אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מחפש לקנות SSD בנפח 250GB, התקציב הוא 400, אפשר למתוח עד 500 אם זה ממש יצדיק את ההפרש. תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי רציתי לשאול כמה שווה כספית צורב פלקסטור X24 עם אני אני רוצה למכור אותו?
-
https://uk.insight.com/en-gb/apps/productpresentation/index.php?product_id=0001572312&utm_source=affiliate&utm_medium=feed&utm_campaign=webgains&src=wbg1&siteid=43510&cm_mmc=Feed-_-Affiliate-_-Webgains-_-43510 מי רוצה לנסות לקנות? : לפי החוק, אם על המוצר היה מחיר שגוי, בעל העסק צריך לתת לך אותו במחיר הזה או בחינם! (ככה זה בקנדה למיטב הבנתי) הבנתי שאנשים הצליחו לקנות את זה (להזמין) השאלה אם הם יקבל את זה בלי טלפון שמסביר בנימוס בריטי את הטעות המצערת
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום האם אפשר להפוך DOK שהמחשב יקרה אותו בתור זיכרון מחשב פעם נתקלתי בתוכנה שעושה את זה
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי דיסק קשיח של סיגיט 2 טרהׁ (לפני כמעט שנתיים) הוא התחיל לעשות רעשים, לפני שעוברות שנתיים- לקחתי אותו למימוש אחריות. הם החזירו לי דיסק 2 טרה בלאק של WD- מחודש(כתוב מחודש על הדיסק) אמרתי להם שאני רוצה חדש- הם לא הסכימו לתת. מה ניתן לעשות? כתבתי על החשבונית שלא ניתן לבדוק תקינות דיסק ויש לי את העותק של מה שחתמתי עליו. באיבורי באותו מקרה- הביאו לי באותו רגע דיסק חדש. תודה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי הארדיסק של 750 גיגה שאני רוצה להעביר למחשב החדש הבעייה שיש עליו ווינדוס 7 ובמחשב החדש ווינדוס 8 איך אני יכול למחוק את המחיצה עם הווינדוס 7 בדיסק קשיח הישן? לחבר אותו אני יודע השאלה מה עושים עם המחיצה של ווינדוס 7
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם! העברתי את הדיסק הקשיח שלי שהיה במחשב הראשון למחשב השני עשיתי הכל כדי שהמחשב יקלוט את הHD והכנתי לו מחיצה בשם E עכשיו המחשב מבקש ממני לפרמט את הכונן,(כנראה ל-FAT32 או ל-NTFS) בדיסק הקשיח מצויים קבצים מאוד חשובים לי ולכן אני שואל אתכם מה לעשות בכדי לראות את הקבצים מבלי לפרמט, או שבעצם ה"פרמוט" הזה לא ייפגע בכלום? אנא הסירו את החשש מליבי תודה מראש
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום צריך בבקשה המלצה לכונן בלו ריי חיצוני, עדיפות לאחד שיהיה אפשר להזמין מאיביי. לא חייב להיות הכי טוב, אבל שיהיה סביר עד טוב (פשוט לא מעוניין להוציא על זה המון) ראיתי שבחנויות מחשבים בארץ מוכרים בערך ב300 שקל, לדעתי יקר מדי לכונן של פורמט שנמצא כבר כמה שנים טובות בשוק. אם מישהו מכיר חנות במרכז שמוכרת אחת כזה בפחות גם אשמח לקבל המלצה.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
סתם שאלה שעלתה לי ואולי מישהו יודע: למה הצורבים הביתיים (CD ו DVD) לא צורבים על דיסקים רגילים עם משטח כסוף כמו אלו שקונים בחנויות מוזיקה ? הדיסקים הקנויים יותר איכותיים ומחזיקים יותר זמן והרי בסופו של דבר מישהו צרב אותם, נכון ?, אז למה אי אפשר לצרוב על כאלה ? עכשיו תגידו לי שכדי לצרוב דיסק כזה צריכים צורבים תעשייתיים מיוחדים שעולים המון כסף. ואני עדיין שואל: אז למה אף יצרן לא מייצר צורב ביתי שעובד באותה טכנולוגיה רק בקטן ? יש למישהו מושג ? ???
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום,יש לי 2 כוננים חיצוניים,ואין לי מושג אם הם תומכים USB 3 יש אפשרות לבדוק? אין לי אפשרות לחבר עם חיבור 3 ולבדוק מפני שאין לי במחשב אך אני מעוניין לקנות את זה: http://www.fotofilm.co.il/?TemplateID=13&PageID=64&TemplateType=3&ParentID=62&CategoryID=62&ProductID=4247 ואני לא רוצה לקנות סתם אלא אם הכוננים שלי תומכים. תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
נמאס לי מדיסקים רועשים - יש לי סיגייט שעושה רעש בזמן SEEK שאני שומע מהחדר השני. אני פריק של שקט והחלום שלי SSD . האם הכונן שמצאתי ב איביי הוא טוב ? אני מחפש עקרונית SSD הכי זול שאפשר שהוויסטה תשב עליו וכל שאר הקבצים ישבו על כונן 1 טרה. זה המוצר - ADATA SOLID STATE HARD-DRIVE SATA II 32GB 32 G SSD HDD http://cgi.ebay.com/ADATA-SOLID-STATE-HARD-DRIVE-SATA-II-32GB-32-G-SSD-HDD_W0QQitemZ350183344227QQcmdZViewItemQQptZPCC_Drives_Storage_Internal?hash=item350183344227&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=72%3A1234|66%3A2|65%3A12|39%3A1|240%3A1318|301%3A0|293%3A1|294%3A50
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות HD שני למחשב.השאלה האם דיסקים שהם SATA2 יתאימו לי ללוח האם(מופיע במידע על המחשב). כמו כן איזה ממולץ לקנות. תודה רבה
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום הרבה זמן לא התעסקתי בפרמוט הארדיסקים ורציתי לדעת איך עושים את זה אני יודע שפשוט לוחצים על אתחול אבל כי פשוט משום מה ההארדיסק שלי מוגדר להעברת קבצים עד 4gb אם אני יאתחל אותו זה יבטל את ההגבלה ? תודה לעונים
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
מחפש Disk on Key עד 250 שקל... U3... בכלל אם אפשר הסברים בכללי על כל האפשרויות החדשות... U3 הבנתי... האם יש עוד כמה דברים בסגנון שאני צריך לשים לב אליהם? תודה
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, קראתי את ההמלצות המופיעות בסטיקי. שמתי לב שמדובר בכונני 5400. 1. האם משנה האם מערכת ההפעלה תהיה על כונן קטן/גדול ? 5400 או 7200 ? 2. מבין כונני ה 7200 , מהו הכונן המומלץ ? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.topmarket.co.il/index.php?categoryID=320
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש סיכוי שהארדיסק עשה את שלו ופשוט מת? WD 250KS ההארדיסק מזוהה בביוס. http://ufu.co.il/files/7aw6owt5ayxpumrpb8x9.jpg מה אפשר לעשות?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אתמול קניתי מKSP פלופי (שחור ;D), וכשבאתי הבייתה שמתי לב שמהצד התחתון שלו הוא חשוף לגמרי, זאת אומרת, אין לו "מכסה", רואים את כל הלוחות בפנים והחלקים האלקטרוניים, בכל שאר הפלופים במחשבים שלי יש "כיסויים" משני הצדדים.... זה אמור להיות ככה ? אני מפחד שזה ישפיע על כמות הרעש המופקת גם......
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי. היום קיבלתי את הכונן Crucial M4 128GB. התקנתי את הוינדוס והכול עובד כמו שצריך, אני מאוד מרוצה. רק דבר אחד מוזר, כשאני מסתכל בנתוני S.M.A.R.T באמצעות CrystalDiskInfo, אני רואה נתון בשם "Non-4k Aligned Access" שגודל כל הזמן. האם זה אומר שאני צריך לעשות לו Align? מצורפות תמונות מ- CDI ומAS SSD . כמו כן אשמח לדעת האם התצואה שקיבלתי תקינה. תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי DOK של פטריוט 16GB אני מעתיק קבצים יחסית מהר אבל מה שמוזר זה שאני מעתיק קובץ אחר ענק (12GB) הוא מתחיל על 70MB לשניה ולאט לאט יורד אחרי דקה -2 של העתקה הוא מגיע ל40-50 ולקראת הסוף הוא אפילו מגיע עד ל20 (שזה עדיין לא רע) מה שמוזר זה שהמהירויות האלה נכונות! זה לא שהוא סתם אומר לי 70 ותוך שניה הוא נופל ל20 הוא ממש מעתיק על 70 בהתחלה (רואים לפי הנפח שיורד) תאמת לא שזה בעיה כי מהירות כתיבה של 20-30 זה מאוד טוב לDOKים אבל מאוד מעניין אותי למה זה קורה? ואם בכלל אפשר לגרום לו להשאר על 70 אני ישמח אם מישהו יוכל להסביר לי למה זה קורה תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
INTEL 330 Samsung 830 SSD 120/128 G הם כרגע הכי אמינים בשוק? מבחינת סקרים/תגובות באינטרנט, מי יותר טוב ? מה אתם הייתם ממליצים? יש לי במחשב כבלי של הדיסק הרגיל SATA2 הם יתאימו או שצריך סוג יותר מתקדם של כבלים (אם יש דבר כזה ) יש עוד SSD שלא הזכרתי שגם נכלל אמין בשוק
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
היי, המחשב ===== אני מפתח תוכנה שמפתח על שרת Win2003 + Active Directory + NTFS (כדי לאפשר את מירב האופציות ובגלל פרויקט שעסק ב AD) המחשב הוא לא שרת, לא כולל רייד וללא סקאזי. שני הכבלים של ה IDE תפוסים על ידי שני דיסקים (שונים. השני משמש לגיבויים) + צורב DVD ו CD. המטרה ===== לא להיות תלוי בדיסק אחד, שאם ייפול אני אצטרך לבצע התקנה של יומיים עבודה. שאלות ===== 1. האם אני יכול לבנות מערך רייד כיום? מה אני צריך לשם כך? 2. מכיוון שאין יותר מקום לדיסק נוסף במארז, האם ישנו פתרון חיצוני? 3. איך אני יכול לשכפל את הדיסק הראשי שלי באופן הקל, הנוח והאמין ביותר? (טכנית, אין לי בעיה להתקין את הדיסק המגבה במקום הדיסק השני לצורך השיכפול). 4. ואם לא קלעתי בשאלות, אז שאלה כללית: איך אני יכ…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, וערב טוב! יש לי במארז חיבור cm storm scout) ESATA). יש לי הרדיסק (3.5) והייתי רוצה לחבר אותו דרך ממשק ה-ESATA וכמובן שגם ינוק את החשמל משם. ראיתי ב-EBAY את זה ואת זה. האם יש למישהו מושג אם זה יוכל להתאים לצרכים שלי? תודה מראש חברים.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.amazon.com/SanDisk-Extreme-2-5-Inch-Warranty-SDSSDXPS-480G-G25/dp/B00KHRYRLY?psc=1&SubscriptionId=AKIAIEF7KZG4SSIJ7QQA&tag=toms_shopping_rev-20&linkCode=xm2&camp=2025&creative=165953&creativeASIN=B00KHRYRLY&ascsubtag=[site%7Cthaus[cat%7C[art%7C[pid%7CB00KHRYRLY[tid%7C14541867439503829[bbc%7CLEPRIX
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי כונן קשיח נייד של Transcend מדגם ts2tsj35t3. לא נגעתי בו כבר כמה חודשים, אך היום כאשר ניסיתי לחבר אותו למחשב, האור הכחול שעל הכונן דלק אך הכונן לא הגיב כלל (בוינדאוס אין שום התראה על חיבור כונן כלשהוא וגם לא במנהל ההתקנים). ניסיתי להחליף כניסות USB ואף לבדוק על מחשב נוסף. מישהו מכיר את הבעיה ? עריכה- כנראה שהבעיה היא בספק כוח שלא שיך לו (מה שמחובר אליו זה 5V2A והוא דורש 12V2A). תודה בכל מקרה.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-