אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
יש לי כונן חיצוני של iomega של נראלי 430GB וכמה חודשים לא השתמשתי בו , עכשיו חיברתי אותו למחשב , הכונן פועל אבל המחשב לא קולט אותו , אותו דבר עם טלויזיה שאמורה לקלוט אותו , החלפתי כבל זה לא עוזר. מה אני יכול לעשות?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
סתם שאלה, מזה החיבור הכי שמאלי פה בתמונה ? http://www.hardwarebase.net/slike/recenzije/maxtor160_panel.jpg אני יודע שהוא חיבור חשמל כי יש לי כזה כבל שיוצא מהספק אבל אין לי מושג מה הוא ולמה הוא תורם ומה ההבדל בינו לבין ה12V תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי 2 הארד דיסקים חיצונים (1GB כ"א) של סמסונג, אותם אני מגבה באופן חודשי, לסירוגין (אחד בכל חודש עוקב, כך שכל כונן עובר גיבוי כל חודשיים) ברצוני להוסיף תוכנה חיצונית (שונה בכל אחד מהארד דיסקים האלו - לוידוא שרידות), כך שאם הכונן 'יפול' בידי זר - הכונן יהיה נעול. מהן 2 התוכנות החינמיות המומלצות לשם כך? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
LaCie Hard Disk, Design by Neil Poulton 1TB האם למישהו יש את הדגם הזה וחווה איתו בעיות ?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי הרד דיסק 40 גיגה של Maxtor, ומשום מה יש לי רק 31 גיגה. למה זה? ואיך אני יכול החזיר את הזיכרון האבוד?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אמרו לי שצורב SATA זה יותר טוב במה ולמה?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הכונן WD2500YS, כתוב שהוא RAID שלא כמו הWD2500KS ולכן חשבתי לקנות דווקא אותו אבל אם ארצה להפעיל אותו ככונן יחיד זו לא תהיה בעיה? כי ככונן יחיד הוא מוגדר כIDE?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, נא המלצתכם לקורא כרטיסים. האם יש טעם היום לקנות קורא כרטיסים עם מגוון רחב של כרטיסים או שכל המכשירים כבר עברו לכרטיסים הקטנים (מיקרו SD כמדומני) ? אין מגבלת תקציב. תודה
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
-
שלום רב. אני שוקל בזמן האחרון לקנות הרד חיצוני שיהווה תחליף ל DOK 16GB שיש לי עכשיו. עקרונית מחפש הרד דיסק קטן מימדים עם חיבור USB 2 ללא צורך בספק כוח חיצוני אחר. אשמח אם יהיו תוספות כמו נוריות חיווי על הפעלה וכו. מעוניין בקיבולת של לפחות 160GB ומעלה. לגבי האחריות אשמח על דגם שיהיה לו כמה שיותר אחריות (בכל זאת הרד דיסק מכני ויכול להתקלקל). התקציב שלי הוא עד 400 ש"ח. שאלה אולי קצת לא קשורה: האם אפשר כמו DOK להתקין תוכנות PORTABLE שיעלו אוטמטית כמו שהייתי משתמש עד כו עם ה DOK ? השתמשתי עד כו בתוכנה PortableApps אם מישהו, האם הדבר אפשרי ? או צריך הרד דיסק מיוחד בשביל זה ?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני יודע שיש מבחר דיי מצומצם בחול,אבל השאלה הגדולה מתי יהיה פה בארץ (שאלתי את לירה והם לא ידעו בכלל על מה אני מדבר). הוספה: מדיות DVD כמובן
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני מתכנן לקנות כונן חיצונים של 3 טרה ואני מתלבט בין כמה דגמים ותהיתי אם מישהו יוכל להמליץ לי מה עדיף ולמה. [h=1]Transcend StoreJet 35T3 TS3TSJ35T3:[/h]http://ksp.co.il/?uin=17091 [h=1]Seagate Backup Plus Desktop Drive STCA3000200:[/h]http://ksp.co.il/?uin=18815 [h=1]Western Digital My Book Essential WDBACW0030HBK:[/h] http://ksp.co.il/?uin=13384 [h=1]Western Digital Elements 3TB 3.5 Inch External HDD USB 2.0:[/h] http://ksp.co.il/?uin=17456 ה Seagate יקר יותר מהאחרים, האם הוא שווה את זה? אני לא כל כך מכיר את החברה Transcend' האם היא בסדר ובטוחה? ושאלה אחרונה אין לי במחשב חיבור USB 3, האם זה אומר שיהיו לי בעיות או שהם יעבדו גם עם החיבור USB2, ואם כן צריך לקנות כבל נו…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן עם שקעים של usb1. אם אני מחבר אליו dok שמתאים לusb2 אני מקבל את ההודעה הבאה "the hubs shown in bold type have free ports that " can support the hi speed usb device אח"כ יש כזה עץ שמתחיל ב: sis pci to usb enhanced host controller ואחרי זה סימון של שישה פורטים מה זה אומר? יש אפשרות לusb2 במחשב הזה?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי ניסיתי לצרוב היום דיסק רק עם track אחד, והכל עבד כרגיל, לא קיבלתי הודעת שגיאה ב-Nero או משהו בסגנון. הדיסק עצמו עובד בכונן התקליטורים של המחשב, אבל בקומפאק דיסק הוא לא עובד משום מה... חשבתי אולי בגלל הקידוד שלו (320kb/s), ניסיתי להוריד את זה ל-128kb/s ועדיין זה לא עבד. יכול להיות שהקומפאק דיסק לא מזהה רק טראק אחד בודד? ??? חשבתי בהתחלה שקרה משהו לקומפאק דיסק, אז ניסיתי לשים דיסק אחר והוא עבד מעולה. ואת הדיסק שלי שצרבתי הוא לא הפעיל. מה הבעיה?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תודה כי יש לי קולנע ביתי בבית ובשביל זה אני קונה צורב DVD אז רציתי לדעת אם אני ישמע ב 5.1 תודה
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עכשיו עם ירידת המחירים והמבצעים של סוף שנה רציתי לדעת איזה כונן כדאי לקנות אני מחפש שני כוננים 1) למחשב נייח - עבודה משרדית בלי משחקים, כרגע עובד עם כונן מכני 2) מחשב נייד toshiba satellite c50-b-18z כרגע המחשב כמעט לא זז חשבתי להחליף לו את הכונן המכני בssd כדי להציל אותו איזה כוננים כדאי לי? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, הארדיסק הראשי שלי במחשב גוסס כבר כמה שבועות ואני מפחד שעוד מעט הוא ישבוק חיים סופית. אני מעוניין לקנות את ה SSD של אינטל בגודל 80 ג'יגה כתחליף אבל אני לא מוצא שום חנות בארץ שמוכרת אותו. האם מישהו יודע איפה אפשר למצוא את ה SSD הזה בארץ?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני הופתעתי- http://blogs.zdnet.com/Ou/?p=322 המאמר באנגלית, והוא מ-2006. בתמצית למי שלא רוצה לקרוא את כל זה- מה שהוא כותב שם זה בערך כזה דבר: מכיוון שמדובר על זמני גישה ממוצעים, אפשר לקנות כונן "איטי" גדול בנפח במחיר זול מאוד יחסית לכונן "מהיר" קטן בנפח, את הכונן האיטי הגדול שקנינו לחלק - כך שהחלק המהיר יותר שבו יהיה מחיצה קטנה (וזמני גישה ממוצעים במחיצה הזו יהיו די זהים לאלו שבדיסק המהיר, היקר והקטן יותר) והחלקים האחרים ישמשו לאחסון. אני לא בטוח שהוא מתכוון לחלוקה רגילה למחיצות, המונח המקצועי שהוא השתמש בו הוא partial stroking אבל בכל אופן יוצא שבפחות כסף קיבלנו אותה מהירות, ויותר שטח אחסון מהדיסק ה"מהיר" שנשאר בחנות. עכשיו, מישהו יודע מה הכוונה ב partial stroking? מ…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב. אני מעוניין בעזרה להגיע להחלטה לגבי צורב הDVD הבא שלי. כמה דברים,הוא צריך להיות במהירות X20,כיום בשוק ממה שראיתי יש של ASUS,LG,LITEON,AOPEN. הכי זול שמצאתי זה הלייטאון ב160 ש"ח ובטח עוד ירד.....ידוע באמת שהוא אמין מבחינת סורק שגיאות השאלה האם הוא מתעלה על השאר,מה שכן הוא יותר זול מהאחרים. לא מעניין אותי הלייטסקרייב זה סתם תוספת לא כ"כ מועילה למחיר,לכן עדיף דגם בלי זה,וגם שיהיה IDE. אשמח להמלצות\חוויות\הערות למי שקיים אחד מהדגמים הנ"ל. תודה ושבוע טוב.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לשדרג את הכונן הקשיח עליו מערכת ההפעלה יושבת כעת ל-SSD ורציתי לדעת האם ניתן להעתיק את הכול מכונן C באופן מושלם ככה שאני אוכל לעשות שימוש בכל התוכנות שיר מבלי שאצטרך להתקין הכול שוב מחדש. מדובר על כונן קשיח שמפוצל לשלושה חלקים ורק את C אני מעוניין להעתיק לSSD (מה גם שלשאר לא יהיה מקום..). האם זה אפשרי ואיך? בתודה מראש (:
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש ואני לא יודע האם הוא SSD שם הזיכרון SK Hynix BC501 HFM256GDJTNG 8310A תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
צריך כונן גיבוי נייד בנפח של 2T עם חיבור usb3 כמובן, הכונן צפוי להיות בעיקר בבית ולכן לא לא חובה שיהיה מאוד קטן. עדיפות למהירות קריאה כתיבה גבוהה, תקציב של 500 שקל.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי, להלן התוצאות: מדובר ב-HDD של Toshiba, בגודל 2.5" עם 7200RPM רץ על ווינדוס 10, מחובר ב-SATA. האם זה תקין? אם לא - מה אפשר לעשות כדי לשפר?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, אני רוצה להוסיף כונן בנייד שלי מבלי לפגוע באחריות שיש לי לעוד כמה שנים. איך DELL יודעים האם התעסקתי עם המחשב? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-