אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,921 דיונים בפורום זה
-
היי ניסיתי לצרוב היום דיסק רק עם track אחד, והכל עבד כרגיל, לא קיבלתי הודעת שגיאה ב-Nero או משהו בסגנון. הדיסק עצמו עובד בכונן התקליטורים של המחשב, אבל בקומפאק דיסק הוא לא עובד משום מה... חשבתי אולי בגלל הקידוד שלו (320kb/s), ניסיתי להוריד את זה ל-128kb/s ועדיין זה לא עבד. יכול להיות שהקומפאק דיסק לא מזהה רק טראק אחד בודד? ??? חשבתי בהתחלה שקרה משהו לקומפאק דיסק, אז ניסיתי לשים דיסק אחר והוא עבד מעולה. ואת הדיסק שלי שצרבתי הוא לא הפעיל. מה הבעיה?
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, הארדיסק הראשי שלי במחשב גוסס כבר כמה שבועות ואני מפחד שעוד מעט הוא ישבוק חיים סופית. אני מעוניין לקנות את ה SSD של אינטל בגודל 80 ג'יגה כתחליף אבל אני לא מוצא שום חנות בארץ שמוכרת אותו. האם מישהו יודע איפה אפשר למצוא את ה SSD הזה בארץ?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ה-CD-Rom שלי לא רוצה לעבוד ב-DMA למרות שבביוס DMA מאופשר לכונן הזה ובוינדוס אקספי האופציה DMA if available בחורה. למה הכונן מתעקש לעבוד ב-PIO?? אגב, זה כונן Acer x52 שפעם עבד ב-DMA ולא יודע מה קרה, פתאום שמתי לב שהוא עובד ב-PIO. תודה מראש...
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שיהיה SATA, בגודל מתאים לנייד (2.5 לא ?) עם לפחות 120 גיגה ו 5400 RPM.
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב. אני מעוניין בעזרה להגיע להחלטה לגבי צורב הDVD הבא שלי. כמה דברים,הוא צריך להיות במהירות X20,כיום בשוק ממה שראיתי יש של ASUS,LG,LITEON,AOPEN. הכי זול שמצאתי זה הלייטאון ב160 ש"ח ובטח עוד ירד.....ידוע באמת שהוא אמין מבחינת סורק שגיאות השאלה האם הוא מתעלה על השאר,מה שכן הוא יותר זול מהאחרים. לא מעניין אותי הלייטסקרייב זה סתם תוספת לא כ"כ מועילה למחיר,לכן עדיף דגם בלי זה,וגם שיהיה IDE. אשמח להמלצות\חוויות\הערות למי שקיים אחד מהדגמים הנ"ל. תודה ושבוע טוב.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לשדרג את הכונן הקשיח עליו מערכת ההפעלה יושבת כעת ל-SSD ורציתי לדעת האם ניתן להעתיק את הכול מכונן C באופן מושלם ככה שאני אוכל לעשות שימוש בכל התוכנות שיר מבלי שאצטרך להתקין הכול שוב מחדש. מדובר על כונן קשיח שמפוצל לשלושה חלקים ורק את C אני מעוניין להעתיק לSSD (מה גם שלשאר לא יהיה מקום..). האם זה אפשרי ואיך? בתודה מראש (:
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שני בקרי SSD חדשים נוספים שכדאי לשים אליהם לב בתור כאלו שיוכלו להוריד את רמות המחירים עבור כולנו הם ה-SM2260 של Silicon Motion, שאמור לספק כונני M.2 תומכי תקן ה-NVMe במחירים תחרותיים יותר (אם כי הביצועים בהחלט אינם מהטובים ביותר שראינו בקטגוריה), וה-Maxiotek MK8115 של חברת JMicron שמציע גם הוא תמיכה בשבבי NAND תלת מימדיים, עם הכוונה למחירים נמוכים במיוחד ולתחרות ישירה אל מול ה-SM2258 וה-Phison S11. שני הבקרים הללו ירכיבו חלק מקו כונני ה-SSD העדכני של חברת ADATA, ואנחנו כבר סקרנים לדעת מה יהיו המחירים שנידרש לשלם עבורם.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני רוצה לצרוב סרטים שיעבדו במכשיר DVD. ואני ממש לא מבין בזה! אז יש לי כמה שאלות: - האם אפשר לצרוב סרטי DVD עם צורב רגיל? יש צורבים מיוחדים ל-DVD, או מה? ראיתי למשל תוכנות כמו Ulead DVD MovieFactory... אז צריך בשבילם צורב מיוחד? - אני מנסה לצרוב סרט VCD, וזה לוקח המון זמן (נראה לי הקטע של הקידוד ל- VCD). זה אמור להיות ככה? - איזה דיסקים צריך בשביל לצרוב VCD או DVD? דיסקים גדולים במיוחד (עם הרבה מגה)? כי ניסיתי פעם אחת לצרוב סרט ב- VCD, והיה כתוב שאין מספיק מקום על הדיסק (סרט של 500MB על דיסק של 780MB)... - (בעקבות השאלה הקודמת יש תוכנות שמקודדות את הסרט ל- VCD בלי לצרוב אותו (כדי לראות איזה נפח יש לסרט אחרי הקידוד), ואז אפשר לצרוב את הקובץ החדש בצרי…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין להתחדש בכונן SSD 120-128GB חשוב לי שיהיה כונן איכותי עם אחריות לאורך זמן ושישדרג את ביצועי ה WD Black Caviar 1TB שיש לי כרגע התקציב הוא 500-600 ש"ח העדפה לחנות KSP/Ivory (לא מחפש השמצות) ואם מישהו שמע על מבצע Black Friday בקרוב שלא יתבייש לעדכן תודה לעוזרים רז
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
קיבלתי זיכוי בסך 240 ש'ל ואני רוצה לקנות איתו HD נייד בסכום הזה פלוס מינוס (אפשרל להגיד על 300 שקל מוכן להוסיף עוד אם זה שווה... ) צריך USB2.0.. אני מניח שאין כוננים עם ESATA בסביבות מחירים האלה אבל אם במקרה יש עם ESATA בערך במחיר הזה אני ישמח מאד בעיקרון ההתלבטות שלי היא אם לקחת 2.5' עם נפח נמוך יותר או 3.5' עם נפח גדול יותר (ואם יש עם ESATA אז אפילו יותר טוב!) אז בגלל שאני לא מבין בזה אני ישמח להמלצות מ2 הסוגים במחיר הזה ואז אני יחליט מה יותר חשוב לי (אם 2.5' של 320 עולה כמו 3.5' של טרה אז אני יעדיף את הטרה) בעיקרון ראיתי את זה: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4409&CatCode=405 אבל זה זול בצורה חשודה... מה אתם אומרים עליו? ואיך בודקים אם הוא מהסדרה הדפוק…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
לפני כשובעיים נדפק לי הארד דיסק 20 ג'יגה של WD שעבד כ - 3 ... באותו יום הלכתי לחנות שממנה קניתי אותו ... למזלי זה היה השבוע האחרון לאחריות .. והחלפתי אותו בתוספת קטנה ל - Seagate ברקודה 40 ג'יגה 7200 ר.פ.מ הברקודה עבד יפה .. שבועיים (בדיוק) ... וביום בהיר אחד ... פתאום השתגע ! מסכים כחולים של Hard Disk Failed הוא לא נותן לי לפרמט... פשוט משוגע ! היום בבוקר הלכתי לחנות אם ההארד דיסק ... וצעקתי אליהם .. מה זה ? מה זה צריך להיות ... שזה פשוט בושה לשבח ככה את ההארד דיסק בעת הקניה .. ואחר כך אני צריך לגלות על בשרי (וחומרתי) שההארד דיסק שווה לתחת ... ביקשתי תחליף מידי .... כי אני לא מתכוון לחכות חודש עד שיגיע חדש מהחברה ... הם שאלו אותי מה עשיתי אם ההארד דיסק ... אז אמרתי ... ש…
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בפעם שעברה שפרמטתי לקח לי המון זמן יותר משעה ויש דבר כזה שגם נקרא disk wizard שהוא מפרמוט מהיר.. היה לי אחד בהרדיסק שונה אבל זה לא אותו חברה עם אפשר לינק או לפרמט הרבה יותר מהר כמו הדיסקט תודה!
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אחת מהיצרניות המרכזיות שדוחפות קדימה את שבבי ה-NAND התלת מימדיים משיקה דגם חדש ועתיר ביצועים לכתבה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
כשאני מוריד דברים אני נתקל בשגיאה הזאת, כשאניי מחלץ RARים, כשאני צורב דיסקים. חיפשתי בגוגל שעות ולא מצאתי פתרון, אבל הבעיה ממשיכה לחזור.
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי כונן חיצוני של iomega של נראלי 430GB וכמה חודשים לא השתמשתי בו , עכשיו חיברתי אותו למחשב , הכונן פועל אבל המחשב לא קולט אותו , אותו דבר עם טלויזיה שאמורה לקלוט אותו , החלפתי כבל זה לא עוזר. מה אני יכול לעשות?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
תודה כי יש לי קולנע ביתי בבית ובשביל זה אני קונה צורב DVD אז רציתי לדעת אם אני ישמע ב 5.1 תודה
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
עכשיו עם ירידת המחירים והמבצעים של סוף שנה רציתי לדעת איזה כונן כדאי לקנות אני מחפש שני כוננים 1) למחשב נייח - עבודה משרדית בלי משחקים, כרגע עובד עם כונן מכני 2) מחשב נייד toshiba satellite c50-b-18z כרגע המחשב כמעט לא זז חשבתי להחליף לו את הכונן המכני בssd כדי להציל אותו איזה כוננים כדאי לי? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
LaCie Hard Disk, Design by Neil Poulton 1TB האם למישהו יש את הדגם הזה וחווה איתו בעיות ?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי הרד דיסק 40 גיגה של Maxtor, ומשום מה יש לי רק 31 גיגה. למה זה? ואיך אני יכול החזיר את הזיכרון האבוד?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
צריך כונן גיבוי נייד בנפח של 2T עם חיבור usb3 כמובן, הכונן צפוי להיות בעיקר בבית ולכן לא לא חובה שיהיה מאוד קטן. עדיפות למהירות קריאה כתיבה גבוהה, תקציב של 500 שקל.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
-
שלום, אני מחפש הרדיסק פנימי של 1TB ואחרי קצת מחקר והסטיקי בפורום נראה שאין הבדל רציני בין ה Seagate Baracuda וה WD Caviar Blue - ככה שאני אלך על אחד מהם (כנראה ה WD). לפני שאני עושה את זה, רציתי לשאול כמה שאלות: 1. הלוח אם שלי הוא Asus P5Q. אם אני מבין נכון, הוא תומך ב SATA 1 ו SATA 2. אני יכול לקנות את אחד ההרדיסקים בראש שקט? הם תומכים ב SATA 2 נכון? 2. כל החנויות שבדקתי נותנות אחריות לשנתיים. יש צורך לקנות מחנות יקרה וקצת יותר אמינה? או Ivory\KSP מספיק טובים כי גם ככה האחריות לא מולם? תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
שלום אני מעוניין לקנות מקבוק פרו בחול ורציתי לדעת האם בנוסף לכונן SSD של הרטינה אפשר להוסיף גם HDD אני יודע שבדגמים הישנים יותר GLOSSY מחליפים את הכונן דיסקים בSSD אך ברטינה אין כונן אז רציתי לדעת האם יש אפשרויות אחרות כי בתקציב שלי אני מקבל רק 256SSD וזה לא מספיק לעבודה ולא מעוניין בחיצון תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אני מתכנן לקנות כונן חיצונים של 3 טרה ואני מתלבט בין כמה דגמים ותהיתי אם מישהו יוכל להמליץ לי מה עדיף ולמה. [h=1]Transcend StoreJet 35T3 TS3TSJ35T3:[/h]http://ksp.co.il/?uin=17091 [h=1]Seagate Backup Plus Desktop Drive STCA3000200:[/h]http://ksp.co.il/?uin=18815 [h=1]Western Digital My Book Essential WDBACW0030HBK:[/h] http://ksp.co.il/?uin=13384 [h=1]Western Digital Elements 3TB 3.5 Inch External HDD USB 2.0:[/h] http://ksp.co.il/?uin=17456 ה Seagate יקר יותר מהאחרים, האם הוא שווה את זה? אני לא כל כך מכיר את החברה Transcend' האם היא בסדר ובטוחה? ושאלה אחרונה אין לי במחשב חיבור USB 3, האם זה אומר שיהיו לי בעיות או שהם יעבדו גם עם החיבור USB2, ואם כן צריך לקנות כבל נו…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-