עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. משפחת ה-Source החדשה תואמת את שמה עם ביצועים צנועים יחסית - אך גם מחירים מומלצים שנמצאים בתחתית השוק, לשמחתנו לכתבה

2. Started by UltraTouch,

שלום, אני מעוניין לקנות SSD להפעלת מערכת ההפעלה שלי (W7 64BIT) הכונן צריך ליהיות בנפח 60G ,אני רוצה לדעת איזה מבין כל הכוננים של החברות הוא הטוב ביותר ? אני קיבלתי המלצה על הכוננים של OCZ

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by Murmur,

הגיע לי ה- seagate Barracuda מהסדרה החדשה (3TB). הרצתי עליו HDDScan - להלן התוצאה. אינני יודע לפרש את תוצאות הבדיקה. האם הכונן תקין? האם כך צריך כונן חדש להתנהג? תודה מצורף גם קובץ הדוח המלא

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by STRENGTH,

יש לי דיסק DVD רב-פעמי אני נכנסתי ל-NERO ועשיתי BURN DVD DATA הכנסתי את התוכן הצריבה הושלמה בהצלחה אבל שניסיתי אחרי זה להכנס לדיסק ראיתי שדיסק ריק(כנראה שעשיתי משהו לא נכון) אם עשיתי טעות אז איך אפשר לצרוב DATA ל-דיסק DVD רב-פעמי? ושעכשיו שאני מנסה למחוק את התוכן זה לא נותן לי עשיתי ERASE DVD ולא עוזר...מה עושים? :'(

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by Slash87,

מישהו יודע מה ההבדל בין השניים?? אני כבר פינצרתי את המוח בנסיון להבין אנייודע שהדגם השני הוא החדש יותר.. אבל חוץ מזה?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by amitaiz,

יש לי שני צורבים מחוברים למחשב. אני רוצה לצרוב משהו ושייכתב במקביל לשני דיסקים. איך עושים זאת? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  7. יש לי במחשב HD אחד של 40 ג'יגה והוא לא מספיק לי אז אני רוצה להוסיף עוד אחד של 40 .... השאלה שלי אם 2 הארדיסקים יאטו לי במשמעותיות את המחשב או לא ?? בתודה בנצי

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. אוקי אז ככה השאלה היא פחות או יותר כמו בכותרת אני מתכוון לקנות עוד הרד דיסק בקרוב ואני לא החלתתי איזה. אני רוצה שבנוסף הוא יהיה מהיר ככל האפשר אז חשבתי לקנות כבר SATA אבל מצד שני אם אני יקנה עוד הרד דיסק כמו שיש לי עכשיו wd 80gb 8 mb buffer ואז אני יוכל לשים את שנייהם על רייד 0 אז אני רוצה לדעת מה יהיה יותר מהיר (הבקרים שבהם אני ישתמש הם הבקרים שמובנים על הלוח אם שלי) תודה מראש לכל העוזרים

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by DoKing,

שלום קוראים לי דור אני מנוי ברשת פלאפון ויש לי מכשיר סמסונג 770 מי שלא יודע הוא תומך בכרטיסיי מיקרו אס די עד 512... הבעיה שלי היא כזאת , העברת קבצים דרך המכשיר עצמו היא איטית מידיי ומעצבנת אז מה שעשיתי זה הכנסתי את הכרטיס למתאם ל אס די רגיל הכנסתי אותו לקורא כרטיסים והעברתי את הקבצים בצורה רגילה מה שקרה הוא זה שהמכשיר לא קרא את הקבצים.... אז עשיתי לכרטיס פורמט בצורה הפשוטה ביותר דרך המחשב שלי והתוצאה המכשיר לא קורא את הכרטיס (המחשב כן אני יכול לעשות עליו מה שאני רוצה אבל המכשיר לא מזהה שניכנס כרטיס הרחבה) מישהו יודע מה צריך לעשות בישביל דרך אגב הפורמט נכון השארתי אותו על FAT רגיל כמו הכרטיס שמגיע עם המכשיר וכמו שהוא הגיע .... נ.ב ליפניי שעשיתי פורמט הכל עבד טוב הכרטיס…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by RazorJunior,

