עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. אני צריך כונן חדש...לאחר שאחר הלך לעולמו. באותו מחיר יש את ST3500418AS המומלץ אך ראיתי גם את WD5000AADS עם באפר 32. מאחר והוא שייך לסדרת ה GREEN אני מניח שהוא 5400RPM? האם ה ST3500418AS עדיין עדיף? (למרות באפר קטן יותר?) הדיסק ישמש ככל הנראה לאיחסון ולהרצת משחקים ממנו. דעתכם? המלצות?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  2. אח שלי האידיוט נתן לחבר שלו לחבר את הכונן A לאחר שהקבל יצא והאידיוט חיבר את הקבל עקום ודפק את הקבל ואת הכונן עכשיו הקבל חשמל הקטן שהיה אמור להתחבר לכונן A הרוס ושבור ואני חייב אחד אחר בדחיפות כדי להתקין את הווינדוס שוב (הוא עושה בעיות ...) עכשיו התקשרתי לסתם חנות מחשבים שקרובה אלי והם אמרו לי שאי אפשר להשיג רק את הקבל ואני חייב להחליף את כל הספק ! שאלתי בקיצור היא האם זה אפשרי להשיג קבל כזה בלי להחליף את כל הספק ?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by omertgm,

הכונן המקורי תקול ואני רוצה להחליף. המערכת היא win7 starter. איזה כונן 128/120GB מומלץ היום בשאיפה לחסוך (בלי לוותר על TRIM כמובן)

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by mzlbat,

היי איך להקטין את הויברציות של ההרד דיסק ?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. במילים אחרות-האם שווה לשלם 100 שקל יותר על מהירות קריאה\כתיבה גבוהה יותר? אני מתבסס על ההנחה ש60GB יספיקו לי לWINDOWS 7+תוכנות מובחרות+BF3 בשביל לקבל עליהם את תוספת המהירות ולא חושב להוסיף עוד 250+- ש"ח בשביל 120GB. לסנדיסק יש 275\265 מגה לשניה ולאינטל יש 400\500. יש לי לוח אם Gigabyte Z77-D3H עם SATA III 6Gb\s ופונקציית SSD Caching\Intel smart response, כך שאוכל לסחוט את המקסימום מכונן SSD. מה דעתכם? תודה רבה! [=

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by bneli,

בעקבות שידרוג לSSD הוצאתי את הכונן מערכת הישן (1 טרה של סיגייט) והשארתי ככונן משנה את ה3 טרה עכשיו הכונן טרה עדיין טוב וחשבתי לעשות ממנו כונן גיבוי ואבל אני צריך מתאם מסויים אני חושב יש לי בלוח 2 יציאות ESATA וחשבתי שאפשר שיעבוד שמה ואבל זה לא מתחבר אליו(צריך כבל מיוחד?) האם צריך חשמל חיצוני (כם עם USB )?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. הי לכולם, פרמטתי את המחשב והתקנתי על הSSD ווינדוז מחדש. מה שלא לקחתי בחשבון זה שיש לי גם שני כוננים נוספים שמחוברים בRaid 0 וצריך לשנות הגדרות כדי שיעבדו. מה אני צריך לשנות בBIOS כדי להחזיר אותם לחיים? כמובן- משהו ששומר על התוכן שעליהם.. רב תודות!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by genia,

/

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. אני צריך להחליף לאח שלי במחשב דיי ישן בין איזה 6 שנים את הצורב ורציתי לבדוק מה לקנות לו.. בלי לבדוק אפילו מה הלוח אם אני משאר שאני יצטרך IDE... כרגע החרא שיש לו זה NEC 3500 שממש ממש עושה בעיות כל הזמן.. אפשר להיות שקט ולקחת את הPioneer DVR-116 נכון?..

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. היי, אז הסיפור הוא כזה, אני קם בבוקר, מנסה להפעיל את המחשב, עולה רגיל והכל, איך שהוא מסיים את הטעינה של הווינדוס (7), אני מקבל מסך כחול מהיר, והמחשב מבצע ריסטרט וכך חוזר חלילה, ניסתי את הדברים הבאים: 1. ההעברת ההארד דיסק למחשב אחר, ושם הוא לא זוהה, וברגע שחובר לבדו ללוח אם, קרתה את אותה התקלה. 2. ניסתי לתקן את ההארד דיסק עם הדיסק של הווינדוס, ושוב נתן לי שגיאה שהוא לא מזהה ווינדוס. 3. ניסתי להתקין מחדש ההתקנה נתקעת לפני המידע על הדיסקים הזמינים.. אגב שמתי לב שההארד דיסק כן מזוהה בביוס! תגידו לי בבקשה אם יש דרך להציל את המידע, זה מידע נורא יקר לי.. עוד משהו, אני כבר קיבלתי את זה שהלך לי ההארד דיסק, ואני מתכנן לקנות ecogreen 1.5T, איך הוא ביחס לברקודה 7200 שיש לי עכשיו? יו…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  11. הייתי מעוניין לשמוע חוות דעת ממשתמשים שיש ברשותם צורב Lite On והינם צורבים על מדיות של Silver Line. האם השילוב הזה עובד בצורה תקינה לחלוטין? האם נדפק לכם אי פעם דיסק? אני עומד בפני קניית צורב חדש ויש לי חבילה שלמה של Silver Line בבית ולכן חבל לי לזרוק אותם לפח. תודה :smiley5:

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by assaf972,

שלום לכולם יש לי דיסק קשיח hitachi ultrastar ..147 gb 15000rpm השאלה שלי האם אפשר לחבר אותו למחשב כי הכניסות שלו לא רגילות כמו כול הדיסקים הקשיחים...ואם אפשר הסבר קצר לגביו

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. כמו כן, אני נתקל בבעיה (שאני לא יודע אם זה הפורום הנכון לכך- אנא תקנו אותי אם אני טועה) בצריבה עם תוכנת NERO 8.0.3.0 כאשר יש לי תיקיה בתוך תיקיה בתוך תיקיה, עם שמות ארוכים, התוכנה מסרסת לי את שם התיקיה, והדבר גורם לבעיות רבות שכן נמחק רוב רובו של השם. האם יש הגדרה שתתן את האפשרות לצרוב עם שם במלואו ? מה גם, שלעתים העומק של התיקיות גורם לכך שבמצתבר נוצר מסלול ארוך למדי, ולכן התוכנה בתחילת הצריבה, מזהירה על הדבר. השאלה כפולה בעניין, האם ישנם הגדרות בגרסא הזו שתאפשר צריבה עם שמות מלאים או האם יש גרסאות מתקדמות יותר, אשר איתם הבעיה נפתרת בקלות יותר (יש לי אפשרות להתקין גרסאות מתקדמות יותר). בתודה מראש

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by denis20,

ף מחפש ssd מהיר וקראתי כמה המלצות אליו. אני רכשתי את הלוח הזה: msi x470 gaming carbon pro. מה דעתכם אליו לעומת crucial p1 או אחרים?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  15. Started by לוח שנה,

http://www.inn.co.il/News/News.aspx/265127

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. יש לי במחשב HD אחד של 40 ג'יגה והוא לא מספיק לי אז אני רוצה להוסיף עוד אחד של 40 .... השאלה שלי אם 2 הארדיסקים יאטו לי במשמעותיות את המחשב או לא ?? בתודה בנצי

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. חברים יקרים, יש לי שני כונני Patriot pyro SE 60GB המחוברים בחיבור Sata III 6GB/s ללוח שלי Gigabyte P55UD4P ביציאת סאטה 3 של מארוול. ב-Bios כל התקני הסאטה מקונפגים על AHCI. בנוסף יציאות ה-Sata III מקונפגת על Raid 0 with XHD . XHD - זה פיטצר של ג'יגהבייט אשר עושה מהירות גבוהה יותר ברייד. הגדרתי מערך רייד. הכל מזוהה בביוס טוב ויפה. אני בא להתקין ווינדוס, הכונן רייד מזוהה כ-120GB (שניהם כל אחד 60) ואני יוצר מחיצה(Partiotion) , בא לפרמט אותה, אך לא משנה מה אני עושה, אפילו אם אני מתקין בלי פירמוט (שבפועל תפריט ההתקנה של ווינדוס 7 64 ביט מפרמט אוטומטית, אני מקבל הודעת שגיאה כי לא ניתן לפרמט error ואיזה מספר... לבסוף באמצעות Acronis partition manager יצרתי מחיצה ופרמטתי…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  18. Started by Classify,

חשבתי לקנות את הכונן הבא: Seagate 500GB Momentus G 7200.4 SATA16mb ST9500420ASG הוא עולה 386 שקל, יש משהו יותר מומלץ במחיר הזה? ולכונן הישן שלי רציתי לקנות קיט ולהפוך אותו לחיצוני, יש קיט מומלץ?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. שלום לכולם, אני לפני רכישה של מחשב נייד. בנוסף אני מתכוון לרכוש HD חיצוני בנפח 500MB לצורך מולטימדיה (סרטים/שירים/קליפים) , והשאלה שלי היא - איזה חיבור חיצוני קיים היום שהוא המהיר ביותר? USB2 ? FireWire ? חיבור אחר שלא שמעתי עליו ? תודה, אורן.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by pergola,

מה יותר טוב בכונן קשיח החברה HITACHI או westren digital?? משהו בסגנון 550# כובן קשיח: HITACHI 200GB 7200rpm 16MB Buffer S-ATAII HDD רק מתלבט בחברה

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. ‏Caviar Blue 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II WD5000AAKS‎ או ‏500GB 7200RPM 16MB Sata II HD502HJ‎ בעיקרון אותם נתונים יש אחד מהם שיותר מומלץ?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by Kukishin,

הורדתי תוכנה בשם ACRONIS...

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by KF,

שלום לכולם ניצלתי את כל ה-15GB החינמיים שקיבלתי ב-GOOGLE DRIVE. אם אני קונה 200GB נוספים בעלות של -120 ש"ח לשנה - האם אחרי שנה כל התוכן נמחק משם ? האם אני יכול לפנות אחסון ע"י מחיקה ?

24. ??

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by sariti,

תמיד רציתי לראות תהדבלים והאם הם משמעותיים או הכל גימיק שיווקי אנא ענו לי בבקשה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.