אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
שלום, לאחרונה קניתי דיסק קשיח SATA בנפח של 320GB של חברת seagate, וניסיתי להתקין אותו לבד אבל לא משנה מה ניסיתי(טוב האמת שרק ניסיתי את שני החיבורים של הSATA ושל החשמל) אבל לא משנה מה עשיתי המחשב לא זיהה אותו בכלל(גם לא בביוס). הלוח אם שלי הוא MSI 865PE Neo-2(אני לא לחלוטין בטוח שזה הדגם המדויק ולכן גם לא עידכנתי את הביוס). אני לא ממש מכיר את התהליך אבל הנחתי שזה פחות או יותר כמו הארד דיסק IDE רגיל אני מקווה שזה סתם איזה ג'מפר איפשהו או משהו שלא עשיתי נכון ולא בעית חומרה :-X בכל אופן אודה לכם אם תוכלו לעזור לי בכל דרך.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://zap.co.il/model.asp?model_id=403169 אני לא מוכן להיתפשר על פחות מ 300 GB, המחיר הוא עד 550 שקל.
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כתבו לי (ולא רק) פה בפורום על כדאיות השדרוג, וקצת על איך עושים זאת - התסבכתי ולכן לא עשיתי. מישוה יכול בבקשה לכתוב כאן את הצעדים הבסיסים שעלי לבצע ? תודה רבה !
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. קודם כל חג פורים שמח, ותודה מראש על כך שנכנסתם בכדי לעזור לי. ברשותי הארדיסק הזה - Seagate FreeAgent Desk 1000GB, קניתי אותו היום מIvory, ואני חושב שאני בעיקרון די מרוצה, הוא מאוד שקט, לא עושה יותר מדי רעש, העברת נתונים מאוד מהירה(אני חושב), העברתי כבר 30 ג'יגה ב15 דקות, זאת אומרת ג'יגה אחד 30 שניות, שזה מטורף לדעתי. עכשיו קניתי את הארדיסק בשביל הסוני ובכלל, בגלל שהמחשב שלי עמוס בסרטים ובפרקים של HD, כך שהכ320GB שיש לי כרגע כולל משחקים וכו' - ממש לא מספיקים. בקיצור אשמח לקבל טיפים ועצות לגבי שמירה על הארדיסק, כמה דברים לא הבנתי ואשמח אם תעזרו לי. 1. איפה אני שם את הסרטים והכל? לא ממש הבנתי. כאילו שאני נכנס לכונן יש לי התקנה של התוכנה ועוד כמה דברים.. הנה ת…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, בתוכנה Samsung Magician יש את הלשונית OS Optimization .. על מה כדאי ללכת שם מבין שלושת המצבים ? שמדובר על כונן שעליו מותקן הוינדוס?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה ההבדל בין USB 2.0 ל 1.1 ( יש עוד? ) חוץ מזה ש2.0 יותר מהיר.. המחשב שלי הוא פנטיום 3 1000 לכן אני מנחש שזה לא יציאה לUSB 2.0 ( ולא.. לא שמרתי את החוברות) אני רוצה לרכוש דיסקונקי 256MB ואני זקוק להסבר ועצות לגבי יציאת USB 2.0 או 1.1 אם אני קונה 2.0 זה יהיה איך שהוא בעיה? מן הסתם אני ירצה להשתמש בו גם על מחשבים אחרים... יש למישהו רעיון?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני דיי חדש בנוגע לכונני SSD ויצא לי קצת לקרוא (לא שהבנתי הרבה חח זה קצת מסובך), אז ככה, אני בעקרון מחפש כונן SSD בסביבות ה128 ג'יגה (או64 אם אתם חושבים שזה מספיק לי) בשביל הדברים הבאים: המערכת הפעלה, 2~3 משחקים (אם אני מתקין עוד אני מוחק קודמים) ואולי איזה תוכנות סרטים או משהו כזה. זה המפרט שלי: מוצרים מוזמנים [TABLE] [TR=bgcolor: white] [TD]מק"ט[/TD] [TD=width: 55%]שם המוצר[/TD] [TD=width: 15%, align: center]כמות[/TD] [TD=width: 15%, align: center]מחיר[/TD] [/TR] [TR=class: cat_product] [TD=width: 15%]C2500KT[/TD] [TD=width: 55%]Intel Quad Core I5 2500K Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB Tray[/TD] [TD=width: 15%, align: cen…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי בכונן D 800gb מתוכם השתמשתי בכ400 אבל זה מראה לי שכמעט כל ה400 הנותרים גם תפוסים כשהם לא באמת תפוסים נשאר לי רק איזה 30 GB פנויים ולפעמים גם מהם זה מתחיל לזייף ולהראות כאילו לאט לאט גם הם נתפסים בבקשה עזרה מה לעשות תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי כונן עם 3 מחיצות. כל המחיצות ריקות ואני רוצה לאחד אותן כך שלא יהיהו מחיצות בכלל. יש לי WINDOWS 7 נכנסתי לניהול איכסון דיסקים, איך ממשיכים משם? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי את הדיסק החיצוני שהמליצו עליו פה בפורום (2.5" עם חיבור eSATA). הדיסק מחובר דרך eSATA Bracket. המפרט של המחשב כתוב בצד. אני מקבלת מהירויות כתיבה נמוכות מאוד יחסית ל-eSATA (במקרה הטוב כ-60 מ"ב לשנייה, במקרה הגרוע כ-40). העתקת הקבצים מתבצעת בתוכנת Total Commander. האם יש משהו שאפשר לעשות כדי לשפר את מהירות הכתיבה? אודה לכל רעיון.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
תודה כי יש לי קולנע ביתי בבית ובשביל זה אני קונה צורב DVD אז רציתי לדעת אם אני ישמע ב 5.1 תודה
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי צורב LG DVD בן שנה בערך ויש לי אני משוכנע בעיה בצורב כשאני צורב נניח קובץ DVD סרט בגודל של 4 ג'יגה לוקח לו בערך 50 דקות לצריבה החלפתי את תוכנת הצריבה נירו לגירסת לייט חדשה יותר ומשום מה הבעיה נשארת,ניסיתי באמצעות מ"ס תוכנות צריבה וכלום לא עוזר בעבר הייתי צורב קבצים בגודל הזה בשליש מהזמן אני לא יודע איך אפשר אולי לבדוק אם האשמה בצורב או בתוכנה לפני רכישת צורב חדש .אשמח לקבל עזרתכם
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
לפורום שלום , קניתי מחשב חדש( , לוח , מעבד וזכרון) ונשארתי עם הארד דיסק הישן שלי(שקניתי אותו לפני שמונה חודשים) הדגם שלו wd2500ks... יש לי ויסטה במחשב ושהוא מריץ בדיקת מרכיבים , המרכיב הכי חלש שלי זה הארד דיסק שהויסטה טוען שהמהירות תגובה שלו יחסית איטית... בכל מקרה רציתי לדעת אם עד תקציב של 700 שקל אני יכול להביא הארד דיסק יותר מהיר(בעיקר למשחקים) הנפח לפחות 160giga... תודה רבה...
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה לפני כמה ימים קניתי את הצורב הנ"ל ב 250 שקל(באריזה מקורית) עכשיו רציתי לדעת האם הצורב הנ"ל איכותי או שאינו טוב כל כך... האם כדאי להחליף לחברה אחרת או לדגם מתקדם יותר כגון 1653S או 1673S
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לפני איזה חודש בארך הצורב שלי התחיל לזייף בכל צריבות הוא לא קרא את הדיסקים שהוא כתב הוא לא צרב טוב בקיצור אותם בעיות שהיו אם NEC בזמנו שלחתי את הצורב לנעה ועשיתי פאשלה ומסתבר שהאחריות עברה בעשרה ימים בארך והם לא מוכנים לעשות כלום בנושא חוץ מלזרוק אותו! למשהו יש איזה רעיון אולי? בכל אופן אולי יש לכם מושג אם יש דרך אחרת לפטור את כי זה משגע אותי וחבל לזרוק את הצורב סתם
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חברת Western Digital מרחיבה את קו מוצרי ה-Black שלה עם כונן מכאני בנפח 6 טרה-בייט, שמזכיר לנו כי הטכנולוגיה הוותיקה עדיין יכולה להיות רלוונטית לכתבה: http://hwzone.co.il/עדיין-חיים-ובועטים-כונן-קשיח-חדש-בנפח-6tb/
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, ברצוני לקבל המלצה על כונן 1TB נייד, אשר מקבל את החשמל מ USB. הכונן משמש לגיבויים חודשיים ולכן חשוב לי שיהיה אמין (!). סכום - כ 500 ש"ח, אך לא קריטי. איזה כונן מומלץ?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי לוח אם Asus B85m, מותקנים כבר על הלוח כונן קשיח רגיל 1TB, SSD 128GB, ואני רוצה להוסיף עוד (SSD 240 GB (kingston. האם יש מספיק חיבורים בלוח אם? אין ברשותי כרגע קבל sata ואני לא יקנה אם אין מקום, וכן אני חושש לנתק משהו אחר כדי לבדוק אם מתאים. תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם הארד דיסק חיצוני, הוא הארד דיסק רגיל לכל דבר שרק יושב במארז חיצוני, ובעצם ניתן להוציאו מהמארז החיצוני, ולחברו כהארד דיסק פנימי רגיל במחשב, או שזהו הארד דיסק עם Interface מיוחד? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי אוסף סרטים מכובד שהתחלתי באיסופו כבר לפני כשנתיים כשצורב הDVD שלי {פיוניר 04 } עלה 2000 ש"ח מהפורום אני למד שלאיכות המדיה והצריבה יש השפעה רבה על איכות הסרט. השאלה: אם אני מעתיק סרט חזרה לPC ממדיה ישנה ולא איכותית וצורב אותו בחזרה למדיה איכותית וצורב איכותי האם האיכות תשתפר או שתשאר כשהייתה? ???
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רציתי להעביק משחקים וסרטים מכונן לכונן ואז שמתי לב שזה לוקח מלא מלא זמןןןן מן תחושה שהכונן נדפק נראה לי!! נכנסתי לאתר כאן הורדתי תתוכנה שלכם http://hwzone.co.il/pafiledb/pafiledb.php?action=file&id=329 התמונה למטה זה התוצאה !! (אני מרגיש שהכונן איטי לא יודע למה ... אולי בגלל שעשיתי למעבד OC? או שזה לא קשור !!) [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום, הזמנתי את ה-Samsung HD203WI שהמולץ כאן בפורום, אך כעת התקשרו אלי מהחנות ואמרו לי שבמקום מה שהזמנתי הגיע הדגם HD204UI (מדובר כזכור בכונן פנימי 2TB). האם מדובר בדגם טוב יותר או פחות, והאם ההבדלים מהותיים? בקיצור, לקחת או לוותר? תודה רבה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כאשר אני עובד או משחק עם המחשב יש לי תוכנת Hdd tune ברקע שמודדת מהירות עבודה בSSDים. כאשר אני טוען משחק MW2 הכוננים לא מגיעים לשיא המהירות - רק ל 100-150מג"ש. גם כאשר אני עובד על פוטושופ ושומר קובץ TIFF של 2GB לוקח לו איזה 10שנית - שזה בערך 200מגה לשניה -והוא אמור להגיע לכפול מזה... למה זה קורה?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש לי חבר שהתקלקל לו MACBOOK והוא רוצה להעביר את הדיסק הקשיח למחשב PC רגיל מדובר בדיסק 2.5" של היטאצ'י כידוע אפל משנים את הקושחה של הדיסקים הקשיחים האם זה אמור להפריע לדיסק לפעול ב- PC רגיל ?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-