עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by NuXeR,

היי, אני עומד לפני רכישה של הכונן X25-M 80GB של אינטל. ראיתי 2 דגמים שונים באותו מחיר, ואני לא יודע מה לקחת: SSDSA2MH080G2C1 SSDSA2MH080G2R5 למישהו יש מושג מה ההבדל ביניהם? תודה, תומר

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. היי כולם! מה שלומכם? טוב, אז מאחר ובדיסק הקשיח שיש לי(160 גיג'ה) נשאר בערך ג'יגה וחצי של מקום ואני נאלץ למחוק המון קבצים שכבר פחות שימושיים, ע"מ שלמחשב, מסכן, יהיה מקום גם לPF. אני מחפש הארד דיסק חדש, התקנה מלאה מחדש. אני די מקובע בנושא ואני לא ממש מוכן להתפשר על WD. אני יודע שיש המלצות על סמסונג ועל סיגייט, אבל אין לי רושם מהם ובסמסונג בכלל אני לא מאמין בשום אמצעי טכנולוגי שהוא. ראיתי שלWD יש סדרה ירוקה. זה נשמע יפה ונחמד לסביבה שלנו, השאלה מה זה אומר מבחינת ביצועים? האם כתוצאה מכך שהוא חסכוני יותר בחשמל ושקט יותר בא על חשבון המהירות שלו? - אם כן, הסדרה הירוקה לא באה בחשבון. אולי ככה תפתחו לי את העיניים בדיסקים של סיגייט או סמסונג שעולים על WD בכמה רמות ומחירם דומה או מו…

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. Started by Liran.D,

שלום רב, יש לי DOK של 2 GB מיותר ואני רוצה להתקין עליו מערכת הפעלה של ERD. זה קובץ ISO ויש לי את התוכנה HP USB DISK.... והוא לא קורא את הקובץ ISO. השאלה שלי איה תוכנה אני מתקין על הדיסק און קי הזה את מערכת ההפעלה הזאת? תודה לעונים.

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. חבר נתן לי דיסק קשיח חיצוני שלו בשביל שאני יתקן לו, כשחיברתי את הכונן למחשב קיבלתי הודעה שהכונן אינו מאותחל. חברי אמר לי שיש לו שם נתונים אשר הוא רוצה לשחזר אותם. יש לי תוכנה שמצאה את הנתונים כ- 200 GB. השאלה שלי היא כמה זמן אתם משערים שיקח לשחזר את כל ה- 200 GB האלה בחזרה לכונן?

• 6 תגובות
    • 2.4k צפיות
  5. איזה סוג הכי כדאי לקנות?

• 4 תגובות
    • 3.2k צפיות
  6. שלום חברים, אני מעוניין לקנות כונן קשיח חיצוני ואחרי קצת קריאה בפורום אני נוטה לכיוון הסמסונג 103SJ + מארז חיצוני עם יציאת E-SATA. אני יקנה כנראה מ KSP והמליצו לי שם על Spire Gigabod VIII ב 130 שקל. http://www.spirecoolers.com/main/product_detail.asp?ProdID=892 מישהו יודע\מכיר עם המארז הזה הוא סבבה או שאני יכול למצוא טובים יותר? האמת היא שאני לא ממש בטוח מה הנתונים שאני צריך לחפש במארז לכונן קשיח... התקציב שלי למארז הוא עד 200 שקל ואני אשמח לקבל המלצות למארזים אחרים אם מניסיון אישי או ביקורות באינטרנט. תודה מראש! אלמוג.

• 4 תגובות
    • 897 צפיות
  7. שבוע טוב לכולם. לא מזמן רכשתי את הכונן הבא: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=8156&perur=4 שמתי לב לבעיה דיי מציקה. אני מתחיל להעביר קובץ, בווינדוס 7 הוא רושם בהתחלה שהוא מעביר על 100 מגה לשניה, ואחרי 10 שניות בערך הוא צונח ל 20-30 מגה לשניה. חוץ מהעברה אני לא מבצע כלום במחשב ( חוץ מהתוכנות שרצות ברקע, כולל תוכנת שיתוף ), אבל עדיין זה לא מובן איך הוא מתחיל במהירות מסויימת ופתאום צונח. אני מחבר את הכונן לחיבור USB אחורי ( הקידמי לא מפעיל את הכונן ). יש סיבה שבגללה זה קורה והאם אפשר לפתור בעיה כזאת? תודה!

• 7 תגובות
    • 859 צפיות
  8. Started by elad-r,

מה ההבדל בניהם? לא כל הצורבים תומכים בשניהם? איך אני יודע איזה דיסקים לקנות? תודה

• 2 תגובות
    • 768 צפיות
  9. לפני כשבועיים. אחרי הפסקת חשמל. היו לי 2. הראשון יותר ישן הלך מהר. ואז גם השני. קניתי חדש. התקנתי הכל. עכשיו אני כל פעם מוצא את עצמי חושב איזה בעסה שאין לי את הישן. בכל זאת 1TB הלך. ש לפחות 800 ממנו היה תפוס. גם אם לא תמיד בדברים חשובים. עדיין באסה. ואיזה מישהו זרק לי שלפעמים זה רק "כרטיס אלקטרוני " ( לא זוכר בדיוק ) , ושאם זה זה, אפשר להחליף אותו, לדוגמא לחפש ב EBAY . יש אמת בדבר ? יש אפשרות לבדוק את זה ? אם כן מה אני בדיוק מחפש ? תודה מראש.

