אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,918 דיונים בפורום זה
-
אני מעוניין לרכוש HD של 1.5 טרה והמחיר של הסיגייטST31500341AS מאוד קורץ. האם יש מניעה לקנות אותו? למה המתחרה שלו מWD עולה 200 ש"ח יותר? האם הוא איטי יותר מהשאר? (בשאלה שלי אני לא מתייחס לבעיית הFW שלפי הבנתי נפתרה)
-
- 3 תגובות
- 677 צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לשאול האם יש מס' גרסאות של הצורב F1, אני מתכוון למס' מגה בייט של באפר. בתודה מראש, יאיר
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה רכשתי כונן קשיח של 250 ג'יגה, והוא עובד בנוסף עם דיסק נוסף של 160 שיש לי. ה250 החליף דיסק ישן של 80 ג'יגה שעדיין נמצא ברשותי. יש לי במחשב רק 2 בקרי SATA (כניסות על הלוח אם, וגם הביוס נראה לי מוגבל בעניין). האם יש דרך לעקוף את העניין כך שבכל זאת אני אוכל להשתמש בדיסק של ה80 ג'יגה? אפילו אם יש מתאם בין IDE לSATA שדרכו אני אוכל לחבר את הכונן, קיים דבר כזה? אם אין אפשרות כזאת, כנראה שהאופציה היחידה שלי היא למכור את הכונן הזה. יש מעוניינים במקרה ולא ימצא לי פיתרון?
-
- 3 תגובות
- 754 צפיות
-
-
היי כולם.. בדיוק הזמנתי דיסק קשיח חלופי WD3200AAKS ונאמר לי ע"י אותה החנות שיש לי אצלה אחריות שיש חוסר רציני בכל הארץ של הדיסקים מהסוג הזה (16MB באפר, 320GB) בסוף מצאנו איזה יבואן שיש לו ואחד הוזמן לי. (עדיין הוא יוצא לי יותר זול מלקנות דיסק כזה חדש בחנות אחרת). האם מישהו שמע או יודע על עניין החוסר? (כאלה מביניכם שיש להם קשרים עם יבואנים) פשוט לא נראה לי הגיוני שיהיה חוסר בדיסקים בכל הארץ.. ומי בכלל היבואנים של WD בארץ? יש כמה לפי מה שהבנתי.. ועוד שאלה: האם יש מצב שדיסק מסויים ישכב אצל היבואן במלאי כמה חודשים וזה לא יוריד ממנו את זמן האחריות הרשמית של WD? הכוונה היא שלדוגמא אצל WD באתר יש מנגנון לבדיקת אחריות של דיסקים עפ"י מס' סידורי שלהם ולכן אני שואל האם האחריות נשמרת …
-
- 5 תגובות
- 855 צפיות
-
-
היה לי אחד חיצוני של 1.5T הוצאתי אותו מהמארז שלו וחיברתי אותו פנימית במחשב. הוא עובד שונה מהאחרים. כאילו "נדלק" רק כשאני מנסה לגשת אליו. ואז יש דיליי של כמה שניות. האם זה ידוע? האם זה משהו בהגדרות?
-
- 4 תגובות
- 941 צפיות
-
-
שלום, אני יודע שמוכרים כונני רשת ואני יודע שיש קייסים שמתאמים בין FireWire / USB ל PATA/SATA, אז השאלה אם גם יש קייסים שמתאמים בLAN לPATA/SATA? איפה אפשר להשיג כזה דבר? ואם אי אפשר, איפה אפשר להשיג כונן רשת רגיל?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי הארד דיסק 2.5" 76G 10,000 והחיבור שלו הוא SCSI. יש איזשהו מצב שאני קונה קופסא ובעזרת מתאם מכניס אותו פנימה ?
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
בלוח שלי אין תמיכה לחיבור SATA ומקריאה בפורום אני רואה שהדיסקים הקשיחים עוברים לחיבורי SATA אם בעתיד אני ארצה להחליף או להוסיף דיסק נוסף - האם יש מתאים לכך? אם לא - האם המשמעות היא כי מי שיש לי היום לוח שאינו תומך ב - SATA יהיה בבעיה? (האם החברות יפסיקו לייצר דיסקים ATA?)
-
- 13 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות ארד-דיסק חדש , הבעייה היא שאני רוצה לקנות עם SATA כדי שזה יתאים למחשב הבא אבל בנתיים אני עם המחשב הישן שלא תומך ב SATA אז רציתי לשאול אם יש איזה מתאם או משהו כזה ?
-
- 5 תגובות
- 974 צפיות
-
-
שלום.. יש לי היום מחשב שתומל רק בחיבור IDE רגיל, אבל אני מקווה בחודשים הקרובים לקנות מחדש חדש. מה שכן, אני די לחוץ על הארד דיסק חדש כבר עכשיו. עכשיו השאלה, אם אני יקנה היום כונן SATA, האם ניתן לרכוש מתאם שיאפשר לי להפעיל אותו במחשב הנוכחי שלי? האם מתאם כזה פוגע בביצועים? דרך אגב, יש לי היום שני כונני IDE, ככה שבמידי אני בטוח יצתרך לוותר על הקטן בינהם, אבל כן הייתי רוצה לנצל אותו כשאני יקנה מחשב חדש.... תודה...
