עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by Rbix,

שלום לכולם, ברשותי מחשב נייד HP Spectre x360 דגם 4101dx המגיע עם i7-5500u ו-256GB SSD. ברצוני לשדרג את ה-SSD ל- Samsung 850 PRO 512GB או ל-Samsung 960 EVO 512GB. מישהו במקרה התנסה בשדרוג הדגם הזה לכרטיסים מהסוג הנ"ל? האם ישנו הבדל בגודל\חיבורים שלהם? האם השדרוג אפשרי? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  2. Started by MarkK2003,

התקציב שלי להארד דיסק הוא בסביבות ה-700 שקל. אני לא קונה משחק כל חודש, ולא מוריד משחקים, לכן אני לא דורש הרבה נפח. קודם רציתי לקנות איזה SATA 80GB 7200RPM באיזה 500 שקל, אבל המליצו לי כאן לא מזמן על WD Raptor SATA 36GB 10000 RPM שעולה 700 ומשהו. אמרו שיש לו ביצועים "מדהימים". כמו שאתם מבינים, אני ממש לא אוהב את יחס הנפח\מחיר שלו, ומעוניין לדעת מה כל כך "מדהים" בו? איך ביצועי ההארד דיסק מורגשים במשחקים בהנחה שיש לי זיכרון מהיר?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by Mandheling,

http://www.dealextreme.com/p/kingspec-2-5-16gb-sata-ii-ssd-solid-state-drive-82848 חבל ש-16GB לא מספיקים בשביל להריץ את חלונות 7

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. יש לי מחשב לוח אם אסרוק z370pro4 במחשב יש לי 2 כוננים ssd 250 gb אני רוצה להוסיף כוננן נוסף, השאלה האם אני יכול להוסיף עוד כונן Crucial MX500 CT1000MX500SSD1 1TB SSD SATA II כמה כוננים אני יכול להכניס בלוח הזה ? Storage - 6 x SATA3 6.0 Gb/s Connectors, support RAID (RAID 0, RAID 1, RAID 5, RAID 10, Intel® Rapid Storage Technology 15), NCQ, AHCI and Hot Plug* - 2 x Ultra M.2 Sockets (M2_1 and M2_2), supports M Key type 2230/2242/2260/2280 M.2 SATA3 6.0 Gb/s module a Storage - 6 x SATA3 6.0 Gb/s Connectors, support RAID (RAID 0, RAID 1, RAID 5, RAID 10, Intel® Rapid Storage Technology 15), NCQ, AHCI and Hot Plu…

5. Started by d pro,

איך ההארד דיסק הזה ST3500641A ? יש אותו בחנויות כשאין אותו באתר של Seagate יש ST3750640AS

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  6. פשוט אצל חבר שלי יש ATA 100 והמשחקים מותקנים אצלו מאוד מהר ,כמו כן גם ההארד דיסק יותר מהיר למשחקים, אצלי יש ATA 133 שאמור להיות בקצת יותר מהיר מה-100 אבל אצלי זה בכלל לא יותר מהיר :nono: לכן אני נוטה לחשוב שלא חיברו לי את ההארד דיסק עם כבלי ATA 133 ,איך אני יכול לדעת האם זה מחובר או לא דרך ווינדוס???? יש לי xp ? לוח 7VRXP REV 2.0 ודיסק MAXTOR 40 GB 7200rpm ATA 133

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by shlomi1234,

היי חברה , יש לי במחשב הרארדיסק אחד (500 ג') מפוצל לשתיים (os-100 ו - 360 נוספים), יש לי גם כונן חיצוני של טרה וחצי. מבחינת מקום אחסון יש לי די והותר, אך בהפעלת מחשב\שרת בתוכנת VMWARE זה עובד לי מאוד לאט (עובד על המחיצה השנייה , לא של מערכת ההפעלה). יש לי מעבד 4 ליבות ו4 גיגה זיכרון (מקצה 2 גיגה לשרת בVMWARE ) , אך נראה כי המחשב מצד אחד לא מתאמץ להפעיל את השרת (לא מזיז ל CPU ולזיכרון בצורה קיצונית) ובכל זאת זה עובד ממש לאט. עד כמה קנייה של עוד הארדיסק תשפיע על הנושא ? עדיף לעשות מערך RAID 0 ? עד כמה הוספה של עוד הארדיסק עם RAID 0 תשפיע גם על משחקים ?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. TMS מחכים לתשובה ממני אני רוצה להחליף דיסק קשיח. הזמנתי מחשב עם WD RED 2TB FOR NAS הבנתי שהוא גרוע למשחקים אז אני רוצה להחליף ל Seagate 1TB 32MB Baracudda 7200 האם אתם ממליצים? תודה!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. הייתי מעוניין לשמוע חוות דעת ממשתמשים שיש ברשותם צורב Lite On והינם צורבים על מדיות של Silver Line. האם השילוב הזה עובד בצורה תקינה לחלוטין? האם נדפק לכם אי פעם דיסק? אני עומד בפני קניית צורב חדש ויש לי חבילה שלמה של Silver Line בבית ולכן חבל לי לזרוק אותם לפח. תודה :smiley5:

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. שלום לכולם יש לי כונן קשיח חיצוני של ווסטרן דיגטל מסוג 1TB שעושה רעשים של בייפים ולא מזוהה על ידי המחשב, מישהו מכיר את הבעיה? יודע איך לתקן אותה או לחלופין יודע אם בעיה זו נתמכת על ידי שירות לקוחות? תודה לכל העוזרים

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  11. Started by ben_amitai,

אני מעוניין לקנות כונן קשיח של סיגייט 500GB http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=867 אני רוצא להכניס אותו למחשב לבד. השאלה שלי אם זה משהו מסובך או שפשוט פותחים ת'מחשב מחברים ת'כבל לכניסה של SATA2 פנויה והווינדוס(XP) מזהה את הכונן לבד.

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by yehonatan_giladi,

שלום רציתי לדעת לאיזה פרומט אני צריך לפרמט את הדיסק קשיח חיצוני החדש שיש לי (500 gb) כדי שאוכל להעתיק קבצים הגבוהים יותר מ4 גיג'ה כי כשניסתי להעתיק קובץ של 6 גיג'ה הוא לא נתן לי.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  13. השאלה בכותרת ואם מישהו יכול להסביר איך הם נוצרים תודה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. הדיסק נרכש בחנות BUG בנתב"ג במחיר 85$ שם מלא:WDBAAA5000ABK WD PASSPORT Essential 500GB 2.5" external - Black גודל סטנדרטי, לא גדול מדי. באריזה דיסק וכבל. הדיסק תואם USB 2 ב-100% אני משתמש בו להעברת תכני מולטימדיה בין מחשב עם USB 3 למחשב עם USB 2 הדיסק עובד מהר מאוד, נותן תחושה של דיסק רגיל שמחובר למערכת. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. שלום לכולם אשמח לקבל חוות דעת על דיסק קשיח פנימי למחשב של 1.5 טרה מה ממולץ ומה הכי משתלם וחוות דעת על הדגם : http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2237&CatCode=399

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. שלום, ניסיתי כמה פעמים לצרוב יש לי 2 בעיות אני לא יודע אם הצורב הוא בטכנולוגייה + או - , ניסיתי לצרוב והוא צרב נראה לי ואז בסוף דפק את הדיסק, לא מצאתי אותו האתר היצרן, הדגם הוא: TOSHIBA SD-R5112 תודה רבה רבה למי שעוזר אלי.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by rank,

אני לאחרונה שמעתי על sad שמתחברים לחריץ של הכרטיס מסך ואני לא יודע שום דבר אליהם . אם אני קונה ocz sad revodrive 540 /480 רק צריך לחבר את זה ללוח אם וזה יפעל ? והאם יוצר לי ציור בקבוק בגלל מעבד פחות טוב ?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. אהלן אנשים.. התחדשתי בצורב DVD Sansung SH-S203S, הלכתי לKSP בעקבות הביקורות שקראתי על הS203B של סמסונג... נראה טוב, יושב במארז משהו לפנים, ורציתי לשאול מה ההבדל בין גרסת הS לגרסת הB? רק במקרה שחזרתי הביתה ראיתי שקניתי את הגרסא הזאת ולא מה שהומלץ עליה באתר, וראיתי גם שבS יש תמיכה בלייטסקרייב ומשהו TRUDIRECT... מה זה בכלל? מבחינת מהירויות הצריבה/קריאה יש הבדל בין הגרסאות? כי לפי מה שהבנתי גרסאת הB מומלצת בזכות מהירויות הקריאה והצריבה שלה וזה למה רציתי לקנות דווקא אותו... אם הS איטי יותר אז נדפקתי... ד"א לכל המעוניין - 140 ש"ח בKSP [אני קניתי מראשון] אבל הוא בא בשקית בלי כבלים בכלל ורק עם דיסק.... די אכזב אותי אבל חפיף... רק שיעבוד טוב...

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by Yaniv_Uzan,

אהלן חברה! (במיוחד בעלי כונני SATA) חיברתי את הכונן הקשיח שלי 160GB WD SATA והוא לא עושה לי BOOT כלומר: ה BOOT הראשון הוא כמובן מה CDROM (אני מדבר על ההתקנה של WINDOWS XP SP2) אחרי RESET הראשון של ההתקנה של WINDOWS הוא לא ממשיך את ההתקנה מהכונן הקשיח כמו שצריך פשוט אין לי BOOT!!! הגדרתי ב BIOS את הבקר של SILICON IMAGE הגדרתי עם הכפתור F6 בתחילת ההתקנה של WINDOWS ובחרתי את הבקר הנכון ניתקתי למקרה והבעיה היא בכונן הקשיח הישן שלי 80GB WD... ניתקתי אותו למקרה והוא דופק משהו מממ... יש לי בלי קשר את ה BIOS הכי חדש. בחרתי ב BIOS שקודם יעשה BOOT מ SATA... ובכלל ניסיתי את רוב הצירופים, כלום לא עובד קיצור אני רוצה שה SATA יהיה הראשי... ומן הסתם מגיע לי את זה... אני לא בט…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by iakovl,

מה לקחת? בתחום ה250 Maxtor DiamondMax 10 aka 6V250F0 או WD WD2500KS

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by efee123,

איפה ניתן למצוא את הלוג שינויים של העדכון? קיבלתי התראה על עדכון ורציתי לדעת איפה יש את הchangelog? חיפשתי ברשת ולא מצאתי.. תודה!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  22. שלום, היו לי כל מיני bsodים לאחרונה + המחשב קופא (המשחק נשאר על מה שהיה אבל אי אפשר לזוז הכל קפוא השעה קפואה הכל קפוא) לגמרי כל כמה שעות ורק ריסט גס פותר את הבעיה. שאלתי בכל מיני פורומים בחו"ל על העניין והמליצו לי על התוכנה: seaTools בשביל לבדוק את הכונן הקשיח, עשיתי בדיקה ובאמצע הבדיקה קרס המחשב עם עוד מסך כחול. נאמר לי באותו פורום שזה סימפטום לתקלה בהארד דיסק. לכן החלטתי להחליף הארד דיסק ופה אני זקוק לכם אני זקוק להמלצה להארד דיסק ברמה גבוהה של 1TB(או יותר) עד 500 ש"ח שיעזור לשפר את הביצועים של המחשב גם... (יש לציין שזה מחשב נייד של Acer עם intel i5 4690 מעבד 4 GB זיכרון win7 32bit תודה ושבוע טוב

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by itaysp,

שלום אני רוצה לקנות לעצמי דיסק און קיי.. נמאס לי להעביר קבצים דרך המייל או דרך הנגן MP3 שלי שצריך להביא את הקבל USB בשביל לחבר אותו... הדרישות שלי: קטן, אמין, לא שביר ובנפל של ג'יגה עד 2. המחיר: עד 300 שקלים חדשים. ראיתי שיש הרבה חברות.. אבל אני לא מכיר את התחום הזה טוב ואולי זה כמו בזיכרונות של מצלמות שבסוף את את הזיכרונות מייצרות חברה אחת או 2 ולכן ההפרש במחיר לא שווה. תודה

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. לא יודע מה קורה כאן? לחציה ימנית על הכונן שלי C ( מערכת הפעלה חדשה WIN7 עם 64 סיביות) מראה שבשימוש ישנם 29G נתון שלא היה בעיני הגיוני בכלל!!!! בדקתי על כל התיקיות והקבצים בקונן עצמו > לחיצה ימנית ובדיקה > מראה 17G היכן נעלמו עוד 12 G שלימים ? האם זה הקובץ של איחזור המערכת ?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by NoobSAviv,

שלום לכולם. יש לי שתי כוננים חיצוניים של 1TB הם מתחברים למחשב ישירות רק עם כבל usb בלי ספק כוח. *רציתי לדעתת הם מן הסתם לא מחוברים תמיד רק שאני צריך אותם כי הם לא בנויים בשוטף להיות מחוברים תמיד, אבל לצורך העניין אם אני מכבה את המחשב והם עדיין מחוברים הנורה שלהם עדיין מהבהבת כאילו הם מקבלים עדיין חשמל והם במצב עבודה אפילו שהמחשב מכובה איך זה יכול להיות? ומה זה אומר? שאלה נוספת לגבי הודעות מהתוכנה HardDiskSentinel: 1)יש לי דיסקים קשיחים רגילים(לא ssd) שהוא כותב עליהם לצורך העניין: Estimate life time more than 500 days. מה קורה אחרי זה? 2)בנוסף הוא כותב בשורה למטה על אותו כונן למשל: Total start\Stop Count:569? 3)יש לי כונן נוסף מ…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים