עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. שלום לכם... קיבלתי מחשב מחבר לתיקון וברגע שאני מפעיל אותו רושם לי בביוס S.M.A.R.T status BAD backup and replace הוינדוס לא עולה ואומר שחסרים לי קבצים ב SYSTEM32 ניסיתי לתקן דרך RECOVERY CONSOLE וזה לא עזר...החלטתי לפרמט אבל לפני זה כמובן לגבות הכל מ C: ל D: ...הרצתי LIVE CD וניסיתי לגבות אבל כל פעם שאני מנסה זה תוקע את הוינדוס לייב או את המחשב אפילו...ורושם מלא בעיות כמו שהקובץ מתעקב ולא ניתן להעביר אותו ויכול להיות שהDATA נמחקה וכו... ככה זה ב C: וב D: אין לי שום יכולת לגבות כלום מהמחשב...אני מצליח לגבות כמה קבצים אבל בסוף תמיד נתקע המחשב או הוינדוס ורושם מלא שגאיות. ניסיתי לחבר את ההארדיסק למחשב שלי וזה אותו דבר גם במחשב (התקין) שלי. קראתי קצת על S.M.A.R.T והבנתי …

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. יש לי לוח אם של Asus, הוא ישן כבר 4 שנים נראה לי, או יותר. הדגם הוא Z97M-PLUS עם 10Gb/s M.2 Socket 3. לאחר שה-HDD שלי מת ביחד עם ה-2 טרה בייט של הקבצים שהיו בו אני מתכנן לקנות את ה-SSD הזה: Corsair Force MP510 PCIe NVMe M.2 2280 1920GB SSD. השאלה שלי היא אם הלוח יגביל את הביצועים של ה-SSD, כמו מהירות הקריאה והכתיבה ואם הוא בכלל יעבוד כמו שצריך. תודה מראש על התשובות וסליחה על הבורות.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. אהלן, לפני כמה ימים הסמארט התחיל לאותת שיש בעיות וצריך לגבות ולהחליף. התקנתי hddregenerator שאותת על אותו דבר. אני במהלך הגשות ולא היה לי זמן לטפל. גם מצב הכסף לא מזהיר. קיוויתי לסחוב עד מחר, אבל עם המזל שלי היום קרס כל העסק. יום לפני הגשה אחרונה. וביחד עם ההארדיסק הלכה העבודה, וכמה פרוייקטים חשובים אחרים. ההארדיסק הוא spinpoint f3 32bit. בנפח 1t. הוא מחולק ל2 מחיצות, אחת 100 ג׳יגה ככונן c ועליו מערכת הפעלה. במחיצה השניה כל שאר המקום ועליה גיבויים. נכון לרגע זה, ווינדואוז עולה עד מסך הלוגו ואז נופל אחרי פליק של מסך כחול לרגע. בבוט של גוסט כונן c לא נגיש (אבל מופיע) והמחיצה השניה נגישה - לא יודע איך היא תגיב למעברי קבצים ופוחד לנסות... יש לי מחשב נייד עם גישה לאינטרנט. …

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by amirx19,

שלום, נא המלצתכם לקורא כרטיסים. האם יש טעם היום לקנות קורא כרטיסים עם מגוון רחב של כרטיסים או שכל המכשירים כבר עברו לכרטיסים הקטנים (מיקרו SD כמדומני) ? אין מגבלת תקציב. תודה

5. Started by דובי770,

שלום... יש לי מחשב נייד ASUS G51J ואני רוצה להוסיף לו כונן SSD אני משתמש בו למשחקים כבדים סרטים אינטרנט וכו... יש לי במחשב שני כוננים של 320 גיגה אז אני רוצה להחליף אחד מהם לSSD הסתכלתי בזאפ אבל אני לא כל כך מבין בחברות מה יותר טוב וכו אני צריך נפח 80-100 גיגה... בתקציב של1000-1300שח+- תודה מראש לעוזרים....

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  6. שלום, יש לי כונן חיצוני של Cavalry בלינק הבא: (לפי מה שהבנתי Cavalry זה רק המפעל ש"מלביש" על ההארד דיסק עצמו את המעטפת הכוללת ולמעשה ההארד דיסק עצמו הוא של Hitachi) http://www.buy.com/prod/cavalry-storage-caum-series-1-tb-usb-2-0-external-hard-drive-pre/q/loc/101/206746682.html חזרתי מנופש ופרקתי את התיק של המחשב נייד והכונן, בטעות חיברתי את הכבל חשמל של המחשב (הכבל עם השנאי זה שמטעין את הלפטופ) לכונן החיצוני, לא יודע איזה זה התאים ונכנס אבל זה התאים - הדלקתי את הכונן ובמקום אור כחול שבדרך כלל נדלק - התחיל להבהב אור בצבע אדום, אחרי נסיונות של הבנה, עליתי על הטעות הטיפשית, כהשחלפתי לכבל המקורי של הכונן והדלקתי אותו עדיין נדלק אור אדום שנראה מהבהב טיפה יותר מהר. ספק כוח? נש…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. קיבלתי זיכוי בסך 240 ש'ל ואני רוצה לקנות איתו HD נייד בסכום הזה פלוס מינוס (אפשרל להגיד על 300 שקל מוכן להוסיף עוד אם זה שווה... ) צריך USB2.0.. אני מניח שאין כוננים עם ESATA בסביבות מחירים האלה אבל אם במקרה יש עם ESATA בערך במחיר הזה אני ישמח מאד בעיקרון ההתלבטות שלי היא אם לקחת 2.5' עם נפח נמוך יותר או 3.5' עם נפח גדול יותר (ואם יש עם ESATA אז אפילו יותר טוב!) אז בגלל שאני לא מבין בזה אני ישמח להמלצות מ2 הסוגים במחיר הזה ואז אני יחליט מה יותר חשוב לי (אם 2.5' של 320 עולה כמו 3.5' של טרה אז אני יעדיף את הטרה) בעיקרון ראיתי את זה: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4409&CatCode=405 אבל זה זול בצורה חשודה... מה אתם אומרים עליו? ואיך בודקים אם הוא מהסדרה הדפוק…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  8. Started by Forest14,

האם יש יתרון לMSATA - נניח על לוח של גיגהבייט לעומת SSD רגיל? האם ניתן לעלות מערכת הפעלה על גבי הMSATA?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. חיברתי למחשב שלי כונן קשיח נוסף שרציתי להוציא ממנו את החומר ולפרמט אותו מאוחר יותר, מערכת ההפעלה זיהתה אותו אך היה כתוב במנהל הדיסקים שהוא במצב Offline וקפצה לי הודעה לבצע לו initialize ל mbr או gpt, בטעות לחצתי לו לאתחל את ה MBR ועכשיו אני לא רואה יותר את המחיצות והמידע שלי נעלם. השאלה היא האם במצב הזה ניתן לשחזר את המידע מבלי לשלוח את הדיסק לחברת שחזור מידע? האם ישנן תוכנות שיודעות לגשת לכונן ולשחזר את הקבצים גם לאחר אתחול שגוי של ה MBR? כל זה התחיל לאחר שרציתי לעזור לחבר שמערכת ההפעלה לא עלתה אצלו, הופיע הלוגו של חלונות ואז ישירות זה היה מגיע למצב של startup repair וביצעתי כל מיני פקודות באתר של מיקרוסופט, משם התחיל הבלאגן. אשמח לעזרה כמה שיותר מהר. תודה.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by saarxee,

שלום לכם, יש ברשותי צורב DVD של LG. וכשאני מכניס דיסקים ובזמן הקריאה שלהם יש רעש בלתי נסבל. וכשצורבים דיסקים הרעש אפילו חמור יותר. מה אפשר לעשות? או שהאפשרות היחידה היא להחליף את הכונן?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by ben672,

שלום, וערב טוב! יש לי במארז חיבור cm storm scout) ESATA). יש לי הרדיסק (3.5) והייתי רוצה לחבר אותו דרך ממשק ה-ESATA וכמובן שגם ינוק את החשמל משם. ראיתי ב-EBAY את זה ואת זה. האם יש למישהו מושג אם זה יוכל להתאים לצרכים שלי? תודה מראש חברים.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. שלום, אני רוצה להחליף כונן גיבוי חיצוני (הישן של 320 ג"ב וכבר מלא) ל-1TB. ברוח התקופה - אני מתכנן לקנות כבר כזה עם חיבור USB 3.0 (לוח האם שלי תומך!) לאור העובדה שבבאג אפשר להשיג את ה- WD My Book 3 ב-1000 ש"ח ואני לא רוצה להוציא יותר מ-500-600 אבקש המלצתכם לפתרון אחר. תודה

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. האם שחזור תמונות מתוך המכשיר הנייד בטוח או יכול להרוס את המכשיר? אני מתכנן להשתמש בתוכנה R-Studio Network Edition לשחזר את הקבצים. השתמשתי בתוכנה הרבה פעמים להציל חומר הארד דיסקים, מבלי שהייתה שום בעיה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by jambo222,

שלום אני רוצה לקנות ssd 500gb יש לי 2 מחשבים , אני רוצה לקנות ssd חיצוני ( usb) להתקין עליו מערכת הפעלה , ולהשתמש בו בשני המחשבים ( להעביר אותו ממחשב למחשב לפי הצורך ) 1. השאלה האם זה יעבוד .? 2. מעבר לזה אני רוצה המלצה ל ssd 500 gb ( מה עדיף חיצוני או פנימי ) משהו בסביבות 400 ש"ח . תודה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. שלום, במקרה שמתי לב שחברת WD יצאה עם ליין של כוננים חיצוניים חדשים בגודל 2.5" והכי מעניין שסוףסוף יש כונן קטן פיזית בנפח 2TB http://www.amazon.com/Western-Digital-Passport-Portable-Drive/dp/B006Y5UV4A/ref=cm_cr_pr_product_top http://ksp.co.il/hmain.php?uin=15531 חג שמח לכולם !!!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by House M.D.,

היי. היום קיבלתי את הכונן Crucial M4 128GB. התקנתי את הוינדוס והכול עובד כמו שצריך, אני מאוד מרוצה. רק דבר אחד מוזר, כשאני מסתכל בנתוני S.M.A.R.T באמצעות CrystalDiskInfo, אני רואה נתון בשם "Non-4k Aligned Access" שגודל כל הזמן. האם זה אומר שאני צריך לעשות לו Align? מצורפות תמונות מ- CDI ומAS SSD . כמו כן אשמח לדעת האם התצואה שקיבלתי תקינה. תודה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  17. Started by ross,

יש DOK מבנק לאומי כאשר אני מחבר אותו למחשב הוא מוצג כדיסק נשלף וכונן תקליטורים שמכיל פרסומת של בנק לאומי. סתם בשביל הסקרנות איך אני מוחק את כונן התקליטורים.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by G-FoRcE,

יש לי את ההרד דיסק הזה שלוש שנים והוא עושה בעיות... דרך אגב הוא 10 GB

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. אחי עובד בתעשיה הזו, והוא אומר שיכול להיות (בסבירות גבוהה למדי) שזה לא יקרה בכלל, ואם זה יקרה, זה לא יהיה להרבה זמן.... ואני רוצה להדגיש שאני רק מביא דעה של מישהו "מבפנים", זו רק דעה, ללא ביסוס חוץ מנסיון....

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by genia,

/

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. זה כונן 20GB מהפנטיום שלוש שלי שקניתי בערך לפני 3-4 שנים.... הגיוני בכלל שהוא 7200 או בטוח שהוא 5400?? ואםלא בטוח איך אני מגלה??? תודה מראש, ניר.

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by NaNdoS,

חבר שלי קנה לא מזמן HD חדש WD 80g... הבעיה היא שהוא לא יודע אם הHD שלו הוא הגירסא עם ה-8mb buffer. האם יש אפשרות לברר זאת דרך תוכנה או דרך הווינדוס מבלי לפתוח את המחשב פיזית ולראות מה כתוה על הארד דיסק. אשמח אם אקבל תשובה בהקדם, תודה.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by Holy,

הגיע הזמן להחליף את ה-Nec 2510a ששירת אותי נאמנה מה הכי כדאי לקנות היום? עברתי על הסטיקי אבל אין שם את הדגמים החדשים

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by Burkey,

http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1DJ0D5E4F1 מצא חן בעיני שזה USB 3, רק דבר אחד לא הבנתי. אם אני מחבר אותו ליציאת USB 2, האם זה יעבוד לאט או לא יעבוד כלל ? (בכוננים אחרים שראיתי כתוב במפורש שיעבוד לאט, פה לא כתוב). דבר שני שרציתי לשאול. כתוב שזה מגיע עם כרטיס PCIE, זה נראה לי מוזר, זה לא אמור להיות כרטיס PCI רגיל ? יש לי בלוח רק יציאה אחת של PCIE וכרטיס המסך יושב עליה. אז לא אוכל לחבר את הכרטיס ? תודה...

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by tiger2014,

האם הוא מספיק בשביל להתקין עליו ווינדוס 7 64 ביט עם תוכנות? אם אני מתקין עליו נגיד את הווינדוס ב SSD ושם את שאר המשחקים על כונן רגיל 3.5 זה עדיין יטען משחקים מהר? כמה מקום נשאר בכונן לאחר התקנת וווינדוס 7 64 ביט?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים