אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,924 דיונים בפורום זה
-
יש לי דיסק DVD-RAM של VERBATIM כאשר אני צורב איתו בנרו אז אני צורב 4.3 ג'יגה ב15 דקות שזה מאוד מהר אך אח"כ הוא מתנהג כמו דיסק רגיל לשיכתוב ואני לא יכול למחוק כלום אלא רק לעשות לו פורמט ואם אני פשוט מעביר לDVD-RAM קבצים אז הוא "מעתיק" אותם המהירות איטית מאוד מה לעשות שתהיה לי מהירות צריבה טובה וששימור על התכונות המדיה??
-
- 6 תגובות
- 762 צפיות
-
-
הכנסתי עוד כונן קשיח למחשב, והכונן הישן נעלב. (1TB של סמסונג) היו עליו קבצים חשובים מאוד. כעת הוא מזוהה ע"י המערכת כ-30 מגה, ואין אפשרות לגשת אליו בלי לפרמט. איך משחזרים את הכונן בלי לפגוע בקבצים שעליו? תודה.
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות את הDOK הזה http://www.ebay.com/itm/SanDisk-USB-64GB-64G-Ultra-Fit-USB3-0-Flash-Pen-Drive-Mini-Nano-New-/111431234649?hash=item19f1d1b459 הבעיה שהוא מאד קטן ועלול להיאבד, לכן אני רוצה להשאיר אותו מחובר למחשב כל הזמן שאני מניח גם שלזה הוא מיועד. השאלה אם זה מזיק לו להיות מחובר כל הזמן למחשב או שאין עם זה בעיה? הוא ינותק לפעמים כדי להעביר מידע למחשב אחר אבל לעתים רחוקות רק. תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום רב, אודה לכולם על העזרה, עשיתי טעות וקניתי צורב DVD חדש: ASUS DVDRW DRW-2014L1T X20 הוא מתחבר עם כבל SATA אבל לי יש רק חיבור IDE (המחשב מאוד ישן) האם יש איזשהוא מפצל שאפשר לקנות? הבנתי שיש משהו כמו כרטיס של SATA שנותן לי אפשרות פיצול. או שאולי אני טועה? ואם יש, אז קיים אחד מומלץ (זול ככל האפשר...)? תודה, ניר
-
- 6 תגובות
- 895 צפיות
-
-
-
שלום אני רוצה להתקין הארד דיסק SATA חדש .. עכשיו אני צריך לפרמט כדי לחלק אותו אוו איך זה הולך ?? או שיש איזה שהיא תוכנה שבאמצעותה אני יכול להחלק ??? תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 590 צפיות
-
-
רציתי להתייעץ בסוגיית SSD מאחר ותוכנת הדואר שלי אינקרידימייל יש בעיה לייצוא תוכן בתיקיה 32 נתקע ואינו משלים את הפעולה ויש לי חומר חשוב בדואר ובכמות ,אם מתקין על המחשב SSD ורוצה להעביר/להעתיק תוכן ה-C מ- HD רגיל את מערכת ההפעלה חלונות 7 ולהפוך את ה-SSD כמוביל ולא על בסיס של פירמוט והתקנה חדשה כך ישארו לי המיליים (מאד חשובים) האם יש דרך לביצוע או תוכנת ביצוע . אשמח לעיצה והמלצות על בסיס ניסיון אישי ולא תאוריות לא בדוקות .תודה HOLYO1953@GMAIL.COM
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש ברשותי את המחשב הנייד הבא: http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/document?docname=c01581672&tmp_task=prodinfoCategory&cc=il&dlc=he〈=he&lc=en&product=3819722 אני מעוניין לשדרג את הדיסק קשיח ל-500GB. השאלה היא האם המחשב הזה תומך ב-500? (הוא בא עם 320). במידה וכן איזה דיסק קשיח לקחת? אלה האפשרויות: http://www.skypc.co.il/pl_product~HTS725050A9A364~7~0.htm http://www.skypc.co.il/pl_product~ST9500420AS~7~0.htm http://www.skypc.co.il/pl_product~WD5000BEKT~7~0.htm יש הבדל בינהם? מה מומלץ יותר? תודה.
-
- 6 תגובות
- 840 צפיות
-
-
שלום לכולם בזמן האחרון כל הדיסקים שצרבתי נפגמים לי אז לפני שאני הולך לקנות עוד חבילה של חמישים דיסקים שחצי ממנה תלך לפח הייתי רוצה לקבל המלצה איזה חברה מייצרת CD-R טובים לצריבה (לא DVD). אני מבקש תהיו אובייקטיבים ותמליצו לפי ידע ופחות לפי ניסיון אישי כי לא תמיד הניסיון האישי מראה את הדבר הנכון. תודה לכל מי שעוזר... (אני קונה בדר"כ Silver Line או של BenQ ותמיד אחרי תקופה של בערך חצי שנה מאוד קשה לקרוא מהדיסקים האלא ואני מאחסן תמיד את הדיסקים בסביבה חשוכה ונטולת אבק וזה עדיין לא עוזר)
-
- 6 תגובות
- 796 צפיות
-
-
קראתי את זה . יש שם בעד ונגד. אשמח לשמוע דעות נוספות. http://techreport.com/review/25282/a-closer-look-at-rapid-dram-caching-on-the-samsung-840-evo-ssd
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן,קניתי עוד WD 640GB...[עוד אחד כזה קניתי עם המחשב] עלה לי 315 שקל בKSP... כמה שאלות: 1. איך אני מחבר אותו? צריך איזה כבל? כי לא קיבלתי איתו שום דבר... 2. האם אני יכול לעשות RAID1? יש לי לוח אם GIGABYTE EP45-DS3 תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 845 צפיות
-
-
חבר קנה SSD והספק קיצר והSSD מת יש לו אחריות או שזה נזק שלט תלוי באחריות?
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, אחרי שקראתי את הסטיקי, הלכתי וקניתי את hd103uj של סמסונג. עקרונית אין לי ביומיים שהוא אצלי בעיות, אבל לגמרי במקרה קראתי בפורומים שונים סיפורי זוועה עליו. לכאורה, הוא נכשל בכמויות מטורפות. :-\ לדוגמא : http://forums.whirlpool.net.au/forum-replies-archive.cfm/1106396.html אני די מודאג עכשיו. יכול להיות שמדובר בסדרת ייצור דפוקה ועכשיו כבר הייצור בסדר? יש מישהו שיכול לאשש או להפריך?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, חברתי עורכת סרטים וצריכה צורב DVD שיצרוב את הסרטים באיכות גבוהה. היא רוצה גם אפשרות לצרוב תמונה על המדיה אז דרוש גם צורב שתומך בלייטסקרייב או לייבלפלאש. לוח האם הוא ישן אז צריך חיבור IDE. בעקרון עברנו על רשימת המומלצים והזמנו מחנות אינטרנטית את הLiteOn. הנבלות שלחו את הגרסא הרגילה ולא את הLS אבל לא על זה באנו לקטר. כרגע אנחנו רוצים לקנות מחנות אמיתית אבל לא מצליחים למצוא חנות המוכרת את ה LiteOn המדובר. בקיצור - נשמח לקבל המלצה לצורב IDE, תומך LS או LF, צורב סרטים איכותי תקציב באזור ה400. מחנות מסודרת ולא חנות וירטואלית. תודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 755 צפיות
-
-
עד היום היתי בטוח שאני יודע מה זה ועכשיו אמרו לי שטעיתי....אז בישביל להוכיח טענה מישהו יכול לומר לי מה זה מערך RAID.????
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב נייד איטי 2gb זיכרון , האם הוספת כונן SSD USB חיצוני למערכת הפעלה תגרום למחשב לעבוד מהר יותר ? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כי ממה שאני זוכר תמדי המליצו על הH10 אבל יצא גירסאולת מתקדמות של H22 אז הוא עדיף על הH10?
-
- 6 תגובות
- 787 צפיות
-
-
יש לי DOK של Sandisk Cruzer Micro 16gb. מערכת ההפעלה שלי היא ויסטה. איזה מערכת קבצים תתן ביצועים עדיפים ב-DOK הנ"ל ובויסטה, FAT32 או NTFS? תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מישהו מכיר\ חווה? המונה קופצת (מואטת) כמו במשחק מחשב, כאילו יש מס' נמוך של FPS. מה גורמים? יש דרך לתקן זאת? ד"א, זה קורה רק בסצינות של אקשן.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1- לכמה מחיצות לחלק 160GB בשביל מיטוב הביצועים של ההארד 2- שמתי לב שאחרי כל פירמוט ההארד נהיה פחות ופחות במקום...(כבר 148GB) האם אפשר לשחזר את המקום האבוד ולמה זה קורה?
-
- 6 תגובות
- 823 צפיות
-
-
השאלה היחידה היא זו שבכותרת ישמח לבבי ממענה! ברכות.
-
- 6 תגובות
- 8.6k צפיות
-
-
כשקניתי את הצורב החדש להחליף את ה 3500 המזדקן, לא שמתי לב להמלצה להמנע מה-4571. בכלאופן, אם כבר אז כבר, הנה לכם כמה סריקות: גרסת קושחה 1-01 1. DVD נצרב ב-x16, נסרק ב-x8 2. DVD נצרב ב-x16 נסרק ב-x16 3. CD נצרב ב-x40, נסרק ב-x24 4. CD נצרב ב-x40 נסרק במהירות x40. בסריקה של ה-CD במהירות 48 ישנן שגיאות C2. [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 870 צפיות
-
-
H30 150 NIS או H62 175 NIS של LG שניהם SATA או שבכלל עדיף משהו אחר
-
- 6 תגובות
- 827 צפיות
-
-
ברצוני לדעת האם לקנות צורב שני ולחברו במקום סידי רום אז קודם כל האם זה אפשרי? דבר שני איזה צורב כדאי לקנות חדיש ולא יקר? (יש לי כרגע פלקסטור X24 שהוא אחלה צורב) ואיך מחברים שני צורבים לאותו מחשב? אני מצפה להרבה תגובות ודעות בבקשה מכולם גל
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, רוצה לשדרג בזיכרון SSD נוסף מחשב וותיק וטוב, שנקנה ונבנה בעצת החכמים כאן בפורום לפני יותר מעשור. הצרכים: גיימינג של משחקים עתירי נפח ואחסון שוטף של קבצי ווידאו, חשבתי על 2T. למי שתוהה, שידרגתי לפני כמה שנים את כרטיס המסך וחי בשלום עם מסך 1080P, אני בעצמי גיימר מזדקן אז מבחינת שאר הבחינות המחשב עדיין מספק. ללוח אם שלו - גיגה בייט (GA-H77-D3H) יש 2 יציאות SATA 3 תפוסות, ויציאת SATA2 פנוייה, בנוסף יש mSata פנוי שלהבנתי הוא מבחינת קצב נתונים SATA2, בנוסף יש כניסות PCIeX4 ו PCIeX1 פנויות - כולן PCI Express 2.0 ה PCI Express 3.0 תפוס ע”י הכרטיס מסך. מה ניתן לקנות היום שייתן במחיר סביר ייתרון מהירות משמעותי מול החומרה הקיימת במחשב שלי? מה באופן כללי ההבדלים בין התקני SA…
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-