אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,918 דיונים בפורום זה
-
אהלן אני מחפש דיסק קשיח חיצוני בגודל של 1T. הדיסק ישמש לאיחסון סרטים(בפורמט mkv). כי אני מתכווון לפרמט בקרוב ל-7 . ויש לי תיקייה של 200 GB של סרטי באיכות HD. אני מעוניין להעתיק אותה ואז לפרמט. בעתיד הדיסק הזה יתחבר למזרימדיה(שיתפקד במקום המחשב). לכן אני צריך תמיכה אליו בדקתי בFAQ לגבי מידע ולא הבנתי איך אני בודק ,האם AHCI פעיל אצלי? כי אני מעדיף חיבור eSATA שקיים אצלי בלוח אם ,כי זה יותר מהיר אין לי מועמדים תודה על העזרה.
-
- 4 תגובות
- 835 צפיות
-
-
אהלן, אני מתלבט בין שני הכוננים האלה בנפח 1 TB: WD1001FALS של Western Digital HD103SJ של Samsung קראתי את הסטיקי ואני עדיין מתלבט :s05: אין הבדל רציני במחיר, אז השאלה מי מהם יותר אמין/שקט/מהיר? קראתי כמה ביקורות של אנשים על הסמסונג, הרוב מאוד מרוצים אבל יש חלק שטוען שהכונן איטי ומרעיש, וזה מה שגורם לי להתלבט. הניסיון שלי עם WD הוא טוב. תודה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש צורב DVD שקט למחשב HTPC. התקציב הוא עד 350 ש"ח. מה אתם ממליצים ? תודה רבה לעוזרים !
-
- 3 תגובות
- 660 צפיות
-
-
שלום, קיבלתי 2 הארדסיקים של סמסונג HD502HJ בנפח 500GB ואני מעוניין לעשות להם רייד ולהפוך אותם להארדיסק 1 . מישהו יודע כמה פלטות יש להארדיסקים האלה? והאם כדאי לי להתעקש להחליף ל SEAGATE או שההבדל הוא לא כזה נורא? איך הם מבחינת ביצועים וכו'? כרגע יש לי WD ואני מאוד לא מרוצה מהם! פעם שנייה שהלך לי ההארדיסק של WD ב 3 שנים... בכל אופן מישהו התנסה עם הדגם הזה?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי מערכת הפעלה(Windows 7 Ultimate x86 MSDN ORIGINALS (Hebrew)) במחשב הזה, אני מעוניין להתקין אותה במחשב אחר,לצרוב אני לא מצליח אבל להעביר ל-DOK כן, השאלה שלי אם אפשרי להתקין דרך ה-DOK את המערכת הפעלה ואם כן,אז איך? תודה
-
- 3 תגובות
- 831 צפיות
-
-
שלום קניתי מחשב חדש וקיבלתי את ההארד דיסק 500 GB על חלק אחד רק C רציתי להשאיר בC 100 גיג'ה על כל צרה שלא תיהיה וכל השאר על מחיצה נוספת איך אני עושה דבר כזה? תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 892 צפיות
-
-
יש לי 4 דיסקים קשיחים של חברת ווסטר דיגיטל 2 של 120 גיגה ו2 של 80 כולם סאטה. האם ניתן לבנות מהם מערך רייד0?
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם... אני צריך את עזרתכם בקניית דיסק קשיח פנימי בגודל של 1T. הדיסק ישמש לאיחסון מדיה. (סרטים תמונות וכו') ואולי בשלב מסויים משחקים יותקנו עליו... הסתכלתי בסטיקי וצמצמתי את הרשימה... 1.WD CAVIAR BLACK 1TB 32MB SATA2 7200 RPM : WD1001FALS http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=5202 2. דיסק קשיח SAMSUNG F1 1TB 32MB SATA2 7200 RPM : HD103UJ http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=4825 SAMSUNG F3 1TB 32MB SATA2 7200 RPM : HD103SJ .3 http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=5800 חשוב לי מאוד זה כמובן אמינות, ושקט מה ההבדל מבחינת השקט? ולמה הSAMSUNG HD103SJ מומלץ יותר מהHD103UJ אבל עולה פחות? מה ההבדל בינהם? תודה על העזרה...
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי חשד סביר שקבצים אחדים בכונן רשת (My Book World Edition) לא תקינים ותוקעים את ה SyncToy עובד יופי על אותו גיבוי בכנון נוסף מקביל וזהה הבעייה שלא מצאתי תוכנה (רצוי חינמית) המסוגלת לגשת לכונן כזה ולבדוק את תקינות הקבצים ובכלל כל מה שבדקתי עד כה לא זיהה את הכוננים הנ"ל (ממופים) המלצות?
