אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,921 דיונים בפורום זה
-
הי, יש לי 3 מחיצות שהייתי רוצה לאחד ולחלק מחדש מבלי לפגוע במידע שמאוחסן על המחיצות. אחת משלושת המחיצות © מכילה את המערכת. לפני כ-10 שנים השתמשתי בהצלחה ב-PQ MAGIC אבל בטח דברים השתנו מאז.. אז מה מומלץ?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה ההבדל בין USB 2.0 ל 1.1 ( יש עוד? ) חוץ מזה ש2.0 יותר מהיר.. המחשב שלי הוא פנטיום 3 1000 לכן אני מנחש שזה לא יציאה לUSB 2.0 ( ולא.. לא שמרתי את החוברות) אני רוצה לרכוש דיסקונקי 256MB ואני זקוק להסבר ועצות לגבי יציאת USB 2.0 או 1.1 אם אני קונה 2.0 זה יהיה איך שהוא בעיה? מן הסתם אני ירצה להשתמש בו גם על מחשבים אחרים... יש למישהו רעיון?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי 2 כוננים במחשב C D פירמטתי את כונן C שעליו נמצא הוינדוס ובכונן D שמתי את התיקיה שלי (שבה יש 50 ג'יגה שירים!!!!!!!) בקיצור התקנתי את הוינדוס על כונן C כמובן הפעם במערכת של NTFS אחרי שהתקנתי אני בא להיכנס לכונן D ואז הוא אומר לי שהכונן אינו מאותחל והאם ברצוני לאתחל אותו.. ועוד בעיה! בכונן C מופיע לי רק 2 ג'יגה שהכונן עצמו בכלל הוא 19 ג'יגה!! איך זה יכול להיות?!?! חשובב מאודדדדדדדדדדדד במיוחד הבעיה הראשונה אני חייייייב את הכונן ואת התיקיה שלי אם לאאאא מווווותת! חובה חובה! אני יעשה הכללל כדי שהתיקיה תחזור! דחווף עזרה חברים!
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לחברי הפורום, שלום. יש לי דיסק קשיח שהוא דיסק שהיה במקור הכונן הקשיח של לפטופ שלי ואחרי שהחלפתי אותו עם SSD הוא עכשיו משמש כדיסק קשיח חיצוני. הרצתי לו עכשיו בדיקה עם HDDScan וקיבלתי דוח שיש בו שני פרמטרים בעייתיים. ניסיתי לקרוא כל מיני הסברים שמצאתי בגוגל לגבי איך להבין את נתוני הדוח, אך עדיין אני מתקשה להבין לגמרי. עד כמה שאני מבינה, משני הנתונים הבעייתיים זה שאחרון ברשימה פחות חשוב, אבל מה שמדאיג אותי זה "Reallocation Event Count" מה זה בדיוק, האם זה עדיין בגדר הסביר או שאני חייבת לרוץ להחליף את הדיקס הזה? תודה. אני מצרפת תמונה עם הדוח ויש שם גם נתוני הדיסק עצמו.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לא מצאתי דרך לשנות , ה DVD נעול על אזור 1 . מה אפשא לעשות ? שמעתי שישנה דרך לטיפול בבעייה. אשמח לכל סיוע
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
במערכת קבצים FAT32 לא ניתן להעביר קובץ יחיד ששוקל 4GB ומעלה, האם במערכת קבצים FAT ניתן לעשות את זה? אני רוצה את זה בשביל הפלסטיישן 3...
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי במחשב 3 הרדיסקים - הוצאתי אחד לגמרי, ושיניתי את המיקום לשניים האחרים שהשארתי במחשב הארדיסק 1: C הארדיסק 2: D, F הארדיסק 3: E אני הוצאתי את האדיסק 2 כשאני מדליק את המחשב אני רואה שיש לי שני כוננים אחד בשם C ואחד בשם E כשאני בא להכנס ל E - הוא רושם לי שהכונן לא מפורמט ושאני צריך לפרמט אותו - יש לי שם דברים חשובים יש מצב שאני מציל אותו??? תודה.
