אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,918 דיונים בפורום זה
-
אהלן אני מחפש דיסק קשיח נייד 2.5" בנפח 500GB, ומתלבט בין הדגמים הבאים: Seagate FreeAgent Go - 415nis http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3106 WD My Passport Essentials - 430nis http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4347 Samsung S2 Portable - 445nis http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=shipment&uin=8053 הצרכים: גיבוי תמונות, סרטונים והעברת קבצים. כמו כן שימוש מדי פעם כדיסק חיצוני לצפייה בסרטים עבור ה-Xtreamer. מה דעתכם? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הזמנתי תדגם Westren Digital WD5000AADS 3.5" 500GB SATA2 32MB במחיר טוב וכו בגלל שהוא שקט ולא מתחמם הרבה עכשיו רציתי לשמוע מה אתם אומרים
-
- 3 תגובות
- 787 צפיות
-
-
היי, לאחר הכתבה הזו - http://hwzone.co.il/news/133398 שהתפרסמה באתר התחלתי לחפש אחרי הכונן הזה, עקב מחירו הזול חשבתי לקנות 64GB לכונן Boot. מצאתי את הכונן ב-139$ + 20$ משלוח של Mustop. סה"כ 600 ש"ח עם משלוח עד הבית. לדעתי מחיר משתלם.......אשמח לשמוע את דעתכם, ולקרוא קצת ביקורות על הכונן אם מישהו הצליח למצוא (אני לא מצאתי בגוגל......) תודה, תומר
-
- 0 תגובות
- 783 צפיות
-
-
יש כרטיס כזה לגיגבייט: http://www.cobrapc.co.il/Product.asp?productid=5536 השאלה האם זה ייתן לי משהו כרגע? האם DOK יצליח להגיע למהירויות העברה של 5gbit לשנייה או שזה חייב להיות DOK המותאם במיוחד ל-USB 3.0?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי שאלה, לפי המדריך בנעוץ הבנתי שלא נותן להוסיף את הזיכרון שבדיסק קשיח הפנוי בגלל שצריך להיות שם איזה רצף פיזי או משהו... עם כך אז אין דרך להגדיל את C? כי עברתי על המדריך ולא מצאתי פיתרון אגב _Nike_ רשום אצלך בפרופיל שאתה מ2002 פה ואתה בן 22 אז אתה פה מגיל 14 אשכרה 8 שנים ? =D
-
- 3 תגובות
- 783 צפיות
-
-
אני מנסה לעשות לפי המדריך את ההרשמה לתוכנה החינמית, אך כשאני מגיע לדף ההרשמה שבאתר אני מזין את הפרטים שלי,ווידיתי כמה וכמה פעמים שאלו הפרטים הנכונים ולסרת כל ספק נסיתי פעם עם אותיוית קטנות עם אותיות גדולות,את הארץ הנכונה ונסיתי עם V על הקוביה וגם בלי.. אבל כל פעם זה אומר לי: כמו בתמונה .. http://img709.imageshack.us/img709/7748/asgs.jpg פשוט אחרי שאני לוחץ Sumbit זה מנקה את תיבת הארץ ומראה את זה, אני מבין שהכוונה היא בשגיאה לכל מה שמסומן בכוכבית ..אבל מיליתי הכל אז מה הקטע?
-
- 4 תגובות
- 779 צפיות
-
-
אני צריך כונן חדש...לאחר שאחר הלך לעולמו. באותו מחיר יש את ST3500418AS המומלץ אך ראיתי גם את WD5000AADS עם באפר 32. מאחר והוא שייך לסדרת ה GREEN אני מניח שהוא 5400RPM? האם ה ST3500418AS עדיין עדיף? (למרות באפר קטן יותר?) הדיסק ישמש ככל הנראה לאיחסון ולהרצת משחקים ממנו. דעתכם? המלצות?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי,היום פירמטתי את המחשב ורציתי לעשות זאת לגמרי אז כשהגעתי לדף שהוא שואל אותי על איזה כונן להתקין את הווינדוס , בטעות עשיתי DELTE על D שהיה שוקל 120ג"ב , חשבתי שזה יאפס אותו.. בכל מקרה אחרי שסיימתי את הפירמוט ננוכחתי ללדעת שיש רק כונן אחד במחשב שזה C שעם 120ג"ב..(כפי ששהיה קודם).. איך אאני מחזיר את הכונן האבוד ואיזה מן באג זה ?
-
- 5 תגובות
- 784 צפיות
-
-
סתם הסתכלתי לי על כוננים חיצוניים (צורבי DVD) וראיתי שהם די משמעותית יותר איטיים מהפנימיים, מדוע זאת? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים. קניתי DOK SANDIK ULTRA BACKUP 16 GB ניסתי להעביר איתו תקיה של תמונות בנפח 6 ג'יגה בחלונות 7 וזה מעביר לי במהירות של פחות ממגה לשניה. זה לקח כמה שעות להעביר את זה. לפעמים אני מעתיק מהDOK תקיה למחשב אז הוא עובד במהירות סבירה של 20 מגה לשניה. ה DOK נימצא בפורמט FAT 32 הלוח אם שלי זה GIGABYTE P35. אם זה משנה יש למישהו מושג מה הבעיה?
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
WIN7 מכיל בתוכו את הדרייברים להתקנת RAID ? ערכת שבבים X48, אני מקווה שאין לי שוב צורך להכניס את הדרייבר בפלופי כמו שעשיתי לפני שנתיים.. אני מאמין שיש אפשרות לDOK, במקרה והדיסק לא מכיל בתוכו את הדרייבר.. דעתכם? כמו כן, כונן בודד של אינטל 80GB SSD יתן שיפור משמעותי לRAID0 של צמד ראפטורים? סה"כ המערכת לא איטית, ואני די מתלבט. תודה רבה ושבת שלום.
-
- 7 תגובות
- 952 צפיות
-
-
כמו שאתם יודעים או לא, כבר הרבה זמן אני מנסה לכתוב מאמר/מדריך על NAS ואחרי יותר מדי דחיות וסיפורים אחרים אני מעביר להילוך גבוהה ומתכוון להיכנס לנושאים שלא היו קודם כמו UNRAID וWHS באופן נרחב יותר אבל! בשביל שהמאמר/מדריך הזה יהיה ברמה גבוהה יותר אני צריך משתמשים שיש להם NAS כזה או אחר (מסחרי, בנוי לבד וכו'...) בשביל ליצר השוואות, קבלת מידע ועוד' מי שיכול ורוצה לסייע בנושא אנא שלחו לי הודעה פרטית על מנת שנוכל להמשיך את הנושא משם לגבי השאר שאינם יכולים לסייע יותר מדי, אודה אם תוכלו לומר איזה NAS יש לכם בשביל לקבל מושג לגבי התפוצה של נושא הNAS בארץ
-
- 1 תגובה
- 753 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות איזה אמצעי אחסון חיצוני עם יציאת רשת הבעי שאני לא רוצה כל פעם לקנות אחד חדש שהאחסון יתמלא סופית אלא רק להחליף את ההרד-דסיק עצמו. האם אתם מכירים איזה case לאחסון עם יציאת רשת? מה שאני מצאתי זה רק כאלה שתומכים בFAT32 וזה ממה אל טוב כי כל סרט זה כבר יוצא ה-4 גיגה . בתודה ערן.
-
- 2 תגובות
- 733 צפיות
-
-
ביצעתי הקטנת מחיצות, כפי שצויין במדריך. ביצוע ההקטנה לקח כמעט 3 שעות -/+... (אם אני לא טועה, קיים רצף פיזי ואת זה אפשר לראות בתמונות) הורדתי מ- D כ- 100 ג'יגה. זה לא נותן לי אפשרות להרחיב את כונן C, לכונן D דווקא כן יש אפשרות כזו. למישהו יש מושג למה? עשיתי משהו לא בסדר? [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 5.9k צפיות
-
-
מדריך ניהול מחיצות אזהרה חמורה לפני התעסקות כלשהיא עם מחיצות: למרות שתהליכי שינוי גודל והזזת מחיצות אינן מסובכים כשלעצמם, תמיד יש סיכון לאבד מידע. לכן יש לגבות את החומר החשוב לפני שינוי גודל\הזזת מחיצה. כ"כ ישנה אפשרות ששינוי המחיצות יעבור בשלום אך בדרך ישתנה\ימחק סדר הטעינה בBOOTLOADER (עיין GOOGLE) והמחשב לא יטען את מערכת ההפעלה. בעיה זו פשוטה יותר לתיקון ע"י משתמש הממוצע ומעלה וניתן לקבל עזרה בפורום לשחזור הBOOTLOADER. למשתמשים שאינם מנוסים כלל מומלץ לבקש מחבר שמבין\להזמין טכנאי על מנת למנוע עוגמת נפש. לאור ריבוי הת'רדים בנושאי יצירת מחיצות, חלוקתן ושינוי גודל החלטתי לכתוב מדריך מפורט וידידותי ככל הניתן. נא לעיין היטב במדריך ורק אז לשאול שאלות (אם יש) בת'רד…
-
- 7 תגובות
- 9.5k צפיות
-
-
אהלן חברה .. נגמר לי המקום במחשב, ואני מחפש כונן פנימי עד 600 שקל .. בתחילה רציתי טרה של סאמסונג f3 .. אך ראיתי שיש כבר טרה וחצי במחיר של 100 שקל יותר מהטרה.. וזה ניראה לי מאוד משתלם , לאומת הקפיצה מטרה וחצי ל2 שזה עוד איזה 200-300 שקל בקירוב שזה כבר לא משתלם.. ראיתי שני כוננים ששמתי עליהם את העין: 1.5TB IntelliPower, 64MB, SATA II WD15EARS - wd פרטים: Warranty 3 Years Caviar Green WD15EARS 1.5TB EcoGreen F2 32MB Sata II HD154U - samsung פרטים: Warranty 3 Yeaars MODEL HD154UI מה מומלץ יותר מהשניים?? או שיש כונן אחר מומלץ גם יתקבל בברכה?
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הלך לי הדיסק הקשיח הישן שלי שהוא היה דיסק ATA. קניתי דיסק חדש מסוג SATA ואני לא מצליח להתקין עליו WIN XP הWIN לא מזהה את הדיסק למרות שהמחשב בזמן העליה כן מזהה אותו. יש לי לוח אם מסוג ASUS P4S800D-X האם אני צריך דרייברים ? ואם כן איפה אני מוצא אותם ? ואך אני מתקין אותם שכונן הדיסקים "תפוס" עם הדיסק של XP ? תודה
-
- 1 תגובה
- 678 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות הארד דיסק קשיח בנפח 1TB אבל לא יודע איזה מכיוון שיש המון סוגים. אני רוצה לקנות הארד דיסק מצויין שלא יתקלקל (היה לי WESTERN DIGITAL לא זוכר את הדגם עם 500GB והוא פשוט לא הצליח לעלות -המחשב לא עלה). כרגע אין לי הגבלת מחיר (משהו עד 900 ש"ח). תודה מראש!!
-
- 1 תגובה
- 926 צפיות
-
-
היי אנשים ,יש ברזותי את החיצוני הזה : http://www.verbatim-europe.co.uk/en_1/product_3-5-external-hard-drive-usb-2-0-2tb_16174.html הדיסק שנמצע בפנים זה הדגם הזה : Hitachi HDS722020ALA330 PDF של המוצר : http://www.hitachigst.com/tech/techlib.nsf/techdocs/6A7E7E6848832B7786257603007AAF5E/$file/DS7K2000_DS_final.pdf ותמונה מ HDTUNE : Uploaded with ImageShack.us עכשיו לשאלה ,לדעתי הוא קצת רואש ,אני מבין שהוא 7200, ושזה היטאצ'י ,אבל הוא יצה לי במחיר מעוד משתשלם ואני באמת צריך את הכמות הזאת של מידע השאלה העם התעסקות עם AAM יכולה לפגוע בו?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בזמן האחרון ביצועי המערכת התחילו לרדת (מדובר במחשב חדש לגמרי CORE I5 ארבע גי'גה ראם) וניתן לשמוע תקתוקים עדינים מכיוון הכונן הקשיח,הרצתי בדיקה בHDTUNE והתוצאות לא נראו לי תקינות,אשמח אם תתנו לי את חוות דעתכם.
-
- 22 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
יש לי גם דיסק חיצוני, של 1.5T שנקרא יופי אבל הDOK הזה לא נקרא, יש קשר לU3 ? יש דרך שבה אני אוכל לגרום לו להזדהות ?
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
טוב בקצרה, אני משדרג את הכונן הקשיח במחשב הנייד שלי לכונן בעל נפח גדול יותר ומהירות נורמאלית מביקורת שראיתי עד עכשיו ה500GB של SEAGATE פחות או יותר הראה ביצועים של קשיח שולחני, מאוד מרשים. הכונן של WD עולה 100 שקלים פחות (כ395) אבל השאלה הגדולה היא איפה הוא עומד מבחינת ביצועים? אני מחפש את המהיר והאמין ביותר.
-
- 2 תגובות
- 799 צפיות
-
-
יש ברשותי כרטיס SAT2-MV8 אני רוצה להגדיר אותו על VMWARE ESXI4 אני רואה אותו בביוס מה המצרכים/צעדים שאני צריך לעשות כדי להגדיר אותו ולהתחיל להגדיר את השרת שלנו ?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לילה טוב, התחדשתי בדיסק קשיח חדש, ברצוני לדעת מה הפעולות הראשונות שאני אמור לבצע מרגע חיבורו למחשב. האם צריך לפרמט אותו קודם לכן? אם כן אז איך? הווינדוס שיותקן הוא ווינדוס 7, האם צריך לפרמט דרך הדיסק של החלונות? עוד שאלה, אני רוצה לחלק את הדיסק קשיח ל-3 כוננים, מאוד אודה לקבל הסבר על כך. תודה רבה וסליחה על הבורות.
-
- 3 תגובות
- 890 צפיות
-