עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by Amit_Alcobi,

מהו הדיסק קשיח הכי זול שיקבל 5.9 בexperience score של ויסטה? רצוי 160 גיגה אבל אפשר גם 80. ואם אפשר לפרט בכלליות איזה מפרט צריך להיות לדיסק (כמו זיכרון נדיף וRPM) כדי שיקבל 5.9 בבדיקה של הויסטה.

• 9 תגובות
    • 754 צפיות
  2. אני זקוק לדיסק קשיח למחשב שיש לו את הלוח האם הנ"ל. אני מעוניין בדיסק קשיח של 250 גיגה. השאלה האם יהיה אפשר לחבר ללוח אם דיסק שתומך ב-SATA II והאם זה משנה בעצם?

• 1 תגובה
    • 810 צפיות
  3. Started by 11moshiko11,

שלום! יש לי לוח אם של אינטל D865PERL. אני צריך להוסיף דיסק קשיח למחשב שלי, בנוסף ל 120 שכבר יש לי. אני חושב על משהו בסביבות ה- 250 ג'. קודם כל, הדיסק קשיח שיש לי כרגע מחובר ב SATA או איך שלא קוראים לזה. את הדיסק שאני רוצה לקנות, אני רוצה שיהיה בחיבור הרגיל ( הישן). יש אפשרות לחבר ללוח האם דיסק כזה אם יש לי כרגע 2 CD שמחוברים לאחד משני היציאות? איזה דיסק קשיח מומלץ? תודה

• 4 תגובות
    • 560 צפיות
  4. Started by natanel102030,

ראיתי את ההמלצות בפורום אבל בעיקר בגלל הסטטיסטיקות של Backblaze ( לינק ) אני מעדיף ללכת על היטאצ'י. המחשב דלוק 24/7. מערכת ההפעלה תהיה על SSD של 256G והיוטורנט ירוץ 24/7 ויוריד ויעלה מהHDD. ראיתי את הכונן הבא: ( עזבו את זה שהחנות פח ואין לי מושג איזה חתול נותן לי אחריות ) http://wellcom.co.il/catalog/product_info.php/kon-kshih-hitachi-deskstar-7200-sata3-247-for-nas-p-17345?language=he כתוב על כל הסדרה שהיא מיועדת לNAS. יהיו בעיות בהתאמה שלה למחשב ביתי? לוח האם שלי יחסית טוב, של ג'יגהבייט מצ'יפסט H97. בתודה מראש על העזרה

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. היי לכולם! אני צריך דיסק קשיח למחשב עם לוח אם Gigabyte GA-K8NF-9 (זה עם הסוקט 939). איזה יתאים לי מ-KSP? (סניף באר שבע) משהו בסביבות ה-200 שקל. עד עכשיו היה לי 120G ולא הייתי מתקרב ללנצל אותו. תודה רבה!

6. Started by a-v-i,

היי, אני צריך דיסק קשיח למחשב נייד. איזו חברה מומלצת, ומה סדר גודל המחירים? מספיק 40GB (אני מניח שמומלץ 5400RPM ולא 4200 שנחות משמעותית). חשוב גם שיהיה שקט... תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 574 צפיות
  7. שלום לכולם. אני מעוניין לקנות דיסק למחשב נייד. נתקלתי בחברות המוכרות: Samsung, Toshiba, Hitachi, Western Digital. שמעתי שWD לא מככבים במיוחד בתחום. אני רוצה לקבל המלצה ודיעות ממי שמכיר ויודע, מי מהחברות היא הטובה והאמינה והאיכותית ביותר. רק אציין שהדיסק לא מיועד למחשב נייד אלא למכשיר גיבוי נייד המבוסס על דיסק קשיח של נייד. לכן אני מחפש מוצר אמין ואיכותי שיחזיק בדרכים. המון תודה.

• 4 תגובות
    • 681 צפיות
  8. Started by Bone-Breaker,

שלום, אני מחפש דיסק קשיח של 20 או שלושים גי'גה סביר למחשב נייד בערך ב500 שקל תודה.

• 3 תגובות
    • 606 צפיות
  9. Started by LRa,

שלום, אני מחפש לקנות דיסק קשיח חיצוני של טרה למטרות עריכת וידאו. אשמח לקבל 2-3 המלצות תודה

• 14 תגובות
    • 2.3k צפיות
  10. Started by יניב51,

שלום לכולם, בזמן האחרון יש רעש תמידי מהכונן שלי, רעש של חריטה. אני מבין שהוא מסמן לי שהוא רוצה לסיים את דרכו אז אני אחפש חדש, אבל לצורך העניין אם ובמידה אני מחליט להשאיר אותו לשמירת קבצים ( עם לקיחת סיכון שהוא יהרס ), האם באותו הזמן הוא ימשיך לעשות את הרעש של החריטה למרות שאין קריאה/כתיבה לכונן? וע"פ ההמלצות שיש ראיתי את הכונן הבא: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=10380 עם 3 שנים אחריות. באופן עקורני אני סטודנט תפרן אז אני לא ארשה לעצמי כונן SSD ( כי אז אני אצתרך 2 כוננים ) ואני מחפש כונן בנפח טרה לפחות וראיתי שההפרש הוא 120 שקלים אז אני מעדיף לקנות משהו יותר גדול. האם יש המלצות על משהו אחר? באופן עקרוני אני לא רוצה לעבור את טווח ה 400 ש"ח, ואני מעדיף לקנות …

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by kopler,

שלום, אני מעוניין בדיסק קשיח שיתחבר ישירות לראוטר, מה שיאפשר לי גישה אליו מכל מחשבי הרשת ללא תלות במחשב אחר שיהיה פתוח. דרך אחת שהבנתי שבא ניתן לבצע זאת היא לקנות דיסק קשיח חיצוני בעל חיבור רשת. אבל פריט זה עולה בסביבות ה-750 ומעלה וגם נותן לי מינימום 40 GB שהם הרבה יותר ממה שאני צריך בשביל כונן רשת, לכן הבנתי שיש אפשרות לקנות ממיר שאליו מתחבר דיסק קשיח פנימי, ואותו ממיר הופך אותו לדיסק חיצוני. ככה אני יכול להשתמש בדיסק קשיח ללא תכולה כל-כך גדולה וגם המחיר זול בהרבה. השאלה שלי היא כזאת: האם באמת ניתן לעשות את מה שאמרתי? אם כן: איפה ניתן לקנות ממיר כזה ומה עלותו? אם לא: איזה אופציות אחרות יש לחבר דיסק קשיח ישירות לרשת?

• 13 תגובות
    • 2k צפיות
  12. שלום, אני מעוניין להקים שרת גיבוי (עם תוכנה של QNAP) -בקונפיגורציית RAID כלשהי. האם זה משנה אם אני לוקח דיסקים קשיחים מסדרות ירוקות (green) ואיטיות עבור שרת גיבוי, או שלצרכים האלה זה פחות קריטי? תודה

• 4 תגובות
    • 958 צפיות
  13. Started by yyoo0,

שלום רב חברים. יש לי בעיה מאוד מוזרה. יש לי כונן ssd al שעליו מותקנת מערת ההפעלה. רכשתי לפני מספר ימים כונן קשיח 1 טרה של seagate התקנתי אותו לחיבור סאטה 3 ועבד מעולה!! כעבור מספר ימים המערכת נהייתה מאוד איטית ואפילו הגיע למצב שהמחשב לא עולה ונתקע על מסך windows . התחלתי לבדוק מה יכול להיות הבעיה וניתקתי את הדיסק החדש שקניתי ואכן הבעיה נפתרה והמחשב עלה ללא איטיות או בעיות. ביצעתי פירמוט מלא לדיסק החדש וגם הרצתי check disk והכל היה תקין. ביצעתי פירמוט והתקנה נקיה לחלוטין של windows בכונן ssd האחר ועדיין כל פעם שהמחשב עולה כשהדיסק הסורר מחובר הוא מאט את המערכת..כשאני מנתק אותו המחשב טס!! הרצתי בדיקת וירוסים ורוגלות ולא נמצא משהו.. אני כבר אובד עצות..מה ניתן לעשות?

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by *BYZ*,

כותרת...

• 16 תגובות
    • 2.5k צפיות
  15. Started by gtx980sli,

שלום . אני רוצה לקנות אמצעי אחסון שישמש כגיבוי לתמונות וכו למקרה שהדיסק קשיח במחשב יהרס בדרכ נוהגים לקנות כונן קשיח ומאחסנים בו את הקבצים נכון? השאלה שלי היא: האם כדאי לקנות דיסק קשיח הרי הוא יותר מהיר ( אולי זה יותר משתלם?). ( אני לא עצלן אין לי בעיה לפתוח ולחבר למחשב מתי שצריך ) אני מדברהעל אחסון בגודל חצי טרה טרה או שני טרה שאלה שניה: האם דיסק קשיח יכול לההרס מבלאי טיבעי ( לא כתוצאה ממכה או מכתיבה /קריאה) כאילו שהוא סתם ימות ללא סיבה? שלישי: איזה חברה נותנת שירותי ענן מהירים וזולים בנפח של 100 200 gb?

16. מדובר בשרת עם מערכת מסוג windows server 2008 החומרה עצמה סטנדרטית מחשב רגיל (לא שרת) השימוש בשרת הוא עבור מסדי נתונים קטנים של SQL , Oracle צריך דיסק בגודל 500 ג'יגה (עד 1 טרה) שיהיה מהיר ואמין ויעבוד 24/7. מה מומלץ? WD Black WD Red WD Purple WD Re SSD? למרות שהוא מאוד יקר....

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. אמרו לי שאני צריך לעשות עדכון ביוס לגרסת הלוח אם שלי שהיא - IS7-E לפי ה- VERSION שרשום על הלוח. אפשר למצוא את העדכון באתר של ABIT (חברת הלוח שלי) אבל הגרסה שרשומה לי על הלוח היא 1.2 ואני לא מוצא באתר. הורדתי גרסה אחרת משהו כמו 1.7 ויש שם תיקון לבעיה של ההארד דיסק שלי אבל זה לא עוזר. אם מישהו יכול בבקשה לעזור לי.. תודה! נ.ב. מתי אני אמור לעשות את העדכון?? לפני התקנת הוינדוס או אחרי ??

• 27 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by 11moshiko11,

שלום לכולם! חיברתי למחשב דיסק קשיח חדש של 250 ג' בנוסף ל 80 שהיה לי לפני כן. במנהל התקנים אני רואה שהוא מופיע, אבל במחשב שלי הוא לא מופיע. ניסיתי להוריד את ההתקנה ולהחזיר, אבל לא הלך. מישהו יודע מה אפשר לעשות?

• 4 תגובות
    • 995 צפיות
  19. שלום, לאחרונה היו לי בעיות בשני הדיסקים הקשיחים שהיו לי על המחשב, שגררו איתם את איפוסם של ההגדרות בביוס. לאחר שהינדוס לא עלה, החלטתי לפרמט את אחד הדיסקים ( רק לאחד היה אפשר לגשת בהתקנת הוינדוס) ולהתקין וינדוס חדש. כשעלה הוינדוס, לא ראו את הכונן במחשב שלי, אבל רואין שהוא קיים ב device manager. להלן תמונות הכונן שלא נמצא זהו ה 500GB ). http://www.up2me.co.il/v.php?file=87427562.jpg זו השגיאה שמתקבלת לאחר שניסתי ללחוץ על populate http://www.up2me.co.il/v.php?file=57154717.jpg וזו התמונה שמראה שהכונן לא מופיע במחשב שלי : http://www.up2me.co.il/v.php?file=49713382.jpg לא ניתן לראות את הכונן גם ב disk management. אשמח אם תוכלו לעזור לי... אני רק רוצה לשחזר כמה …

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by roeesnir,

יש לי דיסק קשיח SATA 2.5 120GB שפירקתי ממחשב נייד. אני מחבר אותו למחשב ע"י קופסא עם חיבור USB והמחשב אומר לי שכדאי לי לחבר אותו לחיבור USB2 לקבלת ביצועים יותר טובים. הקופסא היא USB2. מה הקטע?

• 6 תגובות
    • 950 צפיות
  21. קיבלתי דוא"ל מפלונטר, על הדיסק החדש של סיגייט בנפח 8TB, מחיר 1470 או 1441 במזומן. http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=ST8000AS0002 צפי הגעה אמצע ינואר. כ 184ש"ח ל 1TB נפח אחסון - הכי משתלם בסביבה. מה דעתכם ?

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. מה הבעיה בקשיח: כאשר אני עושה העתקת קבצים, פעמים שהקבצים מועתקים כרגיל ללא בעיות, ולפעמים ההעתקה נתקעת שניות ארוכות באיזו נקודה מסוימת עד שהיא בסופו של דבר מצליחה לעבור את אותה נקודה, ולפעמים ההעתקה נכשלת. כאשר אני עושה סריקה CHKDSK למחיצות, פעמים שהסריקה מתבצעת כרגיל ללא בעיות, אך בד"כ הסריקה נתקעת דקות ארוכות באיזו נקודה מסוימת עד שהיא בסופו של דבר מצליחה לעבור את אותה נקודה, ובסוף הסריקה מופיעה בד"כ ההודעה שהסריקה הושלמה, נמצאו בהתקן סקטורים פגומים ותוקנו בהצלחה. אני רוצה להשתמש בקשיח, באופן יעיל, לחומרים שהם פחות חשובים בשבילי, אך עדיין טוב שיהיה בארכיון. חשבתי לחלק את הכונן הקשיח להרבה מחיצות, ולנסות להשתמש רק במחיצות שאני לא נתקל איתם בבעי…

23. Started by Sirokos,

הוצאתי דיסק קשיח 2.5 ממחשב נייד וחיברתי אותו לנייח והכל עובד אך הבעיה היא שהדיסק הוא של 500 גיגה ובמנהל מחיצות ראיתי שיש שלוש מחיצות שחזור שניים של גיגה ואחת של 15 ועוד שתי מחיצות לא מוגדרות אחת של משו כמו 370 גיגה הצלחתי להגיד למחיצה ואת השנייה אני לא מצליח לאחר לראשונה כי זה כותב לי שאין מספיק מקום יש איזשהו כלי שיכול למחוק את המחיצות ולאחד אותם למחיצה אחת? תודה.

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות
  24. Started by galz,

קנינו לאחותי מחשב חדש. דיסק קשיח ווסטראן דיגיטל עם סאטא רייד 2. בסרגל שלמטה (איפה שהסטארט) מופיע הסימן של ניתוק חומרה באופן בטוח, ושם מופיע הדיסק הקשיח. ככה זה אמור להיות?

• 4 תגובות
    • 547 צפיות
  25. שלום חבר'ה, יש לי דיסק WD400 עם המון המון המון מידע [בעיקר תמונות]. ופתאום זה לא עובד, ניסיתי כבר על כמה מחשבים ועם כמה ספקים. כשמכניסים את הדיסק הוא לא מזוהה בביוס ומתחיל לצפצף מהצד האחורי שלו. מה אפשר לעשות, זה ממש חשוב, אני סומך עליכם! תודה, יאן.

• 2 תגובות
    • 3.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים