אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,924 דיונים בפורום זה
-
טוב אז ככה כאשר אני נמצא במחשב שלי הוא מראה לי על כונן e שיש 61 ג"ב גודל כולל ופנוי 600 מ"ב (שאומר ש60 ג"ב תפוס) אבל אם אני נכנס לכונן עצמו ומסמן את התקיות הוא מראה לי שכל התקיות ביחד תופסות 47 ג"ב אז מכאן נעלמו לי 13 ג"ב מה אני עושה כדי להחזירן..?
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי דיסק קשיח חדש של WD בנפח טרה וחצי, דגם: WD15EARS על העטיפה שלו וגם על הדיסק עצמו כתוב: Advanced Format Drive To achieve full performance Windows XP single partition - set jumpers 7-8 prior to installation or use WD Align SW במחשב שלי כמובן מותקנת מערכת הפעלה XP האם אני באמת צריך לג'מפר את 7-8 ? ואם כן מה היעוד של הגימפור הזה ? בתודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אם אחד הכוננים מת, המחשב ממשיך לעלות כרגיל? ואם כן, האם מספיק להחליף את הכונן שכשל? החומר יועבר אליו אוטומטית?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני שוקל לקחת הארדיסק חיצוני למחשב נייד (לחבר אותו דרך כבל USB או מארז יעודי) 1. מה הבדלים ב HD בין 3.5 ל 2.5 (חוץ מגודל פיזי ומשקל)? 2. ביצועים? בין השאר האם שני הסוגים מספיקים כדי להיות הארדיסק ראשי עבור מערכת הפעלה? האם חיבור ה-USB יספק כדי להחזיק אותו כראוי? אם ה-USB מהווה מגבלה אבל מספיק למטרה זו, אז האם מיותר לקחת הארדיסק חזק יותר (כנראה ה-3.5) כי במילא לא אנצל את יכולות שלו? 3. צריכת חשמל? (ב2.5 הבנתי שאפשר למשוך מתח מUSB) 4. מה לגבי עמידות שונה שלהם לצורך ניידות? (האם ה 2.5 שבד"כ נמצא בנייד יותר עמיד?) 5. מה הבדלים במחירים לאותו גודל? 6. האם נכון שאין HD 2.5 עם באפר של יותר 2 MB? בתודה מראש, טל
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הפרמטר הכי חשוב עבורי בדיסקים קשיחים זה אמינות ואורך חיים. כל שאר הפרמטרים כמו רעש,מחיר וביצועים הם משניים לחלוטין בעייני. ישנו אתר אמריקאי שאני לא זוכר את שמו שמבצע בדיקות מעבדה לדיסקים קשיחים שמדמות את המאמצים הצפויים לדיסק הקשיח אצל המשתמש הממוצע. הגיבו אתם זוכרים את שם האתר או יכולים לחוות את דעתכם על אמינות הדיסקים הבאים (שניהם בתצורת sata raid addition ) : seagate st3750640ns WD WD5000YS אני מוכן לשקול דיסקים קשיחים מתוצרת חברות אחרות אם הם עומדים במסגרת הדרישות הבאות: 5 שנים אחריות. SATA RAID ADDITION לפחות נפח של 500gb ורצוי 750 בתודה מראש למגיבים
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
^ כותרת תקציב עד 600 ש"ח ומעדיף חנות מאזור ראשל"צ\תל-אביב\בת-ים\חולון בדגש על החנות skypc
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הייי אני רוצה לעשות בדיקות ביצועים ל SSD שלי (המפרט בצד), באיזה תוכנות משתמשים?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן..חיפשתי ולא בדיוק מצאתי מה ההבדל בין 2 המכשירים הנ"ל(חוץ מתג המחיר שלהם): 1. Caviar Green 2TB IntelliPower, 64MB, SATA II WD20EARS 2.Caviar Black 2TB 7200RPM, 64MB, SATA II WD2001FASS השחור יקר יותר ב-300 ש"ח. מישהו יוכל להסביר לי בבקשה מה ההבדלים?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, יש לי דיסקים של Verbatim , ויש ימים שאני צורב בכמות אם אני כבר צורב, ז''א 20-30 דיסקים רצוף ולפעמים יותר, ומדי פעם דיסק נותן שגיאה והולך לפח בעקבות זה הוא נותן שגיאה , לא יודע בידיוק בכמה אחוז... למה זה קורה ? אולי בגלל שבזמן הצריבה הנרו ממוזערת ואני גולש בדפדפן או משהו? כי רוב הדיסקים הוא צורב בסדר גמור, גם שזה ממוזער וכו' ויש כמובן להזכיר שאני צורב על מהירות 24X לא יותר. ברגעים אלה, בשעתיים האחרונות שאני צורב, נדפקו כבר 4 דיסקים בערך. ז''א כל 4-5 צריבות דיסק נדפק. יש לי צורב תוצרת פיונר דגם 212DBK 18X.. שהוא יחסית חדש, ולא עבר יותר מדי צריבות.. יש לי אותו משהו כמו חצי שנה + - .. וגם לפני שאני מכניס דיסק חדש לצורב אני בודק שהוא נקי לחלוטין בלי שריטה ולא כלום. תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לא מצאתי דרך לשנות , ה DVD נעול על אזור 1 . מה אפשא לעשות ? שמעתי שישנה דרך לטיפול בבעייה. אשמח לכל סיוע
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי בכונן D 800gb מתוכם השתמשתי בכ400 אבל זה מראה לי שכמעט כל ה400 הנותרים גם תפוסים כשהם לא באמת תפוסים נשאר לי רק איזה 30 GB פנויים ולפעמים גם מהם זה מתחיל לזייף ולהראות כאילו לאט לאט גם הם נתפסים בבקשה עזרה מה לעשות תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יא אלה קבלו כבר יצאו הארד דיסקים של 250 gb יותר מידי לדעתי יש לי כולה 20 ג'יגה ובוא נגיד שעוד 40 היו מרצים אותי וזה היה מספיק. אז ככה ב tom's hardware עשו השווה בין ה 250gb של Maxtor ל 250gb של Western Digital. הנה קישור: http://www.tomshardware.com/storage/20030402/index.html
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי אחד שיש בו 150 גיגה ואחד שיש בו 850 גיגה. יש אפשרות לשלב בין שניהם ? או לפנות מקום בכונן של ה150 על חשבון ה850 ?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
צורב פנימי רב פעמי דגם: PHILIPS 4816 הצורב החדש והמהיר בעולם! צריבת דיסק בפחות מ-3 דקות. בעל מהירויות: קריאה X48, שכתוב X16, כתיבה X48. בעל חיבור פנימי IDE וזיכרון מטמון ליציבות מקסימלית. בטכנולוגיות צריבה חדישות: Seamless Link: לשליטה על זרימה רציפה של נתונים למניעת תקלות וטעויות בצריבה. Thermo Balanced Writing: לצריבה מדויקת, גם על גבי מדיות באיכות ירודה. התקנה פשוטה מתאים למחשבי P-2 500 עם מערכת הפעלה Windows 98 ומעלה, כולל XP מחיר כולל דמי משלוח: 448 ש"ח שווה לי לקנות?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי. החלפתי דיסק קשיח בנייד, ואת הדיסק הקשיח שבא עם הנייד הפכתי לדיסק חיצוני. לא פירמטתי אותו כי היו לי שם קבצים חשובים. כשהדיסק הקשיח היה בנייד, היתה עליו מערכת הפעלה Windows7, עם מחיצה בשם System Reserved. כעת, כשהדיסק משמש אותי לאחסון בלבד, ואני מחבר אותו לUSB למחשב כלשהו, מופיעות לי 2 partitions. איך אני מוחק את המחיצה של המערכת ששוקלת כמאה מגה? העניין לא היה מפריע לי כל כך אבל כשאני מחבר כל פעם את הדיסק הנייד הוא פותח לי אוטומטית את המחיצה של המערכת במקום את המחיצה של הגיבויים.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה קניתי דיסק קשיח SATA בנפח של 320GB של חברת seagate, וניסיתי להתקין אותו לבד אבל לא משנה מה ניסיתי(טוב האמת שרק ניסיתי את שני החיבורים של הSATA ושל החשמל) אבל לא משנה מה עשיתי המחשב לא זיהה אותו בכלל(גם לא בביוס). הלוח אם שלי הוא MSI 865PE Neo-2(אני לא לחלוטין בטוח שזה הדגם המדויק ולכן גם לא עידכנתי את הביוס). אני לא ממש מכיר את התהליך אבל הנחתי שזה פחות או יותר כמו הארד דיסק IDE רגיל אני מקווה שזה סתם איזה ג'מפר איפשהו או משהו שלא עשיתי נכון ולא בעית חומרה :-X בכל אופן אודה לכם אם תוכלו לעזור לי בכל דרך.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
1. האם הטמפרטורה תקינה? - 48 מעלות. 2. בבדיקת Error Scan - לא נמצאו בעיות (נעשתה בדיקה מהירה) 3. מה זה אומר מה שמודגש בכחול ובטורכיז. 4. זה אומר שאוטוטו אני אומר עליו קדיש? http://hwzone.co.il/community/attachment.php?attachmentid=6083&stc=1&d=1402607062
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום, הזמנתי את ה-Samsung HD203WI שהמולץ כאן בפורום, אך כעת התקשרו אלי מהחנות ואמרו לי שבמקום מה שהזמנתי הגיע הדגם HD204UI (מדובר כזכור בכונן פנימי 2TB). האם מדובר בדגם טוב יותר או פחות, והאם ההבדלים מהותיים? בקיצור, לקחת או לוותר? תודה רבה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים. רציתי לדעת האם דיסקים של חב' FORTIS, ושל חב' BRTECH נחשבים סבירים מבחינת איכות (יחזיקו מעל חצי שנה) פשוט הם במחיר טוב וחבל... אז כדאי ? ב- KSP.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב הצורב יגיע תוך שבועיים בברכה, שירות לקוחות ח.י.אלקטרוניקה ורכיבים בע"מ. טל: 09-7661515 שלוחות 127 /227 פקס:09-7668643 www.hye.co.il -----Original Message----- From: XXXXX] Sent: Friday, January 07, 2005 6:37 PM To: info@hye.co.il Subject: צורב LG ח.י. שלום, הבנתי ממספר גורמים שאתם היבואנים הרשמיים של LG בארץ. כבר הרבה זמן שאני מתכנן לקנות צורב DVD חדש במקום ה NEC הקודם שלי שנמכר, ושמתי עין הרבה זמן על ה LG 4163. לאחר התייעצות עם הרבה מומחים, הבנתי שזה הצורב בשבילי. אך בשל סיבות, לא מובנות לי, הוא אינו נמכר בארץ, אלא רק בחו"ל. בארץ נמכרים רק הדגמים הקודמים של LG. רציתי לדעת למה זה? הצורב צפוי להגיע בקרוב? אם כן, מתי? ואם לא…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. קודם כל חג פורים שמח, ותודה מראש על כך שנכנסתם בכדי לעזור לי. ברשותי הארדיסק הזה - Seagate FreeAgent Desk 1000GB, קניתי אותו היום מIvory, ואני חושב שאני בעיקרון די מרוצה, הוא מאוד שקט, לא עושה יותר מדי רעש, העברת נתונים מאוד מהירה(אני חושב), העברתי כבר 30 ג'יגה ב15 דקות, זאת אומרת ג'יגה אחד 30 שניות, שזה מטורף לדעתי. עכשיו קניתי את הארדיסק בשביל הסוני ובכלל, בגלל שהמחשב שלי עמוס בסרטים ובפרקים של HD, כך שהכ320GB שיש לי כרגע כולל משחקים וכו' - ממש לא מספיקים. בקיצור אשמח לקבל טיפים ועצות לגבי שמירה על הארדיסק, כמה דברים לא הבנתי ואשמח אם תעזרו לי. 1. איפה אני שם את הסרטים והכל? לא ממש הבנתי. כאילו שאני נכנס לכונן יש לי התקנה של התוכנה ועוד כמה דברים.. הנה ת…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לא ממש הצלחתי להבין את העניין עם USB3. הלוח אם שלי תומך USB2 (הוא דיי ישן). אם אני אקנה נגיד כונן איחסון חיצוני שתומך בUSB3, האם קצב ההעברה יהיה טוב יותר או לא ישתנה כי הלוח תומך רק בUSB2?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו פה במקרה יודע איפה אפשר להשיג בארץ דיסקים לצריבה שמיוצרים ע"י אחת מהחברות הנ"ל: (לא אכפת לי אם כתוב על האריזה סוני או gpt או משה אלקטרוניקה - זה כמעט לא משנה) 1) TDK (הדיסקים של tdk שיש בארץ לא מיוצרים על-ידם) 2) Taiyo Yuden 3) Mitsui Chemical, Ricoh, Ritek (שוב - אני מדבר על ייצור, ולא על הbrand שמשווק) במהירות של לפחות X24, ועדיפות עליונה לצמד הראשונים כמובן. תודה מראש. (נ.ב > מישהו נתקל במדיה של tdk במהירות 48 בארץ? או אפילו רק 32?)
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
פירמטתי את המחשב אתמול וכמובן מחקתי את כונן C ולאחר שמחקתי אותו הפעלתי את הדיסק בוט של הווינדוס ושהוא שואל אותי באיזה כונן אני רוצה להתקין את הווינדוס אז ראיתי ש ב- D כתוב 10000MB FREE מתוך 10000MB והבנתי שכל השירים והסרטים והתוכנות הלכו האם אתם יכולים לעזור האם אפשר לשחזר את ההארדיסק או את כונן D בלבד בבקשה עזרה :-X
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-