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.storagereview.com/articles/200601/WD1500ADFD_1.html ביקורת חדשה לכונן החדש. לוקח את הביצועים הכבר מצויינים של הראפטור הקודם ומעלה אותם בעוד רמה. המחיר גם כן עולה רמה. http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=609_272_79_2018 בתור בעליו של 2 ראפטורים, אחד 74 השני 36 זה כבר קצת יקר לי.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן! יש לי במחשב קורא DVD של LITEON. הבעיות החלה לפני כמה כמה חודשים, הקורא DVD מצליח לקרוא דיסקים אבל פשוט לא נפתח אלא אם כן אני מחדיר קיסם לחור הקטנטן. שאני לוחץ על הפתור בלי להחדיר משהו לחור הקטנטן אז הוא כאילו מנסה להיפתח, שומעים רעש, אבל הוא לא מצליח. אשמח לכל פתרון אפשרי.. תודה דני
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי הארד דיסק 320 ג'יגה שקניתי עם המחשב , אבל המקום שלו דיי מצומצם ואני צריך עוד דיסק בשביל אחסון סרטי HD /תמונות/מוזיקה... חשבתי על Western Digital 1TB SATA II CAVIAR GREEN 32MB , עולה בסביבות ה460 שקל. איך הביצועים שלו? אמין ? שקט? שווה את הכסף ? תודה
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. האם הטמפרטורה תקינה? - 48 מעלות. 2. בבדיקת Error Scan - לא נמצאו בעיות (נעשתה בדיקה מהירה) 3. מה זה אומר מה שמודגש בכחול ובטורכיז. 4. זה אומר שאוטוטו אני אומר עליו קדיש? http://hwzone.co.il/community/attachment.php?attachmentid=6083&stc=1&d=1402607062
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים. רציתי לדעת האם דיסקים של חב' FORTIS, ושל חב' BRTECH נחשבים סבירים מבחינת איכות (יחזיקו מעל חצי שנה) פשוט הם במחיר טוב וחבל... אז כדאי ? ב- KSP.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. קודם כל חג פורים שמח, ותודה מראש על כך שנכנסתם בכדי לעזור לי. ברשותי הארדיסק הזה - Seagate FreeAgent Desk 1000GB, קניתי אותו היום מIvory, ואני חושב שאני בעיקרון די מרוצה, הוא מאוד שקט, לא עושה יותר מדי רעש, העברת נתונים מאוד מהירה(אני חושב), העברתי כבר 30 ג'יגה ב15 דקות, זאת אומרת ג'יגה אחד 30 שניות, שזה מטורף לדעתי. עכשיו קניתי את הארדיסק בשביל הסוני ובכלל, בגלל שהמחשב שלי עמוס בסרטים ובפרקים של HD, כך שהכ320GB שיש לי כרגע כולל משחקים וכו' - ממש לא מספיקים. בקיצור אשמח לקבל טיפים ועצות לגבי שמירה על הארדיסק, כמה דברים לא הבנתי ואשמח אם תעזרו לי. 1. איפה אני שם את הסרטים והכל? לא ממש הבנתי. כאילו שאני נכנס לכונן יש לי התקנה של התוכנה ועוד כמה דברים.. הנה ת…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתעתד לרכוש כונן 2TB חיצוני ויש לי מספר שאלות. האם 2TB זה גדול מדי - יש בעיות אמינות יותר מ1TB? (מבחינת הנפח, זהו הנפח לו אני זקוק) יש לי 2 כוננים של 1TB ואני מתכוון לגבות אותו אליהם. לגבי כונן חיצוני, ראיתי של WD וSEAGATE? יש עדיפות לאחד מהם? יש אלטרנטיבות בשוק כרגע? אם אקנה חיצוני בגודל כזה האם יש בעיה אח"כ לפרק ולשים בקופסת NAS זולה? ראיתי את הכוננים באתר של סקאי פיסי - יש לאנשים ניסיון איתם? סיבה לא לקנות שם? תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי לפני חצי שנה HDD של WESTREN 80G 8MB, וחילקתי למחיצות. מחיצה אחת במקורה(חילוקתי אותה תוך כדי התקנת WIN XP) בנפח 73 GB. הבעיה היא, שלא רק שהאקספלורר של WIN מראה שהיא בעצם רק 67.6GB, אלא,כשבדקתי את נפח כל הקבצים על הכונן הגעתי לסכום כללי של 55.6GB והמקום הפנוי אמור להיות 12GB, במקום האקספלורר מראה שנשארו לי רק 4.02GB. אשמח אם תאירו את עיני, כי מוחי אובד עצות תודה
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן קיבלתי מחשב חדש, עומד להתקין אותו עוד מספר שעות. דיסק קשיח של 250GB - איך מומלץ לחלק אותו למחיצות? C,D,E ? באיזה גדלים כל אחד? תודה !
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, למרות חיפושי בארכיוני הפורומים, להפתעתי לא מצאתי שום ת'ראד שקשור שנושא הזה לכן: איפה אני ארגיש בתפעול המחשב זמן גישה גבוה\נמוך . האים ההבדל בין 8.9MS לבין 9.4MS גבוהה? זמן גישה גישה זה בעצם הזמן שלוקח לו לאתר קובץ? אם כך, אם אני מעתיק תיקיה של 500 מגה מלאה קבצים (על דיסק לא מאוחה) יקח לו יותר זמן מקובץ אחד של 500 מגה? תודה רבה!! , יאיר.
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש כונן של 2 טרה חיצוני, וכונן של טרה פנימי. הפנימי יוצר אצלי סוג של בעיה, בגלל שיש לי לאפטופ ואין מקום לעוד כונן, אז אני צריך להחליף בנוכחי שיש בו 250 ג'יגה, אבל בנוכחי יש לי מין חוצץ שיש בו את ההתקנה של הווינדוס.... יש למישהו טיפים מה אני יכול לעשות בנידון ואיך אני מעביר את החוצץ עם התוכן של אותו חוצץ? אני מחפש כונן חיצוני של 2 טרה... אני מעוניין להשקיע עד 400 שקל.. מצאתי מבצע בEBAY של WD... הייתם ממליצים לי לקנות מEBAY? או לקנות מחנות בארץ?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני יודע שיש מבחר דיי מצומצם בחול,אבל השאלה הגדולה מתי יהיה פה בארץ (שאלתי את לירה והם לא ידעו בכלל על מה אני מדבר). הוספה: מדיות DVD כמובן
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טעות במחיר ? (אצל האחרים מעל 530 שח.) מוצר לימון ? הזדמנות למי שזקוק. http://www.ivory.co.il/Seagate_Expansion_Portable_STAX1000202.html
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איזה נגן עדיף ומשתלם יותר?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.de.nec.de/software/1892_FW_ND-3520A_win304.zip אה כן, חשוב מאוד : NEC Germany does point out that this update will only work on drives using the original 1.04 firmware. Just keep this in mind before you try to flash your drive.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, יש לי דיסקים של Verbatim , ויש ימים שאני צורב בכמות אם אני כבר צורב, ז''א 20-30 דיסקים רצוף ולפעמים יותר, ומדי פעם דיסק נותן שגיאה והולך לפח בעקבות זה הוא נותן שגיאה , לא יודע בידיוק בכמה אחוז... למה זה קורה ? אולי בגלל שבזמן הצריבה הנרו ממוזערת ואני גולש בדפדפן או משהו? כי רוב הדיסקים הוא צורב בסדר גמור, גם שזה ממוזער וכו' ויש כמובן להזכיר שאני צורב על מהירות 24X לא יותר. ברגעים אלה, בשעתיים האחרונות שאני צורב, נדפקו כבר 4 דיסקים בערך. ז''א כל 4-5 צריבות דיסק נדפק. יש לי צורב תוצרת פיונר דגם 212DBK 18X.. שהוא יחסית חדש, ולא עבר יותר מדי צריבות.. יש לי אותו משהו כמו חצי שנה + - .. וגם לפני שאני מכניס דיסק חדש לצורב אני בודק שהוא נקי לחלוטין בלי שריטה ולא כלום. תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
יא אלה קבלו כבר יצאו הארד דיסקים של 250 gb יותר מידי לדעתי יש לי כולה 20 ג'יגה ובוא נגיד שעוד 40 היו מרצים אותי וזה היה מספיק. אז ככה ב tom's hardware עשו השווה בין ה 250gb של Maxtor ל 250gb של Western Digital. הנה קישור: http://www.tomshardware.com/storage/20030402/index.html
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-