אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,921 דיונים בפורום זה
-
היי, יש לי דיסק קשיח של 500GB, והיום חיברתי מהמחשב הקודם שהיה לי עוד דיסק קשיח של 500GB. (אתחלתי אותו). כרגע יש לי 2 מחיצות בדיסק הראשי, ומחיצה אחת בדיסק שחיברתי. השאלה שלי היא האם יש אפשרות לאחד בין המחיצה של הדיסק קשיח הקיים, עם מה שהוספתי. ככה שבמקום 3 מחיצות בסך הכל, יהיו לי 2. (אחד של מערכת ההפעלה ותוכנות, והשני של DATA שיכלול את שאר הנפח). ניסיתי להסתכל בניהול דיסקים (יש לי WIN 7), אבל יש אפשרות שם להרחיב מחיצה רק מאותו כונן קשיח, ולא מכונן אחר. האם בכל זאת הדבר אפשרי? פשוט זה מציק לי שיש יותר מדי מחיצות, לא נוח... תודה רבה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1DJ0D5E4F1 מצא חן בעיני שזה USB 3, רק דבר אחד לא הבנתי. אם אני מחבר אותו ליציאת USB 2, האם זה יעבוד לאט או לא יעבוד כלל ? (בכוננים אחרים שראיתי כתוב במפורש שיעבוד לאט, פה לא כתוב). דבר שני שרציתי לשאול. כתוב שזה מגיע עם כרטיס PCIE, זה נראה לי מוזר, זה לא אמור להיות כרטיס PCI רגיל ? יש לי בלוח רק יציאה אחת של PCIE וכרטיס המסך יושב עליה. אז לא אוכל לחבר את הכרטיס ? תודה...
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
SSD של Crucial בדרך אליי, ואני רוצה לבצע Cloning עם התוכנה המצורפת שלו מה-HD שלי. ה-HD שלי מכיל +- 280GB (כולל מערכת ההפעלה וכד'). יש איזושהי הערכה כמה זמן זה אמור לקחת +-? דקות? שעות?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מאכסן כיום את כל החומר הביתי ע"ג כונן אטרנט My Book Live 1T המקושר למחשבים בנחושת ג'יגה דרך ראוטר TP-LINK 4300, שגם מספק לי את הגישה לאינטרנט (אינטרנט ב WAN וכל שאר המכשירים ב LAN המורחב עם מתג HP קטן). סידור מאד פרקטי, כאשר גם מכשירים אחרים "ניגשים" לחומר בקלות, TV סמסונג, סטרימר, מכשירי סלולאר דרך WiFi וכו'. כמו כן אני משתף מדפסת ברדר 3040CN בחיבור האטרנט שלה והכל ממש נוח כפי שתארתי. בכונן הרשת כל החומר של המשפחה, אשר מתעדכן ומשתנה כל הזמן (תמונות, סרטים מסמכים וכו'). כיום גיבוי אני עושה מעת לעת על ידי העתקה של ה-1T לכונן חיצוני, אך לא ON LINE, מה שמזמין "מרפי" לאבדן חומר... : האם נכון לעבור ל WD 4TB (2 x 2TB) My Book Live Duo drive כנותן אותם שירותים בכונן אח…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי כשקניתי את המחשב עקב חריגה מהתקציב לקחתי רק SSD אחד ש128G..הגיע הזמן ואני יכול להוסיף עוד SSD ואני רוצה להפוך את הSSD הישן להרדיסק לקאש אשמח לקבלי לינק למדריך לאיך הופכים הרדיסק SSD להרדיסק קאש ואין לי בעיה להתקין מחדש את המערכת הפעלה אם צריך ואם זה מקל המפרט של המחשב שלי מופיע בפרופיל תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי צורב של BENQ - 32X10X40. רציתי לעדכן לו את הדריבר, אבל כשנכנסתי לאתר ראיתי שהדרייברים מחולקים לדגמים ע"י מספור (ושם דגם ספציפי). על הצורב לא מופיע לי שום דבר חוץ מהמהירות שלו (אין שום כיתוב אחר). בהגדרות של הצורב במחשב שלי לא מופיע הדגם. האם יש דרך לגלות מאיזה דגם הצורב? (מבלי להוציא אותו החוצה...). בתודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי כונן של WD בנפח 2TB, לפני כמה ימים פירמטתי אותו ומאז כשאני מעביר לו תוכן מהמחשב, מהירות ההעתקה מאוד נמוכה ומגיעה לפחות מ-1 מגה!!! הוא מתחיל להעביר תוכן במהירות של 40-50 מגה, ואז בתוך דקה הוא צונח לפחות מ-1 מגה, איך ניתן לפתור את הבעיה?? תודה מראש לכולם רפאל
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפני כמה ימים הכונן נפל, חיברתי אותו למחשב והוא עבד מעולה. לאחר כמה ימים אני מחבר אותו למחשב, והמחשב לא מזהה אותו או שלחלופין הוא מזהה אותו בתור כונן I שאי אפשר להכנס אליו. כאשר אני מחבר את הכונן למחשב, המחשב שהתקן USB כלשהו חובר אליו, מתקין את הדרייברים שלו, הנורית הכחולה הקטנה שלו נדלקת קבוע לכמה שניות ואז היא מהבהבת כל 3-4 שניות... יש למישהו מושג מה אני יכול לעשות??? תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי HD של סמסונג שהשתגע. מציג בריאות 60%. לא יודע מה הגודל שלו והפך מNTFS לRAW. קרה באמצע עבודה עם המחשב. המחשב נתקע באמצע עבודה ואחרי ריסט זה היה המצב. אז- א: מישהו מכיר תוכנה טובה שתצליח לחלץ החוצה את הקבצים או אפילו יותר טוב מכך תוכנה שאולי תצליח לתקן את הHD??? ניסיתי לעבוד עם TestDisk אבל לא ממש היה לי מושג איך היא עובדת אז זה לא הצליח. ב. קניתי את הHD ב12.4.09 בפנדה וכתוב על הקבלה שהאחריות נגמרת ב11.4.12 (לפני יומיים ). מישהו מכיר איזה חוק שאמור לאפשר לי לקבל אחריות עד סוף החודש או תוך שבועיים או משהו כזה? שמעתי על כל מיני דברים כאלה ואחרים. תודה לכולם.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, הזמנתי מאמזון כונן 2.5" בנפח 2TB מסוג Western Digital My Passport. הכונן נועד לגיבוי ולהקלטות אודיו ישירות לכונן (בערך חצי-חצי). עכשיו שמעתי שכונני 2TB פחות אמינים בגלל הנפח שלהם ורציתי לאמת/להפריך בעזרתכם את הטענה. האם יש סיכון גדול יותר לאובדן מידע או תקלות אחרות ככל שעולים בנפח? אם כן, האם יש דרך להתמודד עם זה? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
האם ייתכן ששני הארד דיסקים 200GB כל אחד ישבקו חיים באותו הזמן? ניסיתי לחבר אותם בשני מחשבים שונים, אחד מהם ניתן לזיהוי, אבל העתקת קבצים ממנו גרמה ל-END TASK ל-EXPLORER, והשני, לא מזדהה בכלל בהפעלת המחשב. האם אפשר להיות אופטימי? או.... תודה. עדכון- 7/1 הארד דיסק אחד מבין השניים מתברר כתקין לחלוטין, המערכת עולה והכל בסדר. כאשר אני מחבר את ההארד דיסק השני המחשב עולה אך כמה שניות לאחר שהווינדוס עולה, המחשב קופא ומופיע מסך כחול. עוד אציין שכאשר אני מריץ את המחשב עם ההארד דיסק התקין והספק הקבוע, גם מופיעה הבעיה, אך כרגע אני עם ספק אחר שהבעיה לא נראית איתו.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
***הנושא נערך*** אני צריך כונן\כוננים קשיחים עד 200$ מה עדיף? לקחת RAPTOR 36GB + כונן 320GB או לקנות כונן 500GB בפחות כסף? אם אני אקנה ראפטור הוא ישמש לווינדוס בלבד. תודה לעוזרים
-
- 21 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הדגם המומלץ לרכישה הוא: Seagate Barracuda 7200.14 2TB ST2000DM001 מה שמופיע באתר KSP זה Seagate 2TB Barracuda Sata III ST2000DM001 מדובר באותו דגם?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
סתם שאלה שעלתה לי ואולי מישהו יודע: למה הצורבים הביתיים (CD ו DVD) לא צורבים על דיסקים רגילים עם משטח כסוף כמו אלו שקונים בחנויות מוזיקה ? הדיסקים הקנויים יותר איכותיים ומחזיקים יותר זמן והרי בסופו של דבר מישהו צרב אותם, נכון ?, אז למה אי אפשר לצרוב על כאלה ? עכשיו תגידו לי שכדי לצרוב דיסק כזה צריכים צורבים תעשייתיים מיוחדים שעולים המון כסף. ואני עדיין שואל: אז למה אף יצרן לא מייצר צורב ביתי שעובד באותה טכנולוגיה רק בקטן ? יש למישהו מושג ? ???
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי P3-450 ואני רוצה להוסיף HD 80GB 100ATA, בעל חנות אמר לי שמשום מה זה לא יתאים. יעבוד או לא? תודה יניב
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות את לוח האם ASUS A7N8X DELUXE. על הלוח יש UltraDMA 133 cable ו - UltraDMA 133/100/66 cable. כמו כן אני מתכוון לקנות הארדיסק של WD מסוג 80GB 8MB CACHE, צורב PLEXTOR 482448A ו - DVD BENQ 48/16. איך כדאי לסדר אותם כדי לקבל את הביצועים המקסימלים? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, בזמן האחרון יש לי מידי פעם רעשים מההרדיסק, אני רוצה לדעת אם להחזיר אותו אבל אני צריך לעשות קודם בדיקה WD 80GB WDC WD800BB-00DKA0 משהו יכול לתת לי לינק לבדיקה הזאת שבודקת את כל הסקטורים ואת ההארדיסק?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות כונן קשיח חיצוני של 2 TB עוד חודשיים אני בארה"ב ואני לא יודע איפה יותר זול לקנות בארץ או לחכות חודשיים לארה"ב ושם לקנות מישהו שמכיר אולי את המחירים בארה"ב!! תודה רבה על העזרה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי כולם, אני יודע שהנושא עלה בעבר, אך לא מצאתי עדיין תשובה סופית: אני מעוניין במדיות נורמליות, לא יקרות מדי, בעיקר על מנת לראות סרטים. אין לי צורך בצריבות מהירות מדי - מהירות אינה פאקטור. כמו-כן, אני אשמח אם תמליצו לי על מדיות פשוטות לצורב שלי, לא לצריבות ארוכות-טווח... תודה מראש.
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות SSD לא יקר כ"כ. 240-250GB עדיף עד 400 ואפילו פחות. אני לא בעניינים בתחום הזה חוץ מזה שאני יודע על שEVO 850 זה טוב אבל זה יקר. איך הSSD של סנדיסק למשל? אני לא מתכוון לעשות שימוש כבד של העברת קבצים או משהו, רק רוצה שהמחשב יעלה מהר ויגיב מהר יותר אז מחפש משהו סביר ולא יקר מדי. אשמח להמלצות תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי אנשים , אני אשמח לקבל עזרה/עצות איך לחלץ מידע מכונן סורר שבדרך למות .. הכונן היה במקור כונן חיצוני MYBOOK ESSENTIAL 250GB (הדגמים הראשונים עם הכפתור העגול), אתמול בבוקר פירקתי אותו כי הוא לא הצליח לזהות לי אותו לא בביוס ולא בשום מקום אחר.. אז אמרתי טוב בוא נחבר אותו ישיר שכן חשבתי שבפנים הוא יהיה SATA , מסתבר הוא IDE והדגם הוא wd2500jb-00rea0. בכל אופן חברתי אותו הוא עשה רעשים מאוד לא יפים מה שמוגדר בפורומים בחול "CLICK OF DEATH" רעש כזה של קליק-קליק קליק קליק ממש עוד בשלב של הPOST ...בהתחלה גם בחיבור IDE ישיר ללוח הוא לא זיהה אותו ,אחרי כמה ניסיונות הוא הצליח לזהות אותו בביוס...אבל עדיין בWINDOWS כלום.. אז הלכתי והרצתי בדיקה עם התוכנה WD - LIFE GUARD DIAGNOSTIC…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי DOK של פטריוט 16GB אני מעתיק קבצים יחסית מהר אבל מה שמוזר זה שאני מעתיק קובץ אחר ענק (12GB) הוא מתחיל על 70MB לשניה ולאט לאט יורד אחרי דקה -2 של העתקה הוא מגיע ל40-50 ולקראת הסוף הוא אפילו מגיע עד ל20 (שזה עדיין לא רע) מה שמוזר זה שהמהירויות האלה נכונות! זה לא שהוא סתם אומר לי 70 ותוך שניה הוא נופל ל20 הוא ממש מעתיק על 70 בהתחלה (רואים לפי הנפח שיורד) תאמת לא שזה בעיה כי מהירות כתיבה של 20-30 זה מאוד טוב לDOKים אבל מאוד מעניין אותי למה זה קורה? ואם בכלל אפשר לגרום לו להשאר על 70 אני ישמח אם מישהו יוכל להסביר לי למה זה קורה תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו יודע איפה מוכרים בארץ nas 8 bay שתומך ב-2tb ל bay אחד? בלי הרדיסקים...ושיתמוך במערכת הפעלה / קבצים של mac os x מישהו יכול לתת לי המלצות אולי? תודה
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי CD-ROM X50 IDE ו צורב SCSI 16/10/40 של YAMAHA כאשר אני צורב מCD ל CD אני לא יכול לצרוב מעל 8X (במקרה הטוב), איך אפשר לפתור את זה?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-