אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
אחת מהיצרניות המרכזיות שדוחפות קדימה את שבבי ה-NAND התלת מימדיים משיקה דגם חדש ועתיר ביצועים לכתבה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
ראשית, שלום לכולם. את אתר HWZONE אני מכיר ומעריך זמן רב אבל זו ההודעה הראשונה שלי בפורום ואני שמח להצטרף. הנושא של כוננים אופטיים וכל מה שמסביב הוא נושא שנכנסתי אליו די חזק לאחרונה ואני חושב שאני יכול לתרום הרבה ובטח גם ללמוד כמה דברים חדשים. אופיס דיפו מוכרים מדיות CD של המותג Verbatim ומיוצרים ע"י Taiyo Yuden, אני מניח שרובכם יודעים ש TY נחשבת ליצרנית מספר אחד של מדיה אופטית. כדאי לשים לב בעת הקניה מאחר ואופיס דיפו מחזיקים גם מדיות CD של Verbatim שאינן מיוצרות ע"י TY ושני הסוגים נמכרים באותו המחיר. איך מבדילים? 1. על אריזת המדיות של TY יש סמל של חמישה דיסקים בצבעים שונים ולידו כתוב Pastel Disc. 2. על האריזה כתוב גם Made in Japan. 3. על הסוג השני של Verbatim לא מופיעים ש…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הייתי רוצה חוות דעת לגבי איזה דיסק קשיח לקנות: 1. יש היום דיסקים עם חיבור סיראלי כמעט ללא תוספת במחיר. האם יש שיפור ניכר בביצועים של דיסקים אלו ( וכל זאת ללא קשר לגודל הבאפר שזה נתון נפרד שאני לוקח בחשבון ) 2. לפני כמה שנים התעסקתי הרבה עם חומרה ואז קיסקים של WETERN DIGITAL היו נדפקים בכמויות. איך הדיסקים שלהם היום? אילו יצרנים מובילים היום בתחום וכדאי לרכוש דיסק שלהם?
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איך אני יכול להחזיר אותם ? במקום 97 גיגה צריך להיות לי 100 לאן הלכו ה 3 גיגה ? http://www.donkey.co.il/Briefcase/Uploads/7350.כעיגכעיעכיעכיעכיכעיעכיע.jpg ?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
WD Caviar® SE 160GB WD1600JB על לוח ECS K75SA V3.1 המחשב רואה רק 148 GB .. מישהו יודע האם אפשר לסדר את זה שהמחשב יזהה את כל ה160 GB?? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין להתחדש בכונן SSD 120-128GB חשוב לי שיהיה כונן איכותי עם אחריות לאורך זמן ושישדרג את ביצועי ה WD Black Caviar 1TB שיש לי כרגע התקציב הוא 500-600 ש"ח העדפה לחנות KSP/Ivory (לא מחפש השמצות) ואם מישהו שמע על מבצע Black Friday בקרוב שלא יתבייש לעדכן תודה לעוזרים רז
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
לא ממש הצלחתי להבין את העניין עם USB3. הלוח אם שלי תומך USB2 (הוא דיי ישן). אם אני אקנה נגיד כונן איחסון חיצוני שתומך בUSB3, האם קצב ההעברה יהיה טוב יותר או לא ישתנה כי הלוח תומך רק בUSB2?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו פה במקרה יודע איפה אפשר להשיג בארץ דיסקים לצריבה שמיוצרים ע"י אחת מהחברות הנ"ל: (לא אכפת לי אם כתוב על האריזה סוני או gpt או משה אלקטרוניקה - זה כמעט לא משנה) 1) TDK (הדיסקים של tdk שיש בארץ לא מיוצרים על-ידם) 2) Taiyo Yuden 3) Mitsui Chemical, Ricoh, Ritek (שוב - אני מדבר על ייצור, ולא על הbrand שמשווק) במהירות של לפחות X24, ועדיפות עליונה לצמד הראשונים כמובן. תודה מראש. (נ.ב > מישהו נתקל במדיה של tdk במהירות 48 בארץ? או אפילו רק 32?)
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טעות במחיר ? (אצל האחרים מעל 530 שח.) מוצר לימון ? הזדמנות למי שזקוק. http://www.ivory.co.il/Seagate_Expansion_Portable_STAX1000202.html
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לפני כשעה ההארד דיסק שלי נשרף הוא קיבל מנה של 7V והוא נשרף (אל תשאלו אותי איך) היו עליו דברים שמאוד חשובים לי פרקים של באפי, שירים, תוכנות, תמונות כל הדברים שאספתי ואהבתי אבל עכשיו הכל נעלם האם יש אפשרות להחזיר את כל זה? את ה HD אני יכול להחליף הוא עדיין תחת אחריות אבל כל מה שעליו אני לא יכול! בבקש עזרו לי בבקשה בשבי לי זה עניין של חיים או מוות!!
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן יש לי כונן קשיח שיש לו "זיכרון מטמון " של 8 MB השאלה שלי אם אקנה קשיח נוסף עם מטמון כפול או יותר מזה איך תהיה הקומבינציה בעבודה של שניהם [בקשר למטמון של כל אחד מהם ומהירות הכתיבה/קריאה]
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי דיסקים נשלפים המשמשים לגיבוי ובזמן האחרון הופיעה תופעה מוזרה. כאשר אני מכניס אחד מהדיסקים הוא מזוהה ע"י המחשב (מותקנת לי תוכנת USB safely remove אשר מזהה את כל כל ההתקנים הנשלפים) כסוג הדיסק (למשל ST2000DM-001) ולא ע"י שמו במערכת (דיסקי הגיבוי אצלי נחשבים ככונן :X) ואני לא יכול לגשת לדיסק. אני חייב לגשת ל Disk management בה הדיסק מופיע ולבצע שינוי אות הכונן ל X כדי שאוכל לגשת לכונן. מישהו יודע איך לפתור את הבעייה הזו? (היא הופיעה לפני מספר חודשים, עד אז הכנסת הכונן זוהתה כדיסק הנכון מייד)
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכם. אני מחפש דיסק קשיח חיצוני שישמש לגיבוי. אני אנסה לפרט כמה שיותר על מה אני צריך למעשה: - הדיסק ישמש לגיבוי, יחסית מעט מידע לכן מהירות העברת הקבצים אינה קריטית. (אני מאמין שכמה מאות מגה ביום יום, לפעמים גם קבצים גדולים יותר) - אני מעדיף דיסק שלא דורש מקור חשמל חיצוני. - אחריות של מספר שנים. - שרידות גבוהה. *חשוב* - עדיף שקט. - נפח דרוש: 320GB ומעלה. לגבי התקציב, התקציב למעשה לא ממש מוגבל, מה שחשוב מבחינתי זה האיכות. אני מוכן להשקיע בין 300-500 ואם זה באמת באמת שווה את זה, גם 800 אפילו יבוא בחשבון. אשמח לקבל כמה הצעות. אני מתכנן לקנות מזיגזג (לינק לעמוד הכוננים הקשיחים) או מoffice depot (לינק לעמוד הכוננים הקשיחים) כנראה. חשבתי על זה: http://www.z…
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה ליקנות צורב ונתנו לי מחיר טוב על PHILIPS40X12X48 PCRW4012K/00 איך המכשיר(הצוררב)?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
^ כותרת תקציב עד 600 ש"ח ומעדיף חנות מאזור ראשל"צ\תל-אביב\בת-ים\חולון בדגש על החנות skypc
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב יש לי מספר שאלות: 1. איך אפשר להתקין דיסק קשיח נוסף? האםרק במעמד רכישת המחשב או שגם בהמשך? האם מומלץ בכלל כדי להרחיב את שטח האכסוןבמחשב? 2. האם נכון שכול החומר הקיים במחשביושב תחת users ומכאן שדי בכך שאני מעתיקה את users לדיסקחיצוני כדי לגבות את כול החומר שלי? (התוכנות שבהן אני משתמשת הן מסמכים בword ובexcel, outlook, onenote ותמונות בפיקסה). 3.איזה תיקיות אסור למחוק (במלים אחרות,איזה תיקיות משמשות את איש המחשבים במקרי הצורך ואסור לגעת בהן?)? 4.לא ברור לי אם שולחן העבודה נחשב מקוםאכסון לכול דבר או לקיצורי דרך בלבד. במלים אחרות, האם קבצים שנשמרים בשולחן עבודה נמצאים בעוד מקום?האם כששומרים בשולחן עבודה צריך לשמור אותם בעוד מקום במחשב? 5.ס"ה גודל הקבצי…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
-
מאסתי בריבוי המדיות הצרובות שיש לי בחדר והחלטתי שהגיע הזמן לשדרג לצורב , הענייו הוא שיש הרבה פורמטים וכנראה שאין עדיין תקן אחיד וברור לכל היצרנים. רציתי להעזר בעצתכם בבחירת כונן המתאים לצרכים שלי, שהם: בעיקר גיבוי מידע,מדי פעם אולי לעשות RIP לסרט, או סתם לנסות ולצרוב קטע וידאו מהמחשב בפורמט של DVD, ולראות אותו במכשיר DVD ביתי. אני יודע שבעבר, משתמשים נתקלו בבעיה כאשר הם צרבו סרט, ולאחר מכן היה באפשרותם לראות אותו רק דרך הכונן של המחשב. ואני בטוח שיש עוד בעיות שעוד לא נתקלתי בהן. אשמח לקבל חוות דעת נוספות ובכלל דגמים אשר נחשבים כבחירה בטוחה. אני לא נוקב בסכום כסף מכיוון שאין לי מושג מה אני רוצה בדיוק, אבל בגדול מדובר בסכום של עד 200$ (לא לדאוג, אני קונה את זה בחו"ל) תודה
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי קופסא חיצונית לHD ו CD הקופסא מתנתקת המון ועושה המון בעיות כתיבה/קריאה באמצע העברות... מישהו מכיר קופסא טובה שלא עושה בעיות?
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ל KSP יש כוננים ניידים של טרנסקנד... בסך הכל דיי מרוצה מהם אבל כבל אחד נהרס לי ונשארו לי עוד 2. מישהו יכול להגיד לי אם הכניסה לכונן זה micro usb B ? או שזה רק נראה דומה אבל לא אותה כניסה?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.de.nec.de/software/1892_FW_ND-3520A_win304.zip אה כן, חשוב מאוד : NEC Germany does point out that this update will only work on drives using the original 1.04 firmware. Just keep this in mind before you try to flash your drive.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לקראת קניית לפטופ בקרוב אני מחפש מה תהיה הדרך הטובה ביותר לחבר את ה-HD מהמחשב (הנייח) הקודם בצורה חיצונית. ראיתי שיש בלפטופ חיבור eSata שמעולם לא יצא לי להתעסק איתם אבל הבנתי שמהיר הרבה יותר מ-USB. מחיפוש קצר למדתי שיש 2 סוגים: הרגיל שבו יש צורך בחיבור מתח חיצוני בנוסף לכבל נתונים, והשני שהוא מעיין קומבו eSata/USB שמצריך חיבור אחד בלבד (ואם הבנתי נכון, הלפטופ תומך בו). ניסיתי לחפש קופסה לחיבור חיצוני של הדיסק ב-DX ובחנויות בארץ אבל ממש הלכתי לאיבוד בעניין... מה שאני מחפש זאת קופסה שתתאים לדיסק "3.5 בעל חיבור sata כמובן ושאותה אוכל לחבר למחשב דרך eSata. אם זה מהסוג שמצריך חיבור פיזי אחד מה טוב אבל כמובן שכל דבר יתקבל בברכה.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי בכונן D 800gb מתוכם השתמשתי בכ400 אבל זה מראה לי שכמעט כל ה400 הנותרים גם תפוסים כשהם לא באמת תפוסים נשאר לי רק איזה 30 GB פנויים ולפעמים גם מהם זה מתחיל לזייף ולהראות כאילו לאט לאט גם הם נתפסים בבקשה עזרה מה לעשות תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה: לפני מספר לא רב של חודשים רכשתי DVD מקליט, שמקליט בשיטת ה"+". עם ה-DVD קניתי מדיות DVD+RW לצריבה חוזרת. לאחר כמה פעמים שצרבתי סדרות והעברתי למחשב, הדיסק כבר לא נתן להעתיק את עצמו לאחר שנצרב בתוך ה-DVD המקליט. המדיות שהשתמשתי בהן הן של Verbatim דגם 4X SERL רב פעמי כמובן. ה-DVD (לא יודע אם זה משנה כ"כ) VERTEX DVRW307. מישהו יודע למה זה קורה? איך אפשר למנוע? מושג כלשהו? תודה מראש. .swg
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
החברה היפנית מאמצת את הטכנולוגיה החדשה של חברת SDK ותוכל ליצור כוננים קשיחים בנפח חסר תקדים - בתצורת ה-PMR המועדפת לכתבה
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
- 2 followers
-