אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
שלום חברים.חיפשתי הרבה תוכנה לנעילת כונן בשביל הפרטיות היתה לי אחת טובה (my secret folder כשהייתי ב32 ביט אבל בגלל שהיא לא מתאימה ל64 אז חיפשתי תוכנה שתומכת הורדתי תוכנה מפגרת אחת -הגדרתי סיסמא והגדרתי את כונן D ועשיתי לנעול כרגיל וגיליתי שהתוכנה המטומטמת הזאת לא נותנת לי לפתוח אותו בשום דרך -אפילו מחקתי אותה והכונן נשאר נעול (''אין גישה לD: הגישה נדחתה) ניסיתי שחזור מערכת אבל כל שחזור שאני לא עושה -נכשל.. הדרך היחדיה שעולה לי לראש זה פרמוט ... מה אפשר לעשות ? +המלצה לתוכנה לנעילת תיקיות וכוננים תומכת 64 ביט תתקבל בברכה תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי כונן DVD של Toshiba, במהירות 16x48, דבר קטן שמציק לי הוא המהירות שהכונן נפתח 2 , 3 שניות. אני יודע שזה סתם בזבוז כסף לקנות חדש, אבל האם הכונן של LG נפתח מיד כשלוחצים על הכפתור? יש דרך לסדר את הזמן שלוקח לכונן להפתח?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אם יש לי HD 1 אבל כבל ATA אם שני חיבורים זה משנה משהו?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום! אני רוצה לקנות זיכרון נייד USB SanDisk Cruzer Micro U3 8GB רציתי לשאול אם הדגם הזה בסדר ואין מה לדאוג? וגם שמעתי פעם שאפשר להשתמש בזיכרון נייד כזיכרון למחשב (ram), האם זה אפשרי גם בדגם הזה? איך עושים את זה? תודה רבה.
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, יש לי התלבטות מאוד קשה... חבר של ההורים מגיע בסוף החודש מארה"ב והוא יכול להביא לנו (לי ולאבא) הארד-דיסקים. עכשיו, ראיתי ב-COMPUSA (שהיא עוד נחשבת ליקרה יחסית..) את הדיסק של WD 160GB 8M ב200 דולר שזה יצוא בערך 860 שקל'ס ובארץ יש ב760 את ה WD 120GB 8M.. אז על מה ללכת? (אחריות אני יודע שלא יהיה לי מחו"ל וזה אחד השיקולים שלי)
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני עורך וידאו מעוניין לקנות צרוב בלו ריי שיעשה את העבודה ושיהיה זול. לא חשובה לי המהירות אני בכל מקרה צורב לאט. אשמח להמלצות
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, האם הכונן הבא: http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=150564066152#vi-content יתאים בוודאות למחשב שאליו אני מייעד אותו: HP Mini 1000 Model 1199ej למטרת התקנת OS? אני צריך אור ירוק לרכישה
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש לי VOSTRO 3460 ו כונן קשיח חיצוני Transcend StoreJet 25H3P TS1TSJ25H3P 1TB USB 3.0. הסתכלתי פה בפורום והבנתי שהמהירות העברה שלי היא נמוכה מאוד 22 מגה לשנייה. ראיתי המלצה לחבר את שתי הקבלים שקיימים למכשיר במקביל אבל זה לא שיפר את המהירות. למחשב יש רק כניסות של USB 3 אז לטעות בחיבור אני לא יכול. ראיתי פה גם שיכול להיות שזה בעייה בדייברים אבל בדקתי וקיים לי דרייבר של USB 3, רציתי לדעת אם יש רעיונות אחרים או שזה פשוט המהירות הקיימת? תודה ושבת שלום
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ה HARD DISK במצב תקין כי שאני מחשב אותו במקביל לדיסק קשיח שיש לו מערכת הפעלה הוא מראה לי את הדיסק קשיח וכשאני מנתק את הדיסק קשיח הישן ורוצה להשאיר רק את החדש ולהתקין עליו WIN7 הוא לא מוצא אותו... ? דיסק קשיח תמונה שלu : http://jpg.co.il/view/51798e48b45df.jpg דגם: hds721010dle630 לוח אם P55-GD55 MSI ביוס מעודכן עם הגירסה הסופית כשאני מנסה להתקין את ה WIN7 הוא אומר לי שאני יכניס USB דרייבר של ה דיסק קשיח מאיפה אני משיג דרייבר ל hitachi hds721010dle630 ניסתי לחפש באתר החברה לא מצאתי דרייברים מישהו יכול לעזור לי בבקשה?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
סליחה על הבורות אבל אני חייב לשאול. אם אני קונה מחשב עם צורב DVD אני צריך לקנות גם כונן DVD כדי לראות סרטים,או שהצורב DVD גם מעלה סרטים לצפייה? או בעצם האם עדיף לקנות גם כונן וגם צורב? ושוב סליחה על הבורות.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי! אני מתכנן רכישה של זכרון USB (הראשון שלי), בנפח של 1GB. יש לי כמה דרישות, פחות או יותר בסדר חשיבות: 1. מהירות כתיבה וקריאה. 2. חברה מוכרת ואמינה. 3. גודל. ראיתי שרוב המחירים מסתובבים סביב ה400 ש"ח, אז נראה לי נשאר בטווח הזה בערך... אפשר לחרוג בקצת... חשבתי על זה: http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=4205 איך הוא? יש המלצות אחרות? תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הי, אני שוקל לקנות עוד הארדיסק פנימי. יש לי כבר 2. לאחר שדרוגים שונים לאורך השנים (שלא כללה קירור חדש), הטמפ' הכללית במארז עלתה, ולדוגמא המעבד עכשיו עובד על הגבול העליון בזמן מאמץ. אני לא יכול להרשות לעצמי עוד קפיצה בטמפ', האם עוד הארדיסק יעשה הבדל?
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ראיתי בזמנו איזה משהו של Thermaltake אבל אשמח להמצלות נוספות. תודה
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש DOK 32GB עד 150 ש''ח. השימוש היחיד שלו זה אני הולך לחבר אותו לLCD שלי ולראות סרטי 1080p. קודם השתמשתי ב-Kingston G2 שהמהירויות שלו עמדו על קריאה: 20 מגה~ כתיבה: 4.5 מגה~. אז אני מחפש משהו שיהיה יותר מהיר. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
למי שאינו עוקב באופן קבוע ולכן פספס במקרה, אז המותג Crucial (תת מותג של חברת micron הענקית האמריקאית) הוציא סדרה חדשה של כונני SSD שמטרתה ליישר קו מבחינת מהירות ביצועים עם הכוננים היותר מהירים בשוק כדוגמתם של ה- evo מבית סמסונג, וגם לתת מחיר שובר שוק על מנת לקטוף נתח שוק מעוגת המכירות הכוללת. הסדרה החדשה מכונה MX500 והיא מגיע בנפחים מגוונים, שהיעילים שבהם הם 250GB, 500GB, 1TB - כאשר המוצר מגיע עם 5 שנות אחריות. כונן מסדרה זו שנמצא מבחינת תמחור ב- sweet sport הוא כונן החצי טרה החדש = 500GB שניתן להזמינו במחיר מעולה ישירות מאמזון בלינק הבא: https://www.amazon.com/Crucial-MX500-500GB-NAND-Internal/dp/B0784SLQM6/ref=sr_1_3?ie=U…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברצוני לשתף אותכם בתהליך הבניה של שרת DATA שבניתי, נתחיל... הדברים המרכזיים שרציתי בשרת: 1. זול (יחסית). 2. קיבולת גדולה. 3. יכולת הרחבת קיבולת בצורה פשוטה. 4.הרכבה מחלקים נגישים. שלב א' בחירת כרטיס RAID הדבר הראשון הכי חשוב זה הכרטיס5 RAID , בהתחלה רציתי משהו עם 8 דיסקים קשיחים, שני הכרטיסים שהתאימו היו: http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=11594 בקר HIGHPOINT ל 8 DRIVES אבל PCI-X (כנראה תומך בPCI) השני:http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=11590 של PROMISE אותו הדבר גם המחיר זהה (שניהם 1650 ש"ח) הבעייה עם הכרטיסים הללו היא ששניהם PCI-X שנמצא לרוב בלוחות של שרתים ותחנות עבודה, מה שאומר שזה לא זול,באתר כתוב שהם תומכים בPCI …
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי קובץ של 8GB בפורמט ISO והייתי רוצה לצרוב אותו על 2 דיסקי DVD יש למישהו רעיון מעניין? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי חברה , יש לי במחשב הרארדיסק אחד (500 ג') מפוצל לשתיים (os-100 ו - 360 נוספים), יש לי גם כונן חיצוני של טרה וחצי. מבחינת מקום אחסון יש לי די והותר, אך בהפעלת מחשב\שרת בתוכנת VMWARE זה עובד לי מאוד לאט (עובד על המחיצה השנייה , לא של מערכת ההפעלה). יש לי מעבד 4 ליבות ו4 גיגה זיכרון (מקצה 2 גיגה לשרת בVMWARE ) , אך נראה כי המחשב מצד אחד לא מתאמץ להפעיל את השרת (לא מזיז ל CPU ולזיכרון בצורה קיצונית) ובכל זאת זה עובד ממש לאט. עד כמה קנייה של עוד הארדיסק תשפיע על הנושא ? עדיף לעשות מערך RAID 0 ? עד כמה הוספה של עוד הארדיסק עם RAID 0 תשפיע גם על משחקים ?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, הWD 500AAKS כנראה בדרך לבית האבות כמו שאחד המשתמשים פה אמר לי ובנוסף להחלפתו אני מעוניין בדיסק קשיח נוסף התקציב כ500 שקלים לערך והמטרה: הכי שקט שאפשר. לגבי נפח, מן הסתם כמה שיותר, בבקשה לא פחות מ500 ועדיין הכי חושב השקט (: לטעמי הדיסקים הנוכחיים שלי (שלושה WD 500AAKS) לא מספיק שקטים אבל ייתכן שאני טועה והם לא היו שקטים עקב גורמים חיצוניים, כמוני למשל שאלה פחות קשורה היא האם מתישהו צפויים לרדת מחירי הSSD לרמה כזו שישתלם לאנשים שרק צריכים הרבה מקום ושקט לקנות אותם (: כי על ביצועים אני יכול להתפשר כל עוד הם לא פחותים מדיסק קשיח. המון תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
ראיתי שמדברים כאן על מחירים של פחות מ-800 ש"ח, בעוד ב-ZAP מצאתי ב-880 ש"ח וצפונה. אשמח להמלצה היכן ניתן לרכוש את הדיסק במחיר הזול ביותר (ישראל או חו"ל) תודה!!
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי דיסק 160GB שמפוצל ל 10 ו 150 הייתי רוצה לאחד אותו חזרה אבל הוא מלא בקבצים. האם בטוח להשתמש בתוכנה לאיחוד בשביל זה? מישהו עשה את זה כבר עם partition magic? לא צריך לדאוג לקבצים?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות הרדיסק חדש, אך אני עובד כל הזמן ואין לי בכלל זמן לנסוע ולקנות. חשבתי על האפשרות להזמין באינטרנט, ורציתי לדעת אם המשלוח לא מסכן את ההרדיסק?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש ברשותי שני קשיחים מסדרת ברקודה st3500320as, ולשניהם בעייה דומה. אחד עם פלטה שרופה, והשני עבר התעללות קשה שכוללת ריסוק ברוטאלי של הפלסטיקה בחיבור הSATA ותלישה של הפינים... אם יש פה למישהו דיסקים מתים (מכנית, אני זקוק לפלטה) שזרוקים בצד מהסדרה הנ"ל או מסדרה מקבילה, אשמח לקבל אותם. המון תודה, בז'נגלו.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש לי 3 דיסקים קשיחים דיסק מקומי c , דיסק מקומי d , דיסק מקומי f אני רוצה לחבר את c ו - d שיהיו דיסק מקומי 1 מחובר כאילו יהיה לי רק למשל דיסק מקומי c שהוא כולל בתוכו את c ו - d ויכלול בתוכו את הזיכון של שניהם ביחד מחובר ועוד דיסק שהוא f עשיתי את זה עם התוכנה magic partition מצאתי כמה מדריכים לזה באינטרנט וכולם אומרים את אותו מדריך ואחרי שאני מפעיל תמחשב מחדש הוא מעביר אחוזים ואז יש שגיאה error 4 while executing batch. error 4 bad argument / parameter. will now reboot press any key to continue
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי. עדיין לא קניתי SSD ולפני שאני קונה חשוב לי לברר נקודה מסויימת: קראתי שכונני SSD לא מתפקדים היטב כשמעתיקים אליהם אימאג', ויש צורך בהתקנה נקיה (משהו שקשור ליישור...לא יודע מה זה בדיוק אומר). השאלה שלי שונה במקצת: אני לא שואל על העתקה של אימאג' קיים על SSD כדי לחסוך כמה שעות התקנה. אני מתכוון לבצע התקנה נקיה של מערכת ההפעלה על SSD ולאחר מכן להשתמש בכלי המובנה של W7 ע"מ ליצור אימאג' שלו, ולאחסן אותו בכונן רגיל. האם בצורה כזאת (אחרי שההתקנה בוצעה בפעם הראשונה על ה SSD ) גם כן תיווצר בעיה?.... אני שואל כי אני משחזר באמצעות system image בתדירות גבוהה יחסית...כל פעם שאני נתקל בבעיה שאני לא יודע איך לצאת ממנה (זה קורה לי הרבה) אני מעלה את האימג' הנקי שלי ותוך פחות מ 10 דקות…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-