אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,924 דיונים בפורום זה
-
אהלן קיבלתי מחשב חדש, עומד להתקין אותו עוד מספר שעות. דיסק קשיח של 250GB - איך מומלץ לחלק אותו למחיצות? C,D,E ? באיזה גדלים כל אחד? תודה !
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי כונן חיצוני 1TB של סיגייט בעל אפשרות לחיבור esata. אני רוצה לחבר אותו ללוח Gigabyte GA-P35-DS3L. לפי מה שאני מבין ללוח אין יציאת esata. ראיתי שניתן לקנות מעין מתאם אשר מתחבר לSATA הפנימי ונותן לי eSATA בפנל האחורי. האם מתאם שכזה יאפשר לחבר את הכונן החיצוני או האם צריך חיבור מיוחד על הלוח אם? אם כן, האם המתאם מנצל את יכולת המהירות המלאה של חיבור esata? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מובילת שוק כונני ה-SSD תשיק בקרוב גירסה מעודכנת לכונן ה-SM951 המתקדם שלה, שיציע ביצועים גבוהים עוד יותר תודות לתמיכה בתקן ה-NVMe החדש לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%aa%d7%97%d7%a8%d7%95%d7%aa-%d7%9c%d7%90%d7%99%d7%a0%d7%98%d7%9c-%d7%a1%d7%9e%d7%a1%d7%95%d7%a0%d7%92-%d7%94%d7%97%d7%9c%d7%94-%d7%91%d7%99%d7%99%d7%a6%d7%95%d7%a8-%d7%a1%d7%93%d7%a8%d7%aa%d7%99/
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה לפני כמה ימים קניתי את הצורב הנ"ל ב 250 שקל(באריזה מקורית) עכשיו רציתי לדעת האם הצורב הנ"ל איכותי או שאינו טוב כל כך... האם כדאי להחליף לחברה אחרת או לדגם מתקדם יותר כגון 1653S או 1673S
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני יודע שיש מבחר דיי מצומצם בחול,אבל השאלה הגדולה מתי יהיה פה בארץ (שאלתי את לירה והם לא ידעו בכלל על מה אני מדבר). הוספה: מדיות DVD כמובן
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
זה ממש ממש ממש מוזר , אני צורב וכבר פעם חמישית הצריבה מגיע קצת אחרי החצי ואז הפובר יורד ל10 אחוז ואחרי כמה שניות כתוב FAILED ניסיתי לצרוב קבצים שונים ולא כל פעם אותו דבר ועדיין אותה הבעיה , האם הבעיה ב צורב או בדיסקים .?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה ההבדל בין USB 2.0 ל 1.1 ( יש עוד? ) חוץ מזה ש2.0 יותר מהיר.. המחשב שלי הוא פנטיום 3 1000 לכן אני מנחש שזה לא יציאה לUSB 2.0 ( ולא.. לא שמרתי את החוברות) אני רוצה לרכוש דיסקונקי 256MB ואני זקוק להסבר ועצות לגבי יציאת USB 2.0 או 1.1 אם אני קונה 2.0 זה יהיה איך שהוא בעיה? מן הסתם אני ירצה להשתמש בו גם על מחשבים אחרים... יש למישהו רעיון?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה: לפני מספר לא רב של חודשים רכשתי DVD מקליט, שמקליט בשיטת ה"+". עם ה-DVD קניתי מדיות DVD+RW לצריבה חוזרת. לאחר כמה פעמים שצרבתי סדרות והעברתי למחשב, הדיסק כבר לא נתן להעתיק את עצמו לאחר שנצרב בתוך ה-DVD המקליט. המדיות שהשתמשתי בהן הן של Verbatim דגם 4X SERL רב פעמי כמובן. ה-DVD (לא יודע אם זה משנה כ"כ) VERTEX DVRW307. מישהו יודע למה זה קורה? איך אפשר למנוע? מושג כלשהו? תודה מראש. .swg
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש צורת איחסון שניתן לשים בה דברים לטווח ארוך, כגון מוזיקה, סרטים, סרטונים, משחקים, וקבצים שונים. בעבר השתמשתי בדיסקים לDVD, הם סיפקו את כל צרכי והיוו את האופציה הכי זולה. היום, לעומת זאת, נראה שכל ג'יגה עולה כ22~ אג' שזה גם המחיר של דיסקים קשיחים החל מ2TB. השאלות שלי הן כדלהלן: א. מקום האיחסון שלי יתמלא בקצב מדוד, אין לי צורך בכל כך הרבה מקום בטווח הקצר- האם מחירם של הכוננים צפוי לרדת בעתיד? בשקל/ג'יגה כונני ה3TB מעניקים את התמורה הכי גבוהה כרגע- אך בגלל קצב המילוי אני מניח שאעבור את 2 TB רק בעוד שנה-שנה וחצי, ואולי ייתכן שאז כל TB יעלה פחות מהיום וככה אני ארוויח יותר ממה שהייתי חוסך היום. ב. השימוש בדיסק, למעט איחסון, יכלול גם קריאה רציפה ממנו. ז"א כמו במחיצ…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם הארד דיסק חיצוני, הוא הארד דיסק רגיל לכל דבר שרק יושב במארז חיצוני, ובעצם ניתן להוציאו מהמארז החיצוני, ולחברו כהארד דיסק פנימי רגיל במחשב, או שזהו הארד דיסק עם Interface מיוחד? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי אוסף סרטים מכובד שהתחלתי באיסופו כבר לפני כשנתיים כשצורב הDVD שלי {פיוניר 04 } עלה 2000 ש"ח מהפורום אני למד שלאיכות המדיה והצריבה יש השפעה רבה על איכות הסרט. השאלה: אם אני מעתיק סרט חזרה לPC ממדיה ישנה ולא איכותית וצורב אותו בחזרה למדיה איכותית וצורב איכותי האם האיכות תשתפר או שתשאר כשהייתה? ???
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, יש לי כונן חיצוני של WD Elemets 1tb, ברצוני להוציא את הכונן מהקופסא שלו, לנתן את הזנת הכוח שלו עם USB, ולחברו באופן תמידי למערך הכוננים של המחשב? האם הדבר אפשרי? והאם קיים מדריך בנושא?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, לוח האם שלי - Asus p5vd2-mx. כתוב על האריזה שיש לו חיבור SATA 3GB/S. כרגע אין לי צורב (בגלל זה אני רוצה לקנות ) אבל אני לא יודע אם החיבור הזה פנוי או לא. איך אני בודק את זה? עוד משהו, היתרונות והחסרונות של הצורבים לא אומרים לי הרבה... איזה צורב מומלץ לקנות? תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך לצרוב דיסקים מסוג CD-R לשימוש במחשב אחר. באיזה פורמט עדיף לצרוב?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה ליקנות צורב ונתנו לי מחיר טוב על PHILIPS40X12X48 PCRW4012K/00 איך המכשיר(הצוררב)?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לחבר שלי יש לפאטופ MSI בן כמה שנים ובו דיסק Fujitsu MHV2060AT. הדיסק נכשל בתוכנת הבדיקה של החברה ("Fujitsu HD Diagnostic Tool") וגם בתוכנות אחרות כגון SeaTools של סיגייט ו-SmartMonTools. האחרונה מציגה מידע רב, אבל השורות הבאות נראות לי כיותר משמעותיות: Self-test execution status: ( 137) The previous self-test completed having a test element that failed and the device is suspected of having handling damage. ............................................................................................. Vendor Specific SMART Attributes with Thresholds: ID# ATTRIBUTE_NAME FLAG VALUE WORST THRESH TYPE UPDATED WHEN_FAILED RAW_VALUE 1 Raw_Read_Erro…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי לפני חצי שנה HDD של WESTREN 80G 8MB, וחילקתי למחיצות. מחיצה אחת במקורה(חילוקתי אותה תוך כדי התקנת WIN XP) בנפח 73 GB. הבעיה היא, שלא רק שהאקספלורר של WIN מראה שהיא בעצם רק 67.6GB, אלא,כשבדקתי את נפח כל הקבצים על הכונן הגעתי לסכום כללי של 55.6GB והמקום הפנוי אמור להיות 12GB, במקום האקספלורר מראה שנשארו לי רק 4.02GB. אשמח אם תאירו את עיני, כי מוחי אובד עצות תודה
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טעות במחיר ? (אצל האחרים מעל 530 שח.) מוצר לימון ? הזדמנות למי שזקוק. http://www.ivory.co.il/Seagate_Expansion_Portable_STAX1000202.html
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי 2 כוננים במחשב C D פירמטתי את כונן C שעליו נמצא הוינדוס ובכונן D שמתי את התיקיה שלי (שבה יש 50 ג'יגה שירים!!!!!!!) בקיצור התקנתי את הוינדוס על כונן C כמובן הפעם במערכת של NTFS אחרי שהתקנתי אני בא להיכנס לכונן D ואז הוא אומר לי שהכונן אינו מאותחל והאם ברצוני לאתחל אותו.. ועוד בעיה! בכונן C מופיע לי רק 2 ג'יגה שהכונן עצמו בכלל הוא 19 ג'יגה!! איך זה יכול להיות?!?! חשובב מאודדדדדדדדדדדד במיוחד הבעיה הראשונה אני חייייייב את הכונן ואת התיקיה שלי אם לאאאא מווווותת! חובה חובה! אני יעשה הכללל כדי שהתיקיה תחזור! דחווף עזרה חברים!
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.de.nec.de/software/1892_FW_ND-3520A_win304.zip אה כן, חשוב מאוד : NEC Germany does point out that this update will only work on drives using the original 1.04 firmware. Just keep this in mind before you try to flash your drive.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי נייד חדש שמגיע עם דיסק היברידי ווינדוס עליו. אני רוצה להחליף את הדיסק בSSD שקניתי גם. השאלה איך לבצע את ההעתקה? האם אפשר פשוט לקחת את הסריאל מאיפשהו וישן להתקין על הSSD? כמו כן על הדרך עצם ההחלפה זה מבטל את האחריות? מדובר על נייד של דל. תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מתכנן לקנות בKSP ולא יודע באיזה מהם לבחור אין לי TYPE-C במחשב יש לי רק 2/3- USB
-
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
לחבר שלי יש צורב מהמודל הנ"ל והוא מנסה לצורב דיסקים קטנים אבל כאשר הוא צורב הידסקים זזים מהמקום אז שאלתו היא האם אפשר לשנות את מהירות סיבוב הדיסקים?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.storagereview.com/articles/200601/WD1500ADFD_1.html ביקורת חדשה לכונן החדש. לוקח את הביצועים הכבר מצויינים של הראפטור הקודם ומעלה אותם בעוד רמה. המחיר גם כן עולה רמה. http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=609_272_79_2018 בתור בעליו של 2 ראפטורים, אחד 74 השני 36 זה כבר קצת יקר לי.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן! יש לי במחשב קורא DVD של LITEON. הבעיות החלה לפני כמה כמה חודשים, הקורא DVD מצליח לקרוא דיסקים אבל פשוט לא נפתח אלא אם כן אני מחדיר קיסם לחור הקטנטן. שאני לוחץ על הפתור בלי להחדיר משהו לחור הקטנטן אז הוא כאילו מנסה להיפתח, שומעים רעש, אבל הוא לא מצליח. אשמח לכל פתרון אפשרי.. תודה דני
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-