אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מחפש IRAM , שמהיר לפחות פי 2 מהארד דיסק SATA 2 סטנדרטי, שתומך ביותר מ3 סלוטים של כרטיסי זיכרון ובמחיר של עד 700 ש"ח +/- האם קיימת חיה כזאת ?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לאחרונה השירים האחרונים בדיסק לא נשמעים טוב יש רעשי רקע (כמו קסטה דפוקה) הדיסק לא שרוף והבעיה רק בשירים האחרונים ניסיתי עם שתי סוגי מדיות אחת אפילו איכותית ויש את אותה הבעיה (הצורב עבר ניקוי לאחר שהפסיק לצרוב וזה עזר )
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לצרוב פרו אבולושין 2009 לעשות קופי מדיסק איך אני יכול לצרוב אותו? כלומר זה דיסק אחד של 7.42 גי'גה איזה דיסק צריך ? דיסק DVD קטן מידי ואין אפשרות לצרוב על 2 כאלו כי זה דיסק אחד! תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות בפסח אמצעי איחסון של 500 ג'יגה,יש בבאג אחד של LACIE תומך בUSB 2.0. המחיר הוא 430 ש"ח אין לי מושג בנושא ולכן אבקש את עצתכם,איך המכשיר,איך המותג LACIE?אמין? והם המחיר שווה? תודה
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
פירמטתי את המחשב והיה מחובר לו דיסקאונקי ופירמטתי אותו גם ומאז כל פעם שאני ניגש לדיסקאונקי הוא אומר לי נא הכנס דיסק מה אני עושה ניסיתי לאתחל אותו וזה לא נותן לי בבקשה עזרה
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי! יש לי מצלמת וידאו PANSONIC NV-GS60 ששומרת את המידע על קלטת MINI DV. למישהו יש מושג האם על הקלטת יש למעשה מערכת קבצים מוגדרת, ואם כן - איזו וכיצד ניתן לגשת אליה ? (הן מבחינה חומרה דרושה והן מבחינת תוכנה דרושה) תודה רבה[br]פורסם בתאריך: 8.12.2009 בשעה 14:08:42 אולי למישהו יש מושג כלשהו?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כתבו לי (ולא רק) פה בפורום על כדאיות השדרוג, וקצת על איך עושים זאת - התסבכתי ולכן לא עשיתי. מישוה יכול בבקשה לכתוב כאן את הצעדים הבסיסים שעלי לבצע ? תודה רבה !
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכם קניתי היום את הכונן הנ"ל ושאני מחבר למחשב שלי כדי ליצור כונן אחד של 4TB אני רואה שהמחשב מזהה את הכונן כשני כוננים למעשה (אחד של 2TB והשני של 1.6TB) ואני לא מצליח לאחד אותם לכונן אחד של 4TB בנוסף לזה אני יכול ליצור רק מחיצה אחת, רק את הכונן של ה2TB אני יכול ליצור (ולתת אות כונן לדוגמה H) עם השני כל האפשרויות באפור ואני לא יכול לעשות כלום ליצור אפילו שני כוננים איאפשר אשמח אם מישהוא יסביר לי מה הולך פה... אני רוצה כונן אחד סטורצ' של 4TB הנה תמונה: http://www.indexportal.co.il/images/wdb4thdd.png
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות SSD למחשב הנייד שלי Vostro v131 ניסיתי לבדוק באינטרנט ולא הצלחתי למצוא תשובה ודאית לגבי תמיכה של Sata 3gb או Sata 6gb אני מעוניין לקנות SSD של 250GB וההתלבטות היא בין ה840 הרגיל ל840EVO ההתלבטות תוכרע באם יש לי SATA 3 או 2 ? יש למישהו מושג איך אני מוודא את זה ? מצאתי פורום שמדברים על העניין חלק טוענים שזה SATA 6GB וחלק SATA 3GB אז ... http://forum.notebookreview.com/dell-latitude-vostro-precision/602711-new-dell-vostro-v131-21.html
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות מקבוק פרו בחול ורציתי לדעת האם בנוסף לכונן SSD של הרטינה אפשר להוסיף גם HDD אני יודע שבדגמים הישנים יותר GLOSSY מחליפים את הכונן דיסקים בSSD אך ברטינה אין כונן אז רציתי לדעת האם יש אפשרויות אחרות כי בתקציב שלי אני מקבל רק 256SSD וזה לא מספיק לעבודה ולא מעוניין בחיצון תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טעות במחיר ? (אצל האחרים מעל 530 שח.) מוצר לימון ? הזדמנות למי שזקוק. http://www.ivory.co.il/Seagate_Expansion_Portable_STAX1000202.html
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי דיסק קשיח של סמסונג דגם HD322HJ בנפח 320 GB מיותר בישבילי להשאיר אותו מחובר במחשב כי יש לי במחשב עוד כונן ולכן אני רוצה להפוך אותו לכונן חיצוני לגיבוי והעברת מידע... בנוסף יש לי בבית עוד HD ישן בחיבור IDE ויכול להיות נחמד אם הכונן החדש יתמוך בשני החיבורים. הדרישה המרכזית מהכונן החדש זה שיתמוך ב USB2 וכמובן ש USB3 יכול להיות נחמד... בקשר למחיר אני שואף למוצר בעלות תועלת טובה, לא צריך משהו מפוצץ אבל שיעשה את העבודה ואם הוא יכול לתמוך בשני החיבורים אפילו עדיף תודה מראש!
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות דיסק חיצוני. סיבות: 1. נגמר לי המקום על הלפטופ 2. לגיבויים ראיתי שכונני SSD נכנסו חזק לאחרונה, ורצית לשאול אם הם מומלצים. ניידות זה פקטור חשוב, אבל לא מכריע. אם תגידו שזה לא שווה את הניידות אני אוותר. אני לא צריך נפחים גדולים, סביבות 100 גיגה יספיקו. מה שהפחיד אותי זה ששמעתי שיש להם אורך חיים יותר קצר (כמות כתיבות מוגבלת) ואז אני אפחד לגבות על זה דברים. מה אתם אומרים?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, מחפש כונן 3TB. נתקלתי בכונן הזה:WD 3TB Sata3 Red for NAS 24/7 הכונן מיועד למחשב ולא למערך NAS. יש איזשהי בעיה להשתמש בכונן לא כחלק מ RAID?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי נייד חדש שמגיע עם דיסק היברידי ווינדוס עליו. אני רוצה להחליף את הדיסק בSSD שקניתי גם. השאלה איך לבצע את ההעתקה? האם אפשר פשוט לקחת את הסריאל מאיפשהו וישן להתקין על הSSD? כמו כן על הדרך עצם ההחלפה זה מבטל את האחריות? מדובר על נייד של דל. תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מבאס רק העמלת ויזה המסריחה שתייקר אותו ב15 שקל (624 שקל=151 יורו). http://www.amazon.es/gp/product/B00P73B1E4?psc=1&redirect=true&ref_=oh_aui_detailpage_o00_s00 עם מעמ ומשלוח לארץ כלול = 630 שקל לחשוב שבאוגוסט ה250GB עלה בארץ 610 שקל (וקניתי אותו ב420 באותו חודש מאמזון כולל מעמ!)
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה ליקנות צורב ונתנו לי מחיר טוב על PHILIPS40X12X48 PCRW4012K/00 איך המכשיר(הצוררב)?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לי יש צורב LG 40x12x40 שלוש אנשים שאני מכיר קנו LG 52x32x52 (זה בלי החור לאוזניות רק כפתור להוציא מגש) הוא צורב לא ממש מהר הוא קורא על הפנים, לוקח לו הרבה זמן לטעון דיסק (יחסית אלי.. שאני קורא דיסקים הרבה יותר מהר ממני) ויש פעמים שהוא מרעיש בטירוף כל זה לא קורא בצורב שלי.. רק בשלהם מה יכול להיות הבעיה למה זה קורה והאם יש תחליף טוב יותר באותו מחיר של ה LG X52 ? תודה.
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אם אני אקח דיסק קשיח ואעביר אותו ממחשב אחד למחשב אחר המידע יישמר בתוכו? כי יש לי דיסק קשיח במחשב החדש, והמחשב עצמו נהרס, אני רוצה להיכנס איכשהו לדיסק הקשיח ולמחוק ממנו כמה דברים שאני לא רוצה שהחברת מחשבים תראה שאני לוקח אותו לתיקון. אם אני אפרק אותו מהמחשב החדש ואחבר לישן דרך IDE, המידע יישמר? ואחרי שאני מחבר, צריך לג'מפר אותו איכשהו או להגדיר אותו? או שהמחשב פשוט קולט אותו? תודה מראש לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים. רציתי לדעת האם דיסקים של חב' FORTIS, ושל חב' BRTECH נחשבים סבירים מבחינת איכות (יחזיקו מעל חצי שנה) פשוט הם במחיר טוב וחבל... אז כדאי ? ב- KSP.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. קודם כל חג פורים שמח, ותודה מראש על כך שנכנסתם בכדי לעזור לי. ברשותי הארדיסק הזה - Seagate FreeAgent Desk 1000GB, קניתי אותו היום מIvory, ואני חושב שאני בעיקרון די מרוצה, הוא מאוד שקט, לא עושה יותר מדי רעש, העברת נתונים מאוד מהירה(אני חושב), העברתי כבר 30 ג'יגה ב15 דקות, זאת אומרת ג'יגה אחד 30 שניות, שזה מטורף לדעתי. עכשיו קניתי את הארדיסק בשביל הסוני ובכלל, בגלל שהמחשב שלי עמוס בסרטים ובפרקים של HD, כך שהכ320GB שיש לי כרגע כולל משחקים וכו' - ממש לא מספיקים. בקיצור אשמח לקבל טיפים ועצות לגבי שמירה על הארדיסק, כמה דברים לא הבנתי ואשמח אם תעזרו לי. 1. איפה אני שם את הסרטים והכל? לא ממש הבנתי. כאילו שאני נכנס לכונן יש לי התקנה של התוכנה ועוד כמה דברים.. הנה ת…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כאשר אני עובד או משחק עם המחשב יש לי תוכנת Hdd tune ברקע שמודדת מהירות עבודה בSSDים. כאשר אני טוען משחק MW2 הכוננים לא מגיעים לשיא המהירות - רק ל 100-150מג"ש. גם כאשר אני עובד על פוטושופ ושומר קובץ TIFF של 2GB לוקח לו איזה 10שנית - שזה בערך 200מגה לשניה -והוא אמור להגיע לכפול מזה... למה זה קורה?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
לפני כשובעיים נדפק לי הארד דיסק 20 ג'יגה של WD שעבד כ - 3 ... באותו יום הלכתי לחנות שממנה קניתי אותו ... למזלי זה היה השבוע האחרון לאחריות .. והחלפתי אותו בתוספת קטנה ל - Seagate ברקודה 40 ג'יגה 7200 ר.פ.מ הברקודה עבד יפה .. שבועיים (בדיוק) ... וביום בהיר אחד ... פתאום השתגע ! מסכים כחולים של Hard Disk Failed הוא לא נותן לי לפרמט... פשוט משוגע ! היום בבוקר הלכתי לחנות אם ההארד דיסק ... וצעקתי אליהם .. מה זה ? מה זה צריך להיות ... שזה פשוט בושה לשבח ככה את ההארד דיסק בעת הקניה .. ואחר כך אני צריך לגלות על בשרי (וחומרתי) שההארד דיסק שווה לתחת ... ביקשתי תחליף מידי .... כי אני לא מתכוון לחכות חודש עד שיגיע חדש מהחברה ... הם שאלו אותי מה עשיתי אם ההארד דיסק ... אז אמרתי ... ש…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, ארצה לשאול - האם SSD יכול להיות יציב כמו קשיח רגיל? הבנתי שהוא רכיב "עדין" יותר, ואם הוא הולך אז אי אפשר לשחזר מידע ושהוא לא הכי אמין שבעולם... מה דעתכם? הוא מספיק אמין בשביל מערכת הפעלה שלמה והמון מידע? במקרה הזה, מדובר ב-SAMSUNG EVO.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-