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. אני מעוניין לרכוש כונן 1TB למטרות גיבוי. החיצוני הכי נוח והכי קל לגבות, לנתק, ולשים בארון עד לגיבוי הבא. הפנימי הוא לפי מה ש"שמעתי" יותר אמין.. האם אמורה להיות לי בעיה לאורך השנים עם כונן חיצוני כמו הסיגייט DESK ? או שעדיף ללכת על בטוח ולקנות כונן פנימי רגיל ? האם זה ידוע שכוננים חיצוניים תמיד ימותו לפני הפנימיים ?

• 6 תגובות
    • 883 צפיות
  11. Started by tamiravigan,

יש לי WD 1600JS SATA2 בן 3 שנים והוא מתחיל למות\הבקר SATA בלוח אם שלי מתחיל למות עשיתי CHECKDISK וזה לקח שעות וזה נתקע על איזה קובץ. התחיל להימאס לי ועשיתי REBOOT אם אתם שואלים למה עשיתי CHECKDISK בכלל, זה בגלל שהתחילו להיות לי פריזים ממושכים במחשב ובמיוחד כניסיתי למחוק\להעביר דברים. פתאום בPOST אני רואה שהשם של הכונן הפך לBzBzBz BzBz והנפח גדל ל561GB או משהו כזה. הצלחתי לעלות אותו בWIN כאשר חיברתי את הכבל סאטה לסלוט אחר. אבל אני עדיין מפחד שכל החומר יילך קפוט. נכנסתי לפאניקה כי אין לי גיבוי אני מנסה לצרוב עכשיו את הדברים היותר חשובים. בכל מקרה, אני רוצה לקנות HDD נוסף כגיבוי. חשבתי על לקנות 2 פנימיים(250 ו320) ואחד מהם יהווה גיבוי(כמובן שאני אשמור עליו המקום מו…

• 1 תגובה
    • 872 צפיות
  12. שלום לכולם. יש לי שלושה הארד דיסקים מסוג סיגייט 500 ג'יגה כאשר אחד מהם 16MB והשניים הנותרים 32MB ואני מעוניין לעשות מערך של RAID 0. 1 האם זה אפשרי לעשות מערך כזה עם שלושת ההארד דיסקים שלי או שאני צריך בדיוק את אותם הדגמים ולכן אאלץ להשתמש בשניים מהם ? 2 על כמה שיפור בביצועים אנחנו מדברים והאם זה בכלל מורגש ובמה ? 3 אם אני בסופו של דבר כן עושה RAID 0 ואח"כ בונה כמה מחיצות ז"א מאחד את הכוננים ואח"כ שוב מפצל אותם האם זה פוגע בביצועים או שזה לא משנה ? תודה.

• 5 תגובות
    • 772 צפיות
  13. יש לי בעיה קטנה איבדתי את החיבור לחשמל של ה HD שלי הדגם הוא 500Gb של WD אם מישהו מכם יודע אני אשמח תודה מראש

• 2 תגובות
    • 892 צפיות
  14. Started by zik125,

שלום לכולם אני מנסה להעביר קובץ MKV בגודל 10 גיגה ל-DOK שיש לי אבל אני מקבל הודעת שגיאה שהקובץ גדול מדי ולכן לא תתבצע ההעברה יש דרך לפתור את הבעיה הזו? אשמח לתגובה ZIK

• 1 תגובה
    • 953 צפיות
  15. Started by zwex35,

היי, בקרוב אני מקבל מהספונסר של הקבוצה שלי כונן קשיח חדש.. רציתי לדעת אם הוא תומך בלוח אם שלי כי אמרו לי שהוא לא ואני לא סגור על זה.. מדובר בכונן הזה: http://www.wdc.com/en/products/products.asp?driveid=821 ובלוח אם הזה: http://www.bernard.co.il/product.asp?productid=597 לא אכפת לי עם הוא לא ינצל את כולו , העיקר שאני יוכל להשתמש ב600 ג'יגה הללו. תגובות!

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by darkman,

שלום. קניתי היום HD 1 TB פנימי חיברתי אותו למחשב כאשר כבר מחוברים שני HD 1)80GB 2)250GB משום מה הHD החדש לא מוצג לי במערכת האם זה אפשרי? מה עושים? ------------------------- עדכון: הוא מופיע עכשיו ב DEVICE MANEGER בתור HD 800GB אבל עדין לא במחשב שלי

• 3 תגובות
    • 842 צפיות
  17. Started by spirit,

בנוסף יהיה בנחשב גם hd של 500 גיגה לתוכנות ורציתי לשאול משהמינימום המומלץ בשביל מערכת הפעלה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  18. Started by shlomo1441,

שמתי דיסק און קיי 4 גיגה במחשב אני לא רואה שיפור בביצועים.. מה בידיוק זה אמור לשפר? משחקים ? טעינת וינדואוס? מישהו ניסה?

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  19. היי לכולם התחלתי לקרא, בין היתר לא מעט פה באתר, אודות ענייני SATA ונוצר אצלי מעט הרבה בלגן שאודה לכם אם תועילו לעזור לי לסדר 1. SATA3Gb/s הוא חיבור (בעיקר?) מלוח האם למתקני איחסון 2. בצורתו הבסיסית, החיבור קבוע ופנימי ונדרש בנוסף חיבור של המתקן לספק כוח לשם קבלת חשמל. 3. יחסית לאחרונה יצא חיבור SATA6Gb/s שמהירותו תהה גדולה בהרבה (?) בינתיים אינו קיים ברוב הקשיחים וגם לא ברור הלוחות. כרגע, אם רוצים לחבר קשיח בעל חיבור SATA6Gb/s ללוח בעל חיבור SATA3Gb/s יצטרכו כנראה לשים לקשיח ג'מפר. אם להפך (קשיח SATA3Gb/s ללוח SATA6Gb/s ) כנראה שלא היות והחיבור יתמוך אחורה ללא בעיה (תקנות אותי אם אני טועה). תהיה: האם לבד ממהירות גבוהה יהיו לSATA6Gb/s יתרונות ותכונות נוספים? 4. ישנה אפשרו…

• 10 תגובות
    • 2.3k צפיות
  20. האמת שאני לא בטוח שיש דבר כזה, אבל בן דוד שלי מחפש כונן קשיח חיצוני (עם חיבור USB מינימום) שיכול לנגן מוזיקה ישר (בעזרת חיבור של רמקולים כמובן) ללא צורך במכשיר נוסף. הוא אמר לי שהוא ראה משהו כזה אבל לצערי לא הצלחתי למצוא. אז מה שאני צריך זה כונן קשיח של TB1 שיכול לנגן מוזיקה בעזרת רמקולים. אם יש דבר כזה אשמח לשמוע המלצות לגבי מוצרים. תודה.

• 1 תגובה
    • 797 צפיות
  21. Started by Cynicoren,

שלום, קניתי HD נייד 1TB של טושיבה. הבנתי שישנן 2 שיטות לפרמוט. איך לפרמט אותו ? תודה [br]פורסם בתאריך: 26.05.2010 בשעה 18:27:13 ראיתי שהוא מפורמט על NTFS. האם זה בסדר ?

• 4 תגובות
    • 951 צפיות
  22. Started by Sundayarak,

ערב טוב, אני מחפש הרד דיסק נייד בנפח 1.5TB עם חיבור ESATA או USB3 כרגע אני שוקל לקנות את הSTORY של סמסונג. HX-DT015EB שהוא עם USB3 או HX-DE015EB שהוא עם eSata המלצות אחרות ? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. שלום, אני רוצה להחליף כונן גיבוי חיצוני (הישן של 320 ג"ב וכבר מלא) ל-1TB. ברוח התקופה - אני מתכנן לקנות כבר כזה עם חיבור USB 3.0 (לוח האם שלי תומך!) לאור העובדה שבבאג אפשר להשיג את ה- WD My Book 3 ב-1000 ש"ח ואני לא רוצה להוציא יותר מ-500-600 אבקש המלצתכם לפתרון אחר. תודה

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by ccc,

המצב כרגע: 2 כוננים של 500 ג"ב האחד - מחולק ל2 מחיצות, אחת ווינדוס, אחת מידע. השני - כונן גיבוי לכונן הראשון. המקום בכונן הראשון נגמר לי, וכונן הגיבוי הוא למטרות גיבוי של הכונן הראשון בלבד. מה שחשבתי: לקנות דיסק קשיח של 1TB כדיסק גיבוי, ולאחד את הכוננים הנוכחיים ככונים עיקריים. השאלה היא: האם ניתן לעשות MERGE ל2 כוננים שונים ? איך זה משפיע על המהירות וכו' ? יש לציין שאני מנסה לאחד מחיצה אחת מההארד דיסק הראשון ואת כל ההארד דיסק השני. תודה !

• 6 תגובות
    • 934 צפיות
  25. Started by wallace,

אז ככה, אמנם תקן ה-IDE חולף מהעולם, אך יצא ושמתי את ידי על לוח של מחשב נייד, התומך ב-IDE 2.5" בלבד. שאלתי היא האם יש כבל מאריך לIDE 2.5", בדומה למאריכים הידועים של 3.5", והיכן ניתן להשיג אחד כזה? (חיפוש ממושך בגוגל לא הניב יותר מדי תוצאות מעניינות) תודה מראש.

• 14 תגובות
    • 2.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים