אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
שלום רציתי לדעת אם זה באמת מכווץ אם זה בריא לדיסק הקשיח או שלא כדאי תודה לכול העונים
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי דיסק שצרבתי לפני כמה ימים - אבל הכונן שלי לא מצליח לקרוא אותו. לאחר הצריבה בדקתי את הדיסק וראיתי שהוא צרוב טוב ולא היו בעיות. כשאני נכנס ל-NERO ובודק את הדיסק התוכנה אומרת לי שהוא מלא ואת גודל הקובץ אבל שאני מנסה לפתוח אותו דרך ה-EXPLORER... שום דבר... עם דיסקים אחרים אין בעיה. יש משהו שאפשר לעשות? נ.ב. מדובר בצורב של BENQ X32.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש כונן של 2 טרה חיצוני, וכונן של טרה פנימי. הפנימי יוצר אצלי סוג של בעיה, בגלל שיש לי לאפטופ ואין מקום לעוד כונן, אז אני צריך להחליף בנוכחי שיש בו 250 ג'יגה, אבל בנוכחי יש לי מין חוצץ שיש בו את ההתקנה של הווינדוס.... יש למישהו טיפים מה אני יכול לעשות בנידון ואיך אני מעביר את החוצץ עם התוכן של אותו חוצץ? אני מחפש כונן חיצוני של 2 טרה... אני מעוניין להשקיע עד 400 שקל.. מצאתי מבצע בEBAY של WD... הייתם ממליצים לי לקנות מEBAY? או לקנות מחנות בארץ?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן , חושב לקנות כונן SSD , אני לא צריך יותר מ128 גיגה (זה לטובת מערכת הפעלה win7) חשבתי על אחד מהכוננים האלה: SanDisk SDSSDX-120G-G25 550/510 או Crucial SSD M4 Sata3 128GB CT0128M4SSD2 415/175 IOPS 40000 מה ממולץ חברה? תודה רבה וחג שמח !
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה טוב יותר לדעתכם? הסיגייט הבא טוב יותר מהבחינה הזו שיש לו חיבור USB 3 חוץ מזה הם אמורים להיות אותו דבר. העניין שWD אמורים להיות כביכול "טובים יותר". מה דעתכם? דיסק קשיח חיצוני Seagate דגם Expansion Desktop STBV2000200 נפח 2TB חיבור USB 3.0/USB 2.0 מול דיסק קשיח חיצוני WD דגם Elements Desktop נפח 2TB חיבור USB 2.0
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות דיסק קשיח פנימי 1TB - שיהיה מהיר, ויציב - ובקיצור ממולץ בעל בתעודות ראיתי בסטיקי מומלצים את הדגם הזה: ST31000528AS האם הוא עדיין טוב, או שיצאו דברים חדשים ומומלצים יותר ? מה דעתכם על הדיסק הבא ? Seagate Barracuda LP ST31000520AS טוב ? לא טוב ? פחות טוב מה הדגם הראשון שרשמתי ? תודה
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! ;D סיפרו לי שהכונן הנ"ל אמנם מהיר יותר, אך רועש יותר: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=26_713&products_id=9256 האם זה נכון? האם ה CAVIAR GREEN אמור להיות שקט יותר? http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=26_713&products_id=9860 אני שם לב לשנות האחריות ולכונן הראשון יש 60 חודשים! לעמות 36! מה אתם אומרים? נ.ב-אני ישן ליד המחשב...כדאי שיהיה שקט שמה
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חברת טושיבה נותרת ללא ברירה ומקבלת אישור מהמשקיעים למכור את הנכס הגדול ביותר שקיים אצלה, (כמעט) לכל המרבה במחיר לכתבה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 2 followers
-
-
יש לי צורב של BENQ - 32X10X40. רציתי לעדכן לו את הדריבר, אבל כשנכנסתי לאתר ראיתי שהדרייברים מחולקים לדגמים ע"י מספור (ושם דגם ספציפי). על הצורב לא מופיע לי שום דבר חוץ מהמהירות שלו (אין שום כיתוב אחר). בהגדרות של הצורב במחשב שלי לא מופיע הדגם. האם יש דרך לגלות מאיזה דגם הצורב? (מבלי להוציא אותו החוצה...). בתודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
Nec 3540 לא קורא מדיה DVD+R. עשיתי הפעלה מחדש למחשב ועדיין לא קורא. הדיסק לא ריק, יש בו סרט. הדיסק של אופי דיפו במהירות 2X. הDVD בבית קורא יופי את המדיה, אך הצורב אומר שהדיסק ריק והוא מיועד לצריבה. הצורב קורא מדיות אחרות. מה עושים?
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי דיסק קשיח של קרוסל דגם M4-CT128M4SSD2 שנקנה לפני שנה ו3 חודשים בערך, בחודש אפריל שנה שעברה הSSD החליט למות אז שלחתי אותו לאחריות שלו בKSP ואחרי שבוע החזירו לי את אותו הדיסק קשיח פועל עם כל המידע, היום בצהריים (בבוקר הוא עבד יפה) בפעם השניה הוא החליט למות שוב אבל בעזרת כמה מדריכים בפורום של קרוסל הצלחתי לחיות אותו בעזרת קופסה של דיסק קשיח חיצוני, מה נסגר עם הדיסק קשיח הזה?? יש מצב שנפלתי על סידרה פגומה? החלפתי כבלים של SATA וחיבור חשמל SATA אחרים הקושחה של הSSD הכי אחרונה שיש (070H) אני עובד עם לוח (G41) יחסית ישן אבל זה לא נראה לי הבעיה המחשב עובד עם ספק של סיסוניק 520W S2 ברונזה בשימוש פחות משנה אני מצרף דו"ח של SMART לפוסט הזה אחרי המוות הראשון שלו שורה C7 הראתה מ…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אך... איזה מכה... אתמול שמתי לב שכל ה- cdrw שקניתי (10 במארז אחד) סובלים מבעיה של התקלפות הציפוי (לא אציין שם יצרן הסידי שלא תחשבו שאני מנסה לקדם/לבטל מכירות). האם לדעתכם אוכל להחזיר סידירומים אלו לחנות ולקבל זיכוי (הם נקנו לפני כחצי שנה מבאג ויוצרו ע"י חברה ידועה בתחום)? אגב כשקניתי אותם חשבתי שעשיתי עסקה טובה: 10 סידי במארז ב- 50 ש"ח :-X דרך אגב: לשמחתי לא איבדתי חומר כי החומר עליהם הוא רק גיבוי נוסף לזה שיש לי בכונן הקשיח החיצוני.
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לחבר שלי יש לפאטופ MSI בן כמה שנים ובו דיסק Fujitsu MHV2060AT. הדיסק נכשל בתוכנת הבדיקה של החברה ("Fujitsu HD Diagnostic Tool") וגם בתוכנות אחרות כגון SeaTools של סיגייט ו-SmartMonTools. האחרונה מציגה מידע רב, אבל השורות הבאות נראות לי כיותר משמעותיות: Self-test execution status: ( 137) The previous self-test completed having a test element that failed and the device is suspected of having handling damage. ............................................................................................. Vendor Specific SMART Attributes with Thresholds: ID# ATTRIBUTE_NAME FLAG VALUE WORST THRESH TYPE UPDATED WHEN_FAILED RAW_VALUE 1 Raw_Read_Erro…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שאלה - האם יש הבדל משמעותי במהירות ההתקנים SATA, SATA II, IDE ? ןמה אתם אומרים על האפשרויות הבאות: Seagate NL35 250Gb 3.5 7200Rpm SATA 16Mb ST3250623NS Seagate Barracuda 250GB 3.5 7200Rpm 8MB SATA II Western Digital 250GB 3.5 7200Rpm 16Mb Buffer SATA II WD2500KS מי הכי מהיר מביניהם? ועד כמה באמת הבדלי המהירות משמעותיים? (לשימושים כמו פוטושופ ומסמכים גדולים) אני אשמח לשמוע כל המלצה נוספת תודה לעוזרים עריכה: שחכתי לציין, הדיסק צריך להתאים ללוח אם gigabyte 965p-ds3
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לאחר עדכון קושחה של המכשיר מערכת ההפעלה של הלנובו יצרה תיקיות שיתוף שונות כגון:picture,movies וכו'. ובנוסף יצרה לי שם משתמש וסיסמא ראשי. מה שגרם לכך שהמשתמשים השונים שהיו מחוברים למכונה נדרשים להזין שם משתמש וסיסמא ובתוכנה מסויימת ההגדרות לא עובדות. מישהו מכיר את הממשק תוכנה הנ"ל ? לתומך IOMEGA אין מושג איך לעזור לי בזה וטוען שגם הוא נתקל בתקלה לאחר עדכון ואי אפשר להחזיר גירסא אחורה אלא רק במצב פירמוט.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם מישהו יכול לאשר שזה ה HD204UI ? לפי האתר של סמסונג נראה שזו האופציה היחידה: http://www.samsung.com/global/business/hdd/productTypeList.do?group=72&type=94
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מדובר בקשיח: Western Digital Caviar Green WD10EACS 1TB 16MB. כ- 97-98% ממנו מלא. וגם כשהיה 50-60% פנוי התופעה הייתה קיימת. נניח בכניסה למחשב שלי ומשם כניסה לכונן, לפעמים הוא נכנס תוך שניה ולפעמים לוקח לו 5-10 שניות שהוא טוען עד שהוא נכנס. וגם העבודה בתוך הכונן עצמו, אם קיימת תיקיה שמכילה הרבה חומר\תיקיות, אז הכניסה אליה גם לוקח 5-10 שניות. האם זה תקין? ואם כן, למה זה כל-כך איטי? ומחשב יחסית מהיר 4GB זכרון.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש דיסקים של 8 גיגה הבעיה היא שלא מצאתי בשום מקום בארץ לפחות איפה שחיפשתי. האם מישהו יודע איפה אני יכול לקנות ? ומה המחיר ?
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ברצוני לדעת האם הצורבים מסוגלים לכתוב על 100 דקות דיסק?? ואני מתכוון לדגמים של הX48 והX52? זה שיקול מאוד רציני בקניית הצורב. אהה ועוד שאלה האם הצורבים מסוגלים לכתוב גם דיסקים מוגנים ולעבוד עם תוכנת CLONE CD ? גל
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות ssd למחשב ואני מתלבט בין שניים: 1. http://www.tms.co.il/product/14861 2.http://www.tms.co.il/product/16533 איזה מהם כדאי לי לקנות?שימו לב שהssd של סמסונג הוא msata,האם זה משנה משהו?האם זה עושה את זה פחות מהיר מהרגיל או שזה לא משנה כלום? תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
לחברי הפורום, שלום. יש לי דיסק קשיח שהוא דיסק שהיה במקור הכונן הקשיח של לפטופ שלי ואחרי שהחלפתי אותו עם SSD הוא עכשיו משמש כדיסק קשיח חיצוני. הרצתי לו עכשיו בדיקה עם HDDScan וקיבלתי דוח שיש בו שני פרמטרים בעייתיים. ניסיתי לקרוא כל מיני הסברים שמצאתי בגוגל לגבי איך להבין את נתוני הדוח, אך עדיין אני מתקשה להבין לגמרי. עד כמה שאני מבינה, משני הנתונים הבעייתיים זה שאחרון ברשימה פחות חשוב, אבל מה שמדאיג אותי זה "Reallocation Event Count" מה זה בדיוק, האם זה עדיין בגדר הסביר או שאני חייבת לרוץ להחליף את הדיקס הזה? תודה. אני מצרפת תמונה עם הדוח ויש שם גם נתוני הדיסק עצמו.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הכונן Segate 500GB ST3500320AS הכונן נקנה היום..
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איך אני יכול להוריד את ההגנה שיש לכונן הקשיח של הוט פייבר? יש לי אחד מיותר בבית והייתי מאוד רוצה להשתמש בו ככונן חיצוני למחשב
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
החברה היפנית מאמצת את הטכנולוגיה החדשה של חברת SDK ותוכל ליצור כוננים קשיחים בנפח חסר תקדים - בתצורת ה-PMR המועדפת לכתבה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
- 3 followers
-
-
שהלוח שלי לא מספיק חזק?????????? זה יכול להיות ?? של לי לוח של Via Tech .. ומחשב פנטיום 3 800 (בקרוב אני משדרג)
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-