עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by .:YoGy:.,

ל KSP יש כוננים ניידים של טרנסקנד... בסך הכל דיי מרוצה מהם אבל כבל אחד נהרס לי ונשארו לי עוד 2. מישהו יכול להגיד לי אם הכניסה לכונן זה micro usb B ? או שזה רק נראה דומה אבל לא אותה כניסה?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  2. Started by משתמש כבד,

Westren Digital WD2500KS 250GB Westren Digital WD2500JS 250GB Western Digital WD2500YS 16MB 250GB מה ההבדל ביניהם?

3. Started by zanza,

נגיד שיש מערך RAID 5 אם 3 כוננים, ואחד הכוננים מת (מה שלא אמור להשפיע על תפקוד המחשב), אפשר להחליף אותו באחד חדש? או שצריך לגבות, לפרק את המערך, ולבנות אחד חדש אם הכונן החדש? תודה מראש :-)

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. עד היום הוא צרב במהירות x2 ואחרי עידכון הקושחה לפני שעה, התחיל לצרוב במהירות x4. איך אני מסדר את הבעייה? דגם- gsa-4082b של חברת LG תודה, בז'נגלו.

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by SpiritKnight,

איך הביצועים שלו?האם הוא בסדר?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by J0n1,

איזו חברה עדיפה בכונני גיבוי? Seagate External Desktop Drive או Western Digital My Book Essential Edition בנפחים של 320/500GB או שיש הצעות אחרות?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. יש דבר כזה? אני מעוניין לחבר כונן DVD דרף USB בלבד.. תודה.

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by SOLIDUS SNAKE,

לאחרונה קניתי מחשב חדש וראיתי בחוברת הלוח שיש לו תמיכה בATA133 מה זה אומר?, וגם האם יש בארץ דיסקים קשיחים כאלו איפה? וכמה הם עולים. אני ראיתי דיסקים כאלו רק במהירות 5400 האם יש יותר מהירים ?. הם באים רק בגדלים יותר מ 100GIGA האם יש פחות ? - ובגלל זה יותר זולים.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by integral,

http://www.de.nec.de/software/1892_FW_ND-3520A_win304.zip אה כן, חשוב מאוד : NEC Germany does point out that this update will only work on drives using the original 1.04 firmware. Just keep this in mind before you try to flash your drive.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. יש לי דיסקים נשלפים המשמשים לגיבוי ובזמן האחרון הופיעה תופעה מוזרה. כאשר אני מכניס אחד מהדיסקים הוא מזוהה ע"י המחשב (מותקנת לי תוכנת USB safely remove אשר מזהה את כל כל ההתקנים הנשלפים) כסוג הדיסק (למשל ST2000DM-001) ולא ע"י שמו במערכת (דיסקי הגיבוי אצלי נחשבים ככונן :X) ואני לא יכול לגשת לדיסק. אני חייב לגשת ל Disk management בה הדיסק מופיע ולבצע שינוי אות הכונן ל X כדי שאוכל לגשת לכונן. מישהו יודע איך לפתור את הבעייה הזו? (היא הופיעה לפני מספר חודשים, עד אז הכנסת הכונן זוהתה כדיסק הנכון מייד)

11. Started by hamoodit,

מישהו יכול להמליץ לי על צורב די.וי.די טוב, תקציב 400-500$. כמו כן האם מישהו יודע אם צורבי די.וי.די Double layer כבר נמצאים בשוק ?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. אז ככה: לפני מספר לא רב של חודשים רכשתי DVD מקליט, שמקליט בשיטת ה"+". עם ה-DVD קניתי מדיות DVD+RW לצריבה חוזרת. לאחר כמה פעמים שצרבתי סדרות והעברתי למחשב, הדיסק כבר לא נתן להעתיק את עצמו לאחר שנצרב בתוך ה-DVD המקליט. המדיות שהשתמשתי בהן הן של Verbatim דגם 4X SERL רב פעמי כמובן. ה-DVD (לא יודע אם זה משנה כ"כ) VERTEX DVRW307. מישהו יודע למה זה קורה? איך אפשר למנוע? מושג כלשהו? תודה מראש. .swg

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by eran256,

בעבר התעניינתי ברכישת SSD וחברי הפורום העלו בעיה עיקרית, האם עדיין הארד דיסק נהפך לאיטי עם הזמן? האם יש פיתרון לבעיה? אילו חסרונות יש לSSD מבלבד עלות? ואילו כונני SSD מומלצים? נניח בתקציב של 600 שקל עם חריגות שימושים הם מערכת הפעלה...ולכן שאלה נוספת האם זה שווה בכלל? תודה מראש ערן.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. היי, אני רוצה לאחד שני כונני SSD לכונן אחד, ז"א שהנפח של שני הכוננים יתאחד ויהיה שלם. אלו הכוננים שיש ברשותי: Samsung 120GB EVO850 - הכונן שכרגע נמצא במחשב ומותקנת בו מערכת הפעלה. SanDisk 240GB Plus - הכונן החדש שאני רוצה להוסיף. איזה RAID אני צריך לעשות כדי שהנפח של הכוננים יתאחד? חוץ מזה, ברגע שאני מאחד את הכוננים אני לא אאבד את החומר שיש לי בכונן שכבר מותקן בו הווינדוס, נכון? תודה לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. הי, מת לי הדיסק הפנימי במחשב. הדיסקהיה מחולק לשתי פרטישנים׃ אחד למערכת ותוכנות והשני לדטה שכולל גם הרבה מוסיקה וסרטים. אני רוצה לקנות דיסק חדש ומתלבט מה לקנות. האם לקנות דיסט מהיר וחזק של 2 טרה ולחלק אותו בצורה דומה או האם לקנות דיסק קטן ומהיר עבור מערכת ההפעלה והתוכנות בלבד ובנוסף דיסק גדול ואיטי יותר) וזול ( עבור. דטה? הבעייה היא כמובן כסף - איןלי :-) מה אתם ממליצים? האם נראה לכם בסדר לקנות באייבורי? תמיד שומעים עליהם דברים לא טובים... האם יש חברות שיותר מועדות לתקלות? תודה

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. הצלחתי להקים מערך רייד 1 שבו מערכת ההפעלה עובדת על שני דיסקים קשיחים במקביל וניקראת משניהם. לא ברור איפה השיפור בביצועים?.בעיני המחשב עובד בדיוק באותה המהירות שהוא עבד לפני הקמת המערך. הבקר עובד תחת חלונות יפה מאד עם שני הכוננים הקשיחים אבל אין שיפור מהותי בעבודה השוטפת. אולי צריך לעשות עוד משהו?? תגובותיכם בבקשה.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. שלום. אני צריך כונן חיצוני 2.5 חיצוני לצורך העברה של סרטים וניגונם באקסטרימר. סרטי 1080P ובלוריי מלאים כך שהכונן צריך להיות חזק ויציב. נפח של חצי טרה מינימום. תודה.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by drorhazan,

אני אוטוטו מסיים את הקורס בג'ון ברייס, וגם ככה כואב לי על השיעור של המעבדים שפספסתי. יש הרבה חומר שאצטרך לקרוא ב- hwzone ובאתרים אחרים באינטרנט ע"מ להשלים את הפער בין מה שאני יודע מהקורס לבין מה שקורה בשטח כרגע. אני גולש כרגע באתר של compusa, בחלק של ההארד דיסקים ויש לי שאלה: מה זה 7200.10 ו- 7200.11 ומה ההבדל ביניהם? מה זה SATA-300? יש את אלה אצלנו בארץ? אני מכיר רק SATA ו-SATA2? אני אהיה בניו יורק ובוושינגטון DC בסוף ספטמבר. אם יש לכם מקומות נחמדים לגיימרים כבדים וותיקים/שקשורים למחשבים, חומרה ומשחקי מחשב להמליץ עליהם, זה המקום. אני גם אשמח לשמוע תשובות לשאלה האם כדאי לי לקנות קונסולה כלשהי שם ו/או לשדרג את המחשב המעפן שאני מקבל מג'ון ברייס (קניית רכיבי חומרה עבורו) …

19. Started by dvs52,

אני יודע שיש אפשרות לחבר את הכונן (2TB) ישירות למחשב עם היציאת רשת אבל זה דורש התעסקות עם ה-ip, יש אפשרות להשתמש ביציאת usb3 של כונן כדי לחבר אותו ישירות למחשב או שאני מוגבל לשימוש רק ביציאת רשת ואז עדיף לי להשאיר אותו מחובר לראוטר?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. מישהו פה במקרה יודע איפה אפשר להשיג בארץ דיסקים לצריבה שמיוצרים ע"י אחת מהחברות הנ"ל: (לא אכפת לי אם כתוב על האריזה סוני או gpt או משה אלקטרוניקה - זה כמעט לא משנה) 1) TDK (הדיסקים של tdk שיש בארץ לא מיוצרים על-ידם) 2) Taiyo Yuden 3) Mitsui Chemical, Ricoh, Ritek (שוב - אני מדבר על ייצור, ולא על הbrand שמשווק) במהירות של לפחות X24, ועדיפות עליונה לצמד הראשונים כמובן. תודה מראש. (נ.ב > מישהו נתקל במדיה של tdk במהירות 48 בארץ? או אפילו רק 32?)

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by dj shay 30010,

יש לי 128MB דיסק און קי והוא נימחק לי למישהו יש תוכנה לשיחזור החומר (החומר ממש חשוב )

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. פשוט אני קונה את הצורב הזה , רציתי לדעת אם אני צורב מדיסק DVD מקורי , של סרט כל שהו. אם חוץ מהסרט עצמו , הצורב די וי די , יעביר גם את הסאונד , את הסראונד , או שבדיסק שאני צורב אליו , יהיה רק סטריאו? פשוט אחי עובד במחסני חשמל והוא אמר שזה לא מעביר את הסאונד (כאילו , לא בסראונד כמו במקורי לפחות) ואם זה כן מעביר , אז למה אנשים קונים צורב די וי די (לא של מחשב) ב5 אלף שקל. תודה.

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by jetman,

היי אנשים ,יש ברשותי בקר SATA של adaptec מסדרת 2940 ,וכבל RAID SATA עם terminator . רציתי לדעת ,העם הוא שווה משהוא מבחינה כספית ? ראתי בזאף שזה דברים לא זולים ,יש מצב הוא באמת שווה משהוא ? פשוט קיבלתי אותו מחבר ואין לי ממש מה לעשות איתו ,אני לא מתעסק בציוד שרתים ,אבל מתעניין . תודה .ויום טוב .

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by Bug2000,

השאלה בכותרת. תודה.

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by Forge,

מאסתי בריבוי המדיות הצרובות שיש לי בחדר והחלטתי שהגיע הזמן לשדרג לצורב , הענייו הוא שיש הרבה פורמטים וכנראה שאין עדיין תקן אחיד וברור לכל היצרנים. רציתי להעזר בעצתכם בבחירת כונן המתאים לצרכים שלי, שהם: בעיקר גיבוי מידע,מדי פעם אולי לעשות RIP לסרט, או סתם לנסות ולצרוב קטע וידאו מהמחשב בפורמט של DVD, ולראות אותו במכשיר DVD ביתי. אני יודע שבעבר, משתמשים נתקלו בבעיה כאשר הם צרבו סרט, ולאחר מכן היה באפשרותם לראות אותו רק דרך הכונן של המחשב. ואני בטוח שיש עוד בעיות שעוד לא נתקלתי בהן. אשמח לקבל חוות דעת נוספות ובכלל דגמים אשר נחשבים כבחירה בטוחה. אני לא נוקב בסכום כסף מכיוון שאין לי מושג מה אני רוצה בדיוק, אבל בגדול מדובר בסכום של עד 200$ (לא לדאוג, אני קונה את זה בחו"ל) תודה

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים