אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,918 דיונים בפורום זה
-
1) אני מוכר את הCRW2100E שלי לחבר שלי ב150 שקל. מי מאיתנו יוצא פראייר (אם בכלל)? 2) ברצוני לקנות צורב חדש, 48x12x48. יש כ"כ הרבה חברות.. בבקשה, אל תמליצו לי על כלום. רק תתנו לי קישורים להשוואות בין הצורבים הטובים ביותר בשוק כיום. סבבה? כי כל מה שאני מחפש זה הוכחות על השטח. אני רואה אנשים מרוצים מצורבים של Yamaha, LG, Teac, LiteOn, והרשימה עוד ארוכה.. אבל אני רוצה לקחת את הצורב הטוב ביותר בתקציב שלי. אתם יודעים, סביבות הצורבים של ה400שקל. בתודה מראשש!! DB ! עריכה- בקשר לסעיף מספר2.. חיפשתי ומצאתי כמה, אך זה לא מספיק לי. אני רוצה עוד בבקשה.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לאחרונה השירים האחרונים בדיסק לא נשמעים טוב יש רעשי רקע (כמו קסטה דפוקה) הדיסק לא שרוף והבעיה רק בשירים האחרונים ניסיתי עם שתי סוגי מדיות אחת אפילו איכותית ויש את אותה הבעיה (הצורב עבר ניקוי לאחר שהפסיק לצרוב וזה עזר )
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אז ככה, יש לי מחשב ישן, celeron 400mhz עם חלונות 2000 מותקן עליו. Motherboard Name: Intel Seattle II SE440BX-2 אני רוצה לקנות ולהתקין עליו דיסק קשיח בנפח של 80GB 7200RPM, האם המחשב יקבל את הדיסק?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי סרט שמחולק ל-2 (הצלצול 2 ) הוא נמצא בפורמט MPEG אני רוצה לצרוב אותו ל-DVD , יש לי נרו 6 הגירסא האחרונה , אני רוצה לצרוב את זה לדיסק DVD של 4.7 ג'יגה איך אני עושה את זה? אני יכול לשלב אותו עם עוד סרט של ג'יגה או שלא כדאי? בכלל ניסיתי לצרוב וזה מסיים את הצריבה לאחר כשעה וכותב שלא הצליח לצרוב. עוד שאלה קטנה , במידה ואני מעביר ממצלמת וידאו דיגיטלית למחשב (אני יכול לשים את זה באיזה פורמט שאני רוצה) איך אני צורב (אני מעריך שזה כמו שאני יצרוב את הסרט אבל בכל מקרה אני ישאל אולי זה דרך אחרת). תודה ענקית לעונים , מיקי.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים. רציתי לדעת האם דיסקים של חב' FORTIS, ושל חב' BRTECH נחשבים סבירים מבחינת איכות (יחזיקו מעל חצי שנה) פשוט הם במחיר טוב וחבל... אז כדאי ? ב- KSP.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני לא יודע אם אתם זוכרים פירסמתי כאן בעבר שהיו לי בעיות עם צורב של פיוניר שלא ידע לעבוד עם גרסאת ה 64 ביט של ויסטה (גם אחרי עידכון קשוחה לאחרונה) אני מחפש צורב שיודע לעבוד עם 64 ביט בצורה מלאה וטובה. תודה מראש. עריכה: אני צריך צורב ב SATA כי אין לי IDE על הלוח .
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, הארדיסק הראשי שלי במחשב גוסס כבר כמה שבועות ואני מפחד שעוד מעט הוא ישבוק חיים סופית. אני מעוניין לקנות את ה SSD של אינטל בגודל 80 ג'יגה כתחליף אבל אני לא מוצא שום חנות בארץ שמוכרת אותו. האם מישהו יודע איפה אפשר למצוא את ה SSD הזה בארץ?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי לפני פחות מחצי שנה דיסק קשיח של ווסטרן דיגיטל 4 טרה ב1300 שח הדיסק הקשיח מגיע עם אחריות ל5 שנים. יש לי ניסיון רב עם מחשבים וכטכנאי. כמו כן מערכת מחשב בשווי למעלה מ14000 שח. הקירור בהתאם ולכן אין רכיב העולה על 37 מעלות בעבודה. הדיסק הקשיח המדובר עבר את ה70 מעלות בקלות. הפלסטיק של חיבור הsata3 התייבש נחלש והתפורר/נמס ונתקע בתוך הכבל. ניגשתי עם הדיסק הקשיח לKSP שלצערי מהם קניתי ואחרי שבדקו במעבדה נאמר לי שאין מה לעשות וזה לא באחריות. עוד לא הלכתי לאסוף את הדיסק הקשיח. מה אני יכול לעשות? מוצר ב1300 שח בן פחות מחצי שנה עם אחריות ל5 שנים והם אומרים פיזי זה לא באחריות ואני נתקע עם משקולת נייר חדשה ב1300 שח? יש למישהו עצה מה …
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי מערך LVM2 המורכבת מ3 דיסקים 500GB ו640GB. כמובן בפורמט רגיל (0.5K לסקטור) יכולה להיות בעיה אם אני אשלב דיסק 2TB קוויאר גרין, אדוונס מוד (4K לסקטור) ? מערכת ג'נטו, מערך LVM2 גודל PE 4MB
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לקנות SSD בנפח 250GB, התקציב הוא 400, אפשר למתוח עד 500 אם זה ממש יצדיק את ההפרש. תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שני בקרי SSD חדשים נוספים שכדאי לשים אליהם לב בתור כאלו שיוכלו להוריד את רמות המחירים עבור כולנו הם ה-SM2260 של Silicon Motion, שאמור לספק כונני M.2 תומכי תקן ה-NVMe במחירים תחרותיים יותר (אם כי הביצועים בהחלט אינם מהטובים ביותר שראינו בקטגוריה), וה-Maxiotek MK8115 של חברת JMicron שמציע גם הוא תמיכה בשבבי NAND תלת מימדיים, עם הכוונה למחירים נמוכים במיוחד ולתחרות ישירה אל מול ה-SM2258 וה-Phison S11. שני הבקרים הללו ירכיבו חלק מקו כונני ה-SSD העדכני של חברת ADATA, ואנחנו כבר סקרנים לדעת מה יהיו המחירים שנידרש לשלם עבורם.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, האם מישהו פה שיצא לו להתעסק עם אחת החברות יכול לומר לי אם יש טעם להתמקח איתם על המחיר? איך זה הולך בשוק הזה? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חברים שלום, אני זקוק לעזרתכם בבחירת כונן SSD בנפח 250~ ג'יגה ל-asus vivobook s400ca . בזמנו רכשתי בקנייה הקבוצתית את ה-330 של אינטל אבל מסתבר שהוא גדול מידי למחשב שלי מכיוון שהוא 9mm ולא 7mm כמו רוב הכוננים בשוק. השימושים העיקריים שלי במחשב: 1. תכנות בc/c++ , ג'אווה. 2.עבודה על מספר צגים במקביל(לא נראה לי זה משנה). 3. פתיחת לשוניות (בדפדפן) רבות . 4. תוכנות כמו matlab ו matmatica. 5. שימושים רגילים- גלישה סרטים וכו. לאחר חיפוש בפורום יש לי מספר שאלות/בקשות: 1. המלצה על כונן שיתאים למחשב- 7mm או פחות. 2. אני כבר דיי הרבה זמן לא התעסקתי בתחום אז אני רוצה להבין איפה הכוננים של היום(סביבות 900 שקל) עומדים מבחינת ביצועים ביחס ל330? 3. שמתי לב שיש כאן המון דיבורים ע…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני יכול לחבר כרטיס SD 40GB למחשב ולהתקין עליו WINDOWS ? ככה שהווינדוס וכל התוכנות המובנות בכונן C שעליו אני יתקין (אם אני יכול?) יעבוד הרבה יותר מהר. תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כנסו ללינק על פניו הcorsair נראה יותר מהיר מהevo השאלה אם זה באמת יותר עדיף? http://ksp.co.il/?list_compare=.20108..17506.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי כשקניתי את המחשב עקב חריגה מהתקציב לקחתי רק SSD אחד ש128G..הגיע הזמן ואני יכול להוסיף עוד SSD ואני רוצה להפוך את הSSD הישן להרדיסק לקאש אשמח לקבלי לינק למדריך לאיך הופכים הרדיסק SSD להרדיסק קאש ואין לי בעיה להתקין מחדש את המערכת הפעלה אם צריך ואם זה מקל המפרט של המחשב שלי מופיע בפרופיל תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן אני מחפש דיסק קשיח נייד 2.5" בנפח 500GB, ומתלבט בין הדגמים הבאים: Seagate FreeAgent Go - 415nis http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3106 WD My Passport Essentials - 430nis http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4347 Samsung S2 Portable - 445nis http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=shipment&uin=8053 הצרכים: גיבוי תמונות, סרטונים והעברת קבצים. כמו כן שימוש מדי פעם כדיסק חיצוני לצפייה בסרטים עבור ה-Xtreamer. מה דעתכם? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש ואני לא יודע האם הוא SSD שם הזיכרון SK Hynix BC501 HFM256GDJTNG 8310A תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, אני מחפש לוח אם. בלוח אם שהסתכלתי כתוב: Socket 3, M key, type 22110/2280 מה זה אומר Socket 3? מה זה type 22110/2280? תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
- 2 followers
-
-
יש סיכוי שהארדיסק עשה את שלו ופשוט מת? WD 250KS ההארדיסק מזוהה בביוס. http://ufu.co.il/files/7aw6owt5ayxpumrpb8x9.jpg מה אפשר לעשות?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, רכשתי את הכונן באייבורי במכירה הקבוצתית, לוח האם שלי הוא של אינטל מדגם dg41rq הוא קצת ישן (SATA2) כמו כן לא מצאתי אפשרות להעביר ל -AHCI מכיוון שלדעתי הוא לא תומך מצ"ב תוצאות המבחן Uploaded with ImageShack.us אשמח לדעת כיצד ניתן אם בכלל לשפר את התוצאות...
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי כונן של WD בנפח 2TB, לפני כמה ימים פירמטתי אותו ומאז כשאני מעביר לו תוכן מהמחשב, מהירות ההעתקה מאוד נמוכה ומגיעה לפחות מ-1 מגה!!! הוא מתחיל להעביר תוכן במהירות של 40-50 מגה, ואז בתוך דקה הוא צונח לפחות מ-1 מגה, איך ניתן לפתור את הבעיה?? תודה מראש לכולם רפאל
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
INTEL 330 Samsung 830 SSD 120/128 G הם כרגע הכי אמינים בשוק? מבחינת סקרים/תגובות באינטרנט, מי יותר טוב ? מה אתם הייתם ממליצים? יש לי במחשב כבלי של הדיסק הרגיל SATA2 הם יתאימו או שצריך סוג יותר מתקדם של כבלים (אם יש דבר כזה ) יש עוד SSD שלא הזכרתי שגם נכלל אמין בשוק
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי רציתי להפנות לתשומת ליבכם על בעיה שקיימת במחשבי המקבוק 2018, בדגם שמגיע עם SSD 512GB בגודל 15", הדגם מגיע עם SSD של סמסונג במקום SSD של טושיבה מה שמשפיע מאוד על הביצועים של המחשב. ביצועי כתיבה של 1600-1700~ בדגם של Samsung במקום 2600-2700~ (ואפילו יותר) בדגמים של טושיבה https://discussions.apple.com/servlet/JiveServlet/downloadImage/2-33758743-1015483/908-900/samsung.jpeg https://discussions.apple.com/servlet/JiveServlet/showImage/2-33758743-1015484/toshiba.jpg לפי מה שידוע לי אפל יודעת על המקרה ומציעה refund או תיקון. בנוסף ישנה בעיה ברמקולים. לינק לפוסט בקהילה של אפל עם הבעיה: https://discussions.apple.com/thre…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-