אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,921 דיונים בפורום זה
-
אז זהו, LG הציגה את הצורב האחרון שלה ה- GGW-H10N הצורב מסוגל לצרוב BR עד 50GB ו"רק" לקרוא מדיות HD-DVD http://www.cdrinfo.com/Sections/News/Details.aspx?NewsId=19426 לא יקח עוד הרבה זמן עד שיהיה צורב שמסוגל לצרוב את שני הפורמטים.
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפי מה שהבנתי מגלישה ברשת שלא כל הכוננים תומכים בPS3.. ובאתר שלהם כתוב: The HDD must be a 2.5” internal Serial ATA HDD. Parallel ATA is not supported. מה זה אומר בדיוק? האם מישהו יכול לתת לי המלצה לדיסק קשיח שיעבוד עם הסוני? תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נמאס לי מדיסקים רועשים - יש לי סיגייט שעושה רעש בזמן SEEK שאני שומע מהחדר השני. אני פריק של שקט והחלום שלי SSD . האם הכונן שמצאתי ב איביי הוא טוב ? אני מחפש עקרונית SSD הכי זול שאפשר שהוויסטה תשב עליו וכל שאר הקבצים ישבו על כונן 1 טרה. זה המוצר - ADATA SOLID STATE HARD-DRIVE SATA II 32GB 32 G SSD HDD http://cgi.ebay.com/ADATA-SOLID-STATE-HARD-DRIVE-SATA-II-32GB-32-G-SSD-HDD_W0QQitemZ350183344227QQcmdZViewItemQQptZPCC_Drives_Storage_Internal?hash=item350183344227&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=72%3A1234|66%3A2|65%3A12|39%3A1|240%3A1318|301%3A0|293%3A1|294%3A50
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מפרט של המחשב הישן: Core2 E6300 זיכרון: 2GB RAM DDR2 667 לוח אם Gigabyte 965p-SD3 כרגע "לא הכי מהיר" בלשון המעטה אם אני יוסיף לדוגמה Samsung 840 EVO 120GB אני אקבל שיפור משמעותי בביצועים? אני כדאי לקנות כונן כזה למחשב כזה? *אני מזכיר שעלות הSSD כעלות המחשב*
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
בוק טוב.. אני מחפש ליקנות כמה חלקים שלא מצאתי אותם באינטרנט רציתי לעשות השוואת מחירים . ליפני שאני רץ ליקנות , הבעיה שאני מחפש את החלקים הספציפים האלה .. iomega storcenter px6-300d אל פסק apc back-ups pro 1500va st2000dm001 2tb 7200 rpm sata3 איפה אני יכול לבדוק מחירים של המוצרים האלה .. ספציפי, יש אולי למישהו קישורים ישירים ? תודה רבה לכם ושבת שלום
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
:'( אני חייב עזרה, יש לי בקר PERC5I, עם 4 כונני 1T . עשיתי הרחבה לרייד אתמול והכל עבר בהצלחה . מה שנשאר לי זה רק לחבר יחד את הטרה החדש יחד עם הכונן לוגי הישן 1.8T הפעלתי תוכנה בשם ACRONIS אשר ביקשה ממני בסיום ההתקנה להדליק את המחשב מחדש . כאשר הדלקתי מחדש את המחשב דבר הראשון הבולט שראיתי זה שחלק מהכתב בוינדוס השתנה לכתב כהה (B) לאחר שנכנסתי למחשב שלי, לא ראיתי את הכונן לוגי עם 1.8T ולא היה לי גישה לכל הקבצים שלי אני חייב עזרה להחזיר את המצב למצב שבוא יש לי גישה לקבצים שלי ולמחיצה עם ה1.8T יחד עם כל החומר שיש שם בבקשה עזרה מכל מי שיכול לעזור זה נורא חשוב לי תודה רבה מראש לכל מי שיוכל לעזור . וכמה תמונות להבנה: http://i29.tinypic.com/24ec96q.png http://i26.tinypic.com/etx…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי אנשים ,יש ברזותי את החיצוני הזה : http://www.verbatim-europe.co.uk/en_1/product_3-5-external-hard-drive-usb-2-0-2tb_16174.html הדיסק שנמצע בפנים זה הדגם הזה : Hitachi HDS722020ALA330 PDF של המוצר : http://www.hitachigst.com/tech/techlib.nsf/techdocs/6A7E7E6848832B7786257603007AAF5E/$file/DS7K2000_DS_final.pdf ותמונה מ HDTUNE : Uploaded with ImageShack.us עכשיו לשאלה ,לדעתי הוא קצת רואש ,אני מבין שהוא 7200, ושזה היטאצ'י ,אבל הוא יצה לי במחיר מעוד משתשלם ואני באמת צריך את הכמות הזאת של מידע השאלה העם התעסקות עם AAM יכולה לפגוע בו?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחפש Disk on Key עד 250 שקל... U3... בכלל אם אפשר הסברים בכללי על כל האפשרויות החדשות... U3 הבנתי... האם יש עוד כמה דברים בסגנון שאני צריך לשים לב אליהם? תודה
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם זה כדאי ? האם זה שווה את הכסף ? האם זה מחזיק מעמד ? נ.ב המליצו לי על זה אחרי שקרעתי כמה פעמים את הכבל נתונים
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
??? האם מישהו כאן יכול לכתוב מדריך תמציתי לצריבה עם Nero?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
פשוט לא יאמן, פירסום כתבה כ חודשיים שלושה אחרי שהיא תקפה!! איפה ה LG4163 או NEC 3520 או אפילו ה PLEXTOR PX-716A (וה PIONEER 108 והיום 109) פשוט חוסר מקצוענות, גם ההשוואה עמה עלובה, ושכחו לציין האם עדכנו FIRMWARE לפני הצריבה. משתנה קריטי לאיכות ומהירות צריבה. לשטחיות בהתגלמותה
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי רציתי לשאול כמה שווה כספית צורב פלקסטור X24 עם אני אני רוצה למכור אותו?
-
היי, השבוע רכשתי מקבוק פרו, רציתי לדעת אם יש אפשרות להפוך מחשב ישן (דואל קור עם כמה דיסקים קשיחים גדולים) לכונן גיבוי רשת, שה time maschine במקבוק יזהה אותו ברשת ויגבה לשם?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה טוב יותר לדעתכם? הסיגייט הבא טוב יותר מהבחינה הזו שיש לו חיבור USB 3 חוץ מזה הם אמורים להיות אותו דבר. העניין שWD אמורים להיות כביכול "טובים יותר". מה דעתכם? דיסק קשיח חיצוני Seagate דגם Expansion Desktop STBV2000200 נפח 2TB חיבור USB 3.0/USB 2.0 מול דיסק קשיח חיצוני WD דגם Elements Desktop נפח 2TB חיבור USB 2.0
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, בימים האחרונים שמתי לב שנורת ההרד דיסק אצלי כל הזמן מהבהבת גם כשאני לא עושה כלום במחשב (רק דולק). בעבר זה לא היה קורה וזה רק התחיל בימים האחרונים. האם יש לי ממה לחשוש או שהדבר תקין? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחירי הדיסקים הקשיחים עדייןן גבוהים מהרגיל. צפויה מתישהו ירידת מחירים?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש ברשותי מכשיר הקלטה SAFA מדגם M180 שמשמש גם בתור MP3. אבד לי דיסק ההתקנה ואיתו גם הדרייברים. ווינדוס אינו מצליח לזהות את המכשיר ואיני יכול לחברו למחשב. מהיכן אוכל להוריד דריברים או שאולי יש איזו דרך שבה אוכל להתקין את המכשיר. ד"א נברתי באינטרנט וגיגלתי אך לא מצאתי שומדבר....
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אתמול יצא לי להעיף מבט על כמה מדיות,היה לי בסך 50 ש"ח. חיפשתי מדיות DVD-R (עשיריה) ,קניתי 10 יחידות של RITEK (מדיות מצויינות), בקיצור נשאר לי עוד קצת כסף,חשבתי.. מה לקנות,עד שראיתי מדיות של חברה בשם City Disc ,מסוג CD-R80.. מעולם לא שמעתי על CD-R80! מה זה? בכל מקרה קניתי את המדיות ב 20 ש"ח,המחיר שלהם.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם שחזור תמונות מתוך המכשיר הנייד בטוח או יכול להרוס את המכשיר? אני מתכנן להשתמש בתוכנה R-Studio Network Edition לשחזר את הקבצים. השתמשתי בתוכנה הרבה פעמים להציל חומר הארד דיסקים, מבלי שהייתה שום בעיה.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מערכת ההפעלה יושבת על SSD ותשאר בתוך המחשב . שני הדיסקים (שמשגעים לי את השכל עם הזמזום שלהם מן המממממממממממ........ שכזה ) יאלצו להתרחק עד שלא אשמע אותם. אני לא צריך רייד ואם יש פיתרון טוב ויותר פשוט לדיסק אחד בלבד זה גם מספיק . חשוב לי שתהיה לפיתרון מהירות סבירה ואפשרות למרחק של 5 מטר פחות או יותר .
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. בזמן האחרון התעוררה בעייה בכונן הדיסקים שבמחשב נייד מסוג HP Compaq nx9030 (כונן קומבו צורב CD ונגן DVD). הבעיה היא שהכונן עצמו מזוהה, אולם כאשר מכניסים דיסק, המחשב לא קורא אותו. אודה לכם אם תוכלו לסייע לי בפתרון הבעיה. תודה, נמרוד.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני בדיוק מחפש כונן קשיח חיצוני לצורך גיבוי למשרד קטן ונתקל יחד עם השמות והדגמים המוכרים של WD, סיגייט וכד' גם בחברה בשם Silicon Power. חשבתי בהתחלה שזה אולי איזה "מותג מדבקה" שכזה אך נראה שלא. יצויין גם שלפי מה שראיתי הם מעט יקרים יותר מהחברות המוכרות. מישהו יכול להרחיב קצת את היריעה אודותם ואודות המוצרים שלהם? עריכה: כמובן שיש את הביקורת פה בזון(http://hwzone.co.il/hardware/reviews/storage/SiliconPower_ArmorA80) אך אני מחפש אולי עוד קצת מידע מלבד "חברה חדשה יחסית שעוסקת באחסון"
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, בקרוב אני הולך לשווק דיסק DVD עם הרצאות על נושא מסויים שלא אקטואלי כרגע. אבל יש בעיה אחת הרי אנחנו חיים בישראל,מישהו אחד קונה תוך חצי שעה זה באינטרנט... מישהו יודע איך אפשר להגן דיסק DVD מצריבה והעתקה למחשב? תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ה-NEC 3549A שלי לא רוצה לקרוא דיסקים. הוא קורא אותם רק אחרי שאני עושה ריסט. העניין חוזר על עצמו, כאשר אני צורב דיסק, מנסה לקרוא אותו והופ... הוא שוב לא קורא, אני עושה ריסט ואז הוא קורא, ואז אחרי מספר דקות הוא שוב לא מוכן לקרוא יותר עד הפעם הבאה שאני אעשה ריסט. לא חשבתי שהוא יפשל ככה. קניתי אותו לפני שנתיים, אם לא יותר. מישהו יודע אולי מה הבעיה, המקור שלה, או איך פותרים את זה. תודה מראש.
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חברת טושיבה נותרת ללא ברירה ומקבלת אישור מהמשקיעים למכור את הנכס הגדול ביותר שקיים אצלה, (כמעט) לכל המרבה במחיר לכתבה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 2 followers
-