אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,921 דיונים בפורום זה
-
שלום אני מבקש הנחיות להפוך צורב X40 LTR-40125S ( 40x 12x 48x ) CD-RW Firmware לדגם X48 LTR-48125W ( 48x 12x 48x ) CD-RW Firmware אני יודע שזה היה אפשרי אלא שעכשיו בעת התקנת Firmware אני מקבל הודעה שזה לא הדגם המתאים. ה- Firmware הקיים הוא האחרון.
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה החברה שהכי כדאי לי לקנות? silver line, nashua, verbatim וכו'? ואיזה גודל כדאי לי? 700? 800? 900? זה די חשוב לי כי אני צריך לנגן את הדיסקים האלה בהרבה מקומות ואני לא יכול להסתכן בבעיות תמיכה. ועוד שאלה, זה נכון שDVD-R עדיף על DVD+R?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ה WD 320 KS שלי התחיל לעשות בעיות עם העברת נתונים, הרצתי chkdsk /f /r ויש סקטורים פגומים. 1. לקנות חדש? אין עליו אחריות. 2. מה יכול לגרום לזה? איך למנוע בעתיד?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אפשר להבין מהכותרת שאני בדילמה. אני מעוניין לקנות כונן קשיח אחד, פנימי. כרגע יש לי Raptor 74gb ו - WD1600JD. (נתעלם לרגע מה-IDE) אני חייב עוד מקום פנוי (אני חיי על הגבול) ואני חושב לעצמי: 1. לקנות 500gb ולשכוח. (אם כן, איזה כדאי?) (במחיר שלו אני יכול להביא גם 320 וגם 160 ל-Raid0 אז נעזוב בינתיים) 2. אהה.. 320gb זה די והותר וחסכון משמעותי מ-500 (אם כן, איזה כדאי?) 3. אם כבר עוד HDD, אפשר כבר להביא 160gb בזול ולחבר ב-RAID0 עם זה שכבר יש לי. תוספת ביצועים - התפשרות על נפח. אני אשמח לכל הצעה, תמיד טוב לשמוע עוד דעות. בינתיים האינטרנט "סותם" אותי - כל הורדה באה על חשבון משהו אחר
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי שאלה די חובבנית אבל מקווה שתוכלו לעזור לי בה איזה הארד דיסק עדיף יותר כדי להתקין עליו וינדוס [ IDE או SATA ?] מי יותר מהיר?,מי יותר אמין?,ולמה המחיר של IDE יותר יקר מsata ? מקווה שתוכלו לעזור לי בשאלה הזאת תודה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחר אני מקבל את המחשב החדש: מעבד: AMD64bit 3200+ לוח אם: Gigabye k8nf-9 זיכרון: 1024(512*2) כרטיס מסך: Gigabye Geforce 6600 256mb ודיסק קשיח: WD 160 gb SATA את הווינדוס אני מתקין לבד ולפי מה שהבנתי יש בעיה עם ההתקנה של הדיסק הקשיח בגלל התקן ה-SATA. מה צריך לעשות כדי לפתור את הבעיה? תודה
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! יש לי USB שהכנתי בעזרת YUMI ה USB עובד כ MULTIBOOT כלומר ישנם מספר מערכות הפעלה שאני יכול לבחור וזה מריץ אותם מה USB. אני רוצה להפיץ את ה USB שלי ולכן אני צריך ליצור קובץ ISO של ההתקן השתמשתי בתוכנה MAGIC ISO אבל הבעיה שהיא יוצרת לי ISO אבל הוא לא BOOTABLE איך אני יוצר ISO שיהיה BOOTABLE? (כמו שמשחררים הפצות של לינוקס או ווינדוס)
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
-
-
חג שמח , 1. מה זו המדבקה שמופיעה בסרטון? המדבקה הזאת קיימת גם אצלי משתי צדדיו של רכיב הזיכרון. 2.למה הוא הסיר והחזיר? 3.קניית זיכרון יד שנייה זה מתקבל ? אני מניח שבהתקני אחסון זה פחות כדאי , אבל מה לגבי RAM? תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולכם, יצא לי לשוחח עם אדם העוסק בשיווק חלקי מחשב ולפי טענתו חלק גדול מהדיסקים הקשיחים שנמכרים בחנויות הם דיסקים שעברו שיפוץ כלשהו והוחזרו לשוק כדיסקים קשיחים חדשים בלי ליידע את ציבור הצרכנים על כך. האם יש אמת בסיפורו של האיש? ואם נכון הסיפור, כיצד יש באפשרותי לזהות דיסק שעבר כזה שיפוץ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
ומה יותר משתלם 2 160 גיגה סאטא 2 7200 8 מגה קאש ברייד 0 או שמה 250 גיגה סאטא 2 7200 16 מגה קאש בלי חשיבות לנפח!!! אין לי בעיה להפוך את ה250 ל300
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, ערכתי את הדיון כי הבנתי שמה שאני מחפש זה SSD ולא גיבוי המידע שלי. אני לא יודע איזה SSD לקחת, אני מתלבט בין: Kingston SSD 120GB Sata3 SandForce 2281 V300+7MM לבין Samsung SSD 840 EVO 120GB SATA3 2.5 inch אני לא ממש מבין בזה, אני הולך לכיוון החיסכון, הסמסונג זה הגבול של התקציב שלי ושמעתי שהוא מאוד מומלץ אבל אולי אני לא צריך יותר מהkingston. מה עדיף? הוא מיועד למערכת ההפעלה ועוד כמה תוכנות
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש אפשרות לשחזר מידע מהארד דיסק שעבר Quick Format ל-NTFS (בהתקנה של XP)? קודם לכן הוא היה FAT32. לצערי פירמטתי את ההארד הלא נכון...
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רציתי בבקשה המלצה על דיסק קשיח חיצוני בנפח 500 גיג'ה, בבקשה מחברה אמינה אני לא רוצה שכל שני וחמישי יעשה בעיות המחיר בבקשה שיהיה עד 300 שקל. אני לא חושב שזה רלוונטי אם אקנה דיסק שתומך ביואסבי 3.0 כי יש לי רק מחשב אחד שתומך בזה אז מעדיף את הממשק הפופלרי 2.0 תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.bit-tech.net/news/2008/11/18/usb-3-0-specificaton-finalised/1 יגיע בפועל כמוצר לקראת סוף 2009. מדהים לחשוב שיהיה אפשר להעתיק סרט BD ממוצע בכדקה!
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות שני דיסקים קשיחים של 1TB כ"א, אבל אני לא מתכוון לעשות להם RAID. אני מתלבט בין ארבעה דיסקים קשיחים (אפשר להמליץ גם על אחרים): SEAGATE ST31000340AS 1TB SATA2 7200RPM 32MB ב-780 ש"ח http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=3400 SEAGATE ST3100340NS 1TB SATA2 7200RPM 32MB RAID ב-1,205 ש"ח http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=3075 Samsung HD103UJ SATA2 1TB 32MB 7200RPM ב-875 ש"ח http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=1011 Samsung HE103UJ SATA2 1TB 32MB 7200RPM RAID ב-1,099 ש"ח http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_272_973&products_id=21854 מה ההבדל בביצועים ובאמינות בין הדיסקים הקשיחים מהסדרה הרגילה לבין הדיסק…
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
יש לי מצב לקנות 40X12X40 ב 280 ואת 48X24X48 ב 330 ראשית האם לקנות שנית האם צורב אחר לדומא ה לייטאון המומלץ הוא שקט לא כמו הTOSHIBA המפחיד שיש לי
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חשובה לי המהירות עבודה (אני באמת עובד על המחשב) גם משחק לפעמים השאלה כמה זה משתלם כרגע לרכוש M2 ? עכשיו בדיוק שהמחירים של הSSD יורדים כל הזמן ? אני גם צריך נפח 512GB לפחות, כנראה שכל פעם כשיהיה לי פרוייקט אעבוד על הכונן המהיר ובסיום אעביר לגיבוי.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, ברשותי מחשב קטן ישן נושן כפי שמתואר בדיון (הישן בפני עצמו) הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=402409.0 ראוטר\פירוול הוא כבר לא יהיה (אני מבסוט מהנתב הנוכחי שלי) וכשחיפשתי עוד רעיונות ל"מה לעשות עם הקופסא הזו לכל הרוחות", עלה הרעיון של לעשות ממנה NAS פיזית אין בה מקום לאחסון של דיסקים, אבל בהנחה ואני רוכש PCI TO SATA ומחבר כבלים החוצה - אני אוכל לבנות קופסא ייעודית נוספת שתחזיק את הדיסקים. השאלה היחידה היא האם החומרה הישנה הזו מספיק חזקה בשביל לסחוב עליה NAS שינהל 4 דיסקים קשיחים. למישהו יש מושג?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
i want to burn on cd/dvd some photos that will be shown me as a slideshow on the DVD player.... how & with which prog. should i burn it? Tnx.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עדיין לא שדרגתם לכונן SSD מהיר מהעידן החדש? המחירים טובים מאי פעם והופכים את האפשרות לקורצת ביותר לכתבה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום,לאחרונה אני מרגיש האטה כללית במערכת ההפעלה,לאחר ניקוי יסודי של כלל המערכת האיטיות נמשכת והחלטתי לבצע בדיקה יזומה לכונן המערכת,התוצאה המSMART מראה על כונן תקין אך ישנם "ספייקים" מוזרים במהירות שאני תוהה לגביהם, מצורפת תמונה מהבדיקה להמחשה,לצד בדיקה של SSD ישן יותר שברשותי אשר מציג מהירות אחידה לאורך כלל הבדיקה וגם בעל זמן גישה נמוך יותר משום מה,אשמח לחוות דעת והאם יש צורך במימוש אחריות. דגם הכונן: sandisk extreme 120GB(מצורף כ"Os ssd) הכונן עם הבעיה כביכול c SSD',הכונן השני למקרה הצורך מפרט המחשב: Intel core i5 4570 10 gb ram שני הכוננים מחוברים כמובן בSATA III
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התקציב הוא סביב ה 400 - 450 ש"ח האם הם מגיעים עם אחריות...? תודה למי שעוזר!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-