אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,914 דיונים בפורום זה
-
בWindows 7 אפשר ליצור תוכנית מותאמת לצריכה בחשמל אחת אפשרויות היא כיבוי הדיסק הקשיח לאחר מס' דק' שהמערכת לא בשימוש זה יכול להזיק לו אם הוא יכבה וילק בצורה כזו כמה פעמים ביום?
-
- 2 תגובות
- 733 צפיות
-
-
החברה בווינט החליטו שהם שוברים את השוק בכל מחיר של כונן חיצוני. זה התחיל עם מחירי רצפה לכונני חצי טרה 2.5 אינצ' וממשיך עם SAMSUNG G3 Station 1.5TB שנמכר בד"כ במחיר של 620 שח. מחיר הפתיחה הוא 399 וחבר שלי הוציא אותו במחיר של כ-450 שח, אם משהו מוציא בפחות שיפרסם בכל מצב, זה מחיר טוב לכונן 1.5TB, במיוחד לכונן חיצוני עם 3 שנים אחריות
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
איך אני מחבר את הWD640AAKS שלי למחשב הנייד? תודה ;D
-
- 20 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום, אני צריך לקנות HD חיצוני 1.5TB ממשק USB2 esata יהיה נחמד, תלוי במחיר על מה אתם ממליצים?
-
- 3 תגובות
- 941 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש כונן חיצוני בגודל 2.5 אינץ', בנפח שבין 500 ל-1000GB. (מכוון כרגע ל-640GB נניח) הדרישה שלי שהכונן יהיה בעל מהירות של כ-7200RPM. (יחבור באמצעות USB 2 רוב הזמן) ישמש להעברת קבצים/סרטים בין מחשבים, ולגיבוי המחשב שלי..... יש סלט לא כונן , המון כוננים בשוק, באתר של WD אי אפשר לראות כמה RPM יש לכל כונן חיצוני שכזה.... אשמח אם מישהו יוכל לעשות לי קצת סדר, הלכתי לאיבוד גם ב-ebay וגם באינטרנט בכלל! תודה, תומר
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רציתי לשאול דיסקים קשיחים בSATA 3 מתחברים בחיבור רגיל כמו SATA 2 או שצריך חיבור מיוחד כמו למשל בדיסק קשיח הזה Western Digital 1TB 3.5 64Mb SATA III WD1002FAEX Black האים אני צריך חיבור מיוחד או שרק הטכנולוגיה היא SATA 3 ואני צריך חיבור רגיל??? :-\
-
- 8 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי ממש לא מזמן Kingston DataTraveler 200 של 64GB (אפשר לראות אותו כאן - http://www.kingston.com/flash/dt200.asp). כל הזמן הוא עבד בלי שום בעיה, ביומיים האחרונים אחרי שניסיתי להכנס לאחת התיקיות גיליתי שהיא לא תקינה. היתה מלאה בג'יבריש ולא יכולתי להיכנס לשום דבר. כשניסיתי להפעיל את אחת הקבצים או התיקיות הוא היה מודיע לי "אקסס דינייד". כנ"ל גם אם ניסיתי למחוק. באותו רגע גיליתי שישנה עוד תיקיה עם אותה בעיה (בשתי התיקיות האלה עבדתי באותו הזמן..). בשניה הופיע קובץ בשם BM שגם אותו לא היה אפשר למחוק/לשנות. בXP המכשיר לא רצה לאתחל. כשבחרתי ב"מאפניים" ואז אתחול היו חסרים לי אופציות. הנה תמונה עם הסבר - * ה - FileSystem היה ריק. ולא היה אפשרות לבחור בשום דבר…
-
- 21 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. קודם כל אני חייב לציין שאני לא ממש מבין בנושא , וכן - עיינתי בלינקיה ובכל זאת חשתי צורך לפתוח דיון עזרה. אני ממש צריך משהו נורמלי , שיהיה שקט יחסית (לא פריק של שקט) ויהיה מהירות סבירה . הוא נועד בעיקר כדי לשמור סרטים גדולים (10GB בערך ) וזהו. כמו כן אני ממש לא רוצה לזרוק הרבה כסף על זה ולכן אבקש את הכונן שייתן תמורה טובה ובמחיר המשתלם ביותר. ממש תודה
