עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. יש לי את הלוח הזה: http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-MotherBoard&model_id=37765 ואני חייב עוד דיסק קשיח להוסיף בנוסף למה שיש לי ומתאים ללוח הזה ... ,האתר הזה תותחים תודה מראש........

• 1 תגובה
    • 727 צפיות
  2. Started by shahar07,

נדפק לי הארד דיסק, (wd 2500ks) יש לו זיכרון 16 לפני שנתיים הוא נחשב ל כונן טוב, אין לי מושג מה היום אני צריך הארד דיסק טוב, המלצות

• 9 תגובות
    • 816 צפיות
  3. Started by nirbe,

שלום, התקנתי במחשב שלי כונן קשיח נוסף והעברתי אליו קבצים. עכשיו כשאני מנסה להשתמש בקבצים, הוא עושה לי בעיות. למשל כשאני רוצה לצפות בסדרות ששמתי עליו, אחרי כמה זמן הווידאו פשוט נתקע, אז כשאני מנסה להעביר לשולחן עבודה, שזה הכונן הקשיח הרגיל, הוא כותב לי את השגיאה הבאה: Can't read from the source file or disk מה לעשות? תודה!

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by lidor_abo,

חברה יש לי כונן קשיח sata2 של wd והוא נמצא על slave איך אני מעביר אותו לmaster?

• 12 תגובות
    • 908 צפיות
  5. Started by liav25,

שלום. אני בקרוב קונה מחשב חדש, ואמא שלי ביקשה ממני לאחרונה שלפני שהמחשב שלהם יעבור למחסן (כרגע 2 מחשבים בבית - שלי ושל השאר, המחשב שלי יעבור לשאר והחדש יהיה שלי, הישן יישמר) היא רוצה שאני אגבה הכל ואעביר למחשב שקיים אצלי אחרי פרמוטו. חשבתי לייעל את התהליך ופשוט להעביר את ההארדיסק שלהם למחשב שלי, ואולי גם את שלי לחדש אם אני לא אמצא דרך יעילה לגבות מוזיקה ומסמכים (חשבתי על דיסק און קי בנפח 4 או 8 ג'יגהבייט, הם לא יקרים היום והפתרון נראה לי יעיל, אם למישהו יש חלופה זולה שירשום בבקשה). מה התהליך שאצטרך לעשות כדי לוודא שההארדיסק שלהם ייקלט בצורה הכי טובה במחשב שלי כשאני אחבר אותו ? תודה לעוזרים. אגב, אם זה משנה אני משתמש בחלונות XP עם SP2, והלוח הם שלי הוא מהדגם הבא : MSI 945G…

• 6 תגובות
    • 934 צפיות
  6. Started by EnterOC,

הייי אני צריך כונן SSD לנייד אני מתלבט בין מספר כוננים: VERTEX 2 120GB INTEL 320 120GB (דור 3 - אבל מבחינת ביצועים לא נראה כך) CRUCIAL C300 128GB (בקר MARVALL לפי הכתבה הבקר הזה נחות מהSF-1200 אך כונן זה ספציפית נותן ביצועים טובים) לכל אחד היתרונות והחסרונות שלו,קראתי את המאמר של ההשוואה שפורסם פה באתר אבל אין שם מסקנה חד משמעית מה יותר טוב.כל הכוננים האלה כמעט זהים בינהם במחירים לכן נשאלת השאלה מי מבינהם הכי טוב לשימוש יום יומי. או שאולי בכלל עדיף לרכוש כונן CRUCIAL C300 בנפח של 64 גגה,הלכתי על הכוננים של ה120 כי הם נותנים ביצועים יותר טובים מהכונן של ה64 אך הייתי מעדיף ללכת על הכונן שיתן את מירב הביצועים במחיר הכי נמוך (ואם 64 לא נותן את זה אז אין ברירה צריך 120)

• 3 תגובות
    • 949 צפיות
  7. המחשב נדפק פתאום אי אפשר להעביר דברים או למחוק דברים מmp והדיסק און קי זה רושם משהו כזה שזה מוגן מפני כתיבה ניסיתי לעשות אתחול וזה גם רושם את זה..סרקתי אין וירוס מישהו יכול לתת תוכנה שתסדר את זה או מה לעשות? www.siz .c o.il/m y/wmnyiomm3dlj.jpg תורידו רווחים ככה אפשר לראות את התמונה

