עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by Anz,

שלום, בזמן האחרון התעניינתי להוסיף כונן SSD למחשב שלי, (לא מזמן קניתי מתאם USB 3 שיושב של PCI-E). אני תוכניתן ודיי מבין בקטע של חומרה, אבל רציתי לשאול אם זה יגרום למחשב שלי להיות מהיר בסדר גודל שאני ארגיש בזה? או שזה מוסיף רק טיפה מהירות? והאם זה מחזיק כמה שנים טובות כמו דיסק קשיח? מה יתרונות וחסרונות? כמובן שאתם צריכים את המפרט של המחשב, אז הנה: מעבד: AMD Phenom II X4 945 3.0GHz לוח אם: GA-MA770T-UD3 כרטיס מסך: Geforce 460 GTX 768MB זיכרון: 4GB DDR3 דיסק קשיח: של כ-500 GB, כונן חיצוני גדול של 1.5TB וגם כונן חיצוני נייד של 320GB. תודה רבה לעוזרים!

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by roeiw,

ללא שום קשר לנפח ולמחיר, איזה עדיף בביצועים? הם לא משתוים בגלל שהאחד SATA1 והשני SATA2? ובכמה אפשר למכור WD2500KS בן חצי שנה?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. היי לאחר בדיקה עם התוכנה, ניכנסתי ללשונית הHEALTH , ראיתי שיש אזהרה ב: ULTRA DMA CRC ERROR COUNT (C7) , למה הכוונה ? רוני

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. מדוע דיסקים 1.8 יקרים כול כך? בכל מקרה איפה ניתן להשיגם במחיר משתלם ? (למי שלא יודע דיסקים 1.8 משמשים בחלק גדול מנגני ה-mp4 ובמחשבים ניידים)

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by Proteous,

http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=609 ב590 שח !!!!!! מדהים ... גרסאת : WDH1U10000 ללא ספק הקניה הבאה שלי

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by guym142,

יש לי מחשב נייד Lenovo IdeaPad 300-15ISK ואני מעוניין לקנות עבורו כונן SSD בנפח 500GB. (כרגע יש דיסק קשיח בנפח 1TB) קיבלתי המלצות לקנות כונן של Samsung וראיתי את Samsung EVO 860 שנראה מתאים. ראיתי שהוא מוצע למכירה בשני סוגים עם המק"טים: MZ-76E500B או MZ-76E500E מה המשמעות של B או E? בנוסף, המחיר הכי זול שמצאתי היה 528 ש"ח ב-TMS. האם זה נחשב מחיר טוב? ניתן למצוא במקום אחר ביותר זול? תודה!

7. Started by Holy,

הגיע הזמן להחליף את ה-Nec 2510a ששירת אותי נאמנה מה הכי כדאי לקנות היום? עברתי על הסטיקי אבל אין שם את הדגמים החדשים

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. צהריים טובים, אשמח לדעת מה ההבדל בין Western Digital My Passport Essential לבין Western Digital My Book Essential. ניסיתי לבדוק עליהם קצת וההבדל היחיד שמצאתי זה שה Passport הוא קטן יותר בממדים ולכן הוא גם יקר יותר משמעותית. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by sheva23,

שלום לכולם אחד הפינים בחיבור של הUSB בדיסק נשבר. הדיסק אצלי כמעט שנתיים והוא עדיין באחריות (עד פברואר). בדרך כלל יש גומיה ששומרת על הפינים (5 פינים), אך בדיסק שלי הגומיה חסרה (לא זוכר אם היא היתה שם מהתחלה). בכל אופן הדיסק לא מזוהה במחשב. הבנתי שהאחריות לא תקפה על כך כי זה נחשב נזק פיזי. (יותר נכון היתי בחנות-אייבורי- ונאמר לי שזה נזק פיזי והאחריות לא תקפה) השאלות הם כאלה. 1. האם אפשר לשחק פה על פגם בייצור, שכן אמורה להיות גומיה ששומרת על הפינים. ברגע שהיא איננה המוצר חשוף לבעיות והפינים מתעקמים 2. במידה ואכן לא ניתן לממש את האחריות, איפה לדעתכם אפשר להזמין יציאת USB2 לדיסק קטן 2.5" . (EBAY? מעבדה בארץ שמתעסק עם זה?) תודה

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. בקר ה-Phison E12 של הדור החדש בשילוב שבבי BiCS של טושיבה מאפשרים לחברה האמריקאית להבטיח ביצועים גדולים במחיר שנחשב דמיוני עד לא מזמן לכתבה

11. Started by pxst17,

שלום, ארצה לשאול - האם SSD יכול להיות יציב כמו קשיח רגיל? הבנתי שהוא רכיב "עדין" יותר, ואם הוא הולך אז אי אפשר לשחזר מידע ושהוא לא הכי אמין שבעולם... מה דעתכם? הוא מספיק אמין בשביל מערכת הפעלה שלמה והמון מידע? במקרה הזה, מדובר ב-SAMSUNG EVO.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. שלום, יש לי הארד דיסק WDC WD2500KS בן 3 שנים. לאחרונה, קצב הכתיבה אליו מתחיל ב60מגה לשניה, ואחרי כמה שניות יורד למגה בשניה, אולי פחות. קצב הקריאה תקין. כרגע הוא על 49 מעלות, אם זה משנה, מישהו יודע מה הבעיה ואם אפשר להציל אותו? כדאי שאני אתחיל לגבות את המידע? ואני צריך המלצה להארד דיסק 1TB עד 500 שקל המחשב דלוק כל הזמן, ככה שצריך שהוא יהיה עמיד. ומשהו אחרון, למישהו יש טיפ על איך לשמור על ההארד דיסקים קרים? כרגע אחד מהם על 39 והשני על 49, במארז פתוח.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by digitalseeker,

שלום, אני מחפש IRAM , שמהיר לפחות פי 2 מהארד דיסק SATA 2 סטנדרטי, שתומך ביותר מ3 סלוטים של כרטיסי זיכרון ובמחיר של עד 700 ש"ח +/- האם קיימת חיה כזאת ?

14. Started by Holy,

יש אפשרות לצרוב DVD עם תמונות (ואולי תוכנה מיוחדת) כך שאני אוכל לראות ולדפדף בתמונות ב-DVD ביתית של טושיבה?

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by guyyug,

לאחרונה השירים האחרונים בדיסק לא נשמעים טוב יש רעשי רקע (כמו קסטה דפוקה) הדיסק לא שרוף והבעיה רק בשירים האחרונים ניסיתי עם שתי סוגי מדיות אחת אפילו איכותית ויש את אותה הבעיה (הצורב עבר ניקוי לאחר שהפסיק לצרוב וזה עזר )

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. 1) אני מוכר את הCRW2100E שלי לחבר שלי ב150 שקל. מי מאיתנו יוצא פראייר (אם בכלל)? 2) ברצוני לקנות צורב חדש, 48x12x48. יש כ"כ הרבה חברות.. בבקשה, אל תמליצו לי על כלום. רק תתנו לי קישורים להשוואות בין הצורבים הטובים ביותר בשוק כיום. סבבה? כי כל מה שאני מחפש זה הוכחות על השטח. אני רואה אנשים מרוצים מצורבים של Yamaha, LG, Teac, LiteOn, והרשימה עוד ארוכה.. אבל אני רוצה לקחת את הצורב הטוב ביותר בתקציב שלי. אתם יודעים, סביבות הצורבים של ה400שקל. בתודה מראשש!! DB ! עריכה- בקשר לסעיף מספר2.. חיפשתי ומצאתי כמה, אך זה לא מספיק לי. אני רוצה עוד בבקשה.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. מה שבכותרת, תודה רבה לעוזרים. (כל הדיסקים הם 700MB במהירות שבין48 ל52- לא חשוב בישבילי). חג שמח.

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by eyal00,

שלום, קניתי מארז חדש אתמול(CM 690), חיברתי את כל החלקים של המחשב במארז החדש ואחד מההארדיסקים לא עבד. אחר כך פתחתי את המחשב וראיתי שהחיבור SATA לא יושב טוב,אז חיזקתי אותו והוא עדיין לא עבד ולא זוהה בביוס. היום עשיתי סדר במארז וחיברתי שוב את ההארד דיסק,הפעם הוא כן זוהה בביוס אבל המחשב נתקע במסך של הWINDOWS. כאשר ניתקתי את ההארד דיסק אז המחשב פעל כרגיל. ההארד דיסק נדפק?

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by HellBoY,

סתם שאלה, מזה החיבור הכי שמאלי פה בתמונה ? http://www.hardwarebase.net/slike/recenzije/maxtor160_panel.jpg אני יודע שהוא חיבור חשמל כי יש לי כזה כבל שיוצא מהספק אבל אין לי מושג מה הוא ולמה הוא תורם ומה ההבדל בינו לבין ה12V תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by cb,

אני רוצה לקנות בפסח אמצעי איחסון של 500 ג'יגה,יש בבאג אחד של LACIE תומך בUSB 2.0. המחיר הוא 430 ש"ח אין לי מושג בנושא ולכן אבקש את עצתכם,איך המכשיר,איך המותג LACIE?אמין? והם המחיר שווה? תודה

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by 00Amir,

כאשר אני עובד או משחק עם המחשב יש לי תוכנת Hdd tune ברקע שמודדת מהירות עבודה בSSDים. כאשר אני טוען משחק MW2 הכוננים לא מגיעים לשיא המהירות - רק ל 100-150מג"ש. גם כאשר אני עובד על פוטושופ ושומר קובץ TIFF של 2GB לוקח לו איזה 10שנית - שזה בערך 200מגה לשניה -והוא אמור להגיע לכפול מזה... למה זה קורה?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by NI4NI,

לוח האם של המחשב החדש שלי מכיל בקר של ATA 100 בלבד (סיפור ארוך, אל תשאלו למה). וחשבתי להוסיף לו כרטיס בקר של ATA 133. אז הסתבר לי שבמחיר די זול אני יכול לשים כרטיס שגם נותן לי אפשרות ל RAID. מצד אחד, זה מחשב ביתי ולא שרת ואני לא ממש חייב RAID, אבל זה יהיה נחמד לדעת שאף פעם לא ממש יקרוס לי הדיסק (ויש לי דיסק ספייר לצורך העניין). השאלה שלי היא האם התקנת RAID תוריד את ביצועי הדיסקים (הרי צריך לכתוב כל דבר פעמיים, להחליט לאיזה דיסק לכתוב וכ"ו) בצורה כזאת שאני ירגיש את זה במשחקים ? למישהו פה יש ניסיון עם זה (לשחק משחקים על מחשב עם RAID) ?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by Gohan,

אני לא מבין בצורבי dvd ובכל הפורמטים , אני יכול לקנות את הצורב dvd של lg ב1000 שקל ( לפי מה שראיתי לlg יש צורב dvd 1 ) שווה לי? :-\

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by dorbe,

שלום לכולם! יש לי דיסק קשיח של סמסונג דגם HD322HJ בנפח 320 GB מיותר בישבילי להשאיר אותו מחובר במחשב כי יש לי במחשב עוד כונן ולכן אני רוצה להפוך אותו לכונן חיצוני לגיבוי והעברת מידע... בנוסף יש לי בבית עוד HD ישן בחיבור IDE ויכול להיות נחמד אם הכונן החדש יתמוך בשני החיבורים. הדרישה המרכזית מהכונן החדש זה שיתמוך ב USB2 וכמובן ש USB3 יכול להיות נחמד... בקשר למחיר אני שואף למוצר בעלות תועלת טובה, לא צריך משהו מפוצץ אבל שיעשה את העבודה ואם הוא יכול לתמוך בשני החיבורים אפילו עדיף תודה מראש!

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by eitany245,

אני רוצה לקנות ssd למחשב ואני מתלבט בין שניים: 1. http://www.tms.co.il/product/14861 2.http://www.tms.co.il/product/16533 איזה מהם כדאי לי לקנות?שימו לב שהssd של סמסונג הוא msata,האם זה משנה משהו?האם זה עושה את זה פחות מהיר מהרגיל או שזה לא משנה כלום? תודה לעוזרים

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.