ללכת ולקנות כונן קשיח ישן רק בשביל לבדוק אם המחשב במצב טוב. אז רציתי לדעת, אם אני אשים זמנית במחשב (רק לבדוק אם הוא עובד טוב) את הכונן הקשיח שיש לי במחשב החדש שקניתי (הכונן שציינתי את שמו בכותרת) אז יקרה נזק לכונן? הוא יעבוד בכלל? המחשב יזהה אותו בשלמותו (יזהה 80GB הכוונה)? ד"א: המחשב נקנה בשנת 1999.
-
- 6 תגובות
- 784 צפיות
-
-
שלום לכל פורום אמצעי אחסון, יש לי בעייה בצורב (צורב דיוידי DL של נק אפשר לראות במפרט שלי), הוא קורא רק dvdים, אם אני שם סידי ובודק באקספלורר אני רואה שהכונן ריק, מישו מכיר פה את הבעייה או יוגע מה גרם לה? תודה רבה על זמנכם!
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הגדרת ברירת המחדל של WINDOWS 8 היא כיבוי של הדיסקים הקשיחים אחרי 20 דקות. רציתי לדעת אם הגדרה זו מומלצת ולא פוגעת בחיי הדיסק (SSD וכנ"ל לגבי HDD). תודה.
-
- 0 תגובות
- 859 צפיות
-
-
http://ksp.co.il/?uin=18002 http://ksp.co.il/?uin=12760 אני מתכנן לקנות את שני הכוננים הנ"ל האם אני ירגיש הבדלים בקריאה של סרטים (1080P) מהHDD לעומת 7200RPM?
-
- 6 תגובות
- 910 צפיות
-
-
יש לי צורב של NEC 3540 , אני משתמש בדיסקים של ELK שהם מסוג YUDEN000 T02. צרבתי איזה 20 מהם וכולם עובדים טוב, אחרי שקראתי קצת בפורום החלטתי לבדוק את האיכות שלהם בעזרת הCDSPEED. ולהפתעתי ראיתי שבכל דיסקים שבדקתי קיבלתי תוצאות מתחת ל50 לעומת כאן: http://www.videohelp.com/forum/viewtopic.php?t=271418 עם אותו סוג דיסקים הוא קיבל תוצאה של 100. משהו יכול לתת לי טיפים איך לצרוב טוב יותר. (אני צורב במהירות X4) [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 741 צפיות
-
-
שלום, יש לי דיסק און קי SanDisk Extreme USB3.0 32GB, התקנתי עליו Windows TO GO בעזרת המדריך הזה למרות שהדיסק און קי לא תומך מבחינת מיקרוסופט. השאלה שלי היא כזאת, איזה דיסק און קי 64G USB2.0 מהיר יש שיוכל להריץ Windows TO GO כמו שצריך? תודה, חנן.
-
- 0 תגובות
- 642 צפיות
-
-
צירוף מקרים מזעזע או איכות מוצר נמוכה? שלושה מקרים: 1. אצל אמא שלי לאחר פחות מחצי שנה דיסק של WD Blue 320GB נבדק עם MHDD ונמצאו 7 סקטורים פגומים, לא המשכתי עד סוף הבדיקה.... 2. חבר איבד מחיצה שלמה מתוך דיסק WD 250GB במקרה הזה האחריות של 3 השנים פגה באפריל 2010, משמע - הדיסק עבד לא מעט אבל.... 3. אותו חבר קיבל בתמורה לדיסק הדפוק WD Blue 320GB. כנראה בגלל שלא היה להם 250GB( ???). לאחר שבועיים עבודה אחרי שהצלתי בעמל רב את חומר המחיצה השניה מהדיסק הישן נתקעה לו מערכת ההפעלה בכניסה לXP. בבדיקת MHDD מיד בהתחלה קבלתי סקטור פגום ולאחר מכן 7 קריאות של 500MS שבמהלך הזיהוי שלהן התוכנה ממש קפאה זמן רב עד שהמשיכה בבדיקה... כנראה שמשהו במנוע של הדיסק דפוק? צירוף מקרים...? לשיפוטכם.
-
- 3 תגובות
- 794 צפיות
-
-
לפי מה שהבנתי עדיף לא להסתכן וללכת על ה WD 640GB 7200RPM 16MB SATA2 במקום על ה SAMSUNG????? http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productID=3883 410 שקל שווה לא???
-
- 27 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
ביום ראשון אני רוצה ללכת לסניף תל אביב של rsm ולקנות כונן קשיח חדש כי הכונן הקשיח שלי הנוכחי גרוע ביותר. היה לי פעם את הכונן Samsung 80GB HD080HJ, הוא נהרס לפני כמה חודשים ובינתיים אני תקוע עם כונן דפוק שיש לו רק 40GB. עכשיו, הנה הכונן ה-samsung 80GB שהיה לי: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=375805 הבנתי שהחיבור שלו הוא eSATA. עכשיו רציתי לקנות כונן קשיח חדש שהוא SATA2 באתר הזה: http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=1324 סמסונג F3 500GB HD502HJ. אני לא יודע אבל אם הוא יתאים ללוח אם שלי, ואני לא יכול לקחת את כל המחשב לחנות כי החנות היא בתל אביב ואני גר בפתח תקווה ואין למשפחה שלי מכונית..ובאוטובוס אני לא אסחב איתי מחשב. בקיצור, אין לי מושג אם הכונן יתאים, …
-
- 36 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
אני צריך זכרון פלאש/USB הכי מהיר שאני יכול למצוא במחיר 60~70 שקל. אם מישהו מבין בזה או שאפשר בכלל לבדוק ולהשוות בין המהירות שלהם, אז שינסה לעזור בבקשה. ואני רוצה 4GB, כי אחרי שחשבתי על זה קצת, 2GB זה דיי קצת לטעמי. :\
-
- 5 תגובות
- 823 צפיות
-
-
שלום הייתי מעוניין לדעת מה אתם חושבים על הכונן הבא: [h=1]Samsung 840 EVO Series MZ-7TE120BW 120GB SSD SATA מחיר: 580 ₪ האם יש לכם המלצה לכונן אחר ביחס מחיר תועלת שהוא יותר טוב וכדי לרכוש תודה רבה[/h]
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-