אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
מתי ה 6400AAKS צפוי להגיע לארץ ובאיזה מחיר ? איך ההתרשמות שלו מול התחרות של ה 640 גיגה אחרים בשוק ?
-
- 33 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
רכשתי היום דיסק קשיח נייד של TRANSCNED 750GB עשיתי לו פורמט והגדרתי אותו ל FAT על מנת שאני יוכל להעביר סרטים אליו ( וקבצים אחרים מעל 4 ג'יגה) וכאשר אני מנסה לחבר אותו לטלויזיה שלי מופיע לי על המסך הודעה " בעייה בהתקן USB . בדוק USB" חשוב לציין שההתקן מתחבר מצויין למחשב ומנגד כאשר אני מחפש DOC 32 גי'גה לטלויזיה הכל עובד חלק וניתן לראות סרטים באופן מושלם! בבקשה עזרה! (אולי בגלל שאין להתקן מספיק מתח? מכיוון שהיציאה מההתקן USB או כפול ואני מחבר לטלויזיה רק את אחד עם הכבל העבה כמו שאני עושה כאלה אני מחבר אותו למחשב) תודה רבה על העזרה מראש.
-
- 3 תגובות
- 865 צפיות
-
-
כל מה שאני רוצה לעשות זה להעתיק תוכן ו BOOT של WD40GB למקסטור חדש. אני משתמש בUTILITY של מקסטור. הוא מעתיק הכל (כולל ה BOOT), אומר שהכל בסדר, אני הופך אותו למאסטר, מעיף את הדיסק שני והב* **נה לא מוכן לעלות. הדיסק החדש תקין ועובד, כלומר, זו לא הבעיה. מישהו נתקל כבר בסיפור המעצבן הזה?
-
- 8 תגובות
- 841 צפיות
-
-
שני דגמים שונים שיצאו יחד ומופיעים באתר עם נתונים זהים ומחירים זהים לפי מה שראיתי, רק מדבקת קירור שונה אולי. אז יש הבדל ואם כן מהו?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי דיוידי בו יש סרטון ערוך מאירוע משפחתי, ניסיתי לצרוב אותו ולא הצלחתי. יכול להיות שהוא נצרב עם הגנה כלשהי? אם כן, איך אני בכל זאת צורב אותו? כמובן, בלי "לפרק אותו לגורמים" (אודיו ווידאו בנפרד, וכו'). התוכנה שהשתמשתי בה היא נרו, והוא כותב לי פשוט "לא יכול לצרוב את הדיוידי" באנגלית, בלי מידע מעבר לזה... האופציה שניסיתי להשתמש בה היא Copy DVD. תודה
-
- 1 תגובה
- 748 צפיות
-
-
היי כולם, קניתי HD פנימי חדש, 3TB של seagate. חיברתי אותו, הווינדוס זיהה והכל טוב ויפה. ווינדוס 7 64, כרגע יש במחשב גם את הכונן המקורי של 500GB. נכנסתי לdisk management והוא אוטומטית מחלק לי את הכונן החדש ל-2. מחיצה בנפח 2048GB = 1.99TB ומחיצה בנפח של השאר (746GB) במחיצה הגדולה, 1.99TB, ניתן להגדיר ולהשתמש. את שאר הנפח, הוא לא נותן לי להגדיר בכלל.. למה זה? איך אפשר לפתור? השאיפה שלי היא מחיצה אחת של 3TB, אבל אם אין ברירה, אז לפחות מחיצה של 2TB ועוד אחת של 1TB... אבל למה הוא לא נותן לי להשתמש במה שנותר =/ מצורפת תמונה להמחשה תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 977 צפיות
-
-
יש לי לוח אם GIGABYTE GA-K8NS 939 ULTRA הלוח תומך בשני RAID-ים: NVIDIA RAID & SILICON IMAGE SIL3512 RAID שמישהו יגיד לי בבקשה: מה ומי מהם יותר טוב והכי חשוב - למה ? :s05: :s05: :s05: כמו כן, אם יש למישהו מאיפה שהו תמונות BENCHMARK של שניהם - אשמח במידה רבה תודה מראש לכל מגיב מחקה לתשובות
-
- 0 תגובות
- 542 צפיות
-
-
יש לי 2 DOKים של סאנדסיק - שתומכים בטכנולוגיית U3 . היום קניתי מחדש נייד[נטבוק - ללא כונן אופטי], והבנתי שהU3 יכול לעזור לי , אני אשמח אם משהו יוכל לפרט לי על הטכנולוגיה הזו, ואיך זה באמת יכול לעזור.
-
- 1 תגובה
- 716 צפיות
-
-
עשיתי היום "מבצע" ופירקתי עד היסוד את המחשב שלי כדי לנקות את המאווררים, מארז, לוח אם וכו'. אחרי שהרכבתי הכל בחזרה המחשב פועל באופן תקין, אבל משום מה רעש הפעולה(קריאה וכתיבה) של ההארד דיסק השתנה לחלוטין. הוא נהיה שקט יותר ודי מוזר(כשאני רגיל לקודם). ממה זה יכול לנבוע? אציין שני דברים שלא יודע אם הם קשורים: 1) יכול להיות ששיניתי את המיקום שלו במארז, לא זוכר. 2) עשיתי LOAD DEFAULTS לביוס.
-
- 3 תגובות
- 605 צפיות
-
-
לא הצלחתי לקבל תשובה חד משמעית לשאלה הזו.. אני רוצה לקנות DOK בגודל של 16 ג'יגה, אבל אם אני לא אוכל להעלות אליו קובץ ששוקל יותר מ 4 ג'יגה (המגבלה של FAT32 ) אז בעצם אין לי מה לעשות עם הדיסק און קיי... ככה שזה קריטי בשבילי... U3 וכל הפיצ'רים של ה DOK לא מעניינים אותי. אני בסה"כ רוצה להעלות קבצים גדולים (נגיד 12 ג'יגה לקובץ בודד) לדיסק און קיי. אז בשורה התחתונה: האם אפשרי לפרמט DOK בשיטת NTFS ? תודה רבה
-
- 28 תגובות
- 13.5k צפיות
-
-
שלום, בזמן האחרון שמתי לב שהצורב שלי מציג תקליטורי DVD מסויים כריקים- למרות שהם לא. אותם תקליטורים נבדקו במחשב אחר ועבדו בסדר. כמו כן- ניסיתי לבצע פלאש לקושחה וניתקלתי בהודעה checksum error או משהו כזה. לא יודע אם יש קשר. מישהו יודע מה אפשר לעשות? תודה מראש, עידו
-
- 5 תגובות
- 894 צפיות
-
-
ברשותי כונן של WD ה- 500 ג"ב רציתי רק לדעת מה הטמפ' הנורמלית של הכונן? בנתיים זה עומד אצלי על 54 מעלות. אני יודע שרק אם טמפ' של הארד דיסק פנימי מגיעה ל 65 מעלות פלוס.. אז הטמפ' יכולה לגרום נזק להארד דיסק. מה לגבי כונן חיצוני? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 565 צפיות
-
-
יש לי מחשב בן 5. השימוש בו הוא אינטרנט, סקייפ, מייל ומעט OFFICE. בזמן האחרון הכל עולה לאט.... עליית הדפדפן, תוכנת המייל וכו' יש בו 2GB RAM וXP שהותקן לפני 5 שנים. האם החלפת הדיסק של מערכת ההפעלה ב SSD והתקנה של WIN7 במקום XP תגרום למחשב להרגיש מהיר בפעולות הנ"ל או שכדאי מחשב חדש? (אני לא חושב שראיתי את ה CPU מתאמץ יותר מדי לכן נראה לי ש I/O או אולי זכרון + התקנה ישנה של ה OS הם הבעייה) למחשב יש רק SATA2 דעתכם? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
ראיתי באתר של Asus שהלוח לא תומך ב-133 שאלתי היא : אם אני רוכש דיסק קשיח שעובד ב-ATA 133, כיצד ניתן לנצל מהירות זאת, שלא תישאר על הנייר? תודה.
-
- 8 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
קראתי פה בפורום שעלולות להיות בעיות עם תמיכה בדיסקים קשיחים עם נפח גדול. אלו בעיות יכולות להיות ואיך אני יכול לבדוק אותן? תודה!
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום פירמטתי את הDOK (סאנדיסק 16G) מFAT32 לNTFS כאשר התחלתי להעתיק קובץ של 4 וחצי ג'יגה כל התהליך היה מאוווווד איטי זה בהתחלה קפץ עד ל30 דקות ואז ירד לסביבות 17-19 דקות האם היתה בעיה בפירמוט או שזה הזמן שבאמת לוקח להעתיק מהמחשב (הכונן במחשב הוא סאטה) לDOK? מצד שני קניתי את הDOK בשביל להעתיק סרטים שלא נכנסים לדיסק DVD כלומר סביבות ה8-12 ג'יגה, האם במקרה הזה לא תהיה לי בררה אלה להתחיל להעתיק את הסרט לכונן יומיים לפני? תודה מראש ומתנצל אם כבר נשאלה השאלה בעבר, את ההסבר על הפירמוט מצאתי אבל פטרון לבעיה כזאת לא.
-
- 2 תגובות
- 708 צפיות
-
-
התקנתתי צורב DVD חדש , מוזיקה של תקליטורי CD וכן תמונות של סרט ה DVD אני רואה ושומע אך אך את המוזיקה של הסרט איני שומע. מה עושים? תודה
-
- 2 תגובות
- 510 צפיות
-
-
שלום, אני מתעסק בעיבוד תמונה וכרגע חזק בעניין של בניית פנורמות גדולות (5 גיגה פיקסל לתמונה, הנה כמה שייצרתי, צריך סילברלייט מותקן) התוכנות שמייצרות כאלה תמונות מושפעות מאוד ממהירות הכתיבה והנפח איחסון הוא רב. אני מעוניין לבנות מערך RAID על מחשב עצמאי שיהיה מהיר ובעל יכולת "התאוששות" מכשלים בכוננים ושיכיל לפחות ארבע כונני טרה (כרגע לא משנה איזה פירמה). אני חושב לחבר אותו בחיבור המהיר ביותר שאפשר למחשב אחד אחר (במגבלות התקציב כנראה SATA) וששאר המחשבים ברשת יתחברו אליו ברשת גיגה. שאלות: האם חיבור ישיר של המחשב הנ"ל עם המחשב המריץ את התוכנה בעזרת SATA ישתווה במהירות למערך פנימי? בהנחה שאני מוכן ללמוד האם אתם מכירים הפצה לינוקסית ידידותית שתעזור לי, או שמה כדי להישאר בוונדוס, …
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי דיסק קשיח חיצוני WD 500 עם חיבור USB. אני רוצה להעביר אליו לאיחסון חומרים אולם כשאני מנסה להעביר סרט שערכתי בפורמט AVI שגודלו מעל 3 ג'יגה, הוא לא מאפשר לי לעשות זאת (חומרים כאלה שגודלם עד כ- 2.5 ג'יגה הוא כן מאפשר). אני מקבל הודעה כלשהיא על חוסר מקום או משהו כזה. למה? תודה דני
-
- 5 תגובות
- 932 צפיות
-
-
האם זה בסדר שלאחר החלוקה יש לי כונן שהגודל שלו הוא מעל 200GB או שזה מאט אותו? יש גודל מומלץ לכונן? ואיך משנים את השמות של הכוננים?
-
- 1 תגובה
- 639 צפיות
-
-
יש לי דיסק של מקסטור 40GB 133ATA לוח אם של גיגהביט GA - 7VRXP איך אני בודק באיזה ATA הלוח והדיסק עובדים?
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
התמונות הנ"ל הם של הארד דיסק של מחשב נייד קטן. לכאורה לפי המפרט נראה שזה אמור להיות דיסקים של 2 וחצי אינץ', אבל בתמונות (זה התמונה שהצלחתי להשיג) נראה שזה חצי גודל. מישהו יכול לעזור לי בזיהוי (למרות איכות התמונות) של גודל הדיסק (פיזית), חיבור הוא כנראה IDE רגיל. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 769 צפיות
-
-
מישהו יודע איפה (לינק) אני מוצא תמיד את העדכני ביותר ? באתר של LG אין שום תיעוד עליו לצערי...
-
- 4 תגובות
- 726 צפיות
-
-
שלום! אני בשבועיים האחרונים שמתי לב שאני צורב דיסק דיוידי כמעט שעה! המחשב הוא חדש דנדש והבעיה התחילה לא מזמן. השתמשתי בנרו 7, עברתי ל- 8 והבעיה עדיין לא ניפתרה. כרגע אני משתמש בתוכנה ASHAMPOO וגם שם אני צורב כמעט חצי שעה...
-
- 5 תגובות
- 710 צפיות
-