-
- 1 תגובה
- 572 צפיות
-
-
ככול הידוע לי כל הדיסקים הקשיחים המתחברים באמצעות מימשק SATA הם מראשיתם מתוכננים להיות HOT SWAPABLE כלומר שניתן לחברם ולנתקם מהמחשב מבלי לכבות אותו. השאלה היא האם יש בכלל דבר כזה מתאם SATA TO USB ? והאם הביצועים ניפגעים משמעותית? (בכוונתי לרכוש דיסק קשיח בנפח 2 TARA ולהשתמש בו לגיבוי )
-
- 24 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום רב, אני שוקל לרכוש זיכרון נייד (DOK) חדש, כתחליף לאחד שנפגם. אחרי שעשיתי קצת חיפוש, קראתי חוות דעת של משתמשים הטוענים שיש זיכרונות ניידים, שאותם מכשיר DVD לא יכול לקרוא, אלא רק מחשב. בעיקר דיברו שם על זיכרונות מתוצרת של Kingston. השאלה שלי- האם זה באמת נכון? עד עתה חשבתי שכל DOK יכול להתחבר גם למחשב וגם למכשירי DVD וניתן לקרוא מהם מידע ללא שום בעיה. אגב שמעתי חוות דעת חיוביות על Kingston DT100/16GB USB, שמגיע עם אחריות למשך חמש שנים ! ולכן אני שואל גם ספציפית לגבי מוצר זה- האם ניתן לחבר אותו למכשיר DVD, והאם אכן מדובר בהתקן איכותי מאוד? תודה רבה
-
- 53 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
זה הכונן גיבוי שלי יש לי שם הרבה חומרים יש צורך לגבות או שזה תקין?
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני עומד לקנות מחשב חדש. קראתי את סטיקי המומלצים כדאי לנסות להבין איזה צורב DVD מומלץ לי לקנות למחשב, וראיתי שהצורבים מחולקים לשני סוגים - SATA ו-PATA. השאלה היא - האם יש עדיפות כלשהי לקחת צורב SATA, או שחוץ משיטת חיבור שונה אין שום בשורה חדשה עם הצורבים האלו, ואין לי מה להתחשב בצורת החיבור כשאני בא לקנות צורב, אלא בתכונותיו של הצורב בלבד?
-
- 1 תגובה
- 482 צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות דיסק חיצוני בשביל גיבוי, 2 טרה אני חושב יספיקו לי. ראיתי את הכונן הזה - כונן קשיח חיצוני Western Digital Elements Portable WDBU6Y0020BBK 2000GB בזאפ זה 317 שקל https://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=852065 באמזון זה 71 דולר כולל משלוח https://www.amazon.com/Western-Digital-Elements-Portable-External/dp/B06W55K9N6/ref=cm_cr_arp_d_product_top?ie=UTF8 האם יש פתרון טוב יותר למה שאני צריך מהכונן שכתבתי? ואם זהו הפתרון הטוב ביותר - לקנות מישראל או מאמזון? תודה!!!
-
- 1 תגובה
- 771 צפיות
-
-
התוכן בכותר. דוגמאות יתקבלו בברכה. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 682 צפיות
-
-
-
רכשתי אתמול כונן DVD ROM חדש. הכל מזוהה לכאורה מושלם - ללא כל בעיה, אבל כל CD שאני מכניס לכונן לא ניתן לקריאה. הימור שלי כונן דפוק - מה דעתכם?
-
- 5 תגובות
- 803 צפיות
-
-
או שכל כונן DVD, גם ישנים, יכולים לקרוא DL ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 599 צפיות
-
-
יש לי הרבה קבצי ISO שתופסים מלא נפח בכונן. הייתי שמח לצרוב אותם אבל בשביל זה צריך דיסקים בגודל 8.5 ג'יגה. אז אולי עדיף כבר לקנות כונן חיצוני בגודל של איזה 500 ג'יגה ולשים בו את הכל?
-
- 3 תגובות
- 763 צפיות
-
-
שלום רב, ברשותי שני כוננים חיצוניים. האם גם אותם צריך לאחות מדי פעם, ואם כן, אז האם ניתן להשתמש בתוכנת מאחה הדיסק של ויסטה, או שיש צורך בתוכנה אחרת? הערה: מקווה שהפניתי את השאלה לפורום המתאים, כי אולי זה גם שייך לפורום של מערכת ההפעלה או תוכנות ??? תודה
-
- 4 תגובות
- 877 צפיות
-
-
היום שמתי לב שאצלי בביוס בהגדרות הSATA מופיע Configure SATA as IDE והאופציה היחידה שם זו IDE. האם זה אומר שבעצם הכוננים שלי עובדים במהירות של IDE??
-
- 2 תגובות
- 796 צפיות
-
-
מתי כבר לכל הרוחות דיסקים של 8 ג'יגה יהיו דבר רגיל שקונים באיזה שקל ?? ויותר חשוב מזה מתי כונני בלו ריי יכנסו יותר לשוק במחירים לכל נפש?? נדמה שהעסק הזה תקוע כבר כמה שנים ולא ממש משתפר...
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אין לי מקום במחשב להוסיף כונן קשיח אבל יש לי מקום להוסיף כונן די וי די איך נקראת ההקופסה? איפוה מוצאים? שם באנגלית? תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 702 צפיות
-