אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,924 דיונים בפורום זה
-
http://www.cable.co.il/sg_product~310180~4~45.htm תודה!
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
WD Caviar SE 80 GB SATA vs. EIDE. דיסק קשיח עובד ב-7200RPM מגיע עם ממשק SATA2 או ממשק EIDE. האם זה מעשי להגיע לצוואר בקבוק בגלל EIDE? (בהנחת שני התקנים על כבל) במלים אחרות: האם אני צפוי להוריד ביצועים בהתקנת דיסק EIDE במחשב בו מתאפשרת התקנת חלופתו ה-SATA? אודה להתייחסותכם, ilil
-
- 6 תגובות
- 783 צפיות
-
-
שלום לכולם. שאלה לי אליכם - נניח ולא התקנתי את הדרייברים של הלוח אם לתמיכה ב-SATA-II האם יש סיכוי שההארד יעבוד אבל בחצי המהירות? (150 במקום 300). האם אני אמור לראות בתוכנות כמו SiSoftware Sandra מהירות של 300MB/s? כרגע לפי הבדיקה שערכתי המהירות היא 51MB/s. זה נורמלי ל-SATA-II? ולמה Windows XP מזהה את ההארד דיסק כמו התקן חיצוני?! (אני יכול לבצע Safely Remove Hardware להארד דיסק!!!)
-
- 6 תגובות
- 726 צפיות
-
-
אני לא מבין בכל האותיות הטכניות ולמען האמת זה לא מעניין אותי עד היום עבדתי עם FORTIS שאחרי שנה המדיות פשוט התחילו להתפרק אח"כ קיבלתי כמה של SKY שלא רצים אצלי בDVD בסלון (פיונייר DV470) . אין לי בעיה לשלם כמה שקלונים על דיסק טוב תגידו לי בבקשה, מה הכי טוב, איפה קונים. נקודה. האם יש עדיפות ל +R על -R עד היום צרבתי רק על -R הצורבים שלי NEC3520 ו סמסונג 552HU בבקשה בלי הדפסות של תוכנות בדיקה! תודה מראש לכולכם. אבי
-
- 6 תגובות
- 671 צפיות
-
-
תמיד שנאתי דיסקים קשיחים כי גם אחרי שהחלפתי את כל המאווררים לשקטים המחשב עדיין היה רועש בגלל הדסיק הקשיח והרעש המעצבן שלו אבל עכשיו זה ניהיה יותר גרוע. לאחרונה שמתי לב לרעש שמשגע לי תשכל, הדיסק הקשיח מוציא רעש בתדר מאוד גבוה וזה גורם לצליל שקודח בשכל (כמו למשל רעש בלמים של מכונית) זה צליל שלא כולם אצלי בבית שומעים וגם שומעים את הרעש רק בנק' מסויימות (כנראה בגלל צורת גלי הקול בתדר הגבוה) בכל מקרה הרעש הזה משגע אותי מה לעשות?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הכוננים הארגוניים החדשים של הענקית הקוריאנית מנצלים את טכנולוגיית ה-V-NAND על מנת לספק לנו נפח גבוה במיוחד לכתבה: http://hwzone.co.il/רואים-תוצאות-סמסונג-משיקה-כונני-ssd-בנפח-4/
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי צורב PIONEER, שקניתי אותו לפני כ 5 שנים. דגם DVR-A07 ה"אגדי". בזמנו הוא עלה לי 1500 שקל. אני צורב המון DVD, שאני אומר המון זה יכול להיות 15-20 ליום. תעשו חישוב ב 5 שנים- תראו... הצורב התחיל לעשות בעיות: פעם צורב ופעם לא, את השגיאה שאני מקבל אני מחפש ברשת ומוצא כל מיני בעיות (אני מוציא את הדיסק,כמה פעמים, ואז זה כן צורב). חיברתי בנתיים צורב אחר פשוט, זמני. קראתי את הסיקור. אני צריך צורב PATA, שיהיה א-מ-י-ן , וסוס עבודה , ושלא יתעייף אחרי 300 דיסקים בחודש. פחות מעניין אותי כל השטויות של OVER, ופיצרים נוספים. אמינות, מהירות, ועבודה תכלס. * יש לי נטייה ל"פיוניר", בגלל העבר הטוב איתם. קראתי שגם LG טובים. כרגע אני עובד עם דיסקים של VEBRATIM לבנים להדפסה,קניתי כמויות בארג…
-
- 6 תגובות
- 892 צפיות
-
-
היי חבר'ה, לא מזמן רכשתי A-DATA S599 64GB.. אלו הביצועים שהוא נותן.. האם זה נורמאלי? האם קצב הכתיבה לא נמוך מידי ? [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 844 צפיות
-
-
שלום, יש לי הארד-דיסק 2.5" שלא הייתי צריך אז קניתי לו תושבת בשביל שיעבוד בתור הארד-דיסק חיצוני, הוא עבד בסדר גמור ולא השתמשתי בו תקופה, עכשיו שאני מנסה לחבר אותו למחשב הנייד הוא עובד כרגיל עם אחד מחיבורי הUSB אם אני עובר לחיבור אחר אז הוא &
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
מה המצב חבר'ה ?.. הגיע הזמן להשתדרג מ - 160GB למשהו יותר טוב כי הדיסק הקשיח שלי רועש יותר מדי וגם כי 160GB זה כבר קצת בשבילי ואני לא מצליח להסתדר עם כל כך קצת מקום ... הייתי רוצה שתמליצו לי על דיסק קשיח חדש עם חיבור SATA, חשוב לי שהוא יהיה הכי חרישי שאפשר במסגרת התקציב שלי ושיהיה בגודל 250GB ומעלה ... שיהיה רק מהאתר של פנדה מחשבים (http://www.pandas.co.il) כי אני קונה רק שם ... תודה מראש, משה
-
- 6 תגובות
- 650 צפיות
-
-
הכונן הוא מסוג SATA לא מזמן קניתי מחשב חדש וניתקתי את השני כוננים קשיחים מהישן, בהתחלה משניהם הצלחתי להעביר חלק מהמידע להארד דיסק במחשב החדש, אבל הייתי מקבל מסך כחול באיזשהו שלב. כרגע נוצר מצב שרק אחד מהם מזוהה על ידי מהערכת הפעלה והשני לא מגיב בכלל וגם באמצעות התקן USB אותו דבר, בעצם הוא מזהה אותו, אבל לא הוא מזהה את הטבלת מידע שתגיד לו כמה ג'יגה יש עליו וכל זה... ניסיתי לעבוד עם תוכנות Active File Recovery ו- ZAR וכלום לא עזר. גם שאני מחבר אותו באמצעות USB אפילו אי אפשר לעשות לו Initialize ב- disk managment זה אומר"device is not ready" למרות שזה לא משהו שהייתי רוצה לעשות כי זה בעצם יפרמט אותו. האם הכונן הקשיח מת? או שיש עוד משהו לעשות? יש שמה הרבה קבצים שלא הספקתי להעבי…
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לא הבנתי איזשהו חלק בפרוט שלהם. איפה כתוב איזה נפח הכונן? יש להם אולי סימנים כלשהם? משהו?
-
- 6 תגובות
- 907 צפיות
-
-
יש לי מספר דיסקים קשיחים , חלקם sata וחלקם ide. זאת עובדה ידועה שקיימים תמיד נזקים קטנים ומצטברים מקפיצות מתח כמעט יום יומיות ברשת החשמל החיצונית וגם הביתית (כמו למשל בעת הפעלת מזגן שיושב על אותו מעגל חשמלי). בתור אחד שיש לו ניסיון מר עם דיסקים קשיחים שהתפגרו טרם זמנם ,אני כיום מצויד ב-ups איכותי , יחד עם זאת אי אפשר להימנע בשיטת העבודה המקובלת (שבה כל הדיסקים הקשיחים מקבלים אספקת מתח בעת הדלקת המחשב) מבלאי הנגרם עקב הסיבות הבאות : בלאי מצטבר בלתי נימנע הנובע מעצם הסיבוב הרציף של הפלטות והמאמץ נידרש מהמנוע החשמלי אשר כידוע כמו כל חלק אלקטרו-מכני סובל מבלאי מצטבר . בלאי נוסף נגרם כל פעם בעת הדלקת המחשב ותחילת סיבוב הפלטות של הדיסקים הקשיחים. עכשיו ,היות ואני ניגש לעיתים…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לאחרונה שאל אותי חבר אם אפשר לעשות RAID בין SATA ל-IDE. אמרתי לו שלא נראה לי - צריך או 2 IDE או 2 SATA. אבל... ליתר בטחון אני רוצה לוודא - אפשר לעשות RAID בין כונן IDE לכונן SATA? תודה.
-
- 6 תגובות
- 761 צפיות
-
-
היי, על איזה NAS אתם ממליצים? דרישות: * ניתן לרכוש בארץ בלבד! * מקום ל4 דיסקים קשיחים מינ' 1TB לדיסק. * חיבור Ethernet. * עדיף שיהיה בנוסף ESATA ו/ או USB. * מהירות עבודה טובה (בלי איטיות בגישה לדיסקים) ושאר בעיות. * תמיכה בRAID. * עדיפות למוצר שקט. לא חייב שיגיע עם דיסקים מובנים ועדיף שלא יהיה מאוד יקר.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
עשיתי בטעות כן בתוכנה המעפנה הזו וזה מחק לי את כל הכונן ..טרה עמוס בדברים.. עכשיו זה לא נותן לי ליכנס לכונן עד שאני לא לוחץ לאתחל אותו.. יש דרך לחזור אחורה..יש לי שם מלא דברים חשובים ..בקשה עזרה!!
-
- 6 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
הארדיסק אחד במחשב, פתיחת קובץ RAR של 700 מגה איטית מאוד, עצירה בהתקדמות הפתיחה לכמה שניות ואז ממשיך וכשעובדים עם תוכנה אחרת היא נתקעת לרגעים ואז ממשיכה לעבוד וכו' מה הכי סביר שהבעיה? המחשב עובד בסדר כאשר אין שימוש בהארדיסק (פתיחת FIREFOX תהיה איטית אבל ברגע שזה בזיכרון זה עובד מהר) עריכה : התוכנה של WD לבדיקת שגיאות בהארדיסק מוצאת את הארדיסק תקין וכל הדברים ש SMART בודק "עובר"
-
- 6 תגובות
- 793 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה להפוך את הכונן הפנימי שלי לכונן חיצוני, הבנתי שיש כמה סוגים שונים של חוטים ובתים לכוננים, אך לפני הכול, ברשותי Western Digital Caviar Green 1000GB WD10EADS ועוד כמה כוננים קשיחים פנימיים די ישנים .. עכשיו הבנתי שיש חוט מסוים, אני מעדיף את החוט מאשר את הבית שאליו מכניסים את הכונן.. שני הכבלים שראיתי, 1. חבילה כבל USB IDE SATA בלי מטען http://cgi.ebay.com/USB-2-0-SATA-IDE-HD-HDD-Converter-Adapter-Cable-S2-/350170718865?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item5187cd2291#ht_2786wt_1139 2. חבילה כבל IDE SATA USB עם מטען http://cgi.ebay.com/USB-2-0-IDE-SATA-2-5-3-5-Hard-Drive-Adapter-CCB-5616-/270656559221?pt=AU_Components&hash=item3f04635875#ht_7125wt_905 …
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הציעו לי אותו במחיר טוב! השאלה שלי האם משיהו נתקל בבעיות איתם? ושווה בכלל לקנות צורבים שלהם?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי, דיסק WD JD 80GB שהותקן לפני כמה דקות, מזוהה ב-Boot ע"י הבקר Raid, אבל לא מופיע ב-XP ככונן... למה? תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 946 צפיות
-
-
ברשותי ההארד דיסק IBM ULTRA 160 10000RPM 36GB עם הבקר ADAPTED 29160 עשיתי לו BANCHMARK וההארד דיסק הגיע לתוצאה עלובה של 20MB/S ! למה הוא כל כך איטי ? מה צריך לעשות ? אולי צריך להגדיר משהו בבקר ? אגב הבקר כותב שמהירות החיבור של ההארד דיסק אליו היא 160MB/S ניסיתי הכל אך לשווא... מישהו יודע מה צריך לעשות ?
-
- 6 תגובות
- 817 צפיות
-
-
יש לי צורב של LG GSA-H12N ודיסק DVD+R של VERBATIM. אני רוצה לצרוב עליו סרט באיכות DVD R 4.3GB, מה המהירות הבטוחה והמהירה ביותר לצרוב בלי שהצפיה בסרט תהרס ? אני יכול לצרוב במהירות 4x-16x תודה לעונים !
-
- 6 תגובות
- 972 צפיות
-
-