שלום רב הצורב יגיע תוך שבועיים בברכה, שירות לקוחות ח.י.אלקטרוניקה ורכיבים בע"מ. טל: 09-7661515 שלוחות 127 /227 פקס:09-7668643 www.hye.co.il -----Original Message----- From: XXXXX] Sent: Friday, January 07, 2005 6:37 PM To: info@hye.co.il Subject: צורב LG ח.י. שלום, הבנתי ממספר גורמים שאתם היבואנים הרשמיים של LG בארץ. כבר הרבה זמן שאני מתכנן לקנות צורב DVD חדש במקום ה NEC הקודם שלי שנמכר, ושמתי עין הרבה זמן על ה LG 4163. לאחר התייעצות עם הרבה מומחים, הבנתי שזה הצורב בשבילי. אך בשל סיבות, לא מובנות לי, הוא אינו נמכר בארץ, אלא רק בחו"ל. בארץ נמכרים רק הדגמים הקודמים של LG. רציתי לדעת למה זה? הצורב צפוי להגיע בקרוב? אם כן, מתי? ואם לא…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by לוח שנה,

http://www.inn.co.il/News/News.aspx/265127

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. שלום, היו לי כל מיני bsodים לאחרונה + המחשב קופא (המשחק נשאר על מה שהיה אבל אי אפשר לזוז הכל קפוא השעה קפואה הכל קפוא) לגמרי כל כמה שעות ורק ריסט גס פותר את הבעיה. שאלתי בכל מיני פורומים בחו"ל על העניין והמליצו לי על התוכנה: seaTools בשביל לבדוק את הכונן הקשיח, עשיתי בדיקה ובאמצע הבדיקה קרס המחשב עם עוד מסך כחול. נאמר לי באותו פורום שזה סימפטום לתקלה בהארד דיסק. לכן החלטתי להחליף הארד דיסק ופה אני זקוק לכם אני זקוק להמלצה להארד דיסק ברמה גבוהה של 1TB(או יותר) עד 500 ש"ח שיעזור לשפר את הביצועים של המחשב גם... (יש לציין שזה מחשב נייד של Acer עם intel i5 4690 מעבד 4 GB זיכרון win7 32bit תודה ושבוע טוב

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. http://www.msfn.org/board/topic/149201-concept-pagefile-on-ssd-uses/page__gopid__952051#entry952051 בעיקרון זה קונים SSD קטן וזול ויחסית מתקינים את ה מערכת הפעלה על ה HDD ואת ה PAGEFILE שמים על SSD ונהנים יחסית מבוט יחסית קצר ממערכת מגיבה יותר ועוד 20גיגהבשביל תוכנות כבדות [ כמו VS2010] או משחקים חשובים לכם באמת שאתם משתמשים הרבה ולא סתם קבצים שאין להם כל כך הרבה שימוש בעבודה שוטפת במחשב

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  14. שלום, יש לי דיסק-און-קי עם כמה קבצים ואני רוצה שחלקם יהיו מוגנים ממחיקה(ברור שניתן יהיה למחוק אותם, אך יהיה יותר קשה, לא ניתן יהיה פשוט ללחוץ מקש ימני ומחק). חשבתי ליצור 2 מחיצות, ולהגדיר מחיצה אחת כREAD ONLY. בDISKPART כשניסיתי: attribute volume set readonly הוא החזיר שגיאה: Virtual Disk Service error: The operation is not supported on removable media. כשניסיתי : attribute disk set readonly זה הצליח, אבל אז 2 המחיצות היו לקריאה בלבד. מה ניתן לעשות? תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by denis20,

ף מחפש ssd מהיר וקראתי כמה המלצות אליו. אני רכשתי את הלוח הזה: msi x470 gaming carbon pro. מה דעתכם אליו לעומת crucial p1 או אחרים?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  16. Started by Neus,

אהלן חברים. אני מצלם באופן חובב, ולפיכך יש לי לא מעט אינפורמציה לאחסן, לכן חשבתי לקנות דיסק קשיח חיצוני. חשבתי לקנות דיסק שכזה מEBAY, מסין, משם יש משלוח חינמי וישנו הפרש של עשרות שקלים בין המחירים שם לבין המחירים בארץ. השאלה היא, האם כדאי להזמין מוצר מאין זה מסין, או שעדיף להשקיע עוד כמה עשרות שקלים ולקנות בארץ?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  17. Started by omertgm,

הכונן המקורי תקול ואני רוצה להחליף. המערכת היא win7 starter. איזה כונן 128/120GB מומלץ היום בשאיפה לחסוך (בלי לוותר על TRIM כמובן)

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. רציתי לשאול איך אני עושה עם התוכנה GPARTED (דרך LIVE CD) מערך RAID 0 שישלב שתי כוננים קשיחים לאחד(2 של 80 GB לאחד של 160) מבלי לפרמט אותם.. אם חובה לפרמט את שתיהם/אחד מהם אז לא משנה אבל הייתי מעדיף בלי לפרמט. תודה מראש, ניב.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by Bluemen,

היי, אני מעוניין בכונן HHD של 4TB (בעיקרון גם 3 יספיק אבל אין מבחר גדול וגם הבנתי שככול שהכונן מתמלא הביצועים יורדים) ראיתי את שני אלו מה אומרים: WD SE HDD 4.0TB 64MB SATA3 Datacenter Capacity - 520 שקל WD 4.0TB 256MB SATA3 Blue - 380 שקל הבנתי שב WD יש סדרות ירוק,שחור,כחול,אדום מה הסדרה של הכונן הראשון? ממליצים על כונן אחר? מזמין מKSP/TMS תודה רבה

20. סתם הסתכלתי לי על כוננים חיצוניים (צורבי DVD) וראיתי שהם די משמעותית יותר איטיים מהפנימיים, מדוע זאת? תודה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. לפני הכל יש לי 2 כוננים SAMSUNG 1TB 103SJ F3 שקניתי מלפני 2-4 שנים אני לא כל כך זוכר. הם בעצם היו במערך רייד 0, עד לעכשיו (כרגע בביוס שיניתי במקום להיות על RAID, להיות על IDE) הכונן מערכת שלי הוא C300 128GB וברגע כתיבת הודעה זו כל השאר יושבים במחשב אך אני לא נוגע בהם, לא כותב עליהם כלום וכו. היום כשהפעלתי מחדש את המחשב ראיתי שגיאה במהלך הBOOT, אותו חלון שדרכו אני מגדיר את מערך הRAID הראה לי באדום, בצד "Error Occurred(0,1) התעלמתי מזה חשבתי שאחרי הפעלה מחדש זה יעלם, אך זה לא נעלם. המשכתי להשתמש במחשב לראות האם יש שינוי שאני מרגיש מבחינת ביצועים. ואכן יש הבדל ניכר בביצועים, כשאני מוריד טורנט על 7MB מבערך 60 חיבורים הDISK QUEUE מגיע ל10! ודיי נשאר שם.... לפני כן זה ל…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  22. Samsung 840 Series 2.5'' 250GB SSD ב- 795 ש"ח VS Samsung 840 Pro Series 2.5'' 128GB SSD ב- 695 ש"ח אני בהתלבטות קשה, מה כדאי ? השימושים שלי הם בעיקר: פייסבוק, יוטיוב, אימיילים, חדשות, פורומים, שירים, תוכנות, הורדות ומשחקים.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. כמה שיותר GB ללוח אם שתומך SATA1. תודה מראש!

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by e.t,

קניתי מלירה 2 מדיות Ritek Ridata DVD+RW X8 http://www.lira.co.il/site/viewProduct.php?pid=785 גם ב-NERO וגם ImgBurn הוא לא מזהה את הדיסקים (ניסיתי את שניהם). דיסקים אחרים הוא מזהה וצורב בלי בעיה (Verbatim, Memorex), גם CD וגם DVDR. WTF!?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by x-dude,

מי שמתכנן על הצורב DVD נק,אז כבר עדיף שייקח את ה 3520 במקום 3500 (מהירויות צריבה יותר גבוהות),תריצו חיפוש בזאפ ותמצאו (שנתיים אחריות).

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים