אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
יא אלה קבלו כבר יצאו הארד דיסקים של 250 gb יותר מידי לדעתי יש לי כולה 20 ג'יגה ובוא נגיד שעוד 40 היו מרצים אותי וזה היה מספיק. אז ככה ב tom's hardware עשו השווה בין ה 250gb של Maxtor ל 250gb של Western Digital. הנה קישור: http://www.tomshardware.com/storage/20030402/index.html
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אחרי צמד מאיצי אחסון וכונן SSD עבור עולם שרתי המידע שטרפו את הקלפים עם הביצועים - נראה שבאינטל מתפנים להשלמת הכנתו של הדגם שעתיד להיקרא 900p לכתבה
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם. ברצוני לדעת האם אפשרי לפצל דיסק קשיח ל 2 מחיצות ב windows עצמו (אחרי ההתקנה)? תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, רכשתי כונן חדש (my passport ultra 2tb) של WD ואני משתמש במקבוק פרו, עם מערכת הפעלה mavericks הבנתי שלא מומלץ להתקין את התוכנה שהחברה מציעה כדי לתפעל את הכונן, במיוחד לא על המערכת ההפעלה מווריקס. איזה ריפירמוט מומלץ? להתחשב שמדי פעם אני משתמש בפי סי, אך רוב העבודה נעשת במק (רוב העבודה הכבדה). האם מומלץ לחלק את הכונן לשני פורמטים שונים? אם כן אז איזה? ואיך ואיזה תוכנה מומלצת להמשך תיחזוק המכשיר? תודה מראש, יאן
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
היי האם יש עדיפות לכונן SSD בקישור M-SATA מול כונן SSD בעל חיבור SATA III הסטנדרטי של היום. אני מבקש לדעת לגבי 1.מהירויות עבודה, 2.איכות/אמינות המוצר. תודה והמשך יום נעים.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
יש עוד כמה כמו RAID 5 RAID 10 אים אני לא טעוה מה ההבדל ביניהם? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, מדי פעם יש באתרים טבלאות של מחיר לגיגה. לדוגמא, כונן 250 גיג שעולה מינימום 405~ המחיר לגיגה: > 407/250 ans = 1.62 בקיצור, מישו ראה טבלה כזאת? לפעמים מופיע תחת best bang for buck ושאר וריאציות אמרקאיות. מחפש בעיקר של כוננים קשיחים פחות של שאר מדיות.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש כונן חיצוני בגודל 2.5 אינץ', בנפח שבין 500 ל-1000GB. (מכוון כרגע ל-640GB נניח) הדרישה שלי שהכונן יהיה בעל מהירות של כ-7200RPM. (יחבור באמצעות USB 2 רוב הזמן) ישמש להעברת קבצים/סרטים בין מחשבים, ולגיבוי המחשב שלי..... יש סלט לא כונן , המון כוננים בשוק, באתר של WD אי אפשר לראות כמה RPM יש לכל כונן חיצוני שכזה.... אשמח אם מישהו יוכל לעשות לי קצת סדר, הלכתי לאיבוד גם ב-ebay וגם באינטרנט בכלל! תודה, תומר
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
Ssd של 120גיגה או כונן 2tb אבל שקניתי אותו אמרו לי שהוא איטי בשביל להתקין ווינדוס עליו אבל מה בנוגע למשחקים? במה זה יפגע? בfps?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני לא יודע אם מדובר בצירוף מקרים או בתופעה אבל לפני כחודש גסס לי כונן 500GB seagate ST3500320AS , אתמול הייתי אצל ידידה ואצלה כונן מדגם זהה מת לגמרי. המזל שלי ושלה זה שהכוננים היו עדיין במסגרת אחרית (5 שנים של סיגייט, חבל שהפסיקו ) , אבל עדיין קצת מטריד אותי, מכיוון שכבר תקופה ארוכה (טפו טפו טפו) לא שמעתי על כונן קשיח שכשל באזורי. אז לבעלי כוננים הייתי ממליץ לבדוק את מצב הכונן עם seatools, כמעט בטוח שיש גירסאת קושחה חדשה לכונן שאתם יכולים להתקין, ולדאוג לגיבויים. יום טוב
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ערב טוב וחג שמח יש ברשותי כונן חיצוני של היטאצי שהפסיק בפתאומיות לעבוד - אף סימן חיים, חשדתי בבקר USB פרקתי את האריזה הוצאתי את הכונן שנמצא בפנים 3.5" - חיברתי אותו למחשב והוא לא מראה אף סימן של חיים - לא מנוע ולא כלום - בביוס הוא לא מופיע . אני עושה משהו לא נכון ? החלפתי חיבורים גם של הSATA וגם של החיבור חשמל וכלום . עזרה תתקבל בברכה תודה
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, ברשותי הרדיסק 500GB של WD. ההרדיסק איטי בצורה מחרידה.. עושה רעשים מוזרים אך בסריקה לא נמצא BAD SECTOR. החברה שממנה קניתי את ההרדיסק לא רוצה לעשות לי החלפה בגלל שאין BAD SECTOR הייתי רוצה לדעת כיצד אוכל ליצור BAD SECTOR? תודה, משה
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חיברתי את הSSD ללוח GA-MA785GMT-UD2H. בזמן העליה ראיתי שבשלב סריקת הכוננים הוא מופיע. הוא זוהה על ידי WIN7 וקיבל את האות K התקנתי תוכנת CLOANING של סמסונג וביצעתי העתקה של דיסק C אל הSSD. לאחר מכן הפעלתי מחדש ושיניתי את סדר טעינת HD בBIOS כך שהSSD יהיה ראשון. המחשב עלה וראיתי שכונן C כעת הוא הSSD החדש. בשלב הזה התקנתי את הMAGICIAN של סמסונג ובעת הפעלת התוכנה מתקבלת הודעה שלא זוהה אף כונן SSD במערכת. האין זה מוזר שחלונות עובד עם הSSD בלי בעיות והתוכנה של סמסונג טוענת שאין במערכת כונן כזה ? מה הבעייה ?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי. החלפתי דיסק קשיח בנייד, ואת הדיסק הקשיח שבא עם הנייד הפכתי לדיסק חיצוני. לא פירמטתי אותו כי היו לי שם קבצים חשובים. כשהדיסק הקשיח היה בנייד, היתה עליו מערכת הפעלה Windows7, עם מחיצה בשם System Reserved. כעת, כשהדיסק משמש אותי לאחסון בלבד, ואני מחבר אותו לUSB למחשב כלשהו, מופיעות לי 2 partitions. איך אני מוחק את המחיצה של המערכת ששוקלת כמאה מגה? העניין לא היה מפריע לי כל כך אבל כשאני מחבר כל פעם את הדיסק הנייד הוא פותח לי אוטומטית את המחיצה של המערכת במקום את המחיצה של הגיבויים.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה מדובר בכונן 3.5 של WD בנפח 1TB מסדרת MYBOOK הכונן מופיע לי על המחשב כאילו הרגע קניתי אותו....כמה קבצי מידע והפעלה אוטומטית.. אבל ברגע שאני רוצה לראות כמה מקום פנוי יש אני רואה כאילו הוא מלא... אין שום דבר מוסתר...איך אני מסדר את זה...ואם אפשר הסבר על מה בדיוק קרה. בתודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
יש לי צורב של Yamaha דגם: CRW8824S איך אני יודע אם הוא יכול לצרוב דיסקים של 800 מגה-בייט? בדקתי באתר של החברה ואין לשאלה הזאת שום זכר .
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת אם המארז חיצוני Thermaltake Max4 3.5'' Combo Enclosure USB 2.0 + e-SATA יהיה טוב ל-2TB Spinpoint F4EG 32MB Sata II HD204UI או יותר מידיי ? שווה את הקניה ? קישור למוצר http://www.thermaltake.com/product_info.aspx?PARENT_CID=C_00000643&id=C_00000646&name=Max4+Active+Cooling&ov=n&ovid= אין הגבלת מחיר תודה לעוזרים !!
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש ואני מעוניין להעביר קבצי וידאו כבדים מהמחשב הישן למחשב החדש. האם אפשר לעשות זאת על ידי כבל USB או בשיטה אחרת? אין באפשרותי להעביר את הדיסק הקשיח בעצמו. תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם אפשר לבצע unformat (או משהו בסיגנון) אחרי פירמוט כזה?!!
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, מחפש המלצה בשביל מישהו שעובר ממחשב חדש ישן עם כונן מכני ל-SSD בפעם הראשונה. המפרט הולך להיות ככל הנראה מבוסס על Coffee Lake (אולי Kaby Lake אבל ככל הנראה לא) הכונן הולך להרכש מפלונטר ככל הנראה. מכיוון שלא נראה שיש צורך בכונן m.2 nvme (למרות שיש תמיכה ללוח כאמור מכיוון שיש כרגע רק לוחות עם Z370) אז המחשבה המקורית הייתה ללכת על כונן 2.5 אינץ' SATAIII. השאלה היא על איזה מבין הכוננים שבקישור הזה הייתם הולכים? בהתחלה המחשבה הייתה ללכת על הכונן של סנדיסק למרות שהוא ישן פשוט כי הוא זול. החסרון לפי מה שהבנתי הוא שאין לו DRAM ועל כן פחות מומלץ. עד כמה זה קריטי? (אני יודע שזה עדיף על כונן מכני, אבל ברכישת מחשב חדש האם שווה להשקיע את הכסף הנ…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לחברי הפורום, הזמנתי את ה-Samsung HD203WI שהמולץ כאן בפורום, אך כעת התקשרו אלי מהחנות ואמרו לי שבמקום מה שהזמנתי הגיע הדגם HD204UI (מדובר כזכור בכונן פנימי 2TB). האם מדובר בדגם טוב יותר או פחות, והאם ההבדלים מהותיים? בקיצור, לקחת או לוותר? תודה רבה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני אוטוטו מסיים את הקורס בג'ון ברייס, וגם ככה כואב לי על השיעור של המעבדים שפספסתי. יש הרבה חומר שאצטרך לקרוא ב- hwzone ובאתרים אחרים באינטרנט ע"מ להשלים את הפער בין מה שאני יודע מהקורס לבין מה שקורה בשטח כרגע. אני גולש כרגע באתר של compusa, בחלק של ההארד דיסקים ויש לי שאלה: מה זה 7200.10 ו- 7200.11 ומה ההבדל ביניהם? מה זה SATA-300? יש את אלה אצלנו בארץ? אני מכיר רק SATA ו-SATA2? אני אהיה בניו יורק ובוושינגטון DC בסוף ספטמבר. אם יש לכם מקומות נחמדים לגיימרים כבדים וותיקים/שקשורים למחשבים, חומרה ומשחקי מחשב להמליץ עליהם, זה המקום. אני גם אשמח לשמוע תשובות לשאלה האם כדאי לי לקנות קונסולה כלשהי שם ו/או לשדרג את המחשב המעפן שאני מקבל מג'ון ברייס (קניית רכיבי חומרה עבורו) …
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
היי חברים, יש לי תקציב עד 400 ש"ח ואני מתלבט בין שניהם: Transcend StoreJet 25M3 TS1TSJ25M3 1TB http://ksp.co.il/?uin=14548 Silicon Power Diamond D05 SP015TBPHDD05S3T 1.5TB http://ksp.co.il/?uin=19287 בגדול, אני נוטה יותר ללכת על ה- 1.5TB הוא גם יותר משתלם. מצד שני, על ה- Transcend יש ביקורות ממש טובות. מי יותר איכותי?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-