אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,918 דיונים בפורום זה
-
אמרו לי שצורב SATA זה יותר טוב במה ולמה?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כשאני מוריד דברים אני נתקל בשגיאה הזאת, כשאניי מחלץ RARים, כשאני צורב דיסקים. חיפשתי בגוגל שעות ולא מצאתי פתרון, אבל הבעיה ממשיכה לחזור.
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני משתמש בגרסא הכי חדשה של התוכנה. כאשר אני מכניס לכונן סידירום רגיל היא מאפשר לי לעשות את הסריקה בטאב הרלוונטי, אבל כאשר אני מכניס DVD צרוב, שאפשר לקרא אותו מן הסתם במחשב ולעשות כל מה שרוצים עם הקבצים עליו, היא מזהה אותו, נותנת לי את המידע שלו - אבל לא מאפשרת לי להתחיל בבדיקה.
-
- 22 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, ברשותי DOK 8GB של חברת SanDidk שאותו רכשתי לפני יותר משנה. היום כאשר הכנסתי אותו למכשיר ה-DVD, לא היה ניתן לקרוא ממנו שום מידע. גם המחשב לא מזהה אותו, וניסיתי מספר מחשבים. השאלה, האם יש עוד משהו שניתן לעשות במצבים כאלה כדי להציל את ההתקן, או שמדובר במקרה אבוד? תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי נייד חדש שמגיע עם דיסק היברידי ווינדוס עליו. אני רוצה להחליף את הדיסק בSSD שקניתי גם. השאלה איך לבצע את ההעתקה? האם אפשר פשוט לקחת את הסריאל מאיפשהו וישן להתקין על הSSD? כמו כן על הדרך עצם ההחלפה זה מבטל את האחריות? מדובר על נייד של דל. תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב קצת מיושן (אני משתמש בו לסרטים ואינטרנט בעיקר ) לוח אם ASUS P8P67-M מעבד I7 2600K 4GB זכרון SSD של 240GB שאני רוצה להחליף (נגיע לזה בקרוב) ועוד 2 הארד דיסקים "רגילים" של 2 טרה כל אחד. ולעניין - הSSD שלי קצת התחיל לקרטע לאחרונה (וגם ב HD sentinel אני רואה שהוא יורד באחוזים בזמן האחרון) ואני חושב להחליף אותו. אני מחפש SSD של 240 או 500 (תלוי במחיר) במחיר של עד 600 ש"ח ואשמח להמלצות. בנוסף אני חושב על עוד הארד דיסק רגיל של 2 או 4 טרה. השאלות : האם אני יכול להוסיף על הלוח אם הזה עוד הארד דיסק רגיל? או שיש בעיה כלשהי עם זה ? כמה יעלה לי הארד דיסק טוב (לא חייב וואו , הוא בעיקר ישמש כ"שרת"…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד Lenovo IdeaPad 300-15ISK ואני מעוניין לקנות עבורו כונן SSD בנפח 500GB. (כרגע יש דיסק קשיח בנפח 1TB) קיבלתי המלצות לקנות כונן של Samsung וראיתי את Samsung EVO 860 שנראה מתאים. ראיתי שהוא מוצע למכירה בשני סוגים עם המק"טים: MZ-76E500B או MZ-76E500E מה המשמעות של B או E? בנוסף, המחיר הכי זול שמצאתי היה 528 ש"ח ב-TMS. האם זה נחשב מחיר טוב? ניתן למצוא במקום אחר ביותר זול? תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, יש לי 2 הארד דיסקים חיצונים (1GB כ"א) של סמסונג, אותם אני מגבה באופן חודשי, לסירוגין (אחד בכל חודש עוקב, כך שכל כונן עובר גיבוי כל חודשיים) ברצוני להוסיף תוכנה חיצונית (שונה בכל אחד מהארד דיסקים האלו - לוידוא שרידות), כך שאם הכונן 'יפול' בידי זר - הכונן יהיה נעול. מהן 2 התוכנות החינמיות המומלצות לשם כך? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות SSD למחשב הנייד שלי Vostro v131 ניסיתי לבדוק באינטרנט ולא הצלחתי למצוא תשובה ודאית לגבי תמיכה של Sata 3gb או Sata 6gb אני מעוניין לקנות SSD של 250GB וההתלבטות היא בין ה840 הרגיל ל840EVO ההתלבטות תוכרע באם יש לי SATA 3 או 2 ? יש למישהו מושג איך אני מוודא את זה ? מצאתי פורום שמדברים על העניין חלק טוענים שזה SATA 6GB וחלק SATA 3GB אז ... http://forum.notebookreview.com/dell-latitude-vostro-precision/602711-new-dell-vostro-v131-21.html
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התקנתי תוכנה RAMDISK התוכנה לוקחת מה RAM של המערכת ויוצרת כונן שאפשר לעבוד איתו יצרתי כונן של 4 גיגה במערכת יש לי 16 גיגה ורוב הזמן רק 5 גיגה מנוצלים ו 11 פנויים עכשיו יש לי כונן RAMDISK 4 גיגה אבל לא יודע באמת מה לעשות איתו הגדרתי שוינדוס יעבוד עם הכונן הזה ב TEMP וניסיתי גם שהדפדפנים יעבדו איתו ב CACHE אבל מה עוד מומלץ לעשות בטח אני ימצא שימוש כלשהו בזמן מסויים הרי להתקין תוכנות מלאות על הכונן לא נשמע לי סביר אולי אפשר להגדיר בפוטושופ לדוגמא שישתמש בכונן המהיר בתור "סקראצ" ? ודברים מהסוג הזה? בקריסטל מארק נותן תוצאות הזויות רק לא יודע איך לנצל את כל הנתונים האלו אם היה אפשר להתקין מערכת הפעלה שלמה על זה היה פה משהו ..
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.de.nec.de/software/1892_FW_ND-3520A_win304.zip אה כן, חשוב מאוד : NEC Germany does point out that this update will only work on drives using the original 1.04 firmware. Just keep this in mind before you try to flash your drive.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רכשתי כונן קשיח ( 80GB ( WD800JB אני עובד עם WIN XP SP2 יש מגבלה מסויימת, שמעבר לגודל מסויים יש צורך בלחלק את הדיסק? האם ישנו צורך בלחלק דיסק של 80GB??
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני יודע שיש מבחר דיי מצומצם בחול,אבל השאלה הגדולה מתי יהיה פה בארץ (שאלתי את לירה והם לא ידעו בכלל על מה אני מדבר). הוספה: מדיות DVD כמובן
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שאפשר לעשות עליהם OverBurn??? אם כן איפה אפשר להשיג?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי הרד דיסק 40 גיגה של Maxtor, ומשום מה יש לי רק 31 גיגה. למה זה? ואיך אני יכול החזיר את הזיכרון האבוד?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תודה כי יש לי קולנע ביתי בבית ובשביל זה אני קונה צורב DVD אז רציתי לדעת אם אני ישמע ב 5.1 תודה
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לי יש צורב LG 40x12x40 שלוש אנשים שאני מכיר קנו LG 52x32x52 (זה בלי החור לאוזניות רק כפתור להוציא מגש) הוא צורב לא ממש מהר הוא קורא על הפנים, לוקח לו הרבה זמן לטעון דיסק (יחסית אלי.. שאני קורא דיסקים הרבה יותר מהר ממני) ויש פעמים שהוא מרעיש בטירוף כל זה לא קורא בצורב שלי.. רק בשלהם מה יכול להיות הבעיה למה זה קורה והאם יש תחליף טוב יותר באותו מחיר של ה LG X52 ? תודה.
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות דיסק חיצוני. סיבות: 1. נגמר לי המקום על הלפטופ 2. לגיבויים ראיתי שכונני SSD נכנסו חזק לאחרונה, ורצית לשאול אם הם מומלצים. ניידות זה פקטור חשוב, אבל לא מכריע. אם תגידו שזה לא שווה את הניידות אני אוותר. אני לא צריך נפחים גדולים, סביבות 100 גיגה יספיקו. מה שהפחיד אותי זה ששמעתי שיש להם אורך חיים יותר קצר (כמות כתיבות מוגבלת) ואז אני אפחד לגבות על זה דברים. מה אתם אומרים?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הדיסק הקשיח המדובר נקנה לפני כשנה. מדובר ב- 80G של WD עם חיבור IDE. הדיסק הותקן במחשב פנטיום 3. לפני מספר שבועות הדיסק החל להראות סימני "תשישות": הוא היה נתקע מדי פעם, לעיתים המחשב לא היה מצליח להעלות את Windows בפעם הראשונה (אלא לאחר אתחול נוסף או שניים)... עד שיום אחד הוא פשוט הפסיק לעבוד. ראוי שוב להדגיש, שהדיסק עבר תקופה ארוכה של "תשישות" (כל מיני סימפטומים מוזרים), שנמשכה מספר ימים, עד שהושבת סופית. במילים אחרות: זה לא קרה בבת אחת. בחנות שבה קניתי את הדיסק נאמר לי, שהדיסק גמר את חייו (לא נורא... יש אחריות). האבחנה היתה "שלא מגיע אליו חשמל". אני בעצמי הסכמתי עם האבחנה, מאחר שגם בדיקה שעשיתי בביתי העלתה, שהדיסק אינו פועל כלל. מאחר שהדיסק הוא יחסית חדש, התחלתי לחשוד בס…
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן עם שקעים של usb1. אם אני מחבר אליו dok שמתאים לusb2 אני מקבל את ההודעה הבאה "the hubs shown in bold type have free ports that " can support the hi speed usb device אח"כ יש כזה עץ שמתחיל ב: sis pci to usb enhanced host controller ואחרי זה סימון של שישה פורטים מה זה אומר? יש אפשרות לusb2 במחשב הזה?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, באופן מסורתי אני תמיד מחזיק 2 כוננים פנימיים, אחד קטן למערכת ההפעלה ואחד גדול לאחסון. כמובן כשאחד מתקלקל זה אסון (טוב, לא אסון, יש לי גיבויים, אבל כאב ראש). אז שמעתי על הקסם הזה שנקרא RAID: קונים שני כוננים, כל המידע מוכפל, אם אחד הכוננים מראה סימני גסיסה פשוט מחליפים אותו בחדש באותו נפח (נכון?) וממשיכים כאילו לא קרה כלום. אבל אני לא רוצה לעלות מ-2 כוננים ל-4 (צמד כונני מערכת וצמד כונני אחסון), כי זה סתם יחמם לי את המארז. אני מעדיף להחליף את התצורה כונן מערכת+כונן אחסון בצמד כוננים גדולים, שכל אחד מהם יכיל מחיצה למערכת ומחיצה לאחסון כאשר כונן אחד מגבה את השני ב-RAID. אז צריך צמד כוננים בנפח גדול יותר. הבעיה שנראה לי שכל הכוננים הגדולים (2TB) במחירים שפויים הם איטיים…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הכונן לא מעלה שום דיסק במחשב מופיעה הודעה שאין דיסק או הכנס דיסק גם הנורה הירוקה הקטנה שאמורה להגיד שהוא חושב לא דולקת מאיפה להתחיל? נראה שהחשמל עובד בגלל שהכונן נפתח ונסגר תודה שבת שלום!
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות בפסח אמצעי איחסון של 500 ג'יגה,יש בבאג אחד של LACIE תומך בUSB 2.0. המחיר הוא 430 ש"ח אין לי מושג בנושא ולכן אבקש את עצתכם,איך המכשיר,איך המותג LACIE?אמין? והם המחיר שווה? תודה
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
דגמי ה-NX500 החדשים יתחברו אל לוח האם שלכם במחבר PCI-Express 3.0, ומבטיחים ביצועים שיתחרו בטוב ביותר שיש לשוק האחסון להציע לכתבה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-