עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by itaysk,

יש לי כמה שאלות: יש את הדיסקים האלה של 800,900MB זה עובד באמת? צריך משהו מיוחד? מה זה הדיסק השחור הזה שמתלהבים ממנו? ויש לי עוד שאלה...ניסיתי לצרוב 643 מגה על RW של 650 ונרו אמר שאין לו מספיק מקום בשביל FNALINZE או משהו כזה...מה זה אומר? יש לי צורב SONY 48*24*48 WINXP

• 3 תגובות
    • 899 צפיות
  2. שלום.. יש לי הארד דיסק חיצוני של 40 ג'יגה (לא יודע אם קוראים לזה הארד דיסק אבל הוא די גדול ומתחבר עם USB.. כמו אמצעי איחסון גדול כזה..) עכשיו .. אני מנסה להעביר אליו קבצים גדולים מ4 ג'יגה והוא כותב שמערכת קבצים לא תומכת.. (אכן FAT32 אינה תומכת) לכן אני צריך לשנות אותה לNFTS.. כיצד עושים זאת?

• 3 תגובות
    • 913 צפיות
  3. קניתי השבוע כונן SSD של Mach Xtreme MX-DS Fusion 120gb (מבוסס על בקר SF), התוצאות יכולות להיות טובות יותר למרות שהנתונים של הכונן מצויינים: Max. Read Performance Up to 540MB/s Max. Write Performance Up to 510MB/s IOPS up to 80,000 BIOS מוגדר על מצב AHCI, בוצעה התקנה נקייה של Windows 7 כולל דרייבר ל-Chipset ו-Intel Rapid Storage Technology. בדקתי והכונן מחובר ל-SATA3. המפרט שלי בצד. דיברתי עם החנות, הם אמרו שאם אני לא מרוצה מהכונן יש אפשרות להחליף, שאגיד להם באיזה כונן אני מעוניינת במקום והם יזמינו לי. האם כדאי להחליף את הכונן? במידה וכן, לאיזה כונן בגודל 120 או 128 ג'יגה כדאי להחליף? תודה מראש לעוזרים.

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by ilstockman,

אני מעוניין לבצע גיבוי של סרטים/תמונות משפחתיות (כ 30 דיסקים של DVD)... בנוסף גם סרטים/תמונות/תוכנות אחרות. השאלה היא מה כדי דיסק חיצוני או פנימי?? מה יותר אמין?? אני מתלבט בין: פנימי 550 ש"ח - SEAGATE BARRACUDA 7200.11 500GB 32MB SATA2 חיצוני 400 ש"ח - WD My Book Essential Edition 2.0 320GB WDH1U3200 ובכלל למה יש מיליון סוגים שונים של דיסקים חיצונים של WD? ומה כדי מבין כולם? מה שנחמד בחיצוני זה שאפשר לנוע איתו בין מחשבים, לעומת הפנימי שדי תקוע במחשב... אז מה כדי? :jump:

• 3 תגובות
    • 766 צפיות
  5. היי חברים הוירוס : לוחץ דאבל קליק על הכונן הקשיח ועולה לי חלון" פתח באמצעות" ... אגב אותו דבר יש לי גם בדיסק U3 שיש לי כבר חודש וחצי אני עם איזה וירוס מסריח ימח שמו ... שלא רוצה להימחק לי מהמחשב יש לי במחשב 2 מחיצות C,D כונן ב פירמטתי הבעיה נפתרה ! אחרי התקנת וינדוס .. כונן D שבו אני שומר הכל ... לא נפתח לי בדאבל קליק רק שאני לוחץ על התיקיות למעלה ואני רואה את התיקיות מצד שמאל רק אז אני יכול לראות את תוכן התיקיה !!! אמרו לי שאני צריך למחוק איזה קובץ מסויים במצב בתוח שהוא קובץ מוסתר !!! קיצר מישהו יודע על מה אני מדבר ? http://picasaweb.google.com/orenhara...86491521289682

• 1 תגובה
    • 807 צפיות
  6. תודה לעונים

• 8 תגובות
    • 936 צפיות
  7. שלום יש לי DISK ON KEY של SAN DISK ויש לו U3 עכשיו שמפעילים אותו יש כזה סמל אדום בצד ימין של המסך בטעות ביטלתי אותו..איך אני מחזיר אותו?? תודה

• 0 תגובות
    • 682 צפיות
  8. Started by parAzoid,

***הנושא נערך*** אני צריך כונן\כוננים קשיחים עד 200$ מה עדיף? לקחת RAPTOR 36GB + כונן 320GB או לקנות כונן 500GB בפחות כסף? אם אני אקנה ראפטור הוא ישמש לווינדוס בלבד. תודה לעוזרים

