אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
הי, אני רוצה (צריך) להוסיף HDD של 2G למחשב ה-HTPC שלי: מארז: Antec Fusion Remote לוח אם: Gigabyte GA-MA78GM-US2H כיום יש כבר שני HDD של סמסונג 1G F1 הבעיה שלי היא שאני לא רואה מקום להכניס כונן נוסף - צירפתי תמונה של המחשב. האם אני מסכן את הכוננים אם אצופף אותם יותר ואוסיף כונן שלישי עם דבק דו"צ לדופן המחשב? תודה מראש לעוזרים! [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
אז ככהאני ראיתי שהרבה משחקים יוצאים לDVD ובגלל זה אני צריך כונן DVD טוב עד 200 שקל ! חשבתי ללכת על זה http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=156 אם יש לכם הצעות אז תגידו לי!
-
- 4 תגובות
- 702 צפיות
-
-
היי אני מתלבט כרגע הכוננן USB שלי (16 ג'גה הכי מהיר שיש של SANDISK) פועל בFAT32 האם שווה להמיר אותו לNTFS ?? יתן עוד ביצועים או משהו כזה?
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
מחקתי מחיצות מכונן קשיח בעזרת partition magic 8 , לאחר שהפעלתי את המחשב גיליתי שעשיתי את זה לכנון הלא נכון. היו בו שתי מחיצות מחקתי אותן ויצרתי אחת, לחצתי על אישור והוא כתב את השינויים, הפעלתי מחדש את המחשב. אני בטוח שיש תוכנה שיכולה לשנות בחזרה את שהשינויים כי היא רק מחק את הFAT והמחשב לא עבר פירמוט של דוס אלא רק של PM. מישהו מכיר פיתרון?
-
- 7 תגובות
- 720 צפיות
-
-
שלום , יש לי לח אם d865pe של חברת אינטל , באתר הרישמי רשם שיש לי תמיכה בסאטה אבל כשאני פותח א המחשב אני לא רואה את הכבלים האדומים האלה שאמורים להיות כשיש לך סאטה אל רק קבלים של ata , השאלה שלי זה האם באמת אין לי סאטה או שאני צריך אולי לקנות את הכבלים ולחפש את החיבור ?
-
- 1 תגובה
- 689 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת אם זה אפשרי ע"י אמצעים ביתיים? תודה.
-
- 2 תגובות
- 961 צפיות
-
-
אהלן.. יש לי לפטופ asus g53jw ורציתי לשדרג את ההארד דיסק ל SSD של 120 ג'יגה (יש לי במחשב 2 הארדיסקים) יש הבדל בין הדגמים VERTEX 2@3 ? ראיתי שיש הבדל ביניהם אבל אני לא יודע אם בלפטופ זה משנה? (אני לא נעול דווקא על OCZ אבל אשמח להמלצה לSSD ללפטופ) תודה מראש דובי.
-
- 1 תגובה
- 820 צפיות
-
-
לא יודע איפה לשים את הדיון הזה כי זה קשור לשניהם השאלה שלי היא: יש לי 2 דיסקים על אחד ווינדוס ובשני אני מתקין את כל המשחקים שירים תמונות בלה בלה בלה כשפירמטתי את הדיסק של הווינדוס המשחקים הפסיקו לעבוד הייתי צריך להתקין מחדש מה אני צריך לעשות כדי לא להתקין את המשחקים מחדש כל פעם שאני מפרמט את הווינדוס שנמצא על הדיסק השני? בתודה מראש טל
-
- 19 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
לא צריך מהיר וסופר יקר, אלא רק מהיר יחסית (מיועד למערכת הפעלה, ומשחקים) ולא יקר בשמים. תודה.
-
- 2 תגובות
- 661 צפיות
-
-
רכשתי מחשב חדש עם WIN7 והרדיסק 500GB. כשאני מחבר את ההרדיסק הישן בחיבור IDE, המחשב מזהה אותו ואחריו שאני מגדיר אותו במחשב, ומנסה להיכנס לרדיסק הישן, הוינדוס מסקש ממני לבצע פירמוט להרדיסק הישן. לא קיימת אפשרות אחרת. מה לעשות ? תודה!
-
- 1 תגובה
- 733 צפיות
-
-
אני זקוק לו לגיבוי בעיקר. ממה שראיתי בזאפ ישנם שני כוננים: 1. Seagate 3TB Barracuda Sata III ST3000DM001 2. Western Digital Caviar Green 3000GB WD30EZRX המחיר שלהם דומה אז מה עדיף?
-
- 1 תגובה
- 791 צפיות
- 1 follower
-
-
לפורום שלום , לפני שבוע בערך המליצו לי פה לשפר את הארד דסיק לraid0 , הלכתי וקניתי 2 הארדיסקים של 160 מגה כל אחד sata 2 וחיברתי כraid0 אני חייב לציין שיש שיפור אדיר וההמלצה פגעה בול...! השאלה שלי היא ככה: המוכר בחנות טען שאין הארד דיסק 160 גיגה עם יותר מ8 מגה cache , אני נאלצתי להאמין לו ולכן הוא התקין לי שניים עם 8 מגה cache, אחרי בירור קצר ראיתי שיש גם עם 16 מגה cache האם אני צריך לדרוש שיחליף לי? האם יש הבדל גדול?...תודה...
-
- 1 תגובה
- 630 צפיות
-
-
מה המצב אנשים ?.. יש לי הארד דיסק שעובד אחלה אבל הוא עושה רעשים כאילו כמו צורב בצריבה אבל הוא עובד טוב ... והוא מגיע לי ל - 48 מעלות במאמץ לפעמים ובמנוחה 38-42 ... לפי הרעשים שהוא עושה + הטמפרטורה זה אומר שהוא לא טוב ?.. אני לא יודע למה הדיסק הקשיח שלי מגיע לטמפרטורות כאלו גבוהות ועוד קריר אצלי במארז ... ויש לי אחלה מארז ... ניסיתי לשים מעליו מאוורר 80 מ"מ וזה לא עזר ... אז שמתי את המאוורר מתחתיו וגם לא עזר ... יעני בדקתי עם Everest והטמפרטורות לא ישתנו כששמתי את המאוורר למעלה וגם לא ישתנו כששמתי את המאוורר מתחתיו =\ אם אני שם מאוורר במקום שיש בציור מרובע בצבע אדום אז המאוורר שבציור הוא מרובע ירוק לא "מעיף" את האוויר שהמאוורר האדום מוציא אל הארד דיסק ?.. הציור בחתימה שלי …
-
- 7 תגובות
- 719 צפיות
-
-
אהלן, קיבלתי את התוצאות הבאות בבדיקת הכונן במחשב הנייד החדש שלי. האם זה תקין ?
-
- 0 תגובות
- 940 צפיות
-
-
יש מערכת כלשהי שיש בה כונן NVME של 256GB, וקשיח של 1TB. עכשיו הקטע הוא שהבנאדם משתמש בתוכנת עריכה כלשהי, וכל הפרויקטים נשמרים על הכונן הראשי של המערכת. ואין אפשרות לשנות את יעד שמירת הפרויקטים והסרטונים לכונן אחר, זה נבדק ולא אפשרי - מסתבר שהחברה משום מה ביטלה את האפשרות הזאת. מהי האופציה עכשיו לשדרג נפח? רק להחליף SSD? או שאפשר אולי לקנות SATA SSD ואיכשהו לשלב?
-
- 21 תגובות
- 5.7k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום לכולם... יש לי כונן קשיח חדש לנייד ועכשיו קניתי מארז שמתחבר בUSB ... הבעיה היא שהכונן חדש... ולא מאותחל.... וכשאני מחבר אותו אני לא רואה כונן נוסף במחשב שלי.... איך מפרמטים כונן כזה כדי להתחיל לעבוד איתו??? (בVISTA ) ???
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הביאו לי 2 כרטיסי MICROSD של סנדיסק מסין, כל כרטיס 16GB. כאשר הכנסתי אותם למחשב, היה כתוב 16GB, אחרי פורמט כתוב 905M(כלומר 1GB) --- כבר שראיתי את הכרטיסים, עלה בי חשד. המדבקה היתה קצת מחוקה, שרוטה ובהירה מדי. הכרטיסים באו באריזה סגורה "מקורית". מה אתם אומרים? חח.. ממזרים אלה. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 721 צפיות
-
-
שלום קניתי שני הרדיסקים של 500GB ואני רוצה לחבר אותם במערך RAID1. אפשר לחלק אותם למחיצות, נגיד 250GB כל אחד, ואז להפעיל את המערך רק על שני מחיצות? ככה שיש לי כונן אחד של RAID, ועוד שניים בלתי תלויים? עוד שאלה - יש לי הרדיסק שמחולק כבר למחיצות (של מערכת ההפעלה+דברים). אפשר לאחד אותו למחיצה אחת מבלי לעשות פורמט?
-
- 5 תגובות
- 729 צפיות
-
-
האם זה Seagate Barracude IV? כי לפי הקישור שבפנדה זה III אבל לפי הרשימת מוצרים של סיגייט, זה IV... אני משער שזה IV, נכון? והם כדאי לי לקנות אותו (אני צריך את ה 40GB הכי מהיר ואמין שאפשר)? מה עם המקסטור?
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 652 צפיות
-
-
-
ההארד דיסק שלי (אני במחשב אחר) התחיל להשמיע טיקים ולתקוע די הרבה את המחשב, אז כיביתי אותו, ועכשיו אני מעוניין להספיק לגבות כמה שיותר (לא הצלחתי להעתיק כלום כשהוא היה דלוק, הוא כל שנייה נתקע). מה הדרך הכי בטוחה לגבות? אני מתכוון, שהוא ישרוד כמה שיותר תוך כדי שאני מעתיק... לחבר אותו למחשב אחר בתור הארד-דיסק משני? אה, ומשהו קצת פחות קשור לפורום הזה: אם יש לי מחיצת לינוקס, רק שאני לא יכול להכנס אליה כי הבוט סקטור קצת דפוק, יש לי דרך להעתיק הכל לווינדווז? המערכת קבצים שם היא reiserfs, ואני לא חושב שיש תוכנה שקוראת את זה מווינדווז :\
-
- 2 תגובות
- 896 צפיות
-
-
בשעה טובה קיבלתי אותו (בשעה קצת פחות טובה, אני לא מצליח לתפוס את החנות שרציתי לרכוש ממנה את המחשב. יש המלצות לחנויות אמינות?). לא אמור להיות איזה בורג שאני אמור לחבר ללוח אם? איך אני יכול לדעת אם הוא מתאים ללוח אם? (אני רוצה לבדוק בינתיים אם הוא תקין במחשב הישן) האם יש צורך להתקין את התוכנה של סמסונג (משהו שנקרא magic)?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום חברים, אשמח לעזרתכם בפרויקט קטן, אני מעוניין לבנות cloud פרטי בבית. אחד כזה שאני אוכל לגשת אליו מכל מקום, המטרה היא גישה נוחה לקבצים שיושבים על המחשב. הגישה לרוב תתבצע דרך הטלפון (אייפון) והמחשב חיצוני שלא נמצא ברשת הביתית, זאת אומרת יש צורך בגישת web. הפלטפורמה האפשרית להתקנה היא windows. - אין לי כוונה לרכוש nas יעודיי ניסיתי כמה דרכים מוכרות : owncloud - הרצתי דרך docker לצערי לא הצלחתי לאפשר לו למשוך קבצים ישירות מתיקיה במחשב אלה כל קובץ שמועלה לשרת נשמר על הכונן הווירטואלי שנוצר ע"י ה docker. nextcloud - בדומה לowncloud tonido - נראה כמו אופציה טובה אבל לצערי לא נתמך יותר כך שכבר מרבית הפונקציות לא עובדות עליו. אשמח להמלצות חדשות תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 753 צפיות
-