אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
שלום רב, כיום יש לי ב PC (יחסית חדש - בן שנה, ספק 500W לא זוכר אם גנרי או לא) במארז מורכבים: HDD WD sata2 160GB - מערכת הפעלה (WIN7) והתקנות שונות HDD SAMSUNG F3 1TB - אחסון, בעיקר סרטים. אני מזרים את הסרטים ברשת דרך NFS (לא סמבה) לסטרימרים בבית (סטרימרים לא עובדים במקביל) מכיוון שה-1TB הולך ומתמלא - אני רוצה להוסיף HDD נוסף של 2TB. הPC עובד כל הזמן ולכן ירדתי מאופצית מחשב ישן שישמש כ NAS כי אין לי מקום פיזי בשביל למקם אותו (למרות כל היתרונות) השאלה היא מה עדיף - 2TB חיצוני בחיבור USB שעובד על ספק עצמאי או חיבור רגיל של HDD ישירות ב SATA ללוח? מבחינת ביצועים, מבחינת עומס על הספק. הניידות של הדיסק לא קריטית. הנטייה לשים פנימי כי זה זול יותר ומהיר יותר - אבל אני חושש מנוכח…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, לוח האם שלי - Asus p5vd2-mx. כתוב על האריזה שיש לו חיבור SATA 3GB/S. כרגע אין לי צורב (בגלל זה אני רוצה לקנות ) אבל אני לא יודע אם החיבור הזה פנוי או לא. איך אני בודק את זה? עוד משהו, היתרונות והחסרונות של הצורבים לא אומרים לי הרבה... איזה צורב מומלץ לקנות? תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שהלוח שלי לא מספיק חזק?????????? זה יכול להיות ?? של לי לוח של Via Tech .. ומחשב פנטיום 3 800 (בקרוב אני משדרג)
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם זו הרחבת ההיצע שתאזן את הביקוש ותאפשר למחירים בשוק לחזור למגמת ירידה? לכתבה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מתכנן לקנות מחשב עם נפח הארד דיסקים גדול למדי (כנראה שני 320 או שני 500) האפשרויות היחידות עבור מחשב עם שני הארד דיסקים הן 0 ו-1 נכון? כשב-1 חצי מהנפח הולך, מה שאומר שהוא לא רלוונטי בשבילי (המטרה לקניית שני כוננים היא הנפח הגדול מראש). וב-0 הסכנה לנפילה היא כפולה, שזה הרבה.. גם בעייתי.. כך שנראה שאם אני רוצה לשמור הרבה מידע, ולא לאבד אותו, לא ממש כדאי לעשות RAID בכלל. (שימושי המחשב בעיקר אינטרנט/ הורדות וכו' כך שהביצועים הם לא הנקודה הקריטית) אני מפספס משהו? ודרך אגב אפשר לעשות RAID עם דיסקים בנפחים לא שווים? (אני מניח שלא כי זה יגרור שחלק מהמידע לא מגובה ב-1 או שחלק מהדיסק פתאום חייב להיות רציף ב-0, אבל אולי עשו את זה בכל זאת)
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש לי הארדיסק שאני מנסה להעביר אליו קובץ ושאני מעביר הוא רושם שאין מספיק מקום לקובץ עכשיו בארדיסק יש עוד הרבה מקום פנוי מה יכולה להיות הבעיה ואיך אפשר לפתור אותה ? תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מדוע דיסקים 1.8 יקרים כול כך? בכל מקרה איפה ניתן להשיגם במחיר משתלם ? (למי שלא יודע דיסקים 1.8 משמשים בחלק גדול מנגני ה-mp4 ובמחשבים ניידים)
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי P3-450 ואני רוצה להוסיף HD 80GB 100ATA, בעל חנות אמר לי שמשום מה זה לא יתאים. יעבוד או לא? תודה יניב
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני חייב עוד הארד דיסק נגמרו לי ה300 GB שהיו לי ואין לי כח לנסות לרוקן דברים השאלה היא אם TB זה לא מוגזם, כמה TB עולה והאם המחיר שווה את זה? (המחשב שלי תומך ב SATA II אם זה רלוונטי)
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני יכול לחבר כרטיס SD 40GB למחשב ולהתקין עליו WINDOWS ? ככה שהווינדוס וכל התוכנות המובנות בכונן C שעליו אני יתקין (אם אני יכול?) יעבוד הרבה יותר מהר. תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%9e%d7%95%d7%9b%d7%a0%d7%99%d7%9d-%d7%9c%d7%a2%d7%aa%d7%99%d7%93-%d7%a1%d7%90%d7%a0%d7%93%d7%99%d7%a1%d7%a7-%d7%9e%d7%a6%d7%99%d7%92%d7%94-%d7%9b%d7%95%d7%a0%d7%9f-%d7%90%d7%97%d7%a1%d7%95%d7%9f/
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי כונן חיצוני של iomega של נראלי 430GB וכמה חודשים לא השתמשתי בו , עכשיו חיברתי אותו למחשב , הכונן פועל אבל המחשב לא קולט אותו , אותו דבר עם טלויזיה שאמורה לקלוט אותו , החלפתי כבל זה לא עוזר. מה אני יכול לעשות?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, רכשתי את הכונן באייבורי במכירה הקבוצתית, לוח האם שלי הוא של אינטל מדגם dg41rq הוא קצת ישן (SATA2) כמו כן לא מצאתי אפשרות להעביר ל -AHCI מכיוון שלדעתי הוא לא תומך מצ"ב תוצאות המבחן Uploaded with ImageShack.us אשמח לדעת כיצד ניתן אם בכלל לשפר את התוצאות...
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, קניתי מארז חדש אתמול(CM 690), חיברתי את כל החלקים של המחשב במארז החדש ואחד מההארדיסקים לא עבד. אחר כך פתחתי את המחשב וראיתי שהחיבור SATA לא יושב טוב,אז חיזקתי אותו והוא עדיין לא עבד ולא זוהה בביוס. היום עשיתי סדר במארז וחיברתי שוב את ההארד דיסק,הפעם הוא כן זוהה בביוס אבל המחשב נתקע במסך של הWINDOWS. כאשר ניתקתי את ההארד דיסק אז המחשב פעל כרגיל. ההארד דיסק נדפק?
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי הרד דיסק 40 גיגה של Maxtor, ומשום מה יש לי רק 31 גיגה. למה זה? ואיך אני יכול החזיר את הזיכרון האבוד?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לשדרג את הכונן הקשיח עליו מערכת ההפעלה יושבת כעת ל-SSD ורציתי לדעת האם ניתן להעתיק את הכול מכונן C באופן מושלם ככה שאני אוכל לעשות שימוש בכל התוכנות שיר מבלי שאצטרך להתקין הכול שוב מחדש. מדובר על כונן קשיח שמפוצל לשלושה חלקים ורק את C אני מעוניין להעתיק לSSD (מה גם שלשאר לא יהיה מקום..). האם זה אפשרי ואיך? בתודה מראש (:
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
??? האם מישהו כאן יכול לכתוב מדריך תמציתי לצריבה עם Nero?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.dealplus.co.il/Product.asp?Pid=70608&Cat2Cat1ID=8&Cat2ID=6
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה בהעתקה לכל התקן חיצוני, DOK , פלאפון , או אפילו הארדיסק נייד שבעבר העתקתי ממנו / אליו בקצב של 40~ מגה לשניה, הבעיה רק בהעתקה אל ההתקנים ולא מהם, שללתי בעיה של התקן מסויים שלא תקין, כולם עם אותה הבעיה... רעיונות מישהו ?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי אנשים , אני אשמח לקבל עזרה/עצות איך לחלץ מידע מכונן סורר שבדרך למות .. הכונן היה במקור כונן חיצוני MYBOOK ESSENTIAL 250GB (הדגמים הראשונים עם הכפתור העגול), אתמול בבוקר פירקתי אותו כי הוא לא הצליח לזהות לי אותו לא בביוס ולא בשום מקום אחר.. אז אמרתי טוב בוא נחבר אותו ישיר שכן חשבתי שבפנים הוא יהיה SATA , מסתבר הוא IDE והדגם הוא wd2500jb-00rea0. בכל אופן חברתי אותו הוא עשה רעשים מאוד לא יפים מה שמוגדר בפורומים בחול "CLICK OF DEATH" רעש כזה של קליק-קליק קליק קליק ממש עוד בשלב של הPOST ...בהתחלה גם בחיבור IDE ישיר ללוח הוא לא זיהה אותו ,אחרי כמה ניסיונות הוא הצליח לזהות אותו בביוס...אבל עדיין בWINDOWS כלום.. אז הלכתי והרצתי בדיקה עם התוכנה WD - LIFE GUARD DIAGNOSTIC…
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חברים אחרי שדרוג כרטיס המסך [בו עזרתם לי מאוד] אני כעת צריך להחליף HD למשהו גדול יותר. כרגע יש לי 2 HD על המחשב [PIII 1K] אחד הוא IBM 40GB עם 2MB שמשמש את מערכת ההפעלה השני הוא IBM 120GB עם 8MB באפר שמשמש את הTEMP FILE ואת הקבצים הכלליים [סרטים, מוסיקה וכו'] כרגע שניהם מלאים ואני מחפש להחליף \ להוסיף HD במקום או בנוסף ל40GB שמריץ לי את מערכת ההפעלה. השיקולים פשוטים : 1. SATA לא רלוונטי עבורי, לוח האם לא תומך. 2. לוח האם גם לא תומך ביותר מ-4 בתקני IDE, כבר עכשיו יש לי 2 צורבים ו2 HD, כך שהוספת HD למחשב תהיה כרוכה כנראה במעבר לRAID. 3. האם עדיף ללכת על RAID או ששווה פשוט להחליף את ה40GB בכונן אחר? [חשבתי על 120 או 160GB] 4. למיטב זכרוני IBM הובילו את שוק ה-HD באמצע-סוף שנו…
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, ארצה לשאול - האם SSD יכול להיות יציב כמו קשיח רגיל? הבנתי שהוא רכיב "עדין" יותר, ואם הוא הולך אז אי אפשר לשחזר מידע ושהוא לא הכי אמין שבעולם... מה דעתכם? הוא מספיק אמין בשביל מערכת הפעלה שלמה והמון מידע? במקרה הזה, מדובר ב-SAMSUNG EVO.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי כונן חיצוני של סיגייט חדש יחסית [חודש עובד]. יש עליו 600 GB שמאוד חשובים לי. והוא פשוט הפסיק לעבוד! מה זה?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש תוכנה, ואם אפשר מדריך טוב להעתקה של מערכת ההפעלה עם כל התוכנות המותקנות אל SSD חדש שאני מתכוון לקנות. תודה, חיים
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי 2 כוננים במחשב C D פירמטתי את כונן C שעליו נמצא הוינדוס ובכונן D שמתי את התיקיה שלי (שבה יש 50 ג'יגה שירים!!!!!!!) בקיצור התקנתי את הוינדוס על כונן C כמובן הפעם במערכת של NTFS אחרי שהתקנתי אני בא להיכנס לכונן D ואז הוא אומר לי שהכונן אינו מאותחל והאם ברצוני לאתחל אותו.. ועוד בעיה! בכונן C מופיע לי רק 2 ג'יגה שהכונן עצמו בכלל הוא 19 ג'יגה!! איך זה יכול להיות?!?! חשובב מאודדדדדדדדדדדד במיוחד הבעיה הראשונה אני חייייייב את הכונן ואת התיקיה שלי אם לאאאא מווווותת! חובה חובה! אני יעשה הכללל כדי שהתיקיה תחזור! דחווף עזרה חברים!
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-