עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by ZXY1,

אני מחפש דיסק קשיח תמורה/מחיר טוב מה אתם אומרים על דיסק קשיח מבית Seagate דגם ST3500320AS נפח 500GB חיבור SATA II יתרון חשוב זכרון מטמון 32MB (לא 8MB,16MB) אחריות 5 שנים במעבדות אייבורי מחשבים מחיר: ¤339.00 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=867&CatCode=399 ומה אתם אומרים על קנייה ברשת אייבורי שנפתח בחדרה (בכביש 4) ? שכחתי לציין שיש גם את KSP (בכביש 4) לא רחוק מאייבורי ? תודה

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. רק היום, 25 ליולי - כי זה יום לייפסטייל אולי המחיר הכי טוב שתוכלו להשיג על מדיות אי פעם......... 50 דיסקים וורבטים עולים 135 ומקבלים 50 דיסקים חינם כלומר 135 שקל ל100 דיסקים 1.35 שקל לדיסק אפילו TEAC יותר יקר מזה למרות שהמבצע תקף גם ל TEAC וגם לכל דיסקים של DVD, כולל RW רק היום, 25 ליולי - כי זה יום לייפסטייל

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. שלום, ניסיתי כמה פעמים לצרוב יש לי 2 בעיות אני לא יודע אם הצורב הוא בטכנולוגייה + או - , ניסיתי לצרוב והוא צרב נראה לי ואז בסוף דפק את הדיסק, לא מצאתי אותו האתר היצרן, הדגם הוא: TOSHIBA SD-R5112 תודה רבה רבה למי שעוזר אלי.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by mmnetanya,

שלום לכולם, יש לי שתי דיסקים קשיחים אחד Segate 80GB והשני Samsung 160GB. ה-Segate מתחמם לי לטמפ' של 57 מעלות צלסיוס וה-Samsung מתחמם לי לטמפ' של 55 מעלות צלסיוס. (עפ"י תוכנת SpeedFan) זה לא מסוכן ???

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by shlomi1234,

היי חברה , יש לי במחשב הרארדיסק אחד (500 ג') מפוצל לשתיים (os-100 ו - 360 נוספים), יש לי גם כונן חיצוני של טרה וחצי. מבחינת מקום אחסון יש לי די והותר, אך בהפעלת מחשב\שרת בתוכנת VMWARE זה עובד לי מאוד לאט (עובד על המחיצה השנייה , לא של מערכת ההפעלה). יש לי מעבד 4 ליבות ו4 גיגה זיכרון (מקצה 2 גיגה לשרת בVMWARE ) , אך נראה כי המחשב מצד אחד לא מתאמץ להפעיל את השרת (לא מזיז ל CPU ולזיכרון בצורה קיצונית) ובכל זאת זה עובד ממש לאט. עד כמה קנייה של עוד הארדיסק תשפיע על הנושא ? עדיף לעשות מערך RAID 0 ? עד כמה הוספה של עוד הארדיסק עם RAID 0 תשפיע גם על משחקים ?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. הייתי מעוניין לשמוע חוות דעת ממשתמשים שיש ברשותם צורב Lite On והינם צורבים על מדיות של Silver Line. האם השילוב הזה עובד בצורה תקינה לחלוטין? האם נדפק לכם אי פעם דיסק? אני עומד בפני קניית צורב חדש ויש לי חבילה שלמה של Silver Line בבית ולכן חבל לי לזרוק אותם לפח. תודה :smiley5:

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. שלום לכולם אני מחפש כונן קשיח חיצוני בגודל 2-3 tb,רוב הזמן הוא יחובר למחשב לאכסון ולעתים קרובות הוא יחובר לסטרימר לצפייה בסרטים באיכות גבוהה ותלת מימד. בסטירמר יש חיבור usb 2,3 ובמחשב רק usb 2, מאוד חשוב לי שלא תהיה שום בעיה בהפעלת הסרטים מהסטרימר. התלבטות שלי הייתה בין שתי דגמים : 1)Western Digital My Book Essential Edition 2000GB WDBACW0020HBK שיש אליו אחריות לשנתיים ולפי מה שמצוין המהירות שלו 7200 rpm והמחיר 590 ש"ח 2) Transcend StoreJet 35T3 3TB שאין שום מידע אליו אני כמאט בטוח שהוא 5400 rpm ויש אליו 3 שנים אחריות במחיר 690 ש"ח כרגע רכשתי את wd בגלל שהחברה יותר מוכרת אבל אני עדין מתלבט אם להחליף ל Transcend או למשהו אחר אחריי הביקורות שקראתי על wd

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by rgb00,

שלום, לא מצאתי כמה rpm יש לכונן הזה. אשמח לעזרה. בנוסף, האם יש חיסרון לגודל הכונן מבחינת אמינות התפקוד? תודה!

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. שלום, הארד דיסק שלי הלך, ואני רוצה לקנות כונן בגודל חצי טרה בתקציב של עד 250 שקל. אני צריך המלצה בדחיפות(קונה היום) לכונן אמין שלא קורס אחרי שנה, שיהיה שקט ומהיר. בסטיקי ראית את ההמלצה על הכונן HD502HJ של סמסונג. רציתי לדעת אם באמת כדי לקנות אותו מבחינת אמינות, או יש אלטרנטיבה אחרת אמינה בסכום לא גדול?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  10. Started by aviv_ni,

שלום יש לי 3 דיסקים קשיחים דיסק מקומי c , דיסק מקומי d , דיסק מקומי f אני רוצה לחבר את c ו - d שיהיו דיסק מקומי 1 מחובר כאילו יהיה לי רק למשל דיסק מקומי c שהוא כולל בתוכו את c ו - d ויכלול בתוכו את הזיכון של שניהם ביחד מחובר ועוד דיסק שהוא f עשיתי את זה עם התוכנה magic partition מצאתי כמה מדריכים לזה באינטרנט וכולם אומרים את אותו מדריך ואחרי שאני מפעיל תמחשב מחדש הוא מעביר אחוזים ואז יש שגיאה error 4 while executing batch. error 4 bad argument / parameter. will now reboot press any key to continue

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by sherlock1212,

כמה צריך לעלות דיסק כפול של די.וי.די(8.5 GB)? בדקתי וראיתי שזה עולה מעל 50 שקל לדיסק אחד וזה נשמע לי ממש לא הגיוני...

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. אפשר להשתמש בבקר ה raid לחיבור רגיל של דיסקים ולא חייבים להשתמש בו לגיבוי או כתיבה לשני דיסקים בו זמנית. כך אפשר לחבר דיסק קשיח, cdrom , dvd , וצורב , כל אחד על בקר נפרד (master) נכון ??

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by User_Name,

יש לי כונן DVD של Toshiba, במהירות 16x48, דבר קטן שמציק לי הוא המהירות שהכונן נפתח 2 , 3 שניות. אני יודע שזה סתם בזבוז כסף לקנות חדש, אבל האם הכונן של LG נפתח מיד כשלוחצים על הכפתור? יש דרך לסדר את הזמן שלוקח לכונן להפתח?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by DIPSET,

אני מתכוון שהוא ישמש בעיקר לגיבוי, להעביר חומר מ 3 הארד דיסקים ישנים שלי, ואולי גם שימוש שוטף לאחסון של סרטים... והוא יתחבר בעיקר ללפטופ כנראה.. יש לי חיבור פיירוויר... לפי מה שאני מבין החברות היחידות שנחשבות בשוק הזה הן WD ו SEAGATE לא? יש דגמים ספציפים שמומלצים? וכמובן שבעיקר חשוב לי אמינות.. שלא חס וחלילה יקרוס יום אחד... אבל גם מחיר פרופורציונלאי בין העלות לתועלת שאני מחפש... אני מניח שתקציב סביר למה שאני מחפש הוא בין 500 ל 900 שקל, לא?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by hararim,

קיבלתי מחשב חדש ובהתקנת הווינדוס חילקתי את הכונן הקשיח ל-2. עכשיו בווינדוס לא מופיעה המחיצה השניה כלומר במקום 2 כוננים אחד שך 100GB והשני של 150GB , מופיע רק כונן אחד של 100. יש רעיונות מה לעשות?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. במילים אחרות-האם שווה לשלם 100 שקל יותר על מהירות קריאה\כתיבה גבוהה יותר? אני מתבסס על ההנחה ש60GB יספיקו לי לWINDOWS 7+תוכנות מובחרות+BF3 בשביל לקבל עליהם את תוספת המהירות ולא חושב להוסיף עוד 250+- ש"ח בשביל 120GB. לסנדיסק יש 275\265 מגה לשניה ולאינטל יש 400\500. יש לי לוח אם Gigabyte Z77-D3H עם SATA III 6Gb\s ופונקציית SSD Caching\Intel smart response, כך שאוכל לסחוט את המקסימום מכונן SSD. מה דעתכם? תודה רבה! [=

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. רכשתי אתמול SSD SAMSUNG 840 120GB וכבר התקנתי עליו ויינדוס 7. ביצעתי כל את השיפורים הדרושים במדריך הזה חוץ מה TRIM http://hwzone.co.il/hardware/guides/ssdguide ביצעתי חיפוש אך לא מצאתי בשום מקום שכתוב איך להפעיל TRIM על ווינדוס שכבר הותקן. תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by dolev16,

לפני זמן מה פתחתי פה דיון בקשר לגיבוי של קבצים , ושם נאמר לי שהדרך הבטוחה והטובה ביותר (חוץ מצריבה) היא לקנות דיסק קשיח שיישמש לגיבוי יום-יומי ,במקרה של קריסה של המחשב חלילה. עכשיו אני צריך מכם המלצה האם לקנות דיסק קשיח חיצוני או רגיל ואיזה. תודה.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by AboveBeyond,

חיפשתי , קראתי אבל עדיין לא כלכך הבנתי לגבי סוגי הריידים אני מבין (מתעסק עם זה ביום ביום אבל עם שרתים ונטאפים) במחשב אישי עדיין לא יצא לי להתעסק עם זה יש לי לוח אם Motherboard Name Gigabyte GA-P55M-UD2 ראיתי שיש לו אפשרות לרייד , זה נכון? אם כן איך מפעילים אותו ואיך מתפעלים אותו ? האם כדאי לקנות בקר רייד ? )לא החלטתי עדיין איזה רייד לעשות ) מה המחירים ואיזה מתאים ללוח אם שלי והאם צריך דיסקים קשיחים מיוחדים \ תודה לעוזרים !

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by yoossie,

הי לכולם! יש לי בעיה מאאוד מוזרה במחשב... ישלי בכונן די מקום של 220 ג'יגה בערך.. והוא מראה לי שתפוס שם 210 ג'יגה.. אבל כשאני נכנס לתוך התיקיה עצמה של די ואני מסמן את כל התיקיות שנמצאות שם זה מראה לי 180 גיגה וזזההו כממובן שמיד ניסתי שיציג לי קבצים מוסתרים ולא עזר כלום גם הוספתי את האפשרות שיצציג לי קבצי מערכת ועדיין אין שם שום קובץ שיתאים לגודל החסר.. והדבר הככי מוזר שאמרתי אני אעשה איחוי לדיסק ועכשיו שהוא עושה איחוי אז כשהוא מראה למטה את השמות הקבצים שהוא מאחה הוא כותב שם שמות של קבצים שהיו מלפני שאנייים במחשב ואני מחקתי אותם.. כאילו אם אני הבנתי נכון אז בכונן שלי היו כמה קבצים שכנראה לא נמחקו טוב ואז הנתיב נמחק ואילו הקובץ עצמו נשאר על הכונן ותופס לי סתם מק…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. פשוט אצל חבר שלי יש ATA 100 והמשחקים מותקנים אצלו מאוד מהר ,כמו כן גם ההארד דיסק יותר מהיר למשחקים, אצלי יש ATA 133 שאמור להיות בקצת יותר מהיר מה-100 אבל אצלי זה בכלל לא יותר מהיר :nono: לכן אני נוטה לחשוב שלא חיברו לי את ההארד דיסק עם כבלי ATA 133 ,איך אני יכול לדעת האם זה מחובר או לא דרך ווינדוס???? יש לי xp ? לוח 7VRXP REV 2.0 ודיסק MAXTOR 40 GB 7200rpm ATA 133

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by Neus,

אהלן חברים. אני מצלם באופן חובב, ולפיכך יש לי לא מעט אינפורמציה לאחסן, לכן חשבתי לקנות דיסק קשיח חיצוני. חשבתי לקנות דיסק שכזה מEBAY, מסין, משם יש משלוח חינמי וישנו הפרש של עשרות שקלים בין המחירים שם לבין המחירים בארץ. השאלה היא, האם כדאי להזמין מוצר מאין זה מסין, או שעדיף להשקיע עוד כמה עשרות שקלים ולקנות בארץ?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  23. Started by pergola,

מה יותר טוב בכונן קשיח החברה HITACHI או westren digital?? משהו בסגנון 550# כובן קשיח: HITACHI 200GB 7200rpm 16MB Buffer S-ATAII HDD רק מתלבט בחברה

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by jara14,

אהלן יש לי HD חיצוני שהכל היה בסדר איתו עד אתמול. פתאום כשאני מנסה להיכנס לHD אני מקבל הודעת שגיאה. חשבתי שהוא הלך, אבל מסתבר שהוא עובד חלק על המחשב השני. ניסיתי כמובן להחליף לחיבורי USB אחרים במחשב הסורר אך ללא הועיל. ההארד דיסק מופיע ב- DEVICE MANAGER וגם ב- MY COMPUTER (אבל ללא האייקון הקבוע). לפני שאני עושה פורמט אשמח לקבל כל הצעה. אגב, יש לי XP במחשב הבעייתי.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by arkzai,

שלום אני מחפש הארדיסק נייד מ-250GB עד 500GB אין לי ממש תקציב אבל בואו נגיד עד 400 ש"ח. אני מחפש משהו קל ונייד ואפשר לקחת אותו כמו USB ושיתחבר (USB) בלי צורך במקור כוח חיצוני. תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים