עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by Ashand,

היי הבעייה: לא יכול לפרמט כונן בנפח 32GB DOK ל NTFS יש לי מק ווינדוס במק אני רואה 32 גיגה מלא גם אם אני מפרמט אותו שם ל FAT או NTFS כאשר אני מעביר אותו לוינדוס יש בעייה אני לא רואה 32 מלא אני רואה PARTITION של 200 מגה שהוא GPT Protective Partition ווינדוס מסרב לפרמט בכלל את הכונן בעוד שבמק הכל עובד בלי בעיות.... איך אני מפרמט את הכונן בוינדוס ל NTFS ??

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. Started by tmpusr,

לא יודע אם זה המקום... אולי "תקלות חומרה" (אבל זו לא תקלה של ממש) או אולי מערכות הפעלה (שונה בלינוקס אולי?) ו/או תוכנה? מזה כמה ימים הדיסק הקשיח שלי טוחן ללא הכרה ללא כל סיבה נראית לעין (אחד מהשלושה - לא יודע איזה כי אני קצת מתעצל להוציא את המחשב מהנישה ולפתוח). לא מצאתי קורלציה ברורה בין ה"טחינה" הנ"ל לבין אפליקציה או שימוש ספציפי יש תוכנה שיכולה להראות לי מי טוחן לי את איזה דיסק בזמן אמת? עדיף כמובן חינמית וללא התקנה אם אפשר... לחלופין, יש דרך לדעת מתוך מערכת ההפעלה (XP PRO) בצורה פשוטה? רב תודות, גונן. עריכה2: מצאתי חלק ממה שחיפשתי - DriveGLEAM. חינמית, פיצפונת וללא התקנה. לפחות אני יודע את מי טוחנים. http://www.dirtcellar.net/software/drivegleam/drivegleam.p…

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by warezon,

לא לפני הרבה זמן בצעתי raid0 במחשב הכל עבד מעולה. היום היה לי מסך כחול ולאחריו כשהמחשב עולה ראיתי שבמסך שהמחשב מציג את מערך הדסקים שלי על אחד מהם מופיע error occured! השאלה היא האם זו בעיה חומרתית בדיסק או שזו בעיה במערך..??? יש לציין שהמחשב עולה לווינדוס![br]פורסם בתאריך: 17.12.2009 בשעה 22:14:14 אני לא בטוח אם זה שייך לפה או לחומרה אני אשמח שיעבירו את ההודעה למי שצריך במידה וצריך....

• 2 תגובות
    • 899 צפיות
  4. Started by bariko,

שלום רב, ברשותי דיסק חיצוני שלפני מספר חודשים כנראה קרס. בקושי רב הצלחתי לחלץ מתוכו את מרבית המידע שהיה עליו, ולאחר מכן פרמטתי אותו. כעת אני שוב משתמש בו לשמירת מידע , אם כי, לא המידע הכי חיוני שבעולם. לאחרונה, מדי פעם כאשר אני מחבר את הדיסק למחשב, מתקבלת ההודעה שבתמונה הצורפת. האם כל זה מעיד שהדיסק פגום, ולא כדאי יותר להשתמש בו? האם יש משהו שניתן לעשות בכדי להצילו? אגב, אני משתמש בתוכנה perfectdIsk 10 ברירת המחדל של התוכנה הייתה על אוטומאטי, כך שפעולת האיחוי התבצעה על הדיסקים שלי, מבלי שביקשתי זאת בכך. בשלב מסויים שמתי לב שהחל תהליך איחוי בדיסק הקשיח שעליו אני מדבר, אבל תהליך זה נתקע , ולא הגיע לסיומו. מאוחר יותר, שיניתי את ברירת המחדל של התוכנה לידני, אך מאז לא ניסיתי ל…

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by BlueX,

אהלן לכולם הדיסק הקשיח הנוכחי שלי מתחיל להכנע ולהראות סימני גסיסה סופיים לכן רציתי לקבל המלצה לדיסק קשיח, המחשב שלי דיי ישן ולכן אני לא בטוח שהכוננים שנמצאים עכשיו בשוק יתאימו ללוח האם שלי לוח האם שברשותי הוא :ASUS P5GD2 לכן אני מאוד אעריך אם תוכלו לעזור ולהמליץ לי על HD חדש עד 400 שח ואם אפשר אפילו פחות. כרגע אני גר בבאר שבע כך שיעזור לי אם תוכלו לכוון אותי לחנות מחשבים באזור ב"ש בנוסף רציתי לשאול כיצד אני אוכל להעביר את כל המידע שיש לי על הכונן הנוכחי לכונן החדש, מבלי להתחיל להתקין וינדוס מהתחלה ואת כל התוכנות שמותקנות על הכונן הישן לכונן החדש תודה

• 2 תגובות
    • 641 צפיות
  6. שלום אין לי אופציה של פירמוט, איך אני יכול להגדיר את החלק שנשאר ? תמונה אחת שווה אלף מילים תודה רבה

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by sheva23,

שלום לכולם אחד הפינים בחיבור של הUSB בדיסק נשבר. הדיסק אצלי כמעט שנתיים והוא עדיין באחריות (עד פברואר). בדרך כלל יש גומיה ששומרת על הפינים (5 פינים), אך בדיסק שלי הגומיה חסרה (לא זוכר אם היא היתה שם מהתחלה). בכל אופן הדיסק לא מזוהה במחשב. הבנתי שהאחריות לא תקפה על כך כי זה נחשב נזק פיזי. (יותר נכון היתי בחנות-אייבורי- ונאמר לי שזה נזק פיזי והאחריות לא תקפה) השאלות הם כאלה. 1. האם אפשר לשחק פה על פגם בייצור, שכן אמורה להיות גומיה ששומרת על הפינים. ברגע שהיא איננה המוצר חשוף לבעיות והפינים מתעקמים 2. במידה ואכן לא ניתן לממש את האחריות, איפה לדעתכם אפשר להזמין יציאת USB2 לדיסק קטן 2.5" . (EBAY? מעבדה בארץ שמתעסק עם זה?) תודה

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by aviv00,

אני מקבל את השגיאה הזאת מתי שאני מנסה להגדיל \ למזג את שני המחיצות ב HDD מה ניתן לעשות ?

• 8 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. Started by aviv_ni,

פיטרמתי את המחשב ובטעות את הכונן הלא נכון ונימחקו לי בו דברים .. איך אני יכול לשחזר את כל המסמכים שלי ?? אמרו לי שצריך לבדוק משהו סקטורים אם הם נמחקו ואם הם לא אז אפשר לשחזר .. איך אני יכול לעשות את זה או שיש דרך אחרת .. תודה.

• 1 תגובה
    • 715 צפיות
  10. היי.. שוטטתי קצת בפורום לאחר שהצורב הנוכחי שלי של LITE ON 20A1S מת אחרי שנתיים וקצת (המגש לא יוצא צריך להוציא אותו עם הפין חירום, 1 מתוך 3 דיסקים לא נצרבים טוב) וזה העלה בי געגועים לצורב הישן והטוב של plextor שהשתמשתי בו כשעוד הייתי DJ לפני הצבא.. 5 שנים של שימוש סזיפי ומאסיבי וממוצע של 5 דיסקים ביום לא שברו את הכונן הזה והוא עדין אצלי זרוק בבוידעם מחכה שיקראו לו... שמתי לב שבסטיקי אין המלצות על החברה הזאת (בכלל ההמלצות הן על צורבים שיצרו אותם ב-2007) והדיון האחרון על PLEXTOR (עשיתי חיפוש) הוא מ-2003 כשעוד היה קרב בינם לבין ימאהה (למי שזוכר). 1. מעוניין לשמוע חוות דעת על הצורבים של החברה הזאת. 2. איך החברה הזאת כיום? האם היא עומדת שווה בשווה עם סמסונג, פיוניר וכו'. תודה …

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by BENNY-L,

הארדיסק צריך לעבור איתחול אני לא זוכר את הפקודה שצריך לרשום בהתחל הפעלה תודה

• 1 תגובה
    • 721 צפיות
  12. Started by ychig,

שלום, אני מבקש המלצה לכונן sata 2 1TB שקט מהיר ואמין תודה

• 4 תגובות
    • 969 צפיות
  13. Started by nanu,

שלום, קראתי את הסטיקי בנושא של כוננים חיצוניים. אני מחפש כונן חיצוני לסטרימר, האם עדיף לי 2.5 או 3.5 כלומר שקט וגודל לעומת נפח ומהירות. אני מבקש המלצה לכונן ספציפי מאנשים שיש להם ועל פי הנסיון שלהם אל תגידו לי זה עניין שלך. האם מישהו ממליץ על דיל עכשווי או ממליץ להימנע מחברה מסויימת - על פי נסיונו. תודה למגיבים. ירון

• 1 תגובה
    • 709 צפיות
  14. הזמנתי 12 חבילות מאייבורי, והם חזרו אלי ואמרו שיש להם רק 3. אני רוצה לקנות 200 או 300 דיסקים. מישהו מכיר מקום זול?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by xkore,

קראתי את הסטיקי ואני עדיין לא כל כך מבין מזה raid ו sata ומה הקשר ביניהם ? וגם רציתי לדעת אם יש הבדלים בין הארד דיסק פנימי לחיצוני ואם המחשב יכול לקרוא חיצוני בידיוק כמו פנימי ולעלות ממנו וינדוס ? ומה קורה שיש גם חיצוני ופנימי איך המחשב קורא אותם ?

• 3 תגובות
    • 813 צפיות
  16. Started by jetman,

יש את הדגם הישן שלו בארץ, אבל עד לא מזמן התחלתי עם פרטי Hd והמקום מתחיל להגמר מהר, אני מכוון לגרסת ה 2טרה שלו, חוץ מסדרה של wd עם esata אני לא מכיר עוד,והsamsung גם בדגם הרגיל שלו זול משמעותית מכל חיצוני בגדלים שלו, אז מה אתם אומרים?

• 0 תגובות
    • 832 צפיות
  17. אני מעוניין שבמקום שיהיו לי 2 כוננים שכל אחד מהם בערך 20 ג'יגה ובמקום שיהיה לי כונן F ו H יהיה רק אחד איך אני יכול לעשות זאת אם בכלל? תודה רבה

• 4 תגובות
    • 803 צפיות
  18. Started by aviadp,

שלום ראיתי בעבר המלצות על הצבת SWAP FILE בכונן נפרד ובכן נפל לידי כונן 80 GB של WD דגם WD800JD ורציתי לדעת האם יש טעם לשים עליו את קובץ ההחלפה? או שאולי בגלל שהוא יותר איטי, עדיף להשאיר את זה כמו שהוא עכשיו על כונן אחד. אם יש לכם הצעה אחרת לסידור הכוננים אשמח לשמוע. הכונן הנוכחי שאיתו אני עובד הוא WD 1600JS צירפתי נתונים של שני הכוננים מתוך HD TUNE תודה מראש [attachment deleted by admin]

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. Started by roeesnir,

עד 200 ש,ח. מה מומלץ?

• 1 תגובה
    • 763 צפיות
  20. Started by Mccloud,

התחדשתי ב Western Digital My Book Essential WDBAAF0010HBK הבעיה שאני מחבר אותו למחשב הוא מופיע ככונן F ואני צריך להריץ את קובץ ההתקנה WD SmartWare.exe שאני עושה זאת אני מקבל הודעה F:/ is not a valid win32 מה צריך לעשות? והאם כל הכוננים הניידם דורשים התקנה? לפני שרכשתי לא ידעתי זאת וחשבתי זה כמו דיסק און קי. ---------------- Now playing: Leonard Cohen - Hallelujah via FoxyTunes

• 3 תגובות
    • 973 צפיות
  21. יש ברשותי דיסק קשיח של 500GB של סיגייט מהדגם ST3500320AS, המקום עוד מעט נגמר לי ואני רוצה לקנות עוד HDD של 500GB ולעשות RAID 0 עם הכונן שיש ברשותי. אשמח שתמליצו לי על כונן של 500GB שיהיה מהיר, אמין ושקט, ראיתי בסטיקי כוננים קשיחים שהוספתם דגם של סיגייט ודגם של SAMSUNG אבל WD לא הוספתם, האם יש סיבה מיוחדת לכך? בכללי אני מתלבט בין כמה קשיחים - Samsung 500GB SpinPoint F3, SeaGate 500GB 7200RPM 16MB Sata2 ו WD 500GB AAKS WD5000AAKS. אשמח שתגידו לי מה ההבדלים ביניהם ומה היתרונות והחסרונות של כל אחד מהם.

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. כותרת: בעת ההכנסה זה לא קורא את -DOK. ניסיתי ע"י הכנסה של DOK אחר וזה כן קרא. מה הבעיה בעצם? מישהו יודע אולי על DOK'S אחרים שכן יתמכו בחיבור USB בטלוויזיה? תודה.

• 6 תגובות
    • 914 צפיות
  23. Started by skot,

יש לי כונן נייד 500GB והwindows לא מצליח לאתחל אותו....

• 1 תגובה
    • 788 צפיות
  24. Started by harel_c,

מחפש עזרה בפתרון בעיה עם דיסק און קיי של sony 600GB כשאני מכניס את הדיסק לשקע ה USB לא ניתן לפרמט אותו או לשמור עליו מידע. לא ניתן לבצע עליו בדיקת דיסק. הדיסק חדש לגמרי. כל עזרה תתקבל בברכה הראל

• 1 תגובה
    • 709 צפיות
  25. הוצאתי את ה HD מהמחשב הנייד,יש לו חיבור IDE ,איך אני מגבה ממנו את הDATA ? יש אפשרות להכניס אותו למחשב DESKTOP ? או שזה לא יתאים. הלוח אם של הנייד שלי מת אז ככה שממנו אי אפשר

• 3 תגובות
    • 777 צפיות

דיונים חדשים בפורומים