אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם. אני מעוניין באחד משניהם, המחיר זהה (200$ באמזון) ל2TB. http://www.wdc.com/en/products/index.asp?cat=33 ניתן לראות את שני הדגמים (לא השמאלי). איזה משניהם עדיף לעריכת וידיאו דרך FireWire 800 (על מק). תודה רבה.
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
או'קי, כמו ששמתם לב , שחכתי איך קוראים לחיבור הזה.. בכל מקרה יש לי לוח אם epox 8rda plus ושני הרדיסקים מסוג westren digital 30gb 5400 לא הכי מהירים בעולם :\ בכל מקרה , נפח לא ממש חשוב לי ואני יכול להסתפק ב30. אני זוכר שאפשר איך שהוא לחבר את שניהם ביחד , והם יהיו ממש מהירים. וכמובן שעדין יהיה לי 30gb השם של הדבר הזה ברח לי מהראש. אם מישהו יוכל להזכיר לי , אני יוכל לעדכן את הטופיק. ועוד כמה שאלות : איך עושים את זה? צריך כבלים מיוחדים? משהו? אני בכלל יכול לעשות את זה עם הלוח אם שלי? על הרדדיסק אחד כבר מתוקנת מערכת הפעלה (XP pro) והשני מפורמט... אין עליו כלום. אם אני יעשה את הדבר הזה , אני יהיה חייב לפרמט גם את ההרדיסק עם המערכת הפעלה? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האמת היא שאני לא בטוח אם זה מתאים לכאן או לפורום קולנוע ביתי, אם זה לא לפה נא להעביר, תודה. ראיתי שהמחירים של כונני בלו-ריי ירדו והחלו להיות קצת שפויים והחלטתי שהגיע הזמן לקנות אבל לא מצאתי מבחר גדול במיוחד ואני זקוק להמלצה, תודה. השימוש היחיד שלי בכונן יהיה צפייה בסרטי BD, אני מאמין שהמפרט שלי מספיק בשביל להפעיל אותם(אני מריץ קבצי MKV בלי בעיה והמעבד שלי עובר בדיקה של CyberLink Advisor) אבל אני אשמח אם מישהו יוכל להציץ במפרט שלי כאן בצד ולוודא שאני לא טועה.
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי שאלות לגבי ההארד דיסק הזה... במחשב שלי כרגע יש לי הארד דיסק WD 80GB 7200 8MB Buffer ATA100... עכשיו אני רוצה להוסיף את ההארד דיסק של ה 160GB הנ"ל למערכת ובכך להגדיל את המקום על ההארד דיסקים ל240GB סה"כ.... יש לי ספק כח HEC 300 AR-TF והשאלה שלי היא אם אני מפעיל את שני ההארד דיסקים הנ"ל ביחד במקביל האם אני צריך לקנות ספק כח חדש וחזק יותר? שאלה נוספת: לוח האם שלי הוא ASUS P4P800.... אני יודע שהוא תומך ב SATA.... אני לא חושב שהוא תומך ב SATA II... השאלה שלי היא האם ההארד דיסק הזה בכלל יעבוד על לוח האם הזה? תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב, מקווה שתוכלו לעזור לי... לפני כשבוע רכשתי כונן קשיח חיצוני של WD בנפח 50 ג'יגה. הכונן מגיע בפורמט FAT כרגע יש בכונן 217 ג'יגה פנויים (ראה תמונה) כשאני מנסה להעתיק קובץ בנפח של 6.8 ג'יגה, אני מקבל הודעת שגיאה שהדיסק מלא (ראה תמונה) היכן טמונה הבעיה? תודה רבה, אורן. [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אז כמו בכותרת אני מחפש לקנות מארז חיצוני ל- 3200KS שברשותי. חובה מאוורר, עשויה מאלומיניום, ואפשרות ל- eSATA ו- USB2... חשבתי על זה, רק שאני צריך להביא אותו מארה''ב: http://www.antec.com/us/productDetails.php?ProdID=77150# אז יש לי שתי שאלות: האם אתם חושבים שהוא יעבוד לי בארץ בלי שנאי? לא מצאתי שום מידע על המתח.. והאם המארז הזה, מבחינת זרימת אוויר (שזה הכי חשוב לי), נראה יותר מוצלחת? ומה מבחינת איכות הבנייה? (בקטע הזה האנטק נראה יותר מוצלח, לא? אבל גם יותר יקר...) http://www.thermaltake.com/product/Storage/35_Solutions/n0012us/n0012us.asp (זה, לפי מה שכתוב, כן יעבוד בארץ בלי שנאי... נראה לי) תודה רבה לעונים!!
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ברשותי כונן חיצוני 320GB של WD שמשמש אותי לגיבויים בלבד,המערכת עצמה רצה על SSD,אך במקרים מסוימים למשל בפילטר מסוים בפוטושופ המחשב מחכה עד שהכונן החיצוני ידלק ורק אז פותח אותו,פעולה דומה מתרחשת כאשר אני מוחק קבצים מן המחשב(מכונן המערכת,SSD) ניסיתי תוכנה אשר מכניסה אותו לשינה והיא לא פעלה (התכונה שמופיעה בסטיקי) ולנתק אותו מן החשמל זו אינה אופציה מפני שלא אזכור לחברו לפני הגיבויים האוטומטיים (פעמיים בשבוע מוקדם בבוקר). אם יש למישהו פתרון בשביל אשמח מאוד לשמוע
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני כרגע משתמש בדיסק קשיח רגיל למחשב הנייח שלי (דיסק אחד בנפח 500gb) ועליו כמובן גם מערכת ההפעלה. אני רוצה לקנות SSD של 128gb ולהתקין עליו את מערכת ההפעלה, ואת הכונן הנוכחי להשאיר בתור כונן רגיל ולהוריד ממנו את מערכת ההפעלה. מה אני צריך לבדוק כדי לראות אם אני יכול לעשות את זה? (מבחינת אם המחשב תומך ב-SSD למשל) ומה התהליך שאני צריך לעשות בהחלפה הזאת אם היא אפשרית? תודה רבה, גיא
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי הארד דיסק של חברת SEAGATE. הכל היה בסדר ועכשיו המחשב לא מזהה אותו.... כשאני מחבר אותו יש נורה קטנה שמהבהבת וזהו (בדרך כל הנורה לא מהבהבת - פשוט דולקת ברגיל) מה אני יכול לעשות? כל הסרטים, התוכנות המוזיקה הסדרות.... הכל שם!!! בבקשה עזרה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אני נמנע מלתת לינק, אבל בפנדה מוכרים Teac DVD-R 50Pack 4.7GB X8 ב 115 ש"ח. האם כדאי ? האם זו חברה טובה ? תודה.
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
עדיין לא שדרגתם לכונן SSD מהיר מהעידן החדש? המחירים טובים מאי פעם והופכים את האפשרות לקורצת ביותר לכתבה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
- 2 followers
-
-
אהלן קניתי דיסק חדש, WD250 7200RPM 8cash ATA (כל ההרדיסקים שלי הם ATA, כי אני על פנטיום 3..) ברגעים אלה ממש הוא מתפרמט ל NTFS באמצעות ה disk managment של XP (תמונה) (2 הסידירומים למטה הם וירטואליים, ע"י alcohol ) יש לי את כונן D הישן שלי (אותו מפרט בדיוק , רק שהוא 200 GB) מחכה בחוץ בסבלנות, מלא בכל המידע שלי. אני רוצה לסיים לפרמט את הכונן 250 החדש, ואז להוציא את ה-80 החוצה (כבר קנו אותו ממני) ולהתקין מערכת XP חדשה מאפס על אחד מההרדיסקים שנשארו. (200, 250) השאלות שלי : 0. אני יכול במצב כפי שהוא כרגע (אני ב XP, שה-250 הוא ה D שלי, וה-80 הוא ה C שלי שעליו המערכת הפעל) להתקין XP על ה250 ? (כשאני כבר בתוך XP , האם זה אפשרי ?) - אם כן אז איך ? 1. המערכת פעלה עד היום …
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני חייב עוד הארד דיסק נגמרו לי ה300 GB שהיו לי ואין לי כח לנסות לרוקן דברים השאלה היא אם TB זה לא מוגזם, כמה TB עולה והאם המחיר שווה את זה? (המחשב שלי תומך ב SATA II אם זה רלוונטי)
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי HD של חברת Seagate (www.seagate.com), שנשבר \ נפל לו פין אחד בחיבור IDE, ספרתי שהוא ה10 משמאל בשורה הראשונה. הדגם שלו הוא U6 ST340810A, בנפח 40 גיגה. קניתי אותו לפני שנתיים בערך, ומאז החנות שקניתי ממנה נסגרה. עכשיו השאלה שלי היא האם יש לי עדיין אחריות מהחברה (Seagate). לא קיבלתי שום מסמך של אחריות, אבל יש לי את הקבלה אם זה יעזור. אם יש לי אחריות מהחברה עדייו, אז האם יש להם מעבדה בארץ? ואם כן, אז אפשר לקבל כתובת + טלפון? אם אין, אז האם יש מעבדה, שאני יכול לשלוח אותו לשם, ויתקנו אותו במחיר סביר?
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולכם, יצא לי לשוחח עם אדם העוסק בשיווק חלקי מחשב ולפי טענתו חלק גדול מהדיסקים הקשיחים שנמכרים בחנויות הם דיסקים שעברו שיפוץ כלשהו והוחזרו לשוק כדיסקים קשיחים חדשים בלי ליידע את ציבור הצרכנים על כך. האם יש אמת בסיפורו של האיש? ואם נכון הסיפור, כיצד יש באפשרותי לזהות דיסק שעבר כזה שיפוץ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
מה שרשום בכותרת, תראה יש לי verbatim של 2TB, יש לי 2 מחשבים ,שאחד מהם מחובר ברשת ומשמש כ HTPC, כל המדיה היא על הכשיח, אני לא רוצה שכל פעם שירצה להוריד משהוא בטורנט או לראות סרט, להפעיל 2 מחשבים לסתם, יש ברשותי נתב משולב מודם של Dlink שלקחתי בבזק, יש לו פונקציה של שרת SMB ,סאמבה יענו, זה הפתרון המשולם ,לפחות על נייר, רשום בביבירור שהחיבור ה USB שלו הוא 2.0, והנה הבעיה ,מהירות קריא בחיבור כזה היא מקסימום 2מגה לשניה, בחיבור רגיל למחשב זה כ30, אתה בעיה עם מהירות כתיבה, פחות מ1MB לשניה, בחיבור רגיל גם 30+. השאלה העם ככה זה בכל נתב עם פונקציה כזאת.
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי הארדיסק ישן .. ואני רוצה להעביר אותו למחשב שלי הוא יזהה אותו לבד? לא צריך לפרמט?.. הוא יהיה הארדיסק משני תודה!
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הזמנתי כבר את המחשב החדש עם כונן ה500 GB איך אני מעביר את כל החומר שיש לי (את כל הסרטים השירים וכו' לא תוכונות מותקנות.. ) לכונן החדש? חשבתי על לחבר את הישן לחמשב החדש אבל השאלה אם לא תהיה בעיה שעל שניהם תהיה מותקנת XP?
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שאלה שמעניינית אותי הרבה זמן.. מה ההבדל האמיתי בין 16MB ל32MB בBUFFER? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
כרגע יש לי WD Elements 500GB שהנפח שלו כבר לא מספיק לי, וגם הקשיח הזה די איטי לטעמי, האם הוא באמת נחשב לאחד איטי? כמה יעלה לפחות אחד עם 1TB מהיר בהרבה? בנוסף, יש לי SSD מדגם 840 EVO בנפח 120GB, זה כמובן שמגביל אותי, אבל הססדים יקרים ולכן אני פחות רואה החלפת ססד לנפח גדול יותר כאופציה, אלא את הכונן החיצוני.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הי אחי קנה כונן SSD 40GB SSD X25-V כרגע הכונן בקופסא סגורה ,השאלה היא האם ישתלם לי להוסיף 440 שקל בערך ולרכוש את ה80GB SSD X25-M תודה לעוזרים. הנפח לא קריטי לי האמת,אבל לפי מה שהבנתי יש הבדל בביצועים,אשמח אם מישהו יעזור בנושא.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חדש ונחמד. סטייל WINDOWS UPDATE תומך בינתיים בכוננים הבאים: CD-ROM Drive: GCR-8522B and GCR-8523B, CD-RW Drive: GCE-8525B and GCE-8526B, DVD-ROM Combo Drive: GCC-4521B Super Multi Drive: GSA-4081B, GSA-4082B, GSA-4120B, GSA-4160B and GSA-4163B GSA-5120D, GSA-5160D and GSA-5163D יתמוך בעתיד בכוננים נוספים לינק: http://www.lge.co.kr/library/opendata.jsp?p_name=lgfw1.06.zip תמונות: [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם זה נכון שהקשיחים של WD לא אמינים לאחרונה? ושהם מודעים לבעיה , ולכן הם היחידים שנותנים ביטוח על מידע לחודשיים ראשונים (שחזור מידע על חשבונם)
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום, יש לי את הצורב הנ"ל ויש לי שאלה אליכם. הצורב הזה הוא "מפונק" , מה זאת אומרת? יש לי כמה סוגי דיסקים ריקים, ובכל אחד הוא נותן לי מהירות מקסימלית שונה, חלק X4, חלק X12 ,וכו" (ביטלתי את Power Burn) איזה סוגי דיסקים אתם ממליצים, ואתם יודעים שהוא צורב X24 בלי בעיות? תודה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אוקיי חבר'ה אני הולך לקנות צורב והברירות שיש לי הן או benQ או samsung או ricoh. אני יודע שלייט-און יותר טובים,אני יודע שפלקסטור יותר טובים וגם ימהה,אבל זה מה יש ואני צריך לבחור אחד מהם. אז על מה אתם ממליצים? בתודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-