• 21 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. שלום לכולם אני חדש בפורום ברצוני לרכוש דיסק קשיח בנפח של 1 TB ראיתי את השניים הבאים : Caviar Black 1TB 7200RPM, 32MB, SATA II WD1001FALS מחירו כ- 450 ש"ח Caviar Black 1TB 7200RPM, 64MB, SATA III WD1002FAEX מחירו כ- 455 ש"ח איזה בין השניים עדיף ? והאם הם מומלצים ? או שכדי לחפש אחד אחר ושאלה נוספת - יש לי מחשב ישן יחסית בעל לוח אם MSI 865PE Neo2 יש לו שתי חיבורים של SATA ומה שמופיע על ההרדיסקים SATA III או SATA II השאלה היא האם תיהיה בעיה לחבר אותם ללוח אם והאם יש סיכוי כי הלוח לא יזהה אותם כיוון שזה SATA III ולא SATA ? תודה על העזרה אדם

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by elad_jacoby,

בזמן האחרון הוא צורב לאט בצורה מוזרה.. רשום לי בתוכנה כאשר אני מבקש ממנו לצרוב על 16X שהוא צורב על 0.4X.. אני לא זוכר איך זה היה בעבר אבל משהו מוזר קורה פה.. ניסיתי לחפש דרייבר באתר הרשמי של LG אך לא מצאתי. האם זה יכול לעזור? ואם כן האם אפשר לקבל קישור? תודה מראש

• 9 תגובות
    • 888 צפיות
  11. המון אנשים מתלוננים על אררדיסק שהפסיק לעבוד וכו..מה גורם לכך? מה ההבדל בין שתי הארדיסקים האלה: רק הUSB 3? כי גם ככה אין לי חיבור כזה אז חבל התוספת כסף. http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=4419 http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=4905

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by stolen,

סך הכל התוכנה אומרת שההרדיסק נעול מוגן בסיסמה אבל לא שמתי על ההרדיסק סיסמה פשוט יום אחד הייתה הפסקת חשמל ואז הוא נינעל לי. תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 546 צפיות
  13. שלום, הכונן הקשיח במחשב הנייד שלי התקלקל ואני מחפש אחד חדש, המחשב הוא של HP, דגם DV6-1450ei, בן 3 בערך. הכונן שהיה מותקן עד עכשיו הוא Segate 250GB 7200RPM. אני מחפש כונן בנפח של 250-500 GB. ראיתי באיביי כל מיני כוננים משומשים שנמכרים במחיר זול יחסית למחירים של כוננים חדשים בארץ, האם למישהו יצא לקנות כונן כזה? המוכרים מתחייבים שהכוננים עובדים ונבדקו.. אשמח לעזרה והכוונה לחברות מומלצות. ד"א, האם ניתן לקנות באיביי כונן חדש ולקבל גם אחריות עליו בארץ? תודה!

• 0 תגובות
    • 633 צפיות
  14. Started by swisaman,

האם יש אפשרות לעשות RAID0 עם זוג כוננים לא זהים? SAMSUNG F1 750GB וWD 5000AAKS

15. Started by firebirdrc,

עכשיו שזכיתי בכונן נוסף (תודה לאיבורי) אני תוהה אם אני אצליח לקבל שיפור משמעותי אם אני אחבר אותם ב RAID0 מה דעתכם? אני במילא צריך לקנות לוח חדש, מה כדאי שיהיה בו על מנת לתמוך כוננים האלו בקונפיגורציה הזו?

• 4 תגובות
    • 791 צפיות
  16. Started by ==LION==,

אוקי יש לי maxtor 30g והוא כבר לא מספיק לי, איזה כונן אתם מציעים וכמה מקום אתם חושבים שצריך? כי אני ישאיר את הmaxtor שלי.. דבר שני המפרט שלי הוא p4 1500 r9700p ויש לי ספק כח גנרי של 300 האם הוא יחזיק מעמד עם כונן נוסף? כי הראדון די גוזל הרבה.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. אהלן, כאילו לא טחנו את הנושא מכל הכיוונים, אני מחזיר את השאלה (נקווה שבפעם האחרונה, וזה לא יעלם לעמוד 19 כל כך מהר). אני עומד בפני החלטה גורלית (אעלק): איזה הרדדסק יבחר להחליף את ההרדדיסק הנוכחי (40 ג'יגה של WD). בין המתמודדים: 1. Maxtor 80GB ב557 שקל 2. Maxtor 120GB ב643 שקל 3. WD 80GB ב 509 שקל 4. WD 120GB ב670 שקל כולם 8 מגה באפר, 3 שנים אחריות ולא SATA (כי לא השכלתי לקנות לוח שתומך רק לפני חצי שנה). מכוון שהם באים להחליף הרדדיסק קיים, רצוי שאיתם גם תגיע איזה תוכנה שתדע לשכפל את המידע מהדיסק הקודם לצורך הסרתו והעברתו לגרוטאה העתיקה. פרמטרים חשובים: שהרעש לא יהיה יותר ממה שהמאורר של המעבד עושה (וזה לא מעט), שהוא יהיה יותר מהיר (אבל זו לא חוכמה) ושאני לא ארגיש …

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. שלום, כרגע ברשותי 2 דיסקים קשיחים, אחד מהם מחולק לשתי מחיצות כונן C וכונן E י (WD 320AAKS) ועליו מותקנת מערכת ההפעלה. ברצוני לרכוש דיסק קשיח ככל הנראה אתה ה1 TERA של סמסונג ומכיוון שהוא יותר חדיש ומהיר מהWD AAKS אני רוצה להתקין עליו את מערכת ההפעלה. אילו צעדים עלי לעשות כדי : א.להגדיר את הדיסק הקשיח להיות כונן C, לחלק אותו לשתי מחיצות ולהתקין עליו את מערכת ההפעלה. ב.לאחד בין מחיצה C למחיצה E.

• 4 תגובות
    • 705 צפיות
  19. Started by erez_levy,

שלום, הזמנתי מחשב ביום חמישי שעבר, והיום קיבלתי שיחה מנציג החברה שאין להם במלאי את ה- Samsung 160GB 7200 rpm 8MB Buffer S-ATA II HDD ולכן הוא אמר שהוא יתן לי במקום את ה- Western Digital 160GB 7200rpm 8MB Buffer S-ATAII HDD בפעם הקודמת שדיברתי עם נציג שלהם והוא הציע לי אותו דבר, הוא ציין ש- Western עדיפים באחריות, הכוונה שאם יש פגם בדיסק הקשיח, הם מחליפים לך ישר את הדיסק קשיח במקום, ולא בודקים אותו. אז מה אתם אומרים? אין הבדל בין 2 החברות וזה לא נורא שהחלפתי?

• 10 תגובות
    • 877 צפיות
  20. אורח
    Started by אורח,

התקנתי ויסטה עכשיו והויסטה מראה לי רק את מחיצה C שיש בה 150 GIGA ויש עוד מחיצה D שיש שם עוד 700 וזה פשוט לא מראה למרות שזה קיים. מה עושים?GIGA

• 18 תגובות
    • 932 צפיות
  21. Started by Stingray,

מה עדיף, כונן של המערב הדיגיטלי או של שער הים?? ???

• 14 תגובות
    • 2.7k צפיות
  22. אז ככה, בלילה שאני משתיק את כל המאוררים שלי אז אני שם לב שההרדיסק שלי כמעט על כל פעולה קטנה עושה רעשים ורעשים ורעשים כאלה גרר גרר.. גרר גרר.. חחח קיצר זה סביר? אני מתאר לעצמי שהוא עובד בגלל שאני בהורדות (כאילו דהה.. ) אבל השאלה שלי היא , אם הקולות האלה סבירים זה לא משהו שממש ממש שמים לב לזה,, פשוט המארז ממש קרוב אלי

• 3 תגובות
    • 997 צפיות
  23. Started by ag43,

יצאה גירסת קושחה L907 לLH-20A1S. לי היא פתרה בעיית תאימות עם מדיות RW של ממורקס ועוד בעיות קריאה של חברות אחרות. מומלץ ביותר

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  24. Started by ad112,

אם אני קונה כונן פנימי קשיח SATAII ואין לי מקום במארז כבר, והחלטתי לקנות לה מארז (20-30 ש''ח). איך אני מחבר אותו לממחשב כך שהוא יהיה מהיר כאילו הוא מחובר בפנים? זה מומלץ פתרון כזה? תודה

• 8 תגובות
    • 846 צפיות
  25. Started by joniar,

שלום הבעיה היא כזאת:כונן 500GB שאני מחבר אותו למחשב ב2SATA ועם חשמל והכל.. והמחשב לא מזהה אותו לא בביוס ולא עם תוכנות כמו hirens boot וכן spotmau לדעתי הבעיה היא שהוא לא מפורמט או משו השאלה... מה אפשר לעשות?

• 5 תגובות
    • 815 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.