עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. מפרט של המחשב הישן: Core2 E6300 זיכרון: 2GB RAM DDR2 667 לוח אם Gigabyte 965p-SD3 כרגע "לא הכי מהיר" בלשון המעטה אם אני יוסיף לדוגמה Samsung 840 EVO 120GB אני אקבל שיפור משמעותי בביצועים? אני כדאי לקנות כונן כזה למחשב כזה? *אני מזכיר שעלות הSSD כעלות המחשב*

2. אהלן, אני מחפש כונן של 2 טרה חיצוני, וכונן של טרה פנימי. הפנימי יוצר אצלי סוג של בעיה, בגלל שיש לי לאפטופ ואין מקום לעוד כונן, אז אני צריך להחליף בנוכחי שיש בו 250 ג'יגה, אבל בנוכחי יש לי מין חוצץ שיש בו את ההתקנה של הווינדוס.... יש למישהו טיפים מה אני יכול לעשות בנידון ואיך אני מעביר את החוצץ עם התוכן של אותו חוצץ? אני מחפש כונן חיצוני של 2 טרה... אני מעוניין להשקיע עד 400 שקל.. מצאתי מבצע בEBAY של WD... הייתם ממליצים לי לקנות מEBAY? או לקנות מחנות בארץ?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. שלום, מהו הסיכוי ששני הרד-דיסקים, אחד רגיל ואחד חיצוני(שמחובר דרך USB ללא חיבור חשמל נוסף) ימותו בלילה אחד ולא יהיה ניתן להציל את המידע(אצל חברות שמתמחות בעניין כמובן) בעקבות הפסקת חשמל?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by Symbore,

שלום רב. בקצרה כונן הישמש להרצת סרטי בלוריי יסבול בגלל היותו מהליין הירוק של ווסטרן דיגיטל לעומת הגרסה השחורה שהינה יותר מהירה? תודה מראש לעונים

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by EnterOC,

היי, עשיתי היום מערך של 2 ארד דיסקים בRAID1 כדי לאחסן במערך הזה את כל החומר החשוב כמו תמונות ומסמכים. אם איזה תוכנה אני יכול להצפין את המידע בארד דיסק ? ז"א שיבקש ממני כל פעם שם משתמש וסיסמא כשאני מנסה לגשת לדיסק (משהו כמו התוכנה שבאה עם כונני WD הSMARTWAVE ) חשוב גם שזה יפעל גם אם מערכת ההפעלה נופלת (לא תוכנה שמותקנת על הוינדוס ואז אם הוינדוס נופל איאפשר לגשת לארד דיסק) תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. מערכת ההפעלה יושבת על SSD ותשאר בתוך המחשב . שני הדיסקים (שמשגעים לי את השכל עם הזמזום שלהם מן המממממממממממ........ שכזה ) יאלצו להתרחק עד שלא אשמע אותם. אני לא צריך רייד ואם יש פיתרון טוב ויותר פשוט לדיסק אחד בלבד זה גם מספיק . חשוב לי שתהיה לפיתרון מהירות סבירה ואפשרות למרחק של 5 מטר פחות או יותר .

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by itaic,

שלום לכולם אני מחפש כונן חיצוני בנפח של 2TB, לצורך גיבויים וכו'. הוא יחובר באופן תמידי למחשב. חשוב לי שתהיה לכונן יציאת ESATA שאוכל להעביר קבצים בצורה מהירה יותר מ USB2. האם יש דגמים מומלצים? לחנויות באיזור המרכז? יש לי לוח אם asus p5q-pro ללא יציאת ESATA, אז אני אצטרך לקנות גם בקר (כרטיס) עם יציאת כזו נכון? האם גם כאן יש איזשהם דגמים מומלצים או שכל הבקרים אותו הדבר בעיקרון?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. יש לי כונן של 'סיגייט' מסדרת 'ברקודה' בנפח 2TB. הקונקטור שלו היה תקול ולכן החלפתי לו את כל המעגל אחרי שמצאתי כונן מאותו הדגם (לפי מספר המודל על התווית, אם כי מדובר בשתי סדרות ייצור שונות - אחד יוצר בסין והאחר בוויטנאם. הכונן החליפי היה תקין. קיבלתי אותו ב'אקומיוניטי'. כבר שם, בבדיקה הראשונית שלאחר הרכבת המעגל על הכונן המקורי, הוא לא זוהה ע"י המערכת). כאשר בדקתי את הכונן בבית הוא השמיע רעש שחזר על עצמו שוב ושוב ונשמע כאילו המנוע לא מצליח לתפוס מהירות. * האם לפי הרעש הזה ניתן לקבוע מהי הבעיה (מנוע/ראש קריאה-כתיבה)? * האם יכול להיות שמקור הבעיה הוא המעגל ה'חדש' שהרכבתי על הכונן? היתכן שלכל כונן יש את המעגל האישי הייחודי שלו? …

9. Started by ZacNaboot,

יש לי דיסק קשיח של קרוסל דגם M4-CT128M4SSD2 שנקנה לפני שנה ו3 חודשים בערך, בחודש אפריל שנה שעברה הSSD החליט למות אז שלחתי אותו לאחריות שלו בKSP ואחרי שבוע החזירו לי את אותו הדיסק קשיח פועל עם כל המידע, היום בצהריים (בבוקר הוא עבד יפה) בפעם השניה הוא החליט למות שוב אבל בעזרת כמה מדריכים בפורום של קרוסל הצלחתי לחיות אותו בעזרת קופסה של דיסק קשיח חיצוני, מה נסגר עם הדיסק קשיח הזה?? יש מצב שנפלתי על סידרה פגומה? החלפתי כבלים של SATA וחיבור חשמל SATA אחרים הקושחה של הSSD הכי אחרונה שיש (070H) אני עובד עם לוח (G41) יחסית ישן אבל זה לא נראה לי הבעיה המחשב עובד עם ספק של סיסוניק 520W S2 ברונזה בשימוש פחות משנה אני מצרף דו"ח של SMART לפוסט הזה אחרי המוות הראשון שלו שורה C7 הראתה מ…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. לחברי הפורום, שלום. יש לי דיסק קשיח שהוא דיסק שהיה במקור הכונן הקשיח של לפטופ שלי ואחרי שהחלפתי אותו עם SSD הוא עכשיו משמש כדיסק קשיח חיצוני. הרצתי לו עכשיו בדיקה עם HDDScan וקיבלתי דוח שיש בו שני פרמטרים בעייתיים. ניסיתי לקרוא כל מיני הסברים שמצאתי בגוגל לגבי איך להבין את נתוני הדוח, אך עדיין אני מתקשה להבין לגמרי. עד כמה שאני מבינה, משני הנתונים הבעייתיים זה שאחרון ברשימה פחות חשוב, אבל מה שמדאיג אותי זה "Reallocation Event Count" מה זה בדיוק, האם זה עדיין בגדר הסביר או שאני חייבת לרוץ להחליף את הדיקס הזה? תודה. אני מצרפת תמונה עם הדוח ויש שם גם נתוני הדיסק עצמו.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by zebra,

לאחר עדכון קושחה של המכשיר מערכת ההפעלה של הלנובו יצרה תיקיות שיתוף שונות כגון:picture,movies וכו'. ובנוסף יצרה לי שם משתמש וסיסמא ראשי. מה שגרם לכך שהמשתמשים השונים שהיו מחוברים למכונה נדרשים להזין שם משתמש וסיסמא ובתוכנה מסויימת ההגדרות לא עובדות. מישהו מכיר את הממשק תוכנה הנ"ל ? לתומך IOMEGA אין מושג איך לעזור לי בזה וטוען שגם הוא נתקל בתקלה לאחר עדכון ואי אפשר להחזיר גירסא אחורה אלא רק במצב פירמוט.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. אם אני שם HDD הפוך זה פוגע בו? כמו כן, אם הוא טיפה בשיפוע זה פוגע בו? תודה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. חברת טושיבה נותרת ללא ברירה ומקבלת אישור מהמשקיעים למכור את הנכס הגדול ביותר שקיים אצלה, (כמעט) לכל המרבה במחיר לכתבה

14. מה דעתכם?

15. האם מישהו יכול לאשר שזה ה HD204UI ? לפי האתר של סמסונג נראה שזו האופציה היחידה: http://www.samsung.com/global/business/hdd/productTypeList.do?group=72&type=94

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by SpidiMan,

אני מעוניין לקנות דיסק קשיח פנימי 1TB - שיהיה מהיר, ויציב - ובקיצור ממולץ בעל בתעודות ראיתי בסטיקי מומלצים את הדגם הזה: ST31000528AS האם הוא עדיין טוב, או שיצאו דברים חדשים ומומלצים יותר ? מה דעתכם על הדיסק הבא ? Seagate Barracuda LP ST31000520AS טוב ? לא טוב ? פחות טוב מה הדגם הראשון שרשמתי ? תודה

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by gal,

היי רציתי לשאול כמה שווה כספית צורב פלקסטור X24 עם אני אני רוצה למכור אותו?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  18. Started by liranman,

אני מתכוון לקנות את לוח האם ASUS A7N8X DELUXE. על הלוח יש UltraDMA 133 cable ו - UltraDMA 133/100/66 cable. כמו כן אני מתכוון לקנות הארדיסק של WD מסוג 80GB 8MB CACHE, צורב PLEXTOR 482448A ו - DVD BENQ 48/16. איך כדאי לסדר אותם כדי לקבל את הביצועים המקסימלים? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. שלום לכולם! אני קונה טלפון חדש השבוע - נוקיה 6280 או סוני אריקסון K750...עם זה משנה ואני מפש כרטיס זכרון 2 ג'יגה הכי זול שניתן לקנות לאחד מהכשירים. זרקו הצעות תודה ניב

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by the_reaper123,

מי שיודע גם לDUAL LAYER וגם לרגיל...

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. יש לי דיסק שצרבתי לפני כמה ימים - אבל הכונן שלי לא מצליח לקרוא אותו. לאחר הצריבה בדקתי את הדיסק וראיתי שהוא צרוב טוב ולא היו בעיות. כשאני נכנס ל-NERO ובודק את הדיסק התוכנה אומרת לי שהוא מלא ואת גודל הקובץ אבל שאני מנסה לפתוח אותו דרך ה-EXPLORER... שום דבר... עם דיסקים אחרים אין בעיה. יש משהו שאפשר לעשות? נ.ב. מדובר בצורב של BENQ X32.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by Hasamba,

יש לי P3-450 ואני רוצה להוסיף HD 80GB 100ATA, בעל חנות אמר לי שמשום מה זה לא יתאים. יעבוד או לא? תודה יניב

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. יש מבצע באופיס דיפוק למחזיקי כרטיס לייפ סטייל של 1+1 חינם על וורבטים עוגה של 25 עולה 90 שקל תעשו את החשבון לבד אין לי שמץ של מושג עד מתי המבצע הזה בתוקף אבל היום קניתי 100 דיסקים ב-180 שקל

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by sgeva2001,

מעונין לקנות לסללורי ZTE BLADE כרטיס הרחבה micro SD card . האם כל כרטיס מהסוג הזה יתאים? ראיתי ב זאפ מחירים זולים בהרבה מאשר ב -EBAY ויתעורר לי חשש שאולי יש סוגים שונים. בתודה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by amit.w1986,

היי, אני בדיוק מכין לי מפרט מחשב חדש. מתלבט אם לקחת את ה evo 250 או את ה crucial mx100 or m500 מתלבט בעיקר בגלל הבאג שנמצא ב evo. מה אתם אומרים ?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים