אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,918 דיונים בפורום זה
-
היי אנשים ,יש ברזותי את החיצוני הזה : http://www.verbatim-europe.co.uk/en_1/product_3-5-external-hard-drive-usb-2-0-2tb_16174.html הדיסק שנמצע בפנים זה הדגם הזה : Hitachi HDS722020ALA330 PDF של המוצר : http://www.hitachigst.com/tech/techlib.nsf/techdocs/6A7E7E6848832B7786257603007AAF5E/$file/DS7K2000_DS_final.pdf ותמונה מ HDTUNE : Uploaded with ImageShack.us עכשיו לשאלה ,לדעתי הוא קצת רואש ,אני מבין שהוא 7200, ושזה היטאצ'י ,אבל הוא יצה לי במחיר מעוד משתשלם ואני באמת צריך את הכמות הזאת של מידע השאלה העם התעסקות עם AAM יכולה לפגוע בו?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני בדיוק מחפש כונן קשיח חיצוני לצורך גיבוי למשרד קטן ונתקל יחד עם השמות והדגמים המוכרים של WD, סיגייט וכד' גם בחברה בשם Silicon Power. חשבתי בהתחלה שזה אולי איזה "מותג מדבקה" שכזה אך נראה שלא. יצויין גם שלפי מה שראיתי הם מעט יקרים יותר מהחברות המוכרות. מישהו יכול להרחיב קצת את היריעה אודותם ואודות המוצרים שלהם? עריכה: כמובן שיש את הביקורת פה בזון(http://hwzone.co.il/hardware/reviews/storage/SiliconPower_ArmorA80) אך אני מחפש אולי עוד קצת מידע מלבד "חברה חדשה יחסית שעוסקת באחסון"
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי 3 מחיצות בהארד דיסק: C: FAT32 D: FAT32 E: FAT32 עכשיו שמעתי שאומרים שעדיף שהמחיצה בה מותקנת המערכת(וינדווס לצערי ;D) עדיף שתהיה NTFS והשאר יהיה FAT32. זה נראה לכם כדאי ?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב אז כולנו יודעים של-IBM היתה סידרה קטסטרופלית שלאחר מכן הם פסקו מייצור כוננים, ומכרו את היחידה הזאת ל-Hitachi. לכן מאז ומעולם כולם אוטומטית יורדים על הכוננים של היטאצ'י.. אבל האם יש לכך סיבה? מישהו ממכם ניסה אותם וכשל? שמעתם שמועות? משום מה יש לי הרגשה שמדובר ב-Urban Legend טיפוסי של עולם המחשוב. הרי כונני המיקרו דרייב שישנם בכל נגני ה-MP3 והמצלמות וכו' הם של היטאצ'י. מספר לא מבוטל של מחשבים ניידים משתמשים בכוננים של היטאצ'י. הכוננים שלהם הכי זולים בשוק כרגע עד כמה ששמתי לב. האם למישהו יש הוכחה, ביקורת, מספרי החזרות של חברות שונות, שבאמת יהיה אפשר לעמוד על טיבם של היצרנים השונים? אני דווקא דיברתי היום עם בעל חנות ענקית, שאומר שכולם באים ורוצים WD כי הם שמעו שהוא הכי טו…
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוקיי חברה , אני על P4 1500 , 512 RDRAM שני הרדיסקים - אחד IBM 60GB 7200 השני WD 30GB 7200 בכל מקרה , בכל הטסטים אני מקבל תוצאות גבוהות , חוץ מבהרדיסקים אני מקבל משהו כמו 2.5 מגה לשנייה שזה כלום לא? מה אני עושה , איך מה מי מו אני חושב שהם פועלים על 133 UDMA אני על INTEL MOBO D850MV תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לא מזמן בחדשות האתר היתה כתבה וקישור לאתר אחר שהראה השוואה שערכו בין הדיסק הקשיח של WD מסדרת הJB (עם 8 מגה קאש) לבין כמה דיסקים SCSI כמו הפוג'יטסו. מישהו יכול לעזור לי למצוא את הלינק להשוואה שנערכה?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי צורב של BENQ - 32X10X40. רציתי לעדכן לו את הדריבר, אבל כשנכנסתי לאתר ראיתי שהדרייברים מחולקים לדגמים ע"י מספור (ושם דגם ספציפי). על הצורב לא מופיע לי שום דבר חוץ מהמהירות שלו (אין שום כיתוב אחר). בהגדרות של הצורב במחשב שלי לא מופיע הדגם. האם יש דרך לגלות מאיזה דגם הצורב? (מבלי להוציא אותו החוצה...). בתודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אין לי יותר מדי צורך באחסון אבל בגלל ההפרשים (67 שקל) אני שוקל ללכת על 500GB במקום 320GB. יש הבדל בין הכוננים? (חוץ מהנפח מן הסתם...) האם אחד מהם יהיה יותר מהיר? יותר שקט? לפי מה שהבנתי כאן בפורום ה-3200 עם פלטה אחת וה-5000 עם שתי פלטות. זה אומר שה-5000 יותר מהיר? (כי הוא מחפש במקביל על שתיהן...) או להיפך? ראיתי עכשיו בסטיקי שהכונן המומלץ ל-500GB הוא בכלל של סיגייט, אז אולי אני צריך בכלל לשנות את ההתלבטות שלי... תודה לעוזרים
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי אנשים , אני אשמח לקבל עזרה/עצות איך לחלץ מידע מכונן סורר שבדרך למות .. הכונן היה במקור כונן חיצוני MYBOOK ESSENTIAL 250GB (הדגמים הראשונים עם הכפתור העגול), אתמול בבוקר פירקתי אותו כי הוא לא הצליח לזהות לי אותו לא בביוס ולא בשום מקום אחר.. אז אמרתי טוב בוא נחבר אותו ישיר שכן חשבתי שבפנים הוא יהיה SATA , מסתבר הוא IDE והדגם הוא wd2500jb-00rea0. בכל אופן חברתי אותו הוא עשה רעשים מאוד לא יפים מה שמוגדר בפורומים בחול "CLICK OF DEATH" רעש כזה של קליק-קליק קליק קליק ממש עוד בשלב של הPOST ...בהתחלה גם בחיבור IDE ישיר ללוח הוא לא זיהה אותו ,אחרי כמה ניסיונות הוא הצליח לזהות אותו בביוס...אבל עדיין בWINDOWS כלום.. אז הלכתי והרצתי בדיקה עם התוכנה WD - LIFE GUARD DIAGNOSTIC…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש דיסקים של 8 גיגה הבעיה היא שלא מצאתי בשום מקום בארץ לפחות איפה שחיפשתי. האם מישהו יודע איפה אני יכול לקנות ? ומה המחיר ?
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הכונן Segate 500GB ST3500320AS הכונן נקנה היום..
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אם אחד הכוננים מת, המחשב ממשיך לעלות כרגיל? ואם כן, האם מספיק להחליף את הכונן שכשל? החומר יועבר אליו אוטומטית?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך לצרוב דיסקים מסוג CD-R לשימוש במחשב אחר. באיזה פורמט עדיף לצרוב?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, אני עומד לקנות מחשב ביתי חדש שישמש בעיקר ללימודי עיצוב, כלומר גרפיקה ועבודות עיוניות. קיבלתי המלצה למפרט: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=474106.0ף אבל נשארה פתוחה שאלת הגיבוי. הרעיון שלי הוא לחבר שני דיסקים פנימיים ב- RAID1, ככה שתמיד יש גיבוי. היתרון הוא שתמיד יש לי דיסק מוכן לעבודה, בכל מצב קריסה ובנוסף המחיר יותר זול מדיסק חיצוני. האם זה כדאי או שעדיף בכל מקרה דיסק חיצוני? רק לציין, המחשב הישן כנראה יעבור בכל מקרה להיות שרת הורדות וגיבויים, כך שגיבוי משני יהיה, השאלה היא לגבי התאוששות מהתרסקות. תודה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, יש לי שני הארדדיסקים זהים של WD, כל אחד בן כ-3 שנים ובנפח 250GB. חשבתי לעשות מהם מערך RAID כדי להרוויח כפליים מהירות קריאה/כתיבה. אני יודע שלוח האם שלי, גם הוא בן כ-3, אמור לתמוך ב-RAID 0,1, להלן מפרט הלוח: http://www.msi.com/product/mb/P6NGM-FD.html#/?div=Detail 1) נשמע אפשרי ? 2) אני מתכנן RAID 0 ולא RAID 1 כדי להרוויח את כל נפח האחסון שיש לי. האם זה מאוד מועד לתקלות ? האם זה אכן ייתן פי 2 מהירות קריאה/כתיבה ? 3) האם יש דרך להפעיל את המערך בלי לפגוע במידע הקיים על אחד הדיסקים ? אני מניח שלא. תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יצרנית הכוננים הקשיחים הגדולה בעולם ממשיכה לקדם את חזון הכוננים ההיברידיים הכפולים עם אב טיפוס אשר כולל קשיח מכאני בנפח 4TB בשילוב כונן SSD בנפח 128GB - ועם המהירויות הגבוהות של תקן ה-SATA Express החדש לכתבה: http://hwzone.co.il/ces-2015-%d7%97%d7%96%d7%95%d7%9f-%d7%94%d7%9b%d7%95%d7%a0%d7%a0%d7%99%d7%9d-%d7%94%d7%94%d7%99%d7%91%d7%a8%d7%99%d7%93%d7%99%d7%99%d7%9d-%d7%a2%d7%9c-%d7%a4%d7%99-western-digital/
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זה תמיד מופיע בכלי ניהול> מחיצות האפשרות להמיר דיסק ל'דינאמי' בנוסף לGPT/MBR. אז מזה דיסק דינאמי? על מה זה משפיע? אגב איך זה יכול להיות שיש לי כונן 4TB חיצוני שהוא MBR? בנוסף יש לי כונן 160GB עם וינדוס 7 וביצעתי לו 'מראה' לכונן 500GB אבל אני לא מצליח לעשות בוט מה500. בכונן 160 אין מחיצת 100MB כמו המחיצת בוט של 8/10 וביצעתי את המראה עם acronis, המערכת עולה מה160 בלי בעיה אבל מה500 לא עולה. מה פספסתי?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום האם אפשר להפוך DOK שהמחשב יקרה אותו בתור זיכרון מחשב פעם נתקלתי בתוכנה שעושה את זה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב חדש שאמור להגיע השבוע ואני מתלבט ברכישת SSD למערכת ההפעלה ולתוכנות. (90-60gb). א.האם הCrucial 64GB RealSSD C300 SATA III עדיף על הכוננים האחרים בגלל ממשק הSata 3? ב.ממה שקראתי בפורום ראיתי לא פעם תגובות שאומרות להמתין עם קניית הSSD כי ממש "עוד שניה" יוצא הדור החדש. האם יש כבר תאריך להשקה או שזה דיבורים באויר?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום.עד לאחרונה היה לי צורב של LG שהיה אצלי 3 שנים, עד שהוא עלה באש וכמעט הרס לי את כל המחשב. ברצוני למצוא צורב טוב, שיחזיק יותר מ3 שנים, והכי חשוב. לא יישרוף לי את המחשב. מומלץ לא של LG. לא אכפת לי מאיזו חנות. (רק לא אייבורי.)שייצרוב DVD לפחות בX16 וCD בX52.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות ssd למחשב ואני מתלבט בין שניים: 1. http://www.tms.co.il/product/14861 2.http://www.tms.co.il/product/16533 איזה מהם כדאי לי לקנות?שימו לב שהssd של סמסונג הוא msata,האם זה משנה משהו?האם זה עושה את זה פחות מהיר מהרגיל או שזה לא משנה כלום? תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי USB SanDisk Cruzer Micro U3 8GB וכשאני בא לשים קובץ שהוא יותר מ4ג'יגה המחשב אומר לי שאין לי מספיק מקום עליוו וכמובן שהוא עצמו ריק. יש פיתרון לזה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב על המחשב שלי (חדש) icore5 3570k לוח אם gigabyte z77 מערכת win 8 מותקן ssd samsung830 128g + hard disk WD caviar blue לאחר התקנת מערכת הגדרת ACHI ושאר כיוונונים ע"י מדריך שקראתי כאן עשיתי בדיקות בנצ'מרק על הSSD שלי (תמונה בקובץ המצורף) האם הם תקינות? זה המקסימום ניתן להוציא? תודה לעוזרים וליועצים וכמו כן שאלה שנייה: בתמונה השנייה בניהול דיסקים רואים כי יש מחיצה ששייכת לקבצי מערכת ואז מחיצת C: ואז "מחיצת תרדמת" בערך 5% מהכונן שהוא שטח לא מוגדר, מה זה ומדוע? תקין?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות צורב dvd ואני לא ידוע איזה לקנות תמילצו לי.. עד 500 ש"ח. תודה.
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, המחשב ===== אני מפתח תוכנה שמפתח על שרת Win2003 + Active Directory + NTFS (כדי לאפשר את מירב האופציות ובגלל פרויקט שעסק ב AD) המחשב הוא לא שרת, לא כולל רייד וללא סקאזי. שני הכבלים של ה IDE תפוסים על ידי שני דיסקים (שונים. השני משמש לגיבויים) + צורב DVD ו CD. המטרה ===== לא להיות תלוי בדיסק אחד, שאם ייפול אני אצטרך לבצע התקנה של יומיים עבודה. שאלות ===== 1. האם אני יכול לבנות מערך רייד כיום? מה אני צריך לשם כך? 2. מכיוון שאין יותר מקום לדיסק נוסף במארז, האם ישנו פתרון חיצוני? 3. איך אני יכול לשכפל את הדיסק הראשי שלי באופן הקל, הנוח והאמין ביותר? (טכנית, אין לי בעיה להתקין את הדיסק המגבה במקום הדיסק השני לצורך השיכפול). 4. ואם לא קלעתי בשאלות, אז שאלה כללית: איך אני יכ…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-