אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,924 דיונים בפורום זה
-
אני מנסה לגבות אותו עם NERO ולא מצליח הוא טוען שאין מקום בדיסק הריק ( 4.7 G ) שהוא יותר גדול 4.68G והדיסק הריק הוא 4.8 גיגה צירפתי תמונה של ה info disk בו רואים כמה דברים מוזרים : 1.יש 2 קווים 2.lenght 4.68G נ.ב : אני יודע שניתן להוריד פרוץ באינטרנט אבל אני ממש לא מעוניין אני מעוניין לגבות את את הדיסק המקורי שלי [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 654 צפיות
-
-
-
יש לי צורב DVD של LG ואני לא מצליח לצרוב יותר מ4.5 ג'יגה על דיסק של 4.7של ממורקס
-
- 5 תגובות
- 844 צפיות
-
-
שלום רב! היום נתקלתי בבעיה רצינית מאוד, בזמן שהכנסתי למחשבי את כרטיס הSD (המחובר ע"י adapter) והוא אינו נטען אצלי, אלא אומר לי שצריך לאתחל את הכרטיס. האם ישנה דרך לשחזר את הקבצים ממנו? תודה רבה!!
-
- 5 תגובות
- 7.2k צפיות
-
-
אז ככה, הזמנתי לאחרונה כונן קשיח חדש: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_272_78&products_id=5036 טרם קיבלתי אותו אבל עלו במוחי כמה שאלות חשובות (לטעמי לפחות). אני ממש אודה לכם אם תעזרו לי... 1) מבחינת התקנה, אני פשוט מוציא ישן ומכניס חדש? 2) איך אני מפצל את הכונן לכמה חלקים כך שבמערכת ההפעלה יהיו לי כמה כוננים (C, D, E וכאלה)? 3) יש מצב שאולי עדיף בכלל לא לפצל ולהישאר עם כונן אחד? 4) צאו מנקודת הנחה שמעולם לא התעסקתי בחומרה, איזה עוד דברים קריטיים אני צריך לדעת לפני החלפת הכוננים? המון תודה מראש, אורי טרטאקובסקי, ערוץ ניקולודיאון (ערוץ 47, רק ב YES).
-
- 5 תגובות
- 976 צפיות
-
-
שלום יש לנו טלויזית סאמסונג דגם 1080p full hd SRS עם שקע לחיבור USB. אנחנו מעוניינים לראות בה סרטים ששמורים ב-USB. כשאנחנו מחברים את ה-USB ומעבירים בעזרת כפתור source בשלט למצבים AV1 או לחילופין AV2 - המבך שחור ולא ניתן לראות את כל התיקיות השמורות על היו אס בי. יש לציין שיש לנו גם די וי די וגם ממיר של הוט שמחוברים במקביל לטלויזיה. מצ"ב תמונה של השלט של הטלויזיה (יש גם שלט של הוט אם הוא יכול לסייע)... מישהו יודע מה אנחנו עושים לא נכון? ואיך נצליח להפעיל את הסרט? בעבר כבר הצלחנו להפעיל סרטים דרך יו אס בי בטלויזיה ואני לא זוכרת איך עשינו את זה...:/ יש לצעין שהבעיה היא לא בפורמט )שמרנו על ה-USB סרטים בגח מני פורמטים, ביניהם Mp4 ו-Avi ואף אחד מהם לא מוצג על המסך, אלא…
-
- 5 תגובות
- 3.2k צפיות
- 1 follower
-
-
איזה צורב דיוידי הכי שווה ליקנות זה דחוףףףף והאם ביכלל שווה ליקנות עכשיו....
-
- 5 תגובות
- 816 צפיות
-
-
היי, אני מחפש תוכנה אמינה לשחזור מחיצות תקולות. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי 3 HD כ"א של 1 טרה של סמסונג ואני רוצה מהם, אבל הם די מלאים. כעת אני רוצה לעבור לWIN7 ובאותה הזדמנות לפתוח HD חדש. קראתי על החדש של WD Western Digital 2TB 3.5 64Mb Black Edition SATA II WD2001FASS 2 טרה, מהירות גבוהה וכ"ו. דיברתי עם חנות מחשבים, ושם הציעו לי לעבור לSSD. המוצע, הוא של אינטל (80 גיגה). Intel 80GB SSD X25-M SATA II 2.5 SSDSA2M080G2R5 השאלה: האם המהירות של הSSD כל כך משמעותית ששווה לוותר על הנפח ושלם הרבה יותר?
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ומה זה בכלל Firmware? אגב לי יש לייטאון 52X32X52
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כמו שאתם רואים בכותרת קניתי כונן חדש למחשב שאני מתכנן להרכיב ... איך אני יודע אם הוא SATA II ? כי לא מצויין עליו כלום וקיבלתי אותו באריזה של ואקום פתוחה הכונן הוא מסוג Western Digital 160GB 7200RPM 8MB SATA II
-
- 5 תגובות
- 810 צפיות
-
-
הוא תומך בצריבה של DUAL LAYER?? ונ.ב מישהו יודע איפה אפשר לקנות דיסקים כאלה(של שמונה וחצי GB) באזור המרכז? תודה רבה מראש לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 686 צפיות
-
-
לפני מספר ימים קרסה מערכת ההפעלה בלפטופ שלי. כשהפעלתי את המחשב ראיתי מסך שחור והיה רשום "missing operating system" היום הוצאתי את הכונן הקשיח מהלפטופ וחיברתי אותו למחשב הנייח, וכשאני מנסה להיכנס אליו אני מקבל הודעה שהדיסק לא מפורמט. יש דרך איכשהו לשחזר את המידע או שהכל אבוד? תודה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 931 צפיות
-
-
שלום, מחפש SSD ללוח אם B450 M בגודל של 500G אפשר המלצה למוצר ובחנות ?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי במחשב נגן DVD של LG מדגם LG GWA 4161B השאלה שלי היא אם יש לו איזשהו עדכון קושחה חיוני שחשוב להתקין? ואם כן, איפה אני מוצאת אותו? תודה מראש, אושר.
-
- 5 תגובות
- 819 צפיות
-
-
מישהוא בעקרון יכול להסביר לי איך הוא בינוי? איך יוצרים אותו? האם אני יכול ליצור דיסק גיבוי יותר מ 800 מגה? (כלומר ליצור דיסק גיבוי עם המשך...על שני דיסקים) הבנתי שלNERO יש אפשרות ליצור כזה דיסק..זה מומלץ?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני קונה מחשב חדש אבל לא הרד דיסק חדש. אני לא קונה עכשיו כונן חדש בגלל מה שהולך בתילאנד...אני רוצה להשתמש בכונן מהמחשב הנוכחי שלי. זה אפשרי ? איך אני יודע אם הוא יתאים למחשב ? אני צריך עזרה בקטע הזה כדי לדעת שהמחשב יעבוד עם הכונן...מה אני צריך לבדוק ?
-
- 5 תגובות
- 910 צפיות
-
-
בס"ד היי. התקנתי במחשב הנייד שלי מדגם DELL INSPIRION N5110 כונן SSD ולהפתעתי תוצאות הביצועים ב - IOPS היו נמוכים מהמצופה. כמובן שאת כל השלבים המבוקשים כבר עשיתי והם: הגדרת AHCI בביווס RAPID MODE וכן את כל השלבים המופיעים בפורום זה לשיפור ביצוע הSSD. יש לציין שגם זמן הדלקת המחשב לוקחת זמן לא סביר לכונן ssd נ.ב. במחשב ישנו SATA 3 אשמח לעזרתכם, תודה וכל טוב. אני לא יודע אם זה מותר אבל זה כ"כ חשוב שאני מוכן לשלם סכום סימלי..למי שיסדר לי את זה בהקדם:-)
-
- 5 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
הבעיה, כפי שמופיעה בכותרת, היא שנשבר פין מולוקס (הימני הקיצוני) ולא ניתן להפעיל את הכונן. אני רוצה לגבות את המידע שעליו.. איך אפשר לתקן את החיבור הזה? צריך לפרק מכונן אחר ופשוט להלחים? רצ"ב תמונה להמחשה עם סימון המיקום של הפין שנשבר אצלי
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך לילדים שלי ללימודים ואין לי שום מושג בתחום. אני יודע שסנדיסק מייצרת מוצרים טובים, אז נניח מהחברה הזו?!
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום! ברשותי נגן מוזיקה דגם ak300 רכשתי כרטיס זיכרון micro sd 128gb sandisk הוצאתי את הכרטיס מהנגן כמה פעמים בזמן שהוא מכובה על מנת לפרמט אותו האם גרמתי נזק כלשהו לנגן או לכרטיס בעקבות זה שהוצאתי אותו כמה פעמים והכנסתי אותו ברצוני לציין שההוצאה וההכנסה נעשתה בצורה נכונה והנגן היה מכובה. זה ההוראות של הנגן: קיבולת כרטיס microSD מקסימלי נתמכת: 128GB הערות על הוספת כרטיס microSD 128GB. אל תכריחו את כרטיס microSD לחריץ. פעולה זו עלולה לגרום נזק להתקן ו / או כרטיס microSD. אל תכניסו שוב ושוב / הוצאת כרטיס microSD. אם כרטיס microSD מוכנס כראוי, היא עלולה להפוך מקרקעין או לגרום נזק להתקן. הערות על הסרת כרטיס microSD מקפיד unmount והסר את כרטיס microSD בבטחה מהמכשיר. לא בעק…
-
- 5 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
דיסק קשיח בן פחות מחודש - WD 250GB SATA2 16MB KS שלוש מחיצות NTFS נתקע בפירמוט מחיצה בת 120BG לאחר 72% ,הורדתי את כלי הבדיקה של WD עשיתי שתי בדיקות מהירה ומורחבת הנה התוצאות : מהירה Test Option: QUICK TEST Model Number: WDC WD2500KS-00MJB0 Unit Serial Number: WD-WCANK6570597 Firmware Number: 02.01C03 Capacity: 250.06 GB SMART Status: PASS Test Result: FAIL Test Error Code: 06-Quick Test on drive 1 did not complete! Status code = 07 (Failed read test element), Failure Checkpoint = 65 (Error Log Test) SMART self-test did not complete on drive 1! Test Time: 11:58:47, October 31, 2006 מורחבת Test Option: EXTENDED TEST Model Number: WDC WD2500KS-00MJB0 Unit Serial N…
-
- 5 תגובות
- 976 צפיות
-
-
היי, רכשתי את הכונן Transcend StoreJet 35T3 ויש לי שאלה קטנה לגבי התפעול שלו... לכונן אין אפשרות לכבות אותו, הוא מתחבר לחשמל ובכבל USB 3, ברגע שאני מדליק את המחשב הכונן נדלק וכנ"ל גם בכיבוי. רציתי לדעת האם להשאיר אותו לעבוד ככה או שפשוט לנתק את הUSB כשאני לא משתמש בו, אני לא רוצה שהוא יתבלה ויעבוד סתם כשאני לא משתמש בו כי הוא משמש רק לגיבוי. אזז.... לנתק? או לתת לו לעבוד? תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 874 צפיות
-
-
אז ככה, יש לי לוח אם של PIII שאני לא אציין את שמו על מנת שלא יזרקו עלי אגרטל או חפץ כהה זה או אחר , מעבד PIII 800, הממ ויש לי הארדיסק 30 GB 7200 של WD שמחובר כמובן ל פריימרי מאסטר, וצורב חדש של Lite-On שמחובר לסקנדרי מאסטר, משום מה שאני צורב במהירויות של בין 32 - 48 ההארדיסק פשוט ניקרע , כל משאבי המעבד עוברים לתוכנת הצריבה, והצריבה נעצרת לפעמים (מזל שיש הגנה בצורב), מה אפשר לעשות כדי לשפר את פעולת הצריבה?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי כונן קשיח חיצוני, התחלתי לגבות ואז הוא הודיע לי על חלק מהקבצים שהם גדולים מידי אז הבנתי שצריך לפרמט לNTFS עשיתי את זה דרך CMD, וזה לא זז...... כבר כמה שעות רק עם 50% וניראה שזה הולך ומאט ככל שעובר הזמן כבר חצי שעה שזה זז רק ב10% מותר להפסיק באמצע? אם כן אז איך? ומה הפקודה המלאה שצריך לרשום כדי לפרמט מהר לNTFS? תודה
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-