עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. הכונן שלי נשרף עקב נפילת חשמל...עכשיו אני צריך אחד חדש ואחד חיצוני לגיבוי כבר מעל לחצי שנה לא נגעתי בכל עניין החומרה ואין לי מושג מה הולך עכשיו בשוק, אז אני אשמח לקצת עזרה[br]פורסם בתאריך: 15.06.2010 בשעה 20:57:05 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_272_3151&products_id=27145&PHPSESSID=ln2n18hcrp3faev022kv0nmck2http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_272_3151&products_id=25009&PHPSESSID=ln2n18hcrp3faev022kv0nmck2 עשיתי חיפוש קטן, מה אתם אומרים עליהם?[br]פורסם בתאריך: 15.06.2010 בשעה 21:01:45 מישהו?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by EroSenin,

היי נעלמו לי המחיצות בדיסק הקשיח של הטרה.ניסיתי לשחזר את המחיצוץ אך ללא הצלחה. ניסיתי לייצר מחיצה חדשה אך גם לא הצלחתי. Norton PartitionMagic 8.0 מזהה רק 8 GB מכל הכונן עצמו לאומת 250 שהוא מזהה מהכונן השני. לאור זה ששני המחיצות שלי נעלמו בפתאומיות ללא שום קריסות יש סיכוי שהלך לי הדיסק קשיח? הדיסק קשיח הוא של סאמסונג 1 טרה. איזה תוכנה יש לבדוק אם הדיסק בכלל בחיים?

• 4 תגובות
    • 999 צפיות
  3. Started by Mandheling,

יש לי 103UJ ואני מאוד מרוצה ממנו. עכשיו אני רוצה להוסיף דיסק נוסף וחשבתי על ה-103SJ, השאלה היא האם הוא שקט באותה מידה כמו ה-103UJ. מהירות פחות מטרידה אותי. כמו כן, האם יש דיסק 1.5TB ששקט כמו ה-103UJ ושמתומחר במחיר טוב? תודה!

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. שלום, אני רוצה לקנות hard disk חדש של 500GB רציתי לדעת על מה אתם ממליצים לי שלא יהיה יותר מדי יקר אבל שיהיה טוב אני מעונין לחבר את ה HDD החדש בנוסף ל HDD הישן שיש לי ה HDD הישן שיש לי הוא: Western digital 500GB 16MB AAKS מה לקנות בנוסף אליו?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. שלום חברים, יש לי Disk On Key של חברה לא מוכרת בגודל 4GB. כבר כמה חודשים טובים שהUSB עבד ללא שום בעיות, אבל אתמול כאשר ניסיתי לפרמט אותו הייתה לי תקלה במחשב והפירמוט לא הושלם כמו שצריך. כשניסיתי לפתוח את הקובץ אני מקבל הודעה "הדיסק בכונן אינו מאותחל, האם ברצונך לאתחל אותו כעת?" כאשר אני מנסה לאתחל אותו ( גם לNTFS וגם לFAT / FAT32 ) דרך הכלי של windows אני מקבל את ההודעה " ל - WINDOWS לא הייתה האפשרות להשלים את התהליך " עכשיו ניסיתי לאתחל את הכונן גם דרך WINDOWS XP וגם דרך 7, גם אתחול מהיר וגם מלא, ולכל סוגי הפורמטים הקיימים כולל WBFS (דרך כלי של Wii). כמו כן ניסיתי לפרמט את הקובץ דרך ה - DOS ואני מקבל את השגיאה Invalid media or Track 0 bad - disk unusable. ניסיתי גם דרך …

• 3 תגובות
    • 2.4k צפיות
  6. מקווה שכתבתי בפורום הנכון רציתי לדעת אם אני יכול להתקין מערכת הפעלה על דיסק קשיח חיצוני? בדקתי בביוס ויש לי אפשרות לבחור בדיסק קשיח בחיבור USB כאמצעי איתחול אבל רציתי להיות בטוח האם זה שונה מהתקנה על דיסק פנימי? תודה מראש על העזרה[br]פורסם בתאריך: 15.06.2010 בשעה 17:14:31 חברה 100 צפיות 0 תגובות שאלתי שאלה פשוטה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by eitanbm,

הארדיסק שלי קרס כתוצאה מבלאי ואף התחיל לנקוש לעיתים וכתוצאה מכך כל המידע שבתוכו נמחק. הצלחתי לשחזר את המידע בעזרת תוכנת שיחזור מקצועית, אך הבעיה היא שלמרות שהקבצים קיימים במלואם והגודל שלהם קיים כמו שהיה במקור, אני לא מצליח להציג את המידע. אני לוחץ על קובץ, אך המערכת (ווינדוס) לא מסוגלת להציג אותו (בוורד מתקבל סוג של ג'יבריש ובתמונות - "אין תצוגה זמינה" וכיו"ב). אני זקוק למידע הזה בכל מחיר, החשיבות שלו עבורי עצומה! אבקש את עזרתכם כיצד אוכל לגשת לקבצים הללו. תודה רבה מראש!

• 2 תגובות
    • 728 צפיות
  8. שלום, האם כדאי לנתק מהחשמל כונן קשיח חיצוני כשהוא לא בשימוש (רוב הזמן הוא לא בשימוש)? האם יש לזה משמעות?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. שלום לכולם רציתי לדעת למה בסטיקי יש לינק המראה כיצד להגביל את רוחב הפס של הSATAT ל1.5 במקום 3???? למה זה טוב להגביל את רוחב הפס ל1.5 במקום 3? האם זה מומלץ לעבוד רק על 1.5 במקום 3??????

• 3 תגובות
    • 837 צפיות
  10. לפני מספר ימים רכשתי את הדיסק תוצרת סמסונג אשר מומלץ פה בסטיקי בנפח 1000GB. הדיסק אולי מהיר ויעיל, אבל אצלי הוא יצר המהום מאוד חזק שקשה להתעלם ממנו בתדירות של אחת לשניה. וידאתי שאכן הדיסק הוא מקור הרעש ע"י ניתוקו ולצערי כך הדבר. לאחר חיפוש ברשת, גיליתי שאני לא היחיד שסובל מהבעיה הזו. לי הרעש מפריע מאוד ולכן הדיסק יוחלף.

• 10 תגובות
    • 2.4k צפיות
  11. Started by Flow-Style,

שלום לכולם! כרגע אני עובד עם 2 HD פנימיים אחד של 80G (ישן) ועוד אחד של 120G של WD גם יחסית ישן.. אני עובד כרגע עם וינדוס XP שמותקן בHD של ה-80G. עכשיו כבר נגמר לי המקום ומה שאני רוצה לעשות זה לקנות HD של 1TB שהומלץ פה Samsung HD103SJ. ואז להתקין וינדוס 7 על הHD של ה-120G ואז להתקין במחשב את הHD שקניתי (1TB) ולהוציא את הHD של ה80G. השאלה היא האם לעשות דבר כזה אפשרי? בעצם בלי פירמוט אני הופך את הHD המשני שלי לראשי, מוציא את הראשי, ומתקין משני חדש. השאלה גם אם כל הנתונים שנמצאים ב HD של ה120G (שיישאר במחשב ועליו יהיה כבר וינדוס 7 שאותו אני יתקין שם עוד לפני שאני יוציא את ה 80G), יישארו במחשב ויעבדו כרגיל למרות שאני עובר למערכת הפעלה אחרת ולא עושה שום פירמוט? אני מקווה שאני …

• 6 תגובות
    • 811 צפיות
  12. מצאתי את הכונן הזה - http://www.ynet-shops.co.il/Sales/SaleDetails.aspx?AuId=7736217 - במחיר "רגיל" - 300 ש"ח - לנפח 500G , אבל עם חיבור מהיר - ESATA . מהירות 3GB/sec(פי 6 מUSB2) .לא מצאתי כוננים דומים 2.5" ברמת המחיר הזו *עם* SATA. מבחינתי זה יתרון גדול. מה דעתכם ? הדיסק מיועד להיות מחובר די הרבה למחשב ופה ושם - להעברת מיידע מחוץ לבית. בבירור שלי עלה כי פנימית יתכן ומדובר בחומרה של טושיבה. הנקודה שלי הפריעה - המהירות סיבוב שלו - 5400. זו המהירות הנהוגה בכוננים 2.5" ? אני מודע לזה שהדיסק יצטרך גם את חיבור הUSB במקביל - להספקת מתח (או חיבור חיצוני למתח). זה חסרון משמעותי נוסף ? אגב, במחשב שלי אין חיבור ESATA חיצוני, והתכוונתי לרכוש כבל/Bracket מתאם SATA - ESATA. http:…

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  13. היי לכולם לצערי בשבוע שעבר היתה מתיחה כל שהיא עם המחשב שלי כך שטרם רכשתי את הקשיחים. בכל מקרה, אני זקוקה נפח אכסון רב (HTPC). הבטתי על ה- ST32000542AS ונראה שביחס נפח אכסון לשקל הוא נותן את התמורה הטובה ביותר + אם אינני טועה ראיתי אותו (או דגם דומה לו) באחד המפרטים המומלצים. אולם אמש הבטתי בסטיקי וראיתי שניק (מקווה שנכנסת לדיון) ממליץ על הסמסונג שממה שראיתי מוצע במחיר של לפחות 150 ש"ח יותר. מעבר לכך ניתן כמובן לקחת איזו קומבינציה של 1.5 אולם היות וזה גם מעט יותר יקר מהסיגייט וגם תופס יותר מקום, מבחינתי זה עדיף גם אם נותן יתרון משמעותי בדברים אחרים. בכל מקרה, אשמח מאוד לעצותיכם ואם ניתן גם להסברים למה לא או למה כן תודה לכולם על ההתייחסות ועוד תודה למי שגם יוכל לייעץ :gorg…

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  14. Started by shlompis,

היי, קראתי מעט על התקן והיכולות שלו, מצאתי את החלק הבא: "50% more power is provided for unconfigured or suspended devices (150 mA up from 100 mA), and 80% more power is available for configured devices (900 mA up from 500 mA). This means that more power-hungry devices could be bus powered, and battery powered devices that previously charged using bus power could potentially charge more quickly." האם השיפור באספקת החשמל יאפשר חיבור של כונן 3.5 ללא מקור חשמל נוסף ?

• 1 תגובה
    • 893 צפיות
  15. דיסק סמסונג 1TB שהיה מחולק ל2 partitions עם חומר של עבודה. פתאום היום היו לו בעיות של write error/ היה כותב ופתאום בקבצים גדולים היה רושם write error. אתחתי את המחשב מספר פעמים והבעייה לא נפתרה. כיביתי את המחשב ואת המפסק של הספק. החלפתי כניסות כבל ה SATA שלו על לוח האם. עם אתחול המחשב, הדיסק נראה ככונן קשיח אחד שאינו מפורמט וללא ה partitions שלו. ב disk managment הוא מראה אותו כ basic עם 7.88GB ולא 1TB. חיברתי אותו גם במחשב אחר, וקיבלתי את אותה הבעייה. גם שם נראה ככונן אחד לא מפורמט וללא partitions. אשמח על כל עזרה בנדון היות וזה חומר של עבודה שעבר גיבוי חלקי. תודה על כל עזרה!!!

• 1 תגובה
    • 675 צפיות
  16. Started by יונתן4,

שלום יש לי דיסק און קי של 8GB. למרות שימושים רבים בעבר המחשב שלי הפסיק לזהות אותו והציע לי לאתחל אותו. פירמטתי אותו אבל עכשיו הוא מראה לי שהנפח שלו הוא רק 8MB שרובם תפוסים. ניסיתי לפרמט שוב בNTFS ובFAT ודרך ווינדוז וCOMMAND PROMPT אבל עדיין לא משתנה. הפירמוט לוקח רק שתי שניות ולא נראה שמשנה משהו. מה הבעיה? תודה

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by wrecker,

נכנסתי ל MANAGE ורשום לי Dynamic ומתחת invalid ולא נותן לי לעשות כלום.. אני מנסה לעשות reactivate disc ורושם לי this operation is not alowed on the invalid disk pack אני לא מוכן לאבד את מה שיש לי שם :'(

• 4 תגובות
    • 983 צפיות
  18. כחה אני ינסה להסביר את המצב שלי קודם כול. יש לי מחשב חדש יש לו כונן חדש אם ווינדוס 7 32ביט שרק התקנתי היום אני חיברתי עליו כונן ישן שיש עליו ויסטה 32ביט. כמו שגיליתי בדיוק לפני שהמחשב נידלק שמה שקורה זה שהמחשב לא מעלה שום מערכת וזה מצב אין סופי. עכשיו... אני רוצה להתקין בנתיים בדיסקים האלו מערכות ההפעלה שנמצא אליהם בנתיים לא לשנות בלי לגרום למחיקת המידע של הדיסק הקשיח אם הויסטה השאלות לכאן הם: 1.מה אני יכול לעשות בנידון כדאי להפעיל דישק קשיח אם ויסטה ודיסק קשיח אם 7 באותו מחשב אם מערכות שונות כול אחד? 2.פלוס יש לי דיסק קשיח חיצוני שהיה במחשב הישן אם הויסטה האם חיבור למחשב החדש הוא יהיה חייב למחוק את כול המידע עליו?גם אם לא היה מותקן עליו מערכת הפעלה 3.יש דרך להעב…

• 0 תגובות
    • 678 צפיות
  19. מחפש לוח אם עם לפחות8 או 10 SATA , שיתן רייד לגיבוי , כנראה רייד 5, השאיפה היא לבנות מחשב שישמש כשרת קבצים של לפחות 16 טרה כולל גיבוי, השאלה היא אם ללכת על לוח אם כזה או בכלל לנסות למצוא בקר רייד נפרד? תקציב לא רלוונטי , זה מחשב לעבודה. מה שצריך זה מה שנקנה. מעבד יהיה I7 כנראה למרות שיכול להיות שבגלל שזה יהיה רק מחשב להעברת קבצים אז אולי משהו אחר זול יותר.. רעיונות? עריכה: צריך גם לפחות איזה שתי eSATA..

• 18 תגובות
    • 2.9k צפיות
  20. Started by arkadur,

יש לי מחשב ישן וטוב, DFI NF4 ULTRA D, עם AMD 3000. וג'יגה זיכרון. הלוח מגיע עם 2 אפיקי PCIE, אחד עבור כ.מסך והשני עבור הPERC5I שברשותי. כל עוד הדרישות שלי הם אכסון, וגישה לנתונים מהרשת, ולפעמים עבודה קלה על המחשב, אני מאמין שמפרט הזה יספיק, מצד שני, חשבתי על הלוח של אינטל המזערי DH57JG, ולבנות NAS ייעודי, דעתכם?

• 1 תגובה
    • 815 צפיות
  21. שלום לכולם, אני שוקל על קניית דיסק קשיח חיצוני ונתקלתי בדגמים של סיגייט, שזולים יותר מהמתחרים. ביררתי קצת והבנתי שאנשים רבים חוו תקלות רבות איתם, והדיסקים הקשיחים הללו התפגרו תוך זמן מאוד קצר. קראתי קצת באינטרנט והבנתי שסיגייט גילתה שהתופעה נובעת טעות שהם עשו בקשוחה בדיסקים הקשיחים והם מציעים עדכון שאמור לטפל בבעיה. לשאלתי, האם ידוע למישהו האם הדיסקים הקשיחים שלהם עדיין סובלים מאותה הבעיה ? האם כדאי להשקיע קצת יותר כסף ולקנות דיסק קשיח של WD לדוגמא ? בתודה מראש, מייק.

• 3 תגובות
    • 882 צפיות
  22. Started by nirh216,

שלום, יש לי את הצורב, מישהו יכול לעזור ולהגיד לי איך צורבים בשיטה הזאת ואם אפשר מדריך זה יהיה מצויין

• 5 תגובות
    • 769 צפיות
  23. אז יוצא שדוד של חברה שלי שגר בארה"ב מגיע לביקור בארץ ואמר לה שאני אשים עליו מה שבא לי והוא יביא לי בכיף. מכיוון שהמחשב שלי מפלצון מספיק (לאחרונה גם התפנק בGTX 470) הדבר היחיד שיכול עוד להאיץ אותו זה כונן SSD נחמד כדיסק הראשי. חיפשתי משהו לא יקר יחסית ועם נפח נורמלי ונפלתי על המוצר הזה: http://www.amazon.com/Kingston-SSDNow-2-5-Inch-SNVP325-S2-128GB/dp/B00358V5LW/ref=sr_1_1?s=electronics&ie=UTF8&qid=1276441419&sr=1-1 חיפשתי גם ביקורות עליו ונפלתי על הביקורת המאוד מפרגנת הזאת: עכשיו השאלה לי היא האם כונן כזה ישפר לי משמעותית את הביצועים מה 1TB WD Black Edition החביב שלי, או ביצועים באמת טובים אני אקבל מסדרה M של אינטל ומעלה? אשמח לתגובות, תודה

• 1 תגובה
    • 783 צפיות
  24. שלום לכולם כרגע אני עם WDC WD3200AAKS שעליו מותקנת מערכת ההפעלה במחיצה אחת + מחיצה נוספת רכשתי HD חדש מסוג WD1002FAEX שהבנתי שיש לו advanced format או משהו כזה אני עם מערכת הפעלה win 7 64 bit ואני רוצה להעתיק הכול - ממש קלון , האם ניתן לעשות זאת ללא בעיה עם acronis ? או שצריך לדעת משהו מיוחד ? יש צורך לעשות קלון אוניברסלי או רגיל . ? תודה רבה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 929 צפיות
  25. Started by sgeva2001,

מחפש HD שקט עם REVIEW רציני שמדד את רמת הרעש שלו. ב- SILENCEPC יצאתי עם תחושה שכולם רועשים ואני נוטה ללכת SSD . נפח 1TB בנוסף מחפש HD לצרכי גיבוי גם בנפחים של 1TB פה חשובה האמינות כמובן. אולם רצוי עם תמיכה ב- SATA /ESATA אשמח להמלצות בתודה

• 9 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים