אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,918 דיונים בפורום זה
-
אין לי מזל איתם, כנראה שמדובר על מחלות של מוצרים חדשניים. בהתחלה קיבלתי דיסק 60 שהיה רק 55 עכשיו הלך לי המחליף שלו 80G OCZ Vertex 2 אתמול בלילה הלך והכי גרוע זה שהם הולכים בלי התראה רגע אחד עובד ורגע שני פשוט לא קיים בדקתי על יציאה אחרת, וחיבורי חשמל + SATA אחרים מת לחלוטין שמתי דיסק אחר בחיבור שלו, עובד כמו גדול.
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, אתמול קיבלתי מסקיי פיסי את הארד דיסק החדש שהמלצתם לי עליו ויש לי כמה בעיות: א) משום מה שלחו לי אותו באריזה של ספק כוח HIPER530 ולפני שפתחתי אותה חשבתי שהם טעו בהזמנה אבל לאחר מכן ראיתי שם את ההארד דיסק, שהגיע בלי שום כלי עזר אחרים(לא מחברי SATA, לא הוראות הפעלה) מזל שהיה לי מחבר SATA נוסף שהגיע עם המחשב פעם, היו שם רק את ההארד דיסק בתוך שקית מבודדת חשמל סטטי וזהו, הייתי בהלם. ב) ניסיתי לאחר מכן להתקין אותו במחשב וזה פשוט בלתי אפשרי לחבר אותו 100% לכלוב של ה-AURORA 570 אז החיבור עד עכשיו לא מושלם. ג)חיברתי אליו את הספק כוח ואת המחבר SATA ויש שם עוד שקע של 8 פינים שאני לא יודע למה הוא משמש אז השארתי אותו לא מחובר. ד)את הקצה השני חיברתי לשקע SATA בלוח האם. ה)פירמטתי את…
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היה לי כונן SAMSUNG SP2504C מחובר ורציתי להתקן כונן נוסף WD2500JS WESTERN DIGITAL אז חיברתי אותו ללוח אם ולספק כשאני מעלה את המחשב רשום לי בבוט שהוא מזהה את ה-SAMSUNG כMASTER ואת ה-WESTERN DIGITAL בתור SLAVE אבל כשעולה לי הwindows אני פותח את המחשב שלי ואין זכר לכונן של WD ואני צריך עזרה איך לגרום לwindows לזהות את הכונן. תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 557 צפיות
-
-
אני לפני קניית דיסק קשיח 320GB (אני חושב שלא אצטרך יותר) של WD עם זיכרון באפר של 16MB. ראיתי גם את הסייגייט באראקודה 500GB עם 32MB זיכרון נדיף. השאלה היא האם כדאי לחרוג לכיוון ה32MB זיכרון באפר של הסייגיט (החריגה היא עוד 100 ש"ח הוצאה). האם ה16MB זיכרון הנוספים יהוו יתרון, הם יהיו מורגשים בכלל וחיוניי? והאם סיגייט עדיפים על ווסטרן בדיסקים קשיחים.
-
- 78 תגובות
- 8.6k צפיות
-
-
כאשר אני רואה סרטים דרך הasus DVD X16 או מעתיק קבצים להרד דיסק מההרד דיסק - למשל התקנת משחק, כל שאר המחשב נתקע כמעט לגמרי :-\ למישהו יש רעיון?
-
- 1 תגובה
- 694 צפיות
-
-
לפני רגעים ספורים התגנבה לאוזני שמועה : שרוב ה BUFFERS של ה HDS הפופולריים כולל הWD 8MB לא פעיל אין הבדל ממשי מבחינת הBUFFER בין הגירסאות השונות. השמועה היא מבוססת שכן היא הגיע ממקור המבין בחומרה וכן בתוכנה של HD. יש לציין שהתכונה של הBUFFER אינה פועלת משום שהDRIVER ב WINDOWS לא תומך בתכונה זו של הHD ולא משום שהיא לא מאופשרת פיזית.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
יש לי DOK של 8 ג'יגה, ולאחרונה כשהשתמשתי בו כדי להעביר קבצים גדולים (בערך 5 גיגה) הוא כתב לי שהקובץ גדול מדי . דברים יותר קטנים ,בערך 1 גי'גה הוא מעביר בלי בעיה, אבל קובץ 5 גיגה הוא לא מעביר =\ מישהו מכיר את הבעיה? תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לפני כמה ימים נעלם לי הCRUZER MICRO שלי היום אחרי 3 ימים בערך סבתא מצאה אותו במכונת כביסה :s07: יש טעם לחבר אותו ולבדוק או שהוא סתם יקצר וזהו?
-
- 7 תגובות
- 806 צפיות
-
-
במנהל התקנים בכרטיסיה "אזור DVD" באזור נוכחי רשום "לא בנבחר"... אני יכול לבחור מרשימה של הרבה מדינות. זה משנה?
-
- 3 תגובות
- 797 צפיות
-
-
יש לי DVD של פיוניר (114) שעד עכשיו עבד פירמטתי את המחשב ולאחר שהתקנתי את קבצים מוינדוס אפדייט (לWIN2K ) הכונן לא מצליח לקרוא כלום (למרות שבדוס (מדיסקט) הוא מצליח לקרוא) הכונן מזוהה בוינדוס ואפילו אפשר לעשות לו eject אבל הוא לא מזהה שום דיסק שמוכנס אליו (לא מוזיקה ולא נתונים)
-
- 0 תגובות
- 698 צפיות
-
-
כונן הDVD שלי הפסיק לקרוא דיסקים צרובים הוא קורא רק דיסקים מקוריים האם יש לזה פתרון הDVD הוא MATSHITA dvd-ram uj 850 ATA
-
- 0 תגובות
- 975 צפיות
-
-
צרבתי סרט מdvd על dvd ולמרות שהוא עובד נהדר בכונן של המחשב, כשאני שם אותו ב dvd בסלון, הוא לא עובד (אומר לי "disc error" משהו) יש לי toshiba Sd200e (ומנסיון הוא קורא Cd-romים צרובים). ייתכן שהבעיה נגרמת בגלל שצרבתי על dvd רב פעמי? (dvd+rw) אם הבעיה ב DVD שלי, מה ניתן לעשות כדי שהוא יקרא צרובים? תודה
-
- 3 תגובות
- 738 צפיות
-
-
שלום לכם צורב דיוידי מסוג NEC A355 קיבל סיבוב וצורב רק CDS ניסיתי לצרוב עם כמה תוכנות וכל פעם זה נדפק בהתחלה (5 אחוז או 3) במקרה הטוב במקרה הרע הDVD לא מזהה בכלל שהוכנס אליו דיסק DVD רק ומבקש להכניס דיסק לצריבה מה הולך פה? O_o
-
- 4 תגובות
- 761 צפיות
-
-
קניתי מזמן מארז חיצוני לHDD שלי - agestar scb3ah1 הUSB שלו עובד אבל הESATA לא. אני מחבר אצ הכבל למחשב, מדליק וכלום לא קורה. שלחתי אותו לתיקון הם אמרו שזה בסדר גמור. יכול להיות שאני צריך להתקין איזה תוכנה/דריוור בשביל זה?
-
- 2 תגובות
- 719 צפיות
-
-
יש לי HD ישן נושן 20G. התקנתי עליו ווינדאוס ואז הוא לא עלה. ועכשיו הוא לא מתפרמט בשום דרך! גם שאני מפרמט דרך דיסק או דרך הווינדאוס הוא מגיע ל100% ואומר שהייתה שגיאה
-
- 10 תגובות
- 849 צפיות
-
-
שלום. הוספתי לHD SATA שלי עוד אחד קטן ATA עם FLAT CABLE (אם זה משנה) והתקנתי עליו XP. אחרי כמה ימים,שמתי לב שהוא מחובר למחשב,שאני מעלה את הHD השני (הגדול,הרגיל) הוא מעלה את הווינדאוס ואז נתקע,ככה שאני לא יכול גם לפרמט אותו דרך הווינדאוס. ושאני מעלה את הקטן,הוא כותב שאי אפשר לקרוא את הHD. ושניסיתי שרק הוא יהיה מחובר ולהפעיל לינוקס מCD,הדיסק נתקע בשלב כלשהוא,ושאני מכניס דיסק הפעלה של WIN הוא כותב לי שאי אפשר להתקין על הדיסק הזה כלום וגם לא נותן לי אפשרות לפרמט אותו. מה עושים? תודה
-
- 0 תגובות
- 512 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב בערך שנה כבר, עם HD SAMSUNG SATA HDD 120gb 7200 RPM עכשיו בזמן האחרון הוא התחיל לעשות רעשים חזקים מאוד כשהמחשב עולה, ולפעמים הוא ממשיך גם בזמן הפעולה של המחשב[הוא מפסיק את הרעשים אם אני נותן לו מכה קטנה] זה אומר שהוא עומד למות? אני חייב לציין שבזמן האחרון גם מורגשת פגיעה קלה בביצועיו לדעתי. תודה מראש, אבי.
-
- 7 תגובות
- 910 צפיות
-
-
תראו הWD שלי עומד למות ועברו כמעט שנתיים מאז שקניתי את המחשב. אחרי שהחילוץ קבצים היה איטי ביותר והHD עשה רעשים, ובכללי המחשב נהיה איטי יותר הרצתי PCMARK2002 וזה מה שקיבלתי ... למי שלא יודע HD חדשים מקבלים 1100, ואני לפני הבעיה קיבלתי 800 עם שלי. אני רוצה לקנות 80GB חדשים, זה מספיק לי. ברור שאני לוקח 8MB באפר. אני מתלבט אם לקחת שוב WD או לקחת Seagate עוד התלבטות היא אם לקחת SATA או לא. הלוח שלי תומך Sata. מה אתם אומרים, דרך אגב חשוב לי מאוד השקט והאמינות. העניין מאוד דחוף לי, כל תשובה תתקבל בברכה. הWD http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=38 SATA http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=26_152&products_id=1952 ה…
-
- 4 תגובות
- 745 צפיות
-
-
-
היי נכון שאם אני עושה מאפיינים על ההר דיסק שלי אני יכול לראות אם הוא עובד במצב PIO או DMA?אז אצלי בשתיים מהם מופיעה לי "לא ישים" כמו בתמונה: והשאר מופיעים לי בתור DMA מה עושים? תודה.
-
- 3 תגובות
- 593 צפיות
-
-
טוב אז ככה, אני יכול להזמין עכשיו את הGH20N של LG במחיר זול יחסית.. של כ100 ש"ח אז רציתי לשאול האם הוא שקט? או שעדיף לחכות שייכנס למלאי דגמי ה62? ולקנות אותם במחיר שוק? בתודה מראש, דור.
-
- 0 תגובות
- 703 צפיות
-
-
חיברתי אותו והווינדוס התקין מנהל התקן ואמר שהכל תקין הכונן מופיע במנהל ההתקנים {בלי הפרטים שלו} ואומר שהוא עובד בצורה תקינה אבל הוא לא מופיע במחשב שלי או במקום אחר
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי, אספתי תכונן מTMS חזרתי הביתה והNAS כיבה תצמו (אחרי 4 ימים בהם היה דלוק עם כונן עם 104 סקטורים פגומים) מה אני עושה במצב כזה? מדובר בNAS סינולוג'י DS1821 בRAID 5
-
- 1 תגובה
- 431 צפיות
- 2 followers
-
-
הכל התחיל עוד ממזמן שכל הזמן הארד דיסק התנתק ונגיעה קטנה בחיבור והכבל פתרה את הפתרון. לאט לאט הבעיה גדלה עד שהייתי צריך לפרק את כל הקייס (הפלסטיק) של הכונן חיצוני והכל עבד מצויין למעלה מחודש. היום אני בהרגלי הקבוע רוצה לראות סדרה בטלוויזיה, מחבר את הכונן למחשב כדי להעביר את הפרק ולהפתעתי הכונן מציג את המנורה שלו אך במחשב אני לא רואה כלום, מסתבר שהכונן חיצוני נקלט במחשב ואז מתנתק תוך שניות בודדות. ניתקתי את הכבל וחיברתי ובום החיבור השתחרר. יש אפשרות להלחים או משהו, לפחות משהו זמני שיחזיק לשעה רק כדי לגבות את הקבצים, יש לי שם הרבה דברים חשובים כמו מסמכים, עבודות גראפיות לאנשים ועוד... אשמח לתשובה בהקדם האפשרי, אני ממש מבואס עכשיו, אין לי מאיפה להביא כסף לחדש.
-
- 2 תגובות
- 651 צפיות
-