-
- 2 תגובות
- 831 צפיות
-
-
יש לי הארד דיסק של SAMSUNG F1 והבעיה היא שלפעמים הוא עושה רעשים של קריאה, לא רעשים כאלה של הדיסק נדפק או משו אלא רעשים של כאילו הוא עובד וקורא. בהתחלה חשבתי שהדיסק נדפק אז החלפתי אותו לאחד חדש וגם הוא עושה את אותם רעשים, אולי זה נורמאלי? והוא פשוט מרעיש? יש לי עוד דיסק אחד חיצוני של MAXTOR והוא עושה רעשים של קריאה רק כשאני פותח קבצים שנמצאים עליו, ועל הSAMSUNG נמצא וינדוס 7 יכול להיות בגלל זה יש יותר רעשים בתדירות גבוהה יותר? תודה!
-
שלום אני רוצה לקנות HD חדש, ראיתי את הסדרה של WD ואני מתלבט בין הGREEN ל BLACK אני רואה נפח של 1000GB שמתי לב שהדגם GREEN הוא במהירות 5400 ועומת 7200 שחזור , האם זה הבדל משמעותי? בכל מקרה איזה HD כדאי לקנות התקבציב שלי בהתחלה היה 410 כי רציתי בכלל ללכת על SEAGATE 1T . תודה
-
- 1 תגובה
- 616 צפיות
-
-
יש לי דיסק קשיח SATA 2.5 120GB שפירקתי ממחשב נייד. אני מחבר אותו למחשב ע"י קופסא עם חיבור USB והמחשב אומר לי שכדאי לי לחבר אותו לחיבור USB2 לקבלת ביצועים יותר טובים. הקופסא היא USB2. מה הקטע?
-
- 6 תגובות
- 947 צפיות
-
-
הי, לפני כ3 חודשים קניתי בארה"ב (דרך Newegg) כונן 1.5T בשביל מדיה לHTPC. אתמול הוא התחיל לעשות תקתוקים. אני משער שזה אומר שהוא גוסס, והתחלתי להעביר את הסרטים לכוננים אחרים. מישהו יודע אם יש דרך לממש אחריות דרך היבואן ? במידה ולא, מהי הפרוצדורה בארה"ב ? בנוסף, יש דרך לתקן את התקתוקים ? אני אציין שלא חשבתי שיש בעיה שאת הכונן אני ארכיב לבד על המחשב (סה"כ חיבור של כבל SATA וחיבור חשמל). הדיסק עבד יפה בחודשיים האחרונים מאז שחובר. יכול להיות שעשיתי משהו לא נכון בהתקנה ? תודה לעוזרים !!!
-
- 2 תגובות
- 847 צפיות
-
-
אני זקוק לעוד נפח לאיחסון במחשב ולשם כך אני נזקק להארד דיסק חדש(פנימי). התקציב שלי הוא 320 ש"ח גג,אבל הייתי מעדיף למצוא הארד דיסק בכ250 ש"ח (גם על חשבון נפח). הסתכלתי קצת על המחירים,ותקנו אותי אם אני טועה אבל הארד דיסק של 500 ג'יגה נראה כאופצייה הטובה ביותר מבחינת תקציב (משום שהמחירים של 200-300 ג'יגה ל-500 הם כמעט זהים,אם כי לא הבנתי איך זה יכול להיות...). הסתכלתי באשכול הנעוץ וראיתי את שני הדגמים ב-ZAP. שמתי לב לכך שה410AS הוא מסוג SATA 1 והוא יקר יותר מה418AS שהוא מסוג SATA 2 כך שלא הבנתי אם יש בכלל איזשהו יתרון ל410AS - ממה שאני רואה הוא גם יותר יקר וגם בעל ממשק ישן... קישור לזאפ לכונני 500GB : http://www2.zap.co.il/models.aspx?Sog=C-HardDrive&DB141821=141823&…
-
- 4 תגובות
- 757 צפיות
-
-
שלום קניתי הארדיסק WD 5000AAKS , שמתי לב שהוא עושה רעש כמו שהכונן דיסקטים (FLOPPY) עשה בזמנו.. סוג של תיקתוקים. במאמץ הוא מגביר את מספר התיקתוקים וכך גם את העוצמת רעש. קראתי את הסטיקי ולא מצאתי איפה יש ל WD תוכנה לאבחון הארדיסק. אבל הורדתי את HD TUNE לפי ההמלצה בסטיקי ואלה התוצאות: http://img517.imageshack.us/img517/5185/picub.jpg ההארדיסק חדש מלפני כמה ימים וגם המחשב עצמו. תודה
-
- 3 תגובות
- 952 צפיות
-
-
רציתי לדעת איזה הארד דיסק שוכן לו בתוך המארז... סדרת ברקודה? מישהו יודע?
-
- 1 תגובה
- 821 צפיות
-
-
שלום רב, ברצוני לרכוש HDD לנייד מסוג DELL 1525 במהירות 7200..במקום ה5400 שכרגע מותקן שם. קודם כל רציתי לדעת לגבי הבדלים בביצועים אם שווה את תוספת הכסף? דבר שני רציתי לדעת לגבי דגמים מומלצים וחנויות באיזור המרכז? תודה לעונים??
