אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,914 דיונים בפורום זה
-
נשאר לי במחשב רק חיבור sata אחד שהוא פנוי במחשב (יש סה"כ 4 חיבורי sata). האם לאחר שהוא יהיה תפוס (עוד דיסק שאוסיף כנראה בהמשך) ניתן יהיה להוסיף בצורה כלשהי חיבורי sata נוספים?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, אני מעוניין לקנות דיסק קשיח של samsung F3: http://www.skypc.co.il/pl_product~HD502HJ~7~0.htm 500GB. האם הכונן מומלץ? אם יש כוננים במחיר של עד 220ש"ח של חצי טרה בייט שנותנים ביצועים טובים יותר? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, בימים הקרובים אני מתכוון לרכוש מחשב חדש ואני מתלבט לגבי כל עניין אחסון המידע (לגבי שאר הרכיבים אני די סגור). מה שחשבתי עליו זה שילוב של הארד דיסק פנימי עבור המערכת והארד דיסק חיצוני גדול עבור המידע הנוסף (מוסיקה, סרטים, סדרות טלוויזיה וכו') אני לא אוהב למחוק כל כך ולכן המידע נצבר ונצבר ויש צורך בשטח אחסון גדול. חשבתי על הארד דיסק מערכת: Seagate ST95005620AS Momentus XT 2.5" 500GB 32MB SATA2 והארד דיסק חיצוני למידע: Seagate FreeAgent Desk 3.5" 2TB יש לי מספר שאלות/חששות לגבי הפתרון הזה: 1. האם תורגש ירידה בביצועים כאשר אני אקרא מההארד דיסק החיצוני בגלל הUSB2 לעומת אם הייתי מחבר אותו פנימית? יש סיכוי שכאשר אראה סרט שקודד ב1080 בגלל הצוואר בקבוק של החיבור אני אפג…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה ליצור פיתרון לאיחסון מידה פרטי בבית. רוב המידה הוא סרטים, תמונות ומוזיקה אך לא רק - יש מסמכים וקבצים אחרים. הנפח של נתונים שיש לי כרגע הוא כ-500GB. אני מחזיק אותו בדיסק חיצוני ומפחד שיום אחד הכל ילך לי. אני משאר שכרגע 2TB יספיקו לי לשנים הקרובות. אופציה ראשונה שלי - ליצור שרת NAS עם RAID ובדרך זו להבטיח שהדאטא לא ילך. האם זאת הנחה נכונה או שאני עדיין צריך גיבוי? האם זה אומר שלמעשה אני צריך עוד דיסקים באותו נפח? אופציה שניה - לבנות מחשב HTPC (אני צריך כזה ממילא ) עם נפח דיסקים גדול. אני מבין שבמקרה כזה רמת הרעש של המחשב עולה משמאותית. וגם אני צריך גיבוי. יש המלצות? תודה
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
HDD: Mobile 2,5" 500 Gb 5400 SATA Hitachi 8МБ Travelstar (NCQ) (HT0A57915) HDD:500 Gb 5400 (2.5") USB 2.0 Samsung 8 Mb, White (HXMU050DC/GW2) HDD: Mоbilе 2,5" 500 Gb 5400 SATA Samsung 8Mb HM500JI
-
- 1 תגובה
- 752 צפיות
-
-
היי יש לי הארד דיסק ESATA שלפני כמה זמן הייתה לי בעיה איתו באי זיהוי ע"י המחשב ובהמון תקלות ופתרתם לי את רובן כאן...עכשיו ברמה העקרונית הוא עובד..אבל הבעיה שהוא מחובר ל-ESATA והוא מעביר ממש לאט יחיסית...משהו כמו USB..הוא יכול להתחיל לשניה שתיים ב-100 ולעבור ל-70 ולאט לאט לרדת ל-50+...המחשב שלי די חזק ואני לא רואה שום סיבה טכנית...אם צריך את המפרט אז בכלליות הוא ככה: לוח אם : ASUS P5Q3 זיכרון: 4GB A-DATA 1333MHZ IN DUAL CHANNEL מעבד: INTEL CORE2QUAD Q9550 כרטיס מסך: GEFORCE 9800GT 1GB ספק כח:ThermalTAKE 500w הארד דיסק: WD500GB SATA אני בטוח שזה sata 2 אבל אני לא יודע איך להגיד לכם.אם זה עקרוני תיידעו אותי. בתודה מראש לעוזרים.שגיא
-
- 21 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לקנות DOK חדש ,שישמש בעיקר להעברת סרטים בגודל של 4GB +- . עכשיו השאלה שלי היא האם יש הבדל גדול ומשמעותי (של יותר מ-5 דקות למשל) בין הדוקים השונים? למשל אם רוצים להיות ספציפים יש את הדגם הזה : Patriot Xporter XT 8GB שאמרו לי שהוא מהיר מאוד לבין זה : SanDisk Cruzer 4GB ההבדלים בינהם יהיו משמעותיים מאוד או זניחים יחסית? המחיר של ה-XT כמעט כפול (ואני לא צריך יותר מ-4GB ) אגב הדוק יפורמט לגירסא של FAT32 כי הפלייסטיישן לא יכול לקרוא NTFS - זה ישפיע על המהירות באופן ניכר? תהיה מגבלה? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רכשתי דיסק קשיח חדש 750 GB של ווסטרן גרסא בלאק,ההארד דיסק הקודם ווסטרן 320 היה מחולק ל3 מחיצות C D וH,לאחר שקניתי את הדיסק הנוסף רציתי לחבר בין מחיצה H וD וביצעתי מחיקה של מחיצה H ללא מחיקה של המידע בתוכנה EASEUS PARTITION MANAGER,אך כרגע המקום בדיסק אינו מוגדר ואין באפשרותי לגשת למידע שכביכול לא נמחק,ניסית בנוסף לפתוח את אותה המחיצה H עוד פעם אך היא מזוהה כריקה,מה לעשות בבקשה יש שם מידע יקר ערך?! תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. רציתי לשאול אם שחזור הארד דיסק חיצוני מתבצע באותה צורה כמו הארד דיסק רגיל? אפילו שהוא מחובר ב USB? מה שקרה הוא שפרמטתי בטעות את ההארד דיסק החיצוני בעת פרמוט המחשב. איזה תוכנה תוכל לשחזר את המידע? ראיתי כל מיני תוכנות בסטיקי אבל איזה תוכנה הכי יעילה? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 2.4k צפיות
-
-
מדובר במותק הזה, רק בלבן יש לי את הצורב כבר כמה שנים טובות, ואני כל הזמן מופתע מהעובדה שכאשר אני מכניס דיסק לצורב ומנסה להעביר את הקובץ שבתוכו למחשב, קובץ של 6GB לצורך העניין הוא מעביר (על 5MB/S ודועך עד ל1MB/S אבל זה לא העניין) ואחרי זמן מה המחשב משום מה מזהה שהדיסק לא בכונן ונותן לי שגיאות בסגנון Please insert the xxx Disc to the drive - בוודאות לא מדובר במשהו חד פעמי, ולא בדיסק אחד כי זה קורה לי בכל דיסק שאני מכניס. מה שאני עוד מנסה לעשות זה להפעיל DAEMON TOOLS וממש להפעיל את הISO ישירות מתוך הדיסק, גם זה לא עובד. מה שמוזר זה שהיום התקנתי מערכת הפעלה ולא נתקלתי בבעיה כזו, התקנתי את מערכת ההפעלה ולא נתקלתי בשגיאות שכאלו. בעיה בצורב? במשהו אחר? אולי הוא פשוט כבר…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ברשותי כונן חיצוני 320GB של WD שמשמש אותי לגיבויים בלבד,המערכת עצמה רצה על SSD,אך במקרים מסוימים למשל בפילטר מסוים בפוטושופ המחשב מחכה עד שהכונן החיצוני ידלק ורק אז פותח אותו,פעולה דומה מתרחשת כאשר אני מוחק קבצים מן המחשב(מכונן המערכת,SSD) ניסיתי תוכנה אשר מכניסה אותו לשינה והיא לא פעלה (התכונה שמופיעה בסטיקי) ולנתק אותו מן החשמל זו אינה אופציה מפני שלא אזכור לחברו לפני הגיבויים האוטומטיים (פעמיים בשבוע מוקדם בבוקר). אם יש למישהו פתרון בשביל אשמח מאוד לשמוע
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, החלטתי לשדרג את המחשב הישן (בן 7 שנים - P3.06, חצי מגה זיכרון). איזה הארד דיסק מומלץ ל SATA? חשוב לי שיהיה שקט, מהיר, ואמין בנפח גדול (1.5TB או יותר). כמו כן, לא מתחמם. המחיר - שיקול משני. תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום רב לכל חברי הפורום, יש לי בבית נגן DVD מבית SONY מדגם DAV-DZ230, אני מנסה למצוא דרך לבצע לו עידכון קושחה על מנת שיתמוך בפורמטים בהם הוא לא תומך כיום, האם מישהו מכיר דרך בה אני יכול לבצע לו עידכון קושחה שכזה? בתודה מראש לכל העוזרים.
-
- 2 תגובות
- 822 צפיות
-
-
אני מחפש כונן לסטרימר שלי . לדעתי יש עדיפות גדולה יותר לשקט וצריכת חשמל נמוכה ולכן גם פחות חום מהביצועים ,כי בסך הכל יריץ סרטי hd . מצאתי את הכונן הזה בזאפ Western Digital WD10EARS מהסדרה הירוקה שלהם . 355שקל יש יותר טוב מבחינת הדרישות ובסביבות אותו המחיר?
-
- 3 תגובות
- 988 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לבנות מחשב שישמש לStoarge בלבד, ראיתי את הכרטיס הזה: http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=29315&catid=901 האם מישהו מכיר אותו? האם הוא מומלץ וטוב יחסית למחיר? אני מעוניין לבצע RAID5 איתו, איזה כבל אני צריך כדי לחבר 8 דיסקים SATA? מישהו יודע כיצד אפשר לחבר יותר, נגיד 20 דיסקים, לכרטיס כזה (רשום שאפשר)? תודה אנשים.
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היום שמתי לב שאצלי בביוס בהגדרות הSATA מופיע Configure SATA as IDE והאופציה היחידה שם זו IDE. האם זה אומר שבעצם הכוננים שלי עובדים במהירות של IDE??
-
- 2 תגובות
- 793 צפיות
-
-
אני מנסה לקרוא מדיסקים (dvd-r) שיש להם ותק של כמה שנים אבל הכונן לא מצליח לקרוא אותם. אני יודע שהכונן עצמו בסדר כי הוא קורא דיסקים אחרים. מישהו מכיר דרך לתקן אותם או להוציא את המידע מהם?
-
- 1 תגובה
- 678 צפיות
-
-
אחרי שעשיתי שחזור מערכת במחשב להגדרות היצרן לא היה לי מושג שזה בעצם מפרמט את המחשב. למזלי מצאתי את תוכנת Recuva והוא באמת מצא לי יותר מ 70% מהתמונות שהיו לי חשובות. למרות שאני צריכה להגיד תודה שהוא בכלל מצא לי משהו, בכל זאת יש חלק גדול של קבצים ש recuva טוענת שהם במצב מצויין ושאפשר לשחזר אותם אבל כשאני משחזרת הווינדוס (7) רושם שאין אפשרות להציג את התמונה. יש דרך להציל את אותם הקבצים? אני מתארת לעצמי שעם קבצים שהוא מצא וכותב בפירוש שלא ניתן להשבה אין מה לעשות..
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
עובד עם Raid 0 לביצועים כבר כמה שנים טובות אבל הנפילות הן מאד תכופות, חושב לעבור לSSD כונן יחיד למערכת הפעלה ומשחקים, האם הביצועים ישתפרו? מה לגבי יציבות/אורך חיים ? אשמח להמלצה על כונן SSD עד 800 שח. תודה!
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
רציתי לדעת מה ההבדל בין הכוננים הקשיחים הבאים: 1. 500GB sata 2 7200RPM 2. Westren Digital WD5000AADS 3.5" 500GB SATA2 32MB 3. Samsung 500GB 16MB Sata2 HD502HJ SpinPoint F3 איך זה מתבטא בתפקוד של הכונן תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 709 צפיות
-
-
מחפש המלצה לכונן קשיח - עד 700 ש"ח - 1TB-1.5TB . איזה יצרן לבחור ? איזה דגם ? המהירות לא כזו חשובה לי ...
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
מחפש HDD בנפח של 1T. יש לי מחשב די ישן ללא חיבורי SATA. קיימים בשוק מתאים מ-IDE ל-SATA? כמה זה יכול לעלות?
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום! ברשותי דיסק קשיח http://www.seagate.com/ww/v/index.jsp?vgnextoid=e9f188b2ea9dd110VgnVCM100000f5ee0a0aRCRD המותקן על גבי נטבוק EEEPC 1000HE(קבלתי איתו דיסק 80GB 5400 RPM והחלפתי). המגיע לטמפרטורה של 58 מעלות בזמן חיבור לחשמל ו 50 כשהוא לא מחובר. באתר היצרן נכתב: Maximum Operating Ambient Temperature 60 °C שאלתי היא האם להשאר עם הדיסק הזה או שטמפרטורה כזו עלולה להזיק? עדיף לחזור לדיסק הקודם? תודה רבה.
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://www.dposoft.net/#b_hddhid מישהו יצא לו לעבוד איתה ? איך הניסיון שלכם כי זו פעם ראשונה שאני רואה את הכלי הזה.
-
- 12 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
אני ניסיתי לחפש את האתרים שמראים ביקורות בין 20 DOK אבל לא מוצא אותם יותר. אני מחפש DOK לפחות 8GB שיספיק למערכת הפעלה של וינדוס 7 וגיבויים נוספים, אבל מה שחובה שיהיה מהיר. וגם נוסף אחד של 16GB שיספיק ממש לדברים גדולים אבל שיהיה גם מהיר, אני מאמין שהם אמורים לעלות ב 150-250 מה שאני רוצה, לא יותר מזה, כבר אז אפשר לקנות ארדיסק.
-
- 1 תגובה
- 800 צפיות
-