אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
השאלה שלי כאזת אני יודע שצורב DVD רגיל יכול לצרוב דיסק 4.7GB או 8.5GB עם שני שכבות (dual layer). שאני צורב רגיל דיסק סטנדרטי של 4.7GB הדיסק נשמר להרבה זמן, שאני צורב דיסק של 8.5GB אפילו שהחברה איכותית ודסיקים יקרים, אפילו שהמהירות הצריבה היא על הכי איטית שאני מנסה להפעיל דיסק שצרבתי ואז הבעיות מופיעות. לדוגמא: הדיסק לא צרב קובץ מסויים טוב וכדומה. מה שקורה אני פשוט זורק את הדיסק כי הוא לא שימושי לדוגמא אם צרבתי קובץ תמונה. בגדול השאלה האם צורב Blu-Ray יעשה צריבה טובה יותר?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התקציב שלי להארד דיסק הוא בסביבות ה-700 שקל. אני לא קונה משחק כל חודש, ולא מוריד משחקים, לכן אני לא דורש הרבה נפח. קודם רציתי לקנות איזה SATA 80GB 7200RPM באיזה 500 שקל, אבל המליצו לי כאן לא מזמן על WD Raptor SATA 36GB 10000 RPM שעולה 700 ומשהו. אמרו שיש לו ביצועים "מדהימים". כמו שאתם מבינים, אני ממש לא אוהב את יחס הנפח\מחיר שלו, ומעוניין לדעת מה כל כך "מדהים" בו? איך ביצועי ההארד דיסק מורגשים במשחקים בהנחה שיש לי זיכרון מהיר?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה בבקשה תצילו אותי הלך לי הרבה חומררר בהרדיסקקקק.... היה לי 2 מחיצות של 20 ג'יגה כל אחת ורציתי לאחד בניהם עם התוכנה Partition magic 8 אחרי שהפעלתי את המחשב מחדש כדי שהפעולה תתחיל בסוף הפעולה ניתנה לי הודעת שגיאה...(משומה לא זוכר מה היתה השגיאה אבל לא משנה כ"כ עכשיו) ומה שקרה זה שעכשיו יש לי רק את אחת המחיצות והמחיצה השניה נעלמה.... ניסיתי להכנס לUnlocated שבו היתה המחיצה שנמחקה ולבצע חיפוש Undelete ולא נמצא כלום ...... מה אני יכול לעשות כדי לשחזר את המחיצה ואת החומר שהיה עליה ?? ??? בבקשה תעזרו לי אני מתחנןןןןן... תודה רבה מראש !!!!!!! גם למי שלא יודע איך אבל נכנס וניסה לעזור..
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום זה שוב אני קיבלתי מתנה דיסק און קי (לא משו פ33ה רק 8 מ"ב) יש לי 5 מחשבים 1 XP PRO אחד ME ושניים 98 המי והאקספי לא היו צריכים דרייברים וה98 כן והורדתי להם. הכל עבד טוב עד שפשוט זה לא עבד לא קרה לדיסק כלום ופשוט המחשב לא קולט שהוא נכנס אליו מה קרה ומה לעשות????
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, מחובר אצלי intel ssd 330 למחשב יחסית ישן ללא AHCI, כל פעם שאני מכבה את המחשב מתווסף לי כיבוי לא בטוח לSMART report בתוכנת intel ssd toolbox האם זה קריטי? ואיך אפשר לפתור את הבעיה? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן חברים. אני מצלם באופן חובב, ולפיכך יש לי לא מעט אינפורמציה לאחסן, לכן חשבתי לקנות דיסק קשיח חיצוני. חשבתי לקנות דיסק שכזה מEBAY, מסין, משם יש משלוח חינמי וישנו הפרש של עשרות שקלים בין המחירים שם לבין המחירים בארץ. השאלה היא, האם כדאי להזמין מוצר מאין זה מסין, או שעדיף להשקיע עוד כמה עשרות שקלים ולקנות בארץ?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לרכוש SSD לצורך מערכת הפעלה תקציב עד 650 ש"ח נפח : 120/128 G לאחר בדיקה שערכתי אני מתלבט בין 3 עיקריים שח OCZ Vector 128G - 600 שח 650 - SanDisk Extreme 2 120G 690 שח-Samsung 840 Pro 128G הסמסונג פחות לכיוון שלי כי חורג מתקציבי ההבדלים העיקריים לפי מה שבחנתי בין OCZ ל- SanDisk הם באמינות (MTBF) כאשר סמסונג עם 2 מיליון שעות ו-OCZ עם 1.3 מליון שעות ארצה לקבל חוות דעת מכאלו שיש להם את המוצר או מכירים בעיות קריטיות בין במוצרים (בעיות אמינות / תאימות) הביצועים נכון להיום לא משחקים תפקיד מאוד חשוב כי כרגע אני עדיין עם Sata2 אך בעוד חצי שנה מבצע שדרוג ללוח אם ומעבד כך שאעבוד עם Sata3 בעתיד עם הכונן SSD. תרגישו חופשי להציע חלופות אם קיימות שלדעתכם טובות יותר או …
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה. יש לי דיסק קשיח של WD 60G שאם הזמן התמלא כמעט לחלוטין, אז בשעה טובה החלטתי לקנות חדש גדול בהרבה... עכשיו השאלה שלי היא איך אני יכול להעתיק את כל הקבצים מהדיסק הישן לדיסק החדש (כולל מערכת ההפעלה וכו..) פשוט הדיסק הישן הולך למחשב אחר... תודה מראש ניר
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, האם הכונן הבא: http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=150564066152#vi-content יתאים בוודאות למחשב שאליו אני מייעד אותו: HP Mini 1000 Model 1199ej למטרת התקנת OS? אני צריך אור ירוק לרכישה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש 2 מעומדים: Transcend SSD320 2.5'' 128GB Crucial m4 2.5'' 128GB מפרט מחשב: CPU: Intel Core i5 750 motherboard: Gigabyte GA-P55M-UD2 memory: 2x2GB G Skill F3-10600CL9 GPU: Gainward GeForce 9500 GT silence HDD1: SAMSUNG HD502HJ HDD2: SAMSUNG HD103SJ Power Supply: Seasonic 400W לפי המחיר יש עדיפות ל-Transcend, ב-45 ש"ח זול יותר. מה דעתכם?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רציתי לשאול איך אני עושה עם התוכנה GPARTED (דרך LIVE CD) מערך RAID 0 שישלב שתי כוננים קשיחים לאחד(2 של 80 GB לאחד של 160) מבלי לפרמט אותם.. אם חובה לפרמט את שתיהם/אחד מהם אז לא משנה אבל הייתי מעדיף בלי לפרמט. תודה מראש, ניב.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי במחשב HD אחד של 40 ג'יגה והוא לא מספיק לי אז אני רוצה להוסיף עוד אחד של 40 .... השאלה שלי אם 2 הארדיסקים יאטו לי במשמעותיות את המחשב או לא ?? בתודה בנצי
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כמה זמן לוקח לפרמט הרדיסק כזה, לNTFS, בהתקנה של WINDOWS, פירמוט מלא. תודה
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
מישהו קנה כזה או יודע כמה ג'יגה טכלס יש לדיסק?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני חושב לקנות כונן ssd על מנת לשפר ביצועים בעבודה על הרבה קבצים קטנים, קובץ ממוצע הוא בין kb אחד ל5 והם ובדרך כלל יש לי מספר מאות, כונן ssd יוכל ליעל לי את העבודה, נכון? בנוסף יש לי כמה קבצים של גיגות שאני קורא וכותב אל נקודות בתוך הקובץ, גם לזה ssd יוכל לעזור? בנוסף יש לי הארד דיסק של tb שמכיל את מערכת ההפעלה, מספר תוכנות והקבצים הבעייתיים ואני לא רוצה לנהל בעצמי מספר כוננים, אם אני קונה כונן ssd אני רוצה שהוא ייעל לי את הכל בלי שאצטרך להתקין עליו תוכנות אז בתכלס לשאלה, יש תוכנה שתאפשר לי להגדיר את ה ssd כקאש להארדדיסק? אני צריך שהיא תחליט לבד אילו קבצים הssd צריך להכיל, אין צורך להשתמש בשטח אחסון של ה ssd כשטח אחסון יש צורך שהקאש ידע לנהל גם מחיקות, אם אני מוח…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות SSD להפעלת מערכת ההפעלה שלי (W7 64BIT) הכונן צריך ליהיות בנפח 60G ,אני רוצה לדעת איזה מבין כל הכוננים של החברות הוא הטוב ביותר ? אני קיבלתי המלצה על הכוננים של OCZ
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי! ראיתי בחנות המלצות על SSD128GB של SAN DISK אמרו לי שם שזה מהירות קריאה 450+ וגם הכתיבה זהה 450+ אני רוצה לקנות SSD ולא יודע מה לבחור ? אשמח לעזרה בנושא. תומר.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
קניתי היום מארז חדש למחשב. חיברתי את הכל וגם את ה2 ההארדיסקים שיש לי. אחד 80 ג'יגהIDE והשני 250ג'יגה SATA2. הדלקתי את המחשב והביוס לא זיהה את הארדיסק של ה80 ג'יגה. אז הוצאתי והכנסתי את החיבור של החשמל חשבתי שהוא לא יושב טוב או משהו ואז כשהדלקתי את המחשב ראיתי את ההארדיסק שעולה ממנו ממש עשן. המחשב היה מכובה בזמן שהוצאתי והכנסתי את החיבור של החשמל אך אני לא זוכר אם הספק היה מנותק מהחשמל. יכול להיות שזה הגורם לשריפה? הספק הוא LIBERTY 400 ככה שלא נראה שזאת בעייה בו דווקא. והשאלה שבכותרת כמובן. האם אפשר להציל את המידע שעליו? האם אני אצליח לעשות זאת או שאצטרך לשלוח את זה לחברה מסויימת? האם קורה לפעמים שהארדיסקים נשרפים פתאום ללא שום סיבה שנראית לעין? תודה לכל העונים. לילה …
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, קיבלתי את המחשב החדש. הלוח הוא gigabyte GA-7VAX שתומך ,על הנייר לפחות, ב UltraATA 133. התקנתי את הדרייברים של VIA שנקראים: VIA Bus master PCI IDE Utility. ניתן לקבל בתוכנה את ההגדרות הנוכחיות של הדיסקים ולשנות אותם. בקצור על ה IDE0 עם הכבל IDE שהגיע עם הלוח ותומך עד ultra ATA133 (הכבל והלוח) מחוברים: Westran Digital 80 GB, 8MB buffer 7200 ultra ATA 100 - ראשי. IBM Deckstar 45GB 7200 ultra ATA 100 - משני. התוכנה מדווחת שהראשי עובד על Ultra DMA mode 4 ATA66 ושהמשני עובד על Multiword DMA mode 2 יש אפשרות לעדכן את זה וניסיתי לבחור: Ultra DMA mode 5 ATA100 המחשב מבקש restart אבל אחר כך התוכנה לא מראה שיש שום שינוי בהגדרות של הדיסקים. למה??
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי SSD, אני צריך לעשות defragment מדי פעם גם לו? או שאין צורך.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
http://www.dealextreme.com/p/kingspec-2-5-16gb-sata-ii-ssd-solid-state-drive-82848 חבל ש-16GB לא מספיקים בשביל להריץ את חלונות 7
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי מלירה 2 מדיות Ritek Ridata DVD+RW X8 http://www.lira.co.il/site/viewProduct.php?pid=785 גם ב-NERO וגם ImgBurn הוא לא מזהה את הדיסקים (ניסיתי את שניהם). דיסקים אחרים הוא מזהה וצורב בלי בעיה (Verbatim, Memorex), גם CD וגם DVDR. WTF!?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-