עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. כשמתקינים הארד דיסק חדש, האם צריך רק לפרמט אותו בצורה רגילה או מהירה? פירמוט בצורה רגילה מאט את ההרד דיסק יש לי ניסיון מאוד מר עם זה. עוד שאלה, האם ספק 350W יספיק לשני הארד דיסקים 7200RPM ולשני כוננים? (CD-ROM וצורב) יש לי גם לא מעט מאווררים במארז, שניים בספק, שניים 80MM במארז ועוד שלושה מחוברים למעבד\כ.מסך\צ'יפסט אם זה משנה בכלל כי הם לוקחים כולם מתח מהלוח אם. תודה.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. הכוננים החדשים מחברת הבת של טושיבה מציעים חומרה בלעדית ומחיר נמוך, אך גם ביצועים שלא יתאימו לכל אחד לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/חדש-אבל-לא-ממש-חדיש-ocz-משיקה-את-כונני-ssd-ראש/

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. אהלן, חברה שלי מעוניינת בכונן נייד. האם יש כונן מומלץ או שהרוב אותו הדבר? מחירים הבנתי שבין 400 - 800, יש סיבה לקנות את הכי יקר? הבדלים משמעותיים באמינות או ברעש למשל? חברה מומלצת? אשמח להפניה למקום עם התשובות או עם מישהו מכם יוכל לתת לי המלצה זה עדיף. תודה רבה,

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by shlomi_x,

היי, התקנתי את הלייט-און ואת תוכנת הצריבה Nero. כאשר אני מנסה לצרוב, אני מקבל רק אופציה ליצירת IMAGE. למה? האם אני צריך להגדיר ל Nero את הלייט-און כצורב? שלומי

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. אפשר להבין מהכותרת שאני בדילמה. אני מעוניין לקנות כונן קשיח אחד, פנימי. כרגע יש לי Raptor 74gb ו - WD1600JD. (נתעלם לרגע מה-IDE) אני חייב עוד מקום פנוי (אני חיי על הגבול) ואני חושב לעצמי: 1. לקנות 500gb ולשכוח. (אם כן, איזה כדאי?) (במחיר שלו אני יכול להביא גם 320 וגם 160 ל-Raid0 אז נעזוב בינתיים) 2. אהה.. 320gb זה די והותר וחסכון משמעותי מ-500 (אם כן, איזה כדאי?) 3. אם כבר עוד HDD, אפשר כבר להביא 160gb בזול ולחבר ב-RAID0 עם זה שכבר יש לי. תוספת ביצועים - התפשרות על נפח. אני אשמח לכל הצעה, תמיד טוב לשמוע עוד דעות. בינתיים האינטרנט "סותם" אותי - כל הורדה באה על חשבון משהו אחר

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by liorcomp,

מי היבואן של Quantom בישראל?... תודה ליאור

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by esaly,

היי חברים, אני מעוניין לבצע את התהליך שבכותרת. מישהו התנסה עם העניין? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. אם לדוגמא מתוך 40 גיגה יש לי פנוי 2 גיגה אז המחשב יאיט בתוכנות ובמשחקים?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by LiorP23,

אז ככה לצערי ה-SanDisk Cruzer Mini 512MB שלי קיבל רגליים ונעלם למזלי לא היה עליו מידע חשוב ולא מגובה בבואי לחשוב על DOK חדש ראיתי שני דגמים מעניינים: Samsung OEM 2GB שכמובן המחיר שלו מאוד מושך PQI Cool Drive U339 2GB המחיר שלו טוב PQI Cool Drive Pro U339 2GB Pro זה טוב על הנייר (או על המסך), מה בפועל? בעיקרון לרוב אני לא עובד עם קבצים בנפחים גדולים והבדלים קטנים במהירויות לא חשובים

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. שלום, ערכתי את הדיון כי הבנתי שמה שאני מחפש זה SSD ולא גיבוי המידע שלי. אני לא יודע איזה SSD לקחת, אני מתלבט בין: Kingston SSD 120GB Sata3 SandForce 2281 V300+7MM לבין Samsung SSD 840 EVO 120GB SATA3 2.5 inch אני לא ממש מבין בזה, אני הולך לכיוון החיסכון, הסמסונג זה הגבול של התקציב שלי ושמעתי שהוא מאוד מומלץ אבל אולי אני לא צריך יותר מהkingston. מה עדיף? הוא מיועד למערכת ההפעלה ועוד כמה תוכנות

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. חשוב שיהיה בו לפחות 500G ושיהיה תואם לחיבור USB רגיל (יש לי מחשב ישן שאני עובד איתו ורוצה לגבות ואין לו USB2) מה אתם אומרים על המוצר הזה? http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=766904 תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by huber,

http://www.bit-tech.net/news/2008/11/18/usb-3-0-specificaton-finalised/1 יגיע בפועל כמוצר לקראת סוף 2009. מדהים לחשוב שיהיה אפשר להעתיק סרט BD ממוצע בכדקה!

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. שלום לכם, בסטיקי כתוב שהכונן SAMSUNG HD154UI פחות טוב ופחות שקט מדגמי 1TB ו2TB, עד כמה זה נוראי? אני הולך להשתמש בכונן הנ"ל לHTPC בסלון שכבר נמצא בו WD EADS 1TB, אז ככה שהשימוש לא יהיה מאסיבי מדיי, סך הכל סרטי 1080P. הוא פשוט יקר ב80שקל מה1TB, ו80 שקל ל500GB נראה לי משתלם. אשמח לתשובה עניינית. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. אז קניתי מחשב חדש, יש לי שני כונני SSD NVME 1TB של סמסונג, אחד 980 רגיל ואחד 980 PRO. אני מתכנן בעיקר לערוך וידאו ולשחק במחשב, הבנתי שהתוכנות עריכה צריכות כונן ללא מערכת הפעלה למשוך ממנו את הקבצי וידאו כדי לפעול הכי מהר? זה נכון? אני רוצה לדעת איך הכי טוב להשתמש בשני הכוננים, להתקין על אחד מערכת הפעלה ועל השני את התוכנות והמשחקים? להתקין את כל התוכנות ומערכת ההפעלה על אחד ולשמור קבצים רגילים בשני? מה הכי טוב לעשות ובאיזה מהכוננים? תודה.

15. Started by L1ron,

שאלה שמעניינית אותי הרבה זמן.. מה ההבדל האמיתי בין 16MB ל32MB בBUFFER? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  16. קניתי של LG אבל אני יכול להחזיר, על איזו חברה אתם ממליצים (צורב במהירות 52X24X52 או 52X36X52 - אני לא בטוח אם ה 36 הוא באמת 36. אני זוכר שיש מהירות בסביבות ה 30 +) ותגידו לי כמה הם עולים ואיפה כדאי לקנות אותם אני רוצה צורב רגיל (רגיל = כונן וצורב- נראה לי שכל הצורבים משמשים גם ככונן רגיל אבל לא איכפת לי לקנות אחד שלא, אם יש) צריך עזרה, פליז...

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by ElPelado,

שלום לכם יש לי שאלה: אם אני קונה מארז לדיסק קשיח, כדי להפוך דיסק קשיח IDE פנימי לחיצוני, ויש לי בנוסף צורב די וי די פנימי, אני יכול לחבר אם אותו מארז את הצורב? אני מבין שמבחינה פיזית הצורב לא יכנס למארז, אבל מבחינת החיבורים, זה יעבוד? תודה

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. טוב אז קיבלתי SSD עכשיו אני צריך לדעת כמה דברים: 1. חיברתי את ה SSD למחשב המחשב קרא אותו ומצא , עכשיו ישלי עוד HDD והוא בעל 2 מחיצות [C AND D ] עכשיו אני לא רוצה להפוך את ה SSD לכונן מכיוון שאני רוצה שהוא יהיה C ובו יהיה מותקן הווינדווס וב HDD אני יסיר את המחיצות והוא יהיה D. עכשיו השאלה היא אם אני חייב להגדיר את ה SSD דרך ה WIN או שגם בתהליך הפירמוט אני יכול להגדיר אותו?ואם כן תנו הסבר קצר צר איך אני עושה את זה. עוד שאלה היא באיזה הגדרה להגדיר אותו [ SSD ] ב NTFS? ואיך אני לזה שהווינדווס יותקן על ה SSD?עם אפשר עם הסבר.. תודה רבה לכל הסובלנים שיעזרו לי =]

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. שלום, אז התפגר לי הסיגייט ברקודה 3TB אחרי שנתיים וקצת. השתמשתי בו לגיבויים של הכל (תמונות, מסמכים, וידאו) וגם כשרת מולטימדיה ברשת הביתית (מוזיקה, סרטים בהזרמה לטלויזיה עם PLEX). אני מחפש מישהו שיחליף אותו (3-6 טרבייט בנפח) - וחשבתי על שתי חלופות: (1) דיסק קשיח רגיל אמין (עם אחוז תקלות נמוך סטטיסטית, אני יודע שיש דגמים כאלה) (2) שרת NAS חיצוני שיעשה את העבודה (בעייתי בעיקר מבחינת תקציב, אני לא רוצה להגיע מעבר ל-1000 ש"ח אלא אם כן זה פתרון bulletproof). אשמח להמלצותיכם תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by zeroone,

שלום אני מבקש הנחיות להפוך צורב X40 LTR-40125S ( 40x 12x 48x ) CD-RW Firmware לדגם X48 LTR-48125W ( 48x 12x 48x ) CD-RW Firmware אני יודע שזה היה אפשרי אלא שעכשיו בעת התקנת Firmware אני מקבל הודעה שזה לא הדגם המתאים. ה- Firmware הקיים הוא האחרון.

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. מה החברה שהכי כדאי לי לקנות? silver line, nashua, verbatim וכו'? ואיזה גודל כדאי לי? 700? 800? 900? זה די חשוב לי כי אני צריך לנגן את הדיסקים האלה בהרבה מקומות ואני לא יכול להסתכן בבעיות תמיכה. ועוד שאלה, זה נכון שDVD-R עדיף על DVD+R?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. התקציב הוא סביב ה 400 - 450 ש"ח האם הם מגיעים עם אחריות...? תודה למי שעוזר!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. אז ככה, הדיסק הקשיח כבר לא ילד. לפני כחצי שנה הוא התחיל לעשות בעיות. נתקע באמצע העתקת קבצים, וכו'. המידע שם לא היה רגיש, אז זה לא היה כל כך קריטי. הופיעו כל מיני הערות בSMART (על סקטורים פגומים וכד') התוכנה sentinel pro הגדילה לעשות ואמרה שהדיסק הקשיח הולך למות תוך שבוע. מפה לשם, החלטתי לגבות אותו ולפרמט. בזמן הגיבוי, הדיסק הקשיח נתקע והייתי צריך לאתחל. בנוסף, קרה שכיביתי את המחשב בטעות, וכשהדלקתי מחדש, הדיסק הקשיח לא זוהה. גם לאחר אתחול, הדיסק לא זוהה. פרקתי את הדיסק הקשיח, העברתי אותו לפורט אחר, כבל אחר, עדיין לא זוהה. פתאום לאחר שניים שלושה אתחולים, הדיסק הקשיח זוהה, והמשכתי לגבות (שוב נתקע, ושוב אתחלתי, הדיסק הקשיח המשיך להיות מזוהה) לאחר הגיבוי (הלא מושלם, אחרי הכל י…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. אהלן קניתי דיסק חדש, WD250 7200RPM 8cash ATA (כל ההרדיסקים שלי הם ATA, כי אני על פנטיום 3..) ברגעים אלה ממש הוא מתפרמט ל NTFS באמצעות ה disk managment של XP (תמונה) (2 הסידירומים למטה הם וירטואליים, ע"י alcohol ) יש לי את כונן D הישן שלי (אותו מפרט בדיוק , רק שהוא 200 GB) מחכה בחוץ בסבלנות, מלא בכל המידע שלי. אני רוצה לסיים לפרמט את הכונן 250 החדש, ואז להוציא את ה-80 החוצה (כבר קנו אותו ממני) ולהתקין מערכת XP חדשה מאפס על אחד מההרדיסקים שנשארו. (200, 250) השאלות שלי : 0. אני יכול במצב כפי שהוא כרגע (אני ב XP, שה-250 הוא ה D שלי, וה-80 הוא ה C שלי שעליו המערכת הפעל) להתקין XP על ה250 ? (כשאני כבר בתוך XP , האם זה אפשרי ?) - אם כן אז איך ? 1. המערכת פעלה עד היום …

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. שלום לכולם. אני מעוניין באחד משניהם, המחיר זהה (200$ באמזון) ל2TB. http://www.wdc.com/en/products/index.asp?cat=33 ניתן לראות את שני הדגמים (לא השמאלי). איזה משניהם עדיף לעריכת וידיאו דרך FireWire 800 (על מק). תודה רבה.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים