עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. מה זה ה Buffer בצורב? מופיע בתוכנת נרו.. עכשיו הוא התחיל לרדת לי מ 100 ל 97,91,94 משחק.. אבל לא יורד מ 91... מה זה?? איך מסדרים? לפני שזה הופיע עשיתי 2 צריבות של אוברבורן.. והצורב הוא סמסונג DVD חדש..חודשיים ככה..... יש אפשרות לסדר את זה?או שזה יסתדר לבד... אפשר קצת הסבר??? חח הרבה שאלות אה.. תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. היי, יש לי דיסקים של Verbatim , ויש ימים שאני צורב בכמות אם אני כבר צורב, ז''א 20-30 דיסקים רצוף ולפעמים יותר, ומדי פעם דיסק נותן שגיאה והולך לפח בעקבות זה הוא נותן שגיאה , לא יודע בידיוק בכמה אחוז... למה זה קורה ? אולי בגלל שבזמן הצריבה הנרו ממוזערת ואני גולש בדפדפן או משהו? כי רוב הדיסקים הוא צורב בסדר גמור, גם שזה ממוזער וכו' ויש כמובן להזכיר שאני צורב על מהירות 24X לא יותר. ברגעים אלה, בשעתיים האחרונות שאני צורב, נדפקו כבר 4 דיסקים בערך. ז''א כל 4-5 צריבות דיסק נדפק. יש לי צורב תוצרת פיונר דגם 212DBK 18X.. שהוא יחסית חדש, ולא עבר יותר מדי צריבות.. יש לי אותו משהו כמו חצי שנה + - .. וגם לפני שאני מכניס דיסק חדש לצורב אני בודק שהוא נקי לחלוטין בלי שריטה ולא כלום. תודה.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by some,

צורב פנימי רב פעמי דגם: PHILIPS 4816 הצורב החדש והמהיר בעולם! צריבת דיסק בפחות מ-3 דקות. בעל מהירויות: קריאה X48, שכתוב X16, כתיבה X48. בעל חיבור פנימי IDE וזיכרון מטמון ליציבות מקסימלית. בטכנולוגיות צריבה חדישות: Seamless Link: לשליטה על זרימה רציפה של נתונים למניעת תקלות וטעויות בצריבה. Thermo Balanced Writing: לצריבה מדויקת, גם על גבי מדיות באיכות ירודה. התקנה פשוטה מתאים למחשבי P-2 500 עם מערכת הפעלה Windows 98 ומעלה, כולל XP מחיר כולל דמי משלוח: 448 ש"ח שווה לי לקנות?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by CoronaLover,

שלום, הארדיסק הראשי שלי במחשב גוסס כבר כמה שבועות ואני מפחד שעוד מעט הוא ישבוק חיים סופית. אני מעוניין לקנות את ה SSD של אינטל בגודל 80 ג'יגה כתחליף אבל אני לא מוצא שום חנות בארץ שמוכרת אותו. האם מישהו יודע איפה אפשר למצוא את ה SSD הזה בארץ?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by aka_katz,

LaCie Hard Disk, Design by Neil Poulton 1TB האם למישהו יש את הדגם הזה וחווה איתו בעיות ?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  6. Started by DJO,

אהלן! יש לי במחשב קורא DVD של LITEON. הבעיות החלה לפני כמה כמה חודשים, הקורא DVD מצליח לקרוא דיסקים אבל פשוט לא נפתח אלא אם כן אני מחדיר קיסם לחור הקטנטן. שאני לוחץ על הפתור בלי להחדיר משהו לחור הקטנטן אז הוא כאילו מנסה להיפתח, שומעים רעש, אבל הוא לא מצליח. אשמח לכל פתרון אפשרי.. תודה דני

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by gggilad13,

האם מוכרים כבר בארץ את סדרת הCAVIAR של WD? אני רוצה לקנות דיסק של 120-160 גיגה בערך עדיף לקנות היום WD רגיל או לחכות לקוויאר? הוא יהיה בהרבה יותר יקר? מה ההבדל בין הרגיל לקוויאר?

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by mccartney,

היי! יש לי מצלמת וידאו PANSONIC NV-GS60 ששומרת את המידע על קלטת MINI DV. למישהו יש מושג האם על הקלטת יש למעשה מערכת קבצים מוגדרת, ואם כן - איזו וכיצד ניתן לגשת אליה ? (הן מבחינה חומרה דרושה והן מבחינת תוכנה דרושה) תודה רבה[br]פורסם בתאריך: 8.12.2009 בשעה 14:08:42 אולי למישהו יש מושג כלשהו?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by shevah,

שלום לכולם, יש ברשותי DOK מחברה גנרית כלשהי שעליו יש כונן וירטואלי עם מידע מסויים. אני רוצה לפרמט את הDOK כך שיהיה נקי וריק מהכל. מסיבה מסויימת, גם לאחר הפירמוט נשאר הכונן הוירטואלי הזה. למישהו יש פתרון לכך? תודה.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by iSolt,

זה תמיד מופיע בכלי ניהול> מחיצות האפשרות להמיר דיסק ל'דינאמי' בנוסף לGPT/MBR. אז מזה דיסק דינאמי? על מה זה משפיע? אגב איך זה יכול להיות שיש לי כונן 4TB חיצוני שהוא MBR? בנוסף יש לי כונן 160GB עם וינדוס 7 וביצעתי לו 'מראה' לכונן 500GB אבל אני לא מצליח לעשות בוט מה500. בכונן 160 אין מחיצת 100MB כמו המחיצת בוט של 8/10 וביצעתי את המראה עם acronis, המערכת עולה מה160 בלי בעיה אבל מה500 לא עולה. מה פספסתי?

11. Started by dj shay 30010,

יש לי 128MB דיסק און קי והוא נימחק לי למישהו יש תוכנה לשיחזור החומר (החומר ממש חשוב )

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. אהלן, אני מחפש כונן של 2 טרה חיצוני, וכונן של טרה פנימי. הפנימי יוצר אצלי סוג של בעיה, בגלל שיש לי לאפטופ ואין מקום לעוד כונן, אז אני צריך להחליף בנוכחי שיש בו 250 ג'יגה, אבל בנוכחי יש לי מין חוצץ שיש בו את ההתקנה של הווינדוס.... יש למישהו טיפים מה אני יכול לעשות בנידון ואיך אני מעביר את החוצץ עם התוכן של אותו חוצץ? אני מחפש כונן חיצוני של 2 טרה... אני מעוניין להשקיע עד 400 שקל.. מצאתי מבצע בEBAY של WD... הייתם ממליצים לי לקנות מEBAY? או לקנות מחנות בארץ?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. יש לי בו איזה 600 ג'יגה של קבצים ועכשיו אין לי גישה אליו. בחיבור למחשב אין זיהוי שלו רואים אומנם למטה במחשב שיש סימן של חומרה ואפשרות להוצאת חומרה בבטחה אבל בכונן F איפה שבעבר שמו צויין , כעת שם הקשיח לא רשום שם. והמחשב דורש אתחול מחדש שלו שזה אומר שכל הקבצים שלי ימחקו מה ניתן לעשות כדי למנוע זאת ידוע לי שיש תוכנת שיחזזור אבל אני צריכה לעשות המון פעולת שחזור העתקה למחשב ואז לדיסק קשיח חיצוני ומדובר ב600 ג'גה וגם נוסף לזאת למחשב יש רק 20 ג'יגה הדיסק קשיח שלי הוא transcend store jet25 m3 והוא הדגם השחור ירוק . לא יודעת איך עושים בו גיבוי קיבלתי דיסק מצורף ויש על הקשיח כפתור שניתן ללחוץ ובחיים לא לחצי כי לא ידוע לי למה נועד. בכל מקרה אם אני לוחצת עליו עכשיו לפ…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by cohenha,

שלום לכולם אני מעוניין לקנות דיסק חיצוני נייד בגודל 1T 3.5 יש של Western Digital- WDBAAF0010HBK‎ שעולה 375 ויש שלSeagate ST310005EXD101-RK שעולה 275 ויש של SamsungHX-DU010EC‎ שעולה 350 מה עדיף ולמה? המחיר לא משנה חשוב האיכות תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. קניתי דיסק קשיח חדש של WD בנפח טרה וחצי, דגם: WD15EARS על העטיפה שלו וגם על הדיסק עצמו כתוב: Advanced Format Drive To achieve full performance Windows XP single partition - set jumpers 7-8 prior to installation or use WD Align SW במחשב שלי כמובן מותקנת מערכת הפעלה XP האם אני באמת צריך לג'מפר את 7-8 ? ואם כן מה היעוד של הגימפור הזה ? בתודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by shirs1,

היי, מחפש כונן 3TB. נתקלתי בכונן הזה:WD 3TB Sata3 Red for NAS 24/7 הכונן מיועד למחשב ולא למערך NAS. יש איזשהי בעיה להשתמש בכונן לא כחלק מ RAID?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by hta,

יש לי אחד שיש בו 150 גיגה ואחד שיש בו 850 גיגה. יש אפשרות לשלב בין שניהם ? או לפנות מקום בכונן של ה150 על חשבון ה850 ?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. משחק ל-XBOX שהוא DVD9 מה זה אומר ?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  19. עד היום הוא צרב במהירות x2 ואחרי עידכון הקושחה לפני שעה, התחיל לצרוב במהירות x4. איך אני מסדר את הבעייה? דגם- gsa-4082b של חברת LG תודה, בז'נגלו.

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by 6847761,

שלום אני רוצה לקנות דיסק און קי ואשמח להתייעץ עימכם כרגע יש לי SANDISK BACKUP שהחיסרון הגדול שלו שהוא גדול פיזי ולכן רגיש מאוד. לכן אני מחפש דיסק און קי שגם קטן וקשיח, וגם ברמה של SanDisk Cruzer Extreme 16GB מבחינת מהירות כתיבה וקריאה, כמו כן אשמח אם יהיה לדיסק און קי אפשרות לחיבור למחזיק מפתחות (חובה בדיסקון קטן...) אשמח לעזרה תודה רבה [h=1][/h]

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. קניתי לפני חצי שנה HDD של WESTREN 80G 8MB, וחילקתי למחיצות. מחיצה אחת במקורה(חילוקתי אותה תוך כדי התקנת WIN XP) בנפח 73 GB. הבעיה היא, שלא רק שהאקספלורר של WIN מראה שהיא בעצם רק 67.6GB, אלא,כשבדקתי את נפח כל הקבצים על הכונן הגעתי לסכום כללי של 55.6GB והמקום הפנוי אמור להיות 12GB, במקום האקספלורר מראה שנשארו לי רק 4.02GB. אשמח אם תאירו את עיני, כי מוחי אובד עצות תודה

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. שלום לכולם, יש לי דיסק קשיח חיצוני של WD - My Passport 1TB שאינו מופיע על Windows 7 כאשר אני מחבר אותו למחשב. המחשב התקין את הDriver בצורה תקינה כשחיברתי אותו למחשב, וגם בדקתי בDevice Manager ואין שום אזהרות או בעיות. מבדיקה שעשיתי דרך גוגל מצאתי שצריך להכנס לDisk Management ולבחור "אות" לדיסק הקשיח דרך - "change drive letter and paths", הבעיה שלי שהאופציה הזאת בצבע אפור ואי אפשר ללחוץ עליה. מישהו יודע כיצד ניתן לסדר את הבעיה? הערה : משתמשים בדיסק הקשיח גם על Mac, יכול להיות שזה גרם לבעיה?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by MasterOr,

יש לי 3 מחיצות בהארד דיסק: C: FAT32 D: FAT32 E: FAT32 עכשיו שמעתי שאומרים שעדיף שהמחיצה בה מותקנת המערכת(וינדווס לצערי ;D) עדיף שתהיה NTFS והשאר יהיה FAT32. זה נראה לכם כדאי ?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. שלום, יש לי הארד דיסק WDC WD2500KS בן 3 שנים. לאחרונה, קצב הכתיבה אליו מתחיל ב60מגה לשניה, ואחרי כמה שניות יורד למגה בשניה, אולי פחות. קצב הקריאה תקין. כרגע הוא על 49 מעלות, אם זה משנה, מישהו יודע מה הבעיה ואם אפשר להציל אותו? כדאי שאני אתחיל לגבות את המידע? ואני צריך המלצה להארד דיסק 1TB עד 500 שקל המחשב דלוק כל הזמן, ככה שצריך שהוא יהיה עמיד. ומשהו אחרון, למישהו יש טיפ על איך לשמור על ההארד דיסקים קרים? כרגע אחד מהם על 39 והשני על 49, במארז פתוח.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים