עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. למשל הדבר הזה, צורב LG ,דגם GH22NS40 , הוא אמנם מופיע ב device manager אבל לא מתפקד. יש פתרון לבעיה ? תודה

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. אני הופתעתי- http://blogs.zdnet.com/Ou/?p=322 המאמר באנגלית, והוא מ-2006. בתמצית למי שלא רוצה לקרוא את כל זה- מה שהוא כותב שם זה בערך כזה דבר: מכיוון שמדובר על זמני גישה ממוצעים, אפשר לקנות כונן "איטי" גדול בנפח במחיר זול מאוד יחסית לכונן "מהיר" קטן בנפח, את הכונן האיטי הגדול שקנינו לחלק - כך שהחלק המהיר יותר שבו יהיה מחיצה קטנה (וזמני גישה ממוצעים במחיצה הזו יהיו די זהים לאלו שבדיסק המהיר, היקר והקטן יותר) והחלקים האחרים ישמשו לאחסון. אני לא בטוח שהוא מתכוון לחלוקה רגילה למחיצות, המונח המקצועי שהוא השתמש בו הוא partial stroking אבל בכל אופן יוצא שבפחות כסף קיבלנו אותה מהירות, ויותר שטח אחסון מהדיסק ה"מהיר" שנשאר בחנות. עכשיו, מישהו יודע מה הכוונה ב partial stroking? מ…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by ron-d,

שלום לכולם. האם ה SSD החדש של אינטל - Intel SSD 670p - מומלץ ? https://www.pcmag.com/reviews/intel-ssd-670p האם אני יכול להתקין אותו בלוח אם הזה של אסוס ? B150M-PLUS תודה מראש למשיבים E10941_B150M-PLUS_UM_web_only.pdf

4. Started by liav123,

היי, יש לי דיסק קשיח של 500GB, והיום חיברתי מהמחשב הקודם שהיה לי עוד דיסק קשיח של 500GB. (אתחלתי אותו). כרגע יש לי 2 מחיצות בדיסק הראשי, ומחיצה אחת בדיסק שחיברתי. השאלה שלי היא האם יש אפשרות לאחד בין המחיצה של הדיסק קשיח הקיים, עם מה שהוספתי. ככה שבמקום 3 מחיצות בסך הכל, יהיו לי 2. (אחד של מערכת ההפעלה ותוכנות, והשני של DATA שיכלול את שאר הנפח). ניסיתי להסתכל בניהול דיסקים (יש לי WIN 7), אבל יש אפשרות שם להרחיב מחיצה רק מאותו כונן קשיח, ולא מכונן אחר. האם בכל זאת הדבר אפשרי? פשוט זה מציק לי שיש יותר מדי מחיצות, לא נוח... תודה רבה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. היי, אני מתכנן לקנות כונן חיצונים של 3 טרה ואני מתלבט בין כמה דגמים ותהיתי אם מישהו יוכל להמליץ לי מה עדיף ולמה. [h=1]Transcend StoreJet 35T3 TS3TSJ35T3:[/h]http://ksp.co.il/?uin=17091 [h=1]Seagate Backup Plus Desktop Drive STCA3000200:[/h]http://ksp.co.il/?uin=18815 [h=1]Western Digital My Book Essential WDBACW0030HBK:[/h] http://ksp.co.il/?uin=13384 [h=1]Western Digital Elements 3TB 3.5 Inch External HDD USB 2.0:[/h] http://ksp.co.il/?uin=17456 ה Seagate יקר יותר מהאחרים, האם הוא שווה את זה? אני לא כל כך מכיר את החברה Transcend' האם היא בסדר ובטוחה? ושאלה אחרונה אין לי במחשב חיבור USB 3, האם זה אומר שיהיו לי בעיות או שהם יעבדו גם עם החיבור USB2, ואם כן צריך לקנות כבל נו…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by sxs,

צריכה להיות ב Disc at once או ב Track at once והאם זה בכלל משנה... ואם יש לכם עוד טיפים לצריבת מוזיקה. 8)

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by compman12,

אהלן, בלוח שלי יש רק 4 כניסות לכוננים קשיחים. זקוק לכרטיס הרחבה, או מכשיר חומרתי אחר שיש, שאוכל להרחיב את הכניסות ללוח של הכוננים קשיחים. תודה!!

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by realmagic,

אהלן, אני רוצה לקנות מארז 3.5 אינטש חיצוני כדי לשים הרדיסק של 150-200 גיגה ולהעביר מידע בין המחשבים שלי (המחשבים לא נמצאים בקרבה גאוגרפית - כך שאי אפשר לחבר אותם ישירות). ההעברה היא משהו כמו 40-50 ג'יגה (לשני הכיוונים - פעם מפה ופעם מפה) בערך פעם בשבועיים כך שצריבה של דיוידיים זה לא ממש אופציה. השאלות שלי הן כאלה (ואם יש משהו כזה, אני אשמח - לא מצאתי שום דבר רלוונטי בחיפוש): 1. איזה דגמים עדיפים? מה ההבדלים בין הדגמים? יש כאלה שעולים 200 שקל ויש כאלה ב400. 2. הבנתי שהסיפור הזה מתחמם דיי מהר - מה החשיבות של מאווררים בכזה מארז (בתוך המארז של המחשב שלי, יש איזה 8 מאווררים עכשיו, כך שאני מודע לבעיות של טמפרטורה בתוך המארז הרגיל). 3. האם אפשר אחרי שמורידים לשם מידע להשתמש בו כ…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  9. Started by m0tek,

אוקיי חברה , אני על P4 1500 , 512 RDRAM שני הרדיסקים - אחד IBM 60GB 7200 השני WD 30GB 7200 בכל מקרה , בכל הטסטים אני מקבל תוצאות גבוהות , חוץ מבהרדיסקים אני מקבל משהו כמו 2.5 מגה לשנייה שזה כלום לא? מה אני עושה , איך מה מי מו אני חושב שהם פועלים על 133 UDMA אני על INTEL MOBO D850MV תודה!

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by rank,

מתי ssd vortex 3 pro אמור לצאת ?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  11. אני חיייייייב במלוא מובן המילה להעביר קבצים לדודה שלי על DOK, נושא רגיש וחייב שיתבצע בהקדם. הDOK לא נותן לעביר אליו קבצים ולא למחוק ממנו , בטענה שהוא WRITE PROTECTED. איך אני מסיר את ה"פרוטקשן"? ממש ממש ממש דחוף .. זה לא רחוק מעניין של חיים או מוות .. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by Ben-Dor,

אני לא מבין איך הוא פועל תסבירו לי בבקשה תודה.

13. Started by NaNdoS,

חבר שלי קנה לא מזמן HD חדש WD 80g... הבעיה היא שהוא לא יודע אם הHD שלו הוא הגירסא עם ה-8mb buffer. האם יש אפשרות לברר זאת דרך תוכנה או דרך הווינדוס מבלי לפתוח את המחשב פיזית ולראות מה כתוה על הארד דיסק. אשמח אם אקבל תשובה בהקדם, תודה.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by dbbd,

לא ברור לי אם יש תשובה מדעית, ולכן אשמח לשמוע דעות מנומקות כשמחברים דיסק חיצוני בחיבור USB למחשב, איזו דרך חיבור עדיפה (ולמה) 1. חבר קודם את הUSB למחשב, הפעל את הדיסק אחר כך 2. הפעל את הדיסק ראשון, חבר את הUSB למחשב שני

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by Judas Iscariot,

SSD של Crucial בדרך אליי, ואני רוצה לבצע Cloning עם התוכנה המצורפת שלו מה-HD שלי. ה-HD שלי מכיל +- 280GB (כולל מערכת ההפעלה וכד'). יש איזושהי הערכה כמה זמן זה אמור לקחת +-? דקות? שעות?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by ToR,

יש לי CD-ROM X50 IDE ו צורב SCSI 16/10/40 של YAMAHA כאשר אני צורב מCD ל CD אני לא יכול לצרוב מעל 8X (במקרה הטוב), איך אפשר לפתור את זה?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by amirn,

היי, היום מת לי דיסק WD MYBOOK (קליק קליק קליק... ולא מזוהה ע"י WINDOWS) אני מחפש המלצה לדיסק פנימי אמין (גודל 500 או יותר) - מהירות לא חשובה. תודה

18. יש לי צורב של BENQ - 32X10X40. רציתי לעדכן לו את הדריבר, אבל כשנכנסתי לאתר ראיתי שהדרייברים מחולקים לדגמים ע"י מספור (ושם דגם ספציפי). על הצורב לא מופיע לי שום דבר חוץ מהמהירות שלו (אין שום כיתוב אחר). בהגדרות של הצורב במחשב שלי לא מופיע הדגם. האם יש דרך לגלות מאיזה דגם הצורב? (מבלי להוציא אותו החוצה...). בתודה מראש

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by dannyboy,

שלום חברים, יש לי מקבוק פרו 13 אינצ׳ מ2012 (לא רטינה) ואני מת להחליף את ההארד דיסק לssd קראתי קצת באינטרנט והבנתי שיש בעיית תאימות של חלק מהבקרים של ssd מסויימים (למשל 840 של סמסונג הבנתי שלא כזה מומלץ למקבוק - עושה המון בעיות) יש לכם המלצה ל ssd שתואם למק? - נפח 180 ג׳יגה וצפונה (עד חצי טרה) - מחיר - אני לא מוגבל בתקציב - ביצועים - אני מעדיף להקריב בביצועים ולקבל אמינות ואורך חיים תודה מראש! דני

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  20. Started by yousux,

שיהיה SATA, בגודל מתאים לנייד (2.5 לא ?) עם לפחות 120 גיגה ו 5400 RPM.

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by UltraTouch,

שלום, אני מעוניין לקנות SSD להפעלת מערכת ההפעלה שלי (W7 64BIT) הכונן צריך ליהיות בנפח 60G ,אני רוצה לדעת איזה מבין כל הכוננים של החברות הוא הטוב ביותר ? אני קיבלתי המלצה על הכוננים של OCZ

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. שלום חברים, יש לי דיסק 2.5" שהוצאתי מלפטופ ישן, ואני רוצה לחבר אותו למחשב עם חיבור IDE. הבעיה היא שהכבל שיש לי לא מתאים. בכבל יש 39 פינים בעוד שלדיסק יש 43, אני מניח שהארבעה הנוספים הם בשביל מתח MOLEX (ויש עוד ארבעה בצד שהם ג'מפרים, אז לא להתייחס אליהם) האם יש מתאם? אני יודע שהחיבורים הנ"ל נקראים PATA / UDMA / IDE, אך לא הצלחתי למצוא מתאם. האם יש לחיבורים שם ספציפי ? תודה רבה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by rgb00,

שלום, הזמנתי מאמזון כונן 2.5" בנפח 2TB מסוג Western Digital My Passport. הכונן נועד לגיבוי ולהקלטות אודיו ישירות לכונן (בערך חצי-חצי). עכשיו שמעתי שכונני 2TB פחות אמינים בגלל הנפח שלהם ורציתי לאמת/להפריך בעזרתכם את הטענה. האם יש סיכון גדול יותר לאובדן מידע או תקלות אחרות ככל שעולים בנפח? אם כן, האם יש דרך להתמודד עם זה? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  24. אם אני שם HDD הפוך זה פוגע בו? כמו כן, אם הוא טיפה בשיפוע זה פוגע בו? תודה

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. יש סיכוי שהארדיסק עשה את שלו ופשוט מת? WD 250KS ההארדיסק מזוהה בביוס. http://ufu.co.il/files/7aw6owt5ayxpumrpb8x9.jpg מה אפשר לעשות?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים