אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
היי, רציתי לדעת מהי ההמלצה לגבי חלוקה למחיצות למחשב בעל כונן יחיד בגודל 1TB. עיקרי ההתלבטות שלי הם: 1. כמה מחיצות? 2. באיזה גודל כל מחיצה? 3. מה לאחסן על כל מחיצה? (מערכת הפעלה, משחקים ומדיה) אם פיספסתי סטיקי בנושא אשמח אם תפנו אותי.
-
- 3 תגובות
- 939 צפיות
-
-
גדלים אני לא יודע... ( ATA100/133 ) כמה בערך אמור לעלות כבל אחד?
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לרכוש כונן SSD חדש בנוסף למה שיש לי כרגע, כיון שזה שיש לי כרגע הוא בנפח של 60GB והוא מתמלא ע"י המ"ה מאוד מהר. אני מחפש כונן SSD מהיר בנפח 128GB+ שלא ייסתם מהר ושיתן ביצועים טובים. כרגע יש לי : [TABLE=width: 310] [TR] [TD=class: xl65, width: 310]Corsair GT Series 60GB CSSD-F60GBGT-BK SSD תודה על ההמלצות[/TD] [/TR] [/TABLE]
-
- 2 תגובות
- 960 צפיות
-
-
הזמנתי דרך האינטרנט דיסק קשיח עם חיבור SATA וקיבלתי בטעות דיסק עם חיבור של IDE האם זה משמעותי מבחינת מהירות? בכדי להחליף את הדיסק אני צריך לנסועה עם אוטובוס לחנות ואף ללכת כ 30 דקות ברגל. האם שווה את המאמץ להחליף את הדיסק, או שאין כמעט הבדל בין הביצועים בחיבור SATA ו IDE וכדאי להשאר עם הדיסק אותו קיבלתי?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
למטרות מוסיקה לכן הוא צריך להיות שקט במיוחד, הסמסונג HD103SJ שכתוב בנעוץ, כתבו עליו שהוא לא ממש שקט במקומות אחרים. יש המלצות אחרות?
-
- 25 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
למה הצורבים של PLEXTOR כל כך יקרים? צורבי דיוידי היום כבר עולים בין 30 ל 50 דולר והפלקסטורים עדיין עולים 150 דולר!! מה כזה מיוחד בהם??
-
- 4 תגובות
- 588 צפיות
-
-
(אני מצטער מראש אם זאת שאלה מטומטמת) להורים שלי יש מחשב מקרטע שלאחרונה בקושי עובד, ולי יש אצלהם מחשב נורמלי שלא בשימוש. האם זה אפשרי להעביר את הHD מהמחשב הראשון למחשב השני, ביחד עם כל המערכת הפעלה והתוכנות שמותקנות על גבי הדיסק ושזה יפעל בלי בעיות מיוחדות (מעין "השתלת מוח")? כלומר, אם אני אתקין את הHD של המחשב הראשון בשני ואדליק את המחשב, מה יקרה? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 762 צפיות
-
-
Yamaha F1 44/24/44 IDE CDRW אני ממש צריך את הצורב הזה לקנייה בארץ! יש אותו בPCH אבל הם אומרים שהוא לא נמצא זמנית! יש חנות אחרת שיש לה את הצורב הספציפי הזה? נ.ב לא החיצוני אלא הדגם הפנימי! תודה! מתן
-
- 4 תגובות
- 694 צפיות
-
-
האם יש דיסק און קי USB 3 מומלץ ואמין? ראיתי שהמחירים ממש לא גבוהים להפתעתי לעומת USB 2 .האם ההבדל הוא משמעותי? המערכת שלי תהיה בתמיכה מלאה לUSB 3. תודה לעונים גל
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הכוננים החדשים מחברת הבת של טושיבה מציעים חומרה בלעדית ומחיר נמוך, אך גם ביצועים שלא יתאימו לכל אחד לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/חדש-אבל-לא-ממש-חדיש-ocz-משיקה-את-כונני-ssd-ראש/
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום , אני וחבר שלי זקוקים לכונן קשיח חיצוני טוב בנפח של כ 1TB לעבודה שלנו שכוללת העברות קבצים גדולים. הבנתי שרבים עובדים בשיטת FAT32 שלא מאפשרים העברת קבצים יחידים בגודל מעל 4GB אז אם אפשר כונן שמאפשר זאת אשמח. שמעתי גם שניתן לפרמט אותו ל NTFS אבל אין לי מושג כיצד. תודה רבה ! שיהיה מחיר שפוי
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
-
כל הזמן אני רואה דיבורים על זה של-LG יש חרא של CD-RW,DVD-ROM ו-CD-ROM, והאמת גם אני חושב שהם ככה וגם אני אומר שהם זבל בכוננים. אבל האם ההאשמות האלה באמת אמיתיות?מה מסתתר באמת מאחורי הכוננים של LG?
-
- 7 תגובות
- 924 צפיות
-
-
היי קיצור מישהו הציע לי אייפוד קלאסיק בנפח 120GB במאה שקל ורציתי לדעת אם אפשר להשתמש בזה כמו בדיסק און קיי ? (יענו אני מכניס את הUSB ואני ישר רואה עוד כונן במחשב שלי ? )
-
- 2 תגובות
- 890 צפיות
-
-
שלום . אני רוצה לקנות דיסק חיצוני שישמש אותי ל: 1. גיבוי חומר מהמחשב. 2. יאפשר גישה ע"י סטרימר (כלומר חיבור רשת) 3. יאפשר גישה מרחוק דרך האינטרנט לתחזוקה ולהעברת חומר. 4. אפשרות לחיבור כונן נוסף בחיבור USB . מתלבט בין שתי האפשרויות הבאות: אפשרות אחת segate BlackArmor NAS 110 בעלות של 830 ש"ח http://www.seagate.com/www/en-us/products/network_storage/blackarmor/blackarmor_nas_110/ אפשרות שניה WD My Book World Edition בעלות של 730 ש"ח http://www.wdc.com/en/products/products.asp?driveid=586 לא הצלחתי להבין אם אפשר בעתיד להחליף את הדיסק הפנימי באחד יותר גדול . תודה אהרון
-
- 0 תגובות
- 862 צפיות
-
-
אני מתקין WIN7 שדורש ש-XP יהיה מותקן במקור - אני מפרמט את הכונן, מתקין XP ואז ישר מתקין WIN7. האם גם במצב זה מתבצע ב alignment שחשוב לביצועי SSD?
-
- 0 תגובות
- 745 צפיות
-
-
יש לי שני דיסקים קשיחים. אחד 120 SATA אחד 60 IDE ( משמש להורדות בלבד) חשבתי להוציא את ה-IDE ולהביא מחר דיסק נוסף של 120. מבחינת מקום גם 120 ללא ה-60 יכול להספיק לי (אני צורב הכל)... המחשב ליצור RAID 0 הוא בשביל המהירות בלבד. השאלות: 1)האם ביצירת RAID 0 יש צורך לעשות פורמט ולהתקין הכל מחדש אחרי המערך? 2)האם חייב אותו סוג דיסק קשיח או שרק הגודל משנה? 3)האם גם למערכת כמו שלי אני ירגיש בשיפור מהירות? 4)בלוח שלי יש לי אפשרות לחבר 2 דיסקים מחוץ למחשב (SATA, ממש חיבורי חשמל ו-SATA מאחורי המחשב), האם כדאי לבנות קופסא חיצונית למערך הזה לקרור טוב יותר של הדיסקים? האם היציאה הזו גורמת לנפילת ביצועים? תודה.
-
- 4 תגובות
- 595 צפיות
-
-
יש לי את ה MSI NFORCE 3 Platinum 250GB ו 4 ארדיסקים שרק 2 מהם סאטא SATA WD 80GB SATA MAXTOR 160GB עכשיו האם אני יוכל לעשות RAID 0 ? כי אני יודע שבטוח RAID 1 אי אפשר בגלל מגבלות החומרה שצריך שיהיה אותו דבר, תודה
-
- 4 תגובות
- 690 צפיות
-
-
אוקי, אז קניתי כונן חדש ואלו הביצועים שלו: השאלה היא: טוב? סביר? מעולה? גרוע? ועוד שאלה קטנטנה, איך אני בודק כמה באפר יש לו? תודה רבה!!!, יאיר.
-
- 4 תגובות
- 837 צפיות
-
-
הכונן הקשיח החדש של ADATA מבטיח להיות הצעקה האחרונה בכל הנוגע לכוננים ניידים שעמידים לזעזועים, ומבדיקה שלנו עולה בהחלט לא מדובר בהצהרות ריקות מתוכן הכונן הקשיח הוא ללא ספק החוליה החלשה של המערכת, והפעם איני מדבר על ביצועים כי אם הלכה למעשה: כוננים מכאניים הינם החלקים הרגישים ביותר במערכת, ובמידה והמחשב האישי שלכם סופג הלם רציני כלשהו – מתוך כל חלקי החומרה סביר להניח מבחינה סטטיסטית שהם יהיו הראשונים אשר ייפגעו. הכונן קשיח הוא החלק היחיד בתוך המחשב המכיל חלקים נעים אשר עשויים להפגע בקלות על ידי תזוזה, מהלומה ולפעמים ללא סיבה – ולרוע המזל הם כוללים את הקבצים האישיים שלנו עליהם. נכון, הכונן הקשיח הוא ללא ספק טכנולוגיה רגישה בעלת משימה רגישה לא פחות. כפי שנצפה …
-
- 0 תגובות
- 900 צפיות
-
-
שלום ברשותי צורב פיליפס 24X12X40 האם זה אפשרי בכלל, ואם כן איך ? תודה.
-
הכונן DVD במחשב שלי לא מצליח לקרוא דיסק, אני מכניס את הדיסק והמחשב כאילו מראה שהוא ריק. אבל הנגן DVD שמחובר לטלויזיה דווקא כן מצליח להעלות אותו ורואים שיש תיקיות בפנים. ז"א שכנראה יש בעייה בכונן DVD שלי. צריך לציין שיש בעיה עם הדיסק הספציפי הזה כי הכונן מעלה בקלות DVD אחרים.
-
- 10 תגובות
- 5.5k צפיות
-
-
שלום, בזמן האחרון התעניינתי להוסיף כונן SSD למחשב שלי, (לא מזמן קניתי מתאם USB 3 שיושב של PCI-E). אני תוכניתן ודיי מבין בקטע של חומרה, אבל רציתי לשאול אם זה יגרום למחשב שלי להיות מהיר בסדר גודל שאני ארגיש בזה? או שזה מוסיף רק טיפה מהירות? והאם זה מחזיק כמה שנים טובות כמו דיסק קשיח? מה יתרונות וחסרונות? כמובן שאתם צריכים את המפרט של המחשב, אז הנה: מעבד: AMD Phenom II X4 945 3.0GHz לוח אם: GA-MA770T-UD3 כרטיס מסך: Geforce 460 GTX 768MB זיכרון: 4GB DDR3 דיסק קשיח: של כ-500 GB, כונן חיצוני גדול של 1.5TB וגם כונן חיצוני נייד של 320GB. תודה רבה לעוזרים!
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אתמול הגיע אלי מחשב חדש עם כונן SSD CRUCIAL M4 התקנתי עליו את מערכת ההפעלה והכל פועל כמו שצריך. השאלה שלי היא כזו איפה אני מתקין את כל התוכנות שאני מוריד? לדוגמה סקייפ וינראר MWPHC, וכו' ברירת המחדל שלהן זה הכונן של מערכת ההפעלה, כלומר כונן ה SSD. האם להתקין את זה על ה SSD או הכונן המכאני? כי הבנתי שכתיבה ומחיקה של קבצים יכולה לקצר את חייו. תודה מראש!!
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי יש לי היום כונן DVD ו צורב CD מותקנים (DVD TOSHIBA ו צורב LITE ON 52) אני רוצה לקנות צורב DVD, האם כדאי להחליף את ה DVD או את ה CD-RW? (כלומר, האם עדיף לההשתמש בצורב DVD גם בתור צורב CD קצת יותר איטי, או בתור נגן DVD) דבר נוסף, הצורב שאני חושב לקנות הוא PIONEER 106 ה-1000 ש"ח כולל משלוח... אשמח לתגובות למחיר ולדגם תודה
-
- 9 תגובות
- 903 צפיות
-