עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by ofir_16,

היי... יש לי נייד ויש בו רק כונן dvd ואני מעוניין להוסיף לו צורב dvd חיצוני.... עשיתי חיפוש ולא מצאתי המלצות על חברה או דגם (יש הרבה...), אשמח להמלצות לצורב חיצוני טוב ואמין.... תודה.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. שאני מתחיל להעביר המהירות תעבורה היא 32 מגה לשניה ולאט לאט זה יורד ויורד ויורד עד ל8 לפעמים פחות, למה זה קורה ? והאם אפשר להשאר על מהירות גבוהה איכשהו ?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by blade2,

מה אורך חיים ממוצע של הרדיסק? (אם זה משתנה לפי דורות או טכנולוגיות, אשמח לפירוט). יש לי על מחשב ישן הרדיסק 60 Gb, של WD או של Seagate, אני כבר לא זוכר, מלפני כמה שנים, ואני חושש שהוא ימות לי פתאום והמידע ילך לעזאזל, שווה להחליפו בהרדיסק אחר לדעתכם? אם כן, אז אחרי כמה שנים שהרדיסק קיים אתם מחליפים אותו מבחינה 'מניעתית'? תודה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by gurzeev,

שלום היה לי כונן אחד של MSI שהיה קורא דיסקים רגילים וצורב רגילים. ואז קיבלתי כונן נוסף שקורא רגילים וקורא DVD (אנ יודע שעדיף צורב, אל תזכירו את זה כי זה לא הנושא). חיברתי את הDVD לAUDIO (אחרת הוא לא מזוהה ע"י המערכת) וחיברתי אותו לIDE כניסה אחרונה (הMASTER, השחור). את הMSI חיברתי רק לIDE (וכמובן גם MOLEX לשניהם...) הבעייה היא שהוא מזהה רק את הDVD! שניהם מחוברים לIDE, אז למה הוא מזהה רק את הDVD? תודה לעוזרים

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by netanel38121,

שלום. רציתי לדעת לגבי גיבוי , השאלה היא כזאת. יש לי כונן ssd שעליו מותקנת המערכת הפעלה win 8.1 ותוכנות, בנוסף יש לי עוד כונן רגיל 2TB שעליו מותקנים הדברים הכבדים. משחקים ותוכנות שבחרתי להתקין עליו. לצורך העניין אני מגבה באמצעות התוכנה acronic 2015 את הכונן ssd זה שעליו יושבת המערכת הפעלה כולו בנפרד. ואת הכונן השני בנפרד. האם זאת דרך תקינה או שגויה? בנוסף התוכנה acronic תמיד ממליצה לי לגבות כונן נוסף שלא קשור כשאני מסמן את הכונן של מערכת ההפעלה לגיבוי. אשמח קצת לקבל מידע איך לגבות בצורה נכונה . בדיוק אתמול רכשתי כונן חיצוני 4tb לגיבוי שיהיה לי.. תודה מראש. נתנאל.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by Syrex,

שלום לכולם ראיתי בפורום שרבים טענו כי מחירי המדיות של LightScribe יקרים בצורה משמעותית ואינם משתלמים,ואני שואל למה? המחירים נראים (דיי) הוגנים. http://www.pricegrabber.com/search.php?form_keyword=Lightscribe&topcat_id=1

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by roz2010,

שלום לכולם יש ברשותי שרת QNAP 212P, אני רוצה לקנות עבורו UPS. הדרישות צנועות, לא צריך UPS עוצמתי, אבל אני רוצה שהוא יכבה את השרת אוטומטית. בדקתי מה נתמך: https://www.qnap.com/i/in/product_x_grade/product_intro.php?g_cat=9&II=117&hf=0, מה שיש בארץ י-ק-ר לכן אני מעדיף שלא לקנות UPS כמו של APC שיעלה לי 650 שקל לפחות, אלא מוכן להתספק באחד פחות טוב (בתנאי שלא נצטרך להחליף בטריות פעם בחצי שנה...) המלצות?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. כתוצאה מ'שיטפון' נדפק לי המעגל האלקטרוני של הדיסק ואני מחפש בנרות דיסק דומה כדי להציל חומר חשוב שיש לי על הדיסק.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. שלום לכולם, קניתי הראדיסק שני בעיקר למטרות גיבוי של ההארדיסק הקיים, מה אתם אומרים כדאי לעשות את שניהם RAID1 או פשוט שני כוננים ולגבות את כל המידע של כונן א' לכונן ב'? תודה.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by אנדי,

שלום לכולכם, יצא לי לשוחח עם אדם העוסק בשיווק חלקי מחשב ולפי טענתו חלק גדול מהדיסקים הקשיחים שנמכרים בחנויות הם דיסקים שעברו שיפוץ כלשהו והוחזרו לשוק כדיסקים קשיחים חדשים בלי ליידע את ציבור הצרכנים על כך. האם יש אמת בסיפורו של האיש? ואם נכון הסיפור, כיצד יש באפשרותי לזהות דיסק שעבר כזה שיפוץ? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  11. מה הבעייה ?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. שלום אנשים היה לי מחשב ישן (פנטיום 3, בן כשמונה שנים) לא ידוע מה היה הגורם להתפגרותו. המחשב פורק ובינתיים שמרתי כמה חלקים שלגבי אף אחד מהם לא ידוע מצבו אם עובד או גרם לנזק. בין החלקים יש שני קשיחים שהייתי שמחה אם ניתן היה להעביר חלק מהמדע הבם למחשב החדש כל זאת רק אם הדבר לא עלול לגרום נזק כלשהו. כעת, על המשב הישן היה אנטי וירוס (מקאפי) אך איני יכולה לדעת האם היה נגוע במשהו. האם יש דרך (ביתית, שאינה כרוכה במעבדה או בכלים מיוחדים) לבדוק האם הקשיחים עובדים ונקיים מזיהומים? והאם ישנה דרך בטוחה להעביר לפחות חלק מהמידע האגור בהם למחשב החדש? תודה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. האם יש הבדל ביצועים בין W.D. 80 GB 7200 ATA-100 (8MB) ו W.D. 80GB SATA ? ואם יש הבדל הוא שווה 30 ש"ח..? או ששוה להשקיע בחברה אחרת בפחות כסף? כמו מקסטור, היטאצי?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by L1ron,

שאלה שמעניינית אותי הרבה זמן.. מה ההבדל האמיתי בין 16MB ל32MB בBUFFER? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  15. Started by VGFreak,

אני מעוניין בחצי טרה או טרה אחד. תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  16. אתמול רציתי לגבות כמה דברים מהדיסק קשיח של המחשב, אשר כמובן מתחבר למחשב ב-SATA. הוצאתי מהאריזה של הלוח את אחד מהכבלי SATA וניסיתי לחבר אותו ליציאה בפאנל האחורי של הלוח. אחרי 10 דקות של ניסיונות עם כל כבל שהגיע באריזה הבנתי שמדובר בכבל SATA מיוחד שאמור להתחבר ליציאה. חיפשתי וחיפשתי, הלכתי לחנות כדי לודאות שלא שכחתי בטעות את הכבל בחנות (פתחתי לוח חדש כדי לראות אם מגיע כבל מיוחד איתו). שום דבר. לא מצאתי את הכבל. בחוברת הדרכה של הלוח כתוב משהו מעורפל על הנושא: בחנות אמרו לי שאני טועה וכונן SATA רגיל לא מתחבר ליציאה הזו. מישהו יכול לשפוך קצת אור על העניין?

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. הכוננים החדשים מחברת הבת של טושיבה מציעים חומרה בלעדית ומחיר נמוך, אך גם ביצועים שלא יתאימו לכל אחד לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/חדש-אבל-לא-ממש-חדיש-ocz-משיקה-את-כונני-ssd-ראש/

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. אם בכונן המכני יש רק חומר מדיה (סרטים,מוזיקה,תמונות), האם sr נותן יתרון כלשהו על פני התקנת מערכת הפעלה על הssd? תודה לעונים

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by asvg,

שלום יש לי דיסק קשיח חיצוני 750 גיגה בן 6 שנים USB 2 השתמשתי בו לגיבויים עד לאחרונה, ולפני כחודש בערך התחיל לעשות בעיות: כשחיברתי אותו היה רשום התקן לא מזוהה, כשחיברתי אותו על מחשבים אחרים לא זוהה ולא היתה כל הודעה, עכשיו כשחיברתי אותו שוב למחשב שלי ליציאת USB לא זוהה ולא היתה כל הודעה החלפתי יציאה בהתחלה נשמעו צפצופים מוזרים כאלה ופתאום זוהה טוב ,ועכשיו עובד טוב מזהה את הדיסק ומעתיק אליו קבצים ,מה זה אומר , מה עושים ??? תודה למגיבים

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. שלום, אני מחפש כונן קשיח חיצוני בנפח של 1TB, תמיכה בUSB 3.0 (כמובן שיתמוך לאחור בUSB 2) ובגודל 2.5 אינץ'. השוק מלא בכוננים קשיחים חיצוניים אך אני מחפש כונן אמין, מהיר ועמיד לאורך זמן. לכן אני פונה אליכם חברי הפורום בבקשה להמלצה על דגמים איכותיים אשר יעשו את העבודה. התקציב שלי הוא עד 600 ש"ח. דגמים אשר עוררו בי עניין: HTOLMX3NA10001ABB HDTB110XK3BA תודה לכם! נ.ב: עיינתי בנעוץ לגבי כוננים מומלצים ובקטגוריה של החיצוניים אין זכר לדגמים מומלצים..

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by ronik56,

לא הבנתי מה זה? זה מוסיף ראם? נפח ל-HDD? אם יש לי 4GB מה-READYBOOST בעצם יש לי עוד 4GB ראם/HDD? אם הוספתי מ-RB נפח אני אוכל לפתוח עוד תוכנות בו זמנית (נגיד שאם יש לי 4GB ראם אני יכול לפתוח 150 תוכנות. אם הוספתי 4GB מה-RB אני אוכל לפתוח עוד 150? כמובן שזו רק דוגמא והמספרים לא רציניים, רק לצורך הדוגמא)? ואם לא- אשמח להסבר מפורט יותר. תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by noam0123,

שלום, קניתי את הסמסונג 840 פרו ורציתי לדעת אם יש תוכנות או כלי בדיקה שבהם אני יכול לראות את הנתונים של הSSD? כי אני רוצה לבדוק שהכל פועל כמו שצריך לפעול משום שציפיתי שהוא יהיה הרבה יותר מהיר ממה שהוא. אז אני קצת חושד שהוא תקול. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. אני לא מוצא את הקבלה עבור הדיסק או אזכור של הקנייה במייל. לפי הבדיקה באתר של סיגייט (שרכשה כזכור את חטיבת הדיסקים הקשיחים מסמסונג), הדיסק שלי באחריות עד יולי 2013. השאלה היא איך אוכל להחליף אותו אם אני לא זוכר באיזו חנות קניתי אותו?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. אני מדבר על כמה אפשר לחרוג מעל ה700....אז אל תגידו 700 מגה!!!תודה

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by udiudi,

שלום. אני זקוק לעוד כמה ג'יגות (80..120..) למחשב. איזה דיסק קשיח אני אמור לקנות? הרי אני יכול להכניס עוד אחד למחשב, נכון? איך אני יכול לדעת אם דיסק קשיח X מתאים למחשב שלי או לדיסק הקשיח שיש לי כרגע...? (איך אני יכול לדעת איזה דיסק קשיח יש לי?)

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים