עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by yan,

תמליצו לי כמה צורבי DVD שנחשבים לטובים בשוק

• 6 תגובות
    • 813 צפיות
  2. Started by dan111,

אני רוצה לרכוש עוד דיסק פנימי בנפח 1TB-2TB אני רוצה שהוא יהיה 7200RPM מה הכי מומלץ מ-KSP? (מבחינת מומלץ -> יחס עלות תועלת טוב עם אחריות של יותר משנה) תודה!

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. יש לי מערך RAID0 של שני RAPTOR 74GIGA זה למערכת בלבד!!!..שאלתי היא כזאת האם ה WD החדש עם ה 16MB BUFFER SATA II.יהיה מהיר יותר ממערך RAID0 של שני WD 7200 8MB BUFFER SATA I????......אני צריך את המערך השני רק בשביל DATA.לא בשביל שום דבר אחר.אשמח לקבל קישורים לWD 250 SATA II החדש...לא מצאתי כלום למעט מחירים. אבקש בלי להיות פלצני יותר מדי שרק מי שבאמת מבין יוכל לתת לי תשובה . תודה רבה עמית.

• 6 תגובות
    • 791 צפיות
  4. מה דעתכם על זה: http://www.ebay.com/itm/4-Port-USB3-0-PCI-E-PCI-Express-Controller-Card-Adapter-Superspeed-5Gbps-XP-WIN7-/150904301777?pt=US_Internal_Port_Expansion_Cards&hash=item232298e8d1 ולמה לכל הרוחות מוצר דומה עולה בארץ פי חמישה: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=9968 תודה

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by avidan28,

שלום ובוקר טוב אני מתלבט בין 3 כונני DVD והנה הקישורים פלקסטור http://www.amazon.co.uk/Plextor-DVD-Rom-PX-130A-T3-Black/dp/tech-data/B0007QDHRU/ref=de_a_smtd/203-5771411-0865545 אסוס http://www.asus.com/products.aspx?l1=6&l2=36&l3=0&l4=0&model=1721&modelmenu=1 ו LG http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_278_120&products_id=5712 כולם בחיבור IDE (אני לא צריך אותם ב SATA ) איזה מהם הכי כדאי ? ההפרש מחיר לא גדול אבל האסוס הכי זול (135) והפלקסטור הכי יקר (170) תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 705 צפיות
  6. Started by Chevy,

שלום לכולם, כן כן, את/ה... אתמול החלטתי לאחר כמה חודשים טובים לחפש את מקור הרעש העיקרי במארז ולצערי הופתעתי כאשר גיליתי שהדיסק קשיח הכי מרעיש. כל המאווררים משומנים ושקטים מאד, הרעש של הסיבוב של הדיסק קשיח פשוט בלתי נסבל. שומעים אפילו ממרחק של 4 מטר ! מן סילון כזה ואי אפשר לישון גם עם הרעש הזה כי הוא חופר לך בראש הדיסק קשיח הינו WD 80GB 8MB שנרכש לפני שנה (בערך, קצת פחות : ), יש לי דיסק קשיח נוסף שהוא 40GB ישן יותר והוא הרבה יותר שקט (!!! הרבה יותר ). בדקתי שגיאות עם התוכנה של WD ולא נמצא דבר. חשבתי לעשות ScanDisk אבל זה פול זמן לבקש מהחנות להחליף? העניין שהדיסק קשיח מלא במסמכים/תמונות(10 ג'יגה, אולי יותר אפילו !), קצת סרטים, תוכנות וכל מה שהמחשב מכיל בעיק…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by Yanir7,

יש לי שאלה חבר'ה יש לי כונן פיסי אחד עם שלוש מחיצות, על אחת מהן מותקנת XP, אחת מלאה ואחת ריקה. אני רוצה למזג את המחיצה הריקה עם זו שמותקנת עליה XP, ללא פירמוט כמובן. האם וכיצד ניתן לעשות את זה? תודה חג שמח

• 6 תגובות
    • 831 צפיות
  8. בזמן האחרון אני רואה שהדיסקים שלי "נטחנים" כהוגן בזמן ששום דבר מיוחד לא רץ, אני זקוק לתוכנה כגון ה Filemon שתציג לי איזו אפליקאציות מעמיסות את הדיסקים ובכמה הם מעמיסות אותם (באחוזים למשל או כמות נתונים לשנייה). תוכנת ה Filemon מאוד לא נוחה לעבודה ואינה מציגה את הנתונים בהתאם. הייתי מעדיף חלון בו יוצגו האפליקאציות הניגשות לדיסק ומספר או תצוגה גרפית המראה כמה האפליקאציה צורכת משאבי דיסק.

• 6 תגובות
    • 901 צפיות
  9. יש לי SAMSUNG HD204UI שקניתי לא מזמן ה SPIN TIME שלו 56 אחוז בשאר הוא בסדר הוא ירד ל 0 ומערכת ביקשה שנעשה גיבוי עשיתי ריסט למחשב וזה חזר ל 56 יש סיבה לדאגה? האם כדאי להתחיל לגבות ולממש את האחריות? האם SAMSUNG לא חברה אמינה ?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by poop,

שלום לכולם! רציתי לשאול לגבי כונן SSD מספר שאלות. אני חדש בזה ועדיין לא השתמשתי אף פעם, אבל ראיתי ביוטויוב שזה מאוד מהיר. רציתי לשאול: 1. האם בהפסקת חשמל שפתאום קורה, יכול להיות שיפגם הדיסק והמידע ימחק או לא? 2. האם הכוננים מתחממים, או לא, או קצת? 3. האם הנורה במארז דולקת כשהדיסק עובד כמו בדיסק רגיל, או שזה לא כמו דיסק רגיל? 4. איך הכוננים של אינטל, מומלצים? תודה רבה רבה.

• 6 תגובות
    • 969 צפיות
  11. SSD בנפח גבוה ועם ביצועים טובים לא חייב להיות יקר (יחסית) – לקחנו את ה-SP610 של ADATA לביקורת כדי לנסות ולהוכיח זאת לכתבה: http://hwzone.co.il/adata-sp610-ssd-512gb-%d7%91%d7%91%d7%99%d7%a7%d7%95%d7%a8%d7%aa-%d7%9e%d7%94%d7%99%d7%a8%d7%95%d7%aa-%d7%9c%d7%a6%d7%93-%d7%a0%d7%a4%d7%97-%d7%95%d7%9e%d7%97%d7%99%d7%a8-%d7%94%d7%92%d7%99%d7%95/

12. Started by ccc,

למישהו עוד יש דיסק WD בנפח מעל 80 ג'יגה שמרעיש בצורה בלתי גרילה ופעמיים ביום משמיע תק תק תק תק תק תק ? מה עושים?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by ameer_a7,

איך יודעים בכלל? ביחס למה? למי? מצורפת תמונה, אשמח לדעת אם הביצועים האלה תקינים, ואם אני מנצל את היכולת של ה SSD שלי - אנטל 520 128 גיגה היות והלפטופ שלי ישן יחסית.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. שלום לכולם! מה שלומכם?! (: אני צריך את עזרתכם והמלצותיכם.. 1) בזמנו קניתי כונן של 1TB של מקסטור והוא עומד להתמלא ולכן אני רוצה לקנות כונן חיצוני של 1TB נוסף.. הסתכלתי בסטיקי ואין המלצות על כוננים חיצוניים מומלצים.. לכן באמת אשמח לקבל את המלצתכם. כמובן 3.5, 1T.. מספיק חיבור USB 2.0.. הוא ישמש בעיקר לגיבויים.. (אין ממש בעיה של תקציב, ז"א כולם הרי פחות או יותר באותו הטווח מחירים.. 50 שקל, אפילו 100 שקל לכל כיוון לא מה שישבור אותי..) 2) אגב גיבויים, כל החומר שלי נמצא בעצם על הכונן החיצוני בלבד.. ככה שזה לא ממש גיבוי, אה? חשבתי לקנות גם כונן קשיח פנימי של 1TB ושגם בוא יהיה המידע שלי (סביר להניח שבעתיד הלא רחוק אני אצטרך לקנות אפילו עוד כונן... כרגע יש לי חצי טרה, אז בסה"כ יהיה…

• 6 תגובות
    • 3.8k צפיות
  15. Started by ccc,

המצב כרגע: 2 כוננים של 500 ג"ב האחד - מחולק ל2 מחיצות, אחת ווינדוס, אחת מידע. השני - כונן גיבוי לכונן הראשון. המקום בכונן הראשון נגמר לי, וכונן הגיבוי הוא למטרות גיבוי של הכונן הראשון בלבד. מה שחשבתי: לקנות דיסק קשיח של 1TB כדיסק גיבוי, ולאחד את הכוננים הנוכחיים ככונים עיקריים. השאלה היא: האם ניתן לעשות MERGE ל2 כוננים שונים ? איך זה משפיע על המהירות וכו' ? יש לציין שאני מנסה לאחד מחיצה אחת מההארד דיסק הראשון ואת כל ההארד דיסק השני. תודה !

• 6 תגובות
    • 969 צפיות
  16. Started by TheEmbryo,

יש לי דיוידי רום של TOSHIBA (SD-R1612, לוח אם של אסוס (P34VX) ווינידוס XP. אני מנסה נואשות להפעיל את הכונן בDMA MODE אבל משום מה הוא מתעקש לעבוד ב PIO ONLY. מה כבר עשיתי? : 1. העברתי ל "dma if available" 2. נסיתי להוריד והלתקין מחדש את הסידירום / Secondary Ide. 3. לעדכן את הדרייברים האחרונים של via. 4. הביוס מזהה אותו כ DMA. 5. נסיתי דרייבר אחר של VIA שלא עזר. 6. החלפתי כבל ל80 פין 7. החלפתי את מיקום החיבור, לPrimary Slave עכשיו הוא (Secondary Master). 8. התקנתי מחדש את הוינדוס. כלום לא עוזר, הכונן תומך בDMA ועובד יופי על מחשב אחר עם לוח של Gigabyte. למישהו יש פתרון?

• 6 תגובות
    • 886 צפיות
  17. Started by I21I21,

אני רוצה לקנות כונן קשיח 4 TB עד 500 ש"ח ,לצורך אחסון. צריך עזרה בבחירה כי אני לא מבין בחיבורים של הכונן תודה לעוזרים. מפרט נוכחי: Thermaltake V3 Black Edition GeForce GTX 1070 G1 Gaming 16 RAM GB Asus P8Z77-V LX Intel Core i5-3470 3.20ghz Seasonic ss-500et 1920x1200 , u2412m Hitachi HDS721050CLA362 ATA Device SAMSUNG HD502HJ ATA Device TOSHIBA HDWD120 ATA Device ST3500418AS ATA Device

18. Started by ran500,

היי יש לי 2 אר דיסקים ממש ישנים שאני רוצה להעביר תמונות לאר דיסק מודרני ולזרוק אותם למחזור פסולת אלקטרונית ראיתי שיש באלי אקספרס מלא מתאמים לחבר את האר דיסק למחשב עם usb 3.0 צירפתי תמונה עם אלו חיבורים קיימים קיימים בהם אשמח ללניק למתאם שאני צריך על מנת לחבר למחשב תודה

19. Started by sashakrik,

אהלן ! חבר שלי קנה דיסק WD הנה קישור: http://www.westerndigital.com/en/products/Products.asp?DriveID=133 הדיסק עובד מצויין אבל האברסט מראה טמפ' פשוט מאוד קיצונית בלי עומס 50 מעלות ותחת עומס מגיע אפילו ל-70 מעלות (אני רציני). אני חשבתי שיש מצב שהאברסט מזייף, אם יש למישהו תוכנה אחרת שתראה טמפ' אני אשמח. ואם מישהו חושב שהבעייה היא לווא דווקא בתוכנה אני אשמח לקבל עצות תודה !

• 6 תגובות
    • 880 צפיות
  20. שלום, יש לי שני 250AAKS ב RAID0 בשתי מחיצות, אחת של 80GB והשניה של כ-380GB. אני מקבל היום את ה 1TB F1 של סמסונג ומעוניין להעביר את כל המידע משתי המחיצות הללו - אל ה F1, כנראה לתוך שתי מחיצות, אחת של 80GB, והשניה של השאר(840 בערך). יש לציין שאני אח"כ מפרמט ומממש אחריות על המערך, כיוון שיש בו סקטורים פגומים. השאלות שלי הן כאלו: 1: איך אני עושה זאת(האם דרך GHOST זה אפשרי?). 2: האם עקב כך שיש סקטורים פגומים, אך המערכת הפעלה יציבה(יחסית), יכול לגרום לבעיה בהעתקת ה IMAGE? תודה רבה רבה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 768 צפיות
  21. היי זה התחיל לי אתמול, כשאני עושה רסטרט, אחרי פוסט, זה רושם לי שגיאה של הביוס : Status Bad של ההארדיסק, וגם הוינדוס ויסטה אומר אותו דבר. ובהחלט מרגישים תקיעות במערכת הפעלה אם זה תוכנות או כל דבר. ניסיתי כל מיני תוכנות לבדיקות של הארדיסק, כמו pc check, pc doctor, mhdd, כל מה שצלחתי להפעיל, היו שגיאות גם בקריאה וגם בכתיבה. הווינדוס אומר לי לעשות איחוי, אני מנסה וזה עושה לי analizy כל פעם =\ השאלה אם אפשר לסדר את זה בעזרת פירמוט של כל הכונן הקשיח, או צריך להחליף אותו ?

• 6 תגובות
    • 722 צפיות
  22. Started by anevsky,

מישהו יודע אם אפשר כבר להשיג בארץ את ה RAPTOR החדש (150GB)? http://www.xbitlabs.com/news/storage/display/20060103220529.html

• 6 תגובות
    • 834 צפיות
  23. אהלן, קניתי מחשב חדש שמבחינת ביצועים מתאים להרצת משחקים כבדים.. בזמן האחרון אני רואה שביצועי הכונן הקשיח מגיעים ל100% גם כשאני רק מעתיק קבצים ממקום למקום או מתקין תוכנה פשוטה והמחשב נהיה איטי מאוד. הכונן הוא: כונן קשיח Western Digital Caviar Blue WD5000AAKX 500GB SATA III מישהו יודע להסביר מה יכולה להיות הבעיה? תודה, בר

24. הכונן, שהחברה מציגה בנפחים של 120 ו-240 גיגה-בייט, מתיימר להציע ביצועים דומים לאלו של כונני SSD בגודל מלא לכתבה: http://hwzone.co.il/visiontek-%d7%9e%d7%a6%d7%99%d7%92%d7%94-%d7%9b%d7%95%d7%a0%d7%9f-usb-%d7%a2%d7%9d-%d7%91%d7%99%d7%a6%d7%95%d7%a2%d7%99%d7%9d-%d7%a9%d7%9c-ssd/

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by R9547655G,

יש לי הרד על 40GB (SAMSUNG SPINPOINT). הוא מחולק ל שתי מחיצות ... C- 14.63 D - 22.64 בדיסק D נישאר 33MB יש אפשרות לפרמט את דיסק C להתקין ווינדווס ואחר כך לפרמט את D? את הכול ל NTFS? לא תהייה בעיה? עוד שאלה קטנה... איך אפשר לעשות BACK-UP ל 23GB של נתונים? עים הצורב שלי?

• 6 תגובות
    • 732 צפיות

דיונים חדשים בפורומים