עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. שלום לכולם, היום עשיתי בדיקה בHD TUNE לשני הכוננים הקשיחים שלי,התוצאה נראית ירודה במקצת אז אם יש דרך לשפר את הביצועים וכ"ו זה יהיה נחמד

• 4 תגובות
    • 808 צפיות
  2. משום מה אני מרגיש שהכונן של מערכת ההפעלה של HITACHI לא עובד כמו שצריך. התקנתי מערכת הפעלה והכל כמו שהיה בעבר. והכל עובד לאט שאני מנסה להתקין תוכנה כבדה כמו אוטוקאד או קיובייס, או להיכנס למאגר קבצים סמלפים בקיווביס התכנה נתקעת. וגם בהעברת מידע מכונן C מערכת הפעלה ל D שהוא ה 1000 גיגה המחשב נתקע באמצע ואי אפשר לעשות כלום. תמונות,האם יש משהו לא תקין? אלו עוד בדיקות אני צריך לעשות על מנת לדעת תשובה נכונה. [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. האם לוח זה תומך בטכנולוגית ncq בהתחשב בעובדה שהוא sata 1

• 9 תגובות
    • 608 צפיות
  4. יש לי לוח ישן מאד ששמו ASUS CUSI -M קראתי פה באחד הפורומים שהארדיסקים בעלי נפחים גדולים יכולים להיות מוגבלים ע"י הלוח אם. לדוגמא עכשיו יש לי הארדיסק בנפח של 20 גיגה אני רוצה להגדיל אותו ל 160 האם תהיה בעיה? ועוד שאלה, אם אני קונה מתאם IDE ל SATA תהיה בעיה של תאימות? כלומר אני קונה הארדיסק של SATA ומחבר אותו בעזרת מתאם לחריץ של IDE. מקווה שהניסוח ברור, בכל אופן מחכה לתשובות. עריכה: אני כבר רוצה להזמין אשמח לתשובה

• 0 תגובות
    • 540 צפיות
  5. נגמר לי הזיכרון במחשב ואני לא מצליח למצוא אם הלוח אם שלי יכול להכיל עוד זיכרון. יש לי לוח אם מסוג H170-D3H-CF ויש לי 2 כוננים מחוברים. אחד ssd והשני רגיל. תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 969 צפיות
  6. Started by elad_nisim,

שלום אני מעוניין לקנות דיסק SSD כדי להריץ עליו את מערכת ההפעלה שלי זה המפרט של המחשב שלי האם הדבר אפשרי אצלי והאם יהיה שיפור ביצועים ?

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. https://www.gigabyte.com/Motherboard/GA-Z97X-SLI-rev מי יכול להסביר לי את ההבדל בין M.2 לNVMe , או שאין הבדל ? תודה !

8. ברשותי מחשב בעל לוח אם מסוג: GA-965P-DS3P (rev. 3.3) כרגע מותקנים בו 2 דיסקים SATA וצורב ATA. הצורב ישן, לאחרונה מסרב לצרוב במהירויות גדולות וחשבתי להשקיע פשוט בצורב חדש. אני רוצה לוודא שהלוח יתמוך בהתקנת צורב גם מסוג SATA למקרה שזו תהיה בחירתי- לא ברור לי אם העובדה שדיסקים מסוג SATA נתמכים, אז האם הדבר אומר שגם צורבים כאלו נתמכים. מישהו שמכיר את הלוח הנ"ל יכול לעזור לי? המון תודה, ורד

• 5 תגובות
    • 774 צפיות
  9. Started by צעיר,

שלום, :-\ אני מתכוון לקנות מחשב עם הלוח הבא: DFI Infinity NF4 Ultra SATA-II nForce 4 Ultra 939 Motherboard שנכנסתי לאתר DFI לבדוק פרטים עליו. לא ראיתי שום הזכר לכך שהוא תומך ב- SATA-II.... למעשה אפילו שם הלוח רשום כך: Infinity NF4 Ultra ללא ה SATA-II........... זקוק לעזרתכם בפיתרון לבעיה.... תודה מראש.... "צעיר". נ.ב אם הוא אכן תומך אשמח להמלצתכם בנוגע איזה הארד דיסק תומך SATA-II כדי לרכוש..... והאם זה שווה בכלל..? :-\

10. הבנתי שלפעמים הלוח-אם/ביוס לא תומך בכוננים קשיחים בעלי נפח גדול מאוד, ולפני שאקנה כונן קשיח בנפח של 2TB, אני מוכרח לוודא שהמחשב שלי יתמוך בנפח הזה. הלוח-אם שלי הוא: P5QPL AM האם הנפח הזה ייתמך ללא בעיות, והאם יש דרך לוודא את זה דרך הביוס, רק ליתר ביטחון? תודה רבה לעונים.

• 1 תגובה
    • 785 צפיות
  11. Started by J0HNiE,

היום צרבתי כמה דיסקים ואחד הידסקים האחרונים שצרבתי לא עובד... צרבתי ISO ושאני מכניס אותו לכונן כל המחשב נתקע ואז הוא חושב המון זמן ופשוט לא זז!!! בנוסף גם ניסתי להכניס את הדיסקים הראשונים שצרבתי וכמה מהם עבדו בנוסף לדיסקים מקוריים אחרים... וגם ניסיתי לצרוב עוד דיסק אחרון וזה אמר שהכל צרב והכל טוב אבל שאני מכניס את הדיסק זה נראה כמו שהוא דיסק ריק.... וגם הסתכלתי על הדיסקים ואין עליהם את הסימן צריבה.... עכשיו אני חייב משהו ממש דחוף!!! האם זה אפשרי לנתק את הHD שלי ולחבר אותו למחשב נייד ?! ולצרוב מהנייד או שפשוט שווה לי לקנות צרוב חדש?

• 7 תגובות
    • 843 צפיות
  12. Started by CyberSpider,

שלום לכולם יום עצוב במיוחד לי היום... אחרי 4 חודשים של עבודת מחשב נונ-סטופ, כיביתי את המחשב (השבתה יזומה) ליממה. כשהדלקתי אותו בחזרה, הוא עלה כשורה, אך היה ב-start-up משהו שלא רציתי שיהיה שם. נכנסתי ל-msconfig והורדתי V מהתוכנה הזו, שלא תרוץ לי שוב. msconfig ביקש איתחול וכך עשיתי. פה מתחילה החגיגה: בחזרה המחשב כבר לא עלה, בטענה ש-NTLDR לא נמצא. אוקי, לא פעם ראשונה: הכנסתי דיסק התקנה של חלונות, נכנסתי ל-recovery console והתפלאתי לגלות שיש לי רק הרדיסק אחד (40גיגה ישן) ואת ה-200 גיגה הוא לא רואה. מוזר, ביוס מזהה אותו יופי, טוב, בוא נראה מה יש ל-diskpart להגיד על כך (זה כמו fdisk). ומה אתם יודעים: 194 גיגה של Unpartitioned space! מההה? איך?? למה??? עזבו שהוא היה מחולק ל-3 פר…

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by bariko,

שלום רב, יש לי דיסק חיצוני 500GB של WD , שאני משתמש בו כבר קרוב לשנתיים. היום קיבלתי לפתע את ההודעה המפחידה הבאה: ---------------------------------------------------------------- עליך לאתחל את הדיסק בכונן J בטרם תוכל להשתמש בו האם ברצונך לבצע אתחול? --------------------------------------------------------------- מה פירוש הדבר? האם הדיסק קרס? האם איבדתי את כל המידע שעליו? מה ניתן לעשות במצבים כאלה? תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by iMeash,

אהלן, הלפטופ שלי כבר ישן מאוד ולכן מאוד איטי. הייתי רוצה לשדרג ל SSD ורוצה לבדוק האם ה SSD הזה יוכל לעבוד עם הלפטופ שלי? SSD- Samsung Evo 860 דגם לפטופ - G580 Laptop (Lenovo) - Type 2689 תודה רבה.

15. לחץ כאן האמת היא שלי הם נראות אמיתיות.... לפחות לפי האריזה.

• 2 תגובות
    • 654 צפיות
  16. (אני מדבר גם על DVD-R וגם על CD-R) נו, אז יש סיבה עקרונית למה המדיות האלה זולות כל-כך? ואיך הן בצריבה איטית?

• 4 תגובות
    • 785 צפיות
  17. Started by THE-BIG,

כמובן שביטלתי את הרפיד מוד משום מה נראה לי איטי משהו

• 14 תגובות
    • 3.6k צפיות
  18. Started by oren417,

http://www.pc-online.co.il/item.php?ps=11138

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by Mike_Shinoda,

שלום, תככנתי היום לרכוש Samsung EVO 250GB ואז הציעו לי את הכוננים הללו בהנחה: Crucial SSD 120GB M500 SATA 3 OPAL 2.0 ב-292 ש"ח Plextor SSD 128GB M5 Series MLC 2.5" SATA 3 ב-378 ש"ח האם המחירים הללו משתלמים בשביל להתפשר על הקיבולת והמהירות? או שהחסכון לא כזה משמעותי?

• 2 תגובות
    • 847 צפיות
  20. שלום, לפני כשנה+ רכשתי 2 דיסקים קשיחים- SAMSUNG HD103SJ 1TB. אחד מהם משמש כראשי ואחד שוכב אצלי בארון ופעם בשנה אני מעביר אליו אי אילו קבצים. היום אני מחפש לקנות מחשב חדש למישהו ורואה שהמחירים קצת השתנו... הצפות בתאילנד איס א ביטצ'. אז, השאלה שלי היא האם להביא את הדיסק שכבר יש לי, לחסוך כמה שקלים ולחכות זמן מה ללא גיבוי (באמת שלא משנה לי. מקסימום, מי שהמחשב יהיה אצלו ישמור לי קצת מקום בכונן שלו), נו כמובן כל עוד מדובר בפרק זמן של לא יותר משנתיים... או לקנות כבר דיסק חדש (נראה לי שהיום מבחינת מחיר עדיף 2TB) ולהשאיר את מה שיש לי בארון? נ.ב מבחינת אמינות/מהירות 2TB זה כמו 1 TB? (שתי פלטות ומה לא...). תודה!

• 31 תגובות
    • 11k צפיות
  21. שלום, חבר'ה! אני מודה. אין לי מושג וחצי בכונני SSD. כרגע הם מרגישים לי יקרים, וטיפה Over-Hyped, במיוחד בגלל שעדיין לא ברור לי אם הם רק טובים בהעלאת תוכנות בטיל? [3-4 שניות]...או האם הם בכלל משפיעים ומסייעים ב- REALTIME, בזמן העבודה בתוכנות כמו Premiere ו- After Effects? לי ממש לא אכפת לחכות 20 שניות עד שפרמייר עולה. זה משהו חד-פעמי. אבל אם SSD יכול לעזור לי בחוויות העריכה, שתהיה מהירה יותר? אז Count me in! יש לי לוח אם מהדור הישן יותר של i7: Gigabyte GA-EX58-UD4 זהו לוח שתומך ב Triple Channel memory, משהו שכבר לא מייצרים כיום. 1. אני מניח [ומקווה!] שיש לי חיבור SATA מהיר אשר מתאים ל SSD כיום? [מה זה? 3GB 6GB? של חיבור? משהו כזה?] 2. הבנתי שיש איזושהי בעייתיות במה…

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. Started by Itzik 007,

שלום, יש לי HD חיצוני של WD, 1TB MY BOOK ESSENTIAL. בחיים לא הייתה לי בעיה איתו. אני עובד עם הכונן כבר כמה שנים, בעיקר על שני מחשבים (7 + XP). מיותר לציין שכל עולמי נמצא על הכונן - מסמכים חשובים, תוכנות וכו' וכו'. אתמול, חבר רצה שאני אעביר לו סרט מהכונן שלי למחשב הנייד שלו - מקבוק של אפל. הבאתי לו את הכונן והוא הכניס אותו כמו שצריך לנייד שלו, אבל זה לא עלה. הנייד שאל אותו כמה שאלות (אותן לא ראיתי) אבל הוא אמר לי שבשום מצב לא הייתה אופציה של למחוק או לשנות משהו (רק בסגנון של האם אתה רוצה שההתקן יהפוך לכונן). בסוף, הכונן שלי לא עלה אצלו והחלטתי לחבר אותו למחשב שלי (בו הוא עבד כרגיל גם דקה לפני) ופתאום אין תגובה. תמיד זה מעלה לי אופציה של לפתוח את הדיסק + אזהרה מהאנט…

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. http://www.cable.co.il/sg_product~310180~4~45.htm תודה!

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. לפני מספר ימים בייעוץ של פורום התוכנה, השתמשתי בפקודה Convert על מנת להמיר את מחיצת D של הדיסק הקשיח שלי מ-FAT32 ל-NTFS ללא צורך בפירמוט המחיצה וגיבוי הנתונים לפני כן. האם אני אמור לקבל את מלוא הביצועים של NTFS אחרי ההסבה? או שיש צורך לפרמט את הדיסק מחדש ולהתקין בו NTFS נקי על מנת לקבל ביצועים מיטיביים?

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by I7210I,

שלום יש לי מחשב נייד dell latitude 7490 , האם הוא תומך בSSD הזה עם NVME 1TB https://www.samsung.com/us/computing/memory-storage/solid-state-drives/ssd-970-evo-nvme-m-2-1tb-mz-v7e1t0bw/ תודה

• 1 תגובה
    • 984 צפיות

דיונים חדשים בפורומים