עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. קיבלתי זיכוי בסך 240 ש'ל ואני רוצה לקנות איתו HD נייד בסכום הזה פלוס מינוס (אפשרל להגיד על 300 שקל מוכן להוסיף עוד אם זה שווה... ) צריך USB2.0.. אני מניח שאין כוננים עם ESATA בסביבות מחירים האלה אבל אם במקרה יש עם ESATA בערך במחיר הזה אני ישמח מאד בעיקרון ההתלבטות שלי היא אם לקחת 2.5' עם נפח נמוך יותר או 3.5' עם נפח גדול יותר (ואם יש עם ESATA אז אפילו יותר טוב!) אז בגלל שאני לא מבין בזה אני ישמח להמלצות מ2 הסוגים במחיר הזה ואז אני יחליט מה יותר חשוב לי (אם 2.5' של 320 עולה כמו 3.5' של טרה אז אני יעדיף את הטרה) בעיקרון ראיתי את זה: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4409&CatCode=405 אבל זה זול בצורה חשודה... מה אתם אומרים עליו? ואיך בודקים אם הוא מהסדרה הדפוק…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  2. בקר ה-Phison E12 של הדור החדש בשילוב שבבי BiCS של טושיבה מאפשרים לחברה האמריקאית להבטיח ביצועים גדולים במחיר שנחשב דמיוני עד לא מזמן לכתבה

3. אהלן, כאילו לא טחנו את הנושא מכל הכיוונים, אני מחזיר את השאלה (נקווה שבפעם האחרונה, וזה לא יעלם לעמוד 19 כל כך מהר). אני עומד בפני החלטה גורלית (אעלק): איזה הרדדסק יבחר להחליף את ההרדדיסק הנוכחי (40 ג'יגה של WD). בין המתמודדים: 1. Maxtor 80GB ב557 שקל 2. Maxtor 120GB ב643 שקל 3. WD 80GB ב 509 שקל 4. WD 120GB ב670 שקל כולם 8 מגה באפר, 3 שנים אחריות ולא SATA (כי לא השכלתי לקנות לוח שתומך רק לפני חצי שנה). מכוון שהם באים להחליף הרדדיסק קיים, רצוי שאיתם גם תגיע איזה תוכנה שתדע לשכפל את המידע מהדיסק הקודם לצורך הסרתו והעברתו לגרוטאה העתיקה. פרמטרים חשובים: שהרעש לא יהיה יותר ממה שהמאורר של המעבד עושה (וזה לא מעט), שהוא יהיה יותר מהיר (אבל זו לא חוכמה) ושאני לא ארגיש …

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by mikamar2,

יש לי סרט שמחולק ל-2 (הצלצול 2 ) הוא נמצא בפורמט MPEG אני רוצה לצרוב אותו ל-DVD , יש לי נרו 6 הגירסא האחרונה , אני רוצה לצרוב את זה לדיסק DVD של 4.7 ג'יגה איך אני עושה את זה? אני יכול לשלב אותו עם עוד סרט של ג'יגה או שלא כדאי? בכלל ניסיתי לצרוב וזה מסיים את הצריבה לאחר כשעה וכותב שלא הצליח לצרוב. עוד שאלה קטנה , במידה ואני מעביר ממצלמת וידאו דיגיטלית למחשב (אני יכול לשים את זה באיזה פורמט שאני רוצה) איך אני צורב (אני מעריך שזה כמו שאני יצרוב את הסרט אבל בכל מקרה אני ישאל אולי זה דרך אחרת). תודה ענקית לעונים , מיקי.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by Forest14,

האם יש יתרון לMSATA - נניח על לוח של גיגהבייט לעומת SSD רגיל? האם ניתן לעלות מערכת הפעלה על גבי הMSATA?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. שלום, במקרה שמתי לב שחברת WD יצאה עם ליין של כוננים חיצוניים חדשים בגודל 2.5" והכי מעניין שסוףסוף יש כונן קטן פיזית בנפח 2TB http://www.amazon.com/Western-Digital-Passport-Portable-Drive/dp/B006Y5UV4A/ref=cm_cr_pr_product_top http://ksp.co.il/hmain.php?uin=15531 חג שמח לכולם !!!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by אוריפ,

יש לי צורב של ARTECH מלפני שנה וחודשיים במהירות X48X12X48. הרגע סיימתי לצרוב (בהצלחה) קובץ וידאו. בסיום הצריבה ולפני תחילת בדיקה הוורפיקציה, הוא הודיעה לי שהתוכנה מנעה 10 פעמים UNDERBUFFER. יש לציין שבהמלך הצריבה, המדד הזה של איפה שמראים את מצב הבאפר ירד באמת 10 פעמים קרוב מאוד ל0%, אך פתאום קפץ מחדש ל95%... מה זה אומר? מה קרה?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by dannyboy,

שלום חברים, יש לי מקבוק פרו 13 אינצ׳ מ2012 (לא רטינה) ואני מת להחליף את ההארד דיסק לssd קראתי קצת באינטרנט והבנתי שיש בעיית תאימות של חלק מהבקרים של ssd מסויימים (למשל 840 של סמסונג הבנתי שלא כזה מומלץ למקבוק - עושה המון בעיות) יש לכם המלצה ל ssd שתואם למק? - נפח 180 ג׳יגה וצפונה (עד חצי טרה) - מחיר - אני לא מוגבל בתקציב - ביצועים - אני מעדיף להקריב בביצועים ולקבל אמינות ואורך חיים תודה מראש! דני

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  9. מה שבכותרת, תודה רבה לעוזרים. (כל הדיסקים הם 700MB במהירות שבין48 ל52- לא חשוב בישבילי). חג שמח.

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by epichorus,

שלום לכולם, רכשתי את הכונן באייבורי במכירה הקבוצתית, לוח האם שלי הוא של אינטל מדגם dg41rq הוא קצת ישן (SATA2) כמו כן לא מצאתי אפשרות להעביר ל -AHCI מכיוון שלדעתי הוא לא תומך מצ"ב תוצאות המבחן Uploaded with ImageShack.us אשמח לדעת כיצד ניתן אם בכלל לשפר את התוצאות...

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by shmulik05,

שלום רב, כיום יש לי ב PC (יחסית חדש - בן שנה, ספק 500W לא זוכר אם גנרי או לא) במארז מורכבים: HDD WD sata2 160GB - מערכת הפעלה (WIN7) והתקנות שונות HDD SAMSUNG F3 1TB - אחסון, בעיקר סרטים. אני מזרים את הסרטים ברשת דרך NFS (לא סמבה) לסטרימרים בבית (סטרימרים לא עובדים במקביל) מכיוון שה-1TB הולך ומתמלא - אני רוצה להוסיף HDD נוסף של 2TB. הPC עובד כל הזמן ולכן ירדתי מאופצית מחשב ישן שישמש כ NAS כי אין לי מקום פיזי בשביל למקם אותו (למרות כל היתרונות) השאלה היא מה עדיף - 2TB חיצוני בחיבור USB שעובד על ספק עצמאי או חיבור רגיל של HDD ישירות ב SATA ללוח? מבחינת ביצועים, מבחינת עומס על הספק. הניידות של הדיסק לא קריטית. הנטייה לשים פנימי כי זה זול יותר ומהיר יותר - אבל אני חושש מנוכח…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. היי, האם מישהו פה שיצא לו להתעסק עם אחת החברות יכול לומר לי אם יש טעם להתמקח איתם על המחיר? איך זה הולך בשוק הזה? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by mzlbat,

היי הכוונה לפני התקנת וינדוס מה ההבדלים ? והאם אפשר לעשות םורמאט מהיר ולהתקין וינדוס יש ? ותודה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by Holy,

הגיע הזמן להחליף את ה-Nec 2510a ששירת אותי נאמנה מה הכי כדאי לקנות היום? עברתי על הסטיקי אבל אין שם את הדגמים החדשים

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by דובי770,

שלום... יש לי מחשב נייד ASUS G51J ואני רוצה להוסיף לו כונן SSD אני משתמש בו למשחקים כבדים סרטים אינטרנט וכו... יש לי במחשב שני כוננים של 320 גיגה אז אני רוצה להחליף אחד מהם לSSD הסתכלתי בזאפ אבל אני לא כל כך מבין בחברות מה יותר טוב וכו אני צריך נפח 80-100 גיגה... בתקציב של1000-1300שח+- תודה מראש לעוזרים....

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  16. יש סיכוי שהארדיסק עשה את שלו ופשוט מת? WD 250KS ההארדיסק מזוהה בביוס. http://ufu.co.il/files/7aw6owt5ayxpumrpb8x9.jpg מה אפשר לעשות?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by Ymac,

https://uk.insight.com/en-gb/apps/productpresentation/index.php?product_id=0001572312&utm_source=affiliate&utm_medium=feed&utm_campaign=webgains&src=wbg1&siteid=43510&cm_mmc=Feed-_-Affiliate-_-Webgains-_-43510 מי רוצה לנסות לקנות? : לפי החוק, אם על המוצר היה מחיר שגוי, בעל העסק צריך לתת לך אותו במחיר הזה או בחינם! (ככה זה בקנדה למיטב הבנתי) הבנתי שאנשים הצליחו לקנות את זה (להזמין) השאלה אם הם יקבל את זה בלי טלפון שמסביר בנימוס בריטי את הטעות המצערת

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. חיברתי למחשב שלי כונן קשיח נוסף שרציתי להוציא ממנו את החומר ולפרמט אותו מאוחר יותר, מערכת ההפעלה זיהתה אותו אך היה כתוב במנהל הדיסקים שהוא במצב Offline וקפצה לי הודעה לבצע לו initialize ל mbr או gpt, בטעות לחצתי לו לאתחל את ה MBR ועכשיו אני לא רואה יותר את המחיצות והמידע שלי נעלם. השאלה היא האם במצב הזה ניתן לשחזר את המידע מבלי לשלוח את הדיסק לחברת שחזור מידע? האם ישנן תוכנות שיודעות לגשת לכונן ולשחזר את הקבצים גם לאחר אתחול שגוי של ה MBR? כל זה התחיל לאחר שרציתי לעזור לחבר שמערכת ההפעלה לא עלתה אצלו, הופיע הלוגו של חלונות ואז ישירות זה היה מגיע למצב של startup repair וביצעתי כל מיני פקודות באתר של מיקרוסופט, משם התחיל הבלאגן. אשמח לעזרה כמה שיותר מהר. תודה.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by Trranger,

אז ככה, יש לי מחשב ישן, celeron 400mhz עם חלונות 2000 מותקן עליו. Motherboard Name: Intel Seattle II SE440BX-2 אני רוצה לקנות ולהתקין עליו דיסק קשיח בנפח של 80GB 7200RPM, האם המחשב יקבל את הדיסק?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by compman12,

אהלן, בלוח שלי יש רק 4 כניסות לכוננים קשיחים. זקוק לכרטיס הרחבה, או מכשיר חומרתי אחר שיש, שאוכל להרחיב את הכניסות ללוח של הכוננים קשיחים. תודה!!

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. אני רוצה עצות איך שלא יאבדו וגם המלצה ל-DOK חדש וזול עד 16G. מהארץ ולא מחו"ל כי אני זקוק לו

22. שלום לכם. אני מחפש דיסק קשיח חיצוני שישמש לגיבוי. אני אנסה לפרט כמה שיותר על מה אני צריך למעשה: - הדיסק ישמש לגיבוי, יחסית מעט מידע לכן מהירות העברת הקבצים אינה קריטית. (אני מאמין שכמה מאות מגה ביום יום, לפעמים גם קבצים גדולים יותר) - אני מעדיף דיסק שלא דורש מקור חשמל חיצוני. - אחריות של מספר שנים. - שרידות גבוהה. *חשוב* - עדיף שקט. - נפח דרוש: 320GB ומעלה. לגבי התקציב, התקציב למעשה לא ממש מוגבל, מה שחשוב מבחינתי זה האיכות. אני מוכן להשקיע בין 300-500 ואם זה באמת באמת שווה את זה, גם 800 אפילו יבוא בחשבון. אשמח לקבל כמה הצעות. אני מתכנן לקנות מזיגזג (לינק לעמוד הכוננים הקשיחים) או מoffice depot (לינק לעמוד הכוננים הקשיחים) כנראה. חשבתי על זה: http://www.z…

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by dad11223,

היום קניתי אחד כזה התקנתי עליו רק מערכת הפעלה וינודס 7 ופעלתי לפי מדריכים וזה... עכשיו עשיתי לו בדיקת ביצועים וזה מה שקיבלתי, איך זה? זה טוב? אני די חדש בנושא אז אני לא יודע אם זה המקסימום שהוא מסוגל להפיק..

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. אחי עובד בתעשיה הזו, והוא אומר שיכול להיות (בסבירות גבוהה למדי) שזה לא יקרה בכלל, ואם זה יקרה, זה לא יהיה להרבה זמן.... ואני רוצה להדגיש שאני רק מביא דעה של מישהו "מבפנים", זו רק דעה, ללא ביסוס חוץ מנסיון....

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by efee123,

חברים שלום, אני זקוק לעזרתכם בבחירת כונן SSD בנפח 250~ ג'יגה ל-asus vivobook s400ca . בזמנו רכשתי בקנייה הקבוצתית את ה-330 של אינטל אבל מסתבר שהוא גדול מידי למחשב שלי מכיוון שהוא 9mm ולא 7mm כמו רוב הכוננים בשוק. השימושים העיקריים שלי במחשב: 1. תכנות בc/c++ , ג'אווה. 2.עבודה על מספר צגים במקביל(לא נראה לי זה משנה). 3. פתיחת לשוניות (בדפדפן) רבות . 4. תוכנות כמו matlab ו matmatica. 5. שימושים רגילים- גלישה סרטים וכו. לאחר חיפוש בפורום יש לי מספר שאלות/בקשות: 1. המלצה על כונן שיתאים למחשב- 7mm או פחות. 2. אני כבר דיי הרבה זמן לא התעסקתי בתחום אז אני רוצה להבין איפה הכוננים של היום(סביבות 900 שקל) עומדים מבחינת ביצועים ביחס ל330? 3. שמתי לב שיש כאן המון דיבורים ע…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.