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי אתמול כונן קשיח של סמסונג 1TB התחלתי לפרמט אותו אתמול ב10 בלילה, כרגע לאחר כמעט 12 שעות הוא הגיע ל55% זה נורמאלי? אני מפרמט ל NTFS כמובן
-
- 14 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
שלום יש לי מחיצה שהחליטה פיתוםלא להפתח יש דרך לגשת אילה יש לי שם קבצים חשובים שאני צריך אותם דחוף תמונה : תודה מראש ואני מקווה שתעזרו לי למצוא דרך לגשת אל הקבצים יותם
-
- 1 תגובה
- 630 צפיות
-
-
מה גודל אופטימלי להרד דיסק של מע' ההפעלה WIN 7? קניתי מחשב חדש, CORE I5 4GB RAM הרד דיסק SAMAUNG 1TB HD103SJ, בנוסף התקנתי הרד דיסק WD GREEN 2TB SATA3 לאכסון נתונים. המחשב ישמש לעריכת וידאו PREMIER שימושים כלליים ועוד. מע' הפעלה WINDOWS 7 64BIT. אז מה הגודל האופטימלי להרד דיסק של מע' ההפעלה? על המחשב הישן הספיקו 20G לכל התוכנות מתוך ה100G שהקצבתי מתוך הדיסק (500G של WD) למע' ההפעלה. האם יספיקו לי 100G מהסמסונג? אני משתדל לא לשמור נתונים על הדיסק של מע' ההפעלה מחשש צורך לפרמט אותו. אשמח להמלצה עם הסבר לאיזו חלוקה לחלק את הדיסק הקשיח. שאלה שניה - עד היום השתמשתי בסיגייט פיירוול על ווינדווס אקספי , רציתי לדעת אם חומת האש של וינדוס 7 מספיק חזקה ואין צורך בפיירוול נוסף? תודה …
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי איך זה לאחסון סרטים ? 1.5TB EcoGreen F2 32MB Sata II HD154UI
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי הארד דיסק WD3200AAKS (נפח 320GB, זיכרון נדיף 16MB), וכן הארד דיסק WD1002FAEX (נפח 1TB, זיכרון נדיף 64MB). השאלה שלי היא האם כדאי להשתמש בשני הכוננים, הגדול עבור המסמכים והקטן עבור מערכת ההפעלה, התוכנות והמשחקים, או שעדיף להשתמש רק בכונן הגדול כיוןן שהוא מהיר יותר (כמובן בשתי מחיצות נפרדות - אחת למערכת ההפעלה והתוכנות, ואחת עבור המסמכים)? השאלה היא בעצם, האם בכך שמערכת ההפעלה נמצאת על כונן נפרד זה מחפה על המהירות הנמוכה של הדיסק? (מדובר במערכת הפעלה ויסטה, אם זה משנה)
-
- 1 תגובה
- 734 צפיות
-
-
שלום, את שאר ההבדלים הבנתי מקריאה פה ושם (איפה עוד לא כתבו על זה..). אבל רציתי לדעת את הבדל המהירות בין 2 כוננים הללו. אני מבין שאין פה השוואה מבחינת הטכנולוגיה ושיטת עבודה, אבל עדיין אני מעוניין לדעת מה ההבדל במהירות. אני משער ש-SSD מהיר יותר, העניין הוא עד כמה? בלי RAID וכל זה, אחד, עצמאי, לבד. אני מדבר על השוואה בין SSD בסיסי לכונן Western Digital VelociRaptor WD3000GLFS 300GB 10000 RPM http://www.newegg.com/product/product.aspx?item=n82e16822136260 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=708348 בלי קשר למחירים וכל זה, אלא רק לדעת את עניין המהירות, עד כמה ההבדל הוא גדול. ואם אפשר, עד כמה מהיר דיסק כזה (RAPTOR) בהעתקה וכתיבה מדיסק של 5400 ו-7200 RPM. למשל כדיסק למערכת ה…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי דיסק קשיח שהמחט שלו נהרסה רציתי לדעת אם יש אפשרות להעביר את הדיסקיות לדיסק קשיח אחר וזה יעבוד שם.??? אם לא מה אפשר לעשות????
-
- 2 תגובות
- 720 צפיות
-
-
שלום לכולם ברשותי פנטיום 4 2.9ghz זיכרון 512 ויש לי לוח אם של abit vi7 אשר יש עליו 2 חיבורי sata. רכשתי כונן קשיח סמסונג hd103sj 1000 gb ברצוני להתקין את הווינדוס xp על כונן הsata על מנת שמערכת ההפעלה כמובן תעבוד יותר מהר ולא דרך כונן ide גם כאשר התקנתי את הווינדוס על כונן הide ,ואת הsata כמשני , הbios לא מזהה כלל את כונן ה sata שלי אודה לכם על עזרה דחופה בנושא ליאור
-
- 2 תגובות
- 824 צפיות
-
-
אני זקוק לדיסק קשיח חדש בנפח של 1.5 TB . בסקירות שהספקתי לקרוא ראיתי שההבדלים בביצועים וברמת הרעש אינם משמעותיים (גם כך הצבא דפק לי את האוזניים, כך שכמה דציבלים נוספים לא ממש ישנו לי ). גם עניין הטמפרטורה אינו משחק מבחינתי תפקיד מפני שממילא דלת המארז אצלי פתוחה ובנוסף הדיסק יזכה לקבל ממני את הפינוק המקסימאלי שדיסק יכול לקבל מבחינת מאורר קידמי במארז שזורק עליו אוויר ישיר וגם סוויטה מפנקת שבה הוא ישכב לבדו על מיטת אלומיניום משובח (גוף קירור ענקי מאלומיניום שפירקתי ממכשיר אלקטרוני שהלך לעולמו ). גרסאות ה-BLACK נהנות מאחריות מלאה למשך 5 שנים שזה כמעט פי שניים מגרסאות ה-GREEN ומהמתחרים שלהם – SAMSUNG ,SEAGATE (זמן האחריות של חלק מהדיסקים של סיגייט הוא 5 שנים אולם זאת עבודה …
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הכונן האופטי שלי - GH22NS50 של LG לא מצליח לקרוא דיסקים של DVD, אבל לעומת זאת קורא CD. הבעיה החלה כשניסיתי לצרוב DVD וזה לא הצליח כנראה מפני שהדיסק היה שרוט, מאז בכל פעם שאני מכניס DVD הכונן פשוט לא מזהה אותו, הדיסק עצמו בסדר כי הוא עובד במחשב אחר. מחיפוש באינטרנט הבעיה היא כנראה בעדשה של הכונן שנהרסה\התלכלכה אבל אולי זאת לא הבעיה אז אני שואל אתכם.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
עקב בעיה, אני מנסה לפרמט את המחיצה שבה נמצאת מ"ה (כדי להתקין אותה מחדש),ומקבל הודעה: unable to format the partition , make sure the drive is switch on and connected מה ניתן לעשות?
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני צריך מרחב איחסון גדול יחסית ומדי פעם יש צורך בעוד. במקום להוסיף עוד דיסקים פנימיים חשבתי אולי לקנות מארז NAS קטן של 3-4 דיסקים (ניתן להשיג די בזול בחו"ל, משהו כמו 100-150 דולר). השאלה שלי היא - ברור לי שחיבור של ה STORAGE דרך כבל רשת איטי יותר מחיבור SATA ישיר, השאלה היא עד כמה. האם אני ארגיש האטה משמעותית ? יש לציין שמערכת ההפעלה+כמה תוכנות יישארו על דיסק מקומי. תודה
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
טוב אז היום הלכתי לקנות דיסק קשיח חיצוני מבאג. את זה התכוונתי לקנות: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=8156&perur=2&t=14&c=467 המוכרים בחנות נראו מופתעים קצת שבאתי לקנות דווקא אותו, ואמרו שאם כבר לקנות דיסק קשיח חיצוני אז לא לקנות אחד של HP. כי HP לא מומחים בדיסקים קשיחים חיצוניים והם יותר מתמחים בדברים אחרים. הם המליצו לי את דיסק קשיח חיצוני באותו מחיר: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=8563&perur=2&t=14&c=467 שאותו גם קניתי. הסתכלתי פה בפורום ולא ממש מצאתי מידע שימושי על החברה הזאת. בכל מקרה רציתי לדעת רק אם דפקו אותי או לא.. אני מאמין שלא כי באג זאת חברה אמינה אבל בכל זאת ליתר בטחון, כדי שאני אדע אם כדאי להחליף אותו או לא. תודה. ד"א למה החיב…
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום רב, אני שוקל לקנות את הכונן הנייד הנ"ל (http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=750247) רציתי לדעת האם למישהו יש ניסיון כלשהו איתו ? למישהו יש המלצות אחרות ? תודה.
-
- 0 תגובות
- 687 צפיות
-
-
יש לי ארדיסק מסוג seagate ST3750330AS עכשיו לפי מה שהבנתי הדגם הזה עשה בעיות ולא חשבתי לעשות את העדכון תוכנה שלו כי הכל היה מותקן לי על כונן אחד עכשיו רציתי לדעת איזה עדכון אני צריך להוריד ואך אני יכול לשחזר את הקבצים? חברתי אותו למחשב של אחי עכשיו אין לי אפשרות להכנס לכונן אבל זה מראה לי שעדיין הקבצים נמצאים שם, בארך כל המוזיקה שהספתי כל החיים שם חח זה מה שזה מראה לי אי אפשר לעשות כולם מעבר לזה, גם אין אפשרות להכנס לכונן או לסייר אחרי עדכון של בDOS עם דיסק זה מה שרשום לי בתוכנה של סאגטה
-
- 4 תגובות
- 745 צפיות
-
-
חברים שלום, אני לא מבין בזה יותר מדיי, אבל הנה הפרטים: יש לי נייד WD My Passport 500 GB שהוא בתקופת אחריות לאחרונה התחילו איתו בעיות מוזרות...פתאום להעתיק קבצים גדולים (של 700 מגה למשל) לוקח לו יותר מדיי זמן ולפעמים הוא נתקע אחרי עצבים רבים פירמטתי אותו, שזה לבד לקח המון זמן, אולי 15 שעות. אח"כ הפעלתי סריקת דיסק של ווינדוס, וזה מצא שגיאות ותיקן אותן. הרצתי Hd Tune לבדיקת Benchmark וקיבלתי בכתיבה: מהירות כתיבה של 5.1 מגה ממוצע (בין 4.9 ל- 5.2) זמן גישה 17.9 מילישניה Burst rate: 28.7 Mb/s נתוני הקריאה הם גרועים גם: בהתחלה הוא עשה 3 מגה לשניה ב- 150 ג'יגה ראשונים, אח"כ עלה ל- 28 מגה לשניה. נבדק כשהוא מחובר ליציאת USB אחורית תחת חלונות 7. מה באמת צריך להיות הנתון? בערך? האם ז…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי לכולם הזמנתי מחשב וכעת הוא בחנות בהרכבה. ביקשתי אותם שתוך כדי ההרכבה יבדקו במיוחד מספר רכיבים בהם ה-Samsung SH-S203B DVD Burner שכמו שכתבתי ונעזרתי בכם בעבר עשה בעיות שונות.http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=462641.msg3951472#msg3951472 התקשרו אלי מהחנות ואמרו שהצורב תקול (אחריות כבר עברה). היות שלא ממש פרטו לי מה היתה הבעיה ופחות או יותר סכמו לי את זה בכך ש"הוא תקול" חשבתי בשני מישורים A. כאשר המחשב יחזור, לאחר שאתקין את ה-7 והדרייברים לבדוק לו DMA, ואחר לנסות לצרוב. היה ולא יצליח להעלות פה שוב את הבעיה לפורום בתוספת כל הנתונים כפי שבעבר אמרתם לי ואולי אם לא תפתר לשקול החלפץת קושחה (בדקתי בעבר ולא מודכנת בון הקושחה הכי מעודכנת) B. בנוסף, היות וצורב אינו סי…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-