עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by BlackBird71,

יש לי לוח אם מדגם ASUS P7P55D-E DELUXE ויש לו יציאה של SATA 3 ויש לי גם כונן של SATA 3 WD הוא מחובר על הSATA 3 של מרבל אבל המהירות שלו על הפנים יותר גרוע מIDE! יש איזה דריבר שצריך להתקין ואני לא יודע עליו? יש לי win 7 enterprise 64 BIT חוקי

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by Bugo,

שלום לכולם! אני רוצה לצרוב סרטים שיעבדו במכשיר DVD. ואני ממש לא מבין בזה! אז יש לי כמה שאלות: - האם אפשר לצרוב סרטי DVD עם צורב רגיל? יש צורבים מיוחדים ל-DVD, או מה? ראיתי למשל תוכנות כמו Ulead DVD MovieFactory... אז צריך בשבילם צורב מיוחד? - אני מנסה לצרוב סרט VCD, וזה לוקח המון זמן (נראה לי הקטע של הקידוד ל- VCD). זה אמור להיות ככה? - איזה דיסקים צריך בשביל לצרוב VCD או DVD? דיסקים גדולים במיוחד (עם הרבה מגה)? כי ניסיתי פעם אחת לצרוב סרט ב- VCD, והיה כתוב שאין מספיק מקום על הדיסק (סרט של 500MB על דיסק של 780MB)... - (בעקבות השאלה הקודמת יש תוכנות שמקודדות את הסרט ל- VCD בלי לצרוב אותו (כדי לראות איזה נפח יש לסרט אחרי הקידוד), ואז אפשר לצרוב את הקובץ החדש בצרי…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. רכשתי SAMSUNG HD204UI‎ לצורך אחסנת סרטים, בזמן הפרמוט יש צורך לבחור ב ( Allocaction unit size (512,1024,2048,4096,8192,16K,32K,64K או בדיפולט 1) באיזה ערך יש לבחור? 2) מה ערכו של הדיפולט \ איך ניתן לבדוק זאת? בחירה נוספת שיש לעשות בזמן הפירמוט היא האם לסמן V על רובריקת ENABLE FILE AND FOLDER COMPRESSION 3) מה נותנת אופציה זו? 4) בכונן המשמש לאחסנה יש בה צורך? פרט ל HDD זה (שהטייפ שלו הוא בייסיק) יש לי עוד 3 HDD (פיזיים), שניים מוגדרים כבייסיק ואחד כדינמי 5) יש צורך לשנות את הדינמי לבייסיק? 6) איך עושים זאת?

4. ​יש לי SSD, אני צריך לעשות defragment מדי פעם גם לו? או שאין צורך.

5. Started by pxst17,

שלום, ארצה לשאול - האם SSD יכול להיות יציב כמו קשיח רגיל? הבנתי שהוא רכיב "עדין" יותר, ואם הוא הולך אז אי אפשר לשחזר מידע ושהוא לא הכי אמין שבעולם... מה דעתכם? הוא מספיק אמין בשביל מערכת הפעלה שלמה והמון מידע? במקרה הזה, מדובר ב-SAMSUNG EVO.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by tiger2014,

יש לי הארדיסק של 750 גיגה שאני רוצה להעביר למחשב החדש הבעייה שיש עליו ווינדוס 7 ובמחשב החדש ווינדוס 8 איך אני יכול למחוק את המחיצה עם הווינדוס 7 בדיסק קשיח הישן? לחבר אותו אני יודע השאלה מה עושים עם המחיצה של ווינדוס 7

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by hd500,

WD 320GB SATAII 16MB Buffer WD3200KS ב650₪ + - נ.ב אני יודע שמקסטור יותר טובים, אבל אין להם הארדיסקים של 320. (יש להם 250,300,400, וכו') וה20GB האלה חשובים לי. חוצמזה, יש לי ניסיון הם ווסטרן דיגטל והם בסדר. דעתכם?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by omerpaz,

מבין השניים : https://www.amazon.com/Elements-Portable-External-Drive-WDBU6Y0040BBK-WESN/dp/B0713WPGLL https://www.amazon.com/Black-Passport-Portable-External-Drive/dp/B01LQQH86A בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  9. אני יכול לחבר כרטיס SD 40GB למחשב ולהתקין עליו WINDOWS ? ככה שהווינדוס וכל התוכנות המובנות בכונן C שעליו אני יתקין (אם אני יכול?) יעבוד הרבה יותר מהר. תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by imac,

מעבד i5 זיכרון 8 gb עבודה אינטנסיבית בקיובייס 5/7 אני קצת לא מעודכן בשנתיים האחרונות רציתי לשאול כמה שאלות... 1. הבנתי שמומלץ להתקין את מערכת ההפעלה על הSSD... אשמח להתייחסות 2. האם זה נכון, לפחות ככה אני זוכר שקראתי שאחרי כמה שנים שהביצועים מתחילים לרדת? 3. כונן מומלת לעבודה רבה עם אודיו? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%9e%d7%95%d7%9b%d7%a0%d7%99%d7%9d-%d7%9c%d7%a2%d7%aa%d7%99%d7%93-%d7%a1%d7%90%d7%a0%d7%93%d7%99%d7%a1%d7%a7-%d7%9e%d7%a6%d7%99%d7%92%d7%94-%d7%9b%d7%95%d7%a0%d7%9f-%d7%90%d7%97%d7%a1%d7%95%d7%9f/

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by Systema,

כשאני מוריד דברים אני נתקל בשגיאה הזאת, כשאניי מחלץ RARים, כשאני צורב דיסקים. חיפשתי בגוגל שעות ולא מצאתי פתרון, אבל הבעיה ממשיכה לחזור.

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by lior12,

יש לי כונן חיצוני של iomega של נראלי 430GB וכמה חודשים לא השתמשתי בו , עכשיו חיברתי אותו למחשב , הכונן פועל אבל המחשב לא קולט אותו , אותו דבר עם טלויזיה שאמורה לקלוט אותו , החלפתי כבל זה לא עוזר. מה אני יכול לעשות?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  14. Started by eyal00,

שלום, קניתי מארז חדש אתמול(CM 690), חיברתי את כל החלקים של המחשב במארז החדש ואחד מההארדיסקים לא עבד. אחר כך פתחתי את המחשב וראיתי שהחיבור SATA לא יושב טוב,אז חיזקתי אותו והוא עדיין לא עבד ולא זוהה בביוס. היום עשיתי סדר במארז וחיברתי שוב את ההארד דיסק,הפעם הוא כן זוהה בביוס אבל המחשב נתקע במסך של הWINDOWS. כאשר ניתקתי את ההארד דיסק אז המחשב פעל כרגיל. ההארד דיסק נדפק?

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by gal,

היי רציתי לשאול כמה שווה כספית צורב פלקסטור X24 עם אני אני רוצה למכור אותו?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  16. http://www.dealplus.co.il/Product.asp?Pid=70608&Cat2Cat1ID=8&Cat2ID=6

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by sheva23,

שלום לכולם אחד הפינים בחיבור של הUSB בדיסק נשבר. הדיסק אצלי כמעט שנתיים והוא עדיין באחריות (עד פברואר). בדרך כלל יש גומיה ששומרת על הפינים (5 פינים), אך בדיסק שלי הגומיה חסרה (לא זוכר אם היא היתה שם מהתחלה). בכל אופן הדיסק לא מזוהה במחשב. הבנתי שהאחריות לא תקפה על כך כי זה נחשב נזק פיזי. (יותר נכון היתי בחנות-אייבורי- ונאמר לי שזה נזק פיזי והאחריות לא תקפה) השאלות הם כאלה. 1. האם אפשר לשחק פה על פגם בייצור, שכן אמורה להיות גומיה ששומרת על הפינים. ברגע שהיא איננה המוצר חשוף לבעיות והפינים מתעקמים 2. במידה ואכן לא ניתן לממש את האחריות, איפה לדעתכם אפשר להזמין יציאת USB2 לדיסק קטן 2.5" . (EBAY? מעבדה בארץ שמתעסק עם זה?) תודה

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. שלום יש לי הארדיסק שאני מנסה להעביר אליו קובץ ושאני מעביר הוא רושם שאין מספיק מקום לקובץ עכשיו בארדיסק יש עוד הרבה מקום פנוי מה יכולה להיות הבעיה ואיך אפשר לפתור אותה ? תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by roeiw,

ללא שום קשר לנפח ולמחיר, איזה עדיף בביצועים? הם לא משתוים בגלל שהאחד SATA1 והשני SATA2? ובכמה אפשר למכור WD2500KS בן חצי שנה?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by os87,

שלום צריך בבקשה המלצה לכונן בלו ריי חיצוני, עדיפות לאחד שיהיה אפשר להזמין מאיביי. לא חייב להיות הכי טוב, אבל שיהיה סביר עד טוב (פשוט לא מעוניין להוציא על זה המון) ראיתי שבחנויות מחשבים בארץ מוכרים בערך ב300 שקל, לדעתי יקר מדי לכונן של פורמט שנמצא כבר כמה שנים טובות בשוק. אם מישהו מכיר חנות במרכז שמוכרת אחת כזה בפחות גם אשמח לקבל המלצה.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. שלום לכולם. קודם כל אני חייב לציין שאני לא ממש מבין בנושא , וכן - עיינתי בלינקיה ובכל זאת חשתי צורך לפתוח דיון עזרה. אני ממש צריך משהו נורמלי , שיהיה שקט יחסית (לא פריק של שקט) ויהיה מהירות סבירה . הוא נועד בעיקר כדי לשמור סרטים גדולים (10GB בערך ) וזהו. כמו כן אני ממש לא רוצה לזרוק הרבה כסף על זה ולכן אבקש את הכונן שייתן תמורה טובה ובמחיר המשתלם ביותר. ממש תודה

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by yanivnn,

חיברתי אותו והווינדוס התקין מנהל התקן ואמר שהכל תקין הכונן מופיע במנהל ההתקנים {בלי הפרטים שלו} ואומר שהוא עובד בצורה תקינה אבל הוא לא מופיע במחשב שלי או במקום אחר

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. יש לי מחשבה להוסיף למחשב דיסקקשיח של 1TB פנימי במהירות 7200 של סיגייט . וחבר הציע לי לקחת בהפרש קטן דיסקקשיח של סיגייט מדגם SSHD בנפח של 1TB אבל יש בתוך הדיסקקשיח SSD של 8GB והדיסק וא במהירות של 5400 סיבובים. בכמה הוא יותר מהיר מהדיסק של 7200 ? אשמח לגרפים והשוואות בין הדגמים ולמה זה טוב דיסקקשיח עם SSD בנפח כזה ? מה זה נותן לביצועים ?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by HellBoY,

סתם שאלה, מזה החיבור הכי שמאלי פה בתמונה ? http://www.hardwarebase.net/slike/recenzije/maxtor160_panel.jpg אני יודע שהוא חיבור חשמל כי יש לי כזה כבל שיוצא מהספק אבל אין לי מושג מה הוא ולמה הוא תורם ומה ההבדל בינו לבין ה12V תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by The Bobcat,

יש לי הרד דיסק 40 גיגה של Maxtor, ומשום מה יש לי רק 31 גיגה. למה זה? ואיך אני יכול החזיר את הזיכרון האבוד?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים