עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by LazyCat,

האם יש רק את הדגם ללא תמיכה ב- LightScribe בארץ ? מישהו הצליח למצוא את הדגם עם הפונקציה הזו ? אגב, האתר לירה הפסיק למכור מדיות לצריבה ?

• 3 תגובות
    • 806 צפיות
  2. Started by rafigordon,

שלום, מישהו יודע אולי היכן הנעתן להשיג בארץ מתאם בין

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. משום מה הצורב צורב ממש לאט גם דיסק רגיל וגם דיסק דיוידי דיקס רגיל לוקח לו 20 דקות! כמו זמן צריך לקחת לצרוב דיסק דאטה של 700MB?אני מאמין ש2 דקות! יש משהו שצריך להגדיר או שהצורב פשוט דפוק? דרך אגב הצורב חדש קניתי לפני שבועיים:\ תודה מראש

• 1 תגובה
    • 715 צפיות
  4. יש לי שני הארדיסקים אחד עבר מחיקת MBR ולא מופיע לי כלל מחיצות אני צריך לעשות מחיצות חדשות ולשחזר והשני התקנתי על ההארדיסק וינדוס בטעות עכשיו מנסיון שלכם מהי תוכנת השחזור הטובה ביותר שיכולה להציל לי את החומר ? אני משתמש בעיקרון ב RECOVER MY FILE אבל היא לא מי יודע מה.. מישהו יש לי נסיון עם תוכנה טובה ?

• 2 תגובות
    • 804 צפיות
  5. Started by golanc,

אני צריך המלצה לדיסק חיצוני של 1T או 1.5T. הדרישות : 1. אמינות, אמינות, ושוב - אמינות. 2. תקופת אחריות (אמינות כבר אמרנו ?) 3. שקט כמה שיותר 4. יודע להכבות לבד כשלא פעיל לגבי הגודל - אם 1.5T יוצא יותר משתלם ביחס למחיר,אז סבבה. אם לא, אז אסתדר עם 1T. ביצועים - לא ממש חשובים לי. זה יהיה דיסק גיבוי, אז לא אכפת לי כמה זמן יקח ההעתקה. בינתיים ראיתי שניים מעניינים - 1. Seagate FreeAgent Desk ST310005FDD2E1-RK של 1T ב 430 ש"ח , 5 שנות אחריות http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2464&CatCode=405 2. ראיתי שהמליצו פה על סמסונג, אז Samsung HXDU015EB 1500GB ב 640 ש"ח, 3 שנות אחריות. http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=shipment&uin=8886 מה דעתכם ? (כמובן שאני פתוח ל…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by Chevy,

החנות שקניתי ממנה כבר לא קיימת אך הדיסק קשיח עדיין באחריות (מזל שזה 5 שנים). בדקתי באתר של WD ואכן הוא באחריות. הכונן הוא 250GB מסדרת YS. למי לפנות בנושא ?

• 1 תגובה
    • 920 צפיות
  7. שלום יש לי שלושה דיסקים קשיחים אחד מהם שלפתי מה WD MYBOOK. 640GB , 250 GB ,150GB רציתי לדעת אם אני יכול לחבר את שלושתם ? ולהתייעץ האם יש סכנה שהם יתחממו יתר על המידה בגלל הקרבה בינהם. במקום המיועד לדיסקים קיים מאוורר שמכניס אויר מבחוץ לבפנים. http://img693.imageshack.us/img693/7505/img0141b.jpg

• 3 תגובות
    • 856 צפיות
  8. Started by lexsus,

שלום יש לי מחשב ישן שעובד על חיבורי IDE UDO וגם חיבורי SATA עכשיו השאלה שלי האם אני יכול עם חיבורי SATA לחבר דיסק קשיח עם חיבור של SATA 2.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. שלום לכולם! אני רוצה לקנות כונן קשיח פנימי של 1TB, חשבתי על SAMSUNG F3 מה דעתכם? האם כדאי לקנות אותו ב KSP? ולשאלה העיקרית: יש לי כרגע כונן 250GB די ישן שבעיקר משמש לאחסון ועוד כונן 500GB שטיפה יותר מהיר והוא מחולק ל2 מחיצות, אחת 100GB שעליה מותקנת מערכת ההפעלה VISTA 64BIT והשאר כ 340GB שמותקנים תוכנות ומשחקים וגם קצת אחסון. בגלל שנגמר לי המקום לגמרי אני קונה את הטרה. השאלה שלי היא איך להגדיר את הטרה החדש שהוא כמובן הרבה יותר מהיר מהכוננים האחרים, האם לחלק אותו למחיצות נפרדות? האם כדאי לי להתקין את מערכת ההפעלה מחדש עליו? בעתיד אני אשדרג ל7 אז אני יוכל כבר להתקין אותה על החדש. האם לעשות מחיצה נפרדת למשחקים ותוכנות או שעדיף להתקין אותם על אותו כונן או מחיצה שעליו מותקנת מע…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. היי. לפני פחות משבוע קניתי מחשב חדש וקיבלתי איתו כונן קשיח של 500GB, ובנוסף לכך לקחתי את הכונן הקשיח מהמחשב הקודם שלי (קיבולת: 150GB).. העברתי ממנו מה שצריך לכונן החדש, והתחלתי לאחסן בכונן של ה-150GB סרטים; לא הגעתי למקסימום קיבולת או משהו, אבל פשוט בכל פעם שאני משתמש בו יש רעש מהמארז של המחשב, כאילו הוא רועד או משהו בסגנון.. וכשאני נכנס אליו דרך חלונות, אז בנוסף לרעש הסייר של חלונות נתקע לכמה שניות כאילו הוא סורק את הכונן או משהו כזה..? לעומת זאת, כשאני רואה סרטים יש רעש קטן מהכונן בהתחלה, ואז הסרט נטען ואפשר לראות הכול חלק ללא בעיות. אני חושב שצריך להתאים את הכונן הקשיח למחשב החדש או משהו (אני לא מריץ עליו חלונות, כפי שאמרתי למעלה רק סרטים), וכבר ניסיתי לעשות לו אתחול..…

• 1 תגובה
    • 864 צפיות
  11. אז ככה לפני כשנה קניתי HD נייד של WD גודל 2.5" 5400 RPM הם מאוד מוקרים הנפח הוא 160 GB האר דיסק נפל לי ונהרס פניתי לחנות ואמרתי שהוא הפסיק לעבוד פתאום לאחר שבוע הביאו לי HD חדש של חברה אחרת כבר אין 160 GB אז הביאו לי 250 GB אותו גודל כונן אותו מהירות 5400 רק דבר אחד במקום חברת WD קיבלתי חברה בשם Seagate להתעקש על WD?

• 3 תגובות
    • 864 צפיות
  12. Started by haifaboy,

יש לי 4 דיסקים קשיחים של 1T מסוג WD BLACK CAVIAR . הם היו מחוברים למחשב שלי ב 4 אריזות חיצוניות של ANTEC מסוג MX-1 שכללו קירור אקטיבי ( מאוורר ) ויציאת ESATA . לפני כמה ימים שמתי לב אחרי שאחד המארזים עשה רעש ואחרי שפרקתי את המארזים הסתבר שיש בעיה עם האיוורור בכל 3 המארזים ( אחד מרעיש כמו טרקטור בושניים נוספים המאוורר בכלל לא עובד ) ואחרי שניגשתי למוכר והוא ברר הסתבר שהמארזים הללו הגיעו מסדרה דפוקה ולכן החזרתי לו את כל המארזים , קיבלתי זיכוי ונשארתי עם 3 דיסקים מנותקים ששוכבים בארון ( למעט מארז אחד שעובד תקין ) אני מחפש פיתרון שיאפשר לי לחבר את הדיסקים הקשיחים למחשב חיצונית ואם אפשרות להדליק ולכבות אותם מידי פעם . יש למישהו רעיון מה לעשות , כרגע אני די עובד עצות ...

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. יש לי USB‏ SanDisk Cruzer Micro U3 8GB וכשאני בא לשים קובץ שהוא יותר מ4ג'יגה המחשב אומר לי שאין לי מספיק מקום עליוו וכמובן שהוא עצמו ריק. יש פיתרון לזה? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. שלום לכולם, המחשב הקודם שלי נהרס אז לקחתי איזה מחשב דיי זהה במפרט שישב במחסן, פירקתי מהמחשב הישן את הכונן הקשיח שהיה לי. הכונן קשיח שמחובר כרגע על המחשב מהמחסן הוא בחיבור של כל הפינים האלה, שחכתי את שמו, החיבור "הישן". הכונן הקשיח מהמחשב שנהרס הוא בעל חיבור SATA, בקיצור, שתי כוננים, שתיהם 80GB שתיהם של WESTERN DIGITAL אחד בחיבור SATA מהמחשב הקודם ואחד בעל החיבור עם כל הפינים. חיברתי את הכבל SATA ללוח אם ל"SATA RAID 1" ואל הכונן הקשיח, וכמובן את הכונן לספק. כשאני מפעיל את המחשב מופיע כתוביות משהו IDE ואז רשום Press Ctrl+F to enter FastBuild (tm Press ESC to continue booting.. כשלוחצים CTRL F זה מגיע למסך הזה : http://img130.imageshack.us/img130/5471/dsc…

• 8 תגובות
    • 2.2k צפיות
  15. Started by #ELad#,

שלום לכולם! אני מעוניין לרכוש דיסק קשיח למחשב בנפח גדול. הכיוון שלי הוא 1.5TB. הביצועים לא כל-כך מעניינים אותי מכיוון שהוא אמור לשמש לאיחסון בלבד (לא לתוכנות, משחקים..) חשוב לי שיהיה אמין. חיפשתי קצת ומצאתי את זה WD15EADS מישהו מכיר את הדגם הזה? מומלץ/לא מומלץ? יש המלצות לדיסק אחר? תודה רבה, אלעד.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by i-kramba,

ב-lightscribe אילו דיסקים תומכי lightscribe יתאימו לו עכשיו? ואיפה אפשר לקנות בזול דיסקים כאלה? :s05:

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by staieb,

שלום לכם .. אז ככה השתכנעתי לקנות את הSeagate 1TB Black armor http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=741905 עכשיו ההתלבטות היחידה שלי היא שהבנתי שיוצא USB 3 בכוננים חיצוניים, אני לא יודע אם עדיף לחכות או שזה יעלה יקר .... ואשמח לשמוע המלצה גם על הblack armor ואם הוא שווה את ההשקעה הכספית.. תודה רבה ומחכה לתשובה דחופה

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. נתחיל בזה שיש לי 2 דיסקים של 103SJ ועוד אחד 103UJ הישן יותר. כולם עם קיבולת של 1TB. הלוח אם שלי יש לו שתי בקרי RAID. בקר ראשון: ICH10R INTEL שתומך עד 6 דיסקים ברייד 0/1/0+1/5. בקר שני: JMicron JMB363 תומך עד שתי דיסקים ברייד 0/1. אז השאלה שלי מה ההמלצה שלכם באיזה טופולוגיה להשתמש? חיבור שלושת הדיסקים לבקר ICH10 בRAID 0? או אולי ברייד 5? חיבור שתי דיסקים בבקר של הJMICRON בRAID 0 והשלישי יהיה דיסק נוסף? חיבור שתי דיסקים בבקר של ICH10 ברייד 0 והשלישי יהיה דיסק נוסף? או אולי המלצה אחרת? אשמח לשמוע את דעתכם. אגב אם אתה שואלים למה קניתי עוד דיסקים? מפני שאני צריך יותר אחסון וקניתי את אותם הדיסקים בשביל לעשות רייד כי מהירות זה משהו שאני חי בשבילו וגם אני יודע שחיבור של …

• 1 תגובה
    • 961 צפיות
  19. אני מחפש כמובן כונן חיצוני אם אפשר המלצות ל-1TB ול-1.5TB כי אם ההבדלי מחיר ביניהם זניחים אני אקח 1.5. משמש לאיחסון סרטים מידע וכד'... שיהיה פשוט ובמחיר הגיוני כמובן לשוק. תודה לעוזרים ויום טוב. נ.ב במחשב שלי יש חיבור eSata? זה נחשב למהירות העברה יותר גבוה מאשר ה-USB ? כלומר, עדיף לחבר כונן קשיח חיצוני ל-eSata ? אם כן אני אשמח גם להמלצות לכוננים שתומכים ב-eSata

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  20. היי אני מחפש דיסק קשיח חיצוני בעיקר לצרכי גיבוי. ראיתי שאין הבדל ממשי במחיר בין 500 ל1000 GB. חיבור:USB2 לא צריך יותר מזה. גודל:2.5 אינץ למישהו יש המלצות? תודה

• 1 תגובה
    • 833 צפיות
  21. Started by EagleXDR,

אחרי שעברתי 2 הארד דיסקים תקולים של סאמסונג שלקחו איתם הכל, אני עובד כבר כמה חודשים עם טרה של סיגייט (7200.12) אם אני לא טועה, וסך הכל אני די מרוצה. לאחרונה הכונן התחיל לעשות רעשים של קריאה וכתיבה (אתם יודעים על מה אני מדבר, אני משער..). אני לא יודע אם זה תקין או לא, אבל בהתחשב בשימוש שהוא עבר, אני משמש שאני לא צריך להיות מופתע. בכל מקרה, בהתחלה זה קרה רק כשבאמת כתבתי לו משהו, ועכשיו, אין שנייה שהוא לא עושה רעש, במיוחד בלילות, הוא נכנס לאיזה רצף מעיק שלא נותן לישון. בדקתי בריסורס מוניטור מה גורם לזה, והיישום עם הכי הרבה פעילות היה svchost, שתאמת, אין לי ממש מושג מה הוא עושה... אם מישהו יוכל לעזור לי עם זה, אני אשמח. תודה. עריכה: רק רציתי לציין שהרצתי את הבדיקות הקצרות של …

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. היי, בשנים האחרונות כל איזה חודשיים שלושה אני מגלה שנגמר לי המקום וקונה עוד HD גיבוי, לפעמים חיצוני ולפעמים פנימי. זהו, נשבר לי ואני רוצה שיהיה לי מספיק מקום לשנה הקרובה. לצורך זה אני מחפש HD חיצוני או מערך איחסון עם חיבור רשת (עדיף של ג'יגה) שיחובר לנתב ולא יהיה תלוי במחשב ספציפי. התקציב שלי הוא עד 3000-3500 ש"ח הדרישה העיקרית שלי היא מהירות קריאה מהאחסון, הוא ישמש בעיקר לאחסון סרטים וסדרות באיכות HD ואני רוצה צפיה חלקה בלי בעיות. (ולפני שתקפצו, כן כל התוכן חוקי!!) עד עכשיו הדבר היחיד שחשבתי עליו הוא ה WD-ShareSpace : WDA4NC40000 (שנותן לי בונוס של Raid5 קצת הגנה לא הרגה אף אחד) אבל קראתי כמה ביקורות לא מחמיאות על המהירויות שלו. אם יש מישהו שהתנסה עם הדגם הזה או שיש לו …

• 14 תגובות
    • 2.3k צפיות
  23. שלום יש לי 3 הארד דיסקים לא מחוברים ב raid האחד maxtor 160 גיגה מחובר ide השני wd500 גיגה דגם aaks מחובר sata2 השלישי wd1T דגם ears green caviar. המפרט של המחשב שלי הוא לוח של evga 179ftw מעבד intel qx9650 זכרון crosair 2gb ddr3 נראה לי מאוד מוזר שקצב העברה בין הsata2 ל sata2 יהיה 2.8mbps כל הדרייברים מעודכנים כולל הביוס. כל ההארדיסקים הם ב ntfs. מה יכול להיות הבעיה?

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. שלום, אני צריך בבקשה עזרה. רכשתי מחשב חדש והתקתנתי עליו חלונות 7 במהלך ההתקנה פיצלתי את הדיסק קשיח לשתי מחיצות הבעיה היא שאני לא מוצא את המחיצה השניה אם למישהו יש מושג אני אשמח לעזרה

• 5 תגובות
    • 739 צפיות
  25. בכותרת מצוינים הפרטים. אם אני לא טועה יש חלק מסוים שאיתו אני עושה את זה, זה מאפשר הרכבה של הדיסק הקשיח על החלק הזה ואז יש חיבור USB חופשי. איזה חלק זה? איפה קונים אותו? וכמה הוא עולה? תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים