עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. לדוגמה האם אפשר לעשות RAID של כונן Samsung 500GB יחד עם Samsung 1TB? כמו כן כונן Samsung 500GB יחד עם WD 1TB? ומה עם RAID 5 לשלוה כוננים שונים? מה עם RAID 5 לשני כוננים זהים ואחד שונה? אשמח לכמה תשובות

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. אני מתכוון לא על המקור , אלא לבצע שחזור על ההעתק החדש. תודה.

• 6 תגובות
    • 917 צפיות
  3. Started by Oranl,

היי, כונן היטאצ'י שכנראה החליט להפסיק לתפקד לא עולה במחשב וגם מחשב חיצוני לא מזהה אותו. יש איזושהי אפשרות לגבות את המידע שעליו איכשהו? שמעתי משהו עם בקר חיצוני...? אשמח לעזרה.

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. השאלה שלי היא כזו, האם אפשר לגרום למכשיר די.וי.די toshiba SD200E לזהות עוד פורמטים, בעיקר חשוב לי פורמט DVDRW כלשהו, + או - לא חשוב. כמו כן אשמח לגרום למכשיר לזהות עוד פורמטים כמו divx, mp3 וכו' אם אפשר. (כל דרך קבילה מבחינתי, מעדכוני firmware עד לצריבות על הג'וקים עצמם) תודה!

• 3 תגובות
    • 651 צפיות
  5. Started by Moooshe,

הכותרת אומרת הכל... אם אני מקבל כבל IDE עם 80 סיבים, האם יש לי דרך לגלות אם הוא 66/100/133?\ תודה!

• 5 תגובות
    • 970 צפיות
  6. היי יש לי שני דיסקים קשיחים,אחד של 200GB ואחד של 80GB ורציתי לדעת אם אני יכול לעשות RAID כשהדיסקים מלאים. דרך אגב מדובר ב IDE. תודה

• 2 תגובות
    • 594 צפיות
  7. שלום לכולם יש לי מחשב מבוסס לוח אם Gigabyte P35-DS3R (כולל ICH9R שבו יש בקר RAID ) במחשב מותקן XP על דיסק בודד . אני רוצה להוסיף 2 דיסקים נוספים במערך Raid0 שלא יכלול את מערכת ההפעלה, מערכת ההפעלה תשאר על הדיסק הקיים . איך מבצעים ? כי ניסיתי בצורה פשוטה והכל התחרבש לי ...... בעיקרון ניסיתי להגדיר את 2 הדיסקים החדשים בביוס כמערך Raid 0 , כאשר העלתי את המחשב ה XP התחיל לעלות ופתאום מסך כחול לשניה ואז Restart כך שוב ושוב . ביטלתי את מערך הRaid וניתקתי את הדיסקים החדשים , נתתי ל XP שוב לעלות, עלה ב safe mode אז נתתי לו לעלות שוב . ואז התחילו הבעיות , כאשאר ה XP עלה שוב הוא התקין משהוא , לא היתי בחדר ולכו לא ראיתי מה הוא התקין , רק הודעה שהחומרה החדשה מוכנה ולבצע Resta…

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  8. אם זה חשוב לוח האם שלי הוא gigabye ga-7nnxp עם מעבד amd athlon 2500 .

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. תודה לעונים!

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  10. תודה לעונים!

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  11. Started by MODI,

אז ככה מחר בעזרת השם אני קונה את המחשב החדש שלי יהיה בו 250GB של WD בתקן SATA2 והוא יהיה בנוסף לHD הנוכחי שלי, 80GB של WD בתקן IDE עכשיו יש לי שני מחיצות 1: סי, 17.6GB מתוכם פנוי 672 מגה 2: די, 56.8GB מתוכם פנוי 3.06GB אפשר לקחת מהHD החדש משהו כמו 20 GB לסי, והשאר לדי?

• 7 תגובות
    • 683 צפיות
  12. כמובן שמערכת ההפעלה נמצאת על דיסק רגיל-בודד. תודה.

• 3 תגובות
    • 972 צפיות
  13. שלום כולם !!! יש לי הארד דיסק 80 ג'יגה של IBM 7200 RPM עכשיו בלילה אני משאיר הרבה את המחשב פתוח והרעש של הארד דיסק משגע אותי!!!! רציתי לדעת אם יש דרך לגרום לו לרוץ לאט יותר ללא התעסקות פנימית זאת אומרת על ידי תוכנה או כיוון בבאיוס או משהו בסגנון בתודה מראש לירן

• 34 תגובות
    • 4.2k צפיות
  14. שלום לכולם, שאלתי היא כזאת: אני כיום משתמש באפשרות ה-RAID של הלוח אם שלי ASUS A7N8X DELUXE עם שני דיסקים קשיחים MAXTOR 120GB SATA שהפכו לדיסק אחד גדול של 240 (אם זכרוני אינו מטעה אותי קוראים לזה RAID0). אני חושב על לקנות לוח אם חדש אשר כמובן יכלול גם כן בקר RAID ותהיתי אם אני אאבד את תכולת הדיסקים בעקבות החלפת הבקר, או שאפשר פשוט לחבר את הדיסקים לבקר החדש והוא יזהה את התצורה?

• 6 תגובות
    • 879 צפיות
  15. הווינדוס שלי עכשיו הוא על hdd ובעתיד אני ירצה להעביר אותו ssd האם אני יוכל לעשות את זה?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  16. מערכת ההפעלה שלי וכל התוכנות יושבים על כונן IDE רגיל ואני מוסיף כונן SATA האם אפשר להעביר את ההתקנה מIDE וכונן SATA או מאני מוכרח להתקין WIN מחדש?

• 2 תגובות
    • 514 צפיות
  17. שלום, ברשותי דיסק קשיח של 2 טרה ועל אף שנשאר המון מקום הוא מראה לי את הדיסק בצבע אדום (שכן הוא מחשב את המקום באחוזים). האם זה לא יזיק אם אני אוסיף לשם קבצים? תודה לעונים

18. שלום, יש לי כיום מחשב עם כונן קשיח מכאני עם דיסק קשיח מכאני, ווינדונס 7 ללא מפתח. אתמול רכשתי מפתח לווינדוס 8.1, וגם רכשתי כונן SSD 256GB. אין לי כונן אופטי בכלל. אני מעוניין להתקין את הווינדוס 8.1 אשר יישב על הSSD והשאלה שלי אם אפשר להפוך אותו לכונן BOOT בעזרת המערכת הנוכחית שלי. למערכת הזו, התקנתי בעבר את הווינדוס 7 בעזרת DISK ON KEY, ואני ממש מעוניין לדלג על האופציה הזו. אשמח לעזרתכם!

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. אהלן, רציתי לדעת אם קיימת אפשרות להפוך דיסק און קי לקריאה בלבד, שאני אוכל להשתמש בו רק במחשב אחד ספציפי (המחשב שלי מן הסתם ), קיימת אפשרות כזו ? תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 767 צפיות
  20. אני זוכר שיש מתאם שמאפשר להפוך כונן פנימי לכונן חצוני, והשאלות שלי הן: 1. איפה ניתן להשיג אחד כזה? 2. בהנחה שהכונן הקשיח הפנימי יהיה למטרות גיבוי בלבד ולא יימצא בתנועה מתמדת, האם משתלם יותר כלכלית לקנות כונן פנימי ולא חיצוני? אני מודה לכם מראש על העזרה

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  21. Started by ehot,

שלום לכולם יש לי הארדיסק של segate 120gb , IDE המחשב שאליו הארדיסק היה מחובר הרעיש בשבוע האחרון בהתחלה חשבנו שזה כנראה אחד המאווררים, ופשוט כיבינו את המחשב, לתת לו ל"נוח" בסוף השבוע התחלתי לבדוק את המחשב והבנתי שהרעשים נבעו כנראה מהארדיסק כיוון שאחרי שניתקתי אותו המחשב רעש פחות חיברתי שוב את הארדיסק והמחשב לא זיהה אותו אחרי ששיחקתי עם כל האפשרויות של ההרכבה (החלפת כבל IDE, החלפת הצמה של החשמל בזו של ה CD) ושום דבר לא עזר העברתי אותו למחשבים האחרים בבית וגם שם הוא לא זיהה אותו כאשר אני מחבר לו חשמל, בדקתי עם FLUCK את המתח ובכניסה הוא מקבל מתח תקין הבעיה היא שאני לא שומע את הרעשים של המנוע של הארדיסק בכלל שמעתי שאם הבעיה היא במעגל שעל הארדיסק אז אני יכול לקנות ארדיסק זהה ול…

• 4 תגובות
    • 635 צפיות
  22. שלום, אני מתכוננת לקנות הרד דיסק, ואני רוצה שיהיה אפשר להריץ דוס מיד אחרי הבוט של המחשב כדי לעשות גוהסט. האם זה אפשרי גם עם הרד דיסק serial ata? תודה דינה

• 2 תגובות
    • 529 צפיות
  23. אני רוצה לקנות את המארז לדיסקים קשיחים של DroboCare for Drobo Gen2 אתר הבית : http://www.drobostore.com/store/drobo/en_US/pd/CategoryID.14417900/productID.165581400 אני יכול להשיג אותו בישראל ? ואם כן באיזה חנות (רק את המארז לא כולל דיסקים קשיחים איתו ) תודה לעוזרים !!!

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by spektor,

האם אפשר להשתמש ב תוכנה ccleaner ב SSd תודה

• 1 תגובה
    • 794 צפיות

דיונים חדשים בפורומים