-
- 2 תגובות
- 850 צפיות
-
-
שלום, יש לי הארד דיסק של WD בנפח 80GB. הוא אצלי כ 5 שנים לערך, אולי אפילו קצת יותר. לאחרונה אני מתחיל להרגיש קצת איטיות בכל דבר שקשור למע' ההפעלה (פתיחת תוכניות וזמני תגובה כלליים). סוג החיבור הינו IDE. קראתי קצת בסטיקי אחסון והורדתי את HD Tune לאבחון של ההארד דיסק. כמה תמונות שצילמתי אחרי סיום כל תהליך: יש לציין שבזמן פעולת התוכנה האנטיוירוס היה מבוטל ולא עשיתי איתו כלום רק התוכנה עבדה ברקע. תודה
-
- 2 תגובות
- 895 צפיות
-
-
הוצאתי 2 צורבי DVD (שהפסיקו לתפקד) וחיברתי צורב חדש ודיסק קשיח של 1 טרה (שני המוצרים של סמסונג) המחשב (ויסטה 32) מזהה את הDVD , אבל לא את הדיסק הקשיח. למעשה מתייחס אליו כרל DVD. בסט-אפ המחשב מזהה הייטב את הרכיבים השונים. מה עושים ?
-
- 1 תגובה
- 660 צפיות
-
-
אני מעוניין בכונן פנימי למחשב, בגודל של 500GB. קראתי את הסטיקי וראיתי שהכוננים המומלצים בגודל זה הינם הST3500418AS והST3500410AS, כשה410 אמור להיות שקט יותר. חיפשתי בחניות מחשבים, ה418 כמובן נפוץ יותר ומצאתי אותו במחיר זול מאוד של 240 שקל בKSP. את ה410 מצאתי ב295 שקל בפנדס. 1. ההמלצה עדיין בתוקף? כי היא ניתנה לפני חצי שנה. 2. ההבדל במחיר הוא 55 שקלים, שווה להשקיע בשביל ה410? 3. לא כדאי לקנות היום כונן עם 32MB באפר? למשל זה: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=8278 4.בנוסף הלוח שלי תומך בSATA1, ממה שאני יודע לא תהיה לו בעיה להפעיל את הכוננים הנ"ל, נכון? תודה.
-
- 4 תגובות
- 742 צפיות
-
-
יש לי כרגע על הלוח אם 2 חיבורי SATA בלבד על אחד מהם מחובר צורב, ועל השני מחובר הארדיסק קטן של 80 גיגה ועכשיו אני רוצה להוסיף עוד הארדיסק, יש אפשרות לקנות מפצל או משהו בסגנון על מנת שאני אוכל לחבר עוד כוננים של SATA?
-
- 4 תגובות
- 832 צפיות
-
-
-
אני מעדיף שיהיה מהיר כמה שיותר אבל שלא בגלל זה יעלה לי פי כמה וגם אני עוד יותר מעדיף שיהיה אפשר לעבוד עליו ולהתקין עליו .ושכל זה לא יהיה יקר ביותר מ100 ש"ח מהרגיל חשוב לי אחריות מעל שנתיים ודסיק קשיח אמין .כי אני שם שם חומר חשוב חשוב לי גם שהוא יהיה כמה שיותר קטן {אם יש משהו ממש קטן והוא עולה מממש יותר יקר אף בחריגה,אשמח לשמוע עליו} בכל שאר דברים אני כבר לא מבין
-
- 2 תגובות
- 844 צפיות
-
-
יש לי 2 כוננים ראו מפרט בצד הכונן הנוכחי שלי הוא ה320 וקניתי את הטרה אתמול מה המערך האופטמלי לכוננים ? האם כדאי לבצע רייד 0?כמה זה משפיע על הביצועים (אשמח להסבר קצר איך זה משפיע) האם יש אפשרות להתקין את הWIN 7 ULT X64 על הכונן של הטרה ואז להעביר את כל התוכנות והמשחקים שמותקנים בויסטה X64 לכונן הזה עם הWIN 7 ?
-
- 2 תגובות
- 754 צפיות
-
-
קניתי הארד דיסק 320 חדש לעסק המחשב שם ישן אז נאלצתי לקנות דיסק עם חיבור של IDE אני מצליח לחבר אותו הכל טוב ויפה אבל הוא לא מופיע לי ב"מחשב שלי" שאני נכנס למאפייני חומרה החומרה נמצאת אבל רשום "דיסק לא מאותחל" איך אני מאתחל אותו במצב כזה? אני לא רוצה להתקין עליו וינדוס זה דיסק גיבוי נטו תודה רבה לכם
-
- 9 תגובות
- 2.3k צפיות
-