• 2 תגובות
    • 4.6k צפיות
  8. ראיתי דיסק חיצוני שמוצע למכירה (שנסגרת עוד כמה שעות ומכאן הדחיפות), שתי שאלות: 1. כתוב שהוא "HFS formatted and ready to use with Time Machine", מחיפוש בגוגל עולה שזה מיועד למחשבים של אפל. אני משתמש בXP, עד כמה זה מסובך לפרמט אותו למה שאני צריך? 2. איך נחשבים הכוננים של verbatim מבחינת אמינות? אני יוצא מנקודת הנחה שאני לא אוכל לממש את האחריות במידה ואני אצטרך.

• 2 תגובות
    • 670 צפיות
  9. Started by shlomom,

http://www.techweekeurope.co.uk/news/seagate-hybrid-drives-dont-need-more-than-8gb-of-nand-124069 ככה סיגייט רואים את עתיד הדיסקים.

• 4 תגובות
    • 929 צפיות
  10. יש לי צורב NEC 3550A (רק אחרי שהוא התחיל לעשות לי בעיות שמתי לב להרבה אנשיןם שאומרים שהוא חרא של צורב ) קיצר הוא עבד לי מצויין עד ש לא יודע פתאום דיסקים שאני צורב הוא לא מזהה אותם, הוא רואה אותם בתור דיסקים ריקים למרות שהם עובדים בכוננים אחרים , מה אני יכול לעשות יש אולי איזה עידכון משהו תוכנה להתקין פרוץ לא פרוץ משהו כל דבר שיכול לעזורר???!? תודה

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by pasha314,

הי, אני מחפש כונן חיצוני מהיר וקטן. אני חושב על PXPH250USוPlextor או על WDXMS2500וWestern Digital נראה שלפלקסטור יש גם כניסת esata הבעיה היא שאני לא מכיר בכלל את החברה הזאת מישהו יכול להגיד יל זה משהו חכם? תודה!

• 1 תגובה
    • 751 צפיות
  12. האם יש הבדל במהירות בין דיסק קשיח sata II לדיסק קשיח sata III ?? ואם אין הבדל אז למה זה כן טוב?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by ER_BOGO,

צורב: NEC ND-2500A האם אפשר לשדרג את הצורב הזה,כך שיצרוב 9 גיגה במקום 4.7?

• 8 תגובות
    • 879 צפיות
  14. לפני שבוע קניתי הרד דיסק חיצוני מגרמניה של טושיבה שמתחבר דרך USB 2.0 מהירות 3.5 נפח1.5TB. במחיר 90יורו (450ש"ח). האם השתלם לי מבחינת המוצרים שיש בארץ? והאם הרד דיסק הנ"ל הוא ברמה גבוהה, איכותי, ואמין מבחינת גיבוי קבצים חשובים? מצאתי את הדגם באינטרנט הנה: http://skinflint.co.uk/at/a437129.html תודה לעונים. שבת שלום ארקדי

• 3 תגובות
    • 736 צפיות
  15. Started by Yonka,

היי היי, יש לי הארדיסק אחד שמוגדר כדינאמיק, אז חשבתי שאולי תוכלו להגיד לי במה זה שונה מהFAT או הNTFS הרגילים, איך זה קרה ואיך משנים לפאט. גם רציתי לדעת איך לינוכס מגיב להארדיסק שמוגדר כדינאמיק ואיך עושים לו מאונט ללינוכס (אם אפשר). תודה על עזרתכם.

• 1 תגובה
    • 631 צפיות
  16. Started by no nick,

אבא שלי התקין את הווינדוס ואני לא יודע אם הוא התקין את הHDD בתצורת SATA, איך אני בודק את זה?

• 4 תגובות
    • 792 צפיות
  17. Started by XMB,

מה עושים? קניתי מחשב חדש עם WD 160GB SATA2 וכל פעם שהוא חושב זה כמו אמנון בשבילו הוא פשוט טרקטור אפילו בלילה כשאני משאיר משהו להוריד שומעים כל כמה שניות את ההרדיסק "רושם" על הדיסקית שלו בפנים כאלה תיק תיק תיק תיק כל 3-4 שניות וזה משגעעעעעעעע אותי :\

• 37 תגובות
    • 3k צפיות
  18. Started by maayan88,

בכונן C (אצלי הוא הראשי) יש בסה"כ 9 ג'... איך אני מגדילה את השטח?? תודה מראשש

• 25 תגובות
    • 2.5k צפיות
  19. אודה להמלצה, בכמה טווחי מחירים עד 500, עד 1000 אני רוצה לבצע גיבוי למשרד בתמונה של הדיסק עם מערכת ההפעלה בתוכו בצורה אוטומטית (לשרת) רוצה לקשר בUSB3 דיסק חיצוני שיבצע

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by TNT,

יש לי את הארד דיסק הראשי, DVD, צורב ועוד ארד דיסק שמדי פעם אני מחבר אותו. את מי לשים עם מי? כדי שתהיה העברת נתונים מקסימלית ללא התנגשויות? נגיד אני מחבר את הארד דיסק הראשי עם עוד משהו על הPRIMARY, זה משנה על איזה חיבור IDE אני יחבר אותו(העליון או התחתון)?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. ***עדכון*** אז הודות לכם קיבלתי את הבטחון להחליף לבד. יש המלצות לכרטיס שווה מאמזון? ראיתי את זה - https://www.amazon.com/gp/offer-listing/B079WKKHPH/ref=dp_olp_new_mbc?ie=UTF8&condition=new המודעה: שלום לכולם, אני מעוניין להגדיל את נפח האחסון מ128GB ל256. יש לי DELL PAVILION 14" al001nj. א. האם כדאי לי לבצע זאת לבד או לתת למעבדה? ב. האם זה אומר שעלי להתקין על הכרטיס החדש את ווינדוס מחדש? ג. האם תהיינה עוד הגדרות? ד. האם להזמין מאיביי או שהאחריות חשובה ביותר על פריט שכזה? תודה מראש.

22. Started by shaybery,

שלום רב אני משתמש ב ghost כדי לשמור גיבויים על דיסק מערכת ההפעלה שלי(win2k), ככה שמדי פעם כשקורה משהו למחשב אני מוריד את ה Image התקין ל partition C. אתמול בטעות גמורה שפכתי את ה Image לתוך קונן G, שהכיל מידע קריטי ביותר!!! כמה עובדות : 1.ה Image היה בגודל של 3GB., והוא נוצר על קונן C שנפחו הכולל הוא 20GB. 2.קונן G(הקונן שדפקתי) הוא בגודל של 45GB. 3. אני חושב שהדריסה של הקונן היא לא ביט ביט על כול הקונן אלא רק 3GB הראשונים בדיסק.(לדעתי) האם יש דרך כול שהי לשחזר את המידע שהיה בקונן G???? תודה רבה לכם.

• 1 תגובה
    • 603 צפיות
  23. Started by Eviljelly,

כולם נראים ככה ST3500XXXXX : כשבמקום XXXXX יש : 320AS , 630AS , 320NS , 641AV , 630NS ועוד .. כולם 500GB , SATA 2 , 7200RPM (כל הנתונים לפי זאפ) http://www.zap.co.il/models.aspx?Sog=C-HardDrive&DB187326=187330&DB141821=141823&DB141804=187180&orderby=price יש הבדל משמעותי בינהם ? יש שם פער מחירים די גדול ..

• 5 תגובות
    • 709 צפיות
  24. Started by pazer005,

לא יודע אם זה הפורום אז אני מנסה. יש לי כונן חיצוני USB 2. יש לי שם סרט באיכות HD בגודל 2 ג'יגה ל-45 דקות. האם אני יכול להפעיל אותו ישירות מהכונן בלי שיהיו תקיעות או שאני חייב כונן בעל חיבור USB 3. (אין לי באמת כונן, אני פשוט רוצה לרכוש ולכן אני צריך לדעת)

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. ברור שהביצועים יסורסו אבל השאלה אם זה יעבוד בכלל

• 1 תגובה
    • 719 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.